Elektrige Indirim Mi Geldi 26 Ocak 2023 Haberleri

Akaryakıt fiyatlarına bir zam daha! Vatandaş gece yarısı olmadan benzin istasyonlarına koşacak: Zam geliyor (14 Ağustos Çarşamba güncel benzin-motorin fiyatları)

Dolardaki hareketlilik ve brent petrol fiyatındaki değişiklikler nedeniyle vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarında güncelleme olup olmayacağını merak ediyor. Sık sık indirim ve zam haberleri ile gündemden düşmeyen benzin ve motorin fiyatlarında artış olacak mı? 14 Ağustos 2024 benzin fiyatlarına zam geldi mi? İşte cevabı...

Finans 2024-08-14 10:27:19

Özgür Özel sık sık dillendiriyordu, 26 ilden 'Hayır' geldi: 'Erken seçim' anketinde ezici fark çıktı

2023 ve 2024'te peş peşe seçimleri geride bırakan Türkiye'de son günlerde erken seçim de konuşulmaya başladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel "Böyle giderse erken seçimi millet ister, önünde kimse duramaz" çıkışıyla konuyu gündemde tutmuştu. Son gelen anket sonucu ise Özel'i şaşırtacak cinsten...

Haber 2024-06-10 09:03:31

Astrolog Meral Güven, 14 ay önce dün akşamı bilmiş! Tahminleri tek tek gerçek oldu, şampiyonu takımı da açıkladı: Mucizevi bir kutlama olacak!

Galatasaray'ı deplasmanda mağlup ederek şampiyonluk şansını son haftaya taşıyan Fenerbahçe, çok konuşulacak bir galibiyete ulaşırken; astrolog Meral Güven'ın Mart 2023'te yaptığı tahmin yeniden gündeme geldi. Şampiyonluk mücadelesinin son haftaya kadar devam edeceğini ve hatta Galatasaray'ın 'ben şampiyonum' diyeceğini belirten Güven'in yorumları bir bir gerçek olurken, şampiyon olacak takımı da açıklamıştı. Şimdi ise herkes o tahmini konuşuyor. Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak?

Spor 2024-05-20 07:41:47

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘refah’ mesajı: ‘Geriye dönüş olmayacak’

Ocak 2024’te 17.002 liraya yükseltilen net asgari ücret için tek zam yapılacağı belirtilmişti. Ancak asgari ücrete ara zam bekleyenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan dikkat çeken bir mesaj geldi. Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Erdoğan o beklentilere de son noktayı koydu. Kalıcı refah artışına işaret etti ve yapısal reformların hız kazanacağını açıkladı. Ayrıca kamuda tasarrufun detayları da netleşti.

Finans 2024-05-07 07:32:21

Altın fiyatları yükselecek mi? İslam Memiş'ten 15 gün uyarısı geldi! 100 dolarlık atak detayı! (26 Mart 2024 gram altın, çeyrek altın fiyatları... )

Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatlarındaki gerilemenin ardından önümüzdeki 15 günde neler yaşanacak? Hangi seviyeler görülebilir? 26 Mart 2024 Salı Günü gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 26-03-24 09:00

Prof. Dr. Orhan Şen hafta başını işaret etti... 13 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! O illerde okullara kar tatili, Ankara'da kar! İstanbul, İzmir ise... Meteoroloji'den son dakika 22 - 26 Mart hava durumu

Mevsim normallerinin üzerindeki sıcakların ardından yurt geneline yağışlı bir hava hakim oldu. Bazı bölgelerde kuvvetli kar yağışı görülürken pek çok il ve ilçedeki okullardan kar tatili haberi geldi. Öte yandan Ankara'da da dünkü kar yağışı sabah saatlerinde de etkisini gösterdi ve akşama kadar sürmesi bekleniyor. Meteoroloji ise 13 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Peki, yağmur ve kar yağışı devam edecek mi? Sıcaklıklar yükselecek mi? Prof. Dr. Orhan Şen hafta başını işaret etti.

