Enerya Enerji Hisse Haberleri

Bakan Bayraktar 2002 yılı ile kıyasladı! Asgari ücretli 2024 yılında kaç litre akaryakıt alabiliyor?

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan artışın asgari ücretlinin alım gücünü düşürdüğüne yönelik soru önergesine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 1 Ocak 2002 yılı ile 1 Ocak 2024 tarihlerinde asgari ücretlinin ne kadar benzin alabileceğini hesapladı. Bayraktar, yaptığı hesaplamasında serbest piyasada oluşan dalgalanmalardan dolayı asgari ücretlinin alabileceği benzin miktarında değişiklik olabileceğinin de altını çizdi.

Finans 2024-10-22 11:06:23

Bakan Bayraktar açıkladı! Sakarya Gaz Sahası'nda günlük 9,1 milyon metreküp üretim yapılacak!

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Enerji Dönüşümü Yenilenebilir Enerji 2035" başlıklı basın toplantısında, açıklamalarda bulundu. Bayraktar, 2025'in ilk çeyreğinde Sakarya Gaz Sahası'nda günlük 9,1 milyon metreküp gaz üretileceğini açıkladı.

Finans 2024-10-21 15:16:36

'Düştü mü çıktı mı' derken... Yatırımcıları bekleyen o tehlike! Değer kaybettikçe kullanan sayısı artıyor

Birçok kişi birikimlerini borsa, altın, döviz ya da hisse senedi gibi araçlarda değerlendirerek yatırım yapmayı tercih ediyor. Ancak bu yatırımlar, farklı bir tehlikeyi de beraberinde getirebiliyor. Çünkü yatırım yapanlar, yatırımlarının son durumunu telefon ya da bilgisayardan neredeyse gözünü ayırmadan sürekli takip ediyor. Amerika'da yapılan bir araştırma yatırımlarını sürekli kontrol edenlerin antidepresan kullanmaya daha meyilli olduğunu ortaya çıkarttı. Uzmanlardan da tavsiyeler geldi.

Finans 2024-10-21 09:46:03

H vitamini nedir, ne işe yarar? H vitamini nelerde var? H vitamini faydaları

H Vitamini, B7 vitamini ve biotin olarak da bilinir. Suda çözünen bir B vitamini olan bu vitamin enerji üretiminde ve protein metabolizmasında önemlidir. En yaygın bilinen özelliği ise cilt, saç ve tırnak sağlığını desteklemesidir. Peki, H vitamini nedir, ne işe yarar? H vitamini nelerde var? H vitamini faydaları nelerdir?

Haber 2024-10-20 17:20:00

Bu besinler soğuklara meydan okuyor! Bağışıklığı zırh gibi güçlendiriyor

Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi ve soğuk havalardan etkilenmeden sağlıklı bir kış geçirilmesi için beslenme önerilerinden bahseden Uzman Dr. Filiz Çalışkan Esen, "Soğuk hava vücudun daha fazla enerji harcamasına neden olabilir ve bu da iştahı artırabilir. Bu dönemde sağlıksız atıştırmalıklardan kaçınılması gerekiyor. Soğuk havalarda vücudunuz daha fazla kaloriye ihtiyaç duyabilir ancak bu ihtiyacı abur cubur ile karşılamak yerine sağlıklı atıştırmalıkları tercih etmek önemlidir" dedi.

Kadin 19-10-24 16:36

Oda termostatı nedir, ne işe yarar? Oda termostatı nasıl takılır?

Oda termostatları özellikle son zamanlarda popüler bir hâle gelen ve kombi ile entegre bir şekilde çalışan cihazlardır. Ülke genelinde en çok kullanılan ısıtma yöntemi doğal gaz olduğundan dolayı faturalarda pratik çözümler aranır. Oda termostatı da kalorifer üzerinden ısı sistemini kontrol ettiği için enerji tüketiminin önüne geçilebilir ve daha ekonomik olabilir.

Haber 17-10-24 14:44

Oda termostatı kullanmak mantıklı mı? Oda termostatı gerçekten tasarruf sağlar mı?

