Eda Kalyoncu Kimdir Haberleri

Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye getirilecek! Masraflar çok olunca iş insanı üstlendi

Oyuncu Ahu Tuğba, Miami'deki evinde 69 yaşında hayatını kaybetti. Kızı Anjelik annesinin cenazesini Türkiye'ye getirmek istedi. Cenaze nakil masraflarını ise iş insanı Celal Kalyoncu üstlendi.

Magazin 2024-09-03 09:07:21

Çay ihracatında 15 milyon dolar gelir elde edildi... En çok Belçika'ya ihracat yapıldı

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yılın ilk 7 ayında 114 ülkeye çay ihracatının gerçekleştiğini aktardı. Kalyoncu, 15 milyona yakın gelir elde edildiğini açıkladı.

Finans 2024-08-28 15:42:08

MasterChef Türkiye'deki bu anlar sosyal medyayı salladı! Dengesini kaybedip düştü, tabağı elinden kaydı... Dikkati izleyicilerin gözünden kaçmadı

MasterChef Türkiye her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturmayı başarıyor. Yarışmanın son bölümüne Eda Çağlayan'ın talihsiz anları damga vurdu. Önce yemeğini yaparken çift tadım yapan Eda bu durumu şeflere bildirdi. Daha sonra hazırladığı dolmaları fırına atmak isterken ayağı kayan Eda'nın tabağı ekinden kaydı ama Eda hemen toparladı. Sosyal medyada bir dolmanın yere düştüğü ve tabağa sonradan koyulduğu iddia edildi. O anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 2024-08-21 13:20:43

Son anket paylaşıldı! Erdoğan'ı geride bıraktı... Mansur Yavaş ve Özgür Özel detayı dikkat çekti!

Türkiye'de en beğenilen siyasetçi sizce kimdir? Bu soru vatandaşlara soruldu. ASAL Araştırma'nın 10-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği araştırmaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en çok sevilen 2. siyasetçi oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu araştırmada 3. sıraya yerleşirken 1. sıradaki siyasetçi %20.7 oy aldı. İşte listenin tamamı!

Haber 2024-08-02 09:37:01

Daha öncede yapmıştı... Eda Ece kocası Buğrahan Tuncer'i takipten çıktı! 'Nazar mı değdi?'

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece 4 Nisan 2024 tarihinde kızı Mina İpek'i kucağına almış ve ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü isim şimdi de şaşırtan bir hamle ile gündeme geldi. Eda Ece kocası Buğrahan Tuncer'i takipten çıkınca sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 25-07-24 13:03

Fedon Kalyoncu Bodrum ile ilgili çıkan haberlere isyan etti: 'Gel ben seni 500 TL'ye...'

Bodrum deyince akla gelen ilk isimlerden biri de Fedon Kalyoncu oluyor. Geçtiğimiz günlerde gazetecilerle sohbet eden Fedon, Bodrum'un pahalı olmasıyla ilgili çıkan haberlere tepki gösterdi.

Magazin 16-06-24 15:50
ele

Eda Taşpınar en özel anını paylaştı! Sevgilisiyle dudak dudağa...

Sosyetik güzel Eda Taşpınar son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa sevgilisi ile romantik anlarını paylaştı. Taşpınar'ın sevgilisi ile dudak dudağa görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Magazin 15-06-24 11:18

Deprem felaketinde 40 kişi can vermişti! İlk sarsıntıda yıkılan binayı bakın nasıl pazarlamışlar

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki ilk depremde yıkılan Adana'daki Sami Bey Apartmanı'nda 40 kişi can verdi. Binanın firari müteahhidi Abdullah Aybaba ile kırmızı bültenle aranan kızı Eda Aybaba Çelik'in yargılandığı davada şoke eden detaylar ortaya çıktı. Binada annesi, babası ve kardeşi ile birlikte 12 yakınını kaybeden Seda Fidancan, "Binanın raylı sistem olduğunu, sağlam olduğunu, depreme dayanıklı olduğunu söyleyince satın aldık. Bina ilk sarsıntıda yıkıldı" dedi.

