Discord Coktu Mu Haberleri

Son dakika... Bakan Uraloğlu'ndan 'Discord' açıklaması: Kapattık diye acayip bir memnuniyet var

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Discord ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu yaptığı açıklamada, "Discord tamamen kapalı bir sistem, ailelerle birlikte hareket edilmesi gerekiyor. Toplumumuzu korumak için tüm adımları atacağız. Kapattık diye acayip bir memnuniyet var. 1 hafta önce kapatsaydık bu memnuniyet muhtemelen olmayacaktı" dedi.

Haber 2024-10-09 12:11:48

Katliam güzellemesi... Aşağılık paylaşıma tepki yağıyor! Kadınlar kim ya? Surlardan fırlattıklarımız mı?

Cani katil Semih Çelik tarafından işlenen çifte vahşet sonrası Türkiye ayağa kalkmıştı. Akabinde patlak veren 'Discord' olayları ise vatandaşların psikolojisini adeta altüst etmişti. Sosyal medyada 'warlearned' kullanıcı ismiyle paylaşım yapan bir şahsın videoda söyledikleri ise birçok kullanıcıyı ayağa kaldırdı.

Haber 2024-10-09 10:06:36

Discord nedir? Discord neden yasaklandı? Ne zaman açılacak? Her şey 6 günde gelişti

Konuşma, yazışma ve görüntülü görüşme olanağı tanıyan sosyal medya platformu Discord bugün itibarıyla ülkemizde yasaklandı. Discord son günlerde çocuk istismarı, şiddet, zorbalık, pedofili, tehdit içerikleriyle gündemdeydi. Discord'a dikkat çeken olay ise cani Semih Çelik'in surda ve evinde iki genç kızı vahşice katletmesi oldu.

Haber 2024-10-09 08:19:35

Sosyal medyada infial yaratmışlardı! Bakan Yerlikaya duyurdu: “Hz Ebu Cehil” grubunun üyesi gözaltına alındı

Sosyal medyanın bir numaralı gündemi olan şantaj, pedofili, istismar ve tehdit içerikleri için harekete geçildi. Dün akşam yaşananların ardından 2 çocuk daha muhafaza altına alındı. Bakan Yerlikaya, "Discord sosyal medya platformunda suç unsuru içerikli videoları düzenlediği tespit edilen B.T. adlı çocuk ve “Hz Ebu Cehil” isimli grupta paylaşım yapan A.D.C. adında çocuk İzmir Siber Suçlarla Mücadele Şubemiz ekiplerince muhafaza altına alınmıştır." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-10-09 07:56:37

SON DAKİKA | Discord'a erişim engeli getirildi! Discord neden kapatıldı? Adalet Bakanı Tunç'tan açıklama geldi

Son dakika haberi: Mesajlaşma ve sosyal medya uygulaması Discord, son günlerde çocuklara yönelik şantaj ve cinsel istismar gibi iddialarla gündemdeydi. Discord'un engellenip engellenmeyeceği merak edilirken gece yarısından sonra Ankara 1. Sulh Hakimliği kararıyla Discord'a erişim engeli getirildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Discord'a erişim engeli kararının ardından yaptığı açıklamada "Toplumsal yapımızın temelini sarsmaya yönelik girişimlere asla müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber 09-10-24 02:05

Discord ve Telegram için düğmeye basıldı! Bakan Tunç: 'Bazı sosyal ağ sağlayıcıları ve internet sayfalarına soruşturma başlatıldı'

Discord ve Telegram üzerinden yapılan siber zorbalıkların ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi. Bakan Tunç, "Bazı sosyal ağ sağlayıcılarında ve internet sayfalarında suç teşkil eden içeriklerle ilgili Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından adli soruşturmalar başlatılmıştır" dedi. Bakan Tunç, yargı kararlarını uygulamayan sosyal ağ sağlayıcılarına bant daraltma ve erişimin engellenmesi gibi yaptırımların uygulanacağını da bildirdi.

