Elle Erkek Ayakkabi Haberleri

Erkek meselesi bu kez iki kadını karşı karşıya getirdi! Kadınların saç saça baş başka girdikleri kavga anları sosyal medyada gündem yarattı

Hindistan'ın Bihar eyaletinin Bodhgaya bölgesinde çekildiği iddia edilen ve sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde iki kadının sokak ortasında bir erkek yüzünden kavga ettikleri anlar yer aldı. O anlarda çevredekilerin kavga eden kadınları ayırmadan sadece izledikleri bir kişinin ise cep telefonuyla kaydettiği görüldü.

Trend 2024-07-06 13:34:44

Kızının maç gününde erkek arkadaşıyla buluşmaya gittiğini öğrenen babanın sitemi gülümsetti! Futbol izlemeyen erkekten erkek olmaz

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde maç gününde sevgilisiyle buluşmaya gittiğini söyleyen genç bir kadının babasının tepkisi kullanıcıları gülümsetti. Maç günündeki buluşmaya sitem eden baba, "Futbol izlemeyen erkekten erkek olmaz, hesabı da ödersin" dedi.

Trend 2024-07-06 10:21:07

Aydilge'den Hülya Avşar'a çok sert sözler! “Zihniyeti erkek yanlısı!”

Şarkıcı Hülya Avşar'ın, YouTube'da yayınlanan programında ağırladığı oyuncu Meryem Uzerli'ye yönelttiği 'evlilik' sorusu uzun süre gündem olmuştu. Avşar'ın Uzerli'ye 'Neden evlenmediler seninle?' şeklindeki sözleri sonrası sosyal medyada tepkiler büyüdü. O program şarkıcı Aydilge'ye sorulunca ünlü isim çok sert çıktı.

Kulis 2024-07-05 11:48:03

Öğrencisiyle yasak aşk yaşayıp hamile kalan öğretmen mahkemede gözyaşlarına boğuldu! Ben bir şey yapmadım

İngiltere'nin Manchester kentinde öğretmenlik yapan 30 yaşındaki Rebecca Joynes isimli bir kadın isimleri açıklanmayan 15 yaşındaki iki erkek öğrencisiyle ilişki yaşadığı iddiasıyla suçlanmıştı. Öğrencilerinden birinin çocuğunu doğuran Joynes mahkemede altı buçuk yıl hapis cezasına çarptırılınca ağlayarak, "Ben bir şey yapmadım" dedi.

Trend 2024-07-05 09:37:35

Elle aranmayı kabul etmeyen giremeyecek! Uçak yolcuları dikkat: Havalimanlarında yeni dönem başladı

Havalimanları ve uçaklarda yeni dönem başladı. Yeni kuralları kabul etmeyen yolcular havalimanına ve uçağa alınmayacak. Havalimanına ve uçağa girmek isteyen yolcular ve eşyaları elle aranabilecek. Elle eşya ve üst baş araması özel güvenlik görevlilerince de tesislere girişlerde yapılabilecek. İşte havalimanlarındaki yeni düzenlemenin detayları...

Haber 05-07-24 09:34

Erkek erkeğe inziva kampında çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu! 10 bin dolar verdiler... Hüngür hüngür ağladılar

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcıların ilgisini çekerken şaşırtmayı da başardı. Bir inziva kampında kaydedilen görüntülerde suyun içindeki katılımcıların bağırarak ağladıkları anlar yer aldı. Sadece erkeklerin yer aldığı inziva kampının ücretinin ise 10 bin dolar (yaklaşık 326 bin 424 TL) olduğu iddia edildi.

Trend 05-07-24 08:18

Bursa'yı sağanak yağış vurdu! Çok sayıda ev, iş yeri ve fabrikayı su bastı! Debisi yükselen çayda ceset bulundu

Bursa'da aniden bastıran yağış hayatı felç etti. Uludağ'ın eteklerinde taşan dereler ise park halindeki otomobilleri önüne katıp sürükledi. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada metrekare başına 41 kilogram yağış düştüğü belirtildi. Metro istasyonu ile birlikte çok sayıda ev, işyeri ve fabrikayı su bastı. Yollarda onlarca otomobil kaldı. Sağanak yağış nedeniyle debisi yükselen Nilüfer Çayı'nda ise erkek cesedi bulundu.

