Dominik Livakovic Haberleri

Hırvatistan'da Livakovic'ten çok büyük hata! Topu elinin altından kaçırdı...

Fenerbahçe'nin yıldız kalecisi Livakovic, EURO 2024'te oynadıkları maçta büyük bir hata yaptı. Arnavutluk ile karşı karşıya gelen Hırvatistan, mücadelenin henüz başında 1-0 geriye düştü.

Spor 2024-06-19 16:38:25

Filenin Sultanları'nın Paris Olimpiyatları'ndaki rakipleri belli oldu!

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı, C Grubu’nda İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile eşleşti.

Spor 2024-06-19 15:47:08

Filenin Sultanları pes etmedi, Dominik Cumhuriyeti'ni geriden gelerek mağlup etti!

Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi'nin üçüncü haftasındaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldi. Sultanlar rakibini 3-1 mağlup ederek turnuvadaki 8. galibiyetini almayı başardı. İşte detaylar...

Spor 2024-06-13 17:31:17

12 yaşındaki kızının hamile olabileceğininde şüphelenerek hastaneye götürdü! Gerçek bambaşka çıktı... Karnı şiştikçe şişti

Dominik Cumhuriyeti'nde yaşayan bir anne 12 yaşındaki kızının hamile olabileceğin şüphelendi ve onu hastaneye götürdü. Kızının karnının devamlı şiştiğini dile getiren anne hastanede kızının rahminde diş, saç ve kemik içerebilen nadir bir tür germ hücreli tümörün büyüdüğü ortaya çıktı. Yaklaşık 4 kilogram ağırlığında tümör ameliyatla çıkartıldı.

Manşet 2024-06-01 10:01:33

SON DAKİKA: Güven Yalçın Karagümrük taraftarını çileden çıkardı! Livakovic ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda çalımı deneyince olanlar oldu

Süper Lig'de heyecan 32. hafta karşılaşmaları ile sürerken, Fenerbahçe deplasmanda Karagümrük'e konuk oldu. Karşılıklı ataklar şeklinde oldukça heyecanlı başlayan karşılaşmada dakikalar 32'yi gösterirken Güven Yalçın ile çok net bir pozisyon yakalayan Karagümrük'te kaçan bu pozisyon gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 19:47

31 Mart seçimlerinde Mauro Icardi sürprizi! Mührü Arjantinli yıldıza bastı

2024 yerel seçim heyecanı tüm hızıyla sürerken zaman zaman renkli görüntüler de yaşanıyor. Oy vermeye giden bir taraftarın yaptığı Icardi paylaşımı dikkat çekerken, bir vatandaş ise sandığa Livakovic formasıyla gitti. İşte o anlar...

Spor 31-03-24 16:56

Dominik'e tatile giden Hande Doğandemir pozlarıyla çok konuşulmuştu! Uçağını kaçırdı

Oyuncu Hande Doğandemir, tatil için Dominik Cumhuriyeti'ne gitmiş ve tatilden renkli pozlarını da paylaşmayı ihmal etmemişti. Doğandemir, bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Miami'den İstanbul uçağına bineceği sırada takside cüzdanını ve pasaportunu unuttuğunu fark eden oyuncu uçağı kaçırdığını söyledi.

Magazin 18-03-24 14:40

Acun Ilıcalı’dan sürpriz Dominik daveti! Geliyoruz

Survivor All Star bu yıl da büyük bir heyecanla izleniyor. Ezgi Kılıç adındaki bir sosyal medya kullanıcısı arkadaşlarıyla Survivor izledikleri anları çekip sosyal medya hesabından paylaştı. Acun Ilıcalı da Ezgi Kılıç'ın paylaşımını alıntılayıp kendi sosyal medya hesabından paylaşarak Ezgi Kılıç'ı ve arkadaşlarını Dominik'e davet etti.

