Ekrem Imamoğlu Haberleri Ve Son Dakika Ekrem Imamoğlu Haberleri

Ekrem Imamoğlu Haberleri Ve Son Dakika Ekrem Imamoğlu Haberleri

1970 yılında Trabzon’da doğan Ekrem İmamoğlu, Trabzon Lisesini bitirdi. Ardından üniversite okumak için İstanbul’a geldi. İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nü bitirdi. Aynı üniversitede İnsan Kaynakları ve Yönetimi alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 1992 yılında inşaat işleri yapan aile firmasında iş yaşamına atıldı. Şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Spora ilgi duyan İmamoğlu okul yıllarında futbol ile ilgilendi. Trabzonspor Futbol ve Basketbol Kulübü, Beylikdüzüspor Kulübü’nde yöneticilik görevini üstlendi. Siyasete atılan İmamoğlu, 2009 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu. Ardından 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı görevine seçildi. Beylikdüzü’nün gelişiminde etkin rol oynayan İmamoğlu, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı görevine seçildi. İmamoğlu, evli ve üç çocuk babasıdır.

Ekrem İmamoğlu Haberleri

Kaymakamlık, Beyoğlu Belediyesi'ni binadan çıkardı! İmamoğlu sert tepki gösterdi: 'Bu bile bir iktidarın gitmesine sebeptir'

İstanbul'da Beyoğlu Kaymakamlığı'nın Beyoğlu Belediyesi'ni ortak kullanılan binadan çıkarmasına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tepki gösterdi. "Vali de kaymakam da utansın" diyen İmamoğlu, "15 gündür gece gündüz 'Bugün geleceğiz, yarın geleceğiz. Çıkın terk edin' diyorlar. Bu bile bir iktidarın gitmesine sebeptir" dedi.

Haber

Mansur Yavaş'ı küplere bindirdi! 'Kafasına koydu' iddiasına sessiz kalmadı: Zamanı gelince oturup konuşuruz

Mansur Yavaş'ın istifa edip başka partiden cumhurbaşkanı adayı olacağı iddiaları aldı başını gidiyor. ABB Başkanı, Ankara kulislerinde konuşulanlara sessiz kalmadı! CHP'nin tüzük kurultayında Özel, İmamoğlu ve Yavaş arasında geçen diyalogda Yavaş'ın sitemi büyük ses getirmişti. Bu olaydan günler sonra gündem olan istifa iddiasına Yavaş yanıt verirken "Adaylık konusu başta olmak üzere şu an tartışılan tüm konular zamanı geldiğinde oturulur konuşulur" dedi.

Haber

Ekrem İmamoğlu 'Her türlü duyum geliyor' demişti! Canlı yayında çarpıcı iddia: 'İmamoğlu'na siyasi yasak fiilen onaylandı'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu siyasi yasak istendiği davayla ilgili "Her türlü duyum geliyor" demişti. Gazeteci Fatih Ergin katıldığı programda dikkat çeken bir iddiada bulundu. Ergin, İmamoğlu hakkındaki yasağın fiilen onaylandığını öne sürdü. Açıklamasının devamında Ergin, kararın açıklanmamasının ardında birçok iddia olduğunu aktardı.

Haber

İmamoğlu’ndan dikkat çeken ‘ihanet’ çıkışı: ‘Sen benim ayağıma bastın, yüzüme sert baktın…’ Mansur Yavaş’a gönderme mi yaptı?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan CHP’deki tartışmalara yönelik dikkat çeken bir çıkış geldi. İmamoğlu açıklamasında "Zaman aynı çatı altında siyaset yapan insanların sen benim ayağıma bastın, sen benim koluma dokundun ya da yüzüme sert baktın deme zamanı değildir. Bununla uğraşan kim varsa benim yol arkadaşım değildir" dedi. İmamoğlu’nun bu çıkışı sosyal medyada Mansur Yavaş’a gönderme olarak yorumlandı.

