Dogus Planet Elektronik Ticaret Ve Bilisim Hizmetleri Haberleri

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan karar: Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği değişti

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre; finansman ve tasarruf finansman şirketleri ile ödeme ve elektronik para kuruluşları; Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi’ne (BSMV) tâbi işlemleri için dekont, BSMV’ye tabi olan işlemleri dışında kalan KDV'ye tâbi teslim ve hizmetleri için fatura düzenleyecek.

Finans 2024-06-12 07:05:36

Elektronik ticarete vergiler yolda: Bir dönemin sonu, tarih verildi! Vergi sonrası fiyatlar artabilir

Dünya Ticaret Örgütü Direktörü Okonjo-Iweala online film ve yazılım gibi elektronik ürünlerin ticaretine vergi getirileceğini belirtti. Okonjo-Iweala, düzenleme için tarih de verdi.

Finans 2024-03-27 15:20:42

Merkez Bankası'ndan yeni faaliyet izni

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Platform Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para AŞ'ye faaliyet izni verdi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 2024-02-13 09:10:42

Ticaret Bakanlığı'ndan restoran ve kafelerle ilgili 'menü' açıklaması: Ayrı ayrı ceza kesilecek!

Ticaret Bakanlığı, 1 Ocak'tan itibaren zorunlu hale getirilen kafe ve restoran gibi gıda işletmelerinin önüne fiyat tarifesi konulması uygulaması kapsamında dijital ve elektronik panoların da kullanılabileceğini bildirdi. Bakanlık her aykırılık için ayrı ayrı ceza kesileceğini bildirdi.

Finans 2024-01-25 12:27:43

İstanbul Ambarlı Limanı'nda Türkiye tarihine geçecek operasyon! Elektronik sigara ve kokain ele geçirildi... Bugüne kadarkilerin en yükseği

Son dakika haberi: Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul Ambarlı Limanı’nda yürütülen operasyonlarda yüklü miktarda elektronik sigara ve kokain ele geçirildiğini duyurdu. Bakan Bolat yaptığı açıklamada "Ele geçirilen elektronik sigara, tek seferde yakalanan en yüksek miktarlı elektronik sigara yakalaması olarak tarihe geçmiştir" ifadelerine yer verdi.

Haber 28-11-23 10:10

Rekabet Kurumu duyurdu! Sahibinden.com'a 40,1 milyon lira ceza verildi... Veriler diğer platformlara taşınabilecek

Rekabet Kurulu, emlak ve vasıta satış/kiralama platform hizmetleri pazarındaki uygulamalarıyla Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'u ihlal ettiği gerekçesiyle Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret AŞ'ye (sahibinden.com) 40,1 milyon lira idari para cezası uyguladı ve firmaya bazı yükümlülükler getirdi. Kararla, ilan sahiplerinin emlak ve vasıta ilanlarına ilişkin verileri diğer platformlara taşınabilecek.

Finans 23-08-23 11:51

Merkez Bankası duyurdu: Yönetmelikte değişiklik: Ödeme ve elektronik para kuruluşları…

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para İhracı İle Ödeme Hizmeti Sağlayıcıları Hakkında Yönetmelik ve ilgili tebliğde değişikliğe gitti. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre tarihlerde değişiklik yapıldığı ifade edildi.

Finans 27-06-23 10:20

Tatil rezervasyonları arttı, bakanlık dikkat edilmesi gerekenleri bir bir sıraladı: İnternet siteleri ve sosyal medyaya dikkat! 2 adres paylaşıldı

Yaz mevsiminde tatil rezervasyonlarının yükseldiği döneme girilirken Ticaret Bakanlığı vatandaşları mağduriyet yaşamamaları için uyardı. Bakanlık dikkat edilmesi gereken hususları tek sıraladı. Sosyal medya, kısa mesaj veya e-posta yoluyla gelen tekliflerdeki bazı detaylara dikkat çekilen açıklamada ayrıca Elektronik Ticaret Bilgi Sistemi üzerinden kayıt kontrolü yapılmasının önemine de işaret edildi.

Finans 23-06-23 11:29

İstanbul ve Sivas’ta 6 bin 500 paket kaçak elektronik sigara tütünü ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince İstanbul ve Sivas havalimanlarında eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda, kaçak yollardan Türkiye’ye getirilerek piyasaya sürülmesi planlanan 6 bin 500 paket elektronik sigara tütünü ele geçirildi.