Haber 13-06-24 11:36

Eda Taşpınar yatağın üzerine çıkıp arkasını dönerek dans etti! O anları yoruma kapattı

Sosyetik güzel Eda Taşpınar sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her yaptığı olay olan ünlü isim bu defa yatağın üzerine çıkıp arkasını dönerek dans etti. Taşpınar, o anlarını ise yoruma kapattı.

Magazin 13-06-24 10:27

Eda Ece ve Aslı Enver birlikte tatilde! Eda Ece'nin minik kızı ilk kez görüntülendi

Yasak Elma'nın Yıldızı Eda Ece kısa süre önce kızı Mina İpek'i kucağına almıştı. Eda Ece eşi ile birlikte tatile çıktı. Aslı Enver ile birlikte görüntülenen çiftin iki aylık kızı Mina İpek de ilk kez görüntülendi.

Magazin 03-06-24 09:48

Gazeteci Zafer Şahin 'Muhalefeti üzecek anket' diye paylaştı! AK parti diyenler çoğunlukta…

Gazeteci Zafer Şahin'in sosyal medyadan paylaştığı anketin sonuçları dikkat çekti. Yapılan ankette vatandaşlar "En beğendiğiniz siyasetçi kimdir?" sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan yanıtını verdi. "Türkiye'nin ekonomik sorunlarını hangi parti çözer?" sorusuna ise çoğunluk AK Parti dedi.

Manşet 29-05-24 16:59

A Milli Kadın Voleybol Takımı yine ekonomide uçtu! Ebrar, Zehra Güneş, Eda Erdem... Filenin Sultanları'ndan THY'ye 13 saatlik uçuş tepkisi! Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam

Ebrar Karakurt, Zehra Güneş, Eda Erdem... Filenin Sultanları peş peşe paylaşım yaparak Türk Hava Yolları'na tepki gösterdi. Ekonomi bölümünde uçan A Milli Kadın Voleybol Takımı "Bize gelince ekonomi" diyerek sitemlerini dile getirdi. Tepkiler üzerine Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün'den açıklama geldi. İşte gündem olan o paylaşımlar ve THY'nin açıklaması...

Kulis 26-05-24 15:36

'98'liyim yaşım küçük ' dedi, 'Son peygamber kim?' sorusuna yanıtı viral oldu

Sokak röportajında "Son peygamberimiz kimdir?" sorusuna verilen yanıt viral oldu. Mikrofon uzatılan kadın verdiği "Bilmiyorum ki, yaşım küçük olduğu için. 98'liyim" yanıtıyla sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Manşet 26-05-24 14:37

Esra Erol kardeşleriyle davette! Üçü de birbirinin kopyası...

Uzun yıllardır ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Esra Erol, gerek özel yaşamı gerek sunuculuğuyla sık sık gündeme geliyor. Erol, son olarak kız kardeşleri Eda ve Bihter ile bir etkinliğe katıldı. Erol'un kardeşleriyle olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 21-05-24 14:52

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir?

İran’da İbrahim Reisi ve beraberindekilerin yer aldığı helikopter konvoyunu arama çalışmaları sürüyor. İslam Cumhuriyeti’nin son cumhurbaşkanı Reisi 2021’de göreve geldi.

Yurthaber 20-05-24 07:46

Taze anne Eda Ece kızı Mina İpek'i paylaştı! O kareye beğeni yağdı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Yıldız' karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece şimdilerde annelik heyecanı yaşıyor. Nisan ayının ilk günlerinde kızını kucağına alan Eda Ece, kızı Mina İpek ile poz verdi. Ünlü oyuncunun o karesine beğeni yağdı.

Magazin 16-05-24 16:11

Slovakya'nın saldırıya uğrayan Başbakanı Robert Fico kimdir?

15 Mayıs’ta henüz bilinmeyen bir nedenle suikast girişimine uğrayan ve bu satırların kaleme alındığı saatlerde henüz hayati tehlikeyi atlatmamış olan Robert Fico, bölgede doğu blokunun yıkıldığı 1990’lardan bu yana ülkesinde siyaset dünyasının belirleyici şahsiyetlerinden biri.