Haber

Ekrem İmamoğlu

Ekrem Imamoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ekrem Imamoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İmamoğlu'nun ardından Yavaş ile de görüştü! Bakan Murat Kurum sosyal medyadan paylaştı

Geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bugünse ABB Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından Bakan Kurum açıklama yaptı.

Haber

CHP kulisleri bunu konuşuyor! Mansur Yavaş formülü: Dikkat çeken '100 bin imza' ve 'Anadolu' detayı

Cumhurbaşkanlığı adaylığı yarışında gözler Cumhuriyet Halk Partisi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a çevrildi. Tüzük Kurultayı’ndaki konuşma krizinin ardından CHP Genel Merkez, Yavaş'ın yol haritası üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Haber

Siyasi yasak konuşulan davaya ateş püskürdü! İmamoğlu: Millet adına utanç verici

Ekrem İmamoğlu hakkında YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davaya adeta ateş püskürdü. "Bu davanın görüşülmesi bile bu millet için gerçekten üzülecek bir durum. Gerçekten utanç verici bir durum" diye konuşan İmamoğlu, bakan Murat Kurum'la dünkü görüşmesine ilişkin de ilk açıklamasını yaptı.

Haber

Bakan Kurum ve İmamoğlu görüştü! Depreme hazırlık mesajı...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Bakan Kurum "Bakanlık olarak çok önemsediğimiz İstanbul’umuzun depreme hazırlığı kapsamında kentsel dönüşüm ile İstanbul ve Boğaz’ın doğal zenginliğinin korunması konularında görüş alışverişinde bulunduk." açıklamasında bulundu.

Haber

'Bu ülkenin ayağa kalkması lazım' İmamoğlu'ndan duygusal 'Narin' açıklaması: Hücrelerim birbiriyle çarpışıyor

Herkesi derinden etkileyen Narin olayıyla ilgili bir duygusal açıklama da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. "Bu ülkede Narin niye öldü?" diyen İmamoğlu, "Kalbim buruk vicdanım köşeye sıkışmış durumda. Hücrelerim birbiriyle çarpışıyor. Vicdanen çok şey sorguluyorum. Bu ülkenin ayağa kalkması lazım." ifadelerini kullandı.

Haber

İmamoğlu'nu kahreden haber: Şehit Üsteğmen Ömer Fatih Ayar akrabasıymış!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bugün Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çatışırken Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın şehit düştüğünü açıklamıştı. Acı haber sonrası şehit ateşi Trabzon'a düştü. Ayrıca Ayar'ın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da akrabası olduğu öğrenildi.

Haber

Yavaş, CHP'ye sitem etti! Özel, 'sorumluluk benim' dedi, İmamoğlu haberinin olmadığını söyledi

CHP Kurultayına ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın sözleri damga vurdu. CHP'ye sitem eden Yavaş, konuşma yapması için geç haber verildiğini ve sadece İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile kendinin konuşmasını, "Fitne ateşine odun atmış oluyoruz." sözleriyle yorumladı. Özel sorumluluğun kendinde olduğunu söylerken İmamoğlu da, "Senin rahatsız olacağını bilsem konuşmamı yere atar, yerimde oturum başkanım." karşılığını verdi.

Haber

İmamoğlu'nun yanıtı Mansur Yavaş'ı da güldürdü: Cumhurbaşkanı adaylığı sorusu bu kez yan yanalarken geldi

Cumhurbaşkanı adayı olacakları iddiasıyla en çok konuşulan iki isim olan CHP'li ABB ve İBB başkanları Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu bugünkü kurultayda yan yanaydı. Kurultayda cumhurbaşkanı adaylığı sorusu yöneltilince İmamoğlu'nun verdiği yanıt, Yavaş'ı gülümsetti.

Haber

Kurultaya damga vuran 'İmamoğlu' savunması! Özgür Özel Partimizin gözdesi deyip rest çekti: Kimsenin insafına bırakmayız

CHP son dönemlerdeki en heyecanlı günlerinden birini yaşıyor. Gözler Ankara'da düzenlenen 20. Olağanüstü CHP Kurultayı'nda. Kurultayda mikrofonun başına geçen CHP lideri Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu hakkındaki 'siyasi yasak' tartışmalarına göndermesiyle dikkat çekti. İmamoğlu'ndan "partimizin gözdesi" diye söz eden Özel tam destek verdiği İBB Başkanını savunurken "Herkes haddin bilsin!" dedi.

