Eran Zahavi Haberleri

Son dakika: Sergen Yalçın, 'Gülmemek için kendimi zor tuttum' demişti! Dünya Kupası'na damga vuran Vincent Aboubakar, Fenerbahçe'ye imza için çok yakın!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig devi Beşiktaş'a iki defa gelen ve iki kez şampiyonluk sevinci yaşayan Vincent Aboubakar'ın adı, bir süredir transfer için Fenerbahçe ile anılıyordu. Kamerun Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ile adından söz ettiren yıldız futbolcunun menajeri Pini Zahavi, sarı - lacivertlilerle görüşeceğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 2022-12-18 12:04:46

Milli yıldıza şok! Odasına kimseyi almadı, kadrodan çıkarıldı

Son dakika... Bir dönem Fenerbahçe'nin de gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmemesi üzerine PSV'nin yolunu tutan İsrailli yıldız Eran Zahavi alınan kararla flaş bir şekilde kadrodan çıkarılmıştı. 35 yaşındaki golcü oyuncunun kadrodan çıkarılma sebebi ise herkesi oldukça şaşırttı. İşte detaylar...

Spor 2022-09-19 19:21:53

Kalp hastalığı belirtileri arasında bacak ağrısı da var! Bu 5 sinyale dikkat

Kalp hastalığı belirtileri arasında bacak ağrısı, ödem ve mide bulantısı gibi belirtilerin de yer aldığını söyleyen Kardiyoloji Uzmanı Dr. Aslıhan Eran Ergöknil, kalple alakasız görünen sinyallere dikkat etmek gerektiğine vurgu yaptı.

Haber 2021-12-02 14:00:38

Lewandowski'nin menajerinden flaş Manchester City açıklaması!

Bayern Münih'in golcüsü Robert Lewandowski'nin menajeri Pini Zahavi, oyuncusu için olası adreslerden birinin Manchester City olduğunu belirtti.

Spor 2021-10-16 18:22:07

Eran Zahavi: Henüz parti yapmıyoruz

PSV Eindhoven'ın Galatasaray karşısında hat-trick ile yıldızlaşan ismi Eran Zahavi açıklamalarda bulundu.

Spor 22-07-21 01:16

Eran Zahavi: Galatasaray'ı yeneceğiz

PSV'nin golcü oyuncusu Eran Zahavi açıklamalarında, "Galatasaray maçı için düşüncem çok net. Kazanmalıyız. Ve çok net söylüyorum, kazanacağız." ifadelerini kullandı.

Spor 10-07-21 17:35

Eran Zahavi: PSV Eindhoven'in İsrailli oyuncusu maça giderken telefonda evindeki soyguna tanıklık etti

Hollanda 1. Ligi (Eredivise) takımlarından PSV Eindhoven'in İsrailli oyuncusu Eran Zahavi, Pazar günü oynanan takımının Willem II'yle oynadığı maça gitmek için takım otobüsüyle yola çıktığı sırada, telefonda eşinin rehin alındığı ve evinin soyulduğuna tanık oldu. Eşinin, soyguncular tarafından çocuklarının gözü önünde bağlanarak, dövüldüğünü duyan Zahavi, PSV Eindhoven kafilesinden ayrılarak Amsterdam'daki evine gitti.

Haber 10-05-21 14:40

Eran Zahavi hayatının şokunu yaşadı!

PSV Eindhoven'ın İsrailli yıldızı Eran Zahavi'nin eşi Shay ve 3 çocuğu evdeyken kargocu kılığına giren soyguncular silahlı soygun yaptı. Soygun sırasında Zahavi'nin eşi ve çocuklarının elleri bağlandı, ağızları bantlandı.

Spor 10-05-21 12:16

Tıbbi olarak da açıklaması varmış: İşte kadın ve erkek kalbi arasındaki 7 fark

Kadın ve erkek arasındaki farklar sıralandığında varılan nokta kadınların duygusallığı ve hassasiyeti oluyor. Kadın kalbinin daha hassas olduğu düşüncesine varılan sohbetler tıbbi olarak da doğrulanıyor mu? Konu ile ilgili bilgi veren Dr. Aslıhan Eran Ergöknil, kadın ve erkek kalbi arasındaki farkları anlattı.

Haber 05-03-21 12:39

Eran Zahavi: Fenerbahçe olayı çılgınlıktı

Fenerbahçe ile uzun süre adı anıldıktan sonra PSV Eindhoven'a imza atan Eran Zahavi, yaşadıklarını anlattı.

