Elektrige Indirim Mi Geldi Haberleri

İmamoğlu’ndan dikkat çeken ‘ihanet’ çıkışı: ‘Sen benim ayağıma bastın, yüzüme sert baktın…’ Mansur Yavaş’a gönderme mi yaptı?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan CHP’deki tartışmalara yönelik dikkat çeken bir çıkış geldi. İmamoğlu açıklamasında "Zaman aynı çatı altında siyaset yapan insanların sen benim ayağıma bastın, sen benim koluma dokundun ya da yüzüme sert baktın deme zamanı değildir. Bununla uğraşan kim varsa benim yol arkadaşım değildir" dedi. İmamoğlu’nun bu çıkışı sosyal medyada Mansur Yavaş’a gönderme olarak yorumlandı.

Haber 2024-09-19 12:55:28

Son saldırıdaki 'Türkiye' detayı herkesi korkuttu! Vatandaşlar, patlayan telsizler sonrası telefonculara akın ettiler

İsrail'in Lübnan'da çağrı cihazları ve telsizlerle yaptığı siber saldırıların ardından elektronik aletlerle ilgili soru işaretleri oluştu. Son saldırıda kullanılan telsizlerin Türkiye'de de satıldığının ortaya çıkması dikkat çekerken, akıllara "Cep telefonlarını da patlatabilirler mi?" sorusu geldi. Bazı vatandaşların akın akın telefonculara gidip, cep telefonlarını ve bataryalarını kontrol ettirdiği görüldü.

Haber 2024-09-19 10:08:18

Emeklilerin hesaplarına inceleme mi başlatıldı? İddialar ortalığı karıştırınca açıklama geldi…

Emeklilerin banka hesaplarına inceleme başlatıldı iddiası sosyal medyada gündem oldu. İddialar giderek artınca Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden de açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Emeklilerin banka hesaplarına inceleme başlatıldı. Son 5 yıl geriye dönük kontrol ediliyor." iddiası yalanlandı.

Finans 2024-09-19 08:41:56

Fed faiz indirdi; altın, dolar, Bitcoin ne oldu? Piyasalar bunu bekliyordu, gözler borsada, gram altın için yeni tahmin

Fed'in faiz indirimi kararı sonrası altın, dolar ve piyasalarda son dakika hareketleri yakından takip edildi. Yatırımcılar "Altın, dolar ne kadar oldu? Bitcoin yükseldi mi düştü mü? sorularına yanıt aramaya başlanırken, 'rekor' haberi geldi. İşte Fed'in faiz indirimine piyasaların ilk tepkisi...

Finans 2024-09-18 21:36:43

O gün geldi... Artık geri sayım başladı! Fed faiz kararını bugün açıklayacak! Gözler piyasalarda...

Piyasaların heyecanla beklediği o gün geldi. Fed bugün saat 21.00'da politika faizini açıklayacak. Faiz indirimine gideceği kesin gözüyle bakılan Amerika Merkez Bankası'nın kaç baz puanlık bir indirim yapacağı ise merak konusu. Piyasaları doğrudan etkileyecek bu karar öncesi ise yatırımcı gram altın fiyatını merak ediyor. Peki gram altın ne kadar? 18 Eylül 2024 tarihinde çeyrek altın kaç lira? Cumhuriyet altını güne nasıl başladı?

Finans 18-09-24 07:22

Mansur Yavaş CHP'den istifa edecek mi? İddialara sert yanıt

Milliyet yazarı Zafer Şahin, Mansur Yavaş'ın CHP ile köprüleri attığına dair bir yazı yazdı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın CHP'den ayrılarak 2028 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olacağını iddialarını yazan Şahin'e, Mansur Yavaş'tan yanıt geldi. İşte o yanıt...

Haber 17-09-24 23:17

Yeni metres mi geldi? Kızılcık Şerbeti'nde Apo'nun yeni sevgilisiyle ilgili kafa karıştıran iddia! O detay dikkat çekti...

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrolü paylaştığı Kızılcık Şerbeti'yle ilgili sosyal medyada üretilen teori kafaları karıştırdı. Birçok kullanıcı Şebnem Bozoklu'nun hayat verdiği Meryem karakterinin Apo'nun yeni sevgilisi olacağını belirtti. "Alev öldü, yeni metres geldi." yorumları yapıldı.