Kış aylarında ideal oda sıcaklığına ulaşmak için kombiler kullanılır. Gerekli olan ısıtmayı sağlayan kombiler, kışın en soğuk günlerinde bile sıcak bir ortam sağlar. Fazla enerji tüketimi ise insanları bütçe konusunda zora sokabilir. Bu nedenle oda termostatları devreye girer ve ev için ideal ısıyı ayarlarken enerji tasarrufu sağlarlar.

Haber 12-10-24 16:49

Adidas'tan Nike'a ayakkabılarda Prime Alışveriş Festivali'ne özel dev indirimler

Prime Alışveriş Festivali hız kesmeden devam ederken en kaliteli spor ayakkabılarla kendinizi şımartabilirsiniz. Puma’nın esnek ve sportif tasarımları, Adidas’ın sağladığı konfor ve Columbia’nın outdoor dayanıklılığı, spor ayakkabı dünyasında öne çıkan seçeneklerden sadece birkaçı. Üstelik bu markaların sunduğu ayakkabılar, sadece spor yaparken değil günlük hayatınızda da stilinizi tamamlıyor. Harekete geçmek için ayağınıza uygun modeli bulup spor hayatınıza yepyeni bir enerji katın!

Haber 11-10-24 01:24

Kış mevsiminin gelmesiyle kış saati uygulaması da tekrar gündem oldu... Bakan Bayraktar açıkladı!

Sabah erken saatlerde işe ve okula giden vatandaşların merak konusu, kış saati uygulaması. CHP İl Sağlık Komisyonu adına konuşan Uzm. Dr. Erdem Nalbant, kış saati uygulamasının insan sağlığını olumsuz etkilediğini vurgulayarak bu uygulamanın durdurulması gerektiğini dile getirmişti. Peki kış saati geri dönecek mi? Akıllara takılan soruya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'dan cevap geldi. İşte o açıklama...

Haber 09-10-24 17:29

D harfi ile başlayan kız isimleri, anlamları ve özellikleri

Anne ve baba adayları, yeni doğacak çocuklarına isim koyma konusunda çok dikkatli davranırlar. Çünkü bazı araştırmacılara göre isimler, insanın karakterine ve geleceğine etki edebilir. Bu nedenle bir bebeğe isim koyarken ismin sadece güzel olması değil, anlamlı ve olumlu enerji taşıyor olmasına da özen gösterirler.

Haber 08-10-24 01:31

Elektrik ve doğal gaza 3 ay zam yapılmayacak açıklaması geldi! Özgür Demirtaş paylaşımı gündem oldu: Az zam yapmak için...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın elektrik ve doğal gaz faturalarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bu açıklama sonrası ekonomist Özgür Demirtaş sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Demirtaş alınan kararın enflasyonu düşük gösterip az zam yapmak için olduğunu aktardı.

Finans 07-10-24 19:29

Son dakika | Elektrik ve doğal gaz yıl sonuna dek zamsız! 3 aylık karar alındı; yeni destek modeli de geliyor: Çok tüketene az destek verilecek

Son dakika haberi: Elektrik ve doğal gaz faturalarıyla ilgili önemli bir açıklama geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın açıklamasına göre faturalara önümüzdeki 3 ay boyunca zam gelmeyecek. Öte yandan elektrik kullanımında yeni destek modeli de yolda: Çok tüketene az destek!

Finans 07-10-24 17:19

Adem Metan, Bakan Alparslan Bayraktar'ı 'Karizma' diye paylaştı! Sosyal medyada olay oldu: 'Milletin evlatlarını milletten soğutma' 'Allah şifa versin'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak görev yapan Alparslan Bayraktar'ın BM önünde çekilen ve 'Karizma' olarak paylaşılan görüntüsü sosyal medyada adeta viral oldu. ABD'de bulunan yayıncı Adem Metan'ın paylaştığı video 1.8 milyon görüntülenmeye ulaştı. Yorumlar ise oldukça dikkat çekiciydi.

