Dim Sum Haberleri

Karısını döverek öldürdü, oğluna 'anneni öldürdüm eve git' dedi! Günlerdir aranan cani yakalanınca da canıyla tehdit etti

Kadın cinayetleri canımızı yakmaya devam ediyor. Geçen hafta eşi Elif Dim'i döverek öldüren cani kahvede oturan oğluna, "Anneni öldürdüm, eve git bak" diyerek suçunu itiraf etmişti. O cani günler sonra yakalandı. Jandarmayı görünce karnına bıçak dayayan Hasam Dim intihar etmeye kalkışsa da jandarma izin vermedi.

Haber 2024-08-27 16:07:54

Bakan Yerlikaya, Yunanistan Göç ve İltica Bakanı ile görüştü!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Dim Kairidis bir araya geldi.

Haber 2023-10-23 19:36:40

MasterChef son eleme adayı kim oldu? 12 Ağustos MasterChef All Star'da potaya kim gitti? Dengeler değişiyor!

MasterChef All Star'da bu gece farklı bir heyecan yaşandı. Şef Cheng Lu'nun konuk olduğu gecede yarışmacılardan Dim Sum yapmaları istendi. Tabağı yapan yarışmacılar MasterChef All Star'ın yeni haftasına kalmayı garantiledi. Peki, MasterChef son eleme adayı kim oldu? 12 Ağustos MasterChef All Star'da potaya kim gitti?

Magazin 2023-08-13 14:11:02

MasterChef Dim Sum tarifi! Dim Sum nedir? Kolayca hazırlanan Çin mantısı gyoza tarifi!

Dim Sum tarifi MasterChef'te yapılmasıyla birlikte merak edildi. Bir diğer adıyla Çin mantısı olan yemeğin tarifi araştırılıyor. Buharda pişirilen gyoza da denen yemeğin yapımı oldukça kolay. Peki, Dim Sum nedir, nasıl yapılır? Kolayca hazırlanan Dim Sum Çin mantısı gyoza tarifi!

Yemek 2023-08-12 23:16:37

MasterChef konuğu Şef Cheng Lu kimdir? Şef Cheng Lu nereli, kaç yaşında? Ünlü şef MasterChef All Star'da!

Şef Cheng Lu MasterChef All Star'ın 55. bölüm konuğu oldu. Ünlü şefin programa katılmasıyla birlikte şef hakkındaki aramalar hız kazandı. MasterChef All Star'a konuk olan şef, yarışmacıların yapması için Dim Sum tabağı hazırladı. Peki, MasterChef konuğu Şef Cheng Lu kimdir? Şef Cheng Lu nereli, kaç yaşında? Ünlü şef MasterChef All Star'da!

Magazin 12-08-23 22:49

Alanya'nın doğal güzelliği Dim Çayı ziyaretçilerini yaz sıcaklığında serinletiyor

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili: - "Havası ve doğal güzellikleriyle buraya ciddi talep var"

Yurthaber 11-07-22 11:23

Dim Mağarası nerede, nasıl gidilir? Dim Mağarası oluşumu, özellikleri, giriş ücreti 2021

Mağara zengini ülkemizde Akdeniz Bölgesi güzel örnekler barındırıyor. Bunlardan birisi Dim Mağarası. Türkiye'de turizme kazandırılan ikinci mağara olma özelliği taşıyor. Gelin binlerce yıllık sarkıt ve dikitlerin arasında fantastik bir yolculuğa çıkalım.

Trend 21-01-21 12:31

Başkan Dim: 21 meslektaşımız Covid-19’dan hayatını kaybetti

Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Türkiye’de Koronavisten (Covid-19) 21 gazetecinin hayatını kaybettiğini söyledi.Dim, beraberinde heyet ile birlikte Belediye Başkanı Prof.

