Domates Tava Haberleri

Ev yapımı kışlık domates konservesi tarifi: Evde domates konservesi nasıl yapılır?

Yaz mevsiminin bitmesi ile beraber kışlık hazırlıkları yapılmaya başlandı. Kışlık konserve hazırlıkları hem yaz boyu hem de yaz sonunda yapılabiliyor. Özellikle de domates konservesi en sık yapılan kışlıklardan biri. Peki, ev yapımı kışlık domates konservesi nasıl yapılır?

Yemek 2024-09-01 13:01:33

Tarlada 1 lira markette 38 lira olunca isyan edip bedava dağıttı! Gelen çuval çuval götürdü: 600 bin lira zararım var

Çiftçiler fiyatlardan dolayı isyan etmeye devam ediyor. Bursa'da 30 dönüm tarlaya domates eken Ali İhsan Kardeş'in mahsulü tarlada kaldı. Ucuz fiyata vereceğine bedava vatandaşa vermeyi tercih eden çiftçi 600 bin lira zararı olduğunu belirtti. Tarlada 1 lira olan domatesin marketlerde 38 liraya satılması hem üreticiyi hem tüketiciyi isyan ettirdi.

Finans 2024-08-29 11:38:35

Kökeni Galapagos Adaları! Çiftçinin yüzünü güldürdü: Şükürler olsun

Hakkâri Yüksekova'da kökeni Galapagos Adaları yani Güney Amerika olan siyah domates yetiştirildi. Yetiştirilen domatesler Güney Amerika ve Antalya’yı aratmazken, çiftçiler gelecek sene siyah domates için alan genişletmeyi hedefliyor. İlk kez siyah domatesin ilçede ekimi yapıldığını belirten Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Perviz Geçirken, "Çiftçimiz tarafından ilkbaharda ekimi yapılmıştı. Şükürler olsun şu an verim vermeye başladı. Tek amacımız ilçemizi tümüyle tarımla buluşturmak olacak" dedi.

Finans 2024-08-18 09:44:27

'Bir kilo domatese bir bardak çay içemiyoruz' Çay 7,5 TL, domates 5 TL... Çiftçi para etmemesinden şikayetçi! İstanbul'da fiyatı 40 TL'yi buluyor

Tarlada kilo 5 TL'ye satılan Çanakkale domatesinin fiyatı İstanbul'daki marketlerde 40 TL'yi buluyor. Çiftçiler mahsulünün para etmemesinden şikayet ederken artan işçi, mazot ve gübre gibi maliyetler nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Bazı çiftçiler bir kilo domates fiyatına bir bardak çay içemediklerini, bir kilo domatesi 5 TL'ye sattıklarını, ancak bir bardak çayın 7,5 TL olduğunu söylüyor. İşte domatesin tarladan çıktıktan sonraki o yolculuğu ve fiyatındaki değişim...

Finans 2024-08-15 17:43:35

Ev yapımı domates konservesi tarifi: Ev yapımı domates konservesi nasıl yapılır?

Kimi yaz ayları boyunca kim de yazın bitmesine doğru kış hazırlıklarına başlar. Mevsiminde tezgahlarda taze taze bulabileceğiniz meyvelerle, sebzelerle çeşit çeşit reçeller, turşular yapabileceğiniz gibi ev yapımı domates konserveleri de hazırlayabilirsiniz. İşte ev yapımı domates konservesi tarifimiz!

Yemek 14-08-24 16:04

Konserve hazırlarken dikkat etmeniz gerekenler ve ihtiyacınız olacak ürünler

Yazın bereketini kış sofralarınızda görmek istiyorsanız mevsimin taze sebze ve meyvelerini uzun süre saklayabilmek için konserve hazırlıklarına zamanında başlamanız çok önemli. Domates soslarından reçellere, turşulardan kompostolara kadar birçok lezzeti konserve kavanozlarına hapsetmek hem mutfakta zaman kazandırır hem de ailenizin sağlıklı beslenmesine yardımcı olur. İşin sırrı ise doğru ürünleri kullanmaktan geçer. İşte kaliteli bir konserve hazırlamak için gerekli olan kullanışlı ürünler...