Yurthaber 16-05-24 08:03

Yeni Yargıtay Başkanı seçilen Ömer Kerkez kimdir?

Yargıtay Büyük Genel Kurulu'nca Yargıtay Birinci Başkanı'nın belirlenmesi için 25 Mart’ta başlayan seçimlerin 37’nci tur oylamasında 193 oy alan Ömer Kerkez, Yargıtay Birinci Başkanı seçildi.

Yurthaber 15-05-24 14:25

Rusya'nın yeni savunma bakanı: Ekonomi uzmanı Andrey Belousov kimdir?

Rusya lideri Vladimir Putin, beşinci devlet başkanlığı dönemine, savunma bakanlığı görevine bir ekonomisti atayarak başladı. Peki yeni Savunma Bakanı Andrey Beluosov kim ve neden Ukrayna işgalinin sürdüğü bir dönemde bir sivil olarak savunma bakanlığına atandı?

Yurthaber 15-05-24 14:23

Anneannesini gece kulübüne götürdü! O anlar TikTok'ta viral oldu: Kullanıcılar yorum yapmadan duramadı

TikTok'ta Eda Çelik kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın anneannesini gece kulübüne götürdüğü anları sosyal medyadan gösterince bir anda viral oldu. Tekerlekli sandalyedeki anneannenin gece kulübündeki şaşkın bakışları sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

Trend 10-05-24 08:00

Küçükçekmece'de Eda Nur Gezer'in ölümüne ilişkin soruşturmada firari şüpheli adliyeye geldi

Küçükçekmece'de Eda Nur Gezer'in ölümüne ilişkin soruşturmada firari şüpheli adliyeye geldi

Yurthaber 06-05-24 15:28

Sosyetik güzel Eda Taşpınar'dan Marakeş pozları! İddialı tarzı dikkat çekti

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, Marakeş seyahatinde iddialı tarzıyla kameralar karşısına geçti. Taşpınar, pozlarını Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı.

Magazin 01-05-24 23:30

Eda Erdem ünlü oyuncuyu tanımadı mı? O anlar sosyal medyanın diline fena düştü

Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşırken maç sonunda kaptan Eda Erdem büyük ilgi gördü. Gibi' dizisinde ‘Ersoy’ karakterini canlandıran oyuncu Ahmet Kürşat Öçalan, Fenerbahçe voleybol takımının kaptanı Eda Erdem Dündar ile şampiyonluk kürsüsünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Magazin 22-04-24 15:02

Ali Koç ile Eda Erdem arasında güldüren diyalog! ''Perşembe geleyim mi?''

Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit'in karşılaşması sonrası sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç ile takım kaptanı Eda Erdem arasında güldüren bir diyalog yaşandı.

Spor 16-04-24 08:55

AK Parti'deki 'ıstakoz' krizinde Özgür Özel detayı: Şebnem Bursalı'ya destek veren isim tehditle gündeme gelmişti!

Türkiye günlerdir AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'yı konuşuyor. Bursalı, Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşınca eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Partisinden de sert tepki çeken Bursalı için istifa çağrıları da yükselmişti. Bursalı özür diledi, bu sırada destek paylaşımları da yapıldı. Destek verenlerden Eda Soyak Serbest ismi ve Özgür Özel detayı dikkatlerden kaçmadı.

Haber 15-04-24 09:00

Eda Ece anne oldu! Kızının adını bakın ne koydu

2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da evlenen, geçtiğimiz eylül ayında hamilelik müjdesi veren ünlü oyuncu Eda Ece, bebeğine kavuştu. Kızının adını yeni nesil isimlerden koymak istemediğini belirten Eda Ece'nin seçimi şaşırttı.

Magazin 04-04-24 16:24

Üç Kız Kardeş dizisinin finaline geri sayım! Tarih belli oldu

Ekranların sevilen dizisi Üç Kız Kardeş final yapıyor. Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisi her cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. 3 sezondur ilgiyle izlenen dizi yakın zamanda son bölümüyle ekranlara veda edecek.

Magazin 03-04-24 18:36

Yanlışlıkla kendisini kaydedip paylaştı! Görüntüleri 2 milyonu aşkın izlendi... Bu kimdir ho?

