En Pahali Sigara Haberleri

Malatya ve Sivas depremleri herkesi tedirgin etti! AFAD Başkanı son durumu açıkladı

AFAD Başkan Okay Memiş Sivas ve Malatya depremleriyle ilgili olarak açıklamada bulundu. Deprem bölgesinde yaptıkları saha taramasında herhangi bir can kaybının olmadığını bilmelerinin kendileri için en önemli unsur olduğunu anlatarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekiplerinin hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

Haber 2024-10-17 19:41:31

Fenerbahçe'nin yıldızı Osayi Samuel, Nijerya'da yaşanan skandalı paylaştı! ''Az kalsın ölüyorduk

Futbol dünyasının son dönemde yaşanan en skandal olaylarından biri gerçekleşmişti. Nijerya Milli Futbol Takımı'nın Libya'nın doğusundaki Ibrık Havalimanı'nda 20 saattir mahsur kalmıştı. Neredeyse 1 gün boyunca havalimanı koltuklarında yatan yıldız futbolcular zorlukla ülkeden çıkış yapabilmişti. O anları yaşayan Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Osayi Samuel'den açıklama geldi.

Spor 2024-10-17 16:44:11

2025 bütçesi yolda! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: En büyük pay eğitime

Bütçe kanunu teklifi hazır! 2025 bütçesi için kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz "Yüzde 14,8 oranla en büyük payı eğitime ayırıyoruz" dedi. Kanun teklifi için görüşmeler 22 Ekim'de başlayacak.

Finans 2024-10-17 16:35:10

Serin hava 'dünyanın en pahalı baharatına' yaradı! 320 bin TL'ye alıcı buluyor 'Fiyatlar değişecek'

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesiyle özdeşleşen ve "dünyanın en pahalı baharatı" olarak adlandırılan safran, havaların serin olması dolayısıyla daha çok çiçekleniyor. Safranın kilosu 320 bin liradan alıcı buluyor. Yukarıçiftlik Köyü'nde safran üreticiliği yapan İsmail Yılmaz "Tamamen sezon bittikten sonra rekolteye göre fiyatlar muhtemelen değişecektir" dedi.

Finans 2024-10-17 15:57:53

Diğer Haber Etiketleri

deprem afad Sivas Malatya a milli takım da, fenerbahçe Bright Osayi-Samuel bütçe Cevdet Yılmaz safran Safranbolu tespih Adana dolar Acun Ilıcalı vergi TCMB faiz kararı ekim konut konut fiyatları konut satışları ev fiyatları hedefi Edin Dzeko José Mourinho Manken moda Irina Shayk Fintables Faiz kararı Rojin Van Google kayıp tüik gelin damat cinayet Samsun Büyükşehir Belediyesi işçi maaşı maaş Bakan de Futbolcu Portekiz benfica Kerem Aktürkoğlu Orkun Kökçü Amerikan Doları Fed Zam itü kredi kartı Mehmet Şimşek savunma sanayi ak parti kanser DNA buruk florya metin oktay tesisleri Süper Lig Barış Alper Yılmaz calvin klein calvin klein ayakkabı calvin klein boxer calvin klein çanta calvin klein mont calvin klein parfüm sağlık sağlıklı besinler yoğurt bal İsrail Gazze savunma sanayii hırvatistan milli ligde İrfan Can Kahveci bina çöktü araba Esenler Puma puma ayakkabı puma ayakkabı erkek puma erkek ayakkabı puma erkek spor ayakkabı puma sneaker puma spor ayakkabı puma spor ayakkabı erkek ele Model Ashley Graham asgari ücret doğum borçlanması emeklilik Sahra Çölü sel meteoroloji güzellik hücreler mon cilt Bafra Samsun ağız ağız kokusu ayak göz sağlığı Ağrı göz kuruluğu diş eti yıllık sevilla bronşit Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı mbappe real madrid tecavüz Nostradamus kehanet kahin valiz valiz seti kabin valizi büyük boy valiz kabin boy valiz orta boy valiz samsonite valiz erden galatasaray ışıl sarı kart Özgür Özel CHP transfer dönemi yaşında barcelona boğaz iltihap emekli maaşı en düşük emekli maaşı emekli maaş zammı balgam

Fiyatı 50 bin dolar! 'Bu para az bile diyorlar' Rakamı abartı bulanlara yanıt verdi 'Gülünç geliyor onlara'

Adana’da 3’üncüsü gerçekleştirilen Tespih ve Doğal Taşlar Fuarı’nda 50 bin dolar değeriyle ‘Osmanlı Sıkma Kehribar’ fuarın en pahalı tespihlerinden birisi olarak dikkat çekiyor.