Haber 08-10-24 23:25

ÖZEL | Discord ve birçok uygulama... Hepsi özellikle gençleri ve çocukları bünyesinde bulunduruyor, peki bu platformlar kontrol altında tutulabilir mi?

Son dönemlerde yaşanan olayların ardından Discord uygulaması büyük tartışmalara konu oldu. İlk başta online oyuncular tarafından kullanılan platform, zamanla çeşitli toplulukların da iletişim ağı haline geldi. Özellikle çocuklar ve gençler platformda yaşananlar nedeniyle odak noktası oldu. Son yaşanan olaylardan sonra bu platformlar hakkında almamız gereken önlemler ve soruları Dijital Medya Uzmanı Prof. Dr. Ali Murat Kırık Mynet'e anlattı.

Haber 08-10-24 13:30

Bir kent bununla çalkalanıyor! Yüksek lisans öğrencilerine fuhuş mu yaptırılıyor? Üniversiteden açıklama: Komisyon kuruldu

Şanlıurfa'da bulunan Harran Üniversitesi'yle ilgili iddialar sosyal medya ve kamuoyunda bir anda gündem oldu. Üniversitede yüksek lisans yapan kız öğrencilerin istismara uğradığı ve fuhşa zorlandığı belirtildi. İddialar üzerine üniversiteden açıklama geldi ve soruşturma komisyonu kurulduğu duyuruldu.

Haber 08-10-24 10:32

Cani Semih Çelik'e öykünen Valorant oyuncusunu ifşa etti! Yayın açıkken açık açık tehdit etti

Discord olayı ve Semih Çelik'in vahşetine öfke sürerken bir bilgisayar oyununda Yağmur isimli oyuncuya gelen tehditler kan dondurdu. Yayıncı Yağmur'a ağır küfürler eden bir başka erkek oyuncunun "Bugün ölen karı gibi kafanı keserek öldürürüm" dediği duyuldu.

Haber 08-10-24 09:36

Şaşırtan final iddiası! O dizinin fişi çekiliyor mu?

Yeni sezonla birlikte yeni dizilerin de yayın hayatına başladığı kanallarda reytinglerde istenen sonucu alamayan diziler teker teker final oluyor. Kötü Kan, Kör Nokta ve Taş Kağıt Makas'ın ardından bir final iddiası da ortaya atıldı.

Magazin 07-10-24 17:14

Bakan Uraloğlu'ndan 'Discord' açıklaması: Gerekli adımlar atılacak

Discord'da küçük kızları şantaj, cinsel istismar ve tehdit yoluyla tuzağa düşüren birçok grup olduğu iddia edilmişti. Bu iddialar tepkileri de beraberinde getirirken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Discord' uygulaması hakkında açıklamada bulundu. Bakan Uraloğlu, yaptığı açıklamada gerekli adımların atılacağını aktardı ve "Önümüzdeki günlerde belli önlemlerin alınması gerekecektir. Biz bu önlemleri alacağız inşallah" dedi.

Haber 07-10-24 13:13

'Deha Tuzcu' tepkileri çığ gibi yağdı! Discord skandalı sonrası fenomen Berkcan Güven sessizliğini bozdu: Annemle ölüm tehditleri alıyoruz

Discord uygulamasında patlak veren 'şantaj' görünümlü kurgu skandalının ardından sosyal medya fenomeni Berkcan Güven'e eleştiri okları yöneltildi. Söz konusu Discord kanalının sahibi olduğu öne sürülen Deha Tuzcu ile arkadaş olduğu iddia edilen Güven tepkilerin çığ gibi büyümesinin ardından peş peşe iki açıklama yaptı. Annesiyle birlikte ölüm tehditleri aldığını söyleyen Güven, Deha Tuzcu ile ilişkisi hakkında gelen tepkilere yanıt verdi.