Yemek 13-08-24 16:18

Kasalarca domates çöpe dökülmüştü! Gündem olan görüntüler sonrasında açıklama geldi

Sosyal medyada bir görüntü gündem olmuştu. Görüntülerde kasalarca domatesin çöpe döküldüğü anlar yer almıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Ticaret Bakanı Basın Müşaviri Fatih Uysan, olayın Burdur'da gerçekleştiğini ve para cezası uygulandığını aktardı.

Haber 09-08-24 19:29

Domates üreticilerinden eylem! Çiftçiler traktörleriyle Bursa-İzmir yolunu trafiğe kapattı

Bursa'nın Karacabey Ovası'nda eylem yapan üreticilerle jandarma ve polis arasında gerginlik yaşandı. Çiftçiler traktörleriyle Bursa-İzmir yolunu trafiğe kapatırken, eylem yapan vatandaşlara CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'dan destek geldi.

Haber 08-08-24 13:43

Kalamar tava tarifi: Kalamar tava nasıl yapılır?

Hem doyurucu bir besin hem de meze olarak tüketebileceğiniz bir tarifimiz var. Özellikle deniz ürünlerini seven kişilerin mutlaka denemesi gereken kalamar tava tarifini hazırlayarak ister çeşitli soslarla isterseniz tek başına tüketebilirsiniz.

Yemek 30-07-24 21:58

Elbasan tava tarifi: Elbasan tava nasıl yapılır?

Geleneksel bir Arnavut yemeği olan Elbasan tava Türk mutfağında da hatırı sayılır bir yere sahip olmayı başarmıştır. Birçok lokantanın menüsünde de bulunan Elbasan tavayı siz de kendi mutfağınızda kolaylıkla hazırlayıp servis edebilirsiniz.

Yemek 30-07-24 19:46

Teflon gribine dikkat! Herkesin yaptığı hatayla ortaya çıkıyor... Alzheimer, demans ve kanser riskini artırıyor

Teflon tava ve tencereler mutfaklarda yapışmaması sebebiyle tercih sebebi. Yapılan araştırmaya göre yiyeceği koymadan teflon tavayı tek başına ısıtmaksa çok tehlikeli. Öksürük, nefes darlığı ve halsizliğe sebep oluyor. Üstelik sadece bu da değil. Kanser ve demans hastalıklarına da davetiye çıkarıyor.

Haber 29-07-24 08:06

'Gelin 8 TL'ye alın' Duyar duymaz akın ettiler! Yurt dışından bile talep var 'Pahalı alacaklarına...'

Elazığ’da 3 bin dönüm alana domates eken Erhan Arıkboğan hasada başladı. Pazarda fiyatların 25 ile 30 lira arasında olduğunu dile getiren Arıkboğan, vatandaşlara seslenerek, ’’Gelin tarladan 8 liraya alın’’ dedi. Arıkboğan, tonlarca domatesi yurt içi ve dışına gönderiyor.

Finans 17-07-24 12:46

Domatesin faydaları nelerdir? Domates neye iyi gelir?

Yaz aylarının en gözde sebzesi domates, hem lezzetiyle hem de sağlığa olan faydalarıyla bilinir. Kahvaltılarda taze taze yenen ya da yemeklere eklenerek tüketilen domates, günlük beslenme düzeni içinde her öğün tüketilebilir. Çeşitli hastalıklara ve rahatsızlıklara iyi gelmesinin yanı sıra insan vücudunun günlük olarak ihtiyaç duyduğu birçok vitamini ve minerali de içerir.

