Emre Colak Futbolu Birakti Mi Haberleri

Beria Özden'e mesaj yağdı! Yunus Emre elendi ve Dominik'te evde mi tutuluyor?

Survivor All Star'da sona yaklaşılırken heyecan da artıyor. Finale kalmak için büyük mücadele veren yarışmacılardan Yunus Emre'nin karısına ilginç mesajlar geldi. Beria Özden eşinin elenip evde tutulduğuna dair iddiaya bakın ne yanıt verdi.

Magazin 2024-06-10 06:46:39

Korhan Berzeg'in ölümüyle ilgili çarpıcı açıklamalar! Cinayete mi kurban gitti?

Ekonomist Korhan Berzeg'in ölümüyle ilgili ailenin avukatı Emre Akkaş çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akkaş, "312. günden sonra değerli Korhan hocamızı kaybettiğimizi anladık. Bu noktada kafamızda oluşan yeni soru işaretleri var. Kendisi doğal bir süreçte mi hayatını kaybetti, yoksa hiçbirimizin duymak istemediği bir cinayete mi kurban gitti? Kitabın bu sayfası yeni açılmış oldu. Ailenin temennisi ölümün aydınlatılması. Kısa bir süre içerisinde net bir sonuca ulaşacağımızı beklemiyoruz" dedi.

Haber 2024-04-30 10:40:35

Survivor All Star'da yumruk yumruğa kavga! O anlar sansürlendi! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yunus Emre ile Ogeday arasındaki kavga damga vurdu. Yumrukların havada uçuştuğu o anlar yayına verilmedi ama kavganın şiddeti görüldü. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerin ardından 'Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?' sorusu akıllara geldi.

Magazin 2024-04-13 07:21:04

Acun Ilıcalı yine çılgına döndü! Yunus Emre diskalifiye mi olacak? 'Bu belayı çekmek zorunda...'

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. Yarışmanın yeni bölümüne Seda ve Yunus Emre arasındaki gerilim damga vurdu. Ada konseyinde Yunus Emre 'Acun abi ben kafayı yiyeceğim' deyince Acun Ilıcalı yine çılgına döndü. Acun Ilıcalı 'Sen nerede zannediyorsun kendini' diyerek Yunus Emre'ye tepki gösterdi. Fragmandaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-04-02 07:37:21

Diğer Haber Etiketleri

ele survivor Yunus Emre Özden sosyal medya Yunus Emre Ogeday Acun Ilıcalı anne survivor all star Enflasyon Ekonomi faiz kur cinayet cinsel taciz Kocaeli araba fiyatları otomobil fiyatları ÖTV ötv düzenlemesi fenerbahçe sahası galatasaraylı Süper Lig fenerbahçe Samsunspor Somali Müge Anlı trafik kazası yaşında son dakika Emre Belözoğlu ankaragücü taraftar evlilik Oyuncu Emre Altuğ Çağla Şıkel Model beşiktaş beşiktaş taraftarı erhan galatasaray talisca Esenyurt Kanal D başakşehir fatih terim stadı fatih terim stadı hedefi medipol başakşehir s lig spor to spor tot spor toto UEFA Başakşehir gent rabia soytürk emre kıvılcım Nurgül Yeşilçay Selim Bayraktar Bennu Yıldırımlar bıraktı Emre Çolak futbol deprem enkaz Mesut Özil al nassr yıllık atakaş oynanacak spor Fernando Muslera fk galatasaray yeni Alexandru Epureanu Hasan Ali Kaldırım kavga Sivasspor Giresunspor Arda Turan Ertem Şener Yunus Emre Yıldırımer teşkilat Teşkilat dizisi TRT 1 atv Emre Mor Fenerbahçe Futbol Kulübü son dakika haberi haberler transfer Fatih Karagümrük Süleyman Hurma Marcelo Spor Toto Süper Lig altın ve dolar ons altın altın dolar gram fiyatı dolar ve altın fiyatları dolar ve altın ons fiyatı altının ons fiyatı gram altın dolar altının gram gram satış altın altın dolar fiyatlarında altın dün altının ons gram altın ve dolar Samsun BMW alt fiyat Son Nefesime Kadar dizisi FOX Doktor darp İzmir Cristiano Ronaldo Lionel Messi PSG Paris Saint-Germain FC Henry Onyekuru Tom Brady