Spor 05-02-21 22:11

PSV, İsrailli golcü futbolcu Eran Zahavi'yi transfer etti

Adı Fenerbahçe ile uzun süre anılan İsrailli futbolcu Eran Zahavi'nin yeni adresi Hollanda oldu. PSV, Çin'in Guangzhou R&F takımından ayrılan 33 yaşındaki Zahavi ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Zahavi kariyerinde Hapoel Tel Aviv, Palermo, Maccabi Tel Aviv ve son olarak Guangzhou R&F formalarını giydi. Deneyimli golcü, kulüp kariyerinde bugüne kadar 427 maç oynadı ve rakip fileleri 260 kez havalandırdı. Eran Zahavi, iki kez Çin'de, bir defa da İsrail'de en çok gol atan oyuncu oldu.

Spor 20-09-20 14:56
PSV

PSV Eran Zahavi'yi kadrosuna katıyor

Fenerbahçe'nin de gündemine girdiği iddia edilen Eran Zahavi, Hollanda Ligi ekiplerinden PSV Eindhoven ile anlaşmaya varıyor. Hollanda ekibinin önemli isimlerinden Sam Lammers ise Atalanta'ya imza atmak üzere.

Spor 19-09-20 12:12

Eran Zahavi'den Fenerbahçe açıklaması

Uzun süre Fenerbahçe'ye transferi konuşulan fakat sonrasında Sarı-Lacivertliler'in vazgeçtiği ifade edilen İsrailli yıldız Eran Zahavi, konuya ilişkin ilk kez net şekilde bir açıklamada bulunurken yeni takımını da birkaç gün içinde açıklayacağını belirtti.

Spor 16-09-20 23:29

Fenerbahçe'nin ilgilendiği Eran Zahavi için PSV ve Beşiktaş devreye girdi

Fenerbahçe'nin forvet adayları arasında yer alan Eran Zahavi ile Hollanda ekibi PSV'nin ilgilendiği ve İsrailli golcüye 2.5 milyon eurodan 2 yıllık teklif yapıldığı belirtildi. 33 yaşındaki Zahavi ile Beşiktaş'ın da ilgilendiği ancak henüz resmi bir teklif yapmadığı kaydedildi.

Spor 15-09-20 21:07

Fenerbahçe, Papiss Cisse transferi için görüşmelere başladı

Transfer döneminde adeta şov yapan ve forvet transferine yönelen Fenerbahçe, Erol Bulut'un raporu doğrultusunda Zahavi transferini tamamen rafa kaldırdı. Vedat Muriqi'yi yaklaşık 20 milyon Euro bonservis bedeli ile Lazio'ya satmak için görüşmelere başlayan Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi; Papiss Cisse...

Spor 10-09-20 15:08

Eran Zahavi: Fenerbahçe ile görüşmedim

Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan golcü futbolcu Eran Zahavi, transfer iddialarına ilişkin konuştu.

Spor 09-09-20 14:44

Eran Zahavi: Hiçbir şey belli değil!

Fenerbahçe ile adı anılan Eran Zahavi, İsrail'in Slovakya ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından konuştu.

Spor 08-09-20 07:44

Aboubakar'ın menajerinden Beşiktaş açıklaması: Neden olmasın ki?

Vincent Aboubakar'ın menajeri Nir Zahavi, oyuncusunun kronik bir sakatlığı olmadığını açıkladı ve Beşiktaş ihtimali üzerine konuştu.

Spor 07-09-20 15:59

Yıldız golcü Eran Zahavi'den Fenerbahçe yanıtı

Fenerbahçe'nin forvet gözdesi Eran Zahavi, Instagram üzerinden sarı lacivertliler için yorum yaptı. "Come to Fenerbahçe" yorumları üzerinde bir paylaşımda bulunan İsraiili yıldız, "Eğer 500 bin yorum alırsa neden olmasın, hadi deneyelim?" ifadesini kullandı. Bu sezon 7 maça çıkan 33 yaşındaki futbolcu, 4 gol - 1 asistlik bir performans sergiledi.

Spor 05-09-20 14:10

Fenerbahçe'nin istediği Eran Zahavi, Guangzhou ile olan sözleşmesini feshetti

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Eran Zahavi, Çin kulübü Guangzhou ile olan sözleşmesini sonlandırdı. Takımıyla yollarını ayıran futbolcunun sarı lacivertlilere gitmesi bekleniyor.

