Deprem Korkusu Tedavisi Haberleri

SON DAKİKA | AFAD duyurdu: Kahramanmaraş'ta 3.9 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: AFAD, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Haber 2024-10-24 21:32:19

7.2’lik deprem uyarısı! Risk büyük dedi ve anlattı... Artçılar 30 bini aştı, 4 fay hattının deprem üretme kapasitesine sahip olduğu ortaya çıktı

Bölgedeki zemin aktivitesinin sürüyor dedi, depreme çağrı yaptı! DOKUZ Eylül Üniversitesi (DEÜ) Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İzmir depreminin 4'üncü yıl dönümüne yaklaşırken çarpıcı açıklamalarda bulundu. Artçı depremlerin sayısı 30 bini aşıyor ve 7.2'lik deprem üretme kapasitesine sahip 4 fay bulunuyor! Sözbilir, "İzmir için en büyük deprem tehlikesini oluşturuyor" demişti. İşte o fay hatları...

Haber 2024-10-24 13:16:59

HSK müfettişine, yemekhane önünde saldırı! Ensesinden defalarca bıçaklandı, hayati tehlikesi var

Hakimler ve Savcılar Kurulu yemekhanesinde görev yapan bir personel, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) müfettişi Mehmet Aslan'ı otoparkta ensesinden bıçakladı. Suç aletiyle birlikte yakalanan şüpheli gözaltına alınırken, hastanede tedavisi süren Aslan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Haber 2024-10-22 14:34:49

'O il denilince aman diyorum, aman dikkat' Kahramanmaraş'ı örnek gösterdi! Çarpıcı deprem uyarısı

İstanbul Teknik Üniversitesi'nden (İTÜ) Prof. Dr. Oğuz Çelik, "Marmara Denizi'nde ve devamında olacak bir deprem, Tekirdağ'ı çok fazla etkileyecek. Buna yapı stoku hazır değil. Bakın Kahramanmaraş'taki, Adıyaman'daki, Gaziantep'teki yapı stoku neyse aslında Türkiye'deki yapı teknolojileri birbirine çok yakın" dedi. Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik "Tekirdağ deyince aman diyorum, aman dikkat" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-10-22 14:07:48

DEM Parti'den Bahçeli'ye ilk yanıt: ‘Bu kadarını beklemiyorduk’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında kullandığı sözler Ankara kulislerinde adeta deprem etkisi yarattı. DEM Parti de Bahçeli’nin açıklamalarının ardından verdiği ilk tepkide şaşkınlığını gizlemeyerek "Bu kadarını beklemiyorduk, tarihi bir konuşma yaptı" yorumunu yaptı.

Haber 22-10-24 12:37

Adana’da feci olay! Uykudaki annesini, babasını ve anneannesini tabancayla başından vurdu

Adana’dan mezarlıkta yaşanan aile katliamı sonrası bir felaket haberi daha geldi. 26 yaşındaki bir şahıs uykudaki annesini, babasını ve anneannesini başından vurdu. Ailesini vahşice katleden S.A. olay sonrası gözaltına alınırken şizofreni tedavisi gördüğü de öne sürüldü.

Haber 22-10-24 07:24

Siyasette özlenen görüntü! CHP'li Başkan AK Partili Bakana teşekkür etti

Siyaset gündeminde, son dönemin özlenen görüntülerinden birinin verilmesi dikkat çekti. Deprem felaketinde en çok yara alan illerin başında olan CHP'li Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, katıldığı canlı yayında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a şehre yönelik çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Haber 21-10-24 12:39

Hemoroid ve anal fissür hastalıklarını ihmal etmeyin! Ciddi sağlık sorunlarına neden oluyor

Toplumda yaygın olan bazı hastalıklarda muayene korkusu veya hastalığın hafife alınması gibi nedenlere tedavi gecikiyor. Birçok kişi yaşadığı sağlık problemini kolayca çözüme kavuşturmak yerine doktora giymeyi erteliyor. Hemoroid ve anal fissür hastalıklarının ciddiyetine dikkat çeken ve uyarılarda bulunan Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Tuba Mert, "Bu hastalıklar toplumun yaklaşık yüzde 50’sinde görülüyor. Tedavi, hastalığın evresine göre değişiyor." dedi.