Yunus Emre konseyi terk etmişti... Diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı bakın ne dedi

Yunus Emre tam cezası biterken yine 4 ödül ceza aldı, konseyi terk etmesi sonrası diskalifiye olup olmadığı merak edildi. Konseye dönenen Yunus Emre'ye Acun Ilıcalı "Benim de sana sempatim var o konuda bir problem yaşamıyoruz" dedi.

Magazin 11-03-24 07:12

Survivor'da Yunus Emre sorunu! Acun Ilıcalı kararı sonrası Yunus Emre konseyi terk etti

Survivor'un üst üste en fazla ceza alan yarışmacılarından Yunus Emre tam da cezası biterken yine kendini tutamadı. Berna ile kavga eden Yunus Emre hakkında Acun Ilıcalı 4 ödül ceza verdi. Sert ifadeler kullanan Ilıcalı'nın sözleri sonrası Yunus Emre konseyi terk etti. Yunus Emre diskalifiye mi oldu merak edilirken tanıtımda ise sinirden çıldırdığı anlar dikkat çekti.

Magazin 10-03-24 07:54

Yunus Emre Survivor'dan diskalifiye mi oluyor? Önce Berna ile sonra Hakan ile kavga etti! Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra konseyden ayrıldı

Survivor'da aldığı cezalarla sık sık adını duyduğumuz iddialı isimlerden biri olan Yunus Emre bu defa önce Berna ile sonra da Hakan ile kavga etti. Konseye taşınan o anlar fragmana damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra Yunus Emre'nin konseyi terk etmesi 'Diskalifiye mi oluyor?' sorularını beraberinde getirdi.

Magazin 09-03-24 15:48

Enflasyon vatandaşın belini büküyor: Maaş zamları çoktan eridi! Peki gidişat nasıl, hayat pahalılığı devam edecek mi?

Farklı sosyal statülerden olmalarına rağmen birçok kişinin ortak problemi hayat pahalılığı... Sürekli artan kur ve enflasyon vatandaşın belini bükmüş durumda. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in göreve gelmesinin ardından bir süredir sürdürülen düşük faiz politikası terk edilerek faiz artırımı gerçekleştirilmişti. Ekonomist Emre Şirin, düşürülemeyen enflasyonun vatandaşın belini bükmeye devam edeceğini söyledi. Şirin ayrıca enflasyonun düşürülmesinin iki yolunu açıkladı.

Finans 19-02-24 12:08

Uykusunda ağabeyinin boğazını ve cinsel organını kesmişti! Kan donduran vahşette cinsel taciz detayı: 'İnsan kardeşine bunu yapar mı?'

Kocaeli'de ağabeyi Murat Can Torun'u (32) uykudayken boğazını ve cinsel organını keserek katleden Emre Torun (30) hakim karşısına çıktı. Duruşmada ağabeyinin kendisine 9 yaşındayken cinsel tacizde bulunduğunu iddia eden Torun, savunma yapmayacağını belirtti. Olay günü yaşananları da anlatan Torun, "İndirim almak için mücadele etmeyeceğim. İnsan kardeşini taciz eder mi? Hep sustum" dedi. İşte detaylar...

Haber 16-02-24 15:40

Survivor'da tansiyon yine yükseldi! Acun Ilıcalı 'Davranış şeklin bize uymuyor' diyerek sert çıktı! Yunus Emre diskalifiye mi oluyor?

Survivor All Star 2024'te heyecan hız kesmeden devam ediyor. Olayların hiç bitmediği programa bu defa Acun Ilıcalı ile Yunus Emre'nin restleşmesi damga vurdu. Gergin geçen konseyde Ilıcalı'nın 'Davranış şeklin bize uymuyor' diyerek iddialı ismi uyardığı anlar dikkat çekti.