Haber 04-07-24 21:41

Ayrılan sevgilisinden intikamı acı oldu! 'Seni son kez öpmek istiyorum' diyerek dilini koparttı... Cezası kesinleşti

2016 yılının Haziran ayında ayrılmak istediğini söylediği erkek arkadaşının dilini dişleriyle kopartan Adaia Lopez isimli bir kadın yaklaşık 8 yıldır firari durumdaydı. Olaya ilişkin soruşturma devam ederken genç kadın yakalanarak hapse atıldı. Mahkeme karşısına çıkartılan Lopez'in 6 yıl hapis cezasına çarptırılması bekleniyor.

Trend 02-07-24 13:26

Endonezya'da alkol içtikleri tespit edilen dört erkek kırbaç cezasına çarptırıldı! O anlar saniye saniye kameraya kaydedildi

Endonezya'nın şeriat yasalarını uygulandığı tek bölgesi olan Aceh dört adam, alkol içtikleri gerekçesiyle suçlu bulunduktan sonra 42 kırbaç cezasına çarptırıldı. Kırbaç cezasının uygulandığı anlar saniye saniye kameraya kaydedildi.

Trend 02-07-24 08:36

Celil Nalçakan'a soruldu: “Uraz Kaygılaroğlu gibi rol gereği bir erkekle öpüşür müsünüz?

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, ‘Aşık Shakespeare’ adlı tiyatro oyununun provalarında erkek rol arkadaşıyla öpüşünce sosyal medyada gündem oldu. Muhabirlerle gördükleri ünlülere “Uraz Kaygılaroğlu gibi rol gereği bir erkekle öpüşür müsünüz?" diye sormaya başladı. İşte Celil Nalçakan'ın yanıtı...

Magazin 30-06-24 15:10

Uraz Kaygılaroğlu'nun provada erkek rol arkadaşıyla öpüştüğü anlar sosyal medyayı salladı!

Uraz Kaygılaroğlu, ‘Aşık Shakespeare’ adlı tiyatro oyununun provalarında erkek rol arkadaşıyla öpüştü. Ünlü oyuncunun sosyal medyada paylaşılan o anları olay oldu.

Magazin 30-06-24 06:53

Datça'da korkunç olay! Deforme olmuş ceset bulundu

Muğla’nın Datça ilçesi Çatı koyunda kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.

Haber 29-06-24 17:04

Morgta mide bulandıran 4 dakika! Cansız bedenlere cinsel tacizde bulundu... Personel suçüstü yakaladı: Hayatımda gördüğüm en kötü şeylerden biriydi

Kanada'nın Grimsby bölgesinde bulunan hastanenin morguna zorla giren 30 yaşındaki Damon Tingay isimli bir adam 10 cansız bedeni rahatsız ettiği gerekçesiyle tutuklandı. İki erkek naaşına cinsel saldırıda bulunduğu sırada hastanenin güvenlik personeli tarafından suçüstü yakalanan Tingay polise teslim edildi. Olay ölenlerin yakınlarının tepkisine neden oldu.

Trend 29-06-24 11:04

Üstü çıplak hareketsiz görünce öldüğünü düşündüler! Gerçek bambaşka çıktı... Dinlenirken uyumuşum

Hindistan'ın Telangana kentinin Warangal bölgesindeki yetkililere bir erkek cesedinin gölde yüzdüğü bilgisi verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri hareketsiz halde bulunan erkek cesedini gölden çıkartmak için hamle yaptığında adam bir anda canlandı. 12 saat aralıksız çalıştığını dile getiren adam ise gölete dinlenmek için girdiğini ve o sırada uykuya daldığını söyledi.

