En Iyi Bebek Bezi Haberleri

Astrolog açıkladı: Ekim ayı saç kesim ve kişisel bakım tarihlerine dikkat!

Astrologlar tarafından saç kesimi ve boyama, kaş-kirpik bakımı, epilasyon ve dolgu gibi işlemler için her ay en doğru tarihler açıklanıyor. Bu tarihlere göre işlem yaptırmak yapılan işlemden en iyi sonucu alma şansını artırıyor.

Kadin 2024-10-04 08:41:43

Kahve keyfinizi bir üst boyuta taşıyacak! Çok satan Bialetti espresso cezvesi indirimde

Kahve keyfinizi bir üst seviyeye çıkarmak için ideal makineyi buldunuz mu? Günlük hayatın koşturmacasında, kaliteli ve lezzetli bir kahve hazırlamak için iyi bir kahve makinesi şart. Pratik bir şekilde espresso hazırlamanın en keyifli yolu, şüphesiz ki Moka potlar. Gerçek kahve tutkunları için mükemmel bir çözüm sunan Bialetti Moka Pot, bu alandaki en popüler ve güvenilir markalardan biri. Rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz ürün, bugüne özel indirimle satışta! Bu fırsatı kaçırmayın!

Haber 2024-10-03 10:51:36

Kimi sevildi, kimi linçlendi! İşte yeni sezonun en iyi çiftleri! Bu yıl onları izleyeceğiz...

Ekran macerasına başlayan ya da kaldığı yerden devam eden dizilerin başrol çiftleri sık sık gündem oluyor. İşte bu yıl ekranlarda izleyeceğimiz en iyi ünlü dizi çiftleri...

Magazin 2024-10-02 17:15:00

Sezonunda yüksek fiyatlar ödemeyin! Kış gelmeden almanız gereken outdoor montlar burada

Kış yaklaşıyor ve outdoor mont alışverişi için şimdi en iyi zaman! Sezonunda yüksek fiyatlar ödemek istemiyorsanız sizi buraya alalım. Kışın soğuk rüzgarlarına karşı en iyi korumayı sağlayacak outdoor montları şimdi keşfedin ve avantajlı fiyatlarla sahip olun. İşte detaylar...

Haber 2024-10-01 16:22:22

Diğer Haber Etiketleri

Astrolog Astroloji saç kesimi bakım epilasyon dolgu botoks kahve makinesi espresso kahve makinesi filtre kahve makinesi Oyuncu yalı çapkını bahar outdoor mont mont erkek mont kadın ceviz Aydın yiyecekler termos stanley termos çelik termos bardak termos salomon salomon ayakkabı salomon ayakkabı erkek aktan ele Tanyeli gaz sancısı gaz gaz çıkarma Van kayıp üniversite konut mevduat faizi Yemek kartı ofis Arda Güler barcelona real madrid UEFA FIFA adidas terrex adidas terrex bot adidas terrex erkek kusma geniz eti akıntı burun boyun ağrısı çıplak kamp boşanma kaşıntı yüksek tansiyon hipertansiyon tansiyon basur hemoroid şişkinlik Mide‎ kabızlık kabızlık nasıl geçer sinüzit reflü sosyal medya hayat hata Miray Daner Burak Dakak Meral Akşener ingiliz turist Fethiye ayçiçeği Eskişehir cilt bakımı la roche posay güneş kremi foreo Deodorant yüz kremi yüz maskesi nemlendirici krem tonik köpük İnşaat sektör çalışan eleman egzama egzama neden olur kireçlenme lgs yks türk iş şirket haberleri Emmy Ödülleri dizi Chernobyl dizisi istedi Masterchef erden hazırlık maçı Volkan Demirel galatasray aşlama kirde espresso espresso makinesi philips kahve makinesi smeg karaca Vestel galatasaray Süper Lig fenerbahçe José Mourinho philips tıraş makinesi braun tıraş makinesi tıraş makinesi erkek tıraş makinesi sevgili sözleri sevgiliye güzel sözler gastronom tarif Michelin Gastronomi şef restoran da, hedefi ligde Samsunspor son şampiyon ust beşiktaş Trabzonspor besikta beşiktaş, son dakika nivea loreal paris maybelline braun flormar bioderma the purest solutions yıllık Barış Alper Yılmaz