Magazin 14-02-24 10:59

Survivor'da kavga büyüdü! Merve, Mustafa Kemal ve Yunus Emre diskalifiye mi olacaklar?

Survivor 2024 All Star tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmada tansiyon hiç düşmüyor. Yarışmada Mustafa Kemal'in Merve'ye sözleri Yunus Emre'yi çıldırttı. Yarışmada kavga çıkınca konseye ara verildi. Diskalifiye yorumları sosyal medyayı sallarken verilen ceza da belli oldu.

Magazin 06-02-24 11:06

Sıfır otomobilde ÖTV düzenlemesi olacak mı? Emre Özpeynirci’den net mesaj: ‘Araba fiyatlarının ucuzlaması için tek kriter var’

Sıfır otomobil satışları 1 milyon bandını aşarak geçtiğimiz yılda rekor kırmıştı. Otomotiv sektörü temsilcileri 2024’te satışlarda daralma yaşanmasını kaçınılmaz olarak görürken ‘ÖTV ile ilgili yeni bir düzenleme gelecek mi?’ sorusu da en çok merak edilen konular arasındaki yerini koruyor. Otomotiv yazarı Emre Özpeynirci de ÖTV düzenlemesi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunarak ÖTV indirimi ile ilgili bir düzenlemenin gelmesinin zor olduğunu söyledi.

Finans 02-02-24 17:11

Kadıköy'de ilginç an! Top çizgiyi geçti mi? VAR'a gidip golü verdi... Eski Galatasaraylı Emre Kılınç, Fenerbahçe taraftarını üzdü

Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Samsunspor'u konuk eden Fenerbahçe 63. dakikada kalesinde oldukça ilginç bir gol gördü. Emre Kılınç kullandığı serbest vuruşta zor açıdan topu ağlara gönderirken karşılaşmanın hakemi VAR uyarısıyla golü verdi. İşte o anlar...

Spor 21-01-24 17:40

Motokurye cinayetinde o iddia gündem olmuştu... Müge Anlı canlı yayında isyan etti: Bu nasıl bir geri zekalılık?

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun ölümüne neden olduğu motokurye Yunus Emre Göçer'in eşinin Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurduğu ancak kabul edilmediği iddiası gündem oldu. Söz konusu iddialar karşısında canlı yayında adeta ateş püsküren Müge Anlı, "Faili belli, vuranı belli, adı belli, sanık belli. Ben burada neyi araştıracağım sorması ayıp? Beni kuryelere karşı hedef mi göstermeye çalışıyorsunuz? Bu nasıl bir geri zekalılık? Ya zekanız geri ya da vicdan yoksunusunuz." diye konuştu.

Magazin 13-12-23 10:50

Ankaragücü taraftarı tesislere geldi, Emre Belözoğlu konuşma yaptı! Son kararını verdi istifa edecek mi?

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunduğu maçın ardından olayın yankıları sürerken Ankaragücü taraftarı Beştepe Tesisleri'ne gelirken, Emre Belözoğlu taraftarla bir konuşma gerçekleştirdi. Öte yandan Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu kendisi için ortaya atılan istifa iddialarına da açıklık getirdi. İşte detaylar...

Spor 12-12-23 17:00

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ eski eşi Çağla Şıkel'e tepkili mi? Yanıt verdi

Yalı Çapkını dizisiyle ekranlarda boy gösteren Emre Altuğ eski eşi Çağla Şıkel'in yeni aşkıyla ilişkisine sıcak bakmadığı iddiasıyla gündemdeydi. Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu bu konuya son noktayı koydu.

