Ehliyet Kimlik Birlestirme Haberleri

Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti! 500 liralık market çeki alanlar adına banka hesabı açtılar

Vatandaşların son zamanlardaki en büyük korkusu dolandırıcılık olayları oldu. Neredeyse her gün yeni bir dolandırıcılık yöntemi ortaya çıkıyor. Son olarak Osmaniye'de yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. Türkiye Pakistan İş İnsanları Platformu adına 500 liralık hediye çeki dağıtan şüpheliler, hediye çeki karşılığında vatandaşların kimlik bilgilerini toplayıp, videolarını çekti. Şüpheliler, bu kimlik bilgileriyle vatandaşlar adına banka hesabı açıp, işlem yaptı.

Haber 2024-10-02 15:15:53

SIRA BULUNAMIYOR! 2016 yılından önce ehliyet alanlar için duyuru: 2025 yılında geçersiz sayılacak! Elinizi çabuk tutun... Cezası 13 bin TL'yi geçecek

Yeni yıla 3 ay kala ehliyetini yenilemeyenleri endişe sardı. Nüfus müdürlüklerinden randevu yolu ile yapılacak olan yenilemede yoğunluktan dolayı vatandaşlar sıra almada sorun yaşıyor. 2016 yılından önce ehliyet alanlar için zorunlu olan yenileme şartı için neler gerekiyor? Ehliyetini yenilemeyenler için ceza bedeli ne kadar olacak? Ehliyet yenileme için neler gerekiyor? Yeni ehliyetlerin kulanım süresi kaç yıl olacak? İşte detaylar...

Finans 2024-10-01 10:21:52

Narin cinayetinin nasıl profesyonelce işlendiği kanıtlandı! Çuvaldan ceset dışında o da çıktı... Bunu bile düşünmüşler

Narin'in acımasızca katledilmesine ağlayan Türkiye şimdi de delillerin karartılması için atılmış adımlara şaşırıyor. Narin'in cansız bedeninde alınan 91 örnekten de hiçbir sonuç çıkmadı. Anne ve ağabey Enes'ten alınan DNA profili ile de eşleşme olmadığı bildirildi. Ancak cinayetin nasıl profesyonelce işlendiğini kanıtlayan bir detaya ulaşıldı. Narin'in kimlik kartı da çuvaldan çıktı.

Haber 2024-09-30 10:29:47

Narin Güran cinayetinde herkes bu 2 kişinin peşine düştü! İşte Türkiye’nin merak ettiği köydeki o kameralar…

Türkiye günlerdir Narin Güran cinayetinde katilin kim olduğuna ilişkin soruya yanıt ararken kameralara takılan iki kişi daha tespit edildi. 38 gün sonra yaşanan bu gelişmenin ardından ise herkes köydeki o kameraları merak etti. Köyü gören bir askeri üste yer alan kameraların konumları da net bir şekilde ortaya çıktı. Ancak görüntülerdeki kişilerin kimlik tespiti yapılamadı. Öte yandan Narin’in okulundaki tadilat çalışmalarında da dikkat çeken anlar yaşandı.

Haber 2024-09-28 08:32:13

Sosyal medyada daha fazla tık almak için trafik polisine yazdığı şiiri okudu! Görüntüler tepki çekti: Memurum da memurum...

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların tepkisine neden oldu. Görüntülerde bir sosyal medya kullanıcısı çevirmeye girdi ve kendisine ehliyet isteyen trafik polisine kendi yazdığı şiiri okumaya başladı. 'Duygulanmayın ama' diyerek başladığı şiiri ve konuşma tarzı sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

Trend 26-09-24 12:46

Ehliyet yenilemede '2 liralık' bürokrasi çilesi! ATM'den de yatırılamıyor: Yıl sonunda 5 bin liradan fazla ek ödeme yapabilirsiniz

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren ehliyet yenileme süreci hızla sona yaklaşıyor. Ceza ile karşılaşmak istemeyen sürücüler nüfus müdürlüklerine başvurularını yoğunlaştırırken, randevu sistemlerinde ve müdürlüklerde ciddi bir yoğunluk yaşanıyor. Bunun yanında, 2 liralık vakıf bedeliyle ilgili yaşanan bürokratik aksaklıklar, vatandaşlara zaman kaybı ve ekstra masraf olarak geri dönüyor. Bu nedenle sürücüler, bankalara gitmek zorunda kalıyor ve işlem süreci daha da karmaşık hale geliyor...