Haber 21-10-24 11:41

H vitamini eksikliği neden olur? H vitamini eksikliği belirtileri ve tedavisi

H vitamini diğer adıyla biotin B grubu vitaminlerinden biridir ve B7 vitamini olarak da bilinir. Metabolizmanın düzgün çalışmasına yardımcı olur. Özellikle karbonhidrat yağ ve proteinlerin parçalanarak enerjiye dönüştürülmesinde önemlidir. H vitamini eksikliği çeşitli nedenlerle gelişir ve şüphesi olan kişilerin bir sağlık uzmanına danışması önemlidir. Peki, H vitamini eksikliği neden olur? H vitamini eksikliği belirtileri ve tedavisi nedir?

Haber 20-10-24 17:23

Giresun Sendromu nedir? Giresun Sendromu belirtileri ve tedavisi

Giresun Sendromu, dünyada ilk kez Türkiye’de, Giresun'da tespit edilen ve organların vücut içinde yer değiştirmesiyle karakterize edilen nadir bir hastalıktır. Sendrom belirtileri arasında nefes darlığı, hâlsizlik gibi durumlar olabilir. Peki, Giresun Sendromu nedir? Giresun Sendromu belirtileri ve tedavisi nedir?

Haber 20-10-24 17:09

Çocuklarda diş ağrısına ne iyi gelir? Çocuklarda diş ağrısını en hızlı ne keser?

Diş ağrısı hem yetişkinlerde hem de çocuklarda olabilen ve belirli sebeplerden dolayı oluşan bir sağlık problemidir. Günlük yaşamı oldukça etkileyen bir durum olan diş ağrısı, özellikle çocuklarda olduğu zaman sancılı bir süreç oluşur ve ebeveynleri de sıkıntıya sokar. Geçici yöntemlerle diş ağrısı çözülebilse de, diş ağrısına neden olan faktörler bulunarak kalıcı bir iyileşme tedavisi uygulanması gerekir.

Haber 20-10-24 17:00

Yolun karşısına geçmek istediler, olanlar oldu! Anne hayatını kaybetti, kızı ağır yaralı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı 69 yaşındaki Şule İrkin yaşamını yitirirken, kızı Doç. Dr. Latife Ceyda İrkin (41) ağır yaralandı. Kaza, pazar dönüşü sırasında meydana geldi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı; Şule İrkin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kızının tedavisi sürüyor. Olayla ilgili polis soruşturması başlatıldı.

Haber 20-10-24 15:25

'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında bir gerçek daha açığa çıktı! Sözde kampanyayla insanları kör etmişler

'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında ismi karışan Özel Şafak Hastanesi'nin 2021 yılında yüzlerce insanı görme yetisinden ettiği ortaya çıktı. Hastane, sözde 'kampanya' ile gereksiz lazer tedavisi yaparak hem birçok hastayı kör etmiş hem de SGK'yı 6 Milyon TL dolandırmış. Açılan soruşturmada 269 isim mağdur sıfatıyla dosyada yer almış.

Haber 20-10-24 11:39

SON DAKİKA | Kahramanmaraş'ta korkutan deprem! Vatandaşlar panikle sokaklara çıktı

Son dakika deprem haberi: Kahramanmaraş'ta korkutan bir deprem meydana geldi. Saat 14.41'de merkez üssü Dulkadiroğlu ilçesi olan deprem kısa süreli panik yarattı. AFAD söz konusu depremin büyüklüğünü 4.4 olarak duyurdu.

Haber 19-10-24 15:02

AFAD duyurdu: Akdeniz'de 4.8 büyüklüğünde deprem

AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre; Akdeniz'de saat 10.08'de 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haber 19-10-24 10:32

Yeni Malatyaspor, ligden çekilme talebini yineledi! ''Tesislerde kalamıyoruz, çok kötü durumdayız

Trendyol 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un başkanı Şahin Altunok, Malatya merkezli meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ligden çekilme isteğini duyurmuştu. Bugün oynanan Ankaragücü maçından 3-0 mağlup ayrılan Malatyaspor, TFF'ye ligden çekilme kararını hatırlatarak beklediklerini ifade etti.