Magazin 06-10-23 07:34

Çağla Şıkel ve Nail Gönenli aşkına eski eş Emre Altuğ tepkili mi? Çağla Şıkel açık açık söyledi

Çağla Şıkel uzun yıllar gözlerden uzak tuttuğu özel hayatıyla şu sıralar gündemde. Sevgilisi Nail Gönenli ile mutlu bir birliktelik sürdüren Çağla Şıkel eski eşi Emre Altuğ'un bu ilişkiye sıcak bakmadığı iddiasına ilk defa açık açık yanıt verdi.

Magazin 22-09-23 11:43

Talisca, Galatasaray'a transfer mi oluyor? Yapılan açıklama kafa karıştırdı

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ açıklamalarda bulundu. Anderson Talisca transferi hakkında ortaya atılan iddialara cevap veren Beşiktaş Asbaşkanı, sosyal medyada gündeme oturmayı başardı.

Spor 24-08-23 08:21

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ Gözde Kansu ile birlikte mi? Çok güzel gülmüştü

'Yalı Çapkını' dizisinde Orhan ile Gülgün karakterlerine hayat veren Emre Altuğ ile Gözde Kansu'nun sık sık aralarında ilişki olduğu iddia ediliyordu. Son olarak tatil pozuyla dikkat çeken ikiliden Emre Altuğ aşk iddialarına dair bakın ne dedi.

Magazin 07-08-23 12:02

'2-3 ay önce...' Türkiye Esenyurt'taki vahşeti konuşuyor! 'Görüntüleri izleyemedim' Öldürülen gencin babası anlattı: Bunu WhatsApp'ta paylaştım...

Türkiye Esenyurt’taki vahşeti konuşuyor! Tekel bayisine yapılan silahlı saldırıda ölen Yunus Emre Erzen’in babası Cantürk Erzen yaşananları anlattı. Baba, “Bana icra kağıdı gönderdiler. Ben zaten borcumu ödeyen bir insanım. ‘Bana niye icra gönderdiniz?’ diye bunu WhatsApp'ta paylaştım. Bu benim oğlumu öldürmeye bir sebep mi? Biz 10 senedir birbirimizi tanıyoruz, senelerdir ticaret yapıyoruz. Almışızdır, vermişizdir, eksik olmuştur, fazla olmuştur ama kan davalık bir olayımız yok.” dedi.

Haber 31-07-23 09:33

Dönence dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? Kanal D'nin yeni dizisi Dönence gerçek hikaye mi? Bu akşam görücüye çıkıyor!

Dönence dizisi Kanal D izleyicisi ile buluşuyor. Ege sahillerinin eşsiz manzarasında geçen dizi Asperger sendromlu bir kardeşe sahip olan Gece’nin hikayesini işliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan, Doğa Karakaş, Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ ve Emre Kınay gibi isimler yer alıyor. Peki, Dönence dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? Kanal D'nin yeni dizisi Dönence gerçek hikaye mi?

Magazin 04-07-23 19:43

Emre Belözoğlu'nun siniri dinmiyor! 'Hala sakin değilim! Şeref ve hak ile bağdaştırılacak şeyler mi?'

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında Gent ile sahasında karşılaşacak Başakşehir’de Teknik Direktör Emre Belözoğlu ve futbolcu Berkay Özcan basın toplantısı düzenledi.

Spor 14-03-23 19:34

Veda Mektubu konusu nedir, oyuncuları kimler? Veda Mektubu gerçek hikaye mi? İşte merak edilenler

Veda Mektubu dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Sezonun yeni dizisi Veda Mektubu Kanal D ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Veda Mektubu dizisinin oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Peki, Veda Mektubu konusu nedir, oyuncuları kimler? Veda Mektubu gerçek hikaye mi?

Magazin 06-03-23 19:16

Futbolu bırakması 1 gün sürdü! Emre Çolak'tan flaş karar...

Galatasaray altyapısında futbola başlayan ve forma giydiği birçok kulübün ardından son olarak İspanya 3. Lig ekibi Intercıty'de top koşturan Emre Çolak, futbol hayatını sonlandırdığını açıklamıştı. Paylaşımını silen Çolak'tan flaş bir karar geldi ve 31 yaşındaki oyuncu futbola geri döndüğünü duyurdu. Emre Çolak'ın futbolu bırakması ise 1 gün sürdü.