Finans 26-09-24 10:49

Hatay'da 4 kardeş ve baba gölette boğuldu

Hatay’da 4 kardeş ve babanın göletten cansız bedenleri çıkarıldı. Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen baba ve çocukların kimlik tespiti çalışmaları sürüyor.

Haber 22-09-24 22:01

Ehliyet yenilemek için son tarih 31 Aralık... Nüfus müdürlükleri doldu taştı! Sürücü belgeniz 1 Ocak itibarıyla geçerli olmayabilir

Pandemi döneminde 1 Ocak 2016'dan önce düzenlenen eski tip sürücü belgelerini değiştirme süresi İçişleri Bakanlığı tarafından 31 Aralık 2024 tarihinde kadar uzatılmıştı. Yılın sonuna az bir zaman kala ise sürücüler nüfus müdürlüklerine akın etmeye başladı. Peki, gerekli evraklar neler? Randevu nereden alınır? İşte cevabı...

Finans 22-09-24 09:15

2016 yılından önce ehliyet alanlar dikkat! Yeni dönem başlıyor... Sürücü belgesini yenilemeyenlere cezası var!

İçişleri Bakanlığı eski tip sürücü belgesi olanlar için 2022 yılında bitmesi gereken süreyi 2024 yılının sonuna kadar uzatmıştı. Ehliyetini yenilemeyen vatandaşlar nereden yenileme yapılacağını araştırmaya başladı. Peki ehliyet nereden yenilenir? Nasıl başvuru yapılır? Ehliyet yenileme ücretleri ne kadar? Ehliyet yenilenmediğinde cezası ne kadar? Ehliyet yenilemek için ne gerekiyor? İşte detaylar...

Finans 17-09-24 10:26

T.C. kimlik no ile hak sahipliği sorgulama: T.C. kimlik no ile hak sahipliği nasıl sorgulanır?

T.C. kimlik numaraları sayesinde birçok işlem çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Böylece resmî kurumlardaki bazı işlemlerin yapılabilmesi için de kimlik numarası yeterli hâle gelmiştir. Hak sahipliği ismi verilen belge ise çok ciddi oranlarda hasar gören ya da afetler sonucunda büyük miktarda etkilenecek olan binalara ait mülkiyet durumlarını ve ilişkilerini resmi bir hale getirilmesine yarayan ve o binanın yeniden inşa edilmesi konusunda destek veren bir belgedir.

Haber 13-09-24 17:58

Konut ilanlarında yeni dönem! 3 gün sonra başlayacak

Gayrimenkul Uzmanı Kenan Uzman, 15 Eylül'de başlayacak yeni uygulama hakkında bilgi vererek, konut ilanı vermeden önce kimlik doğrulamasının mutlaka yapılması uyarısında bulundu.

Finans 12-09-24 11:05

Ehliyet e-Sınav sonuçları nasıl öğrenilir? Ehliyet e-Sınav sonuçları sorgulama

Uzun zamandır birçok işlem internet üzerinden yapılmakta ve çeşitli belgeler elektronik ortamda hazırlanıp paylaşılabilmektedir. Tüm resmî kurumlar ve devlete ait olan kuruluşlar tek bir portal üzerinde toplanmış ve e-Devlet sistemi üzerinden ulaşılabilir hâle gelmiştir.

Haber 11-09-24 23:12

Fatih'te polise ateş eden şüpheli yakalandı

Fatih'te polis ekiplerinin kimlik sorduğu 2 kişi, emniyet görevlilerinin müdahalesi sonrası gözaltına alındı.