Haber 11-07-24 21:38

Artık simit yemek de hayal oldu! 499 TL'lik simit tabağı sosyal medyada olay yarattı: 5 kişilik aile gitsen maaş bitti

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde simitin sunum şekliyle birlikte fiyatı çok konuşuldu. Kaşar peyniri, domates, yumurta ve az miktardaki pastırmadan oluşan simit tabağının 499 TL'lik fiyatı sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi. Kullanıcılar o anları yorum yağmuruna tuttu.

Trend 27-06-24 11:31

Yaz aylarının vazgeçilmez meyvesi: Kararında tüketildiğinde tansiyonu dengeliyor

Yaz sıcaklarında sık tercih edilen meyvelerden kavun ve karpuzun yüksek şeker içerikleri nedeniyle kararında tüketilmesi gerektiğini dile getiren Diyetisyen Melike Aslıhan Kara, “Karpuz, potasyum ve magnezyum içeriği sayesinde tansiyonu dengeler. Tıpkı domates gibi likopeni yüksek bir meyve olması, kansere karşı karpuzu güçlü bir savaşçı kılar. Ancak diyabet hastaları tarafından doktor önerisiyle çok kontrollü tüketilmelidir” dedi.

Haber 24-06-24 11:54

Domates soslu et tarifi: Domates soslu et nasıl yapılır?

Türk mutfağının olmazsa olmazı et yemekleri, kalabalık sofraların baş tacıdır. Lokum gibi yumuşacık etler, bazen pilavla bazen çeşit çeşit salatalar eşliğinde servis edilir. Bu yemeklerden biri olan domates soslu et tarifimizi aşağıda bulabilir bu tarifle leziz sofralar hazırlayabilirsiniz.

Yemek 18-06-24 16:32

Ankara tava tarifi: Ankara tava nasıl yapılır?

Türk mutfağının enfes yemeklerinden biri olan Ankara tava, adından da anlaşıldığı gibi Ankara şehrine ait eşsiz lezzetlerden biridir. Ziyafet sofralarının ya da öğünlerin yıldızı olan bu lezzeti siz de mutfağınızda kolaylıkla yapabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 18-06-24 16:26

Doğa Rutkay çocuklarını da alıp doğayla iç içe yaşamaya gitti! Biber, domates ve nane ekiyoruz

Eşi Kerimcan Kamal, ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim ile İzmir Urla'ya yerleşen Doğa Rutkay çocuklarıyla beraber doğada mutlu bir hayat sürüyor. İşleri için İstanbul'a gelen oyuncu "Tarlada biber, domates ve nane ekiyoruz" dedi.

Kulis 06-06-24 09:14

Besni tava tarifi: Besni tava nasıl yapılır?

İsmini yüzlerce yıldır yapıldığı bilinen bölgeden aldığı kabul edilen Besni tava, tarifi oldukça kolay olan ama biraz zaman isteyen bir lezzettir. İşte Adıyaman’ın ilçesi Besni’de çok sık yapılan ve sevilen Besni tava tarifi ve gerekli malzemeleri!

Yemek 20-05-24 23:06

Gizli tehlike: Bir tarafı çürüyen domates yenir mi?

Yazın tazesi kışın konservesi tüketilen domates her mevsim yemekleri süslüyor. Çorbadan menemene, ana yemeklerden kahvaltılıklara kadar birçok alanda kullanılan domatesler bazen hızlıca bozulabiliyor. Bozulan domatesin çürük kısmını kesip atıyor ve kalanını tüketiyorsanız dikkat! Bilmeniz gereken bazı bilgiler var...

Kadin 16-05-24 00:31

Bursa merkezli 4 ilde ‘tefeci’ operasyonu! Çete liderinin iş insanı ile konuşması ortaya çıktı: Tefeciyim oğlum ben, domates biber satmıyorum

Bursa merkezli İstanbul, Ankara ve Bilecik'de 43 ayrı noktaya yapılan eş zamanlı operasyonlarda, zor durumdaki iş insanlarına yüzde 4 bin faizle para sattıkları belirlenen tefeci çetesi üyesi 33 kişi gözaltına alındı. Çete üyelerine silah sağladıkları iddia edilen 5 kişi de İstanbul'da tutuklandı. Tefeci çete liderinin mağdur iş insanı ile konuşması ise dikkat çekti.