Spor 14-02-23 17:52

İspanya onu konuşuyor! Her şey deprem sonrası oldu... Galatasaray'ın eski yıldızı Emre Çolak 'futbolu bıraktım' dedi sonra paylaşımını sildi!

Futbola 2008 yılında Galatasaray altyapısında başlayan ve birçok kulüpte forma giymesinin ardından son olarak İspanya 3. Lig ekiplerinden Intercıty'de top koşturan Emre Çolak, ligin son haftasında Athletic Bilbao II karşılaşmanın 61. dakikasında oyuna dahil olmuş ve maçın ardından yaptığı açıklamayla kariyerini noktaladığını duyurmuştu. Sonrasında bu paylaşımı silen Çolak kafaları karıştırırken, İspanyol basınının da gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 14-02-23 07:57

Galatasaray'ın eski futbolcusu Emre Çolak kimdir, nereli ve kaç yaşında? Futbolu bıraktığını açıklayan Emre Çolak'ın oynadığı takımlar!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Emre Çolak son dakika açıklamasında bulundu. Intercity'de forma giyen ünlü futbolcu yaptığı açıklamada üzerinde emeği olan herkese teşekkür edip futbolu bıraktığını ifade etti. Birçok kişi futbolcuya ilişkin bilgi edinmek için internette araştırma yapıyor. Peki, Galatasaray'ın eski yıldızı Emre Çolak kimdir, nereli ve kaç yaşında? Emre Çolak futbolu neden bıraktı? İşte detaylar...

Spor 13-02-23 10:54

Emre Çolak futbolu bıraktığını açıkladı

İspanya 3. Lig ekiplerinden CF Intercity ile geçtiğimiz ay sözleşme imzalayan Emre Çolak, futbolu bıraktığını açıkladı.

Spor 13-02-23 10:46

Mesut Özil'i öyle bir takım istedi ki... Kulübün amacı rekor kırmak!

Başakşehir ile sözleşmesi Haziran ayında bitecek Mesut Özil'in futbolu bırakması beklenirken yıldız oyuncunun futbolu bırakmayacağı hatta Suudi Arabistan ekibi Al Feiha'ya transfer olacağı konuşuluyordu. Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Mesut Özil'i sezonun geri kalanında değerlendirmeye karar verdi. Bu gelişmenin ardından Mesut Özil'in performansı her geçen gün artmaya başladı. Mesut hakkında ortaya atılan transfer iddiası ise herkesi şaşırttı.

Spor 22-01-23 12:02

Mesut Özil sürprizi! Kadroyu görenler gözlerine inanamadı! 8 milyon Euro'luk teklif masada kaldı...

Başakşehir ile sözleşmesi Haziran ayında bitecek Mesut Özil'in futbolu bırakması beklenirken yıldız oyuncunun futbolu bırakmayacağı hatta Suudi Arabistan ekibi Al Feiha'ya transfer olacağı konuşuluyordu. Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, VavaCars Fatih Karagümrük ile oynanan Fatih Karagümrük maçında Mesut Özil'e ilk 11'de şans verdi.

Spor 18-01-23 13:46

Fernando Muslera emekli mi oluyor? Resmen açıkladı...

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'yi 3-0'la geçen Galatasaray, Atakaş Hatayspor maçının hazırlıklarına başladı. Sarı - kırmızılıların kaptanı ve kalecisi Fernando Muslera, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Uruguaylı file bekçisi; Fenerbahçe derbisi, kariyeri ve şampiyonlukla ilgili konuşurken, futbolu bırakıp bırakmayacağına dair de önemli ifadeler kullandı.

Spor 11-01-23 11:57

Emre Belözoğlu'ndan maç sonunda bomba açıklamalar! Oyuncusuyla kavga etti mi? Kimler kadro dışı bırakıldı? Hepsini tek tek söyledi...