Finans 17-10-24 15:18

Acun Ilıcalı açtı ağzını yumdu gözünü! İddiayı görünce çileden çıktı: Cahil, iftiracı, hokkabaz! Listeye seni sokabiliriz bence

Türkiye'nin "vergi yüzsüzleri" açıklanırken ülkenin en tanındık simalarından Acun Ilıcalı da "üç yıldır vergi ödemediği" iddiasıyla gündeme geldi. Ilıcalı'dan iddiaya yanıt gecikmedi. "Hokkabaz" ve "cahil" diyen ünlü isim vergi iddiasını yalanlarken ateş püskürdü.

Finans 17-10-24 14:49

SON DAKİKA: Merkez Bankası faiz kararı belli oldu! En son 7 ay önce değişmişti: İşte Ekim 2024 TCMB politika faizi açıklaması

Son dakika... Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını açıkladı. Yılın onuncu faiz kararı için TCMB'den açıklama geldi. Merkez Bankası politika faizini en son mart ayında değiştirmişti. Piyasaların beklentisi ise Merkez Bankası'nın ekim ayında da sabit kalacağı yönündeydi. Merkez Bankası Ekim ayını da pas geçerek politika faizini sabit bıraktı.

Finans 17-10-24 14:00

'Ev almanın zamanı' Konut satışında zirve! Düşüşten sonra fiyat artışı olur endişesi... 'Alım fırsatı görüp harekete geçtiler'

Türkiye genelinde gerçekleşen konut satış adedi eylülde 140.919'a ulaşarak son 21 ayın en yüksek verisi olarak kayda geçti. Sektör temsilcileri istatistikleri değerlendirdi. GYODER Neşecan Çekici "Ev almanın zamanının geldiğini ev satın almak isteyenler biliyor" derken "peşinatı olanların yakın gelecekte fiyat artışı olabileceği endişesiyle harekete geçtiğini gösterdiğini" anlattı. KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova "İnsanlar konutta ciddi bir alım fırsatı görüp harekete geçti" dedi.

Finans 17-10-24 13:21

Mourinho’dan Radikal Karar! Gölcü tercihinde farklı yol... Fenerbahçe'nin ileri ucu şekilleniyor!

Fenerbahçe Teknik Direktörü José Mourinho, takımda birinci ve ikinci forvet ayrımını tamamen ortadan kaldırma kararı aldı. Yeni transfer Youssef En-Nesyri ile Edin Dzeko için stratejisini belirleyen Portekizli teknik adam, golcü tercihinde bambaşka bir yol izleyecek. İşte bu yeni sistemin detayları...

Spor 17-10-24 13:13

Herkes onları konuştu... Rusya'nın en seksi kadını Irina Shayk Victoria's Secret defilesinin kamera arkasını paylaştı! Beğeni butonu çöktü

En son 2018 yılında gerçekleştirilen Victoria's Secret Fashion Show geri döndü. 6 yılın ardından yeniden düzenlenen defilede birçok ünlü manken boy gösterdi. Bu isimlerden biri de Rusya'nın en seksi kadını seçilen Irina Shayk oldu. Shayk herkesin konuştuğu Victoria's Secret defilesinin kamera arkasını paylaştı. Ünlü modelin gönderisi kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 17-10-24 13:06

17 Ekim'de öne çıkan ekonomi başlıkları... Merkez'in faiz kararına saatler kaldı!

Bugün piyasaların gözü Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz kararında. Merkez Bankası en son mart ayında politika faizini yüzde 50'ye yükseltmişti. 2024 yılının onuncu ayında açıklanacak olan faiz kararı için ise piyasalar heyecanlı. Ayrıca Morgan Stanley Türkiye makroekonomik görünümü ve bankacılık sektörüne olan etkilerini konu alan bir rapor yayımladı. Raporda Türk ekonomisi için kritik değerlendirmelerde bulunuldu.