Haber 30-09-24 13:17

'Maliyeti sıfıra indirdik! İyi kazanıyoruz' 70 bin TL tasarruf edip kazancını artırdı

Mersin’in Erdemli ilçesinde bir çiftçi, güneşten ürettiği elektrikle hem bahçesinin hem de evinin enerji maliyetini sıfırladı. Yılda yaklaşık 70 bin TL tasarruf eden üretici, kazancını da arttırdı. Çiftçi, "Domates ekiyorduk, masraf ağır olduğu için bize bir şey kalmıyordu. Şu anda maliyeti sıfıra indirdik iyi kazanıyoruz. Daha önce bugünkü rakamlara göre 60-70 bin TL masrafımız oluyordu. Şimdi kullandığımız sistem arıza bile vermiyor" dedi.

Finans 30-09-24 09:27

L-Carnitine nedir, ne işe yarar? L-Carnitine faydaları ve zararları

L-Carnitine, vücutta üretilen doğal bir amino asit türevidir. Böbreklerde, karaciğerde ve beyinde sentezlenir. Vücutta uzun zincirli yağ asitlerini hücrelerin enerji üretim merkezi olan mitokondrilere taşıyıp yağların enerjiye dönüşmesini sağlamak temel görevidir. Peki L-Carnitine nedir, ne işe yarar? L-Carnitine faydaları ve zararları nelerdir?

Haber 30-09-24 00:38

EPDK nedir, ne iş yapar? EPDK'nın açılımı nedir?

Açılımı ve kuruluş tarihi merak edilen EPDK, ilk olarak ortaya çıktığı günden itibaren yetki ve sorumlulukları artan bir kurumdur. Bu kurumun günümüzde 5 ayrı kanunda belirtilen maddelere göre bağımsız denetleme ve düzenleme yetkisine sahip olduğu bilinir. Enerji kaynaklarının denetlenmesi ve belirli unsurlara göre üretilmesi konusunda rol oynayan EPDK, bunların tüketiciye ulaşma aşamasında da çeşitli stratejiler geliştirir.

Finans 29-09-24 13:39

Aydın Doğan bir şirketini daha sattı! DMC Müzik'in tamamı artık Fransız devine ait...

Doğan Holding, DMC Müzik’in kalan yüzde 40 hissesini Fransız müzik devi Believe International’a sattığını duyurdu. Daha önce, Nisan 2020'de şirketin yüzde 60 hissesini 23,4 milyon dolara aynı şirkete satan Doğan Holding, bu kez yüzde 40 hisse için 38 milyon 275 bin 245 Euro bedel karşılığında anlaşmaya vardı. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, satış ve devir işlemlerinin tamamlandığı belirtildi. Bu hamleyle birlikte Believe International, DMC Müzik’in tamamına sahip olmuş oldu.

Finans 26-09-24 13:35

Mini buzdolabı ne kadar elektrik tüketir? Mini buzdolabı çok elektrik yakar mı?

Mini buzdolabı, normal buzdolaplarına kıyasla daha küçük hacme sahip olup daha az yiyecek ve içecek depolamak için kullanılan bir buzdolabı türüdür. Genellikle otellerde veya tatil köylerinde konforlu bir konaklama deneyimi sunmak için kullanılır. Mini buzdolabının elektrik tüketimi kullanım koşullarına bağlıdır. Buzdolabının sıcak bir ortamda çalıştırılması, açılıp kapatılması gibi etkenler enerji tüketimini artırabilir.

Haber 25-09-24 13:54

Antalya'da tonlarca son tüketim tarihi geçmiş tavuk ele geçirildi! Aseton ile silmişler

Antalya'da skandal bir ihraç gerçekleştirilecekti. Rusya’ya ihraç edilmek üzere son kullanma tarihleri aseton ile silinip üzerine yeni tarihler eklenen 65 bin 662 çikolata, bisküvi ve enerji içeceği ele geçirildi. Ayrıca iç piyasada satılmak üzere son kullanma tarihi geçmiş 17 ton tavuk eti ele geçirildi.

Haber 24-09-24 16:20

1 milyon abone daha fazla para ödeyecek! Elektrik ve doğal gaz faturalarına yeni düzenleme: Canlı yayında duyurdu

Gelire esas fatura dönemi geliyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar canlı yayında detayları paylaştı. 1 milyon elektrik ve doğal gaz abonesinin faturası yeni sistem ile daha çok gelecek. Düzenlemenin gelecek yıl hayata geçirilmesi planlanıyor.