TikTok'ta 'saygin955' kullanıcı adıyla açılan bir profilden yapılan paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde yanlışlıkla telefonun ön kamerasını açıp kendisini kaydeden yaşlı bir kadın kendisini tanımayınca ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. 2.4 milyon izlenen görüntülerde kamerada kendisini gören kadın, "Bu kim ho?" deyince viral oldu.

Trend 12-03-24 07:48

Oruç Baba kimdir, Ramazan'ın ilk iftarı neden Oruç Baba Türbesi'nde açılır? Oruç Baba'nın hikâyesi

Fatih'te bulunan Oruç Baba Türbesi, Ramazan ayının ilk günlerinden itibaren dualarının gerçekleşeceğine inanan kişiler tarafından ziyaret edilir. Bu dönem türbe çok kalabalıktır. Ramazan ayının ilk ve son günlerinde şeker, zeytin, sirke ve ekmek gibi bereketi temsil ettiği düşünülen gıdalar ile oruç açılır ve insanlar birbirlerine bu gıdalardan dağıtır. Amaç, bereket getirmesidir. Peki, Oruç Baba kimdir, hikâyesi nedir? Ramazan'ın ilk iftarı neden Oruç Baba Türbesi'nde açılır?

Haber 08-03-24 18:05

Eda Erdem'in heykeli sosyal medyada gündem oldu! 'Işıklandırma' gerçeği sonradan ortaya çıktı

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı ve Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeli Ülker Stadyumu önünde yapılan törenle açıldı. Eda Erdem'in heykeli sosyal medyada gündem oldu. Erdem'in heykeli sosyal medya kullanıcıları tarafından erkek heykeline benzetilirken gerçek ise ortaya çıktı. Eda Erdem'in heykelinin yanlış ışıklandırma kurbanı olduğu ortaya çıktı.

Spor 08-03-24 17:45

Ünlü şarkıcı Fedon Kalyoncu 'Karısını üzen adam değildir dedi... Ardından bomba itiraf geldi

Ünlü şarkıcı Fedon, katıldığı bir programda 2. kez evlendiği Eda Kalyoncu hakkında açıklamalarda bulundu. Fedon'un açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-03-24 17:21

Ali Koç şaşırdı kaldı! TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: 'Eda Erdem adam gibi adamdır'

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fenerbahçeli mili voleybolcu Eda Erdem'in heykelinin açılışında söylediği sözlerle gündeme oturdu. Üstündağ'ın sözleri karşısında Eda Erdem tebessüm ederken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un şaşkınlığı kameralara yansıdı. İşte o görüntüler...

Spor 08-03-24 13:22

Kim Milyoner Olmak İster'e 'Neil Armstrong kimdir?' sorusu damga vurdu

Kim Milyoner Olmak İster programında ilginç anlar yaşandı. Bir yarışmacı karşısına çıkan 'Neil Armstrong kimdir?' sorusunda zor anlar yaşadı. Joker de kullanan yarışmacının verdiği cevap gündem oldu.

Magazin 26-02-24 00:28

Aras Bulut İynemli'nin oyuncu abisi Orçun İynemli'nin eşinden şoke eden sözler: Kulağıma tokat attı

Geçtiğimiz günlerde Aras Bulut İynemli'nin kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Orçun İynemli'nin eşi Eda İynemli eşi tarafından darp edildiğini belirterek suç duyurusunda bulunmuştu. Olayın yankıları hala devam ederken Eda İynemli yaşadıklarını anlattı.

Magazin 21-02-24 16:53

Aslan Değirmenci kimdir ve nerelidir? Eserleri, kitapları neler? İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci hakkında bilgiler

Aslan Değirmenci kimdir, nerelidir? Gündeme dair zaman zaman yaptığı önemli açıklamalarla kamuoyunda dikkat çeken ve özellikle İsrail'e yönelik gösterdiği tepkiyle gündem yaratan Gazeteci - yazar Değirmenci birçok kişi tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü görevini yürüten Değirmenci'nin bugüne kadar yayımlanan 8 eseri bulunurken, özellikle 'Kürt sorunu' ve '12 Eylül' üzerine olan kitapları ise dikkat çekiyor.