Haber

Bakan Tunç ile İmamoğlu arasında 'parmak' polemiği! O benim değil, halkın parmağı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakan Tunç'un kendisi hakkında söylediği “ahmak davası”yla ilgili “İstinaf hakkımda ceza versin, bu iktidar, Yargıtay’ın kararını göremez. Bu millet ayağa kalkar. Erken seçim olur” demesi kamuoyunda tartışmalara yol açmıştı. Bunun üzerine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İmamoğlu'na "kimse yargıya parmak sallayamaz" sözleriyle yüklenmişti. İmamoğlu'ndan Bakan Tunç'a yanıt gecikmedi.

Haber

İmamoğlu 'Hodri meydan' demişti! Bakan Tunç: 'Kimse yargıya parmak sallayamaz'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı canlı yayında hakkındaki dava ile konuşmuş ve ceza verilmesi halinde milletin ayağa kalkacağını ve iktidarın Yargıtay karar gününü göremeyeceğini açıklayarak "Hodri meydan" demişti. Bu sözlere Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan yanıt geldi. Yargının bağımsız olduğuna vurgu yapan Bakan Tunç, "Kimse yargıya parmak sallayamaz, tehdit edemez" dedi.

Haber

'Garip olan...' Ekrem İmamoğlu'ndan Vaniköy açıklaması! Zaten yıkım programında olan yere İBB sokulmuyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'de bulunan başkanlık binasında düzenlenen 'Tour of İstanbul' basın açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Üsküdar Vaniköy'de bulunan kaçak villanın yıkımına ilişkin açıklamalarda bulunan İmamoğlu, 'Büyükşehir Belediyesi, zaten tutanakları tutuyor ve garip olan, zaten yıkım programında olan yere, bugün İBB sokulmuyor ve orada Büyükşehir Belediyesi'ne hiçbir haber vermeden işlem yapma gayretinde' dedi.

Haber

Bu sabahki yıkım İmamoğlu'na da soruldu: Hüzünle izliyorum! Tam da bu talimatı veren bakana yakışır

İstanbul Boğazı'ndaki kaçak villa bu sabah yıkımına başlanmasıyla bir kez daha gündemde. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İl Müdürlüğü ekipleri yıkıma devam ederken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan tepki geldi. Bakanlık için "sosyal medya bakanlığı" ifadesini kullanan İmamoğlu, "'Bir oyuncak bulduk, üstünde ne yaparız' diye hareket etme anlayışı tam da bakanlığa ve bu talimatı veren bakana yakışıyor" diye konuştu.

Haber

Ekrem İmamoğlu canlı yayında 'Hodri meydan' diyerek açıkladı: 'İktidar, Yargıtay karar gününü göremez'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki dava ile ilgili açıklamalarda bulundu. "İstinaf hakkımda ceza versin, iktidar Yargıtay karar gününü göremez" diyen İmamoğlu, "Bu millet ayağa kalkar. İddiamın ötesi... Hodri meydan. Her şey ortada" dedi. Kılıçdaroğlu ile ilgili İmamoğlu "Ben kendisine çok değer veririm ve 'başımın tacı' cümlem çok samimidir. Onun da bana çok değer verdiğini bilirim" açıklamasını yaptı.