Haber 06-10-24 16:12

Bu ne rezalet! Şantaj yüzünden kendini kesen kız sonrası utanmadan itiraf etti: Paramızı böyle kazanıyoruz! Bir daha yaparım, kimse bizi durduramaz

Kendisine şantaj yapıldığı için vücudunu kesmek zorunda kaldığını öne süren küçük kızın sosyal medyada paylaştığı ifşa videosu infial yaratırken şimdi de bir Discord kanalındaki skandal konuşmalar dehşete düşürdü. "Birkaç eşeği dövdürdük veya elini, kolunu kestirdik diye 80 milyona konu olduk" diyen maganda, utanmadan şantaj yaparak para kazandığını söyledi, "Bir daha olsa bir daha yaparım" dedi. Genç olduğu anlaşılan kişinin cüretkar konuşmaları sosyal medyada gündem haline geldi.

Haber 06-10-24 11:24

Garipoğlu yaşıyor mu? 10 yıllık gizem çözülüyor... Otopsiye giren doktor ve savcı konuştu: O detayı ilk kez anlattılar

15 yıl önce Münevver Karabulut'u canice öldüren Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı. Mezardan çıkarılan ceset tabuta konularak Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Garipoğlu'nun hücresinde intihar etmesinin ardından otopsiye giren Prof. Dr. Sermet Koç ve Cumhuriyet Savcısı Metin Arda konuştu.

Haber 04-10-24 15:46

Kahve keyfinizi bir üst boyuta taşıyacak! Çok satan Bialetti espresso cezvesi indirimde

Kahve keyfinizi bir üst seviyeye çıkarmak için ideal makineyi buldunuz mu? Günlük hayatın koşturmacasında, kaliteli ve lezzetli bir kahve hazırlamak için iyi bir kahve makinesi şart. Pratik bir şekilde espresso hazırlamanın en keyifli yolu, şüphesiz ki Moka potlar. Gerçek kahve tutkunları için mükemmel bir çözüm sunan Bialetti Moka Pot, bu alandaki en popüler ve güvenilir markalardan biri. Rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz ürün, bugüne özel indirimle satışta! Bu fırsatı kaçırmayın!

Haber 03-10-24 10:51

Cem Garipoğlu öldü mü? Yaşıyor mu? 10 yıllık gizem çözülüyor: Mezarı açıldı!

15 yıl önce Münevver Karabulut'u canice katleden Cem Garipoğlu 2014 yılında kaldığı hücresinde ölü bulunmuştu. Garipoğlu'nun ölüp ölmediği konusunda ortaya atılan iddialar sonrası Karabulut ailesinin fethi kabir işlemi talep etmiş ve kabul edilmişti. Garipoğlu'nun mezarının açılma işlemi 11.00'de başladı. Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı. Cenaze tabut içinde Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haber 03-10-24 10:41

3 milyonluk altın biberon, 1 milyonluk pırlanta tespih... Birbirinden pahalı ürünler dikkat çekti

3 milyonluk biberon, 1 milyonluk tespih olur mu demeyin, İstanbul'daki mücevher fuarında bu ve benzeri pek çok altın ve pırlantadan hazırlanmış lüks ürünler görücüye çıktı. Çil çil altınların ve ışıl ışıl pırlantaların göz kamaştırdığı fuarda kilolarca altın ve gümüşte yapılmış minyatür Galata Kulesi de dikkat çekti.

Finans 03-10-24 07:38

Kıdem tazminatı kalkıyor mu? Milyonlarca çalışanı endişelendiren iddia için 'oh çektirecek' açıklama: Prim yüzde 40'ın üzerine çıkacak, 2 handikap var diyerek anlattı

Emeklilik sisteminde reform çalışmaları yapılırken ikinci emeklilik olarak lanse edilen Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) hakkında detaylar gün geçtikçe netleşmeye başladı. En çok konuşulan konulardan bir tanesi kıdem tazminatının kaldırılacak olduğu iddialarıydı. SGK Baş Uzmanı İsa Karakaş TES’de iki konunun çözüme kavuşturulması gerektiğini dile getirdi. Kıdem tazminatının ise kesinlikle kaldırılamayacağını vurguladı.