Haber 22-03-24 10:00

SON DAKİKA : Benzin zammı ile akaryakıt fiyatları rekora koştu! 1 yılda yüzde 111’lik artış: Litresi 42 TL'yi aştı… (15 Şubat Perşembe güncel motorin-benzin fiyatları)

Akaryakıt fiyatları son dakika haberleri ile araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Motorin ve benzin zammı ile akaryakıt pompa fiyatları tarihinin en yüksek seviyesine yükselmişti. Mazot litre fiyatı 44-46 TL aralığında satılırken, bir zam da bu kez benzin grubundan geldi. Benzin fiyatları 42 liranın üzerine fırladı ve yeni rekor geldi. Böylece 1 Ocak 2023’ten bu yana yüzde 111’den fazla zamlandı. İşte 15 Şubat 2024 Perşembe İstanbul, Ankara, İzmir güncel mazot-benzin fiyatı…

Finans 15-02-24 07:51

SON DAKİKA: ZAM kervanına BENZİN de katıldı! Akaryakıt fiyatları baş döndürüyor (31 Ocak 2024 Çarşamba güncel benzin motorin fiyatı)

Hem benzin hem motorin zamlarının ardından araç sahiplerinin en çok merak ettiği soruların başında ‘bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı?’ geldi. Edinilen son dakika bilgisine göre dün değişen mazot fiyatının ardından benzin litre fiyatları da değişiyor. Peki 31 Ocak 2024 benzin motorin fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu? İşte detaylar…

Finans 31-01-24 09:21

Hafta sonu İstanbul beyaza bürünüyor! Kar yağışı için tarih verildi, Meteoroloji'den 31 il için uyarı geldi

Soğuk havaların iyice bastırdığı son günlerde birçok ilin beyaz örtüyle kaplanması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü kar yağışı beklenen illeri bir bir açıkladı. Diğer yandan da 31 il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar geldi. AKOM ise İstanbul'da kar yağışı için tarih verdi. Peki bugün (26 Ocak) hava nasıl? İşte Meteoroloji'nin açıklamaları ve uyarılarıyla bugünün hava durumu raporu...

Haber 26-01-24 08:35

Emekli maaş farkı ödeme tarihleri belli oldu! Kimine 1 kimine 3 ödeme: SGK'dan açıklama geldi

Son dakika haberi... Emekli Sandığı emekli maaş farkı ne zaman yatacak? Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarihi duyurdu! Emekli Sandığı'ndan aylık alanların Ocak ayı 2024 zam farkı ile harp ve vazife malullerinin 2023 ek ödemeleri 26 Ocak’ta ödenmeye başlanıyor. Yaklaşık 2,5 milyon memur emeklisi için yapılacak fark tutarı 19,3 milyar lira olarak hesaplandı. Ödemeler ise bankalar ve PTT üzerinden yapılacak.

Finans 25-01-24 13:47

FAİZ İNDİRİMİ Mİ GELİYOR? Türkiye Bankalar Birliği Başkanı’ndan kredi faizi, kredi kartına taksit, enflasyon ve dolar açıklaması

Merkez Bankası yılın ilk politika faizi kararını 25 Ocak'ta verecek. Toplantı öncesi Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alpaslan Çakar, "Merkez Bankasının, faiz artırım sürecini piyasa beklentisi doğrultusunda muhtemelen ocak ayı itibarıyla tamamlayacağı kanaatindeyim. Son çeyrek içerisinde ülkemizde de faiz indirim sürecine doğru gidileceğini düşünüyorum" düşüncesini dile getirdi.

Finans 24-01-24 09:24

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine seçim öncesi ara zam sürprizi gelir mi? Canlı yayında kendisini tutamadı: Böyle şey olur mu!

Asgari ücretin 17 bin TL'ye yükseltilmesi emekli zammı için büyük bir umut ışığı olmuştu. Milyonlarca emekli Ocak ayında açıklanacak zammı bekliyordu, en düşük emekli maaşı 10 bin TL olarak açıklandı. Duyurulan bu zam emekliyi çok memnun etmedi. Temmuz'da emekliler için ek zam gündeme gelecek mi? Seçim süreciyle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi.

Finans 22-01-24 08:05

İstanbul için hedef 20 milyon ziyaretçi sayısına ulaşmak

İstanbul'un 2023 yılını 17 milyonun üzerinde ziyaretçi sayısıyla kapatması beklenirken konuya ilişkin açıklama yapan TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, "11 aylık dönemde ülkemizdeki 19 limana toplamda 1167 gemiyle 1,5 milyonun üzerinde yolcu geldi. Bu yolcuların yaklaşık yüzde 26'sı İstanbul'u ziyaret etti" bilgisini paylaştı.

Finans 04-01-24 14:51

1 OCAK 2023 YILBAŞI TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI? Yılbaşında İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay ücretsiz mi?