'Bu yıl kalite iyi, fiyatlar çok düşük' 10 gün erken başladı! İş bölümüyle yapıyorlar

Türkiye’nin en verimli arazilerine sahip Aydın’da incir hasadını tamamlayan çiftçiler ceviz hasadına başladı. Özellikle Büyük Menderes Nehri’nin kuzey kesimindeki dağlarda yoğun bir şekilde ceviz üretiminin yapıldığı yaylalarda tamamen geleneksel yöntemlerle hasat edilen cevizler ağaçlardan sırıkla çırpıldıktan sonra bahçeden yük hayvanları ile depolara taşınıyor. Hasat sezonunun yaklaşık 10 gün erken başladığını belirten çiftçiler "Bu yıl kalite ve rekolte iyi ancak fiyatlar çok düşük" dedi.

Finans 01-10-24 13:42

İşte, okulda, yolculukta vazgeçilmeziniz olacak kaliteli yemek termosları

Her gün, birkaç öğünü dışarıda yemek zorunda kalıyorsanız, bu hem mideniz hem de bütçeniz için pek iyi değil. Sürekli dışarıda hızlı atıştırmalıklarla öğünleri geçiştirmek uzun vadede sağlığınız için büyük riskler barındırıyor ve bütçenizi de sarsıyor. Eğer siz de dışarıda yemek yeme alışkanlığına bir son vermek istiyor ancak nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, kaliteli bir yemek termosuyla ilk adımı atabilirsiniz. Sizin için piyasadaki en kaliteli yemek termoslarını seçtik.

Yemek 01-10-24 12:31

Outdoor yürüyüş ayakkabısı arayanlar Salomon'daki fırsata bakmadan geçmeyin

En zorlu koşullarda en güvenli adımları atmanızı sağlayacak, yorgunluk nedir hissettirmeyecek, rahat ve konforlu bir ayakkabı arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Kışın favoriniz olacak, en iyi kış yatırımı Salomon X ULTRA 4 GTX Yürüyüş Ayakkabısı günün fırsat ürünü oldu. İşte detaylar...

Haber 01-10-24 12:06

Pankreas kanseriyle savaşıyor! Tanyeli hastane odasından paylaştı! 'İyi hissediyorum'

Bir dönemin en ünlü oryantallerinden biri olan Tanyeli tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenmiş ve tedavi sürecine başlamıştı. Uzun süredir kanserle savaşan Tanyeli hastane odasından bir karesini paylaşıp sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 30-09-24 12:52

Gaz sıkışmasına ne iyi gelir? Gaz sıkışması en çabuk nasıl geçer? Gaz sıkışması için ne yapmalı?

Gaz sıkışması, sindirim sürecinin en önemli parçası olup, karın bölgesinde ortaya çıkan bir sağlık problemidir. Gaz sıkışması, karında spazmlara neden olur ve günlük yaşamı oldukça etkiler. Gaz sıkışması genellikle gaz yapma potansiyeli yüksek olan gıdalardan kaynaklı olarak ortaya çıkar. Bu sebeple beslenme alışkanlığının değiştirilmesi gaz sıkışmasına iyi gelir ve azalmasına yardımcı olur.

Haber 30-09-24 11:19

Daha Narin soruşturmasının detayı çözülmemişken bir vaka daha! Üniversiteli Rojin nerede? Esrarengiz olay...

Türkiye Narin'den gelecek iyi haberi uzun bir süre beklemişti ve maalesef istenilen iyi haber gelmemişti. Bu kez kayıp vakası Van'da yaşandı. Üniversiteli 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'ten haber alınamıyor. Kabaiş en son nerede görüldü? Ailesi neden isyan etti? Kişisel eşyaları nerede bulundu? İşte esrarengiz olayın detayları...