Yurthaber 11-09-24 10:04

'Hanımla ben hipnoz olduk' 15 milyonluk arsayı 5 milyona sattırdılar! Ne kadar mal mülk varsa hepsi gitti

Küçükçekmece’de, 68 yaşındaki Muammer Çatıkkaş Silsüpür’ü telefonla arayan dolandırıcılar kendilerini polis olarak tanıttı. Bir çetenin Muammer Çatıkkaş adına sahte kimlik çıkardığını ve gizli operasyon yürüttüklerini söyleyen sahte polisler, ailenin tüm mal varlığını sattırdı. Kadir Silsüpür, Kastamonu’da piyasa değeri 15 milyon lira olan ev ve arsalarını 5 milyon liraya satarak parayı dolandırıcılara teslim etti.

Haber 04-09-24 11:58

Polisin kimlik kontrolünden kaçtı, sebebi ise sonradan belli oldu

Kırıkkale'de bir şahıs, polislerin kendisine kimlik kontrolü yapmasını istemedi, yumrukla saldırdı. İki polis memuru yaralandı. Şahsın cezaevi hükümlüsü olduğu ortaya çıktı.

Haber 27-08-24 14:41

Cüneyt Özdemir'den Ersan Şen ve Can Atalay ile ilgili dikkat çeken sözler: Türkiye'nin özeti budur

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube kanalındaki yayınında avukat Ersan Şen ve cezaevinde olan Can Atalay ile ilgili dikkat çeken sözler söyledi. Şen'in üstlendiği davalara dikkat çeken Özdemir, "Ersan Şen ne kadar ilginç bir kimlik. İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayı oluyordu, şu anda çıkmadığı televizyon kanalı yok. Can Atalay da bir avukat, daha çok hak arayanların yanında olmuş. Biri stüdyolarda diğeri cezaevinde. Türkiye’nin özeti budur." ifadelerini kullandı.

Haber 26-08-24 18:45

Kıraathanede okey oynarken verdiği tepki yakalattı! Kimlik numarasına kadar...

Bursa'da "yağma" suçundan hakkında 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, kıraathanede okey oynarken yakalandı.

Haber 26-08-24 09:43

KPSS sonuçları bugün açıklandı

Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçları açıklandı. Adayların büyük bir heyecanla beklediği sonuçlar bugün ÖSYM tarafından erişime açıldı. Adaylar, TC Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile osym.gov.tr üzerinden görüntüleyebilecek.

Haber 23-08-24 10:06

Turkcell'den CHP'li Deniz Yücel için açıklama: O iddiaları kabul ettiler! 'Sahte kimlik' detayı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, WhatsApp hesabının nasıl ele geçirildiğini açıklayarak Turkcell'i hedef almıştı. Yücel, Turkcell'e dava açacağını belirtirken konuya ilişkin şirketten açıklama geldi. İddiaları doğrulayan Turkcell, resmi evrakta sahtecilik suçu işleyen kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ve sürecin devam ettiğini kaydetti.

Finans 22-08-24 13:28

Nafaka ödememek için kendisini 'ölü' gösterdi! Sistemi hackleyip sahte belge bile hazırlatmış

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 39 yaşındaki Jesse Kipf'in bilgisayar dolandırıcılığı ve ağır kimlik hırsızlığı suçlarından pazartesi günü 81 ay hapis cezasına çarptırıldığını bildirdi. Kipf'in çocuklarına nafaka ödememek için eyalet kayıt sistemlerini hackleyerek kendisini ölü olarak gösteren sahte bir belge oluşturduğu ortaya çıktı.

Trend 21-08-24 11:27

32 yılla aranıyordu! Gece kulübünde yakayı ele verdi

Bursa’da ’hırsızlık’ ve ’dolandırıcılık’ suçundan 32 yıl 11 ay hapis cezasıyla aranan şüpheli, gece kulübünde eğlenirken Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Sahte kimlik kullanan ancak parmak izinden kimliği tespit edilen şahsın 39 suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

Haber 19-08-24 09:35

E-devlet'ten yapılan sorgulamalar paralı mı oluyor? Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı: Katılma payı alınması...