Spor 18-10-24 23:13

Sessiz ilerleyen tehlike: Uzman isim 'en yaygın belirti' diyerek uyardı! Kadınlarda daha fazla görülüyor

Yaş ilerledikçe ortaya çıkabilen hastalıklardan biri olan kemik erimesi sessiz ilerleyerek tehlike oluşturuyor. Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuba Erdem Sultanoğlu, osteoporozun önlenmesi, teşhisi ve tedavisi konusunda farkındalık oluşturmak için ‘'20 Ekim Dünya Osteoporoz Günü'' dolayısıyla bilgilendirmede bulundu.

Kadin 18-10-24 15:35

Deprem Bölgesi'nde çalışmalar devam ediyor... Malatya İkizce'de yeni bir yaşam alanı kuruldu! Bakan Kurum: Bize durmak yok!

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli iki deprem olmuştu. Ağır hasar gören bölgede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ iş birliği ile yeni yaşam alanları kurulmaya devam ediliyor. Depremden etkilenen Malatya'da ise çalışmalar hız kesmeden devam ediyor; şu ana kadar 10 bin 679 aile yeni evlerine kavuştu. Bakan Murat Kurum, Malatya'nın İkizce ilçesindeki yapımı tamamlanan konutları paylaştı.

Finans 18-10-24 10:23

Malatya ve Sivas depremleri herkesi tedirgin etti! AFAD Başkanı son durumu açıkladı

AFAD Başkan Okay Memiş Sivas ve Malatya depremleriyle ilgili olarak açıklamada bulundu. Deprem bölgesinde yaptıkları saha taramasında herhangi bir can kaybının olmadığını bilmelerinin kendileri için en önemli unsur olduğunu anlatarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekiplerinin hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

Haber 17-10-24 19:41

Dünkü depremin ardından Yeni Malatyaspor Başkanı duyurdu: ''Ligden çekilmek istiyoruz!''

Trendyol 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un başkanı Şahin Altunok, Malatya merkezli meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ligden çekilme isteğini duyurdu. Kulüp, resmi internet sitesinden yayımladığı bir bildiriyle bu talebini ileten Altunok, kentteki depremin takım üzerindeki olumsuz etkilerini vurgulayarak çekilme kararını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 17-10-24 14:24

Son dakika | Şimdi de Sivas sallandı! Depremin büyüklüğü açıklandı: AFAD'dan açıklama geldi

Son dakika haberi: Sivas'ta deprem oldu. Deprem Tokat, Ordu, Malatya, Giresun başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. AFAD'dan gelen açıklamaya göre depremin büyüklüğü 4,7. Dakikalar sonra ise Sivas bu kez 4,1 ile sallandı. Depremler nedeniyle Sivas'ta eğitime ara verildi.

Haber 17-10-24 11:39

Deprem üstüne deprem! Malatya'daki 5,9'luk sarsıntı sonrası 194 artçı oldu... Bakan Yerlikaya: 249 vatandaşımız etkilendi

Malatya'da dün meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından 194 tane de artçı sarsıntı gerçekleşti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bu bilgiyle birlikte depremden 249 vatandaşın etkilendiğini belirterek son durumu açıkladı.

Haber 17-10-24 11:20

Valilik açıkladı! Malatya'da okullar yarın da tatil edildi

Malatya'da, Kale ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem sonrasında kentte okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Haber 16-10-24 22:25

Kulak iltihabına ne iyi gelir? Kulak iltihabı ilaçsız geçer mi? Kulak iltihabı en hızlı nasıl geçer?

İnsanlarda ve hayvanlarda yaşanan kulak iltihabı sorunu, tıbbi terim olarak otit adıyla anılır. Kulağın iltihaplanması; kulak zarının arkasında yer alan kısımda sıvı birikimi, orta kulak kısmında kızarıklık, ağrı ya da şişme gibi farklı reaksiyonlarla birlikte görülebilir. Tedavisi erken tanı söz konusuysa mümkün olabilir.