Haber 29-09-24 15:53

Mevduat faizinde Türk Lirası olanlar için en net sinyal geldi! Parasını katlamak isteyen yeniden konuta döndü: 'Bugün yarından daha avantajlı'

TL mevduat faizi oranları kısa vadede yüksek kalmaya devam etse de Merkez Bankası'nın faiz indirimi beklentisi uzun vadede etkili oldu. Mevduat faizlerinde düşüş şimdiden başlarken, faizden kaçan konuta yöneldi. Sektör temsilcileri, “Alım için çok iyi bir dönem. Şu anki fiyatlar iyi fiyatlar. Konut almak için bugün, yarından daha avantajlı olacak” diyor.

Finans 28-09-24 08:30

Yemek kartları ile iş yerinde daha iyi bir yemek kültürü oluşturun

İşletmelerin karşılaştığı en büyük güçlüklerden biri, çalışanların motivasyonunu sağlamak ve bu sayede de iş verimliliğini artırmak. Bu zorluğun üstesinden gelmek için pek çok yöntem uygulamaya çalışan ve çeşitli yan haklar sunan işletmelerin tercih ettiği yaklaşımların başında ise yemek kartı geliyor.

Finans 27-09-24 18:14

Barcelona'nın Arda Güler hazımsızlığı devam ediyor! UEFA'nın yaptığı paylaşımı şikayet edip sosyal medyadan kaldırttılar!

Barcelona'dan şaşırtan bir hamle geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin X hesabı, Arda Güler'i Lamine Yamal'ın önünde en iyi genç oyuncu olarak değerlendirince Barcelona yönetimi ilginç bir girişimde bulundu.

Spor 26-09-24 18:09

Kış için en iyi yatırım! Adidas Terrex Bot'un fiyatı 3 bin 306 TL'ye düştü

Kış aylarının zorlu koşullarında ve outdoor aktivitelerinizde size eşlik edecek bir bot mu arıyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Su itici özelliğe sahip, dayanıklı Adidas Terrex Unity Lea Mid R.RDY Outdoor Ayakkabı kısa süreliğine indirime girdi. Botu incelemek ve kullanıcı yorumlarını görmek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Haber 26-09-24 18:08

Kusmaya ne iyi gelir? Kusmayı en hızlı ne geçirir? Kusmayı kesmek için ne yapmalı?

Kusma, hemen herkesin yaşadığı ve olumsuz etkileri olan bir sağlık problemidir. Mide bulantısı ile benzerlik gösteren ama farklı etkileri de bulunan kusma, midenin istemsiz olarak boşalması durumudur. Kusmaya iyi gelen ve evde bireysel olarak yapılabilecek bazı tedavi yöntemleri bulunur. Doğru yöntemler ile kusma hafifletilebilir ve kontrol altına alınabilir. Nane ve limon çayı kusmaya iyi gelen yöntemlerden biridir.

Haber 25-09-24 14:53

Geniz akıntısına ne iyi gelir? Geniz akıntısını en hızlı ne keser?

Geniz akıntısı, birçok insanın zaman zaman karşılaştığı rahatsız edici bir durumdur. Bu durum, burun içindeki mukusun boğaza doğru akmasıdır. Burun ve boğazdaki bezlerin sürekli ve aşırı olarak mukus salgılaması sonucunda ortaya çıkan bu sorun boğazdan sürekli olarak mukus akıyor hissi yaratır. Mukus, normalde refleks olarak yutulur fakat üretimi fazla olduğu zaman boğazda birikir ve geniz akıntısına sebep olur.

Haber 25-09-24 13:50

Burun akıntısına ne iyi gelir? Burun akıntısı hemen nasıl geçer?

Burun akıntısı, aşırı burun boşalmasına denir. Burun akıntısı, berrak bir sıvı, yoğun bir mukus veya bu ikisinin arasında bir kıvama sahiptir. Genel olarak soğuk algınlığı, alerjiler ya da sinüzit gibi durumların bir belirtisi olan burun akıntısı, rahatsız edici bir durum olsa da pek çok yöntemle hafifletilebilir. Burun akıntısına iyi gelecek yöntemlerden en iyi gelen yöntem, bol miktarda sıvı tüketimidir.

Haber 25-09-24 13:32

Boyun tutulmasına ne iyi gelir? Boyun tutulması en hızlı nasıl geçer? Boyun tutulmasına kas gevşetici ve sıcak su torbası iyi gelir mi?