Trend 28-06-24 13:45

Kadın yolcu bir anda metroda dans etmeye başladı! Diğer yolculardan uyarı gecikmedi: Lütfen bir daha denemeyin

Hindistan'ın Delhi bölgesindeki bir metroda ilginç anlar yaşandı. İsmi açıklanmayan bir kadın yolcu popüler bir Bollywood şarkısı eşliğinde diğer yolculara aldırış etmeden dans etmeye başladı. O anlar saniye saniye cep telefonuyla kaydedilirken kadının arkasında duran erkek yolcu, "Lütfen bir daha denemeyin" diyerek uyarıda bulundu.

Trend 27-06-24 11:57

Mide bulandıran olay! Dört erkek sokakta gördükleri kadını zorla eve sürükledi... Cinsel saldırıdan tek bir hareketle kurtuldu

Tayland'ın Udon Thani eyaletinin Mueang bölgesinde yaşanan bir olay ülkenin gündemine yerleşti. Olayda ismi açıklanmayan 19 yaşındaki bir kız öğrenci sokakta yürüdüğü sırada 4 sarhoş erkek tarafından kaçırılıp zorla eve götürüldü. 4 erkeğin cinsel saldırısına uğrayan kız öğrenci saldırganın bir anlık dalgınlığından yararlanarak erkek arkadaşına haber verip kaçmayı başardı.

Trend 27-06-24 10:23

Sözleri sosyal medyada gündem yarattı! 'Erkek adam' tanımı yapınca çok konuşuldu... ''Erkek adam, nafaka pazarlığı yapmaz

Sosyal medyadan yapılan bir paylaşım kısa sürede gündem yartamayı başardı. Görüntülerdeki kadın 'erkek adam' tanımını açıklayınca kullanıcılardan bazılarının tepkisini çekti. Bazılarının ise desteğini topladı. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 27-06-24 08:24

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek 10 kilo verdi! Bikinili pozlara doyamadı

Güldür Güldür'ün Naime'si olarak hafızalara kazınan Ecem Erkek son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiriyor. Diyetle kısa süre içerisinde 10 kilo veren Ecem Erkek özel bir yöntemle de diyeti destekledi. Adeta eriyen ünlü isim bu halini paylaşmalara doyamadı. Ecem Erkek ayna karşısında bikinili poz verdi.

Magazin 26-06-24 14:48

Fiyatı 2 bin 884 TL'ye düştü! Casio MDV-106 Serisi Klasik Erkek Saati günün fırsat ürünü

Saat tutkunları için fırsat zamanı! Su geçirmez ve dayanıklı kaliteli bir saat arayışındaysanız Casio MDV-106 Serisi Klasik Erkek Saat'ini kaçırmak istemezsiniz. Su altı sporlarıyla uğraşanların ve klasik kombinlerinin tarzını yükseltmek isteyen saat tutkunlarının favorisi olan Casio'nun en sevilen saat modeli kısa süreliğine 670 TL indirimle sizleri bekliyor.

Haber 25-06-24 16:14

'Yaşayan En Güzel Kadın' Sıla Türkoğlu seçildi! Hande Erçel de listede...

The Netizens Report dergisinin yaptığı oylamada 2024 yılının 'Yaşayan en güzel kadını' Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu seçilirken 'Yaşayan en yakışıklı erkek' ise oyuncu Zhang Zhehan seçildi. Dilraba Dilmurat ikinci sırada kendisine yer bulurken Hande Erçel ise üçüncü sırada yerini aldı.

Magazin 24-06-24 09:17

Bir döneme damga vuran Kate Upton podyumda! Yıllara meydan okuyor

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton artık gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Justin Verlander ile evlenen model uzun zaman sonra Vogue için podyuma çıktı ve vücudunu sergiledi.