Magazin 21-02-24 18:14

Bu da Survivor turizmi! Acun Ilıcalı ‘Birleşme Partisi’ne götürüyor: Kişi başına 2.999 dolar…

Acun Ilıcalı, en çok izlenen programlardan olan Survivor’ın takipçilerini Nisan ayında gerçekleşecek birleşme partisine götürüyor. Programı turizm etkinliğine de dönüştüren Ilıcalı’nın sahip olduğu AF Seyahat, bedeli kişi başı 2 bin 999 dolardan Dominik turu düzenleyecek. Güncel kur ile 90 bin liranın üzerinde bir ücret ödenecek.

Finans 18-01-24 14:55

Daha az çalışıp aynı maaşı alacaklar! Dünyada yeni trend... Bir ülke daha 4 gün çalışma sistemine geçiyor

Dünyada haftada 4 gün çalışma sistemi yaygınlaşmaya başladı. İngiltere geçtiğimiz yıl bu denemeyi başlatmış ve olumlu sonuçlarını görmüştü. Kimi ABD şirketleri de bu uygulamaya geçerken Şili'de de haftalık çalışma süresini 40 saate düşüren yasa tasarısına onay gelmişti. Son olarak bir ülke daha dünyada git gide yayılan bu trende katıldı: Dominik Cumhuriyeti! O ülke; çalışma saatlerinin 36 saate düşürüleceğini ve çalışanların aynı maaşı almaya devam edeceğini açıkladı.

Finans 17-01-24 12:01

Polis baskını çok sinirlendirmişti! Acun Ilıcalı geri geldi! Survivor hakkında flaş karar

Tv8'in büyük bir ilgiyle takip edilen fenomen yarışma programı Survivor bu sezon olaylı başladı. Dominik polisinin yarışmacıları uçaktan indirip sıraya dizmesi olayı gündeme bomba gibi düştü. Polis basını olayına çok sinirlenen Acun Ilıcalı'dan flaş karar geldi.

Magazin 12-01-24 15:45

Survivor fragmanına Acun Ilıcalı'nın sözleri damga vurdu! 'Dominik polisi operasyon yapmış...'

Tv8'in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor'ın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı salladı. "Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim" diyerek sözlerine başlayan Acun Ilıcalı, bir telefon aldığını ve ekibine polis baskını yapıldığını söyledi. Ilıcalı'nın bu sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 08-01-24 18:06

Şeyma Subaşı Dominik'e gitti! Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın hamlesi gündem oldu

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Survivor All Star'ın ilk günlerinde Dominik'te aldı. Subaşı, sosyal medya hesabından Dominik pozlarını paylaşınca ve eski kocasını övünce Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya bakın ne yaptı.

Magazin 07-01-24 11:45

Şeyma Subaşı uzun bir aradan sonra sahile indi! Pembe mini bikinisiyle dikkat çeken Subaşı peş peşe pozlar paylaştı!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, mayıs ayında nikah masasına oturduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanmıştı. Survivor başlar başlamaz soluğu Dominik'te alan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından Dominik pozlarını paylaştı. Subaşı, uzun bir aradan sonra sahile indi. Pembe bikinisiyle poz verdi.

Magazin 05-01-24 08:44

Muslera'dan maç sonunda itiraf geldi! ''Hem Livakovic hem benim için sakin bir maç geçti''

Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera, Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Spor 24-12-23 23:19

Nordsjaelland karşısında 6 gol yiyen Livakovic'ten savunma oyuncularına sitem!

Nordsjaelland karşısında kalesinde 6 gol gören Dominik Livakovic, takım arkadaşlarına sitem etti. Livakovic bu karşılaşmada gruptaki bütün maçlarda yediği golden daha fazlasına engel olamadı. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 09:11

Hatayspor maçında sakatlanmıştı! Fenerbahçe'nin yıldızı Dominik Livakovic'ten haber var

Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Hatayspor maçında sakatlık yaşayan Dominilk Livakovic'in son durumu belli oldu. İşte detaylar...

Spor 24-10-23 13:52

A Milli Takımımızın zaferi, Hırvat basınında gündem oldu! Dominik Livakovic'e ağır tepki, Ay-Yıldızlılar'a ise övgü...