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar "1 Ocak 2024 toplu taşıma ücretsiz mi?" sorusunun yanıtını öğrenmek için arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. İstanbul’da yaşayanların toplu taşımadan ücretsiz faydalanması için İstanbulkart’larını kişiselleştirmesi gerekiyor. Bilindiği üzere Yeni yıl Pazar gününü Pazartesiye bağlayan gece olacak. Peki, yılbaşında İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay ücretsiz mi?

Haber 31-12-23 17:28

BOTAŞ açıkladı! Doğal gaza zam gelecek mi? 'Ukrayna'dan sonra Avrupa ülkeleri arasında en düşük fiyat ülkemizde'

Doğal gaza zam olacak mı? Vatandaşlar bu sorunun yanıtını merak ederken beklenen açıklama geldi. BOTAŞ, ocak ayı itibarıyla mesken ve sanayi aboneleri ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi. Öte yandan kurumun internet sitesinde yer alan duyuruda, "Household Energy Price Index (HEPI) fiyatları esas alındığında halen konutlarda, Ukrayna'dan sonra Avrupa ülkeleri arasında en düşük doğal gaz fiyatı ülkemizde uygulanmaktadır." ifadeleri yer aldı

Finans 29-12-23 11:59

SON DEPREMLER 28 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Önce Malatya, sonra Muğla sallandı

Malatya'da 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Can ve mal kaybı olarak olumsuz bir bilgi gelmedi." açıklamasında bulundu. Deprem Elazığ, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Diyarbakır'da da hissedildi. Öte yandan saat 13.40 sıralarında Muğla'da da deprem olduğu kaydedildi. Birçok kişi internette "Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

Haber 28-12-23 14:06

Fatih Portakal, Erdoğan'ı işaret etti bir anda gündem oldu! Asgari ücrete yeni zam gelir mi? Tarih verdi: 'Hep birlikte göreceğiz'

Sadece asgari ücretle çalışanların değil aynı zamanda özel sektördekilerin de büyük bir merakla beklediği 2024 asgari ücret zammı dün akşam açıklandı. Bakan Işıkhan, işçi ve işveren temsilcilerini yanına alarak Ocak 2024 asgari ücretinin 17 bin 2 TL olduğunu duyurdu. Yapılan yüzde 49'luk asgari ücret zammının ardından gazeteci Fatih Portakal'dan ilginç bir çıkış geldi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı işaret etti. Fatih Portakal, sosyal medyada gündem olan '2 TL' detayına da takıldı.

Finans 28-12-23 09:58

BİM'e Kumtel airfryer geliyor! Uygun fiyatıyla dikkat çeken cihazı sizin için inceledik

BİM'in bu hafta yayınlanan 26 - 29 Aralık 2023 Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nda en çok dikkat çeken ürünlerden biri de Kumtel airfryer oldu. 29 Aralık Cuma gününden itibaren BİM mağazalarında satışa sunulacak ürünün öne çıkan özelliklerini ve kullanıcılarının yorumlarını sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. "Kumtel airfryer alınır mı?" diye düşünüyorsanız, yanıtı burada! İşte detaylar!

Haber 27-12-23 15:15

SON DEPREMLER LİSTESİ 27 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? Malatya, Doğanşehir 4.3 ile sallandı

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 27 Aralık 2023 Çarşamba günü birçok vatandaş tarafından internette araştırılıyor. Malatya, Doğanşehir'de 4.3 şiddetinde sarsıntı gerçekleşti. Öte yandan gün içerisinde Kahramanmaraş, Hatay, Adana ve Sivas gibi illerde artçı sarsıntılar da meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan son depremler listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 27 Aralık 2023 Çarşamba günü yayımlanan son depremler listesi...

Haber 27-12-23 11:14

Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi 26 Aralık 2023 son depremler listesi

Son depremler listesi 26 Aralık 2023 Salı günü Bitlis, Diyarbakır, Manisa, Balıkesir, Sivas, Hatay, Malatya ve Burdur gibi illerimizde yaşan kişiler başta olmak üzere birçok vatandaş tarafından araştırılıyor. 256Aralık 2023 son depremler listesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı. Birçok kişi internette, "Bugün deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" gibi sorulara yanıt arıyor İşte ayrıntılar...