Magazin 24-06-24 08:54

Böylesi tesadüf ancak filmlerde olur! 51 yaşında anne genç sevgilisinin kızının eski erkek arkadaşı olduğunu öğrendi... O anlar sosyal medyayı salladı

Çin'in popüler sosyal medya uygulaması Weibo'da paylaşılan bir görüntü kullanıcıların ilgisini çekerek kısa sürede ülkede ene çok konuşulan konulardan biri haline geldi. 51 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kadın genç sevgilisini kızıyla tanıştırmak istedi. O anları da saniye saniye cep telefonuyla kaydetti. O anlarda kadının sevgilisinin kızının eski erkek arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Trend 23-06-24 13:23

Ebeveynleri tedirgin eden olay! Güpegündüz sokak ortasında 12 yaşındaki çocuğu ve yeni yürümeye başlayan kardeşini kaçırmaya çalıştı

İngiltere'nin başkenti Londra'da kimliği belirlenemeyen bir adam 12 yaşındaki bir erkek çocuk ve bebek arabasında bulunan yeni yürümeye başlayan kardeşini kaçırmaya çalıştı. Sokak ortasında güpegündüz yaşanan kaçırma girişimi bölgede yaşayan ebeveynlerde tedirginlik yarattı. Polis adamın her yerde arandığını söyledi.

Trend 23-06-24 11:03

'Pavyonda 4 erkeği birbirine düşüren 'Afet' erkek çıktı' iddiası sosyal medyayı salladı! Gerçek sonradan ortaya çıktı

Sosyal medyada paylaşılan bir içerik kısa sürede çok sayıda görüntülenme alarak gündeme oturdu. İçerikte Eskişehir'de bir pavyonda 'Afet' isimli bir kadın için 4 erkeğin silahlı çatışmaya girdiği, 1 kişinin hayatını kaybettiği, 'Afet' isimli kadının da erkek olduğu ortaya çıktığı yazıldı. Emniyet'ten bu iddiayla ilgili kısa sürede açıklama geldi.

Haber 21-06-24 07:43

Erkek arkadaşıyla sahilde şakalaşıyordu! Dalgaları fark etmeyen kadın sürüklendi: Saniye içinde boğularak hayatını kaybetti

20 yaşındaki Diana Belyaeva isimli bir kadın erkek arkadaşıyla sahilde şakalaştığı sırada devasa dalgaların hedefi oldu. Rusya'da kaydedilen görüntülerde 20 yaşındaki Belyaeva, dalgaların arasında saniyeler içinde kayboldu. Boğularak hayatını kaybeden kadına kimse yardım edemedi.

Trend 20-06-24 13:32

Sahne kıyafetleri çok eleştirilmişti! Aleyna Tilki'den olay sözler! 'Taciz gibi geliyor'

Son dönemde sahnelerde daha az gördüğümüz Aleyna Tilki açıklamalarıyla yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 'Ben çocuk olmayarak bedelini ödedim. Erkek arkadaşım olmadı, elini tutup sokakta yürüyemedim' diyen genç şarkıcı şimdi de kıyafetlerini eleştirenlere sert çıktı.

Magazin 20-06-24 09:32

7 yaşındaki çocuk üst üste 3 dondurma yiyince hastanelik oldu! Birden kan kusmaya başladı

Çin'in Anhui eyaletinin Fuyang şehrinin Taihe bölgesinde ismi açıklanmayan 7 yaşındaki erkek çocuğu art arda 3 dondurma yedikten sonra hastanelik oldu. Mide ve bağırsak kanaması yaşayan çocuğun yapılan tetkiklerde duodenum ülser hastası olduğu ve dondurma yemesinin semptomlarını daha da kötüleştirdiği ortaya çıktı.

Trend 19-06-24 10:19

Kız arkadaşını yatakta başka bir adamla yakaladı! O anları sosyal medyadan ifşa edince yorum yağmuruna tutuldu

Sosyal medyadan yapılan bir paylaşımda sevgilisini başka bir adamla yatakta yakalayan adamın ifşa ettiği ihanet görüntüleri yer aldı. Sevgilisiyle yakalanan kadın panikten ne yapacağını bilemezken ihanet uğrayan erkek arkadaş ise o anları cep telefonuyla çekerek Facebook'tan paylaştı. Facebook kullanıcıları o anları yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