Haber 16-10-24 22:04

Ünlü dansçı, oyuncu ve Survivor yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun baş dansçısı, oyuncu, sporcu ve Survivor'ın eski yarışmacılarından Hasan Yalnızoğlu, dün pankreas kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yalnızoğlu Üsküdar'da Şakirin Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Magazin 16-10-24 19:06

Hakan Hatipoğlu hayatını kaybeden Survivor Hasan'la duygusal anısını anlattı! 'Anama kavuşacağım...'

2012 ve 2015 yıllarında Survivor'da mücadele eden Hasan Yalnızoğlu, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Sevilen isim tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Ölümünün ardından sevenleri Hasan Yalnızoğlu'na duygusal paylaşımlarla veda etti. Survivor'da birlikte mücadele eden Hakan Hatipoğlu Hasan'la anısını anlattı.

Magazin 16-10-24 16:26

Tereddüt etmese belki de hayatta olmayacaktı... Deprem anında panik yapan şahıs kendini aşağı bırakmaktan son anda vazgeçti

Malatya'da merkez üssü Kale ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Olay sonucunda 3 binada kısmi çökme yaşanırken, can kaybı bildirilmedi. Deprem anında panik yapan bir kişi, iş yerinin balkonundan atlamaktan son anda vazgeçti. O anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Öte yandan hamile bir kadın da depreme evinin balkonunda yakalandı. Yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

Haber 16-10-24 15:34

Balık tutarken 5.9'luk depreme yakalandı! Dağdan kayalar koptu... O anları kaydetti

Merkez üssü Malatya'nın Kale ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki deprem, doğuda çok sayıda ilde hissedildi. Panik yaratan depremin ardından yeni görüntüler de gelmeye devam ediyor. Uzmanların uyarılar yaptığı ve artçı sarsıntı beklentilerini açıkladığı depremden sonra Elazığ'da bir vatandaşın balık tutarken depreme yakalandığı ve dağlık alandan kayalıkların koparak aşağıya indiği anları kaydettiği görüldü.

Haber 16-10-24 13:50

Malatya'da yaşanan 5.9'luk depremin ardından telefon operatörlerinden destek tarife açıklaması geldi

AFAD tarafından paylaşılan bilgilere göre Malatya Kale merkezli 5.9'luk deprem yaşandı. Depremin ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, deprem sonrası ulaşım ve iletişimde herhangi bir sorun olmadığını açıkladı. Telefon operatörleri ise Malatya'daki kullanıcılarına ücretsiz tarifeler tanımladı.

Haber 16-10-24 13:18

Naci Görür ve Osman Bektaş uyarmıştı! Malatya'da meydana gelen 5.9'luk depremi öngörmüşler

Dakikalar önce meydana gelen Malatya depreminin uyarısı aylar öncesinden yapılmış! Uzman isimlerden Naci Görür ve Osman Bektaş, Malatya'nın ciddi deprem tehlikesi altında bulunduğunu defalarca kez ifade etmiş.

Haber 16-10-24 11:53

5.9'luk deprem sonrası korkutan görüntüler! Dağlardan toz bulutları yükseldi

Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrası vatandaşlar büyük panik yaşadı. Büyük deprem çevredeki birçok ilden ve Adıyaman'dan da şiddetli bir biçimde hissedildi. Deprem anında Adıyaman'ın Tillo ilçesinde ve Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Eskiköy köyünde dağlardan yükselen toz bulutlarının görüntüleri ise izleyenleri korkuttu. İşte o anlar!

Haber 16-10-24 11:51

Malatya depremi canlı yayına da yansıdı: ‘Aman yarabbi, hala devam ediyor! Korkunç!’

Malatya’da yaşanan 5.9 büyüklüğündeki deprem yerel yayın yapan televizyon kanallarının canlı yayınlarına da yansıdı. Canlı yayında depreme yakalanan sunucu “Of! Aman yarabbi! Hala devam ediyor korkunç! Arkadaşlar jenerik mi girsek?” diyerek yaşadığı büyük korkuyu yayına yansıttı. İşte canlı yayındaki o anlar…

Haber 16-10-24 11:38

Malatya'daki depremden saniyeler önce... Telefonuna bakan paniğe kapıldı! Farklı illerden aynı anda deprem bildirimleri geldi

Malatya'da meydana gelen deprem panik yarattı. AFAD depremin merkez üssünün Kale ilçesi ve büyüklüğünü 5.9 olarak duyurdu. Söz konusu deprem çevre illerden hissedilirken, aynı anda çeşitli illerden telefonlara gelen 'deprem bildirimleri' vatandaşları korkuttu.