Yurthaber 20-06-23 11:03

Aracı olan herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem başladı

Aracı olan herkesi ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre araç muayenesinde e-rapor dönemi başladı. Yeni uygulama ile TÜVTÜRK tarafından verilen araç muayene raporlarına kısa mesaj, elektronik posta ve e-Devlet yoluyla ulaşılabilecek.

Finans 15-06-23 21:10

Kapıkule Gümrük Kapısı'nda kaçak elektronik sigara ve ilaç ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Kapıkule Gümrük Kapısı'nda yürütülen operasyonda 1200 elektronik sigara, 75 litre alkollü içki ve 42 bin 300 ilaç ele geçirildi.

Yurthaber 09-06-23 11:04

Naci Görür'den korkutan uyarı! 'Devlet deprem işini çözemezse...'

Bilim Akademisi üyesi yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) düzenlediği “Afetler Öncesi Mühendislik Hizmetleri” çalıştayında konuştu. Deprem konusunda dikkat çeken uyarılarda bulunan Naci Görür “Türkiye Cumhuriyeti devleti bu deprem işini eğer çözemezse bizim millet olarak bu asrı ekonomik ve siyasi olarak bağımsız olarak sürdürmemiz, devam ettirmemiz mümkün değildir” ifadelerini kullandı. İşte Naci Görür'ün o açıklamaları...

Haber 26-05-23 13:10

Alibaba hissesi nasıl alınır, Alibaba hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır? Alibaba hisse senedine nasıl yatırım yapılır?

Alibaba Group perakende, internet, e-ticaret ve teknoloji alanlarında faaliyet gösteren Alibaba Grup veya alibaba.com olarak da bilinen Çin menşeili bir şirkettir. Şirket, web portalları üzerinden tüketiciden tüketiciye, işletmeciden tüketiciye veya işletmeden işletmeye satış gibi hizmetler sağlamaktadır. Bunlara ek olarak elektronik ödeme hizmetleri, bulut bilişim hizmetleri ve alışveriş arama motorları da bulunmaktadır. Peki, Alibaba hisse senedi nasıl alınır?

Finans 20-01-23 17:14

Microsoft hissesi nasıl alınır, Microsoft hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır? Microsoft hisse senedine nasıl yatırım yapılır?

Microsoft Corporation, ABD merkezli bir teknoloji şirketidir. Çok uluslu olan şirket pek çok alanda faaliyet göstermektedir. Elektronik cihazlar, bilgisayar yazılımları, bilişim hizmetleri ve kişisel bilgisayarlar üretim yaptığı sahalardan bazılarıdır. Üretim yaptığı her alanda adından sıkça bahsettiren şirket, yatırımcıların da sıklıkla başvurduğu bir tercihtir. Peki, Microsoft hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır?

Finans 20-01-23 17:13

2023'te yeni düzenlemeler: E-Ticaret, WhatsApp, mesleki yeterlilik belgesi, noter, kuaför, yemek kartları... Her şey değişti

Son dakika haberi: Yeni yıl ile birlikte yeni düzenlemeler geldi. 1 Ocak 2023 bugünden itibaren pek çok şey devreye giriyor. Tiyatro ve sinema biletlerindeki yüzde 10'luk vergi alınmayacak. E-ticaret yasası uygulanacak. WhatsApp eski telefonlarda çalışmayacak. Birçok meslek grubunda izin günleri dahil birçok alanda yeni düzenlemeler söz konusu. İşte 2023'te konaklamadan ticarete, elektronik satışlardan tapu satışlarına, akıllı cihazlardan WhatsApp'a yeni düzenlemelerin detayları...

Finans 01-01-23 07:48

İzmir'deki lisanslı pamuk deposu tam doluluğa ulaştı

amukta lisanslı depolama ve elektronik ürün senedi üretmek üzere İzmir Ticaret Borsası (İTB) önderliğinde kurulan Ege Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk AŞ'nin (ELİDAŞ) lisanslı deposunun tam doluluğa ulaştığı belirtildi.