Haber 11-05-24 17:31

Bu yıl da ücretsiz dağıtıldı! 2 kilometrelik kuyruk oluştu, birbirleriyle yarıştılar, sıranın sonu görünmedi!

Kayseri’de Kocasinan Belediyesi tarafından her yıl dağıtılan domates fidelerine bu yıl da ilgi büyüktü. Ücretsiz dağıtılan fideler için vatandaşlar sabahın erken saatlerin sıraya girdi. Uzun kuyruklar oluştu.

Finans 02-05-24 14:20

Domates çorbası tarifi: Domates çorbası nasıl yapılır?

Mevsiminde taptazesini bulabileceğiniz domateslerle lezzetli bir çorba hazırlayabilirsiniz. Tüm sofralara yakışan domates çorbası tarifimiz ve bu tarif için gerekli olan malzemeleri aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 26-04-24 13:15

ÖZEL | AK Partili isim 'Oradan kötü kokular geliyor' diyerek isyan etti! 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates topluyor öbür tarafta Maybachlar, Audi A8'ler...'

AK Parti'de seçim sonuçlarının ardından bazı görev değişikliklerinin yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın ıstakoz paylaşımı ise günlerdir gündemde! Çankırı'da seçimi kaybettikten sonra Maldivler'e tatile giden AK Partili Hüseyin Filiz de eleştirilerin odağında. AK Parti eski MKYK üyesi Mücahit Birinci'den çok sert bir çıkış geldi. Birinci, 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates toplarken bunlar paylaşılamaz' dedi.

Finans 15-04-24 16:41

Çiftçilerin yeni gözdesi: Üretimi zahmetsiz, getirisi yüksek... Domatesi bırakıp onu dikmeye başladılar!

Mersin'de çiftçilerin yeni gözdesi karadut oldu. Üretimi zahmetsiz ve maliyeti az olduğu için daha çok tercih edilen karadut için çiftçiler domates üretimini bıraktı. Dönüm başına 4 tona kadar ürün veren karadut 4 ülkeye de ihraç ediliyor.

Finans 20-03-24 12:19

Edirne’de domates yüklü tır yanarak hurdaya döndü

Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda 15 kilometrelik kuyrukta gümrük sırası bekleyen domates yüklü tır alevlere teslim olarak hurda yığınına döndü.

Yurthaber 15-03-24 07:27

Nohut tava tarifi: Nohut tava nasıl yapılır?

Türk mutfağında pişen yemeklerin vazgeçilmez malzemelerinden biri olan nohut ile et yemeklerini aratmayacak bir lezzet hazırlayabilirsiniz. Nohut tava tarifini bir kez denerseniz hem pratik hem de lezzetli olan bu yemekten kolay kolay vazgeçemeyeceksiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 13-03-24 23:41

Sahura 5 dakikada hazır tava böreği tarifi! Kolay tava böreği nasıl yapılır?

Ramazan ayında sahur hazırlıkları yapılırken genellikle hızlıca yapılabilen pratik tarifler aranıyor. Sadece 5 dakikada hazırlayabileceğiniz tava böreği tarifi tam sahura layık. Sahur için pratik ve lezzetli bir seçenek arayanlar için ideal olan bu tarif, kolayca hazırlanabiliyor ve kısa sürede de pişiyor. Kolay tava böreği nasıl yapılır, gelin birlikte öğrenelim ve sahur sofralarınıza hızlıca lezzet katalım.

Yemek 13-03-24 21:40

Köz domates çorbası tarifi: Köz domates çorbası nasıl yapılır?