Yurthaber 15-01-21 12:21

Orman ürünleri fabrikasında yangın

Antalya’nın Alanya ilçesinde orman ürünleri fabrikasının toz emme silosunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.Alanya’nın Kestel Mahallesi Dim Çayı mevkiinde bir orman ürünleri fabrikasındaki toz emme silosunda elektrik aksamının kısa devre yapması sonucu yangın çıktı.

Haber 07-01-21 13:07

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, korona virüse yakalandı

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’in korona virüs testi pozitif çıktı.KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim yurtdışı seyahati öncesinde yaptırmış olduğu korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Yurthaber 09-12-20 09:27

KGK Yönetim Kurulu, Türk Basını Cumhuriyetin etrafında çelikten bir kaledir

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Yönetim Kurulu, 10 Kasım nedeniyle yaptığı açıklamada, Türk Basınının Cumhuriyetin etrafında çelikten bir kale olduğunu belirtti.Yönetim Kurulu adına açıklamada buluna Genel Başkan Mehmet Ali Dim, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.Dim, mesajında; "Milletimizin en karanlık günlerinde bile asla umutsuzluğa kapılmayarak ‘Milli Mücadele’ ruhunu ulusumuza aşıladı.

Yurthaber 10-11-20 10:21

KGK Genel Başkanı Dim, TBMM ele almazsa gazeteciler mağdur olacak

Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Anayasa Mahkemesi tarafından iptal eden gazetecilere yıpranma payı ile ilgili yasal düzenleme süresinin 14 Kasım tarihinde sona ereceğini TBMM’nin girişimi olmazsa gazetecilerin mağdur edileceğini belirtti.Dim, yazılı yapılan açıklamada, "Gazetecilere çalışma koşullarının yıpratıcılığı nedeniyle erken emeklilik imkanı sağlayan, 1977 yılında 506 sayılı yasaya eklenen bir maddeyle tanınan fiili hizmet zammı hakkı (yıpranma payı) 2008’de iptal edilmiş, uzunca bir mücadele sonrasında 2013 yılında yeniden getirilmişti.Anayasa Mahkemesi (AYM), 2013 yılında getirilen düzenlemeyi, haksızlığa neden olduğu gerekçesiyle açılan davada iptal etmişti.

Yurthaber 04-11-20 15:26

Çağlar’dan, Dim’e ziyaret

Kilis Basın Cemiyeti (KBC) Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Kilis İl Temsilcisi Nezir Çağlar, KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’i ziyaret etti.Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Alanya’ya giden KBC Başkanı Çağlar, KGK Genel Başkanı Dim’in sahibi olduğu Dim Medya A.Ş.’yi de ziyaret etti.

Yurthaber 09-07-20 11:43

Alanya, folklor müsabakalarında 4 okulla temsil edilecek

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve beraberindeki heyet Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili’yi yapılan sportif ve kültürel çalışmalarla ilgili ziyaret etti.Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Hacıkura İlkokulu, Parlayüksel İlkokulu, Barbaros Azakoğlu Ortaokulu ve Arıkan Yılmaz Dim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi folklor ekipleri Antalya’da düzenlenecek olan okul sporları halk oyunları müsabakalarında Alanya’yı temsil edecek.

Yurthaber 27-02-20 16:42

Niğde’de yılın enlerine plaket

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Niğde İl Temsilciliği’nce, yılın başarılı yönetici ve eğitimcilere plaket verdi.Plaket törenin de konuşan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde’nin enleri programına katılmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.Şimşek, ödül alanları ve programı organize edenleri tebrik etti.Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ise, “Küresel Gazeteciler Konseyi’nin Uluslararası bir yapı ve bütün Türkiye de olduğu gibi bütün dünyada örgütlenme biçimine ve hakkına sahiptir.

Yurthaber 09-02-20 11:15

Niğde’de Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilciliği açıldı

Küresel Gazeteciler Konseyi’nin (KGM) ilk temsilciği Niğde’de açıldı.KGK Başkanı Mehmet Ali Dim, Belediye Sarayı arkasındaki ofisin açılışında yaptığı konuşmada, konseyin kuruluşundan beri ilk temsilciliği Niğde’de açtıklarını söyledi.