Finans 17-10-24 11:33

'Öldükten sonra cennete nasıl girilir?' Rojin'in son Google aramaları şaşırttı! En çarpıcı nokta ise Google haritalarda baktığı yer

Rojin Kabaiş üniversite eğitimi almak için gittiği Van'da akşam yemeği yedikten sonra kayboldu ve 18 gün sonra cansız bedeni bulundu. İntihar mı cinayet mi soruları hala kafa karıştırırken telefonundaki son Google aramaları ortaya çıktı. 3 arama yapan Rojin'in haritalarda baktığı son yer ise cansız bedeninin bulunduğu nokta olması dikkat çekti.

Haber 17-10-24 11:04

TÜİK açıkladı! Konut satışları eylül ayında arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu eylül ayında konut satışları istatistiklerini açıkladı. TÜİK'in verilerine göre, eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %37,3 oranında artarak 140 bin 919 oldu. Konut satışının en fazla olduğu il ise İstanbul oldu.

Finans 17-10-24 10:13

Düğüne giderken yolda bir yabancıyla yol kavgası yaşadı! Damat düğünde herkesin gözü önünde vurularak öldürüldü

37 yaşındaki Tyrek Burton isimli damat, Kuzey Carolina'da gerçekleşen bir düğünle hayatının en güzel gününe imza atmaya hazırlanırken kabusu yaşadı. Burton, düğün mekanına giderken yolda bir kişiyle yol kavgası yaşamıştı. Kavga ettiği adam onu düğün mekanına kadar takip etti ve silahla ateş ederek öldürdü.

Trend 17-10-24 10:01

En düşük işçi maaşı 45 bin 814 TL oldu! İmzalar atıldı 'İlk defa kıdem zammı uygulaması...'

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde (SBB) en düşük işçi maaşı 45 bin 814 TL oldu. Belediye-İş Sendikası ile imzalanan '2024-2026 Dönemi Toplu İş Sözleşmesi'nin hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Güçlü, etkili ve insan odaklı bir anlayışla her zaman çalışanlarımızın yanındayız. 4 bin 251 çalışanımızı ilgilendiren Toplu İş Sözleşmemiz ile çalışanlarımıza yüzde 27 oranında bir zam sağlamış oluyoruz. Mesai arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Finans 17-10-24 09:36

Portekiz'de Benfica depremi! Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün takımı için 3 yıl men tehlikesi... Tarihinin en ciddi suçlaması ile karşı karşıya

Milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün formasını giydiği Benfica, tarihindeki en ciddi suçlama ile karşı karşıya. Portekiz basınında yer alan haberlerde Benfica'dan spor müsabakalarından 3 yıl men edilme cezasıyla karşı karşıya olduğu belirtildi.

Spor 17-10-24 09:28

17 Ekim 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Ekim Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 17 Ekim 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Ekim Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 17-10-24 09:20

Canlı yayında konuştu! Asgari ücret zammı için sayılı gün kaldı... Ekonomist Faruk Erdem tahminini paylaştı! Yüzde 42 civarında...

Aralık ayında Asgari Ücret Tespit Komisyonu zam oranını belirlemek için toplanacak. Temmuz ayında ara zam almayan asgari ücretli ocak ayı zammını merakla bekliyorken uzmanlar tahminlerini paylaşmaya devam ediyor. Takvim Gazetesi'nin Ekonomi Müdürü Faruk Erdem canlı yayında asgari ücrete gelebilecek zam oranını paylaştı. Erdem, ellerine bir kağıt alacaklar diyerek, "En düşük tahmininin yanına 24 bin 57 lirayı yazacaklar" dedi.

Finans 17-10-24 09:09
Zam

Girişimcilik dünyasında yeni dalga Big Bang sahnesinden yükseliyor

İTÜ ARI Teknokent’in Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek tarafından her yıl düzenlenen Türkiye’nin en büyük girişimcilik etkinliği Big Bang Startup Challenge, bu yıl girişimcilik dünyasında yeni bir dalga yaratmaya hazırlanıyor. 18-19 Aralık tarihlerinde herkese açık şekilde UNIQ İstanbul’da gerçekleştirilecek etkinliğin bu yılki mottosu ‘’Geleceğe Liderlik Et’’ olacak. Big Bang sahnesine çıkacak girişimlerin sunumları eş zamanlı olarak global yatırımcılara canlı yayınlanacak.