Yurthaber 14-12-22 13:12

Axis İstanbul AVM çalışma saatleri nedir, hafta sonu açık mı? Axis İstanbul AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Axis İstanbul Alışveriş Merkezi, Sur Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Sur Yapı tarafından 2016 senesinde açılmıştır. Alışveriş Merkezi içerisinde kadın & erkek giyimden saat, mücevher ve aksesuara, dekorasyondan ev eşyasına, spor giyimden çocuk giyime, elektronik eşyadan çanta ve ayakkabıya kadar birçok farklı hizmet sunan mağaza bulunur. Mağazaları ve hizmetleri ile öne çıkan Axis İstanbul AVM açılış kapanış saatleri nedir, saat kaça kadar çalışıyor?

Haber 28-11-22 17:43

Hava yoluyla dış ticaret işlemlerinde kolaylık

Hava yoluyla dış ticaret süreçlerinde işlemleri yavaşlatan fiziki belge kullanımı ve mükerrer işlemlerin ortadan kaldırılması amacıyla geliştirilen proje uygulamaya alınacak - Paydaşlar arasında bilgi alışverişinin elektronik olarak gerçekleştirilmesini sağlayacak projenin 2023 yılında tamamlanması öngörülüyor

Haber 27-10-22 14:45

Canik ürünlerine Afrika'daki savunma fuarında yoğun ilgi

Samsun Yurt Savunma Dış Ticaret Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Didem Aral: - "AAD Fuarı'nda da ilgi odağı olmayı sürdürüyoruz" - "Fuarda, potansiyel müşterilerinden olan birçok zırhlı araç platformu üreticisi, sistem üreticisi, deniz sistem üreticisi, elektronik sistem üreticileri ile buluşma imkanı elde ediyoruz"

Yurthaber 23-09-22 10:05

Koç Topluluğu şirketi Token, Ödero markası ile elektronik para hizmetine başlıyor

Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Token Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kemal Ebiçlioğlu: - "Ödeme dünyası çok hızlı büyüyor, farklı kulvarlarda şekilleniyor. Geleneksel bir ödeme kaydedici cihazla başladığımız yolculuğumuzu, cihaz bağımsız ödeme çözümleri ile ilerletmek istedik"

Yurthaber 02-09-22 12:16

TMB Başkanı Eren, Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuştu:

"Ukrayna'nın tahrip olan altyapısının yeniden inşası amacıyla Lviv'de Ticaret Bakanı'mız tarafından imzalanan mutabakat zaptı kapsamında Türkiye Müteahhitler Birliği olarak müşavirlik firmalarımızla birlikte aktif rol üstlenmeye hazırız" - "Katma değeri yüksek projelerimizin ve ihracatımızın artırılması için 'öncü kuvvetimiz' teknik müşavirlik sektörümüzün Ticaret Bakanlığımızca sağlanan desteklerle güçlendirilmesinin önemini bu vesileyle belirtmek istiyorum"

Yurthaber 24-08-22 14:58

Bilgisayar, cep telefonu, otomobil.... Herkesi ilgilendiriyor! Eğer size bu yanıt verilirse tazminat alabilirsiniz

Otomobil sahipleri artan benzin ve motorin fiyatlarının ardından bir de bakım ücretlerinin artmasından şikayetçi... Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan hazırlığa göre garanti süreleri bitse bile elektronik cihazlara kullanım ömrünce bakım hizmeti zorunlu olacak. Bu şekilde servis aldatmacasının da önüne geçilecek. 'Yedek parça' yanıtını alırsanız tazminat alma hakkına sahip olabileceksiniz.

Finans 03-08-22 08:42

Elektronik Ticaret ve Teknoloji Yönetimi mezunları ne iş yapar? Elektronik Ticaret ve Teknoloji Yönetimi bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Teknolojinin gelişmesi ile yeni meslek dalları ve üniversite bölümleri ortaya çıkıyor. İnternet çağının gereksinimi olan e-ticaret ve türevi uygulamalar hemen herkes tarafından biliniyor. Elektronik Ticaret ve Teknoloji Yönetimi bölümü de gelişen ve her geçen gün yenilenen teknoloji ile birlikte duyulan ihtiyaçla ortaya çıkan bölümler arasında yer alıyor. Üniversitelerde verilen eğitimin ardından öğrenciler bölümden mezun olarak hızlıca iş hayatına başlayabiliyor.

Egitim 23-07-22 00:52

E-ticarete yeni yasa! Artık bunu yapana 100 bin lira ceza var...