EURO 2024 Elemeleri D Grubu 6. maçında Hırvatistan ile A Milli Takımımız karşı karşıya geldi. Opus Arena'da oynanan müsabaka, Ay-Yıldızlı ekibimizin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu skorla liderlik koltuğuna oturan kırmızı-beyazlıların galibiyeti, Hırvat basınının gündeminde geniş yer buldu. Kalesinde hatalı bir gol gören Dominik Livakovic eleştirilirken, A Milli Takımımızın performansı övgü topladı. İşte detaylar...

Spor 13-10-23 10:36

Dominik Cumhuriyeti'nde öldürülen Türk kameraman Alper Baycın'ın adı okulunda yaşatılacak

İş insanı Acun Ilıcalı, 5 yıl önce Dominik Cumhuriyeti'nde bıçaklanarak öldürülen kameraman Alper Baycın'ın (24) adının yaşatılması için Antalya'da mezun olduğu okulda oluşturulan etkinlik merkezinin açılışını yaptı.

Yurthaber 26-09-23 15:16

Son dakika: Fenerbahçe'nin yeni transferi, yılın kalecisi ödülüne aday gösterildi!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe’nin Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic, yılın en iyi kalecisine verilen Ballon d’Or Yachine ödülüne aday gösterildi. Hırvatistan Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda üçüncülük elde eden Livakovic'in yanı sıra Yassine Bounou, Thibaut Courtois, Mike Maignan, Ter Stegen, Ederson, Emiliano Martinez, Andre Onana, Aaron Ramsdale ve Brice Samba da listede yer aldı.

Spor 06-09-23 21:14

Fenerbahçe'de Livakovic gelişmesi! Daha dün imzayı atmıştı...

Dominik Livakovic, İsmail Kartal’ın görev vermesi halinde ertelenen Başakşehir maçında forma giyebilecek. Sarı-lacivertliler lisans konusunda işlemleri hızlandırarak Livakovic'in lisansını çıkarttı.

Spor 26-08-23 17:44

Fenerbahçe'nin yeni kalecisi Livakovic formayı giydi, imzayı attı! İlk sözü 'Volkan Demirel' oldu...

Fenerbahçe'de eleştiri oklarının hedefindeki isim Altay Bayındır ile yollar ayrılırken, yerine Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic gelmişti. Başarılı eldiven kendisi için düzenlenen imza töreninde konuşurken, Sarı-Lacivertliler'in efsane kalecisi Volkan Demirel'i unutmadı. İşte detaylar...

Spor 25-08-23 15:57

Altay, Barthez'in bıraktığı yerden devam edecek! Manchester United'da forma numarası belli oldu

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, kaleci arayışında mutlu sona ulaştı. Livakovic ile her konuda anlaşan sarı-lacivertliler, Altay Bayındır'ın da takımdan ayrılmasına onay verdi. Bu hamlenin ardından Manchester United cephesi Altay Bayındır'ı sağlık kontrollerinden geçirdi. Manchester United ile her konuda anlaşan milli oyuncumuzun forma numarası da belli oldu.

Spor 25-08-23 12:02

Fenerbahçe, yeni transferine kavuştu! Livakovic'i taşıyan uçak İstanbul'a indi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dominik Livakovic'i taşıyan uçak İstanbul'a iniş yaptı.

Spor 24-08-23 13:33

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dominik Livakovic kimdir, nereli ve kaç yaşında? Dominik Livakovic hangi mevkide oynuyor? İstanbul'a geldi!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dominik Livakovic İstanbul'daki Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Hırvat futbolcu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Fenerbahçe'nin yeni transferi Dominik Livakovic kimdir, kaç yaşında? Dominik Livakovic hangi mevkide oynuyor? İşte detaylar...

Spor 24-08-23 13:21

Altay Bayındır dünya devine transfer oluyor! Bonservis bedeli belli oldu...

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, kaleci arayışında mutlu sona ulaştı. Livakovic ile her konuda anlaşan sarı-lacivertliler, Altay Bayındır'ın da takımdan ayrılmasına onay verdi. Bu hamlenin ardından Manchester United cephesi Altay Bayındır'ı sağlık kontrollerinden geçirdi.