Finans 20-02-24 11:40

Uluslararası Uzay İstasyonu nedir, ne için kullanılır? Uluslararası Uzay İstasyonu’nun sahibi kimdir?

Dünyanın dışında gök cisimleri denilen cisimler arasında yer alan boşluk, uzay olarak tabir edilmektedir. Uzayda toz bulutlarından gezegenlere, çeşitli gazlardan kuyruklu yıldızlara kadar pek çok farklı cisim bulunmaktadır. Bu cisimler dışında uzaya fırlatılan ve yapay uydu olarak bilinen birden fazla farklı uydu türü de mevcuttur. Uluslararası Uzay İstasyonu da bu uydular arasındadır. Peki, Uluslararası Uzay İstasyonu nedir, ne için kullanılır ve sahibi kimdir?

Haber 19-02-24 17:57

Kapıcılar Kralı'nın yıldızı Sevda Ferdağ hayatını kaybetti

Yeşilçam döneminin ünlü oyuncularından Sevda Ferdağ, sabah saatlerinde Cihangir'deki evinde yaşamını yitirdi. Üzücü haberin ardından Sevda Ferdağ kimdir, kaç yaşındaydı? gibi soruların yanıtları merak edildi. İşte usta oyuncu Sevda Ferdağ hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-02-24 15:21

'Issız Adam boşandı' iddiası gündemde! Cemal Hünal'in eşi Lale Cangal merak edildi! Lale Cangal kimdir?

2008 yılında vizyona giren Issız Adam filmindeki Alper rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cemal Hünal'in 13 yıllık evliliğin bittiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Sessiz sedasız boşandığı söylenen Hünal'in eşi Lale Cangal'ın kim olduğu da merak edildi. İşte konuya dair tüm detaylar..

Magazin 17-02-24 15:03

Mahallesindeki kadınlara 5 yıldır sağlık taraması yaptırıyor

Eskişehir’in Fatih Mahallesi Muhtarı Eda Yıldırım, 5 yıldır mahallesindeki kadınlara kanser önlem almak için düzenli olarak sağlık taraması yaptırıyor.

Yurthaber 16-02-24 12:04

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk'un özel hayatı gündemde! Okan Buruk ve Nihan Buruk sessiz sedasız boşandı mı? Nihan Akkuş Buruk kimdir?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile eşi Nihan Akkuş Buruk'un 17 yıllık evliliklerini sessiz sedasız noktaladıkları iddia edildi. Taraflardan ise henüz bir açıklama gelmezken "Nihan Buruk kimdir?" sorusu merak edilmeye başladı.

Magazin 16-02-24 11:38

Adnan Oktar suç örgütünün güncel yapılanmasında istenen cezalar belli oldu! Oktar'ın cezaevinden örgüt üyeleri için yazdığı notlar ortaya çıktı

Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik açılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Adnan Oktar, Meltem Daban ve Ferhunde Eda Babuna'nın "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "Örgütün veya amacının propagandasını yapma" suçlarından ayrı ayrı 15 yıl 6 aydan 43 yıl 6 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. İddianamede örgütün ana dava sonrası iletişim stratejisini de değiştirdiği belirtilirken, Oktar'ın cezaevinden yazdığı notlar da ortaya çıktı.

Haber 15-02-24 18:16

Sürekli yeme isteğiniz varsa dikkat! Uzman isim sık acıkmanın sebeplerini sıraladı

Gün içinde sıklıkla yemek yeme ihtiyacı duyanlara uyarılarda bulunan Uzm. Diyetisyen Eda Mancoğlu, sık yeme isteğinin kişilerin öğünlerinde yeterli enerjiyi alamamasından kaynaklı olabileceğini belirtti.