Haber

Kasım Gülpınar'dan istifa sonrası dikkat çeken hamle! Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile görüşecek…

Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden eski AK Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar'ın Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la görüşeceği kaydedildi. Gülpınar’ın AK Parti’ye geçip geçmeyeceği ile ilgili tartışmalarla ilgili soruya verdiği bu yanıt çok konuşulacak. İşte detaylar…

Haber

Cuma namazından çıkan İmamoğlu'ndan Ali Erbaş'a 'hutbe' tepkisi: Atatürk'ün adı yok, Allah onu ıslah etsin

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda cuma hutbesinde Mustafa Kemal Atatürk'e yer verilmemesine tepki gösterdi. Cuma namazı çıkışında yanındakilerle konuşan İmamoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı eleştirerek "Hutbede Atatürk'ün adı yok. Bu insanlar 1912 ve 1922 yılları arasında on yıl savaştı. Diyanet İşleri Başkanı bu milletin milli ve manevi duygularını taşıyan bir insan değil. Allah onu ıslah etsin." dedi.

Haber

SON DAKİKA | Ekrem İmamoğlu duyurdu '2500 yeni taksi İstanbul’a hayırlı olsun' Yeni dönem başlıyor

Son dakika haberi: İstanbul'da takside yeni dönem başlıyor. UKOME toplantısında İstanbul’daki taksi sayılarının artırılması görüşüldü. UKOME toplantısında yeni taksi teklifine onay çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "2500 yeni taksi İstanbul’a hayırlı olsun. Uygulama Tabanlı Taksi Sistemi ile çağdaş, güvenli, erişilebilir, denetlenebilir, şeffaf ve teknolojik bir taksi sistemine geçiyoruz" diyerek yeni gelişmeyi duyurdu.

Haber

İstanbul'da taksi sorunu için İBB'de harekete geçti! Yarını işaret etti...

Bugün hükümetin İstanbul'daki taksi sorununu çözmek için adım attığı haberleri sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan da açıklama geldi. İmamoğlu, yarın gerçekleştirilecek olan UKOME toplantısını işaret ederek, "Hayırlı kararların çıkacağını ümit ediyorum" dedi.

Finans

Televizyonlara çıkan o gazeteciler İmamoğlu'ndan para alıyorlar! Levent Gültekin isim vermeden Şaban Sevinç'i hedef aldı! Bir zamanlar program yapıyorlardı

Gazeteciler arasında 'Para aldın' polemiği! Gazeteci Levent Gültekin, kendi Youtube kanalında İmamoğlu'ndan danışmanlık ve gazetecilik adı altında para alan isimler olduğunu bu isimlerin akşam tartışma programlarında Ekrem İmamoğlu övgüsü yaptıklarını iddia etti.

Haber

Danıştay'dan Ekrem İmamoğlu kararı! Fatih Sultan Mehmet’in o tablosu çok tartışılmıştı…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 15. Yüzyıl'da Venedikli ressam Gentile Bellini'nin atölyesinden çıkan Fatih Sultan Mehmet tablosu ile ilgili Danıştay kararı açıklandı. Danıştay, Fatih Sultan Mehmet Tablosu’nun orijinal olduğuna ve kamunun zararı olmadığına hükmetti. Ekrem İmamoğlu’nun o hamlesi çok tartışılmıştı. İşte detaylar…

Haber

CHP’de Mansur Yavaş iddiası! Cumhurbaşkanı yardımcısı mı olacak? Açıklama geldi…

CHP ile ilgili cumhurbaşkanı adaylığı iddialarına her geçen gün bir yenisi eklenirken son kulis bilgisi Mansur Yavaş hakkında olmuştu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, gazeteci Şaban Sevinç tarafından ortaya atılan "Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak" iddialarına yanıt verdi. "Partiyi karıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar" diyen Yavaş, "Başka diyecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Haber

CHP'de kurultay heyecanı! İmamoğlu'ndan iddialı çıkış: Bu iktidar hazırlığı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Danışma Kurulu Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Bu hazırlıklar iktidar hazırlığı" derken Özel, "Biz biriz, beraberiz, hep birlikte bu ülkeyi yönetmeye geliyoruz. ifadelerini kullandı.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'kaçak villa inşaatı' yanıtı! İmamoğlu ilk kez konuştu: Sokaktakilere sorun, yüzde 90'ı inanmaz