Yurthaber 07-02-20 18:48

Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskın

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Gaye Coşkun: - "Olay özgür medyaya yapılmış bir engellemenin ötesinde basın tarihine düşmüş kara bir lekedir" - Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim: - "Tam bir rezalet ve acziyettir"

Haber 16-01-20 20:30

Bahtiyar Ersoy, Küresel Gazeteciler Konseyi Kütahya İl Temsilcisi oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi’nin Ankara ve İstanbul dışında 79 vilayete atanan il temsilcileri belli oldu.Kanal 43 Genel Müdürü ve Genel Yayın Yönetmeni Bahtiyar Ersoy, Küresel Gazeteciler Konseyi Yönetim Kurulu tarafından Kütahya İl Temsilcisi olarak atandı.Ersoy, Küresel Gazeteciler Konseyi’nin oluşumunda en başından bugüne kadar yer aldığını ifade etti.Kendisine güvenenlere de teşekkür eden Ersoy, Küresel Gazeteciler Konseyi Yönetim Kurulu’nun Ankara Çankaya’daki genel merkez binasında ilk toplantısını yaptığını ve Genel Başkan Mehmet Ali Dim başkanlığında yapılan bu toplantıda 79 ile temsilci atandığını dile getirdi.Bahtiyar Ersoy, "İlimiz için temsilci olarak beni uygun görmüşler, kendilerine teşekkür ediyorum.

Yurthaber 27-12-19 21:01

Gazetecilerden 2020 için Arslantepe Yılı talebi

Malatya’nın Battalgazi ilçesindeki Arslantepe Höyüğü’ne hayran kalan gazeteciler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan 2020 yılının Arslantepe yılı ilan edilmesini istedi.Medya Buluşması programı kapsamında Malatya’da bulunan KGK Başkanı Mehmet Ali Dim ve yönetim kurulu üyeleri, Arslantepe Höyüğü, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı, Poyraz Konağı ve tarihi Ulu Camiyi ziyaret ettilerArslantepe Höyüğü’nün UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi’nden kalıcı listesine alınmasıyla birlikte birçok yerli ve yabancı turisti ağırlayacağının altını çizen KGK Başkanı Mehmet Ali Dim, "Battalgazi ilçesi tarih kokan bir ilçe.

Yurthaber 30-11-19 14:21

21. Dünya Rus Medya Kongresi

Küresel Gazeteciler Konseyi Başkanı Mehmet Ali Dim: - "Ülkemizin güneydoğu sınırının terör unsurlarından temizlenmesi için varılan Soçi mutabakatının haftasında, dünyanın dört bir yanından gelen Rus gazetecileri ağırlamaktan onur duyuyoruz"

Haber 25-10-19 13:59

Hong Kong’da iade tasarısına karşı gösteriler hız kesmiyor

Hong Kong’da üçüncü ayına giren suçluların Çin’e iadesine karşı düzenlenen protesto gösterileri hız kesmiyor - Central semtinde toplanan göstericiler, Hong Kong Hükümet Konağı’na ilerlemeye başladı - Meslek Öğretmeni Sum Ho: - “(Çin’in) 30 yıl önce Tienanmın’da yaptıklarının aynısını Hong Kong’da yapacaklarını düşünmüyorum” - Emekli Öğretmen Sun Lee: - “Çin hükümeti ne isterse yapar, bu bizim kontrolümüzde değil”

Haber 17-08-19 08:32

Mağarada mahsur kalan Kamboçyalı 4 gün sonra kurtartıldı

Yarasa dışkısı toplamak için bir mağaraya giren ve iki kaya arasında sıkışan Kamboçyalı adam 4 gündür mahsur kaldığı mağaradan 10 saatlik uzun uğraş sonucu kurtarıldı.Kamboçya’nın Battambang eyaletinde yaşayan 28 yaşındaki Sum Bora, yarasa dışkısı toplamak için girdi mağarada mahsur kaldı.