Magazin 13-09-24 11:03

Kızılcık Şerbeti'nin yeni fragmanında Giray ve üvey annesinin arasında şaşırtan ilişki ortaya çıktı! Görkem'in bebeği Fatih'ten mi, Ömer'den mi?

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen üçüncü sezon fragmanı geçtiğimiz günlerde yayımlanmıştı. Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör’ün paylaştığı dizinin kadrosuna Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik dahil oldu. Diziden bir yeni fragman daha geldi. Giray ve üvey annesinin hain planı herkesi şaşkına çevirdi.

Magazin 11-09-24 20:02

Dilan Polat'ın hayatına özenen kadına eşinden şok edici yanıt: Engin onu yapmış bunu yapmış diye gösteriyorsun biz de mi kara para aklayalım!

Sokak röportajında Türkiye'nin konuştuğu o isim hakkında 'çok sevindim iyi ki çıkmış' dedi, eşinden beklenmedik bir tepki geldi. Dilan Polat ve Engin Polat'ın tahliye olmasının üzerinden çok kısa bir süre geçti. Tahliye olmaları ise tartışma konusu oldu. Karı koca birbirine girdi biri enerji diğeri sinerji dedi.

Haber 11-09-24 16:44

Motorine 1,50 TL indirim! Dizel araç sahipleri dikkat! Önce benzin değişmişti, şimdi mazot fiyatı... (11 Eylül Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları)

Araç sahipleri akaryakıt fiyatlarını yakından takip etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde benzin fiyatı için yapılan indirimin ardından petroldeki yüzde 10'luk sert düşüş sonrası motorin fiyatları da bugün değişti. Mazot fiyatına indirim geldi. İşte 11 Eylül Çarşamba İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin, mazot fiyatları...

Finans 11-09-24 07:44

Her şeyi 1 lira yüzünden yaptı, baba ile kızını acımasızca katletti: Akılalmaz indirim kavgası: Bir şarjör boşaltmış

İstanbul'da gece saatlerinde akılalmaz bir olay yaşandı! 2 market sahibi arasında 1 liralık indirim kavgası yaşandı. Rakibinin ekmeği 1 lira da ucuza satmasını kaldıramayan diğer esnaf, indirim yapan baba ve kızını katletti. Mahallenin gözlerine inanamadığı olayda görgü şahitleri, "Kurşun sesleri geldi. Bir şarjör boşaltmış." ifadelerini kullandı.

Haber 10-09-24 15:47

Benzinden sonra sıra motorin indiriminde! Petroldeki düşüş araç sahiplerine yaradı: Akaryakıt fiyatları bu gece değişiyor

Akaryakıta indirim, zam var mı? Güncel benzin, motorin (mazot) fiyatları ne kadar, kaç TL? Milyonlarca araç sahibi bu sorulara yanıt ararken son dakika gelişmesi yaşandı. Benzin indiriminin ardından sıra motorin indirimine geldi. Fiyatlar bu gece yarısı bir kez daha değişiyor. İşte 10 Eylül 2024 Salı İstanbul, Ankara, İzmir güncel mazot, benzin litre fiyatı...

Finans 10-09-24 09:38

Narin Güran'ın görüntüleri herkesi ağlattı! Türkiye günlerdir bir umut bekliyordu, geriye sadece mutlu anılar kaldı

Günlerdir aranan 8 yaşındaki kayıp Narin Güran'dan kahreden haber geldi. 19 gündür ekiplerin seferber olduğu arama kurtarma çalışmaları sonucunda küçük kızın cansız bedeni bulundu. Şimdi tüm Türkiye "Narin cinayete mi kurban gitti? Cinayetse Narin'i kim öldürdü?" sorularına yanıt ararken, küçük Narin'den geriye kalan görüntüler herkesi yeniden ağlattı.

Haber 08-09-24 10:59

Akaryakıtta tabela değişti! Benzin aylar sonra yeniden en düşük seviyesinde… (6 Eylül güncel benzin-motorin-LPG fiyatı)

Akaryakıt fiyatlarında beklenen indirim bu gece tabelalara yansıdı. Petrol fiyatı 14 ayın dibini görürken milyonlarca araç sahibi de bu haberi beklemeye başlamıştı. İndirim haberi ilk olarak benzin için geldi. Akaryakıtta indirim 1,83 TL olarak dün gece tabelalara yansıdı ve 25 Haziran'dan sonra en düşük seviye görülmüş oldu. İşte il il güncel benzin, motorin (mazot) ve LPG (otogaz) fiyatları...