E-ticarette haksız rekabetin ve tekelleşmenin önüne geçilerek pazara yeni aktörlerin girişinin kolaylaştırılması ve pazarın dengeli ve sağlıklı büyümesinin sağlanması amacıyla, ölçekler de dikkate alınarak elektronik ticaret aracı hizmet sağlayıcı ve elektronik ticaret hizmet sağlayıcılara yönelik düzenleme geldi. E-ticaretle uğraşanlar, sattıkları maldan sorumlu olacak. Markaların taklit ürünleri artık internet sitelerinde satılamayacak.

Finans 30-06-22 09:51

Elektronik ticarete yönelik düzenlemeler içeren teklif komisyonda

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ: - "Kanun teklifi, sektördeki rekabeti bozucu uygulamaların önlenmesi, sektörün sağlıklı ve dengeli şekilde büyümesinin sağlanması ve e-ticaret pazar yerleri ile satıcılar arasında asimetrik pazarlık gücünden kaynaklanan sorunların giderilmesi için hazırlandı"

Haber 29-06-22 13:09

Yeditepe Üniversitesi'nin Dijital Adaptasyon Projesi'nde ikinci mezuniyet heyecanı

Yeditepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Elektronik Ticaret ve Yönetimi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Altan Kar: - "Projede görev alan tüm ekip üyeleri ile 65 yaş üzeri katılımcılar arasında eğitim boyunca, kalbe dokunan pek çok an ve biriken anılar ile dijital okuryazarlık becerisi kazanma amacının çok üzerinde bir manevi tatmine ulaşılmıştır"

Yurthaber 23-06-22 09:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnaf ve sanatkarlarla iftarda bir araya geldi:

"İhracata dönük yatırımlara yerli makine kullanımı, kısmi yurt dışı finansmanı ve bölgesel teşviklere ilave olarak yıllık yüzde 9'a varan faiz oranıyla Türk lirası cinsinden uzun vadeli finansman imkanı getiriyoruz. Benzer bir uygulamayı turizm sektöründe de hayata geçirerek, döviz kazandırıcı hizmet veren firmalara yüzde 9'a kadar inen faiz oranlarıyla uzun vadeli Türk lirası finansmanı sağlıyoruz" - "Proje finansmanı prensipleriyle harcama mukabili ve belge karşılığı kullandırılacak bu krediler için 100 milyar lirası ihracat, 50 milyar lirası turizm için olmak üzere toplamda 150 milyar liralık bir kaynak ayırdık" - "Salgının etkilerinin azalmasıyla yeniden ekmek teknesinin başına geçen esnaf ve sanatkarımızı ihtiyaçlara göre yeni araçlarla desteklemeyi sürdüreceğiz" - "Fiyatları, stokçuluk veya anlaşma yoluyla haksız şekilde yükselterek vatandaşlarımızın mağduriyeti pahasına fahiş kazanç elde etme peşinde koşanlara verilen cezaları arttırıyoruz" - "İnternet üzerinden satış yapan elektronik ticaret platformlarına da çekidüzen veriyor, belirli sınırlamalar getiriyoruz. Kendi işini kurmak, yaygınlaştırmak, büyütmek isteyen girişimcilerimize verdiğimiz destekleri artırıyor ve genişletiyoruz"

Yurthaber 14-04-22 21:54

e-ticarette 381,5 milyar liralık dev ciro!

e-ticaret hacmi 2021'de 381,5 milyar TL oldu. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ekmekçi, Türkiye'de e-ticaret sektörünün yıllık yüzde 65 büyüdüğünü belirterek, bunun sürmesini ve 2022'de sektör cirosunun 560 milyar TL'yi geçeceğini öngördüklerini bildirdi.

Finans 09-04-22 15:48

Bir zam da ona! Mobil tarifelerde fiyat yüzde 52,5 arttı

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) mobil şebekelerden yapılan yurt içi aralamalarına zam geldiğini duyurdu. Karar sonrası azami ücretler 87,53 liradan 1,23 liraya yükselirken, gelen zam oranı ise yüzde 50’yi aştı. İşte yeni gelen zamlar sonrası mobil elektronik haberleşme hizmetleri azami ücret tarifesi…

Finans 09-04-22 09:16

Getir, n11.com hissedarı olmak üzere Rekabet Kurumuna başvurdu

Rekabet Kurumu sitesinde yer alan bilgiye göre Getir Perakende Lojistik AŞ, sermaye artırımı yoluyla Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim AŞ’de (n11.com) hissedar olmak üzere Rekabet Kurumu’na başvurdu.