İstanbul Boğazı kıyısında durdurulan kaçak villa inşaatı siyasette yeni bir polemik oluşturdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İstanbul'un en nadide çevre hazinesini para babalarına peşkeş çekiyorlar" sözleriyle İBB'ye yüklenmişti. Erdoğan'a yanıt veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "‘Sayın Cumhurbaşkanı böyle dedi’ deyin, sokaktaki insanların yüzde 90’ı buna inanmaz" dedi. Bu arada kaçak inşaatın eski ve yeni halini gözler önüne seren görüntüler de ortaya çıktı.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bitlis’te İBB’yi hedef aldı: ‘Para babalarına peşkeş çekiyorlar’

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bitlis’te katıldığı toplu açılış törenindeki konuşmasında İstanbul Boğazı sırtlarındaki kaçak villa hakkında İBB yönetimini topa tuttu. Erdoğan açıklamasında “Yıllarca çevre üzerinden bize ders vermeye kalktılar şimdi İstanbul’un en nadide hazinesini para babalarına peşkeş çekiyorlar” dedi. Erdoğan daha sonraki konuşmasında ise "Bu topraklardaki varlığımızı hala hazmedemeyenleri, hala ham hayaller peşinde koşanları bekleyen, büyük bir bozgundur" mesajını verdi.

Haber

İş isteyen engelli gence İmamoğlu'nun korumaları müdahalede bulundu: 'Beni bir odanın içinde beklettiler'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dün Sultangazi'de katıldığı bir programda engelli Ercan Sümer, iş istemek için İmamoğlu'nun yanına gitmeye çalıştı. Korumaların engel olduğu ve müdahalede bulunduğu genç gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı. Sümer, "Benim sadece niyetim iş istemekti ama tartakladılar beni korumaları. Bir odanın içinde beklettiler beni” dedi.

Haber

İmamoğlu nikahı kıydı, Kılıçdaroğlu şahit oldu: 'Kavga' ve 'Barış' mesajı törene damga vurdu

CHP Tuzla eski İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla’nın oğlunun düğünü CHP'nin önemli isimlerini bir araya getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu nikahı kıyarken Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da şahit oldu. Törene ise Kılıçdaroğlu'nun mesajı damga vurdu

Haber

İmamoğlu tek imzaya kaldı deyip sert çıktı: Metro isyanı! Derhal akıllarını başlarına alsınlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün "Koltuğu kendi koltuğu zanneden akıl, derhal aklını başına alsın" çıkışıyla gündeme geldi. İmamoğlu, Sefaköy-Küçükçekmece-Avcılar-Beylikdüzü-Büyükçekmece-TÜYAP Metrosu'nun tek bir imzaya kaldığını belirterek veryansın etti: "O bir imzayı esirgeyenlerin, milyonlarca İstanbulluyu metrosuz bırakanların siyaset anlayışı, bu şehre de zarar veriyor, bu ülkeye de zarar veriyor."

Haber

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu görüşmesinin detaylarını anlattı! O benim başımın tacı

Son günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesinde ne konuşulduğu merak ediliyordu. İmamoğlu görüşmeye dair detayları bir vatandaşa anlattı. Kılıçdaroğlu ile hiçbir sorunu olmadığını belirten İmamoğlu, "Kemal bey başımın tacı ne sorunum olabilir" dedi.

Haber

İmamoğlu sessizliğini isyan ederek bozdu! 'Siyasi yasak' iddiası için konuştu: Böyle dava olmaz, utanç verici

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na siyasi yasak cezası verileceği iddiası gündem oldu. Son günlerde dillendirilen bu iddiayla ilgili İmamoğlu ilk kez konuştu. İmamoğlu YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davaya "Türkiye yargı tarihinin bu kadar zemini olmayan, utanç verici bir başka davası var mıdır, bilmiyorum" sözleriyle tepki gösterdi.