Finans 23-09-24 07:17

16 - 22 Eylül haftasının çok satan moda ürünlerini sizin için bir araya getirdik

Tarzınızı yansıtmak ve kendinizi iyi hissetmek için doğru kıyafetler giymek her zaman önemli. Hem günlük hayatta hem de özel günlerde stilinizle fark yaratmanın sırrı doğru parçaları seçmekte gizli. Rahatlığın, şıklığın ve kaliteye duyarlılığın ön planda olduğu moda kategorisinde bu hafta, gardırobunuza enerji katan ürünleri sizin için seçtik. İster klasik bir ceket ister zamansız bir spor ayakkabı arıyor olun, bu hafta herkesin gözdesi olan ürünlere bir göz atmanızı öneririz.

Haber 23-09-24 01:17

Elektrik ve doğal gaza zam olacak mı? Bakan Bayraktar'dan açıklama

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam olacak mı sorusuyla ilgili olarak "Enflasyonun aşağı gidişini hızlandırmak için bu süreci mümkün olduğu kadar zamsız götürmek istiyoruz" dedi.

Finans 20-09-24 21:23

Bakan Bayraktar Çanakkale'ye gitti: Yüzer üretim platformu hakkında açıklamalarda bulundu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Çanakkale'de Türkiye'nin ilk yüzer üretim platformunun bulunduğu noktada basın mensuplarına açıklamada bulundu. Bayraktar, "20 yıl boyunca günlük 10 milyon metreküplük doğal gaz üretecek" ifadelerini kullandı.

Finans 20-09-24 11:39

Plazma kabarcığı nedir? Plazma kabarcığı neden ve nasıl oluşur?

Plazma kabarcığı, plazma hâlindeki maddelerin bir araya gelerek oluşturduğu bir yapıdır. Bu kabarcıklar elektriksel boşaltmalar sırasında veya yüksek enerji yoğunluğu durumlarında oluşur. Plazma, maddenin dördüncü hâli olarak bilinir ve genellikle yüksek sıcaklıklarda ya da elektriksel boşaltmalar sonucu oluşur.

Haber 18-09-24 16:33

Gıda fiyatları düşüş hız kazanabilir! Uzman isim sebebini açıkladı

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütünün (FAO) küresel gıda fiyat endeksi raporunu yayınladı. Rapora göre, dünya çapında enflasyonla mücadelede sona yaklaşılırken azalan enerji maliyetlerinin gıda fiyatlarındaki düşüşü hızlandırabileceği ifade ediliyor. Ayrıca, gıda fiyatları yıllık bazda yüzde 1,1 azaldı.

Finans 15-09-24 16:36

Evde profesyonel kahve deneyimi! Kahve tutkunlarına özel espresso makineleri

Sabahları gözünüzü açar açmaz ilk aklınıza gelen şey sıcak bir fincan kahve mi? Hele ki sert bir espresso, güne başlamanız için olmazsa olmaz mı? O zaman size iyi bir haberimiz var! İster yoğun iş temposuna bir enerji molası ister sabahları hızlıca hazırlanmak için; ev tipi espresso makineleri ile favori kahvenizi tam istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Lezzetli ve taze bir kahveyle güne başlamak her zaman fark yaratığından sizin için en sevilen espresso makinelerini listeledik. İşte detaylar!

Yemek 15-09-24 01:15

Bu kez 'obruk' değil! Görünce hemen haber verdiler... Emniyet şeritleri çekildi

Bingöl Üniversitesi Enerji, Çevre ve Doğal Afet Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü ekipleri, Karlıova ilçesinde yaylada meydana gelen çöküntüyü inceledi. BÜ Enerji, Çevre ve Doğal Afet Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğünden Doç. Dr. Fatma Esen "Burası eski bir göl tabanı. Bu göl tabanında siltli malzeme birikmiş durumda. Bu malzeme yeraltı suyunun etkisiyle çökmüş, lokal bir çöküntü görünümünde. Bunun tehlike arz eden bir durum oluşturduğunu düşünmüyoruz" dedi.