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), mükelleflerin ve mali müşavirlerin eskiden olduğu gibi bundan sonra da elektronik uygulamalar üzerinden vergi kimlik numarası, vergi levhası ve vergi bilgileri sorgulama, beyanname gönderme, "vergi borcu yoktur" yazısı talep etme gibi işlemler için herhangi bir ücret ödemeyeceğini bildirdi.

Finans 19-08-24 07:05

Pasaport nasıl, nereden alınır? Pasaport başvurusu, gerekli evraklar ve şartları

Farklı ülkelere gitmek isteyen kişiler yetkili kuruluşlara başvuru yapmalı ve istenen belgeleri teslim etmeli, bununla birlikte diğer koşulları yerine getirerek pasaport almak zorundadırlar. Belirli ülkelere sadece kimlik ile girilebilse de bazı ülkeler için pasaport ve vize gerekli olabilmektedir.

Haber 07-08-24 22:55

'Dublör' sürücü adayına son! Ehliyet sınavına yeni düzenleme geldi: Artık canlı ortamda fotoğraf çekilecek

Geçtiğimiz ay ehliyet sınavına ilişkin bazı değişiklikler yapılmış, alınan kararlar Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Alınan kararlardan en önemlisi ise sınavda dublör kullanmaların önüne geçecek düzenleme oldu. Konuya ilişkin detayları paylaşan trafik eğitmenleri, sürücü adaylarının kursa kayıtları sırasında canlı ortamda fotoğraflarının çekileceğini ifade etti.

Finans 03-08-24 14:38

Aylarca villasında ağırladığı adam bambaşka biri çıktı: Yakalanmamak için sevgilisine kuyruklu yalanlar uydurmuş

Bursa'da hakkında hapis ve para cezası bulunan adam yakayı ele vermemek için farklı bir kimliğe büründü. Sahte kimlik edinip kendini başka bir adla tanıttığı kadınla sevgili olan kurnaz adam kadının villasında aylarca kaldı fakat bir gün tam villadan çıkarken yakalandı. Hakkında arama kararı bulunan bir suçluyla yaşadığını öğrenen kadın şok yaşadı.

Haber 28-07-24 10:22

CHP lideri Özgür Özel o ilçeye kendi kullandığı vosvos ile geldi

Bursa’nın dağ ilçesi Harmancık'a gelen CHP lideri Özgür Özel dikkat çeken açıklamalar yaptı. Özel ilçeye, dağ yolundaki karavancılardan emanet alıp kendi kullandığı, üstü açık klasik otomobil vosvosla geldi. Özel “Birileri istiyor ki kavga olsun. Biz elbette kavga ederiz. Ama Tayyip Bey'le, Devlet Bey’le onlar istiyor diye kavga etmeyiz. Kimlik kavgası yapmayız. Bizim onlarla vereceğimiz kavga, emeklinin en düşük emekli maaşının, emekliyi geçindiremeyen 10 bin liralık maaşın kavgasıdır" dedi.

Haber 27-07-24 16:20

Son dakika | Mersin'deki skandal halaya katılanların kimlikleri belirlendi! Terörist elebaşı için sloganlar atmışlardı

Son dakika haberi: Mersin'deki skandal 'terör halayı' görüntülerinin yankıları sürüyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili son gelişmeyi duyurdu. Kimlik tespitleri yapılan şüphelilerle ilgili detayları açıklayan Yerlikaya, şüphelilerin yakalandığı anların görüntülerini de paylaştı.

Haber 23-07-24 14:37

L park tarih oluyor, sınav süresi uzuyor! Direksiyon sınavında yeni dönem: Tarih ve yeni kurallar belli oldu

Ehliyet alacakları yakından ilgilendiren yeni düzenleme için hazırlıklarını sürdüren Milli Eğitim Bakanlığı, 'paralel park' aşamasındaki kuralları da değiştirme kararı aldı. L parkın tarih olacağı düzenleme ile sınav süresi uzayacak, aday sayısı ise düşürülecek. Direksiyon sınavında yapılan değişikliklerin Ocak 2025 tarihinden sonra yürürlüğe alınması bekleniyor. İşte yeni direksiyon sınavıyla ilgili tüm detaylar...