Haber 26-12-23 13:09

BİM'e Fakir Toz Torbasız Elektrikli Süpürge geliyor! İşte 26-29 Aralık BİM Aktüel Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan BİM, 26 - 29 Aralık 2023 tarihli Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nu yayınladı. Bu hafta da dolu dolu olan indirim kataloğunun detaylarını sizin için bir araya getirdik. Gelin, keşfedelim.

Haber 25-12-23 15:26

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ? 21 Aralık 2023 Twitter düzeldi mi? Bakanlıktan erişim sorununa dair açıklama

Twitter çöktü mü, sorusunun yanıtı 21 Aralık 2023 Perşembe günü uygulamaya giremeyen ya da erişim sorunu yaşayan vatandaşlar tarafından merak konusu olmuştu. Bakanlıktan konuya dair açıklama geldi. Son durumu öğrenmek isteyen birçok kişi arama motorlarında konuya dair sorgulama yapıyor. Peki, Twitter çöktü mü? 21 Aralık 2023 Twitter düzeldi mi? İşte, bakanlıktan erişim sorununa dair yapılan açıklama...

Haber 21-12-23 09:55

BENZİNE ZAM geldi! Akaryakıt fiyatları için tabela değişti (20 Aralık Çarşamba güncel benzin-motorin fiyatları)

Akaryakıt fiyatları araç sahiplerinin gündeminde kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda brent petrol fiyatlarındaki geri çekilme ile peş peşe indirim yapılan benzin fiyatı ve motorin fiyatları için bugün indirim ya da zam yapılıp yapılmadığı merak edilirken tabelaların bir kez daha değiştiği görüldü. Peki 20 Aralık 2023 Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin-mazot fiyatı…

Finans 20-12-23 07:12

‘Ellerinde ciddi şekilde güç var…’ Sıfır otomobilde fiyatlar liste fiyatının da altına düştü! 2023-2024 model fark etmiyor, Ocak sonrası yüzde 3 daha fazla…

Sıfır otomobilde liste fiyatlarının üzerindeki rakamlar yerini yüzde 25 indirime bıraktı. “Bugün yapılan indirimlere baktığımız zaman da distribütörlerin elinde ciddi şekilde indirim yapabilme gücünün olduğunu anlıyoruz” diyen sektör temsilcileri 2024 otomobil fiyatları için maliyet artışı kaynaklı zamlara hazırlıklı olunması gerektiğinin altını çizdi.

Finans 19-12-23 11:46

BENZİN-MAZOT FİYATI SON DAKİKA: Bugün akaryakıt fiyatları ne kadar? Gece yarısı tabela değişiyor! (19 Aralık Salı güncel benzin ve motorin fiyatları)

Son dakika: Brent petrol fiyatlarındaki karışık seyir devam ederken, benzin ve motorin fiyatları araç sahiplerinin en çok merak ettiği konular arasında bulunuyor. ‘Bugün akaryakıt fiyatlarında indirim ya da zam var mı’ diye merak edenler için son dakika haberi geldi. İşte 19 Aralık 2023 Salı güncel benzin-mazot fiyatı ile haberin detayları…

Finans 19-12-23 10:02

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 19 Aralık 2023 hangi ilçelerde okullar tatil edildi, Erzurum, Van, Erzincan valiliklerinden açıklama geldi mi?

Bugün okulların tatil olup olmadığı Erzurum, Van ve Erzincan gibi olumsuz hava koşullarının etkisini gösterdiği illerimizde yayan öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Valiliklerden konuya ilişkin açıklama ya da duyuru yayımlanıp yayımlanmadığını öğrenmek isteyen birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki bugün okullar tatil mi? 19 Aralık 2023 hangi ilçelerde okullar tatil edildi? İşte detaylar...

Haber 19-12-23 06:39

Gümüşhane'de deprem mi oldu? Gümüşhane'de kaç şiddetinde deprem oldu? 18 Aralık 2023 Kandilli Rasathanesi son depremler

Gümüşhane'de deprem haberleri son dakika gelişmeleriyle yakından takip ediliyor. 18 Aralık 2023 Pazartesi günü Gümüşhane'de bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, depremin, yerin 15.68 kilometre altında meydana geldiği bildirildi. Gümüşhane ve çevre illerde yaşayan vatandaşlar sarsıntının detaylarını sorgulamaya başladı. Peki, Gümüşhane Kelkit'de kaç şiddetinde deprem oldu?

Haber 18-12-23 23:57

BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI 15 ARALIK 2023: Akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek mi? LPG, motorin, benzin fiyatları...