Boyun tutulması, boyuna aşırı yüklenme durumunda ortaya çıkan ve genellikle geçici olan bir sağlık problemidir. Boyun tutulmasının en yaygın belirtisi boyunu sağa sola ya da öne arkaya hareket ettirirken sıcak su torbası, kas gevşeticiler ve nazik germe hareketleri boyun tutulması sürecinde etkili tedavilerdir.

Haber 25-09-24 13:20

Kocasını terk edip natürizm kampına yerleşti! Özgüvenini arttırmak istedi: Bu hayatımın en iyi kararıydı

60 yaşındaki Gill Allbutt hayatının en büyük misyonunun öz saygısını bulmak olduğunu söyleyerek şaşırtıcı bir yol seçti. Vücut sorunlarının üstesinden gelmek isteyen Allbutt, 40 yıllık evliliğini sonlandırarak natürizm kampına yerleşti. Kadınların kendilerine olan güvenlerinin artması için bir kitap yazma hazırlığında olduğunu belirten Allbutt, "Maneviyatın kadınların kendi tenlerinde mutlu hissetmelerine nasıl yardımcı olduğunu araştırıyorum. Diğer kadınlara ilham vermek istiyorum" dedi.

Trend 25-09-24 11:05

Kaşıntıya ne iyi gelir? Kaşıntıyı en hızlı ne keser?

Sağlıklı bireyler günlük yaşamlarında ortalama 100 kez kaşınabilir. Esneme gibi bulaşıcı bir etkiye sahip olduğu düşünülen kaşıntı, bazı durumlarda cilt sağlığı üzerinde rahatsız edici bir etki yaratabilir. Tıp literatüründe "pruritus" olarak bilinen bu kaşıntı, vücudun sadece belirli bölgelerinde değil, tüm vücutta da ortaya çıkabilir. Peki, vücut kaşıntısına ne iyi gelir?

Haber 23-09-24 13:56

Yüksek tansiyona ne iyi gelir? Yüksek tansiyonu en hızlı ne düşürür?

Tansiyon, kanın damar duvarlarına uyguladığı basıncı ifade eden bir tıp terimidir. Hipertansiyon ise bu basıncın normal sınırların üzerinde, yani daha yüksek seviyelerde seyrettiği bir durumu tanımlar. Yaygın olarak yüksek tansiyon olarak bilinen bu durum, dünya çapında 1,5 milyardan fazla kişiyi etkileyen, son derece yaygın bir sağlık sorunudur. Peki, yüksek tansiyon nasıl düşer?

Haber 23-09-24 13:55

Basura (hemoroide) en çabuk ne iyi gelir? Basur (hemoroid) kremle geçer mi?

Basur olarak bilinen hemoroid, her yaşta görülebilmesine rağmen, özellikle 45-65 yaş arasındaki yetişkinler ve hamile kadınlar arasında daha yaygındır. Günlük yaşam kalitesini olumsuz etkileyen bu rahatsızlık, tedavi edilmediğinde ciddi problemlere yol açabilir. Ancak, birçok insanın utanma duygusu nedeniyle doktora gitmekten çekinmesi, tedaviye geç kalınmasına neden olan en yaygın hatalardan biri olarak öne çıkmaktadır. Peki, basur (hemoroid) nasıl geçer?

Haber 23-09-24 13:51

Mide şişkinliğine ne iyi gelir? Mide şişkinliği neden olur, en hızlı şekilde nasıl geçer?

Mide şişkinliği, genellikle yemeklerden sonra oluşan ve midede gerginlik, doluluk hissi ile birlikte sıkça ağrıya yol açan bir sindirim problemi olarak tanımlanır. Bu rahatsızlık, genellikle aşırı gaz üretimi ve sindirim sistemi kaslarının işlevindeki bozukluklar gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanır. Mide şişkinliği, birçok farklı sorunun bir araya gelmesiyle ortaya çıkabilir, bu yüzden temel nedenlerin doğru bir şekilde belirlenmesi önemlidir. Peki, mide şişkinliğine ne iyi gelir?

Haber 23-09-24 13:50

Kabızlığa ne iyi gelir? Kabızlık en hızlı şekilde nasıl geçer?