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Antalyaspor’u konuk etti. Sahadan 2-0 galip ayrılan turuncu-lacivertlilerde maç sonu değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Emre Belözoğlu, kavga iddialarını yanıtladı. "16-17 yaşından beri hep aynı gündem ve durumla karşı karşıya kalmak üzücü" diyen Belözoğlu, kadro dışı bırakılan 2 futbolcuyu da açıkladı. İşte detaylar...

Spor 27-12-22 21:02

Sivasspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? Sivasspor Giresunspor maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Sivasspor Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmada Bahattin Şimşek düdük çalacak. Şimşek'in yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Yusuf Bozdoğan üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Emre Kargın olacak. Peki, Sivasspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? Sivasspor Giresunspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak, şifresiz mi?

Spor 17-10-22 14:14

Ayrılmaz ikili yine mi buluşuyor? Emre Belözoğlu ve Arda Turan aynı takımda...

Medipol Başakşehir'in başında yaşadığı çıkışla kendinden söz ettiren Emre Belözoğlu, takımını namağlup şekilde götürüyor. Hem ligde hem de Avrupa'da alınan sonuçlarla birlikte dikkatleri üzerine çeken Emre Belözoğlu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Milli Takımda Stefan Kuntz'un ayrılığı gündeme gelirken, bu koltuğa Emre Belözoğlu'nun oturacağı ifade edildi. Yardımcısının ise Galatasaray'da futbolu bırakan Arda Turan'ın olacağı iddia edildi.

Spor 06-10-22 07:30

BEŞİKTAŞ BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI İZLE! Beşiktaş Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi? BJK maçı canlı izle

Beşiktaş Başakşehir maçı için taraftarın heyecanlı bekleyişi sürüyor. Teknik direktör Valerien Ismael'in öğrencileri Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak karşılaşmada sahalarında siyah beyazlıları konuk edecek. Süper Lig'de son 10 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan siyah beyazlılar Emre Belözoğlu'nun öğrencileri ile sahada kozlarını paylaşacak. Birçok kişi internette "Başakşehir Beşiktaş maçı canlı izle" konu başlığını sorguluyor. Peki, Beşiktaş Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 12-09-22 13:31

EDHO dizisinin yıldızı Yunus Emre Yıldırımer kimdir? Yunus Emre Yıldırımer nereli ve kaç yaşında, Teşkilat dizisinde mi oynayacak?

EDHO dizisinin yıldızı Yunus Emre Yıldırımer, Teşkilat dizisi ile ilgili basında yer alan haberler dolayısıyla gündem oldu. Ünlü oyuncunun TRT1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat'ta oynacayacağı yönündeki haberler sonrası birçok vatandaş internette "EDHO dizisinin yıldızı Yunus Emre Yıldırımer kimdir?", "Yunus Emre Yıldırımer nereli ve kaç yaşında, Teşkilat dizisinde mi oynayacak?" soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Magazin 12-08-22 10:10

Son dakika: Emre Belözoğlu'ndan Mesut Özil için Fenerbahçe açıklaması! Belki bir gün...

Son dakika haberleri: 'Çocukluk aşkım' dediği Fenerbahçe'de kadro dışı bırakıldıktan sonra yeni sezon planlamasına dahil edilmeyen ve geçtiğimiz günlerde Başakşehir'e imza atan Mesut Özil için flaş bir açıklama geldi. Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Özil için "39 yaşında Fenerbahçe'ye dönmek nasip oldu. O da belki burada yakaladığı başarılarla, Fenerbahçe'de futbolu bırakmayı yaşar." ifadelerini kullandı.

Spor 16-07-22 00:15

Son dakika: Emre Mor Fenerbahçe'ye mi geliyor? Süleyman Hurma açıkladı...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine Jorge Jesus'un getirilmesinin ardından Lincoln Henrique ve Armindo Bruma transferleri tamamlanmıştı. Sarı - lacivertlilerin, geride bıraktığımız sezonda Fatih Karagümrük formasıyla çıkışa geçen ve dikkatleri üzerine çeken Emre Mor'un transferini bitirdiği öne sürülmüştü. Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan açıklama geldi.