Haber 16-10-24 11:34

Birçok il sallandı, uzmanlar aynı noktaya parmak bastı! Depremin artçıları olacak mı? Riskli bölgeleri sıraladı '3 bin yıldır kırılmayan fay' detayı

Merkez üssü Malatya'nın Kale ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki deprem, pek çok ilde hissedildi ve vatandaşlarda panik yaratacak sarsıntıya neden oldu. Depremin ardından gözler uzmanlara çevrildi. Deprem uzmanları depremin büyüklüğüyle alakalı aynı noktaya parmak basarak "Hasar verebilecek bir deprem" ifadelerini kullandı. Peki, bu depremin artçıları olacak mı? Başka depremler bekleniyor mu? Hangi bölgeler risk altında? Uzmanlar artçılara da vurgu yaptı. İşte '3 bin yıldır kırılmayan fay' detayı...

Haber 16-10-24 11:21

SON DAKİKA | Malatya'daki 5.9'luk deprem sonrası bölgeden ilk görüntüler geldi!

Son dakika: Malatya'da meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem çevre illerden de yoğun bir şekilde hissedildi. Deprem sonrası gelen ilk görüntülerde vatandaşların büyük panik yaşadığı görüldü. Sosyal medya kullanıcıları da yaşadığı panik anlarını paylaştı. İşte gelen ilk görüntüler ve yorumlar!

Haber 16-10-24 11:17

Son dakika! Şiddetli depremin merkez üssü Malatya! AFAD büyüklüğünü 5,9 olarak açıkladı... Diyarbakır,Elazığ ve çok sayıda şehir sallandı

Son dakika haberi: Deprem bölgesi olan Elazığ ve Diyarbakır'da şiddetli bir sarsıntı meydana geldi. Çevre illerde depremi hissederken sosyal medyada birçok kullanıcı yaşadığı paniği dile getirdi. AFAD depremin merkez üssünü Malatya büyüklüğünü ise 5.9 olarak açıkladı. Depremin ardından Elazığ ve Malatya'da eğitime 1 gün ara verildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da son duruma da açıklama yaptı.

Haber 16-10-24 10:52

SON DAKİKA | AFAD duyurdu: Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: AFAD, Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında Richter ölçeğine göre 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Haber 15-10-24 20:10

Sivas'ta korkutan deprem! AFAD büyüklüğünü duyurdu

Sivas'ta 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ın duyurduğu verilere göre deprem saat 14.17'de Gürün'de yerin 11 kilometre altında gerçekleşti.

Haber 15-10-24 14:35

Ankaralı Turgut kanserle savaşıyor... 13 kilo vermiş, son hali herkesi üzmüştü! Şimdi de çocukları para için birbirine düştü

Ankaralı Turgut adıyla bilinen Turgut Karataş, son dönemde yaşadığı sağlık sorunları ile gündeme gelmişti. Kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut'un günlerce hastanede kaldığı ve 13 kilo verdiği öğrenilmişti. Hem maddi sıkıntılarla hem de kanserle mücadele eden ünlü ismin şimdi de çocukları birbirine düştü.

Magazin 15-10-24 11:23

SON DAKİKA | AFAD duyurdu: Elazığ'da 4.4 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: AFAD, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamada "Herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır" ifadeleri kullanıldı.

Haber 15-10-24 00:17

SON DAKİKA | AFAD duyurdu: Adana'da 3.9 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: AFAD, Adana'nın Saimbeyli ilçesinde Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Haber 14-10-24 00:42

Nakil yapılacak bebek hastaları suç örgütü sayesinde bulmuşlar! Hastane çetesi üyelerinin 273'şer yıla kadar hapsi istendi

İstanbul'da bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk ederek haksız kazanç elde ettikleri belirlenen şüpheliler hakkında fezleke hazırlandı. Fezlekede, şüphelilerin, devlet hastanelerinde ya da özel hastanelerde doğup tedavisi yoğunluktan dolayı başka yerlerde yapılması uygun görülen bebek hastaları, suç örgütü sayesinde bulup, tedavi yöntemleri uygun olup olmadığına bakılmaksızın anlaşmaları olan hastanelere naklettikleri anlatıldı.