Haber 09-08-19 15:49

Sıcaktan bunalanlar kendileri buz gibi suya atıp köpük partisiyle eğleniyor

Antalya’nın Alanya ilçesinde 40 dereceyi bulan aşırı sıcak ve 20 derecenin üzerindeki deniz suyunda bunalan yerli ve yabancı turistler, suyun sıcaklığı 5-10 derece arasında değişen Dim Çayı’nda serinlemeyi tercih ediyor. Serin sulara kendileri atan tatilciler köpük partisi, soğuk kalma yarışması ve DJ performansı gibi çeşitli aktivitelerle eğleniyor.

Haber 10-07-19 14:07

Sıcaktan bunalanlar kendileri buz gibi suya atıp köpük partisiyle eğleniyor

Antalya’nın Alanya ilçesinde 40 dereceyi bulan aşırı sıcak ve 20 derecenin üzerindeki deniz suyunda bunalan yerli ve yabancı turistler, suyun sıcaklığı 5-10 derece arasında değişen Dim Çayı’nda serinlemeyi tercih ediyor.

Haber 10-07-19 09:54

KGK: Yazılı medya gelir kısıtlaması sebebiyle zor durumda kalabilir

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Kurucu Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, önümüzdeki günlerde TBMM’ne getirilmesi beklenen Yargı Reformu Strateji Belgesi’nde yer alan icra ilanları ile ilgili bir maddenin yazılı basını (gazeteleri) sıkıntıya sokacağını söyledi.

Haber 31-05-19 18:50

KGK: Yaygın gazeteler ve Anadolu basını bitme noktasına gelecek

KÜRESEL Gazeteciler Konseyi (KGK) Kurucu Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, "Önceki gün taslağı açıklanan 'Yargı Reformu Strateji Belgesi'nde yar alan icra ilanları ile ilgili maddenin yasalaşması, yaygın gazeteler ile Anadolu basınını tümden bitme noktasına getirecektir" dedi.  KGK Kurucu Genel Başkanı Dim, hükümetin gündeminde olan ve TBMM'ye getirilmesi beklenen 'Yargı Reformu Strateji Belgesi'ndeki icra ilanlarıyla ilgili maddenin, yazılı basını bitireceğini savundu. Dim, "Uzun süredir döviz artışı ile kağıt maliyeti başta olmak üzere sektörel olarak ciddi sıkıntılar yaşayan yaygın ve yerel gazeteler bu maddenin yasalaşması halinde tamamen kapanma noktasına gelecektir" dedi.

Haber 31-05-19 12:28

Küresel Gazeteciler Konseyinin adından çok söz edilecek

Küresel Gazeteciler Konseyi Kurucu Genel Başkanı Mehmet Ali Dim: - "16 kurucumuzun hepsi de birbirinden değerli gazetecilerdir. O bakımdan önümüzdeki süreçte inşallah adından çok söz edilecek olan Küresel Gazeteciler Konseyini kurmuş olacağız"

Yurthaber 29-05-19 22:31

Küresel Gazeteciler Konseyinin adından çok söz edilecek

Küresel Gazeteciler Konseyi Kurucu Genel Başkanı Mehmet Ali Dim: - "16 kurucumuzun hepsi de birbirinden değerli gazetecilerdir. O bakımdan önümüzdeki süreçte inşallah adından çok söz edilecek olan Küresel Gazeteciler Konseyini kurmuş olacağız"

Haber 29-05-19 22:30

Alanya Belediyesi’nden Dim Çayı yol bakımı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, genişletme çalışması yapılan Dimçayı yolunda asfalt çalışmalarının bayramdan önce tamamlanacağını bildirdi.Alanya Belediyesi, her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği ve ulaşım konusundaki sıkıntıların yaşandığı Dimçayı yolunu bakıma aldı.Kemer Köprü ve Müminler İlkokulu arasında yürütülen genişletme çalışmaları, 3 büyük kepçe ve kamyonlarla günlerce sürdü.