Spor 24-06-22 23:37

Marcelo kimdir, aslen nereli? Marcelo Fenerbahçe'ye transfer mi oluyor? Marcelo kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Real Madrid ve Brezilya futbolunun unutulmaz isimlerinden biri olan Marcelo'nun hayatı ve yeni adresi merak ediliyor. Peki Marcelo kimdir, aslen nereli? Marcelo futbolu bıraktı mı? İşte hayatı ve yeni adresi...

Spor 02-06-22 09:55

Son dakika: Emre Mor, Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor? Resmi açıklama...

Son dakika haberleri: Fatih Karagümrük'te teknik direktör Volkan Demirel döneminde adeta yeniden doğan ve dikkat çeken bir performans sergileyen Emre Mor'un adı, son dönemde Fenerbahçe ile sıkça anılıyordu. Teknik direktörlüğe Portekizli Jorge Jesus'u getiren sarı - lacivertlilerin Mor için Karagümrük'e teklif sunduğu iddia edilmişti. Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, konuya ilişkin canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Spor 01-06-22 15:21

Gram altın ve dolar fiyatı için son 10 gün! O tarihten sonra tüm dünya piyasaları karışacak...

Gram altın ve dolar/TL kuru fiyatları 23 Nisan Cumartesi günü yatırımcıların odağında yer alıyor. “Gram altın, Dolar/TL kuru düşecek mi yükselecek mi?” sorusuna yanıt aranırken ALB Yatırım Araştırma Müdürü Emre Çayırlı’dan değerlendirme geldi. Çayırlı, gelecek ayki Fed toplantısında faiz artışı yapılması durumunda dolar/TL’de 15 liranın görülebileceğini ifade ederken altının gram fiyatı içinse, “Yeni zirveler görme ihtimalimiz bulunuyor” dedi. Alım için en ucuz olan enstrümanı da açıkladı.

Finans 23-04-22 09:50

Emre Yıldır olayı nedir? Emre Yıldır olayındaki Vedat Tarhan kimdir? Vedat Tarhan tahliye mi edildi?

Emre Yıldır olayı ve Vedat Tarhan, basında yer alan haberler sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Mide bulandıran haber, ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. Yaşanan gelişmeler sonrası Emre Yıldır olayı nedir? Emre Yıldır olayındaki Vedat Tarhan kimdir? Vedat Tarhan tahliye mi edildi? soru ve konu başlıkları internette araştırılmaya başlandı. İşte kan donduran olayın detayları...

Haber 22-04-22 13:50

Gezek kardeşlerin 16 milyar TL'lik vurgunu sonrası çarpıcı '15 milyar TL' tesadüfü! Bilerek mi yazıldı? (Mynet Özel)

16 milyar TL'lik vurgun yapan Emre - Recep Gezek kardeşler, ilk iş olarak gidip bir otomobil almıştı. BMW marka otomobili satın alıp akrabalarının borçlarını ödeyen Gezek kardeşler polis kontrolüne takılmıştı. Akıllara durgunluk veren 16 milyar TL'lik vurgundan geriye kalan otomobil satılıyor. Büyük vurgun sonrası '15 milyarlık hasar' tesadüfü gözlerden kaçmadı. Mynet'in özel haberi...

Haber 28-03-22 08:47

Son Nefesime Kadar dizisi neden final yaptı? Son Nefesime Kadar dizisi bitti mi, final mi oldu?

FOX TV'de yayınlanan ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay gibi isimler rol aldığı Son Nefesime Kadar dizisi 5. bölümü ile final yaptı. İlgiyle takip edilen dizinin final sebebi ise merak ediliyor. Dizi Happy Valley isimli yapımdan uyarlanmıştı. Peki Son Nefesime Kadar dizisi neden final yaptı? Son Nefesime Kadar dizisi bitti mi, final mi oldu? İşte final sebebi...