Spor 24-08-23 11:38

Fenerbahçe, Dominik Livakovic transferinde mutlu sona ulaştı! Bugün İstanbul'a geliyor...

Fenerbahçe, Dominik Livakovic'i resmen açıkladı. Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, kaleci arayışında mutlu sona ulaştı. Livakovic ile her konuda anlaşan sarı-lacivertliler, yıldız oyuncuyu bugün İstanbul'a getirecek.

Spor 24-08-23 09:08

Dinamo Zagreb'den Fenerbahçe'yi kızdıran açıklama!

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, kaleci arayışında mutlu sona ulaştı. Livakovic ile her konuda anlaşan sarı-lacivertlileri kızdıran bir açıklama geldi.

Spor 23-08-23 13:45

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı bugün İstanbul'da! Livakovic imza için geliyor

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, kaleci arayışında mutlu sona ulaştı. Livakovic ile her konuda anlaşan sarı-lacivertliler, Altay Bayındır'ın da takımdan ayrılmasına onay verdi. Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Livakovic bugün İstanbul'a gelecek.

Spor 23-08-23 08:14

Fenerbahçe'de taraftarın istemediği Altay Bayındır dünya devine transfer oluyor! 7 milyon euro önerdiler bile...

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, kaleci arayışında mutlu sona ulaştı. Livakovic ile her konuda anlaşan sarı-lacivertliler, Altay Bayındır'ın da takımdan ayrılmasına onay verdi. Bu hamlenin ardından Manchester United cephesi milli kaleci için bir teklif yaptı.

Spor 22-08-23 15:10

Son dakika: İsmail Kartal'ın istediği oldu! Fenerbahçe, yıldız oyuncuyu çarşamba günü İstanbul'a getiriyor

Son dakika haberleri: Fenerbahçe kaleci transferinde mutlu sona ulaştı. Listenin başında yer alan Dominik Livakovic ile el sıkışan sarı-lacivertliler, Hırvat kaleciyi Çarşamba günü İstanbul'a getiriyor. İsmail Kartal'ın ısrarla istediği yıldız oyuncu için kulübüne 10 milyon euro bonservis ücreti ödenecek.

Spor 22-08-23 10:12

Fenerbahçe kaleci transferini büyük oranda bitirdi! Altay Bayındır'ın yerine Livakovic... 5 yıllık imza! Geliş tarihi bile belli

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'a özellikle son dönemde yükselen tepkiler sonrası yeni file bekçisi arayışlarını hızlandıran Sarı-Lacivertliler, Livakovic'i gündemine alırken, transferde büyük oranda mutlu sona ulaştı. İşte detaylar...

Spor 21-08-23 09:52

Son dakika: Fenerbahçe, yeni kalecisini İstanbul'a getiriyor! Altay Bayındır'a ise veda...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'e Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup ederek başlayan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bir süredir kaleci Altay Bayındır'ın yediği goller ve performansı taraftarlardan eleştiri toplarken, sarı - lacivertlilerde başkan Ali Koç'un transfer sürecini yürüttüğü biliniyordu. Gündemdeki isim Dominik Livakovic ile anlaşma sağlandı. İşte detaylar...

Spor 14-08-23 13:55

Bonservisi bile belli oldu! Fenerbahçe Dominik Livakovic transferinde mutlu sona ulaştı...

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, kaleci arayışında mutlu sona oldukça yakın. Sarı-Lacivertliler ısrar ettiği isimlerden olan Dominik Livakovic'i büyük oranda ikna ederken, bonservisi için de anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Spor 10-08-23 09:04

Son dakika: İsmail Kartal'dan Cengiz Ünder ve Livakovic açıklaması! 'Ekonomik şartlar...'

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Zimbru ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Bir futbolcusunun ufak bir sakatlığının olduğunu söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, kulübün gündeminde bulunan Cengiz Ünder ve Dominik Livakovic'in durumuyla ilgili de konuştu. İşte detaylar...