Finans 22-07-24 08:25

Evlerini günübirlik izinsiz kiraya vermişlerdi! 200 bin TL para cezası kesildi

Aydın'ın Söke ilçesinde evini izinsiz olarak günübirlik kiraya veren iki kişi ekipler tarafından tespit edildi. 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu ve umuma açık yerlerin kontrolü uygulaması gereği 2 kişiye toplam 200 bin TL idari para cezası kesildi.

Finans 21-07-24 10:56

Trump'a suikast girişiminde bulunmuştu: Thomas Matthew Crooks'un evinden bunlar çıktı!

Eski ABD Başkanı ve mevcut başkan adayı Donald Trump'a bir şahıs suikast girişiminde bulunmuştu. Suikast girişimi sonrası öldürülen Thomas Matthew Crooks'un evinde yapılan incelemelerde bomba malzemeleri bulundu. Ayrıca Crooks'un kimlik taşımadığı öğrenilirken, ekipler Crooks'u DNA testiyle tespit etti.

Haber 14-07-24 19:41

Sosyal medyada dolaşan kimlik kartlarıyla ilgili iddia yalanlandı! İçişleri Bakanlığı böyle bir kimlik kartı vermemektedir

Sosyal medyada İçişleri Bakanlığı tarafından dağıtıldığı öne sürülen kimlik kartlarının görselleri paylaşıldı. Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden yapılan açıklamada "İçişleri Bakanlığı tarafından böyle bir kimlik kartı verilmemektedir" dendi.

Haber 11-07-24 14:48

Ehliyet sınavlarına yeni düzenleme getirildi! O uygulamayı yapamayanlara bir kez daha imkan tanınacak

Ehliyet sınavlarına yeni düzenleme getirildi. Yeni yönetmelikle, başkasının yerine sınava girenler veya girmeye teşebbüs edenler ile kendi yerine başkasını sınava sokan veya buna teşebbüs edenlerin sınavlardan men süresi 5 yıla çıkarıldı. Kursiyerlerin geri park uygulamasında koniler arasına tek hamlede girememesi durumunda aynı hamleyi bir kez daha yapabilmelerine imkan tanınacak. Değişikliklerin bazıları 6 ay sonra yürürlüğe girecek.

Haber 09-07-24 18:31

Direksiyon sınavına Togg ayarı: Motor soruları azalacak, iki alternatifli parkur olacak

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte tüm dünyada elektrikli araçlar giderek yaygınlaşması ve yerli araç Togg'un yollarda yer almaya başlamasıyla ehliyette yeni düzenleme ihtiyacı doğdu. Alınan kararla birlikte direksiyon sınavlarında değişikliğe gidilmesi planlanıyor. Söz konusu yeni değişiklikle birlikte artık ehliyet sınavında motor bölümüne ilişkin sorular azaltılacak. Öte yandan hazırlanan yeni yönetmeliğe göre ehliyet sınavında iki alternatifli parkur da olacak.

Finans 09-07-24 08:43

Sürücü adaylarını sevindirecek haber: Bir deneme hakkı daha verilecek! Ehliyet alacaklar dikkat, direksiyon sınavı sil baştan

Ehliyet alacakları yakından ilgilendiren haber geldi: Direksiyon sınavında sürücülerin en zorlandığı uygulamalardan birinin değişmesi bekleniyor. İstanbul Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu Başkanı Murat Tekin, direksiyon sınavlarında değişiklikler yapılması planlandığını belirtti.

Finans 07-07-24 13:41

Emekliler dikkat! SGK duyurdu: 'emekliler.gov.tr' hayata geçti

Sosyal Güvenlik Kurumu, emeklilere yönelik yeni bir hizmeti daha hayata geçirdi. Emeklilere yönelik yeni hizmetlerin duyurulması için oluşturulan "emekliler.gov.tr" internet sitesinin erişime açıldığı belirtildi. Emekliler, site üzerinden oluşturdukları "dijital kimlik kartı" ile kendilerine özel indirimlerden faydalanabilecek.