Kadin 14-02-24 11:13

Aziz Valentine kimdir, hikâyesi nedir? Aziz Valentine nasıl öldü? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki

Her sene 14 Şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Günü'nün geleneği tarihte çok eskilere dayanmaktadır. Tarihi Roma döneminde Lupercalia adı verilen ve 3 gün süren bir festivale dayanan Sevgililer Günü, yabancı kaynaklarda "Aziz Valentin Günü" (Valentine's Day) olarak bilinmektedir. Peki bugüne adını veren Aziz Valentine kimdir? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki nedir?

Kadin 12-02-24 18:53

Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner kocaman oldu! Defne Joy Foster paylaşımı dikkat çekti

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı Eda karakteri ile hafızalara kazınan ve çok genç yaşta hayatını kaybeden Defne Joy Foster ölüm yıl dönümünde anıldı. Sihirli Annem dizisinde kızı Toprak'ı oynayan Jennifer Boyner de yaptığı paylaşımla ve değişimiyle gündeme geldi.

Magazin 04-02-24 13:26

Değişimiyle gündemdeydi! Pis Yedili'nin Karabiber'i Bükre Atala'nın babası bakın kim çıktı! Meğer Yaprak Dökümü'nün yıldızıymış...

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen başrollerinde Kadir Doğulu, Eda Ece, Ayşegül Aldinç ve Halil Babür gibi isimlerin yer aldığı Pis Yedili dizisinde hayat verdiği 'Karabiber' karakteriyle adından söz ettiren Bükre Atala son dönemde değişimiyle gündemdeydi. Genç oyuncunun babası da Yaprak Dökümü'nün usta oyuncusu çıktı...

Magazin 31-01-24 15:08

Kepçeciyle yasak aşk suçlaması: Canlı yayında ipleri kopardı! Karımın ihanetini tüm köy biliyor

Eski karısının kepçeciyle yasak aşk yaşadığını öne süren Sadık bey, Zahide Yetiş'le Yeniden Başlasak'a damgasını vurmuştu. Sadık bey, iddialarının odağındaki Şirin hanım ve kızları Eda programda bugün bir daha yüzleşti. Canlı yayında tansiyon yine yükseldi.

Magazin 30-01-24 16:39

İlk Türk astronot kimdir? Uzaya çıkan ilk Türk astronot kim oldu? Türkiye’nin ilk uzay yolcusu

Dünyanın ötesinde bulunan, hem enerji hem de maddeden oluşan sistem, uzay olarak karşımıza çıkmaktadır. Geçmişten günümüze kadar çok sayıda kişi uzay yolculuğu yapmıştır. Bu seyahatlerin bazıları askeri amaçlı, bazıları ise bilimsel amaçlı olmuştur. Son zamanlarda uzay yolculuğu ile ilgili birçok konu gündeme gelmektedir. Bu konulardan biri de ülkemizi temsil eden ve ilk uzay yolcusu olarak bilinen kişinin kim olduğudur. Peki, ilk Türk astronot kimdir, uzaya çıkan ilk Türk astronot kim oldu?

Haber 23-01-24 19:27

Alper Gezeravcı kimdir? Alper Gezeravcı nereli?

Çok sayıda yazılı mecrada ve basılı yayın sektöründe Alper Gezeravcı ismi ile karşılaşılmaktadır. Bu ismin bu kadar sık gündeme gelmesinin altında yatan sebeplerin başında uzay yolculuğu konusu gelmektedir. Gök cismi olarak tabir edilen cisimlerin arasında bulunan, boşluk olduğu tahmin edilen, ancak bu konuda net bir ispat taşımayan genişlik, uzay olarak ifade edilir. Uzay konusu denildiğinde ise ilk akla gelen isimlerden biri Alper Gezeravcı’dır. Peki, Alper Gezeravcı kimdir ve nerelidir?

Haber 23-01-24 19:25

Survivor All Star Kırmızı takıma Doya Doya Moda yarışmacısı Yağmur Banda da dahil oldu! Yarışmacılar duyunca şaşırdı

Survivor yeni bölümde yedeklerden kadroya dahil olacak iki ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Acun Ilıcalı kırmızı takıma Yağmur Banda'nın katılacağını duyurunca yarışmacılar "Aaa" diyerek şaşırdı. Peki, Yağmur Banda kimdir?

Magazin 21-01-24 14:29