Farklı dünya mutfaklarından çeşitli lezzetler denemeyi sevenlerdenseniz Fransa mutfağına has olarak bilinen köz domates çorbası tarifini çok seveceksiniz. Yapılışı son derece kolay olan bu çorbanın tadı da benzersiz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 10-03-24 20:24

Belen tava tarifi: Belen tava nasıl yapılır?

Adını yapılışından ve memleketinden alan Belen tava, Hatay’ın Belen ilçesine has bir yiyecektir. Eti sebzelerle buluşturan bu yemek hem öğünlerde hem de yemek davetlerinde servis edilebilir. Yapımı ise son derece kolaydır. İşte nefis Belen tava tarifi...

Yemek 10-03-24 19:11

Sütlü domates çorbası tarifi: Sütlü domates çorbası nasıl yapılır?

Yemek davetlerinin, öğünlerin olmazsa olmaz başlangıcı çorbalardır. Çeşit çeşit çorbalar arasından farklı bir şeyler denemek istiyorsanız sütlü domates tarifimize mutlaka göz atmalısınız. Yapımı son derece kolay olan bu çorba ile öğünlerinizi ya da yemek davetlerinizi renklendirebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 10-03-24 16:58

İzmir'deki 1000 liralık sandviç gündem oldu! İçindekiler bilindik fiyatı şaşırtıcı: Kuzu kulağı, slayze domates...

Sosyal medyada 'musti.geziyor' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişinin İzmir Bostanlı'daki bir sandviç dükkanındaki siparişi popüler oldu. 1000 lira değerindeki sandviçi deneyen kullanıcı, "Çok çok iyi. Burada mutlaka bu sandviçi yemelisiniz" dedi. Sosyal medyadan yorumlar gecikmedi.

Trend 06-03-24 14:13

Direkt makineye atmayın! Döküm tava nasıl temizlenir?

Döküm tava, mutfakta sıkça kullanılan ve sağlam bir yapıya sahip olmasına rağmen, doğru bakım ve temizlik gerektirir. Özellikle doğru yöntemlerle temizlenmediğinde ya da yanlış ürünler kullanıldığında zarar görebilir. Bu nedenle, döküm tavaları temizlerken dikkatli olmak önemlidir. Makineye atmak yerine, elde temizleme yöntemlerini tercih etmek, tavanın ömrünü uzatırken, lezzetli yemeklerin tadını çıkarmak için de önemlidir. İşte döküm tavaları doğru bir şekilde temizlemenin püf noktaları...

Yemek 13-02-24 09:42

Gürcistan üzerinden Türkiye'ye girdi, hemen uyarı yayınlandı! İstilacı özelliğiyle biliniyor

Çiftçilerin kabusu 'kahvrengi kokorca' böceğiyle ilgili Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 'dikkat' başlığıyla uyarı yayınlandı. Tarım sektörünün öncü sorunlarından olan kahverengi kokarca böceği istilacı özelliğinin yanı sıra üretimin düşmesine de neden oluyor. Böceğin zarar verdiği ürünler arasında fındık, elma, armut, şeftali, Trabzon hurması, turunçgil, mısır, biber, fasulye ve domates yer alıyor.

Haber 07-02-24 14:20

Mevsim sebzeleriyle hazırlayabileceğiniz muhteşem tarifler

Her mevsimin kendine özgü sebzeleri, yaratıcı ve lezzetli yemeklerin yapımında kullanılır. Mevsim sebzelerini kullanarak hazırlanan yemekler, hem besleyici hem de lezzetlidir. Kışın pırasa ve karnabahar, yazın domates ve biber gibi sebzelerle muhteşem tarifler deneyebilirsiniz. Mevsim sebzeleriyle hazırlayabileceğiniz birkaç muhteşem tarifi sizler için derledik.

Yemek 07-02-24 11:57

Airfryer Kilis tava tarifi: Airfryer'da Kilis tava nasıl yapılır?