Geçtiğimiz hafta akaryakıt fiyatları için indirimler peş peşe geldi. Brent petrolün varili, 15 Aralık 2023 Cuma günü uluslararası piyasalarda 74,64​​​​​​​ dolardan işlem görüyor. Bu kapsamda birçok kişi arama motorlarında akaryakıt fiyatlarına dair araştırma yapıyor. Peki, akaryakıt fiyatlarına indirim gelecek mi? İşte, 15 Aralık 2023 Cuma günü LPG, motorin ve benzin fiyatları...

Finans 15-12-23 14:58

SON DEPREMLER LİSTESİ 15 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? Adana 3.1 ile sallandı!

Adana'da deprem meydana geldi. Bugün saat 13:28'de gerçekleşen sarsıntının büyüklüğü 3.1 olarak aktarıldı. Sarsıntının derinliği ise 6.9 km olarak belirtildi. Son depremler listesi, AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı. Birçok kişi, "Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte 15 Aralık 2023 Cuma günü paylaşılan son depremler listesi...

Haber 15-12-23 14:44

SON DEPREMLER LİSTESİ 8 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli Rasathanesi ve AFAD açıkladı

Son depremler listesi 8 Aralık 2023 Cuma günü yaşadığı ilde sarsıntı hisseden vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kahramanmaraş, Hatay, Elazığ ve Bingöl gibi illerde yaşayan vatandaşlar arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Öte yandan Gemlik Körfezi'nde de bir sarsıntı meydana geldi. Peki, bugün deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? İşte 8 Aralık 2023 Cuma günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 08-12-23 14:31

Motorine indirim geldi! 7 Aralık 2023 benzin ne kadar, motorin kaç TL? Otomobil sahipleri dikkat, tekrar 36 TL seviyesine geriledi

Uzun süredir sessizliğini koruyan benzin ve motorin fiyatları araç sahipleri tarafından yakından takip edilirken bugün (7 Aralık 2023 Perşembe) son dakika gelişmesi yaşandı. Brent petrolde yaşanan dalgalanmayla motorinin litre fiyatında 1 TL 34 kuruşluk indirim yapıldı. Basında yer alan haberler sonrası benzin ve mazot fiyatları merak konusu oldu. İşte, 7 Aralık 2023 Perşembe günü benzin ve motorin fiyatlarında son durum...

Finans 07-12-23 10:36

VAPUR SEFERLERİ 5 ARALIK 2023: Vapur seferleri iptal mi, İstanbul'da Şehir Hatları çalışıyor mu? Saatleri ve kalkış noktaları...

Vapur seferlerinin iptal edilip edilmediği merak konusu olurken Şehir Hatları'ndan konuya dair bir son dakika açıklaması geldi. Yayımlanan duyuruya göre Elverişsiz hava koşulları sebebiyle Aşiyan uğramaları ikinci bir duyuruya kadar Bebek İskelesi üzerinden yapılacak. Birçok kişi internette, "Vapur seferleri iptal mi, İstanbul'da Şehir Hatları çalışıyor mu?" sorularına yanıt arıyor. İşte 5 Aralık 2023 Salı günü vapur sefer saatleri ve kalkış noktaları...

Haber 05-12-23 08:09

KANDİLLİ İSTANBUL DEPREMİ 4 ARALIK 2023: Bursa ve İstanbul'da deprem mi oldu, nerede kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı

İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD merkez üssü Bursa, Mudanya olan depremin Marmara Denizi - Gemlik Körfezi'nin 04.73 km açıklarında gerçekleştiğini belirtti. Birçok kişi internette "İstanbul'da deprem mi oldu, nerede kaç şiddetinde?" gibi sorulara yanıt arıyor. İstanbul Valisi Davut Gül ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sarsıntıya ilişkin açıklamada bulundular. İşte, 4 Aralık 2023 son depremler listesi..

Haber 04-12-23 11:37

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 4 Aralık 2023 Pazartesi okul var mı, valiliklerden kar tatili açıklaması geldi mi?

Bugün okulların tatil olup olmadığı 4 Aralık 2023 Pazartesi günü olumsuz hava koşullarının etkisini gösterdiği illerde yaşayan öğrenci ve veliler tarafından merak konusu oldu. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre; hava sıcaklıkları Marmara Bölgesi'nde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde ise mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyredecek. Olumsuz hava koşullarının görüldüğü illerde birçok kişi internette, "Bugün okullar tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

Haber 04-12-23 08:11

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ, valilikten açıklama geldi mi? 30 Kasım 2023 hangi illerde okullar tatil edildi?