Kabızlık, bağırsak hareketlerinin yavaşlaması ve boşaltım sisteminin verimli çalışmaması sonucu ortaya çıkan bir rahatsızlıktır. Genellikle basit doğal yöntemlerle giderilebilen hafif kabızlık durumları, bazı vakalarda daha ciddi bir hâle gelebilir ve tedavi gerektirebilir. Peki, kabızlığa ne iyi gelir? Kabızlık en hızlı şekilde nasıl geçer?

Haber 23-09-24 13:49

Sinüzite ne iyi gelir? Sinüziti en hızlı ne geçirir?

Yüz kemikleri ve kafatasının içine yerleşmiş boşluklara sinüs adı verilir. Sinüslerin içleri solunum yolu hücreleri ile dolu olduğundan solunan havayı ısıtır, nemlendirir, yabancı partikülleri tutar ve mukus salgılarlar. Sinüsleri örten hücre tabakasının iltihaplanması ise sinüzüt olarak adlandırılır. Sinüzütte sinüsler iltihaplanır ve tıkanır. Sinüzite karşı uygulanan doğal yöntemler hem semptomları korumaya yardımcı olur.

Haber 21-09-24 17:27

Reflüye ne iyi gelir? Reflüyü en hızlı ne geçirir? Reflü ilaçsız geçer mi?

Yaşam kalitesini olumsuz bir şekilde etkileyen reflü, doğru beslenme, yaşam tarzı değişiklikleri ve doğal çözümler ile yönetilebilir bir sağlık rahatsızlığıdır. Anlık rahatlama için ilaçlar ve ayrıca evde uygulanabilecek çözümler bulunabilir. Fakat reflüde belirtiler sürekli olarak tekrarlarsa bir uzmana danışmak gerekir. Reflüyü hızlı bir şekilde geçirecek yöntemler arasında en çok uygulanan yöntem sıcak su içilmesidir.

Haber 21-09-24 17:19

Oscar adayı Hayat filmindeki çekim hatası dikkatlerden kaçmadı! Ünlü yönetmen hatayı kabul edince sosyal medya onu konuştu

Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz'un 'Hayat' filmi, bu yılki Akademi Ödülleri'nde Türkiye'nin 'En İyi Uluslararası Film' adayı olarak belirlendi. Miray Daner ve Burak Dakak'ın başrollerini paylaştığı filmdeki bir hata ise izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Ünlü yönetmen hatayı kabul edince sosyal medyada onu konuştu...

Magazin 21-09-24 11:06

Meral Akşener'den aylar sonra yeni fotoğraf! Ankara'da görüntülendi, son hali yine gündem oldu

Meral Akşener aylar sonra yeni imajıyla ortaya çıktı. İYİ Parti Genel Başkanlığı'ndan ayrıldıktan sonra kamuoyunda görüntü vermeyen, en son sarıya boyattığı saçları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmeyle gündem olan Akşener, aylar sonra eşi ve yakın ekibiyle birlikte Ankara'da görüntülendi. Akşener’in son hali ve yeni saç stili, sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Haber 20-09-24 08:07

Şimdi herkes orayı konuşuyor! İngiliz gazetenin hamlesi Türkiye'de heyecan yarattı... Turist akını bekliyorlar

İngiliz The Times gazetesinin, Muğla'nın Fethiye ilçesini ekimde plaj tatili için dünyanın en iyi destinasyonları arasında üçüncü sırada göstermesinin, bölgeye gelen İngiliz turist sayını arttırması bekleniyor. Sektör temsilcileri söz konusu haberi sevinç ve heyecanla karşılarken "Sektör için 2025 yılına olumlu yönde etki edecek bir haber" olduğunu belirtti.