Trend 19-06-24 09:34

Sosyal medyadan yaptığı selfie paylaşımı ihaneti adeta ortaya çıkarttı! Erkek arkadaşının güneş gözlüğündeki detay herkesi şaşkına çevirdi

Sydney Kinsch isimli bir sosyal medya kullanıcısı TikTok'tan yaptığı paylaşımında sevgilisinin kendisini aldattığını fark etti. 4 yıllık erkek arkadaşının sosyal medyadan bir selfie paylaştığını söyleyen Kinsch, fotoğraf yakınlaştığında ise sevgilisinin gözlüğünde bacaklarını uzatan bir kadın figürü gördü ve aldatıldığını öğrendi.

Trend 18-06-24 11:54

Bikinili fotoğraflarını beğenen erkeklere tepki gösterdi! Ciddi ilişkiniz varsa benden uzak durun

Sosyal medya fenomeni Maddison Lieberwirth erkek takipçilerine çok sert bir uyarıda bulundu. Bikinili fotoğraflarını beğenen erkeklere tepki gösteren fenomen isim, "Ciddi ilişkiniz varsa benden uzak durun" ifadelerini kullandı. Fenomen isim erkekleri kendilerine gönderdiği mesajları ve beğenileri kız arkadaşlarına söylemekle adeta tehdit etti.

Trend 18-06-24 11:14

30 yerinden bıçaklanarak vahşice katledildi! 15 yaşındaki Hacer'in ölümünde kahreden mesaj detayı

Vahşice işlenen kadın cinayetlerine dün bir yenisi daha eklendi! 15 yaşındaki Hacer eski erkek arkadaşı tarafından 30 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Annesinin Hacer'e U.E.Y. ile görüşmesini yasakladığı ortaya çıktı. Hacer'in 15.45'te annesine 'merak etme' diye mesaj attığı belirlenirken mesajdan 3 saat sonra cansız bedeninin bulunduğu anlaşıldı.

Haber 17-06-24 17:02

15 yaşındaki Hacer'in acı sonu! 120'ye yakın bıçak darbesiyle katledildi

İzmir'de çok acı olay! 15 yaşındaki Hacer, eski erkek arkadaşıyla beraber kendi babasının evine ziyarete gitti. Baba bir süre sonra evden ayrıldı. Eve döndüğünde kızını kanlar içinde gördü. Hacer'in 120'ye yakın bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirlendi. Cani ifadesinde aldatıldığını iddia etti. Katil ve talihsiz kızın babası olay sonrası gözaltına alındı.

Haber 16-06-24 11:16

Sıcak havalardan bunalan ailesi çareyi klimayı açmakta buldu! 8 yaşındaki çocuk soğuktan felç geçirdi... Klimanın sıcaklığına dikkat edin

Vietnam'ın Ho Chi Minh şehrinde bir aile hava sıcaklıklarından bunalınca çareyi klimayla serinlemekte buldu. Yüksek soğuk havaya maruz kalan 8 yaşındaki ismi açıklanmayan erkek çocuğu yüz felci geçirdi. Hastanede tedavi altına alınan küçük çocuğun belirtileri 15 günlük yoğun tedavinin sonucunda azaldı.

Trend 15-06-24 14:20

Erkek arkadaşı bulmak için başvuru formu hazırladı! 5000 erkeğin hepsini sadece bir nedenden reddetti

Milyonlarca sosyal medya takipçisine sahip olan Vera Dijkmans TikTok'tan hesabından yaptığı paylaşımında kendisine erkek arkadaş bulmak istediğini söyledi ve potansiyel sevgili adayları için bir başvuru formu hazırladı. Başvurular arasında 3 kişinin kriterlerine uygun olduğunu söyleyen Dijkmans kova burcu oldukları için onları reddettiğini dile getirdi.

Trend 15-06-24 13:39

Hülya Avşar, Kerimcan Durmaz'a özel hayatını açık açık sordu! Önce bozuldu, sonra sözleriyle düzeltti! Kim bilir kaç tane evli erkek...