Haber 14-09-24 14:50

Yatırım teşvik belgesinde imalat sanayi zirvede

Türkiye'de 6 ayda verilen yatırım teşvik belgelerinde imalat sektörü başı çekti. Bu yılının ocak-haziran döneminde 5 bin 634 yatırım projesi için teşvik belgesi düzenlenirken, bu kapsamda 438,5 milyar liralık sabit yatırım yapılması ve 123 bin 393 kişiye istihdam yaratılması hedeflendi. Toplam sabit yatırım tutarının 255,5 milyar lirası imalat sektörü için ayrılırken, bu sektörü 86,2 milyar lira ile enerji, 79,2 milyar lira ile hizmet, 9,1 milyar lira ile madencilik ve 8,4 milyar lira ile tarım

Finans 14-09-24 12:00

Dilan Polat'ın hayatına özenen kadına eşinden şok edici yanıt: Engin onu yapmış bunu yapmış diye gösteriyorsun biz de mi kara para aklayalım!

Sokak röportajında Türkiye'nin konuştuğu o isim hakkında 'çok sevindim iyi ki çıkmış' dedi, eşinden beklenmedik bir tepki geldi. Dilan Polat ve Engin Polat'ın tahliye olmasının üzerinden çok kısa bir süre geçti. Tahliye olmaları ise tartışma konusu oldu. Karı koca birbirine girdi biri enerji diğeri sinerji dedi.

Haber 11-09-24 16:44

Bakan Bayraktar faturalar hakkında açıklama yaptı... Devlet yarısından fazlasını karşılıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, katıldığı bir programda faturalar hakkında açıklama yaptı. Bayraktar, "1000 liralık gaz ve elektrik faturasının yüzde 60'ı halen devletimiz tarafından karşılanıyor" cümlelerini kurdu.

Finans 11-09-24 10:39

Enerji kalkanı ile ithalat bağımlılığının önüne geçilecek

Orta Vadeli Program'a göre, enerji ve diğer kritik emtialar gibi unsurların yurt içinde üretimi teşvik edilecek, tüketim malı ithalatına olan talep sınırlandırılacak.

Finans 09-09-24 13:48

Tahliye kararının sonrasında Dilan Polat'tan ilk paylaşım geldi! 'Enerji' şarkısıyla kutlama yaptı... 'Alo Engin'

Dilan ve Engin Polat çifti Türkiye gündemine bir kez daha yerleşti. Dilan Polat'ın tahliyesinin ardından kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan aralarında Engin Polat, babası Sezgin Polat ve kardeşi Kürşat Polat ile muhasebecileri Ahmet Gün'ün de bulunduğu 28 sanık tahliye edildi. Engin Polat'ın tahliye kararının ardından Dilan Polat'tan ilk story geldi. Tahliye kararını Dilan Polat 'Enerji' şarkısıyla kutladı.

Magazin 06-09-24 11:28

Bakan Bayraktar duyurdu! BOTAŞ ve Shell'den 10 yıllık LNG anlaşması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, BOTAŞ'ın Shell ile imzalayacağı LNG anlaşmasıyla 2027'den itibaren 10 yıl boyunca yıllık 4 milyar metreküplük LNG kargosunun Türkiye'ye gönderileceğini açıkladı.

Finans 02-09-24 12:10

Soyadı gerilimi büyüyor! Sessizliğini bozan Necla Nazır eski eşi Ferdi Tayfur'a ateş püskürdü 'Sabrımın sonundayım'

Ferdi Tayfur ile kızı Tuğçe Aydın arasında sular durulmuyor. Ünlü şarkıcı sonunda kızına resti çekerek 'Tayfur' soyadını ticari amaçlı kullanmasına karşı çıkarak suç duyurusunda bulunacağını söylemiş ve avukatı aracılığıyla açıklama yapmıştı. Bu haberin ardından konuşan Tuğçe Tayfur dava dosyasının içeriğini incelediğinde babasının ondan soyadı için 50 milyon TL ya da yüzde 58'lik hisse istediğini iddia etmişti. Soyadı krizine dahil olan anne Necla Nazır da açtı ağzını yumdu gözünü.