Finans 19-09-24 14:40

'Duyduğumuz rakam 78 bin TL! Çok iyi' Bebek gibi bakıyorlar... Çabanın sonucundan umutlular 'Hırs yapıyoruz'

Eskişehir’de mısıra göre daha az su tüketmesi nedeniyle alternatif olarak tercih edilen ve çiftçilerin gece gündüz demeden adeta bebek gibi baktığı ayçiçeğinin hasadı için üreticilerin umutlu bekleyişi sürüyor. Çiftçi Harun Esenoğlu "Fiyat çok dalgalı. Serbest piyasa olduğu için sadece çıkaran iller var. Mesela Denizli. Orada duyduğumuz, internetten gördüğümüz 78 bin TL gibi bir rakam var. Fiyat 75-78 bin TL arasında olursa çok iyi ama onun altına düşerse gerçekten çok büyük zarar ederiz" dedi.

Finans 19-09-24 11:20

Viking'den Clark Kent'e dönüşün! Her erkeğin kullanması gereken cilt bakım ürünleri

Cilt bakımı zamanla erkeklerin de hayatında yer etmeye başlayan bir rutin. Gün boyunca maruz kalınan stres, çevresel kirlilik ve tıraş gibi faktörler cildi yıprattığından her erkeğin cilt bakımına dikkat etmesi şart. Çünkü cildin sağlıklı ve canlı görünmesi sadece estetik bir kaygı değil aynı zamanda uzun vadede cildi korumanın da en iyi yolu. Bu yüzden nemlendiricilerden yüz temizleyicilere, sakal bakım ürünlerinden toniklere kadar pek çok seçeneği sizler için derledik.

Haber 18-09-24 15:08

Hala eleman sıkıntısı var! Çalışsın diye 3 ay bekliyorlar... O sektörde çalışan sayısında rekor kırıldı 'Daha fazlasına ihtiyaç duyulacak'

İnşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı, temmuz ayı itibarıyla 1 milyon 848 bin kişiye yaklaşırken, bu rakam tüm zamanların en yüksek seviyesi olarak kayıtlara geçti. AYİDER Başkanı Hakan Şişik, sektörde çalışan sayısında rekor kırılmasına karşın ciddi bir eleman sıkıntısı yaşandığını vurgulayıp "Lüks konut projelerinde iyi bir ustayla çalışabilmek için ustayı 2-3 ay beklemek durumunda kalabiliyoruz" dedi. Şişik, 2025'te inşaatların artmasıyla daha fazla elemana ihtiyaç duyulacağını belirtti.

Finans 18-09-24 11:47

Egzamaya ne iyi gelir? Egzamayı en çabuk ne geçirir? Egzama için kesin çözüm nedir?

Cilt hastalıkları hem gözle görülebildikleri hem de dış ortamla sürekli olarak temas hâlinde oldukları için bireylerin yaşamlarını olumsuz bir şekilde etkiler. Egzama da, ciltteki iltihaplanma, kuruluk ve kaşıntı gibi belirtileri olan bir cilt hastalığıdır. Egzama pek çok farklı etkene bağlı olarak meydana gelebilir. Egzama farklı kişilerde farklı belirtiler ve tetikleyiciler gösterdiğinden dolayı tedavisi de kişisel bir yaklaşım gerektirebilir.

Haber 17-09-24 22:48

Kireçlenmeye ne iyi gelir? Kireçlenmeye en iyi gelen şey nedir? Kireçlenme için evde ne yapabilirim?

Kireçlenme eklemlerde oluşan bozulmalara verilen isimdir. Genel olarak yaşlılıkla bağlantılı bir durum olan kireçlenme, eklem kıkırdağının zamanla yıpranması ve kaybolmasının sonucunda ortaya çıkar. Kireçlenme çoğunlukla dizlerde, kalçada, ellerde ve omurgalarda olmak üzere vücudun farklı yerlerinde görülebilir. Kireçlenme sebepleri arasında ise yaşlanma, genetik unsurlar eklem yaralanmaları ve obezite durumları bulunur.

Haber 17-09-24 22:37

Koop-İş Sendikası'dan LGS ve YKS'ye hazırlanan öğrencilere destek... Eğitimde fırsat eşitliği için büyük adım

TÜRK-İŞ'e bağlı Koop-İş Sendikası, dijital eğitim platformu olan bir site ile anlaşarak üyelerinin çocuklarına LGS ve YKS eğitimi vermeye başladı. Ücretsiz olarak çocukları sınava hazırladıkları bu sistemde Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar, "En iyi yatırım, eğitim yapılan yatırımdır" diyerek bu desteğe devam edileceğini ifade etti.