Finans 17-10-24 09:00

750 liralık kesinti iptal edilmişti, yeni formül 10 bin lira alınsın! Teklif Bakan Şimşek'in masasında: Yüksek limiti olandan alınacak

Ekonomide geçtiğimiz günlerin en çok konuşulan konusu 100 bin lira kredi kartı limiti olanlardan 750 liralık savunma sanayi harcı alınacak olmasaydı. AK Parti bu teklifini geri çekti ve yeni formül üzerine yoğunlaştı. Bakan Mehmet Şimşek'e sunulan yeni teklifte “Kredi kartı limiti 100 bin TL olan vatandaştan 750 lira alınmasındansa, 1 milyon limiti olandan 10 bin lira alınsın ya da kademeli pay olsun” denildi.

Finans 17-10-24 06:34

Canlı yayında kalıcı yaz saati uygulamasıyla ilgili çarpıcı açıklama! 'Kanser vakalarının artmasındaki en önemli neden'

Zaman zaman gündeme gelen kalıcı yaz saati uygulaması ile ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Prof. Dr. Taner Demirer, "Biyolojik ritmin bozulması nedeniyle Türkiye'de kanserlerde önemli ölçüde artış oldu. Kalıcı yaz saati Türkiye'deki kanserlerin artmasındaki en önemli nedendir" diye konuştu.

Haber 16-10-24 22:48

Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz açıklaması! Antalyaspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor

Trendyol Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, müsabakanın hazırlıklarına devam etti. Futbol A takım doktoru Yener İnce, Barış Alper Yılmaz'ın milli takımdan sakat döndüğünü belirterek "En hızlı şekilde iyileşmesi için çalışıyoruz. Süre vermiyorum ancak olursa Antalyaspor maçına yetiştirmek için uğraşıyoruz." dedi.

Spor 16-10-24 19:57

Tarzınızı yükseltecek Calvin Klein ürünlerinde %50'ye varan indirimler başladı

Gardırobunuzu sezon trendlerini yansıtan en havalı parçalarla doldurmaya ne dersiniz? Lüks moda markası Calvin Klein'in deri ceketleri, tişörtleri, spor ayakkabıları, iç giyim ürünleri ve dahası uygun %50'ye varan indirimlerle sizi bekliyor.

Haber 16-10-24 15:33

Yoğurdun içine 1 kaşık ekleyince faydası iki katına çıkıyor! Vücudun doğal ilacı: Kabızlığı önler, kolesterolü dengeler!

Sindirim sistemini destekleyen ve bağışıklığı güçlendiren en sağlıklı besinlerden biri olan yoğurt, büyük küçük herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Hem lezzetli hem de faydalı olan yoğurdun içine bir kaşık bal eklediğinizde bu faydalar katlanarak artıyor. Bu karışım, kabızlığı önlemeden kolesterolü dengelemeye kadar pek çok sağlık sorununa iyi geliyor. İşte ballı yoğurdun mucizevi faydaları...

Kadin 16-10-24 15:11

Küstahlığın fotoğrafı... İsraillileri dumura uğratan soru: En iyi bebek öldürme teknolojisi sizde mi?

İsrail'in Gazze Şeridi'nde işlediği katliamlar hız kesmeden devam ederken dünya yaşananlara hala seyirci. Savunma sanayii fuarındaki bir aktivist, her gün sayısız insan ve bebeğin yaşamını yitirdiği Gazze'de yaşananlara tepki gösterdi. İsrail standına giden aktivist görevlilere "En iyi bebek öldürme teknolojisi sizde mi?" diye soru yöneltti. Soruya görevlilerden bazılarının gülerek yanıt verdiği anlar dikkatlerden kaçmadı.

Haber 16-10-24 14:58

Fenerbahçeli futbolcuların yüzleri güldü! İrfan Can Kahveci, Edin Dzeko Sebastian Szymanski, En-Nesyri gol attı... Yıldızlar millî arada sahne aldı!

Fenerbahçeli futbolcular, milli arada ülkelerine büyük katkı sağladı. Gösterdikleri performansla göz dolduran sarı-lacivertli oyuncular, kaydettikleri goller ile milli takımlarında beğeni topladı.