Spor 31-07-23 19:13

Ve Fenerbahçe'de yol ayrımı! Kaptanlığı alınan Altay Bayındır, 5 milyon euroya yuvadan uçuyor...

Yeni sezona teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde hazırlanan ve UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Zimbru ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kadrosuna birçok önemli takviye yapan sarı - lacivertlilerde yabancı kaleci transferi gündeme gelmiş ve Dominik Livakovic ile anlaşma noktasına gelinmişti. Bu durumun ardından kaptanlığı da alınan Altay Bayındır için sıcak bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 24-07-23 07:41

Fenerbahçe'de Livakovic transferi mutlu sonla bitti! İşte ödenecek bonservis bedeli

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bir yandan da transfer çalışmalarına devam eden sarı-lacivertliler Dinamo Zagreb'in kalecisi Livakovic transferinde son aşamaya geldi.

Spor 18-07-23 13:22

Son dakika: İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin yeni transferini açıkladı! Dominik Livakovic ve Rodrigo Becao...

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçında Azerbaycan'ın Neftçi Bakü takımıyla karşı karşıya geldi. Rusya'da gerçekleştirilen Pari Premier Cup'ın son maçında yeni transferleri sahne alan sarı - lacivertliler, sahadan 1-0'lık üstünlükle ayrıldı. Teknik direktör İsmail Kartal, karşılaşmanın ardından takıma katılacak yeni oyuncuyu açıkladı. İşte detaylar...

Spor 15-07-23 16:20

Son dakika: Fenerbahçe'nin 7 ve 8. transferleri peş peşe açıklanacak! İşte sarı - lacivertlilerin yeni kalecisi ve stoperi...

Son dakika haberleri: Süper Lig'in yeni sezonunda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan sarı - lacivertliler şu ana kadar Ryan Kent, İrfan Can Eğribayat, Edin Dzeko, Umut Nayir, Sebastian Szymanski ve Alexander Djiku'yu kadrosuna katmıştı. Kanarya'ın 7. ve 8. transferleri de belli oldu. Fenerbahçe, Dominik Livakovic ve Rodrigo Becao takviyelerini peş peşe açıklamayı hedefliyor. İşte detaylar...

Spor 15-07-23 14:43

Son dakika: Ünlü gazeteci, Fenerbahçe'nin istediği kalecileri sıraladı ve stoper transferini açıkladı!

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kaleci transferi yapmayı planlayan sarı - lacivertlilerin gündeminde yer alan isimleri ise ünlü gazeteci Fabrizio Romano duyurdu. İtalyan gazeteci, Fenerbahçe'nin Dominik Livakovic ve Keylor Navas'ı istediğini öne sürerken, stoper transferini de bitirmek üzere olduğunu kaydetti. İşte detaylar...

Spor 14-07-23 17:53

Son dakika: Fenerbahçe'nin listesinde en tepedeydi! Dünya Kupası'na damga vuran kaleciden transfer cevabı geldi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu Galatasaray'a kaptıran ve Ziraat Türkiye Kupası finalinde hata yapmak istemeyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına da başlamıştı. Sarı - lacivertlilerde kaleci takviyesinin öncelik olarak düşünüldüğü iddia edilirken, gündeme Dinamo Zagreb'in başarılı file bekçisi Dominik Livakovic gelmişti. Hırvat kaleci, transfere dair açıklamalarda bulundu.

Spor 10-06-23 18:37

Fenerbahçe'ye Dominik Livakovic'ten kötü haber geldi! İspanyol basını anlaştığı takımı duyurdu

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de gündem kaleci transferi... Sarı-Lacivertliler'in listenin ilk sırasına yazdığı Dominik Livakovic için İspanya'dan kötü haber geldi. İspanyol basınındaki habere göre, Hırvat eldiven Villarreal ile prensip anlaşmasına vardı. İşte detaylar...

Spor 29-05-23 21:17

Fenerbahçe ile anlaştı mı? Dünya Kupası'nın yıldızı, merak edilen soruyu yanıtladı! Dominik Livakovic'ten flaş açıklama...