Finans 16-11-21 12:07

Turkcell'den Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri AŞ hisselerindeki kısmi satışa ilişkin açıklama

Turkcell'den Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri AŞ hisselerindeki kısmi satışa ilişkin açıklama

Yurthaber 04-11-21 17:33

TMSF, Nurkay Makina'yı satışa çıkardı! Karar Resmi Gazete'de

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Nurkay Makina ve Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Sakarya'daki varlıklarını satışa çıkardı.

Finans 28-06-21 09:17

ATO, Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nda açtığı stantla verimlilik esaslı projelerini tanıttı

ATO Başkanı Gürsel Baran: - "Odamızda e-imza kullanımı, ATO mobil ve ticaret sicili dokümanlarının dijitalleştirilmesi gibi uygulamalarla elektronik hizmetlerimizi artırarak verimli çalışmayı temel alıyoruz"

Yurthaber 10-06-21 12:49

Faturamatik Elektronik Para ve Ödeme Kuruluşu'nun faaliyet kapsamı genişletildi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Faturamatik Elektronik Para ve Ödeme Kuruluşu AŞ'nin ödeme hizmetleri ve elektronik para ihracı gerçekleştirebilmesine karar verdi.

Finans 02-06-21 09:28

N11 halka arz için SPK’ya başvurdu! | N11 halka arz ne zaman?

e-Ticaret siteleri arasında adını duyuran ve gün geçtikçe yerini sağlamlaştıran N11’in sahibi Doğuş Planet, halka arz talebinde bulundu. Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvuran Doğuş Planet, şirketin internet sitesi üzerinden halka arz için detaylı bilgileri paylaştı. Buna göre hazırlanan izahnameye göre; şirketin yüzde 15,3’ü halka arz edilecek.

Finans 28-05-21 15:16

ETSO’dan üyelerine e-belge hizmeti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı Odaların, hizmet yelpazesinin genişletilmesi, hizmete erişim şekli, hızının arttırılması ve hizmet kalitesi bağlamında üye memnuniyetinin de arttırılması amacıyla devreye alınan ‘e-belge’ hizmetini, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) da üyelerine sunmaya başladı.Uygulama, TOBB, Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü personeli, Ankara Ticaret Sicili Müdürü ve Odaların Ticaret Sicili Müdürlüğü personellerinin katılımıyla elektronik ortamda düzenlenen eğitimlerin ardından hayata geçiriliyor.

Yurthaber 07-04-21 15:02

‘Ticaret Sicili Müdürlükleri e-Belge Eğitimi’ çevrimiçi gerçekleştirildi

Ticaret Sicili Müdürlükleri e-Belge Eğitimi, TOBB ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü personeli ile Ankara Ticaret Sicili Müdürü, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) adına Ticaret Sicil Müdür Yardımcısı Nazlı Akar, Ticaret Sicil Memuru Mehriban Kocağa Daşdemir ve 22 odadan 49 personelin katılımıyla elektronik ortamda gerçekleştirildi.Eğitim sonucunda Manisa, Gümüşhacıköy, Borçka, Batman, Gelibolu, Hakkâri, Erzin, Bayındır, Kars, Seydişehir, Nusaybin, Bor, Osmaniye, Siirt, Birecik, Siverek, Şırnak, Hayrabolu, Karahallı, Van, Yozgat ve Yerköy Ticaret Sicili Müdürlüklerinde e-belge hizmeti verilmesiyle tüm ticaret ve sanayi odaları ile ticaret odalarında e-belge hizmeti sunulmaya başlandı.TOBB ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü işbirliği ile ticaret sicili müdürlüklerince düzenlenen ticaret sicili tasdiknamesi, merkez nakli belgesi, durum belgesi ile iflas ve konkordato belgelerinin (ihale için) elektronik ortamda Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) üzerinde teminini sağlayan hizmet 14 Mayıs 2020 tarihinde devreye alınmıştı.