Yurthaber 24-05-19 12:30

Budamak için çıktığı ağaçtan düşüp hayatını kaybetti

Antalya’nın Alanya ilçesinde 67 yaşındaki bir kişi, budamak için çıktığı meşe ağacından düşerek yaşamını yitirdi.Olay, dün saat 11.00 sıralarında Alanya’nın Dim Öteköy Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 07-05-19 13:06

KGK'nin amacı ülkemiz hakkında negatif algı yaratan unsurlarla mücadeledir

Küresel Gazeteciler Konseyi Kurucu Genel Başkanı Mehmet Ali Dim: - "KGK'nin esas amacı, ülkemiz hakkında hem yurt içi hem de yurt dışında negatif algı yaratan unsurlarla mücadele etmektir" - "Yurt dışındaki bir gazeteci, meslektaşı bir şey söylüyorsa ona kulak kabartır. Biz de Türkiye'nin ve mesleğimizin menfaatleri için yurt içi ve dışında çalışmalarımızı sürdüreceğiz" - "Özellikle FETÖ'cüler ve PKK sempatizanları, Türkiye'nin aleyhindeki tüm unsurları harekete geçirerek gazetecilik yapıyor. Biz onların yaptığı negatif çalışmayı pozitife çevirmek istiyoruz"

Haber 07-05-19 11:15

Avrupa’dan gelen proje ekibi Çavdarhisar’a hayran kaldı

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde Çavdarhisar Ortaokulu’nun ortağı olduğu ’Cogito Ergo Sum’ isimli Erasmus projesinde bugüne kadar yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.Toplantıda önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmaların planlanması için planlanan projeler anlatıldı.Proje Toplantısına ev sahipliği yaptıklarını belirten Okul Müdürü Canip Özkan, ’’Polonya, Macaristan ve İtalya’dan gelen 6 öğretmen arkadaşımızı en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık.

Yurthaber 23-02-19 11:50

Dim Alacami Mahallesi’nin su sorunu çözüldü

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Alanya Dim Alacami Mahallesi’nin yıllardır çözülemeyen içme suyu sorununu çözdü.

Yurthaber 08-11-18 12:25

ALKÜ gazetecileri ağırladı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) gazetecileri öğrencileriyle buluşturdu.Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim ile Gaye Coşkun ALKÜ’lü gençlerle “Yeni Medya” konulu söyleşide bir araya geldi.

Yurthaber 07-11-18 16:56

Yerel medyanın sorunlarını içeren dosya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verildi

TÜRKİYE Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili Mehmet Ali Dim, ABD'nin New York kentinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Anadolu medyasının sorunlarını içeren dosyayı verdi.  Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurul toplantıları öncesi, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun öncülüğünde gerçekleştirilen görüşmede TGF Genel Başkan Vekili Dim, daha önce kamuoyuyla paylaşılan çözüm önerilerinin de yer aldığı dosyayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdi. Dim, sunumu sırasında, Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda cemiyet başkanlarıyla ziyaret gerçekleştirme taleplerini de dile getirdi.

Haber 25-09-18 16:49

Alanya Dim Grup Yoluna Sıcak Asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın Dim bölgesi grup yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler...

Yurthaber 26-07-18 14:08

Kalbine Yenik Düşen Lise Öğrencisi Gözyaşları Arasında Defnedildi

Antalya’da serinlemek için girdiği Dim Çayı’nda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Uçak Lisesi 10’uncu sınıf...