Finans 30-09-24 11:11

Cem Garipoğlu öldü mü yaşıyor mu? 10 yıllık o detaya dikkat çekerek açıkladı: O mezar boş çıkabilir

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak. Yıllardır Türkiye'nin aklındaki "Cem Garipoğlu gerçekten öldü mü? Yaşıyor mu?" sorularının yanıtı için geri sayım başlarken; Emekli Polis Cinayet Dedektifi Kurtbaba 10 yıl önceki bir detaya dikkat çekerek "Burada bir hata var" dedi. Yıllardır mezara kimsenin uğramadığını belirten Kurtbaba "O mezar boş çıkabilir" iddiasında bulundu.

Haber 28-09-24 07:53

3 aylık enflasyon farkı ile memur zammı ve emekli zammı hesabı! 10 bin lira bile zor... Bu rakamlara dikkat, sizin de maaşınız tabloda olabilir!

Temmuz 2024’te açıklanan yüzde 24,71 SSK ve Bağ-Kur zammı ile yüzde 19,31 memur zammı sonrası Ocak 2025 için gözler yeniden zamlarda. Eylül enflasyon rakamları ve TÜİK’in yapacağı açıklamalar, memur ve emekli maaşlarını etkileyecek en önemli faktörler arasında. Merkez Bankası’nın enflasyon tahminleri, 2025 yılı için yüzde 10-15 aralığında bir zam olacağını öngörüyor. Peki, 2025 emekli zammı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı 15 bin TL olur mu? İşte milyonlar için zamlı maaş tablosu...

Finans 28-09-24 07:51

24 ilçe il mi olacak? İl sayısı 105 mi oluyor? TÜİK verilerindeki '100 bin ve 30 km' detayı gündem oldu! Türkiye haritası değişebilir

Hangi il ilçe olacak? İl sayısı artıyor mu? Yıllardır ara ara gündeme gelen "İlçeler il olacak" iddialarıyla ilgili Türkiye İstatistik Kurumu'ndaki (TÜİK) son detay dikkat çekti. Söz konusu verilere "100 bin ve 30 km" şartını sağlayan ilçelerin il olması beklenirken, Türkiye haritasının da yeni illere göre değişebileceği belirtildi. 24 ilçenin il olma şartını sağladığı gözlemlenirken, "İl sayısı 105 mi oluyor?" sorusu akıllara geldi.

Finans 27-09-24 13:46

Kış için en iyi yatırım! Adidas Terrex Bot'un fiyatı 3 bin 306 TL'ye düştü

Kış aylarının zorlu koşullarında ve outdoor aktivitelerinizde size eşlik edecek bir bot mu arıyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Su itici özelliğe sahip, dayanıklı Adidas Terrex Unity Lea Mid R.RDY Outdoor Ayakkabı kısa süreliğine indirime girdi. Botu incelemek ve kullanıcı yorumlarını görmek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Haber 26-09-24 18:08

Ankara kulislerinde siyasi yasak iddiası konuşulurken adaylık anketi! Mansur Yavaş mı Ekrem İmamoğlu mu?

Ekrem İmamoğlu'na siyasi yasak geleceğine yönelik iddialar gündemdeki sıcaklığını korurken Mansur Yavaş da bugün bir açıklama yaparak, tartışmaların içinde olmaktan mutlu olmadığını dile getirdi. Optimar araştırma şirketi, 26 ilde yaptığı araştırmanın sonucunu yayınladı. Ankete katılanlara 'Sizce muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?' sorusu soruldu.

Haber 26-09-24 15:59

Enerjisi hiç bitmeyen çocuklarınızın elinden bırakamayacağı oyuncaklar

Çocuğunuz gün boyu hiç durmadan koşuyor, zıplıyor ve enerjisi bir türlü bitmiyor mu? Merak etmeyin, bu çoğu ebeveynin yaşadığı bir durum! Çocuklar, keşfetmeyi ve hareket etmeyi severler, bu da onların enerjilerinin sürekli aktif olmasını sağlar. Ancak, evde ya da dışarıda bu enerjiyi doğru şekilde yönlendirmek bazen zor olabilir. Bunun için onların hem eğleneceği hem de enerjilerini doğru bir şekilde kullanacakları oyuncaklardan oluşan bir liste hazırladık.