Spor 16-10-24 14:03

Esenler'de korkutan yıkım... 15 gün önce boşaltılmıştı 3 katlı bina 2 aracın üzerine çöktü

Kentsel dönüşüm yapılan bir bina da çatı kısmından da yıkım çalışması başlayacaktı ancak beklenildiği gibi olmadı. Gece saatlerinde binanın en üst katındaki beton parçaları yola uçtu. Düşen büyük beton parçaları iki aracı kullanılamaz hale getirdi.

Haber 16-10-24 11:30

Adımlarınızı konforla buluşturacak Puma X-Ray Sneaker'da %45 indirim

Sportif kombinlerinize uyum sağlayacak, günlük yaşamın koşuşturmasında adımlarınızı konforla buluşturacak dayanıklı bir sneaker arayışında olanlar buraya! Günün Fırsatları kapsamında Puma'nın en sevilen modellerinden X-Ray indirime girdi. Bu havalı ayakkabıyı görmek ve fırsattan yararlanmak isterseniz işte detaylar...

Haber 16-10-24 10:04

Dünyanın en seksi kadını Ashley Graham Victoria’s Secret defilesinde yürüdü! Bakan bir daha baktı

Büyük beden model olarak tanıdığımız ve podyumların aranan isimlerinden biri olan Ashley Graham, altı yıl sonra geri dönen Victoria’s Secret defilesinde boy gösterdi. Ashley Graham, yılın moda şovu gözüyle bakılan defileye hazırlık sürecini de takipçileriyle paylaştı.

Magazin 16-10-24 09:46

Kadınlara 'yüzde 30 daha ucuz emeklilik' formülü! O tarihten sonra değişecek

Asgari ücret zammı pek çok kalemde etkili. Biri de doğum hizmet borçlanmaları. SGK Başuzmanı İsa Karakaş, asgari ücret artışının, emeklilikte eksik primlerini doldurmak için hizmet borçlanması yapacaklar açısından maliyet artışı anlamına geldiğini belirtip yılbaşından önce doğum borçlanmasına dikkat çekti. Karakaş, asgari ücretin en az yüzde 30 oranında güncellenmesinin söz konusu olabileceğini işaret edip kadınların yeni yıl öncesi yüzde 30 daha ucuz doğum borçlanması yapabileceğini söyledi.

Finans 16-10-24 09:46

16 Ekim 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Ekim Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 16 Ekim 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Ekim Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 16-10-24 09:20

Yarım asır sonra tekrarlanan felaket! Dünyanın en büyüğü Sahra Çölünde iklim değişikliğine bağlı sel meydana geldi

Fas'ta bulunan Sahra Çölü, son 50 yılın en yoğun yağışlarını gördü! Yağışlar tam iki gün sürdü. Tagounite köyünde yağış 24 saatte 100 mm’yi aştı, bu da nadir yaşanan su baskınına yol açtı. Meteorologlar, iklim değişikliği nedeniyle aşırı hava olaylarının artacağını belirtti. Bazı noktalarda su neredeyse ağaç boyuna eş hale geldi.

Trend 16-10-24 09:19

Her sabah aç karnına içildiğinde cildi tertemiz yapıyor! Karaciğerdeki tüm zehri dışarı atıyor

Temizlenmediğinde ve toksinlerden arındırılmadığında hayatı tehdit eden birçok sağlık problemine sebep verebilen karaciğer, vücudun en önemli organlarından biri olarak biliniyor. Her sabah aç karnına bir kaşık tüketeceğiniz bu karışım karaciğerinizdeki tüm zehri dışarı atmanın yanı sıra cilde de güzellik katıyor. Sadece iki malzeme ile hazırlanan doğal ilacın yapımı ve faydaları...

Kadin 16-10-24 08:39

Samsun'da sigara kaçakçılığı operasyonu

Samsun'un Bafra ilçesinde, sigara kaçakçılığı ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 16-10-24 07:54

Ağız kokusuna ne iyi gelir? Ağız kokusunu en hızlı ne geçirir? Evde ağız kokusu nasıl giderilir?