Yurthaber 22-06-18 13:13

Uçak lisesi öğrencisi Emre, yüzerken kalp krizinden öldü

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde Dim Çayı'nda yüzen Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Emre Uslu (16) kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Haber 22-06-18 10:46

Alanya Uğurlu yolu genişletiliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın Akçatı, Uğurlu ve Üzümlü grup yolunu genişletiyor.Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimine bağlı kırsal alan ekipleri, yol bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra Alanya Dim Vadisi’nde bulunan hem bölge halkının hem de yerli ve yabancı turistlerin sıklıkla kullandığı Akçatı, Uğurlu ve Üzümlü yolunda genişletme çalışması yapıyor.

Haber 29-03-18 13:59

Türkiye Hokey Federasyonu'ndan 'Zeytindalı Harekatına' tam destek!

Sadık Karakan "Ülkemizin bu zorlu süreçten her zaman olduğu gibi dim dik çıkacağına inanıyoruz" Ercan ATA-ANTALYA /DHA  Türkiye Hokey Federasyonu Kilis'te bir dizi temaslarda bulunarak zeytindalı harekatına tam destek verdi.

Haber 03-03-18 21:41

Alanya’da yol bisikleti heyecanı

Antalya’nın Alanya ilçesinde Tour Of Eftalia Hotels & Velo Alanya Kadın Yol Bisiklet Yarışı 9 ülke, 14 takımdan 75 sporcunun katılımı ile başladı.Kızılkule önünden başlangıç alan ve 9 ülkeden 75 sporcunun katıldığı yarışta Alanya-Gazipaşa-Dim Çayı-Alanya güzergahında 128 kilometrelik etapta pedal çevrildi.Dünya Bisiklet Birliği (UCI) puanı veren, Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun yarış takviminde olan ve Türkiye bisiklet tarihinin ilk uluslararası kadınlar yol bisiklet yarışı olma özelliğini taşıyan Bisiklet Yol Yarışı’nı Olga Zabelinskaya kazandı.

Haber 03-02-18 17:17

Dim Barajı Sulaması 2. Kısım İhalesinin Tarihi Belirlendi

Antalya’nın Alanya ilçesi Dim Barajı Sulaması, 2.Kısım yapım işinin ihale tarihi belirlendi.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu‘nun...

Yurthaber 05-07-17 13:44

Alanya’da Sıcaktan Bunalanlar Kendilerini Serin Sulara Attı

Hava sıcaklığının 40 dereceye ulaştığı Antalya’nın Alanya ilçesinde sıcaktan bunalanlar denizde ve Dim Çayı’nda serinledi....

Yurthaber 30-06-17 14:24

Mehmet Ali Dim: “uyum Paketine Medya Da Giriyor”

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Ali Dim, anayasa değişikliğine ilişkin uyum yasaları içerisinde medyayı...

Yurthaber 12-06-17 10:58

Dsi Bölge Müdürü Coşkun, Sulama İnşaatlarını İnceledi

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Alanya Dim Barajı Sulaması ve Gazipaşa...

Yurthaber 03-04-17 11:21

Alanya Gazeteciler Cemiyeti İstanbul’daki Saldırıyı Kınadı

TGF Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, İstanbul’daki hain saldırıyı kınadı.Türkiye Gazeteciler...

Yurthaber 11-12-16 18:57

Dim-der Ata’nın Sevdiği Şarkıları Seslendirdi

Didim Belediyesi katkılarıyla Didim Müzik Derneği (DİMDER) tarafından düzenlenen “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar Türküler” konseri büyük...

Yurthaber 12-11-16 11:12

Dim-der’den Zafer Konseri

Didim Belediyesi’nin katkılarıyla Mavişehir Sitesi yönetimi ve Didim Müzik Derneği işbirliğiyle Zafer Konseri düzenlendi.Dün akşam...

Yurthaber 27-08-16 12:05

Dim Barajı Sulaması İle 36 Bin 500 Dekar Tarım Alanı Sulanacak

Devlet Su İşleri(DSİ) Antalya Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Alanya 2.Merhale Dim Barajı Sulaması İkmali İnşaatında...

Yurthaber 25-08-16 14:52