Finans 06-07-24 21:04

Göç İdaresi Başkanlığından, 'Suriyelilerin kimlik bilgilerinin sızdırıldığı' iddialarına açıklama

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, geçici koruma kapsamında bulunan Suriyelilerin kimlik bilgileri sızdırıldığı iddiaları sonrası açıklama yaptı. Açıklamada, bilgilerin incelendiği ve güncel bilgilerle uyuşmadığı belirtilirken, kamuoyuna sağlıklı bilgi verilmesi için geniş çaplı soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Haber 05-07-24 00:33

'Sultanbeyli'de ayaklanma çıkarmaya başlayacağız' paylaşımıyla ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama

İçişleri Bakanlığı, bugün "Sultanbeyli'de ayaklanma çıkarmaya başlayacağız" şeklinde yapılan paylaşım sonrasında harekete geçti. Bakanlığın açıklamasında, paylaşım yapılan hesabın 14 yaşındaki bir çocuğa ait olduğunu belirtilerek, "Aynı hesaptan Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin kimlik bilgilerinin paylaşıldığı da anlaşılmıştır." denildi. Göç İdaresi Başkanlığı da iddiaların ardından bir açıklama yaparak bilgilerin güncel olmadığını ve geniş çaplı soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber 04-07-24 22:56

E-devlet üzerinden başvuruldu! 234 binden fazla kişi kart sahibi oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için başvurularını e-Devlete taşıdığı engelli kimlik kartına Ağustos 2021’den bugüne kadar 234 bin 588 kişi başvurdu.

Finans 04-07-24 10:09

Yüzde 20 indirim için ‘belge’ istiyorlardı: 3 bakanlıktan emekliler için yeni düzenleme: ‘EYT’liler kapsam dışı kalsın’ talebi

Emeklilere yüzde 20 indirimli otobüs bileti uygulaması resmen hayata geçirilse de uygulamada sorunlar yaşanmış, otobüs firmaları emekliye indirimli bilet satmak için belge şartını koşmuştu. Ancak 3 bakanlığın uygulamadaki sorunu gidermek için yeni bir düzenleme yaptığı öğrenildi. Emeklinin kimlik numarasına ‘emekli belgesi’ tanınacak. Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Birol Özcan ise indirimden EYT’lilerin çıkarılmasını, 65 yaş üzerinin faydalanmasını talep etti.

Finans 25-06-24 13:44

Genelevde silahlı kavga! Güvenlik görevlisi, müşteriye kimlik sorunca...

Tekirdağ Çorlu'daki bir genelevde silahlı kavga çıktı. Geneleve gelen müşteriye kimlik soran özel güvenlik görevlisi, çıkan tartışmada silahla bacağından vuruldu. Yaralanan güvenlik görevlisi hastaneye kaldırılırken, saldırıyı gerçekleştiren şahıs da yakalandı. İşte detaylar...

Haber 12-06-24 12:00

Son dakika: Ayhan Bora Kaplan davasının önemli ismi Serdar Sertçelik, 'Simeon Nikos' kimlik bilgisiyle Roszke Sınır Kapısında yakalandı

Son dakika haberi: Ayhan Bora Kaplan davasının firari gizli tanığı Serdar Sertçelik, Macaristan'da yakalanarak tutuklandı. Sertçelik'in 'Simeon Nikos' kimlik bilgisiyle Roszke Sınır Kapısı'ndan giriş yapmaya çalışırken yakalandığı belirtildi.