Finans 06-09-24 08:13

Sergen Yalçın düğüne Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile geldi! Sevgilisi mi?

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğününe katılan Sergen Yalçın da sosyal medyada gündem oldu. Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile düğüne gelen Sergen Yalçın'ın tavırları da dikkat çekti.

Magazin 05-09-24 09:35

Günün en iyi fırsatı! Slazenger kol saatinde 6809 TL'lik dev indirim

Saat alırken nelere dikkat edersiniz? Şıklık mı, dayanıklılık mı, yoksa her ikisi birden mi? Slazenger, bu soruların cevabını tek bir ürünle veriyor. 1882 yılından beri spor dünyasının önemli markalarından biri olarak bilinen Slazenger'ın multifonksiyon silver erkek saati sportif tasarımı ve çok yönlü özellikleriyle tam size göre! Üstelik şu anda Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları kapsamında 6839 TL indirimde! Ürünü sizin için inceledik.

Haber 04-09-24 11:59

Daha yeni zam gelmişti... Akaryakıtta tabela değişiyor! Yeni zam kapıda (3 Eylül 2024)

Brent petrolündeki dalgalı seyir benzin ve motorin fiyatlarında indirim ve zam haberlerine sık sık yansıyor. Geçtiğimiz günlerde akaryakıt fiyatlarına zam ve indirim gelmişken bugün yeni bir tabela değişikliği konuşulmaya başlandı. Peki 3 Eylül 2024 benzin, mazot fiyatları ne kadar? Fiyatlar güncellendi mi? İşte detaylar...

Finans 03-09-24 09:36

Kayıp Narin olayı intikam cinayeti mi? Amcanın ifadesi ortaya çıktı! Sana öyle bir acı yaşatacağım ki... iddiası kan dondurdu

Kayıp Narin Güran olayında yeni gelişmeler yaşanıyor. Arabasında Narin'in DNA'sı bulunan ve mesajları sildiği ortaya çıkan amca S.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Amcanın tutuklanması sonrası korkunç bir iddia gündeme geldi. Amca ile Narin'in babası arasında husumet olduğu ve amcanın "Sana böyle bir acı yaşatacağım, ömür boyu unutmayacaksın" tehdidinde bulunduğu iddia edildi. "İntikam cinayeti mi? Amca intikam mı aldı?" soruları akıllara gelirken, amca S.G.'nin ifadesi ortaya çıktı.

Haber 03-09-24 08:33

Yeni emeklilik sistemi! Prim, yaş ve haftalık çalışma saati... AK Partili Güler 'Bakanlık çalışıyor' dedi ama... Dikkat çeken sözler

Emeklilik sistemi değişecek mi? Emekli olmak için gerekli olan yaş ve çalışma gün sayısı güncellenecek mi? Milyonlarca çalışan bu soruların yanıtını ararken, beklenen açıklama AK Parti cephesinden geldi. Grup Başkanı Abdullah Güler, yeni bir emeklilik sisteminin gerekli olduğunu belirtti. Bakanlığın çalışmalarının olduğunu söyleyen Güler, "Haftalık çalışma saati düşecek mi?" sorusuna da yanıt verdi. Güler'in sözleriyle ilgili ise dikkat çeken bir değerlendirme geldi.

Finans 31-08-24 20:43

Emeklilik sistemi değişiyor! AK Parti'den yeni açıklama geldi: Prim ödemeleri ve yaş sınırı da değişecek mi?

Emekli maaşlarının az olması nedeniyle emekliler isyan ederken şimdi de yeni bir tartışma başladı. AK Parti emeklilik sistemini değiştirmeye hazırlanıyor. Emeklilikle ilgili Avrupa ülkelerindeki örneklerin dikkate alınması gerektiğini belirten AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, “Hem prim miktarını ve yaşı hem de ödenen süreyi esas alacak şekilde daha adil, daha dengeli ve sürdürülebilir mahiyette bir emeklilik sistemini inşa etmemiz lazım” dedi.