Magazin 24-03-22 17:47

İzmir'de doktora 'bebeğime neden bakmıyorsun?' şiddeti! Yumruk atıp, bıçak çekti

İzmir'de 1 aylık bebeğine bakılmadığını öne sürüp asistan doktor Emre Arslan'a yumruk atarak bıçak çektiği öne sürülen G.D., gözaltına alındı. Arslan, bebek için 6 saatlik klinik gözlem önerdiğini belirterek, G.D.'ye acil serviste beklemelerini söyledi. Ancak G.D. bir süre sonra Arslan'ın odasına çıkıp 'Bebeğime sen mi bakacaksın, neden bakmıyorsun?' diye sorup önce yumruk attı, ardından da bıçak çekti.

Haber 15-03-22 15:21

Survivor Yunus Emre elendi mi? Survivor Yunus Emre Özden kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Sevgilisi var mı?

Survivor Yunus Emre, bu hafta eleme potasına giren 4 yarışmacıdan biri oldu. Acun Ilıcalı, Survivor AllStar 2022'nin 23 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelen bölümünde yarışmaya veda eden ismi açıkladı. Bu kapsamda Survivor Yunus Emre elendi mi? Survivor Yunus Emre Özden kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Sevgilisi var mı? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Survivor Yunus Emre ile ilgili bilgiler...

Magazin 24-02-22 00:26

Survivor Yunus Emre diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı'dan sert uyarı! Survivor Yunus Emre yarışmadan ayrılacak mı?

2022 Survivor All Star'da gönüllüler takımının iki iddialı ismi Yunus Emre ile Hikmet arasında sert bir tartışma meydana geldi. Bu gerilimin sonrasında ikili için ödül cezası verilmişti. Kavganın etkisi devam ederken yeni bölüm fragmanındaki görüntüler "Yunus Emre diskalifiye mi olacak?" sorusunu akla getirdi. Peki Survivor Yunus Emre diskalifiye mi olacak? Survivor Yunus Emre yarışmadan ayrılacak mı? İşte merak edilenler...

Magazin 14-02-22 00:39

Rüya gerçek mi oluyor? Cristiano Ronaldo ve Messi buluşuyor

Dünyanın en önemli iki oyuncusu arasında gösterilen Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi buluşuyor mu? Sezon başında Barcelona'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi, Fransa'da aradığını bulamadı. City iddiaları sonrasında ilginç bir gelişme yaşandı. Cristiano Ronaldo ile Messi futbolu bırakmadan aynı takımda buluşacak mı?

Spor 07-02-22 10:03

Son dakika: Kübra Ece'nin ölümü intihar mı cinayet mi? Balkondan nasıl düştü?

Türkiye'nin konuştuğu Kübra Ece'nin ölümü ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. TRT'de yayınlanan Bizim Köyün Kızları isimli yarışmayla ünlenen 30 yaşındaki Kübra Ece'nin, eski erkek arkadaşı Mehmet Emre Ş.'nin evinin balkonundan düşmesi sonucu hayatını kaybetmesi kayıtlara "şüpheli ölüm" olarak geçti. Öte yandan Kübra Ece'nin öldüğü gün evde bulunanlar, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Haber 02-02-22 08:29

Son dakika: Henry Onyekuru Türkiye'ye mi dönüyor? Olimpiakos'la ilk temas kuruldu

Son dakika haberi: Emre Belözoğlu'nun gelmesiyle birlikte yükselişe geçen Başakşehir'de transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Serdar Gürler, Emre Çolak ve Salih Uçan gibi isimleri kadrosuna katan İstanbul ekibi Fatih Terim'in eski prensi için harekete geçti. Başakşehir, Henry Onyekuru için Yunan ekibi Olimpiakos'la temasa geçti. İşte olası Onyekuru transferiyle ilgili tüm detaylar...

Spor 30-01-22 08:50