Haber 26-09-24 14:13

Mansur Yavaş sesizliğini bozdu! Çok rahatsızım dedi, 'istifa' iddialarına noktayı koydu

Parti içinde sorun yaşadığı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla aralarının kötü olduğu iddia edilen ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan önemli açıklamalar geldi. Cumhurbaşkanı adaylığı tartışmaları için şu an çok erken olduğunu savunan Yavaş "Çok çok rahatsızım. Tahrik edici açıklamalar yapılıyor" dedi. "CHP'den istifa edebilir" iddialarına da tepki gösteren Yavaş, "Yerimizdeyiz. İstifa gibi bir düşüncem yok, olur mu öyle şey!" ifadelerini kullandı.

Haber 26-09-24 06:46

RTÜK Başkanı Şahin'den gazeteci İsmail Arı'ya tepki: Eşimin özel bilgilerini istemesi gazetecilik etiğiyle bağdaşıyor mu?

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, gazeteci İsmail Arı'ya tepki gösterip basın camiasına soru yöneltti. Arı'nın RTÜK'ü ve başka devlet kurumlarını arayıp "ailenin akrabasıyım" dediğini belirten Şahin, eşinin ve ailesinin özel/kişisel bilgilerini istenmesine tepki gösterdi.

Haber 25-09-24 17:41

Son zamanların popüler uygulaması Tiktok, para tuzağı mı, video paylaşma platformu mu?

Adından zaman zaman skandallarla söz ettiren Tiktok'ta canlı yayınlar neden bu kadar meşhur? Neredeyse her yaştan kullanıcıya sahip platformda canlı yayın açmak da oldukça popüler. Bunun nedeni ise kullanıcının açtığı canlı yayına katılan izleyicilerinin anlık hediye atabilmesi. Çünkü yayın açan kullanıcılar için ne kadar çok hediye o kadar çok yayın demek. Ancak kullanıcılar atılan hediyenin parasına Tiktok'un yaptığı kesinti sonucu ulaşabiliyor. Uygulamanın 2023 geliri 40 milyon doları aşmıştı

Haber 25-09-24 16:55

KPSS'ye araba anahtarı ile giriliyor mu? KPSS'ye araba anahtarı götürmek yasak mı?

KPSS, Türkiye’de kamu kurumlarına personel alımında kullanılan merkezi bir sınavdır ve ÖSYM tarafından düzenlenir. KPSS gibi merkezi sınavlarda güvenlik önlemleri oldukça katıdır ve sınav salonuna getirilecek eşyalar sıkı şekilde denetlenir. ÖSYM'nin sınav kılavuzuna göre bazı eşyaların sınav salonuna getirilmesi yasaktır. Bu kapsamda araba anahtarı ile KPSS'ye girilip girilmediği de sık sık merak edilir.

Haber 25-09-24 13:54

Metin Arolat'ın cenazesi sonrası Gülben Ergen gündemde! Kameraları görünce ağladı dendi yanıt şaşırttı

Metin Arolat'ın cenazesine ünlü isimler akın etti. Gülben Ergen ve Gülşen'in zor anları gündeme gelmişti. Ancak Gülben Ergen'i gören Sevda Demirel isim vermeden açıklama yaptı Seren Serengil durur mu o da şarkıcının o hallerine tepki gösterdi. Ergen ise yanıtıyla şaşırttı.

Magazin 23-09-24 07:48

27 yıllık evliliği tek celsede bitmişti! Arzum Onan evleniyor mu? Yeni aşkı hakkında ilk kez konuştu

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında 27 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandıran Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan mahkemeye el ele girip yine el ele çıkmıştı. Bu süreçte Mehmet Aslantuğ'un adı iş insanı Gözde Akpınar ile anılmıştı. Instagram hesabında açıklama videosu yayınlayan Aslantuğ, iddiaları yalanlamıştı. Şimdilerde yeni bir aşka yelken açan Arzum Onan evlilik sorusuna yanıt verdi.

Magazin 22-09-24 00:06

KPSS'ye kalem-silgi götürmek gerekir mi? KPSS'de kalem-silgi veriliyor mu?