Magazin 01-09-24 12:29

Soyadı krizi büyüdü! Ferdi Tayfur kızı Tuğçe Tayfur'dan 50 milyon TL istedi! 'Utanıyorum' diyerek isyan etti

Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur ile bir süredir sorunlar yaşadığı kızı Tuğçe Tayfur arasındaki gerilim iyice arttı. Ünlü şarkıcı kızının 'Tayfur' soyadını kullanmasına yasak getirmiş ve avukatı aracılığıyla açıklama yapmıştı. Tuğçe Tayfur ise dava dosyasının içeriğini incelediğinde babasının ondan soyadı için 50 milyon TL ya da yüzde 58'lik hisse istediğini iddia ettti.

Magazin 31-08-24 12:00

Elektrik tüketimi rekor kırdı! Bakan Bayraktar: Yüzde 57'sini yerli kaynaklardan karşıladık

Sıcak yaz havalarında klima ve vantilatör kullanımları artmışken elektrik tüketimi de buna eş değer olarak artış gösteriyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, temmuz ayında elektrik üretim ve tüketiminde rekor seviyenin görüldüğünü belirtti.

Finans 24-08-24 17:06

Haşimato belirtileri nelerdir? Haşimato tedavisi nasıl yapılır?

Haşimato veya Hashimoto tiroiditi, tiroid bezinin az çalışmasına yol açan bir otoimmün hastalıktır. Boynun ön kısmında yer alan tiroid bezi, vücudun enerji üretiminde kritik bir rol oynar ve adeta bir orkestra şefi gibi tüm hücrelerin metabolik faaliyetlerini düzenler. Bu bezde meydana gelen bir işlev bozukluğu, vücut genelinde ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Peki, haşimato belirtileri nelerdir?

Haber 21-08-24 18:12

Enerji Bakanı 'müjde yok' dedi... Akkuyu için tarih verdi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Filyos Limanı ve doğal gaz üretim sahasında gazetecilerle buluştu. Bayraktar, doğal gaz keşfi için büyük yatırımların yapıldığını aktararak petrol ve doğal gazın bulunmasının 'müjde' olarak ifade edilmesi hakkında da değerlendirmede bulundu. Bayraktar, yapılan keşiflerin uluslararası şirketler gibi yapıldığını aktardı.

Finans 20-08-24 10:55

Son dakika! Dilan Polat için tahliye: Cezaevinden çıktı! Karşılamaya gelen kalabalık grup dikkat çekti... Gündeme bomba gibi düştü: Enerji serbest

Son dakika Dilan Polat kararı: Kara para ve vergi kaçırma gibi suçlardan yargılanan Dilan - Engin Polat çifti gündemden düşmüyordu. Son dönemde sağlık sorunlarıyla gündem olan Polat, yurt dışına çıkış yasağı ve uzaktan yargılanma kararıyla tahliye edildi. Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanma kararını Engin Polat'ın annesi Şükran Polat paylaştı. Dilan Polat tahliyesi sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Son gelişmeyle; Dilan Polat cezaevinden çıktı. O esnadaki kalabalık dikkat çekti.

Magazin 19-08-24 13:57

Tek şarjla 35 pencere siliyor! Cam temizliğinde devrim yaratan o ürünü sizin için bulduk

Yoğun yaşam tempomuz içinde ev temizliğine vakit ayırmak çok da kolay değil. Özellikle de cam temizliğine... Siz camlarınızı nasıl temizliyorsunuz? Geleneksel temizlik yöntemlerini kullanıyorsanız, hem zaman hem de enerji kaybına neden olan eski usül yöntemleri geride bıraktıracak bir önerimiz var. Merak ettiyseniz detaylar için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 19-08-24 10:38

Borsa İstanbul kara pazartesinin etkisinden bu hafta da çıkamadı... Kapanış negatif seyretti

5 Ağustos tarihinde küresel borsalarda yaşanan satış baskısının etkisini Borsa İstanbul sürdürdü. BIST 100 endeksi her ne kadar haftaya yükselişle başlasa da hafta boyu dalgalı bir seyir izledi. Peki BIST 100 haftayı nasıl kapattı? İşte hisse senetlerinde arasında en çok yükselen ve düşenler...