Finans 30-08-24 14:18

Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na tam destek! İddianame hazırlanmıştı: Hapse mi atacaksınız? Cesedimi çiğnemeniz lazım

CHP lideri Özgür Özel'den eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili hazırlanan iddianameye çok sert tepki geldi. Özel, "Hapse mi atacaksınız? Bir önceki genel başkanımızı hapse atmak için mevcut genel başkanın cesedini çiğnemeniz lazım. Hodri meydan." sözleriyle meydan okudu.

Haber 29-08-24 13:42

24 Ağustos akaryakıt fiyatları değişti: LPG'ye zam geldi... Güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatlarına zam geleceği dün duyurulmuştu. Motorin gurubna indirim gelirken; LPG'ye zam geldi. Araç sahiplerinin dikkatle takip ettiği motorin fiyatları bugün ne kadardan satılıyor? Güncel benzin motorin fiyatı ne kadar? Mazot fiyatı kaç TL? 24 Ağustos 2024 Cumartesi İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları...

Finans 24-08-24 09:56

Son dakika: Akaryakıt fiyatlarında değişiklik: Benzine indirim geldi! Sırada motorin var... (23 Ağustos Cuma güncel benzin-motorin fiyatları)

Son dakika haberi... Araç sahipleri dikkat! Akaryakıt fiyatları bugünden geçerli olacak şekilde yeniden değişti. Benzin litre fiyatı 1,46 TL geriledi. Bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Motorin litre fiyatı için de indirim geliyor. Peki güncel benzin motorin fiyatı ne kadar? Mazot fiyatı kaç TL? 23 Ağustos 2024 Cuma İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatı...

Finans 23-08-24 07:14

AKARYAKITA İNDİRİM! Araç sahipleri bu hıza yetişemedi: Akaryakıt fiyatları 16 günde üçüncü kez değişiyor (22 Ağustos Perşembe güncel benzin-motorin fiyatı)

Akaryakıt fiyatları için bu kez indirim haberi geldi. Benzin fiyatı 16 günde üçüncü kez değişecek. Milyonlarca araç sahibi 1,46 liralık indirim haberi ile direksiyonu akaryakıt istasyonlarına kıracak. Peki Ankara, İstanbul, İzmir güncel benzin motorin fiyatları ne kadar, kaç TL?

Finans 22-08-24 12:13

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda toplu ulaşım ücretsiz mi olacak?

30 Ağustos Zafer Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaş Zafer Bayramı'nda ulaşımın ücretsiz olup olmadığını merak ederken açıklama geldi. Peki Milli Bayram'da ulaşım ücretsiz olacak mı? İşte detaylar...

Finans 16-08-24 15:57

Kadir İnanır iyi mi? Felç kaldığı söylenirken Jülide Kural konuştu: Böyle haberler nereden çıkıyor?

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kadir İnanır, 24 Mart Pazar günü Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Beynine giden damarlarından birine pıhtı atması nedeniyle hastaneye yatırılan ve tedavisi halen devam eden Kadir İnanır'ın, sağ kol ve sağ bacağının felç olduğu iddia edildi. Jülide Kural'dan ise açıklama geldi.

Magazin 15-08-24 10:12

Son dakika haberi… Akaryakıta zam tabelada! (15 Ağustos Perşembe güncel benzin, motorin fiyatları)

Son dakika: Benzin fiyatı ve motorin fiyatları araç sahiplerinin gündeminde zam ve indirim haberleri ile kalmaya devam ediyor. Brent petrol ve dolar kuru ile yön bulan akaryakıt fiyatları için 6 Ağustos’ta yapılan indirim yerini bugün zamma bıraktı. Fiyatlar yeniden 45 TL bandına geldi. Peki 15 Ağustos 2024 Perşembe güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İstanbul, Ankara, İzmir benzin ve mazot fiyatı ile haberin detayları…

Finans 15-08-24 07:13

Akaryakıt fiyatlarına bir zam daha! Vatandaş gece yarısı olmadan benzin istasyonlarına koşacak: Zam geliyor (14 Ağustos Çarşamba güncel benzin-motorin fiyatları)

Dolardaki hareketlilik ve brent petrol fiyatındaki değişiklikler nedeniyle vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarında güncelleme olup olmayacağını merak ediyor. Sık sık indirim ve zam haberleri ile gündemden düşmeyen benzin ve motorin fiyatlarında artış olacak mı? 14 Ağustos 2024 benzin fiyatlarına zam geldi mi? İşte cevabı...