Haber

Parola: 35! İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na yaptığını Kılıçdaroğlu Özgür Özel'e yapacak! Vezirini buldu

Cumhuriyet Halk Partisi'nde tabiri caizse sular bir türlü durulmuyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminden mağlup ayrılan Kılıçdaroğlu, kurultayda kaybetmiş ve görevi Özgür Özel'e devretmişti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da bu aşamada Özel'i desteklemişti. Yerel seçimlerde büyük bir başarı elde eden ve Türkiye'de birinci parti olan CHP'yi yeniden ele geçirmek isteyen Kılıçdaroğlu planını yaptı!

Manşet

Endonezya'da kaza geçirip mahsur kaldıklarını duyurmuştu! Sosyal medyanın konuştuğu isim sabıkalı çıktı

Geçtiğimiz hafta arkadaşıyla Endonezya'nın Bali adasında kaza geçirerek hastanelik olan ve sosyal medyadan devlet kuruluşlarından yardım isteyen Bilge Kağan Baş'ın daha önce ölümlü kazaya karıştığı ortaya çıktı.

Haber

Ekrem İmamoğlu'ndan Paris eleştirilerine yanıt! 'Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir konu yok'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2024 Olimpiyat Oyunları'nı Paris'te takip etmesi ile ilgili gelen eleştirilere cevap verdi. İmamoğlu "Biz orada İstanbul'u tanıtmak, anlatmak için bulunurken burada dakika dakika ne yaptığımıza ilişkin iftiralarla karşı karşıya kaldık" derken "Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir konu yok" şeklinde konuştu.

Haber

Sinem Dedetaş 'İBB Başkanlığına hazırım' dedi, kulisleri salladı! Herkes aynı şeyi söylüyor: Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanı adayı!

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın çıkışı siyaset kulislerini bir anda hareketlendirdi. "Bir buçuk sene sonra İBB Başkanı olmaya hazır mısınız?" sorusuna "Gayet hazırım" yanıtını veren Dedetaş, gündem yarattı. Kulislerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olacağının kesinleştiği ve yerini Dedetaş'a bırakacağı iddiaları konuşulmaya başlandı.

Haber

Roblox'a erişim engeli! Ekrem İmamoğlu ve Cüneyt Özdemir'den peş peşe tepkiler: 'Ama artık bu komedi'

BTK, mahkeme kararı doğrultusunda 15 milyondan fazla kullanıcısı olan Roblox'a erişim engeli getirildi. Bu karar tepkilere yol açtı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Akıl alır gibi değil" derken, gazeteci Cüneyt Özdemir, "Ama artık bu komedi!" yorumunda bulundu.

Manşet

Son ankette Mansur Yavaş öne geçti: Ekrem İmamoğlu'na kötü haber!

Siyasette, gelecek seçimlerde muhalefetin cumhurbaşkanı adayının kim olacağına dair tartışmalar sürüyor. Bununla ilgili paylaşılan anket sonuçları da merakla takip ediliyor. Muhalefetin konuşulan iki ismi olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasında hangi ismin öne çıktığı da merak edilirken paylaşılan son anketten çarpıcı sonuçlar geldi.

Haber

İsrail Dışişleri Bakanı Katz uslu durmuyor! Yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 'diktatör' diyerek hedef aldı, bu kez İmamoğlu'nun yanına Mansur Yavaş'ı da etiketledi

Türkiye, İsrail'in Filistin'de yaptığı soykırıma karşı duran ülkelerin başında geliyor. Bu durum da İsrail hükümetini oldukça rahatsız ediyor. İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almaya devam ediyor. Katz, sosyal medya paylaşımında Instagram'ın engellenmesinin "diktatörlük" olduğunu söyleyerek bu kez de İmamoğlu'nun yanında Mansur Yavaş'ı etiketledi.

Haber

Filenin Sultanları sayı alınca İmamoğlu havalara uçtu! Çeyrek final mücadelesinde Özgür Özel ve Mansur Yavaş da tribünde

Filenin Sultanları 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek final mücadelesinde Çin'le mücadele etti. CHP'nin önde gelen üç ismi de maçı izlemek için tribünlerdeki yerini aldı. Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, takımımız sayı aldığında sevinçten adeta havalara uçtu.