Kamu Personeli Seçme Sınavı, yani KPSS oldukça önemli sınavlardan biridir. KPSS sınavına hazırlanırken pek çok çaba gösteren adaylar, sınavda nelerin yasak olup olmadığını ve sınavda yanlarında neler götürüp götüremeyeceklerini merak ederler. Sınav günü alınması gereken malzemelerin dikkatlice planlanması gerekir.

Haber 21-09-24 17:21

Evde kedi kumu yoksa ne yapılır, yerine ne kullanılır? Kedi kumu yerine normal kum veya toprak olur mu?

Evde kedi kumu kalmadığında gazete kağıdı, karton parçaları, odun talaşı, pirinç kabuğu veya buğday kepeği gibi geçici alternatifler kullanabilir. Normal kum ya da toprak da geçici bir alternatif olabilir ancak hijyen açısından pek tavsiye edilmez çünkü toprağın içinde parazitler veya mikroorganizmalar bulunabildiği için sağlık açısından uygun değildir, ayrıca kötü kokulara yol açabilir.

Haber 18-09-24 16:27

Tavşantepe'de sırlar bir bir açığa çıkarılıyor! Suskunluk yemininin nedeni bu mu? 'En profesyonel cinayette bile böylesi yok'

8 yaşındaki Narin vahşice öldürüldü. Ancak ona bunu kimin yaptığı henüz ortaya çıkarılamadı. Tavşantepe köyünde ise aydınlatılmayı bekleyen onlarca sır var. Gazeteci Timur Soykan gizemli olayda suskunluk yemini eden köylüler için son iddiaları değerlendirdi. Soykan'ın 'en profesyonel cinayette bile böyle organizasyon yok.' sözleri ise dikkat çekti.

Haber 18-09-24 07:42

İkinci el araç satımında 'ortak bloke havuz' dönemi! 27 Eylül için geri sayım başladı: Güvenli ödeme sistemi zorunlu oluyor

İkinci el araç alım satımında yeni dönem başlıyor. Bir süre önce kademeli olarak hayata geçirilen 'Güvenli Ödeme Sistemi' 27 Eylül'den itibaren artık zorunlu olacak. Alıcı ve satıcının güvenli araç satışı yapabilmesi için' ortak bloke havuz' sistemi devreye girecek. Peki Güvenli Ödeme Sistemi nedir? Kimler Güvenli Ödeme Sistemi'yle araç alım satımı yapacak? Herkese zorunlu mu? İşte tüm detaylar...

Finans 17-09-24 21:33

Yumurtadan yaptılar, fındıktan yaptılar! Görenler 'bundan da turşu olur mu?' diyecek: Bu dükkanda yok yok

Sonbaharın gelmesiyle birlikte kışlık turşular da raflarda yerini aldı. Samsun'da bulunan bir turşucu ise yumurtadan fındık turşusuna kadar neredeyse her şeyin turşusunu kurdu. Turşucu İlkay Tozlu, "Turşuların kilo fiyatı 100-200 TL arasında değişiyor. Özellikle kış aylarında hastalıklardan korunmak için turşu tercih ediliyor” dedi.

Finans 16-09-24 13:45

Şarkıcı Sıla sahnesinden paylaştı! O kareyi görenler şaştı kaldı: Silikonu mu fırlamış?

Şarkıcı Sıla son sahnesinden kareleri sosyal medyada paylaştı. Ancak bir poz vardı ki görenler Sıla'nın göğsünün dışarı çıktığını sandı. İşte dile düşen o kare...

Magazin 16-09-24 08:56

Hamdi Alkan emekli maaşını 'iyi para' diyerek açıkladı! Ünlü sunucu kahkahayı bastı! 'Yetiyor mu?' diye sorunca...

Özel hayatı ve rol aldığı yapımlardaki başarısı ile adından söz ettiren ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan bu defa açıklamalarıyla gündeme geldi. Alkan, Ekol TV'de yayınlanan Zeliha Saraç'ın sunduğu Kafa Kafaya programının konuğu oldu. Alkan canlı yayında emekli olduğu ve aldığı emekli maaşını açıklayınca bomba anlar yaşandı.