Yurthaber 07-04-21 10:24

Beymen Grup'tan sanat ve modayı buluşturan Planet B Studios yatırımı

Beymen Grup Üst Yöneticisi Elif Çapçı: - "Planet B Studios, dijitalleşen iş yapış şekli için güzel bir örnek. En ileri teknolojiye sahip ekipmanlarla donattığımız stüdyolarımızda, Beymen Grup bünyesindeki tüm markalarımızın geniş ürün seçeneklerini daha kaliteli ve zengin görsel dünyaya taşıyarak, tüm e-ticaret sitelerimizin içerik üretimine çeviklik ve hız kazandırmayı hedefliyoruz"

Yurthaber 01-04-21 10:44

Beymen Grup'tan sanat ve modayı buluşturan Planet B Studios yatırımı

Beymen Grup Üst Yöneticisi Elif Çapçı: - "Planet B Studios, dijitalleşen iş yapış şekli için güzel bir örnek. En ileri teknolojiye sahip ekipmanlarla donattığımız stüdyolarımızda, Beymen Grup bünyesindeki tüm markalarımızın geniş ürün seçeneklerini daha kaliteli ve zengin görsel dünyaya taşıyarak, tüm e-ticaret sitelerimizin içerik üretimine çeviklik ve hız kazandırmayı hedefliyoruz"

Yurthaber 01-04-21 10:43

Okulun dahil olduğu projeler değerlendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında imzalanan "Mesleki Eğitim işbirliği" protokolü çerçevesinde, Kütahya’da proje okul olarak eğitim veren Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yürütme Kurulu aylık toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü İslam Aktepe, KÜTSO adına Emin Yüce, Mustafa Aktaş ve Salih Nafi Alıç, KÜTBO adına ise Yasemin Yol, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hasan Düzgün katıldı.Toplantıda, KÜTSO MTAL’nin çalışmaları ve okulun ileriye yönelik gelişim süreci ele alındı.

Yurthaber 27-03-21 11:21

Kibar: Fatsa’mızda eğitimin çıtasını daha yükseklere çıkarmak için canla başla çalışacağız”

Ordu’dun Fatsa ilçesine yeni eğitim yatırımları kazandırmak amacıyla Fatsa heyeti ile birlikte Ankara’ya bir dizi ziyaretler yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "İlçemizde eğitimin çıtasını daha yükseklere çıkarmak için canla başla var gücümüzle çalışacağız” dedi.Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Ancaza ve Milli Eğitim Özel Büro Görevlisi Mehmet Hafızoğlu’ndan oluşan bir heyet, Fatsa’ya yeni eğitim yatırımlar kazandırılması için Ankara’ya çıkarma yaptı.Üç gün süren programda Fatsa Heyeti, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Danışmanı Okan Çoban, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Cem Gençoğlu, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Mehmet Fatih Serdengeçti, Dış İşleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Metin Pile, Ankara Fatsalılar Derneği Başkanı Fahri Çavuşoğlu, Anayasa Mahkeme Üyesi İrfan Fidan, Ticaret Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Suavi Önal, Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza Bölge Amiri İbrahim Haberal, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, Cumhurbaşkanlığı Destek ve Mali Hizmetler Genel Müdürü Mahmut Kazan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı eski Ordu Milletvekili İhsan Şener, TÜRKSAT Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Çavuşoğlu, TÜRKSAT Teftiş Kurulu Başmüfettişi Recai Namdar, TÜRKSAT Eğitim/Akademi Sorumlusu Emrah Kavcı, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ve bazı iş adamlarını etti.Türkiye’yi yarınlara daha güçlü taşımak için yetiştirilmiş insan kaynağına ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Tüm insanlık için olduğu gibi, ülkemizin de Fatsa’mızın da eğitimli, nitelikli insan kaynağına ihtiyacı var.

Yurthaber 18-03-21 20:02

Migros, MoneyPay mobil uygulamasıyla müşterilerine farklı finansal çözümler sunuyor

Migros Ticaret AŞ Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ferit Cem Doğan: - "MoneyPay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri AŞ iştirakimizin Colendi ve Param iş birliğiyle tasarladığı MoneyPay uygulaması kullanıcılara alışveriş ödemelerinde kolaylık sunduğu gibi aynı zamanda finansal işlemleri rahatlıkla takip edebilme imkanı sunuyor" - "Hedefimiz, daha kolay, daha hızlı ve müşterilerimizin yaşamına değer katan, çağın ihtiyaçlarıyla uyumlu alışveriş deneyimleri sunmak"

Yurthaber 16-03-21 11:51

Elazığ TSO’nun yaptığı çalışmalar değerlendirildi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan çalışmalar detaylı olarak değerlendirildi, başarılı çalışmalara imza atan 33 meslek komitesi üyesine hizmetleri nedeniyle plaket verildi.Elazığ TSO Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ahmet Yaşar başkanlığında Meclis ve Meslek Komitesi üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Yurthaber 11-03-21 18:12