Spor

İmamoğlu'ndan Sancaktepe Belediye Başkanı Yeğin'e sert tepki! Zihnimde zerre kadar kıymeti yoktur

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün basın toplantısı düzenledi. Belediyelerin SGK borçları tartışmalarıyla ilgili gerçekleştirilen toplantıda İmamoğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'in kendisi hakkındaki paylaşımına ilişkin de ifadelerde bulundu. Paylaşımın kendisini rahatsız ettiğini belirten İmamoğlu, "Bu yapılan paylaşımların benim zihnimde zerre kadar kıymeti yoktur." dedi.

Haber

İmamoğlu 'aklıma gelmezdi' diyerek belediyelere gönderilen parayı açıkladı: Cumhurbaşkanlığı ‘şak’ diye göndermiş

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu son zamanların gündem konusu olan belediyelerin SGK borçlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul'da seçimden önce yaşanan olayı 'aklıma gelmezdi' diyerek anlatan Ekrem İmamoğlu, "24 ilçe belediyesine seçim için 1 milyar 80 milyon lira para göndermiş cumhurbaşkanlığı. 1 belediyeye yollamadılar. Niye biliyor musunuz MHP’li oldukları için." ifadelerini kullandı. İmamoğlu kendi kredilerinin onaylanmamasına da tepki gösterdi.

Haber

Ekrem İmamoğlu'ndan İsrailli Bakan Katz'ın paylaşımına sert tepki: 'Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'yi hedef alan paylaşımlar yapan ve kendisini de etiketleyen İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'a sert bir yanıt geldi. Katz'ın gönderisini alıntılayan İmamoğlu, 'Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman' yanıtını verdi.

Haber

İmamoğlu'ndan Instagram çıkışı: Sansür birimi gibi çalışmayı bırakmalılar!

Türkiye Instagram'a uygulanan erişim engelini konuşurken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da tartışmaya dahil oldu. Instagram'ın bir an önce açılması gerektiğini savunan İmamoğlu "Bir sabah tüm ülkenin kullandığı bir mecranın keyfi olarak kapanması kabul edilemez" dedi.

Haber

Son anket paylaşıldı! Erdoğan'ı geride bıraktı... Mansur Yavaş ve Özgür Özel detayı dikkat çekti!

Türkiye'de en beğenilen siyasetçi sizce kimdir? Bu soru vatandaşlara soruldu. ASAL Araştırma'nın 10-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği araştırmaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en çok sevilen 2. siyasetçi oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu araştırmada 3. sıraya yerleşirken 1. sıradaki siyasetçi %20.7 oy aldı. İşte listenin tamamı!

Haber

İmamoğlu'ndan bakanlığa tepki! 'Büyük bir zavallılık' olarak niteleyerek yüklendi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, itfaiye eri alımı için onay çıkmaması üzerine Çevre - Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na tepki gösterdi. Personel alım süreçleriyle ilgili olarak bir imzanın esirgendiğini belirten İmamoğlu olayı "büyük bir gariplik büyük bir zavallılık olarak" niteledi.

Haber

Erdoğan duyurmuştu, İmamoğlu SGK prim borçları için harekete geçti! AK Partili isimden teşekkür geldi

Geçtiğimiz günlerde CHP'li belediyelere 'prim borçları' üzerinden yüklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni bir tartışmanın fitilini yakmıştı. Art arda gelişmelerin yaşandığı olayda bir hamle de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. AK Partili isimden teşekkür gecikmedi.

Haber

İşte SGK'ya en fazla borcu olan 5 belediye! Cumhurbaşkanı Erdoğan işaret etmişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü grup toplantısında CHP'li belediyeleri hedef alarak SGK'ya olan borçlarının altını çizerek en yakın zamanda bu borçların ödenmesi gerektiğini belirtmişti. CHP lideri de Özgür Özel bu bu söyleme yanıt vererek, 'Önce kendi belediyelerine baksınlar' çıkışında bulunmuştu. SGK'ya en fazla borcu olan 5 belediye belli oldu!

Finans