Spor Toto Süper Lig'de bitime kısa bir süre kala sıcak gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası finalinde Medipol Başakşehir, ligin 36. haftasında ise Fraport TAV Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'nin gündeminde başarılı kaleci Dominik Livakovic'in olduğu iddia edilmişti. Hırvatistan ile Dünya Kupası'ndaki performansıyla kasıp kavuran Livakovic'ten Fenerbahçe ile ilgili açıklama geldi.

Spor 29-05-23 08:31

23 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, hangi takım? Survivor'da ödülün sahibi kim oldu? Büyük finale adım adım!

Survivor 2023 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Gün geçtikçe hırs ve mücadelenin arttığı yarışmada ödüller de giderek büyüyor. Yarışmada ödül oyunu heyecanı yaşanıyor. Kazanan takım helikoptere binerek Dominik turu yapacak. Peki, 23 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, hangi takım? Survivor'da ödülün sahibi kim oldu?

Magazin 23-05-23 22:57

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın yerine dünya yıldızı kaleci geliyor!

Hırvat kaleci Dominik Livakovic, Fenerbahçe ile el sıkıştı. Bir süredir sarı-lacivertli takımın gündeminde yer alan yıldız kaleci, Fenerbahçe'nin teklifine 'evet' yanıtı verdi.

Spor 21-05-23 15:13

Fenerbahçe'de kale artık ona emanet! Altay Bayındır'ın yerine Dominik Livakovic... 'Menajeriyle el sıkıştılar'

Süper Lig'de sezonun sonuna yaklaşılırken yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de transfer dair dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon yaşadığı sakatlıklarla takımdan uzak kalan ve hakkında takımdan ayrılacağına dair birçok iddia ortaya atılan Altay Bayındır'ın olası ayrılığı için yerine gelecek isim de belli oldu. İşte detaylar...

Spor 14-05-23 11:43

Survivor'da kim, hangi yarışmacı elendi? 12 Mayıs Survivor'da elenen isim kim oldu? İşte eleme konseyinde yaşananlar!

Survivor'da elenen yarışmacı merak konusu oldu. 12 Mayıs Cuma akşamı Survivor'da 5 araba ödülü oyunu heyecanı yaşandı. Ödül oyununun ardından toplanacak olan eleme konseyinde Survivor hayallerine veda eden yarışmacı belli olacak. Rekabetin arttığı Dominik Cumhuriyeti'nde büyük finale adım adım yaklaşılıyor. Peki, Survivor'da kim, hangi yarışmacı elendi? 12 Mayıs Survivor'da elenen isim kim oldu?

Magazin 14-05-23 07:46

Son dakika: Galatasaray'ın gündemindeydi! 2026 yılına kadar imzayı attı! 400 milyon euro...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de liderliğini sürdüren ve en yakın rakipleriyle puan farkını 5'e yükselten Galatasaray, gelecek sezon kaleci transferi yapmayı planlıyordu. Sarı - kırmızılıların gündemine eski kalecisi Inaki Pena ve Dominik Livakovic gelmişti. Galatasaray'ın imza attırmayı planladığı Inaki Pena'dan ise kötü haber geldi. Barcelona, genç kalecinin sözleşmesini uzattı. İşte detaylar...

Spor 09-05-23 17:41

'Galatasaray'da Muslera'dan sonra kale onun!' diyerek duyurmuşlardı! Bonservisi belli oldu...

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final etabında Medipol Başakşehir'i konuk eden Galatasaray, karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılarak organizasyona veda etmişti. Sarı - kırmızılılarda yıllardır kaleyi koruyan Fernando Muslera'nın ilerleyen yaşı ve sözleşmesinin 2024 senesinde sona erecek olmasını gündemine alan yönetim, Dominik Livakovic ismine yoğunlaşmıştı. Hırvat basınının Uruguaylı ismin halefi olarak gösterdiği Livakovic için bonservis bedeli ise belli oldu. İşte detaylar...

Spor 06-04-23 17:57