Finans 17-09-24 13:12

Dünyanın en iyilerinden oldular! Sabancı, Koç, Akbank, Enka… Time Dergisi duyurdu

Sabancı, Koç, Akbank, Enka… Dünyanın en iyi şirketleri arasına girdiler! Time Dergisi'nde yayımlandı. Dünyanın en değerli şirketi ABD'li Apple olurken, listeye Türkiye'den 4 şirket dahil edildi. Genel skora göre Sabancı Holding 405. sırada yer alarak Türkiye'den sıralamaya en tepeden giren kurum oldu.

Finans 16-09-24 13:17

Emmy Ödülleri'nde Shogun şov yaptı! En İyi Drama, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Kadın Oyuncu...

Televizyon dünyasının Oscar'ları olarak kabul edilen 76. Emmy Ödülleri'nde kazananlar belli oldu. Shogun dizisi, En İyi Drama, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Kadın Oyuncu dahil olmak üzere 18 Emmy ödülü kazandı. The Bear, Hacks gibi yapımlar da gecede bolca ödül aldı.

Magazin 16-09-24 09:40

Tüm zamanların en iyi 10 dizisi! Breaking Bad, Game of Thrones ve dahası...

Dünya’da ve Türkiye’de son dönemlerin en çok izlenen en iyi dizileri yer aldı. Tüm zamanların en iyi dizileri arasından adından en çok söz ettiren ve hayranlarının çıkacağı günü iple çektiği ‘Game of Thrones’ dizisi de ikinci sırada yer aldı.

Magazin 15-09-24 15:22

MasterChef Beyza'nın hurma tatlısı şefleri mest etti! Kaşık atacaktım dedi, sosyal medya yıkıldı

MasterChef Türkiye'de bu hafta bir yandan eleme heyecanı sürerken bir yandan da en iyi tabaklar gündem oldu. Beyza'nın yaptığı tatlı ise şefleri mest etti. Mehmet Şef neredeyse kaşık atacaktı.

Magazin 15-09-24 11:34

Volkan Demirel, Osimhen'i öve öve bitiremedi: Gelmiş geçmiş Türkiye’nin en iyi santrforu! Daha iyisi gelmez

Osimhen rüzgarı İstanbul'da esmeye başladı. Dün akşam Galatasaray formasıyla ilk maçına çıkan yıldız golcü, maç boyunca gösterdiği performansla dikkat çekti. Volkan Demirel'in Osimhen'le ilgili söyledikleri ise gündem oldu. Osimhen'i öve öve bitiremeyen Demirel "Şu anda Victor Osimhen, Türkiye’ye gelmiş geçmiş en iyi santrfordur. Bu kadar da net söylüyorum. Belki Osimhen’den daha iyisi gelmeyebilir bile." dedi.

Spor 15-09-24 09:52

Evde profesyonel kahve deneyimi! Kahve tutkunlarına özel espresso makineleri

Sabahları gözünüzü açar açmaz ilk aklınıza gelen şey sıcak bir fincan kahve mi? Hele ki sert bir espresso, güne başlamanız için olmazsa olmaz mı? O zaman size iyi bir haberimiz var! İster yoğun iş temposuna bir enerji molası ister sabahları hızlıca hazırlanmak için; ev tipi espresso makineleri ile favori kahvenizi tam istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Lezzetli ve taze bir kahveyle güne başlamak her zaman fark yaratığından sizin için en sevilen espresso makinelerini listeledik. İşte detaylar!

Yemek 15-09-24 01:15

''Gördüğüm en iyi takım'' demişti... Galatasaray'ın 5-0'lık galibiyeti sonrası Mourinho gündemde!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Rizespor'u 5-0 mağlup etti. Karadeniz ekibi, milli maç arasına girmeden önce kendi sahasında Fenerbahçe'ye de 5-0 yenilmişti. Sarı - lacivertlilerin Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Rizespor hakkındaki yorumları, sarı-kırmızılıların galibiyetinin ardından gündeme oturdu. İşte detaylar...