Haber 30-05-24 16:03

Tek gecelik ilişkiden sonra arabasını, parasını ve cep telefonunu çaldırdı! Hırsızı sosyal medyadan arayınca gündem oldu

İsmi açıklanmayan 19 yaşındaki Taylandlı bir kadın Pattaya'daki bir otelde tek gecelik ilişki yaşadıktan sonra arabasını, parasını ve cep telefonunu çaldırdı. 19 yaşındaki kurbanın arkadaşı sosyal medyadan "Lütfen yardım et. Arkadaşım bir adamla tatil köyüne gitti. Beyaz S... marka arabasıyla kaçmadan önce arkadaşımın çantasını, kredi kartlarını, kimlik kartını ve kozmetik ürünlerini içeren siyah çantasını çaldı" diyerek hırsızın bulunması için yardım istedi.

Trend 23-05-24 11:07

Otelde kız arkadaşıyla 81 gün boyunca konakladı! Ücret ödememek için bu yöntemi kullandı... İlginç olayın adresi: Arnavutköy

Arnavutköy’de bir otelde kız arkadaşıyla birlikte 81 gün konaklayan kişi, iddiaya göre konaklama ücretinin bir kısmını ödemeden kaçtı. Otel’e kimlik ve pasaportu bırakarak kaçan kişi güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Yaşananlar üzerine polise gidip şikayetçi olan işletmeci "Toplamda 44 bin 500 TL borçları vardı, bize ödeme yapmadıkları miktar şu anda 22 bin TL" dedi. Öte yandan işletmeci, borcunu ödemeyen şahsı aradıklarında kendisine küfür ve hakaretler ettiğini de ileri sürdü.

Haber 22-05-24 10:41

Cinayet şüphelisi polise sahte kimlik verdi, çıkan arbedede kendi silahından çıkan kurşunla öldü

Kadıköy’de cinayetten aranan şahıs, emniyet ekiplerinin kimlik kontrolünde polise sahte bilgi verince polis ve şahıs arasında arbede yaşandı.

Yurthaber 22-05-24 07:50

Şanlıurfa'da başkasının yerine ehliyet sınavına girdiği iddiasıyla 12 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, başkalarının yerine ehliyet sınavına girdiği iddiasıyla 12 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 21-05-24 15:04

Bayrampaşa'daki AVM'de korkunç olay! Yemek katından atlayan kişi ağır yaralandı

İstanbul Bayrampaşa'da bir AVM'nin en üst katında bulunan yemek bölümünden atlayan ve üzerinde kimlik bulunmayan bir kişi ağır yaralandı.

Haber 19-05-24 23:08

Bunlar da trol mafyası! Çok konuşulacak... Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu, yeni yasa geliyor

AK Parti tarafından hazırlanan 'trol mafyası’ raporu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu. İtibar suikastına karşı harekete geçen AK Parti'de yeni yasa için hazırlıklara başlandı. Parayla desteklenen trollerin kimler olduğu ve hangi metotları kullandığına dair detaylı bir araştırma yapılan raporda, yeni yasanın çerçevesi de çizildi. Sahte hesapların engellenmesini amaçlayan AK Parti, MHP lideri Bahçeli’nin “sosyal medya hesapları kimlik numaraları ile açılsın"’ önerisini gündeme aldı.

Haber 14-05-24 10:06

Ehliyet sınavında özel düzenekle kopya çektiren 5 şüpheli tutuklandı

Mersin’de, ehliyet sınavlarına girenlere özel düzenek yerleştirerek kopya çektiren 5 şüphelinin yakalanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yurthaber 10-05-24 08:16

Aksaray’da film sahnelerini aratmayan kovalama! İtirafı şaşkına çevirdi: Suç makinesiyim, firarım

Aksaray'da film sahnelerini aratmayan anlar yaşandı. Polisin şüphe üzerine kimlik kontrolünden geçirmek istediği 2 şahıs, ekipleri görünce yaya olarak kaçmaya başladı. Polis ve şüpheliler arasında yaşanan film sahnelerini aratmayan kovalamaca anları kameraya yansıdı. Şüpheliler kısa sürede yakalanırken, yağma suçundan 13 yıl 10 ay hapis cezası bulunan şüpheli, polis memurlarına "Neden kovalıyorsunuz?" diye kızıp, "Suç makinesiyim, firarım" diye de itiraf da bulundu.

Haber 05-05-24 20:35