Finans 14-08-24 10:27

Emeklilere promosyonun yanı sıra yeni avantajlar geliyor! Ücretsiz HGS, para transferi... Banka kampanyayı duyurdu

Emekli banka promosyonu, vatandaşların en çok araştırdığı konulardan bir tanesiydi. Bankalar sık sık emeklilere yönelik promosyon ve kampanya duyurularını yaparken bir kamu bankasından buna ek olarak yeni avantajlar yapılacağını duyurusu geldi. Buna göre arabası olan emeklilere HGS ve dijital para transferi ücretsiz olacak. Ayrıca kiralık kasada da yüzde 25'lik indirim yapılacağı belirtiliyor. İşte o kampanyanın tüm detayları ve sağlayacağı avantajlar...

Finans 14-08-24 10:27

Erdoğan ile Kılıçdaroğlu görüşecek mi? AK Parti'den yalanlama geldi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlıyor. İsrail'in Gazze'de yaptığı soykırımı lanetleyerek sözlerine başlayan Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu ile Erdoğan arasında görüşme olacağına yönelik iddiaları da yalanladı.

Haber 12-08-24 15:40

Maymun çiçeği virüsü vakaları haberleri sonrası Türkiye'de de harekete geçildi! Gerekli tüm önlemler alındı

Afrika'da ortaya çıkan maymun çiçeği virüsü varyantı küresel çapta endişe yarattı. Peki Türkiye'de maymun çiçeği vakası tespit edildi mi? Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden konuyla ilgili açıklama geldi.

Haber 09-08-24 14:09

'İstanbul daha az bunalacak' Yeniden aşırı sıcaklar geldi mi, gelecek mi derken... Meteoroloji son dakika 2 - 6 Ağustos hava durumu tahmini

Bugün hava nasıl olacak? Hafta sonu hava nasıl? Sıcaklıklar yükselecek mi düşecek mi? Yağmur var mı? Bir süredir aşırı sıcaklarla mücadele eden vatandaşlar bu soruların yanıtını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu tahminini paylaştı. Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilirken bazı bölgelerde yağış bekleniyor. İşte il il son dakika hava durumu tahmini...

Haber 02-08-24 09:46

SON DAKİKA: Ev almak isteyenleri sevindirecek haber SGK'dan geldi! 400 bin TL faizsiz kredi desteği! İşte şartlar...

Son dakika haberi... Türkiye konut fiyatları ve faizleri uçuşa geçmişken vatandaşlara nefes aldıracak haber Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan geldi. SGK, faizsiz kredi desteğini duyurdu. Peki faizsiz kredi desteğinde şartlar neler, herkes yararlanabilecek mi? İşte detaylar...

Finans 30-07-24 14:48

Ev alacakları sevindirecek haber! Maliyetin gerisinde kaldı! Elinizi çabuk tutun, indirim yüzde 20'yi buluyor: Uzmanlar 'fırsat' diyerek duyurdu!

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış ve kredilerdeki daralma sonrası alımlar azalırken ev almak isteyenleri sevindirecek bir haber geldi. İnşaat maliyetleri yükselmeye devam ederken, konut fiyatlarında artış maliyet artışının gerisinde kaldı. Uzmanlar durumu fırsat olarak değerlendirdi.

Finans 28-07-24 10:42

Merkez Bankası Başkan Yardımcısı'nın açıklamasına Özgür Demirtaş'tan ilk yorum! Büyük harflerle yazdı

Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay'dan faiz indirimi konusunda açıklama gelmişti. Akçay, şu anda faiz indirim döngüsünün değerlendirilmediğini, indirimler başladığında da sıkı duruşun korunacağına dair kuşkuya yer bırakılmayacağını söylemişti. Akçay'ın bu açıklamalarının ardından ekonomist Özgür Demirtaş'tan da ilk yorum geldi. Akçay'ın konuşmasını 'Harika' olarak nitelendiren Demirtaş, "Spekülasyonların önüne geçilmiş oldu" ifadelerini kullandı.

Finans 26-07-24 17:22

Araç alacakların gözü bu haberde! Otomotivde 'ÖTV indirimi' heyecanı! Yüzde 80'den 30'a... Uzman isim yorumladı: Fiyatlar düşecek mi?