Finans 18-08-24 13:46

Türkiye listenin 1. sırasında yer aldı! En pahalısı burada

1 Temmuz itibarıyla elektriğe yüzde 38; 1 Ağustos itibarıyla ise doğal gaza yüzde 38 zam gelmişti. Enerjiye gelen bu zamlar vatandaşın belinin bükerken Ekonomik Kalkınma ve İş Birliği Örgütü (OECD), Haziran 2024 verilerine göre Türkiye enerji enflasyonunda listenin başını çekiyor.

Finans 18-08-24 10:15

İnsanların yüzde 57'si bu sorunu yaşıyor! Çözülmezse birçok hastalığa neden oluyor

Magnezyum eksikliğinin en tehlikeli belirtisine dikkat edilmesi gerekiyor. Magnezyum 300'den fazla biyokimyasal reaksiyonda rol oynar. İnsanların en az %57'si, hatta muhtemelen daha fazlası düşük magnezyum seviyelerine sahip. Enerji üretimi, sinir uyarılarının iletimi, kasların gevşemesine izin verme, kan şekeri düzenlemesi gibi birçok önemli görevi olan magnezyumun eksikliği beraberinde birçok sorunu getirebiliyor.

Haber 13-08-24 11:05

Ukrayna'nın son saldırısı piyasayı altüst etti! Rus şirket açıkladı 'Fiyatlar daha da artabilir'

Rus enerji şirketi Gazprom'un Temsilcisi Sergey Kupriyanov, Rusya’nın Suca bölgesinde Ukrayna ordusu ile yaşanan çatışmaların doğal gaz ve sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) fiyatlarında artışa neden olduğunu belirterek, "Analistler, gaz fiyatlarındaki yükseliş eğiliminin devam edeceğini düşünüyor." dedi.

Finans 09-08-24 17:07

Milyonlar saat 10.00’a kilitlendi! Gözler enflasyon rakamlarında! TCMB’den enflasyon hakkında kritik açıklama

Gözler, Temmuz ayı enflasyon rakamları yarın açıklayacak olan Türkiye İstatistik Kurumu’na (TÜİK) çevrildi. Yarın saat 10.00’a açıklanacak olan enflasyon verilerinin vergi ayarlamaları ve enerji kalemlerindeki zamlarından etkilenerek yüzde 4’ün üzerinde gelmesi bekleniyor.

Finans 04-08-24 16:49

Bir ülke o Türk’ü konuşuyor! Dünyaca ünlü markanın CEO'su olmuştu: Çalışanlara büyük jest, şirket hissesi verecek

2022 yılında Rolls-Royce Holdings Plc'nin CEO'su olarak atanan Tufan Erginbilgiç hem İngiltere hem de tüm dünyada gündeme oturdu. Sebebi ise 42 bin çalışanı için aldığı karar! Göreve geldiğinden bu yana şirketi yeniden canlandıran isim, şirket hisselerinden her bir çalışanına 700 sterlin değerinde 150 hisse hediye edecek.

Finans 03-08-24 09:33

Doğanlar Holding, inşaat sektöründe yeni bir döneme giriyor

Doğanlar Holding, mobilya ve enerji sektörlerindeki başarılı çalışmalarına inşaat sektöründe de hız kesmeden devam ediyor. Şirketin büyüme hedefleri doğrultusunda önemli bir adım atan Doğanlar Holding, Doğyap Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Murat Doğan’ı atadı.

Haber 01-08-24 16:28

Avrupa'nın en büyük varlık yöneticisi Amundi'den Türkiye kararı! Yatırım yaptılar

Avrupa'nın en büyük varlık yöneticisi Amundi, Türk şirket tahvil ve hisse senetlerine yatırım yaptı. Amundi daha önce yatırımcıları Türk tahvillerinden uzak durma konusunda uyarmıştı.

Finans 31-07-24 15:13

Rahmi Koç için parti verildi! 93 yaşındaki iş insanı dans pistinde şov yaptı

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un dans edip eğlendiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Koç'un o anlarını görenler "Yaşına rağmen bu enerji helal olsun" dedi.

Magazin 28-07-24 15:41