Magazin 13-09-24 10:26

Narin Güran cinayetinde ses kaydı ortaya çıktı! Bütün düğümü çözecek sözler: Ramazan kız öldü mü yaşıyor mu?

Narin Güran cinayetini çözecek delil ise dosyaya girdi. Küçük Narin'in ölümüyle ilgili baş şüpheliler arasında gösterilen amca Salim Güran'ın ses kaydı ortaya çıktı. Amca Güran'ın yanında çalışan işçisi Ramazan Atasoy ile yaptığı telefon görüşmesinde Güran'ın işçisine, “Ramazan kız öldü mü yaşıyor mu?” dediği öğrenildi. Ramazan Atasoy, 23 kişilik grupla birlikte gözaltına alınmıştı.

Haber 13-09-24 06:20

San Marino nerede? San Marino'ya nasıl gidilir? San Marino Türkiye'ye vize istiyor mu?

Dünyadaki en eski cumhuriyeti olarak bilinen San Marino, yılda yaklaşık olarak 2 milyon turist ağırlar. San Marino, Güney Avrupa'nın İtalya yarımadasında bulunur. San Marino tarihi kalıntıları ve panaromik manzaraları ile birçok kişi tarafından merak edilir. Merak edilen bir diğer konu da San Marino'nun Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için vize isteyip istemediğidir.

Haber 12-09-24 20:52

Icardi, Wanda Nara için Galatasaray'ı bırakıyor mu? Arjantin'de tedirgin eden açıklamalar...

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin Wanda Nara ile ayrılığı dünya gündeminde de büyük ses getirmişti. Icardi'nin menajerliğini de yapan Wanda Nara, Arjantin'de katıldığı bir şov programında açıklamalarda bulundu. Icardi ile ayrılığına da değinen Wanda Nara'nın verdiği mesajlar Galatasaray taraftarını endişelendirdi.

Spor 12-09-24 07:31

7 yaşındaki Yüsra yanlış serum mu öldürdü? Nezle diye gitmiş, bir anda gözleri şişip kalbi durmuştu... Otopsi raporu ortaya çıktı

Bursa'da bahar nezlesi şikayetiyle hastaneye giden 7 yaşındaki Yüsra Türkoğlu'nun ani ölümü ailesini yasa boğdu. Acılı aile, hastanedeki yanlış tedavi sonucu çocuklarını kaybettiğini iddia ederken; Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan otopsi raporu ortaya çıktı.

Haber 10-09-24 11:23

Esra Erol canlı yayınındaki cinsiyet partisi tepki çekti! Başka derdimiz yok mu?

Diyarbakır'da kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bir dere yatağında kaybolan Narin Güran'ın ölüm haberinin ardından Türkiye adeta yasa boğuldu. Bir yandan minik Narin'in katilinin kim olduğu araştırılırken diğer yandan Esra Erol'da programında muhabir Caner'e cinsiyet partisi yapılması tepkiyle karşılandı.

Magazin 10-09-24 10:34

Türkiye Narin'in ölümündeki gizemleri tartışıyor! Narin'in ablasıyla ilgili geriye dönük yargılama olur mu? Ersan Şen'den Mynet'e özel açıklamalar: Bu suçun cezası da infazı da ağırdır'

Diyarbakır'da Narin'in cansız bedeni bulunması sonrasında hukukçu Ersan Şen merak edilen sorulara yanıt verdi. Narin'in ablasının da ölümünün gündem olduğu konuyla ilgili Şen, geriye dönük soruşturmanın mümkün olduğunu ifade etti. Narin'in öldürülmesiyle ilgili olarak Şen, "Failler ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile karşılaşacaklar. Bu suçun cezası da infazı da ağırdır" dedi.