Bugün okulların tatil durumu ile ilgili ayrıntılar öğrenci ve veliler tarafından merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları sonrası geçtiğimiz günlerde etkisini gösteren olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilde eğitime 1 gün süreyle ara verilmişti. Kıyı Ege, Trakya çevreleri ile İstanbul, Kocaeli ve Aydın'da yoğun yağış uyarısında bulunuldu. Peki, bugün okullar tatil mi? 30 Kasım 2023 hangi illerde okullar tatil edildi?

Haber 30-11-23 08:36

SİGARAYA ZAM MI GELDİ? 30 Kasım 2023 en pahalı ve en ucuz sigara fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? Güncel fiyatlar

Sigaraya zam mı geldi? Sorunun yanıtı sosyal medyada yer alan iddialar sonrası merak konusu oldu. Başta Twitter (X) olmak üzere sosyal medyada yapılan paylaşımlarda sigaraya 5 TL zam geleceği öne sürüldü. Peki, sigaraya zam mı geldi? 30 Kasım 2023 tarihi itibarıyla en pahalı ve en ucuz sigara fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? İşte, güncel fiyatlar...

Finans 30-11-23 08:00

OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLLER 28 KASIM 2023: Bugün okullar tatil mi, valilikten kar tatili açıklaması geldi mi? Hatay, Erzurum...

Bugün okulların tatil olup olmadığını öğrenmek isteyenler arama motorlarında konuya dair sorgulama yapıyor. Geçtiğimiz gün Zonguldak ve Hatay'ın İskenderun ilçesinde 1 gün süreyle eğitime ara verilmişti. Peki, bugün okullar tatil mi? İşte, 28 Kasım 2023 Salı günü okulların tatil edildiği iller...

Haber 28-11-23 08:53

SON DEPREMLER LİSTESİ 26 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 26 Kasım 2023 Pazar günü sarsıntı gerçekleşen illerde yaşayan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Birçok kişi internette "26 Kasım 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 26 Kasım 2023 Pazar günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 26-11-23 09:41

Erzurum'da okullar tatil mi, bugün için valilikten kar tatili açıklaması geldi mi? 22 Kasım 2023 Erzurum'da okullar açık mı, kapalı mı?

Erzurum'da okulların tatil olup olmadığı olumsuz hava koşulları nedeniyle merak konusu oldu. Birçok öğrenci ve veli arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. "Erzurum'da okullar tatil mi, bugün için valilikten kar tatili açıklaması geldi mi?" gibi soruların yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, 22 Kasım 2023 Erzurum'da okullar açık mı, kapalı mı? İşte detaylar...

Haber 22-11-23 07:22

BUGÜN OKULLAR TATİL mi? Bugün okul var mı? 21 Kasım 2023 Salı kar tatil olan il ve ilçeler listesi: Bingöl, Erzurum, Zonguldak...

Bugün okulların tatil olup olmadığı olumsuz hava koşullarının etkisini gösterdiği illerde merak konusu oldu. Pazartesi günü fırtına ve kar nedeniyle birçok ildeki İlkokul, ortaokul, liselerde eğitime 1 gün süreyle ara verilmişti. Valiliklerden peş peşe açıklamalar geldi. Başta Bingöl, Erzurum ve Zonguldak'taki öğrenciler olmak üzere birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, bugün okullar tatil mi? Bugün okul var mı? İşte, 21 Kasım 2023 Salı kar tatil olan il ve ilçeler listesi...

Haber 21-11-23 06:39

MUĞLA'DA DEPREM! 19 Kasım 2023 Muğla Fethiye'de deprem mi oldu? Deprem kaç şiddetinde oldu? AFAD son depremler listesi

Akdeniz'de deprem haberleri son dakika gelişmeleriyle yakından takip ediliyor. 19 Kasım Pazar günü Muğla Fethiye'de bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, depremin, yerin 22.9 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini bildirdi. Akdeniz çevresindeki illerde yaşayan vatandaşlar sarsıntının detaylarını sorgulamaya başladılar. Peki, Akdeniz'de deprem mi oldu? 19 Kasım 2023 Muğla Fethiye'de deprem mi oldu? Deprem kaç şiddetinde oldu? AFAD son depremler listesi