Son dönemlerde yeni imajıyla çok konuşulan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz Youtube'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Durmaz, programda hayatıyla ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme geldi. Avşar, 'Kim bilir kaç tane evli erkek sana yürüdü' deyince Kerimcan önce bozuldu sonra cümleyi ise "Beğendi diyelim" diyerek düzeltti.

Magazin 15-06-24 10:34

4 yaşındaki kız çocuğunun yaptığını görenler pitbull sandı! Anaokulunda uyuyan erkek çocuk kabus yaşadı

Konya'da özel bir anaokulunda meydana gelenler duyanların kanını dondurdu. 4 yaşındaki kız çocuğu, yanındaki yatakta uyuyan 3 yaşındaki erkek çocuğuna saldırdı; çocuğu vücudunun kafatası, kulağı, gözünün üzeri dahil 13 yerinden ısırdı. Korkunç anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Mağdur çocuğun annesinin anlattıkları akıllara durgunluk verdi.

Haber 14-06-24 15:34

Mağazalardan elleri kolları dolu çıktılar... 5 kuruş ödemediler! Akılalmaz yöntem

Arnavutköy’de ayakkabı mağazası sahibi İlhan Atmaca, iddiaya göre, sahte IBAN ödeme yöntemiyle dolandırıldı. Mağazaya gelen bir kadın ve bir erkek, toplu alışveriş yaparak ödeme esnasında nakit paraları olmadığını ve ödemeyi IBAN aracılığıyla gerçekleştireceklerini belirtti. Şahıslar, ödeme yaptıklarını söyleyip telefon ekranından bir onay kodu gösterdiler ancak işletmecinin hesabına herhangi bir para transferi gerçekleşmedi. Atmaca, şahıslardan şikayetçi oldu.

Haber 14-06-24 13:36

Böyle canilik görülmedi! Rögar kapağının yanında doğum yapan anne bebeğini kanalizasyona atmak istedi...Kedi ağlamasına benzer sesler duydum

Tayland'ın Buriram eyaletinin Khaen bölgesinde ismi açıklanmayan yeni doğmuş bir bebek rögar kapağının yanında terk edilmiş halde bulundu. Bebeğin ağlama seslerini duyan 68 yaşındaki Banharn, "Kedi ağlamasına benzer sesler duydum. Dikkatle takip ettim sesi ve bir torbanın içinde terk edilmiş erkek bebeği buldum. Rögar kapağını açmaya çalıştığını düşünüyorum. Beceremediği için yanına bırakmış" dedi.

Trend 13-06-24 11:09

Yaza damgasını vuracak erkek plaj modasının öne çıkan ürünleri burada

Plajlarda şıklığı yakalamak isteyen beyler, sizi böyle alalım! Bu yılın plaj modası, hem rahatlığı hem de tarzı ön planda tutan tişörtten sandalete kadar özgün seçimlerle dolu. Bu sezonun parçaları, plajın yanı sıra şehir içinde de tercih edilen rahat seçeneklerle dolu. 2024 yazında plajlarda göz kamaştıracak trendleri yakalamaya hazırsanız içeriğe geçelim.

Haber 12-06-24 16:05

Konsere gideceklerdi! 'Damsız girilmez, loca zorunlu' dediler: 120 bin liralık ceza kesildi

İstanbul'daki bir eğlence mekanında düzenlenen konsere rezervasyon yapmak isteyen 4 kişilik erkek grubuna, sadece locada yer veren işletmeye 120 bin lira idari para cezası kesildi.

Finans 12-06-24 14:34

Taciz kavgası kanlı bitti! Genç kadını taciz eden iki saldırgan kendilerini engellemeye çalışan garsonu bıçakladı... Saldırganı sosyal medyadan ifşa ettiler

Tayland'ın Prachin Buri bölgesindeki bir restoranda yaşanan taciz tartışması kanlı bitti. İki erkek müşterinin bir kadın müşteriyi taciz ettiğini fark eden garson duruma müdahale etmek istedi. Garson ve saldırganlar arasındaki tartışma bir anda şiddetlendi. Saldırganlardan biri arabasından aldığı bıçakla garsonu kolundan bıçakladı. Garsonun mesai arkadaşları ise güvenlik kamerası görüntülerini sosyal medyadan paylaşarak saldırganın bulunmasını istedi.