Haber 13-10-24 18:19

Gece yarısı 7,2'lik deprem uyarısı! Hem Erzurum hem Afyonkarahisar sallandı, Prof. Dr. Ercan tehlikeye iki haritayla dikkat çekti

Afyonkarahisar'da gece yarısından sonra gerçekleşen deprem üzerine Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan tedirgin edici bir uyarı geldi. 4,4 büyüklüğündeki depremin "önemli" olduğunu söyleyen ve "uyarıcı" olduğunu belirten Ercan, tarif ettiği noktanın 7,2'lik bir depreme gebe olduğunu belirtti. Ercan, uyarısındaki "kırıkların diriliğinin göstergesi" detayıyla da dikkat çekti. Erzurum'daki depreme de değinen Ercan "Bölgenin gerilmekte olduğunun bir belirtisidir" dedi.

Haber 13-10-24 09:56

Afyonkarahisar'da 3.14'te korkutan deprem! Valilikten açıklama geldi

Afyonkarahisar'ın merkezinde saat 03.14'te 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haber 13-10-24 07:11

Osimhen'den Galatasaray'a sevindirici haber! Kasımpaşa maçında sakatlanmıştı...

Galatasaray Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelmişti. Karşılaşmaya 11'de başlayan ve 2 gol kaydeden Victor Osimhen sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Bir süredir de tedavisi süren Nijeryalı golcü antrenmanlara başladı.

Spor 12-10-24 19:37

SON DAKİKA | Bartın'da deprem! İstanbul, Zonguldak, Karabük ve çevre illerde de hissedildi... 1968 yılı akıllara geldi: Tsunami olur mu?

Son dakika haberi: Bartın'da korkutan bir deprem meydana geldi. Amasra açıklarında meydana gelen depremin büyüklüğünü AFAD 4.8 olarak duyurdu. Saat 10.16 sıralarında meydana gelen deprem çevre illerde de hissedildi. Amasra Belediye Başkanı'ndan ilk açıklama geldi. 1968 yılındaki depremi hatırlatan deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy "Tsunami olur mu?" sorusuna yanıt verdi.

Haber 11-10-24 10:29

2 defa entübe edilmişti! Ünlü gazeteci Reha Muhtar'ın sağlık durumunda yeni gelişme

Evinde geçirdiği kaza sonrası 3 aya yakın bir süredir hastanede tedavi altında olan ünlü gazeteci Reha Muhtar'ın sağlık durumu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Tedavi sürecinde 2 kez entübe edilen Reha Muhtar başka bir hastaneye sevk edildi. Muhtar'ın tedavisi sürecinde fizik tedavisine ağırlık verildiği öğrenildi.

Magazin 10-10-24 19:16

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Bakü'de anlattı: 3 ayda her deprem şehrine üçer kez gittim 60 bin temel attık!

Mehmet Özhaseki'nin yerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevine getirilen Murat Kurum, göreve başladıkları günden bu yana en büyük fokuslarının deprem bölgesindeki konutları bitirmek olduğunu söyledi. Gazeteci Kenan Taş'a röportaj veren Murat Kurum; deprem bölgesinde 3 ayda 60 temel attıklarını belirtti.

Finans 10-10-24 14:39

Naci Görür olası Marmara depremi hakkında konuştu: Ülkenin bugünkü enflasyonunu hayır duasıyla anarız

Bilim Akademisi Kurucu Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, olası Marmara Depremi hakkında konuştu. Güncel bilimsel araştırma sonuçlarının 30 yıl içerisinde deprem olasılığının Marmara'da yüzde 47 olduğunu vurguladı. Görür, konuya ilişkin "Yüzde 47 şaka değil. Yazı-turayı yüzde 50 ile atıyorsun." dedi. Deprem olasılığının yeterince dikkate alınmadığını da vurgulayan Görür, "Ortada ne var Hükümet ile belediyenin kavgası var." sözleriyle isyan etti.

Haber 09-10-24 15:53