Haber 19-11-23 23:25

Akaryakıta indirim geldi! Motorin fiyatları yeniden 36 TL seviyesinde (14 Kasım Salı güncel benzin-mazot fiyatı)

Akaryakıt fiyatları brent petrol ve dolar kuru ile bir aşağı bir yukarı seyrini sürdürürken motorin fiyatları için bugünden geçerli olacak şekilde 1,69 TL indirim yapıldı. Peki 14 Kasım 2023 Salı güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin ve mazot litre fiyatı…

Finans 14-11-23 07:47

SON DEPREMLER LİSTESİ 13 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? AFAD ve Kandilli açıkladı

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 13 Kasım 2023 Pazartesi günü sarsıntı gerçekleşen illerde yaşayan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Burdur'da saat 08.28'de 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi. İşte son depremler listesi...

Haber 13-11-23 14:34

Motorine 1,64 liralık indirim! Petrolde kayıp üçüncü haftada: Akaryakıt fiyatları bir kez daha değişiyor (13 Kasım Pazartesi güncel benzin-mazot fiyatı)

Petrol fiyatları düşüşünü üçüncü haftaya taşırken akaryakıt fiyatları için son dakika haberi geldi. Benzin ve motorin fiyatları 13 Kasım 2023 Pazartesi günü de araç sahipleri tarafından araştırılırken mazot fiyatı için indirim geleceği öğrenildi. Motorin litre fiyatları bu gece yarısından itibaren bir kez daha değişecek. Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin fiyatı ile motorin fiyatları listesi…

Finans 13-11-23 10:37

SON DAKİKA: Motorin fiyatları bir ileri bir geri! Petrol 80 doların altına indi: Akaryakıta 1,50 TL indirim gözüktü (11 Kasım 2023 Cumartesi güncel benzin-mazot fiyatı)

Son dakika haberi… Brent petrol fiyatı 80 doların altına kadar gerilerken akaryakıt fiyatları için değişiklik kaçınılmaz olmuştu. Milyonlarca araç sahibi için beklenen haber geldi. Motorin fiyatları hafta başında değişiyor. Peki güncel akaryakıt fiyatları bugün ne kadar? İşte 11 Kasım 2023 Cumartesi İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin-mazot fiyatı…

Finans 11-11-23 09:54

TOKAT'TA DEPREM SON DAKİKA! 10 Kasım 2023 Tokat Niksar'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Kandilli son depremler listesi

Tokat deprem haberleri son dakika gelişmeleriyle yakından takip ediliyor. 10 Kasım Cuma günü Tokat Niksar'da bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada, depremin, yerin 4.1 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini bildirdi. Samsun başta olmak üzere çevre illerde yaşayan vatandaşlar da sarsıntının detaylarını sorgulamaya başladılar. Peki, 10 Kasım 2023 Tokat Niksar'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Kandilli son depremler listesi

Haber 10-11-23 20:42

SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ 9 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? Hatay 4.8 ile sallandı

Son depremler listesi 9 Kasım 2023 Perşembe günü vatandaşlar tarafından inceleniyor. Hatay'da deprem meydana geldi. Yaşadığı ilde sarsıntı hisseden birçok kişi internette "Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde?" gibi soruları araştırıyor. İşte Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 09-11-23 08:02

HATAY'DA 4.8 ŞİDDETİNDE DEPREM! 9 Kasım 2023 Hatay'da deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kırıkhan sallandı, Gaziantep'ten de hissedildi

Hatay'da deprem meydana geldi. AFAD, Hatay depreminin şiddetini 4.8, Kandilli Rasathanesi ise 4.9 olarak açıkladı. Birçok kişi internette "9 Kasım 2023 Hatay'da deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 9 Kasım 2023 Perşembe günü paylaşılan son depremler listesi...

Haber 09-11-23 08:01

Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? 8 Kasım 2023 AFAD ve Kandilli son depremler listesi! Antalya'da 4,5 büyüklüğünde deprem

Son depremler listesi 8 Kasım 2023 Çarşamba gününün en çok araştırılan konu başlıkları arasında bulunuyor. Antalya'da korkutan bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Korkuteli ilçesi olan depremin büyüklüğünü AFAD 4.5 olarak duyurdu. 8 Kasım 2023 Çarşamba günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi ve detaylar haberimizde...

Haber 08-11-23 15:56