Spor 15-09-24 00:59

Philips'ten Braun'a en çok tercih edilen erkek bakım setlerini seçtik

Erkekler açısından iyi bir görünüm için saç, sakal ve vücut bakımına özen göstermek, kişisel bakım rutininin en önemli adımlarından biri. Bu noktada Philips, Braun ve Remington gibi ünlü markalar, kullanıcılarına hem pratik hem de kaliteli bakım setleri sunuyor. Keskin bıçaklardan uzun ömürlü bataryalara, çok fonksiyonlu başlıklardan kablosuz kullanım kolaylığı olan tıraş makineleri ve vücut bakım kitlerine kadar herkesin ihtiyaçlarına hitap eden setleri sizler için listeledik. İşte detaylar!

Haber 14-09-24 22:20

İyi geceler mesajları - Sevgiliye en tatlı, anlamlı, en güzel, etkileyici, uzun ve romantik İngilizce ve Türkçe iyi geceler mesajı

Sevgilinize uyumadan önce iyi geceler mesajı göndermek, ilişkinizin tatlı bir ayrıntısıdır. Ancak bu mesajın sıradanlıktan uzak, etkileyici ve romantik olması önemlidir. İyi geceler dileklerinizin içeriği, bazen kısa ve öz, bazen de uzun ve derin olabilir; ancak önemli olan, bu mesajların ne denli özel ve kalpten olduğu ve sevgilinize duyduğunuz duyguları en güzel şekilde yansıtmasıdır.

Haber 14-09-24 17:03

Michelin yıldızı nedir, nasıl alınır? Michelin yıldızı kriterleri nelerdir?

Michelin Rehberi, dünya genelinde restoran değerlendirme alanında en prestijli referans olarak kabul edilir. Her yılın başında, gastronomi dünyasında en iyi restoranların listesi Michelin Rehberi aracılığıyla açıklanmaktadır. Peki Michelin yıldızı nasıl alınır? Michelin yıldızı kriterleri nelerdir?

Yemek 14-09-24 16:27

Samsunsporlu Bennasser: Birçok takım hazır değil ama biz hazırız

Samsunspor'un orta saha oyuncusu Ait Bennasser, oynadıkları 3 maçta da iyi performans gösterdiklerini belirterek, "Birçok takım şuan için hazır olmayabilir ama Samsunspor hazır. Şu an en büyük hedefimiz ligde kalmak" dedi.

Spor 12-09-24 10:26

Dünyanın en iyi kulüpleri açıklandı! İlk 25'te tek Türk takımı var... Herkesi şaşırtan liste!

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS), 1 Eylül 2023-31 Ağustos 2024 tarihlerini baz alarak dünyanın en iyi takımlarını açıkladı. Bu yılki sıralamalarda, ilk 25 takım arasında sadece bir Türk kulübü yer aldı. Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe ilk 25'te kendine yer buldu.

Spor 11-09-24 17:16

Beşiktaş'ın yıldızı Paulista'dan UEFA Şampiyonluğu açıklaması!

Beşiktaş’ın tecrübeli savunmacısı Gabriel Paulista, UEFA Avrupa Ligi’nde gidebilecekleri en iyi yere kadar gitmek istediklerini söyleyerek, "Avrupa Ligi’ni kazanmak müthiş bir hayal, müthiş bir başarı olur. Biz adım adım bakıyoruz. Önemli olan rakiplerimizin arasından sıyrılıp bir sonraki aşamaya gelmek" dedi.

Spor 11-09-24 11:48

En sevilen kişisel bakım ürünlerinde Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları başladı

Okulların açılması ve şehir hayatının yoğun temposuna geri dönüş, kendimize daha çok özen göstermemiz gereken bir dönemi beraberinde getiriyor. İster ders çalışırken ışıldamak ister iş hayatına dinamik bir başlangıç yapmak isteyin; kendinizi iyi hissettirecek kişisel bakım ürünleri, bu dönüş sürecinin olmazsa olmazları arasında. Cildinizi ve saçınızı bu döneme hazırlarken Nivea'dan L'Oréal Paris'e, Braun'dan Flormar'a kalite ve uygun fiyatın buluştuğu markaları sizin için seçtik. İşte detaylar!

Haber 09-09-24 13:22