Resmi Gazete’de bugün yayınlanan kararla şarj edilebilir hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi. Araç alacaklar ÖTV indirimi kararının otomobil piyasasına yansımalarını merak ediyor. Şarj edilebilir hibrit araçlar için ÖTV oranı yüzde 80’den yüzde 30’a inse de indirimin kapsadığı model sayısının az olması dikkat çekiyor. Uzman isim gelişmeleri Mynet için yorumladı...

Finans 26-07-24 15:00

Enflasyondaki düşüş sonrası konuşulmaya başlanmıştı! Merkez Bankası Başkan Yardımcısı'ndan açıklama: Faiz indirimi şu anda gündemimizde değil

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı haziran ayı enflasyon rakamlarının ardından Merkez Bankası'nın faiz indirimine gidip gitmeyeceği ekonomi gündeminde yer alırken Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan temkinli açıklama gelmişti. Faiz indirimine dair bir açıklama da Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay'dan geldi. Merkez Bankası faiz indirimine gidecek mi?

Finans 26-07-24 11:17

Araç sahipleri dikkat: Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! MOTORİNE İNDİRİM geldi! 45 TL'ye yükselmişti ama tabelalar güncellendi (25 Temmuz Perşembe benzin-motorin fiyatı)

Araç sahiplerini ilgilendiren son dakika gelişmesi yaşandı. ÖTV zamlarının ardından araç sahipleri akarkayıt fiyatlarına yeni zam gelip gelmeyeceğini merak ederken bu kez indirim haberi geldi. Motorin fiyatlarındaki düşüş akaryakıt tabelalarına yansıdı. Motorine ne kadar indirim geldi, yeni fiyatlar neler? (25 Temmuz Perşembe güncel benzin motorin ve LPG fiyatları)

Finans 25-07-24 08:03

Bankada parası olanları sevindirecek haber! Merkez Bankası hamle yaptı, bankalara talimat gönderildi, mevduat faizinde yeni tablo!

Bankada parası olanlar dikkat! Merkez Bankası'ndan likidite sterilizasyonu için yeni adım geldi, bankalara talimat gönderildi. Bankanın yeni adımı sonrası ise mevduat faizlerinde tablo değişti. Bankanın hamlesiyle mevduat faizlerinde düşüş mü yoksa yükseliş mi yaşanır? İşte detaylar...

Finans 25-07-24 07:25

Havalar ısınınca depremler mi arttı? Akıllara aynı soru geldi, Prof. Dr. Tüysüz uyardı: İki bölgeye dikkat!

Aşırı sıcaklar adeta Türkiye'yi esir alırken, son günlerde meydana gelen depremler dikkat çekti. Son olarak dün Çanakkale 4.9 büyüklüğündeki depremle sarsılırken akıllara yine "Aşırı sıcaklar depremi tetikler mi?" sorusu geldi. Marmara, Bingöl Yedisu gibi bölgelere dikkat edilmesi gerektiğini belirten Prof. Dr. Okan Tüysüz, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber 23-07-24 06:47

Önce 2000, sonra 2008… Erdoğan’dan ilk sinyal geldi: Emeklilik sistemi reformu gündeme alındı… ‘Emeklilik yaşı kademeli artışla 65’e çıkacak’

SGK emeklilik sistemi reformu için ilk sinyal geldi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2008 sonrası sigortalı olanların emeklilik hesaplamasında değişiklik yapılacağı mesajını verdi. Peki nasıl bir reform gündemde? Emeklilik yaşı yükselecek mi? Erdoğan, "Yeni yasama döneminde inşallah konuyu gündeme alacağız" dedi. İşte emekli maaşını yükseltecek o formül…

Finans 22-07-24 09:53

Aşırı sıcak ve nem! Beklenen oldu: O ilçede hissedilen sıcaklık 62.5 derece... Meteoroloji son dakika 20 - 24 Temmuz hava durumu tahmini

Sıcaklıklar düşecek mi yükselecek mi? Yağmur yağacak mı? Vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ederken Meteoroloji son hava durumu tahminini paylaştı. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ederken bazı bölgeler için kuvvetli yağış uyarısı geldi. 9 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Öte yandan yüksek nem oranı nedeniyle sıcaklıkların 5-10 derece daha fazla hissedileceği öğrenildi. Son olarak Hatay'ın Arsuz ilçesinde hissedilen sıcaklığın 62.5 derece olduğu kaydedildi.