Ağız ve diş sağlığı ile bakımı son derece önemlidir. Birçok ciddi ve kötü hastalığın belirtisi ilk olarak ağızda görülebilir. Çok fazla nedeni olan ağız kokusu, hem çok sık görülen hem de ciddi problemlerin habercisi olarak kabul edilebilen bir durumdur. Önlem alınmazsa geri dönüşü olmayan hasarlara engel olunamayabilir.

Haber 15-10-24 22:29

Ayak burkulmasına ne iyi gelir? Ayak burkulması en hızlı nasıl geçer? Ayak burkulmasına zeytinyağı iyi gelir mi?

Görülmez kazalara ya da ısınmadan yapılan sporlara bağı olarak, kişiler, ayak burkulması yaşayabilir. Olası bir durum görülmesine rağmen ayak burkulması, ciddiye alınması gereken bir durumdur. Sert doku bağlarının hasar görmesi sonucunda ayak burkulması oluşur ve hemen müdahale edilmesi gerekir.

Haber 15-10-24 21:36

Göz ağrısına ne iyi gelir? Doğal yollarla göz ağrısı nasıl geçer? Göz ağrısı en hızlı nasıl geçer?

Göz ağrısı, gözde hissedilen rahatsızlık veya ağrı durumudur. Bu ağrı, gözün içinde çevresinde veya arkasında olup çeşitli nedenlerden kaynaklanır. Göz ağrısını hafifletmek için soğuk veya ılık kompres uygulamak, gözleri dinlendirmek, damla kullanarak göz kuruluğunu önlemek ve göz kapaklarını nazikçe temizlemek önerilir.

Haber 15-10-24 20:32

Diş eti ağrısına ne iyi gelir? Diş eti ağrısını en hızlı ne keser?

Ağız ve diş sağlığı son derece önemlidir. Bu durum, hem sağlıklı bir vücut hem de özgüvenli bireyler için gereklidir. Çünkü dişlerde ve diş etlerinde görülen ve yaşanan bazı sorunlar, başka büyük hastalıkların habercisi olarak da görülebilmektedir. Diş ve ağız sağlığını, bakımın düzenli olarak yaptırmak gerekir.

Haber 15-10-24 20:05

En-Nesyri'ye sürpriz talip! Fenerbahçe'ye sezon sonunu işaret ettiler

Sezon başında Fenerbahçe'ye Sevilla'dan transfer edilen En-Nesyri'ye sürpriz bir talip çıktı. Fenerbahçe formasıyla istenilen çıkışı bir türlü yakalayamayan Faslı oyuncuya eski takımı Sevilla talip oldu. İşte detaylar...

Spor 15-10-24 19:47

Bronşite ne iyi gelir? Bronşit neden olur, en hızlı nasıl geçer?

Soğuk kış aylarının yaklaşması ile çeşitli hastalıklar da boy gösterir. Özellikle nezle, grip soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara karşı bağışıklık sistemini güçlendirmek bu yüzden çok önemlidir. Vitaminlerle bağışıklık desteklenmeli ve hastalıklara karşı bünyeyi sağlam tutmak gereklidir.

Haber 15-10-24 19:43

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’den ‘Reyting şehveti’ mesajı: Defalarca anlattık en sonunda bir kanun teklifi gelir sorun komple çözülür

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın düzenlediği Kültür, Sanat ve Medyanın Dönüştürücü Gücüyle Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi' toplantısına katılan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin önemli açıklamalarda bulundu. Şiddet içerikli yayınlarla ilgili konuşan Şahin, "Her seferinde reyting denilen şehvete, canavara yeniliyorsunuz. Ufak bir kanun teklifi gelir, şiddet yanlısı yayınların sorunu komple çözülür. Bu mu isteniyor arkadaşlar?" dedi.

Haber 15-10-24 19:10

Dünya futbolunun yıldızı Mbappe'nin başı tecavüz soruşturmasıyla derde girdi!

Dünya futbolunun aktif olarak en iyi oyuncusu olarak gösterilen Kylian Mbappe'nin başı büyük dertte. Yaşadığı sakatlık sebebiyle Fransa'nın Milli Takım kadrosuna dahil edilmeyen Mbappe hakkında tecavüz soruşturması açıldığı öğrenildi.