Airfryer, kısa sürelerde pişirme özelliği, diğer pişirme yöntemlerine göre çok daha az kalorilerde yemekler hazırlaması ve pratikliği ile son yılların en gözde mutfak aleti hâline geldi. Dünyaca ünlü mutfakların yemeklerini de, Türk mutfağına has nadide lezzetleri de Airfryer ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Adını doğum yeri kabul edilen Kilis’ten alan Kilis Tava yemeğini de Airfyer ile pişirebilirsiniz.

Yemek 19-01-24 17:16

Fatih Mehmet Maçoğlu’na bir eleştiri de Fatih Portakal’dan geldi! ‘Kadıköy'de ne işi var? Oradakiler con con zaten, ne anlatacaksın onlara!’

Fatih Mehmet Maçoğlu'nun Kadıköy’den aday olmasının ardından tartışmalar sürüyor. Bu kez dikkat çeken bir yorum da Fatih Portakal’dan geldi. Portakal, yerel seçimler için Kadıköy'den aday gösterilen Maçoğlu'na eleştirilerde bulunarak, "Kadıköy'de ne işi var? Bahçelere domates mi ekecek? Devrimden mi bahsedeceksin? Oradakiler con con zaten, ne anlatacaksın onlara" diyerek gündem yaratacak bir çıkışta bulundu.

Haber 19-01-24 07:54

Sakın sürmeyin! Yanıklara böyle müdahale ediyorsanız hemen bırakın 'Aşırı şekilde arttırıyor' İşte kaynar su dökülünce ilk yapılması gerekenler

Sivas Numune Hastanesi İlk ve Acil Yardım Uzmanı Dr. Sedat Özbay, yanık vakalarına kişilerin yumurta akı, domates ve diş macunu gibi maddelerle müdahale etmesi durumunda enfeksiyon riski oluştuğunu belirtti. İşte evde oluşan yanıklarda, özellikle kaynar su dökülünce ilk yapılması gerekenler...

Kadin 18-01-24 11:38

İstanbulluların en çok tükettiği meyve ve sebze belli oldu

İstanbul'da 2023 yılında en çok tüketilen meyve karpuz, en çok tercih edilen sebze ise domates oldu.

Finans 12-01-24 12:36

Türkiye'nin domates ihracatı 2023'te yüzde 42 arttı

Türkiye'den 2023'te yapılan domates ihracatı, 2022 yılına göre yüzde 42,8 artarak 538 milyon 724 bin dolara yükseldi.

Finans 06-01-24 13:26

Airfryer'da belen tava tarifi: Airfryer'da belen tava nasıl yapılır?

Airfryer son zamanların en çok kullanılan mutfak eşyaları arasında yerini aldı. Birçok atıştırmalık ve tatlının yanı sıra hem dünya mutfağından hem de Türk mutfağı lezzetlerinden çeşitli yemekleri Airfryer ile çok kısa süreler içinde yapabilmeniz mümkün. Türk mutfağının eşsiz yemeklerinden biri olan belen tavayı da Airfryer sayesinde çok daha sağlıklı ve çok daha lezzetli olarak pişirerek servis edebilirisiniz.

Yemek 28-12-23 21:57

İsrail'e domates satan Saadet Partisi Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin görevden alındı

Saadet Partisi'nin Mersin Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin görevden alındı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bir televizyon programında Şahin'in İsrail'e domates satmaya etmeye devam etmesi nedeniyle görevden alındığını ifade etti.

Haber 22-12-23 10:37

Domatesi bu şekilde yiyorsanız dikkat! Tam bir zehre dönüşüyor

Domates, sağlık için oldukça faydalı bir besin olarak bilinirken, bazı yanlış tüketim yöntemleri sağlık risklerine neden olabilir. Domatesi yanlış şekilde yemek, besin değerlerini düşürebilir ve hatta bazı durumlarda potansiyel sağlık risklerini artırabilir. Domatesin sağlığa olan olumlu etkilerini korumak ve zehre dönüştürmemek için yapılan bu uyarının detayları haberimizde.