Haber 20-07-24 15:03

Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem! Beklenen depremi tetikler mi? Naci Görür'den açıklama

Marmara Denizi'nde meydana gelen deprem paniğe yol açtı. 4.1 büyüklüğündeki deprem sonrası uzman isimlerden peş peşe açıklamalar geldi. Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, "Korkulacak bir şey yok" açıklamasını yaparken Prof. Dr. Naci Görür, "Çok endişe etmiyoruz" dedi.

Manşet 19-07-24 23:18

Dünyadaki işleyişi aksattı: Havalimanları doldu taştı, bankacılık durdu! Microsoft'tan peş peşe açıklamalar... Sorun düzeltildi mi?

Microsoft’un sisteminde yaşanan sıkıntı Türkiye'de dahil olmak üzere birçok sektörü etkiledi. Dünyada birçok havalimanında uçuşlar durdu, hastane randevu sistemleri çöktü. THY, Google, Skype, Gmail, Facebook, Minecraft gibi markalar sıkıntı yaşadı. Onlarca site çökerek mavi ekran hatası verdi. Küresel çaptaki internet kriziyle ilgili Microsoft'tan art arda açıklama geldi. Türkiye'deki son durumu ise Bakan Uraloğlu açıkladı. THY, bazı uçuşların iptal edileceğini duyurdu.

Haber 19-07-24 12:12

Suriyeliler geri mi dönüyor? ‘100 bin kişi’ iddiası gündem oldu

Suriyelilerin ülkelerine geri dönmeleri konusunda tartışmalar sürerken dikkat çeken bir iddia geldi. AK Parti ile Esad yönetimi arasındaki diyaloglarla birlikte haziran-temmuz döneminde 100 bin Suriyelinin ülkesine dönüş yaptığı öne sürüldü. Bu iddia sonrası ‘yumuşama’ mesajlarının şimdiden karşılık bulduğu yorumları da yapılmaya başlandı. İşte detaylar…

Haber 19-07-24 08:01

Yeni MASAK raporu tartışmalara yol açtı! Canlı yayında dikkat çeken sözler: 'Dilan Polat derhal serbest kalmalı'

Dilan ve Engin Polat hakkında bir takım suçlamalar vardı. Bunlar arasında kara para aklama, yasa dışı bahis gibi suçlamalar yer alıyordu. Son gelen MASAK raporu tartışmalara yol açtı. Raporda sadece vergi kaçırma suçuna yer verildi. Bu gelişme sonrasında Dilan ve Engin Polat serbest mi kalacak sorusu akıllara geldi. Gazeteci İsmail Saymaz, katıldığı canlı yayında bu rapora göre özellikle Dilan Polat'ın serbest kalması gerektiğini ifade etti.

Manşet 18-07-24 22:09

Dolar, Euro ile borçlananlar dikkat! Yargıtay'dan emsal karar: Türk Lirası ayarı!

Dövizle borçlananları ilgilendiren kritik karar Yargıtay'dan geldi. Dolar mı kur hesabıyla Türk Lirası ile mi ödenecek derken karar belli oldu. Döviz borçları için açılan davalarda icra takibi tarihindeki kur üzerinden hesaplama yapılacak, borç Türk lirasıyla ödenecek.

Finans 18-07-24 09:54

Serel Yereli İstanbul'a geldi! Sevgilisiyle pozları görenleri şaşırttı! 'Evlendin mi?'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Bodrum Masalı dizisinde hayat verdiği Alara karakteri ile yıldızı parlayan Serel Yereli, dizinin ardından oyunculuğu bırakarak İngiltere'ye yerleşmişti. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Yereli İstanbul'a geldi. Ünlü ismin sevgilisi ile verdiği pozlar herkesi şaşırttı.

Magazin 16-07-24 09:33

Enflasyonda düşüş sonrası gündem olmuştu: Merkez Bankası Başkanı'ndan faiz indirimi açıklaması! Temkinli yaklaşımımızı korumamız gerekiyor”

Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon verileri açıklamasının ardından Merkez Bankası'nın faiz indirimine ilişkin beklentiler paylaşılmaya başlandı. Piyasada faiz indirimi için yılın son çeyreği işaret edilirken Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan da faiz indirim için ilk değerlendirme geldi. Karahan, "Temkinli yaklaşımımızı korumamız gerekiyor” dedi.

Finans 12-07-24 14:32