Spor 15-10-24 17:10

Baba Vanga'nın 2025 kehanetlerinden sonra gözler Nostradamus'a çevrilmişti! Nostradamus'un 2025 tahminleri tüyler ürpertti: Şimdiye kadarki en korkunçları...

Baba Vanga , 2025 yılı için uzaylılarla temas ve zihin okuma gibi ürpertici tahminlerde bulunmuştu. Baba Vanga'nın ardından gözler Nostradamus'a çevrilmişti. Antik Fransız medyumu 2025 kehanetlerinde kimsenin beklemediği bir tablo çizdi. Dünyaca ünlü kahine göre, gelecek yıl yeni bir dünya düzeni yaratılacak.

Trend 15-10-24 17:01

Eastpak'ten Benetton'a ömürlük valizlerde %30 indirim başladı

Yeni bir valiz arayışı içinde misiniz? İşte size harika bir fırsat! Eastpak'ten Kipling'e, Benetton'dan Pierre Cardin'e en kaliteli ve fonksiyonel valizler kısa süreliğine %30 indirimle sizleri bekliyor. Yenilikçi tasarımlarımızla seyahatlerinizi her zaman olduğundan çok daha konforlu hale getirecek valizleri kaçırmayın. İşte sizin için seçtiğimiz indirimdeki valizler...

Haber 15-10-24 16:32

Çok konuşulacak 'hakem hatası' kararı! Fenerbahçe'den Galatasaray'a yanıt geldi: Teklifi kabul ediyoruz!

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray yöneticisi İbrahim Hatipoğlu'nun "Son 2 yıl ve bu ilk 8 hafta dahil, tüm tartışmalı pozisyonlar, kabul edecekleri kulüplerin bir otoriteler tarafından değerlendirilsin" çıkışıyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "Teklifi kabul ediyoruz" denilirken, en yakın zaman da diyalog kurmak ve harekete geçmek için hazır olunduğu belirtildi.

Spor 15-10-24 14:43

Son dakika | '750 TL'yi vatandaştan değil, bankadan al' TBMM kürsüsünde sert çıkış! Özgür Özel: Bu parayı alamayacaksın

Son dakika haberi: Gündeme gelen son vergi Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. AK Parti'nin hazırladığı düzenlemeye göre kredi kartı limiti en az 100 bin TL olan herkesten yıllık 750 TL kesinti yapılacak. CHP lideri Özgür Özel, düzenlemeye "Bu parayı alamayacaksın!" diyerek sert çıktı. Özel, verginin kredi kartıyla geçinmeye çalışan vatandaştan değil, Türkiye'nin en çok kâr eden bankalarından alınması gerektiğini savundu.

Haber 15-10-24 14:23

Mourinho gözüne kestirdi! Ansu Fati'ye yakın takip... Barcelona'dan Fenerbahçe'ye

Devre arası transfer çalışmalarına şimdiden hız veren Fenerbahçe'de Barcelona’da süre bulmakta zorlanan genç yetenek Ansu Fati için harekete geçiyor. Henüz 16 yaşında A takım forması giyen Fati, Messi’den beri en fazla heyecan yaratan La Masia öğrencisi olarak gösteriliyordu.

Spor 15-10-24 12:03

Boğaz iltihabına ne iyi gelir? Boğaz iltihabı neden olur, en çabuk nasıl geçer?

Yutakta ya da bademciklerde çeşitli nedenlere bağlı olarak iltihaplanma oluşabilir. Bakteriler ya da virüsler gibi nedenlerle oluşan bu sorunlar, başka kişilere salgı, tükürük ya da temas gibi yollarla geçebilir. Bağışıklığı güçlendirerek bu tür sorunlardan korunabilir.

Haber 15-10-24 11:23

'15 bin TL'nin üzerine...' En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli maaş zamlarıyla ilgili kritik yorum

2025 yılına kısa bir zaman kala emekli maaş zamlarıyla ilgili beklentiler artarken farklı zam oranları da konuşuluyor. Milyonlarca emekli, ocak ayı itibarıyla ne kadar zam alacaklarını ve en düşük emekli maaşının ne kadar olacağını araştırıyor. Milyonlarca emeklinin maaş zam oranı ile ilgili Faruk Erdem, dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Erdem, 12 bin 500 TL olan taban maaşla ilgili de beklentisini paylaştı.

Finans 15-10-24 11:05