Kadin 15-12-23 14:38

En sağlıklı ve lezzetli ızgaraları yapmanızı sağlayacak döküm ızgara tava çeşitleri

En sağlıklı ve pratik ızgara yemeklerini pişirmeniz için üretilen birbirinden kullanışlı döküm ızgara tavalar ile lezzetli sofralar hazırlamaya ne dersiniz? Yemekleri tam kıvamında pişirmeyi sağlayan, kullanımı oldukça kolay döküm ızgara tavaları deneyenler son derece memnun! Et veya sebze yemeklerini pişirmede tercih edebileceğiniz, her mutfakta olması gereken döküm ızgara tava tavsiyelerini sizler için derledik. İşte farklı bütçelere hitap edebilecek döküm ızgara tavalar burada!

Haber 05-12-23 17:54

MASTERCHEF MİDYE TAVA TARİFİ: Midye tava nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Ağızları sulandıran harika lezzet

Midye tava tarifi MasterChef Türkiye All Star 163. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. MasterChef'in ünlü şeflerinden Mehmet Yalçınkaya bugünkü konseptin 'sokak lezzetleri' olduğunu belirtti. Peki, midye tava nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte, püf noktalarıyla midye tava yapılışı...

Yemek 28-11-23 20:53

Şırnak'ta ihtiyaç sahibi öğrencilere destek için serada domates yetiştirilecek

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarım Bölümü'nün 2 dönümlük serasında yetiştirilecek domateslerin geliri, ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacak.

Yurthaber 23-11-23 13:22

400 bin lira kazanacaktı, 400 bin lira zararı var! Nasıl böyle bir şey yaparlar?

Antalya’nın Kumluca ilçesinde Yaşar Avcu'ya (43) ait domates ekili 2 dönüm seraya kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yabancı ot ilacı atılarak zarar verildi. Fidanları ölmeye başlayan Yaşar Avcu, "Dönümden 200 bin lira kazansam 2 dönümden 400 bin lira kazanacaktım. 400 bin lira zararım var" dedi. Kimse ile bir probleminin olmadığını, düşmanının bulunmadığını söyleyip "Nasıl böyle bir şey yaparlar?" diye soran Avcu, "Nasıl sökeceğim? Bu fidanlarıma nasıl kıyacağım?" şeklinde konuştu.

Haber 22-11-23 17:40

ŞOK Market'ten çarşamba indirimi! 6'lı güveç seti 999 TL, tencere 599 TL! 15 Kasım 2023 ŞOK aktüel ürünler kataloğu

ŞOK aktüel ürünler kataloğu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün (15 Kasım 2023 Çarşamba) itibarıyla haftanın indirime giren ürünleri belli oldu. Şok aktüel ürünler kataloğuna göre 10 yıl garantili çatal bıçak seti 899 TL, tak çıkar kulplu 2'li tava 599 TL, 13 parça kahvaltılık takımı 299 TL, cam kapaklı çelik tencere 599 TL, 6 parça güveç seti ise 999 TL olacak. İşte 15 Kasım 2023 ŞOK aktüel ürünler kataloğu...

Finans 15-11-23 07:29

TikTok'ta trend olan o makarna tarifi için ihtiyacınız olan tüm malzemeler burada

Pratik yemek tarifi arayanlar buraya! Okuldan, işten yorgun gelip pratik bir tarifle yemek yapmayı kim istemez ki? Tek tava kullanarak bütün işlemlerini yapabileceğiniz makarna hem pratikliği hem lezzetiyle beğeninizi kazanacak. Bulaşık derdinde son veren bu tarifi herkes denemek isteyecek! Tek tavada yapılacak kremalı makarna tarifini ve gerekli malzemeleri sizin için derledik.

Yemek 03-11-23 16:04