Haber 09-09-24 19:16

Narin’in akrabası olay oldu! Herkes susturuluyor mu? ‘Yalan konuşun tamam mı’ dedi...Yumruk yedi

18 gündür kayıp olan Narin Güran, bugün sabah 08.45 sularında evinden 1 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz deresinde üzeri taş ve ağaç dallarıyla kapalı bir şekilde bulunmuştu. Bulunmasının ardından otopsisi yapılmak üzere hastaneye götürülen Narin için akrabaları Adli Tıp önünde toplandı. Cenazede bir kadının öfkeyle ‘Yalan konuşun tamam mı’ demesi sosyal medyada gündeme oturdu.

Haber 08-09-24 18:11

Biri bizi dinliyor! Cebimizdeki casus cep telefonu: Ses, görüntü... Sürekli kayıtta ama engellemenin bir yolu var!

Biri bizi dinliyor mu? Zaman zaman birçoğumuzun aklına geliyor bu soru. Çünkü, bir başkasıyla yüz yüze yaptığımız sohbette geçen konular bile, cep telefonu uygulamalarımızda, aynı anda karşımıza çıkıyor. Uzmanlar dinlenme endişesinin yersiz olmadığını belirtirken; bunun kullandığımız programlara verdiğimiz izinlerle mümkün olduğunu ve engellemenin yolunun çok basit olduğunu söylüyor.

Haber 08-09-24 07:52

Hepatit B aşısı nedir, zorunlu mu? Hepatit B aşısı kimlere, ne zaman yapılır?

Hepatit B aşısı, insanların hepatit B virüsünden koruması amacıyla yapılan bir aşıdır. İçeriğinde yer alan inaktive ve rekombinant sayesinde insan vücudunun bağışıklık sistemini uyarır. Böylece vücut virüse karşı antikor üretir ve virüsle karşılaşıldığı zaman vücudun savunma mekanizması güçlenir. Virüsün enfeksiyon yapma kapasitesini ortadan kaldıran antijen içeren aşı, vücuda enjekte edildiği zaman bağışıklık sistemi yabancı maddeyi tanıyarak buna karşı koruyucu antikor üretir.

Haber 06-09-24 22:45

Kayıp Narin olayında tutuklanan amcanın avukatından dikkat çeken sözler: 'İçim yanıyor, rezil bir iddiayla karşı karşıya kaldım, bir daha insan içine çıkamam' diyor

Diyarbakır'da günlerdir kayıp olan 8 yaşındaki Narin'i aramaya çalışmaları 15 gündür sürüyor. Narin'in amcasının 'kasten öldürme' gerekçesiyle tutuklanması, 'Ceset olmadan cinayet olur mu?' tartışmasını da gündeme getirdi. Peki, tutuklama tedbiri ceset bulunmadan da uygulanabilir mi? İşte hukukçuların görüşleri ve amca Salim Güran'ın avukatı Seda Toğrul'un dikkat çeken açıklamaları...

Haber 04-09-24 09:39

Kayıp Narin'in amcasının sildiği telefon görüşmeleri ortaya çıktı! O soruya verdiği yanıt dikkat çekti: Şüphelendiğiniz kimse yok mu?

Narin'den iki haftadan uzun süredir haber alınamıyor. Amcası muhtar Salim Güran'ın tutuklanmadan önce, gözaltına alındığında, telefon kayıtlarını özel bir uygulamayla sildiğinin ortaya çıkması akıllara soru işaretleri getirmişti. Şimdiyse silinen telefon görüşmesi kayıtları ortaya çıktı! Kayıtlarda amca Salim Güran'ın "Köyde bunu yapabilecek biri var mı?" sorusuna verdiği yanıt dikkat çeken detaylardan oldu.

Haber 04-09-24 09:04

Tartışma yaratacak ÖTV açıklaması! Canlı yayında ‘Böyle bir düzen olur mu?’ diyerek anlattı…

Vergide adalet tartışmaları sürerken gündem yaratacak bir çıkış geldi. Vergi uzmanı Ozan Bingöl katıldığı bir canlı yayında lüks saatten vergi alınmadığını belirterek “İlk 7 ayda lüks saate 200 milyon dolar para ödenmiş. Saatin kendisinde olmayan ÖTV, saatin kayışında var. Böyle bir düzen olur mu?” dedi.

Finans 03-09-24 09:52