Trend 12-06-24 11:29

Yer: Kocaeli! Genç kızları darp etti, sebebi bakın ne çıktı: 'Benim yüzümü sakın unutma'

Kocaeli'de farklı tarihlerde genç kızlara şiddet uygulayan kadın gözaltına alınmasının ardından tutuklandı. Kadın, mahkemedeki ifadesinde genç kızları erkek arkadaşıyla yakınlaştığı iddiasıyla darp ettiğini öne sürdü. Vali Seddar Yavuz ise B.K.’nın yakalanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden ‘Gereği yapıldı’ notuyla şüphelinin fotoğrafını paylaştı.

Haber 11-06-24 20:30

Sivas'ta korkunç olay! Parçalanmış halde bulundu, vahşi hayvan detayı dikkat çekti

Sivas'ta bir çoban tarafından arazide erkek cesedi bulundu. Yabani hayvanlar tarafından parçalandığı düşünülen cesedin kimliğinin tespiti için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Cesedin, 27 Mayıs'ta ilçede karıştığı trafik kazasının ardından olay yerinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan E.K.'ye (26) ait olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Haber 11-06-24 15:59

Gamze Özçelik hakkında çirkin paylaşım! Haluk Levent uyardı: Eski erkek arkadaşı tarafından ilişkisi ifşa ve istismar edilen...

Arka Sokaklar ile tanınan Gamze Özçelik ikinci kez evlenince gündem oldu. Bir sosyal medya takipçisi ise Özçelik'in geçmişte yaşadığı korkunç olayla dalga geçerek bir paylaşım yaptı. Haluk Levent ise tepkisiz kalmadı.

Magazin 11-06-24 14:30

Alkollü baba dehşeti cinayetle bitti! Engelli kızını dövüp boğmaya çalıştı, oğlu araya girince...

Bartın’ın Ulus ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Eve alkollü gelen M.Ç. (61) ile kızı E.Ç. arasında tartışma çıktı. Babasının kız kardeşini dövdüğünü ve boğmaya çalıştığını gören erkek kardeş T.Ç. (31) ise babasını evdeki tüfekle vurarak öldürdü. İşte detaylar...

Haber 11-06-24 11:30

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'dan çarpıcı açıklamalar! Erkek gibi erkeklere hasret kaldım

Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Evrim Alasya başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekiyor. Alasya, Saba Tümer'in programına konuk oldu. Oyuncu 'Erkek gibi erkeklere hasret kaldım' diyerek yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Magazin 10-06-24 17:29

Fenerbahçe, şampiyonluk maçına çıkıyor

Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde A. Efes karşısında ilk 2 maçı kazanan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, yarın şampiyonluk maçına çıkacak. Sarı-lacivertliler, parkeden galip ayrılması halinde 11. şampiyonluğuna ulaşacak.

Spor 09-06-24 17:10

Bu, erkek işi, sen yapamazsın diyenlere inat bu mesleği seçti! Her gün metrelerce yüksekliğe çıkıyor

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023'teki depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta yapımı süren deprem konutlarının inşaatında vinç operatörü olarak çalışan Sultan Öztürk, her gün metrelerce yüksekliğe çıkarak zorlu mesai yapıyor.

Kadin 08-06-24 15:26

Bavula girip sıkışan sevgilisinin boğulmasını tepkisiz bir şekilde izledi! Yetmedi ölüm anlarını saniye saniye videoya çekti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan 46 yaşındaki Sarah Boone isimli bir kadının erkek arkadaşı evlerinin salonunda bulunan bavulun içinde sıkışıp boğularak hayatını kaybetti. Sevgilisinin bavulun içinde boğulduğu anlarda yardım etmeyen ve tepkisiz bir şekilde ölümünü izleyen Boone tutuklandı. Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

Trend 08-06-24 14:30