GTB ve Servi Erdemoğlu MTA Lisesi arasında ‘okul-sanayi’ iş birliği protokolü

Nitelikli iş gücünü, yeni teknik ve yöntemlerle geliştirmeyi hedefleyen iş birliği protokolü, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Okul Müdürü Kıymet Taş tarafından imza altına alındı.İş birliği protokolü imza töreni sonrası konuşan GTB Başkanı Mehmet Akıncı, meslek liselerinin geleceğin girişimcileri ve yüksek teknoloji alanında başarılı bireylerin yetişmesi noktasında önemli bir görev ve sorumluluk üstlendiğini söyledi.Meslek liseleri ile deneyim ve yeterliliklerin artırılmasına yönelik atılacak ortak somut adımların özel sektörün ihtiyaç duyduğu dinamik ve nitelikli iş gücünün gelişmesine katkı sunacağını aktaran Akıncı, teorik ve pratik eğitimlerin yanı sıra iş sahalarını yakından tanıma fırsatı bulacak öğrencilerin mezun olduklarında, ara eleman değil, aranan eleman olacaklarını ifade etti.Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yapılan ’Okul-Sanayi İş Birliği’ protokolü kapsamında ‘Gaziantep Ticaret Borsası Eğitim Atölyesi’ni hayata kazandırmayı hedeflediklerini dile getiren Akıncı, “Bu protokol çerçevesinde Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile laboratuvar hizmetleri ve gıda teknolojisi konularında, eğitsel ve sosyal iş birlikleri gerçekleştireceğiz.

Yurthaber 18-02-21 17:03

Başkan Akar’ın çağrısı ses getirdi

Ordu’nun Ünye ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar’ın ’marketlerdeki elektronik eşyaların kaldırılması’ çağrısına TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da destek çıkarak yeni bir karar alındı.Yeni alınan karar doğrultusunda alışveriş merkezleri ve zincir marketlerle ilgili önemli düzenlemeler geliyor.

Yurthaber 12-02-21 16:18

Zincir gıda marketlerde sigara ve elektronik eşya satışı yasaklanıyor! Bakanlık'tan yeni düzenleme

AVM ve zincir marketlerle ilgili yeni düzenlemeye gidiliyor. Ticaret Bakanlığı’nın hazırladığı taslağa göre, gıda marketinde cep telefonu, elektronik satışı yasak olacak, zincir marketlerinde sigara satılmayacak, pazar günü 11.00’den önce kepenk açılamayacak.

Haber 11-02-21 09:08

Rekabet Kurulu'ndan Türk Philips Ticaret AŞ'ye yönelik soruşturma kararı

Rekabet Kurulu, Türk Philips Ticaret AŞ, Dünya Dış Ticaret Ltd. Şti, Melisa Elektrikli ve Elektronik Ev Eşyaları Bilg. Don. İnş. San. Tic. AŞ, Nit-Set Ev Aletleri Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti. ve GİPA Dayanıklı Tüketim Mamülleri Tic. AŞ hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.

Haber 01-02-21 14:45

ATSO Başkanı Çetin: Turizmin ayağa kalkabilmesi için Covid-19’un belini kırdığımızı göstermemiz gerekiyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Ocak ayı meclis toplantısı elektronik ortamda gerçekleştirildi.Yönetim Kurulu Üyesi Erol Erkan’ın vefatı nedeniyle duygusal atmosferde gerçekleşen törende bir konuşma yapan ATSO Başkanı Davut Çetin, “Bugün hepimiz için çok zor bir meclis toplantısı yapıyoruz.

Yurthaber 27-01-21 14:21

Safranbolu TSO ve MEDİKAR arasında protokol

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ile Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi arasında protokol imzalandı.Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar ile Özel MEDİKAR Hastanesi Kurumsal İlişkiler Müdürü Fehmi Ramazanoğlu tarafından imzalanan protokolle sağlık hizmetleri sözleşmesi yeniledi.TSO Başkan Acar, "Geçtiğimiz yıllarda Özel MEDİKAR Hastanesi ile gerçekleştirdiğimiz protokolün içeriğini genişleterek yenilemiş olduk.

Yurthaber 08-01-21 18:41