Spor 04-09-20 21:34

Fenerbahçe'ye müjde! ''Eran Zahavi, yüzde 90 Fenerbahçe'de''

İsrail'in önemli haber kaynaklarından biri olan 'One.co.il', Eran Zahavi'nin %90 olarak Fenerbahçe'ye imza atacağını oyuncunun yakın çevresinden öğrenildiğini duyurdu.

Spor 02-09-20 18:04

Fenerbahçe'den yılın bombası geldi! Eran Zahavi ile anlaşma masasındalar...

Santrfor bölgesi için Enner Valencia ile anlaşmaya varan Fenerbahçe, bir futbolcuyu daha kadrosuna katmak istiyor... Eran Zahavi ile ciddi temaslara başlayan sarı-lacivertliler bu transferi bitirmeye çok yakın...

Spor 27-08-20 21:16

Merih Demiral ve Mert Günok haftanın 11’inde

2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) elemeleri H Grubu’nda Türkiye’nin deplasmanda Fransa ile 1-1 berabere kaldığı maçta performanslarıyla büyük beğeni toplayan kaleci Mert Günok ile defans oyuncusu Merih Demiral, UEFA’da haftanın 11’ine seçildi.Medipol Başakşehir’in file bekçisi Mert Günok ve Juventus’un başarılı isimlerinden Merih Demiral, Fransa karşısında mili forma altında sergiledikleri oyunla haftanın 11’ine seçildi.EURO 2020 elemelerinde oynanan maçların ardından haftanın takımı şu şekilde oluştu:"Mert Günok, Semenov, Merih Demiral, Baldvinsson, McGinn, Cherysev, Malinovskyi, Zahavi, Lukaku, Kane, Lewandowski."

Haber 16-10-19 18:13

Çocuklar fındık değil bilgi topluyor

Güneydoğu illerinden fındık toplamak için Düzce'ye gelen mevsimlik tarım işçilerinin 3-15 yaş arasındaki çocukları, geliştirilen projeyle hem eğitim alıyor hem de gönüllerince eğleniyor - Proje sorumlusu Nuray Eran Türedi: "2013 yılında 43 öğrenciyle başladığımız projede bu yıl 271 öğrenciye ulaştık. Amacımız, çocuklarımıza sadece eğitim vermek değil aynı zamanda sportif ve sosyal faaliyetlerle kaynaşmalarını sağlamak"

Yurthaber 28-08-19 11:46

Çocuklar fındık değil bilgi topluyor

Güneydoğu illerinden fındık toplamak için Düzce'ye gelen mevsimlik tarım işçilerinin 3-15 yaş arasındaki çocukları, geliştirilen projeyle hem eğitim alıyor hem de gönüllerince eğleniyor - Proje sorumlusu Nuray Eran Türedi: "2013 yılında 43 öğrenciyle başladığımız projede bu yıl 271 öğrenciye ulaştık. Amacımız, çocuklarımıza sadece eğitim vermek değil aynı zamanda sportif ve sosyal faaliyetlerle kaynaşmalarını sağlamak"

Haber 28-08-19 11:44

Sabancı'nın torunundan direk dansı!

Sevil Sabancı'nın Eran Tapan'dan olan kızı Melisa Tapan da, ünlüler arasında çok popüler olan pole dance'a (direk dansı) merak sardı.

Magazin 23-07-18 13:49

Saruhanlı Belediyespor’dan Manisa’ya Bir Transfer Daha

Saruhanlı Belediyespor alt yapısında forma giyen 15 yaşındaki file bekçisi Eran Şenol’a, Manisa Büyükşehir Belediyespor...

Yurthaber 29-01-18 13:57

(özel Haber) Ahmet Eran: “doğuş’un Sportif Desteği Devam Ediyor”

Darüşşafaka Basketbol Genel Menajeri Ahmet Eran, Doğuş Grubu ile iş birliklerinin hala devam ettiğini belirterek,...

Yurthaber 08-08-17 14:01

İlk Parti Kuruluş Amaçlarını Yazılı Açıklamayla Duyurdu

TÜRKİYE'de 7 Haziran'da gerçekleşecek genel seçimlere sayılı günler kala kurulan 'İlk Parti' kuruluş amaçlarını yazılı açıklamayla duyurdu. Genel Başkanlığını Eran Tapan'ın

Yurthaber 17-03-15 17:35

Eran Tapan siyasete atılıyor

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Eran Tapan siyasete atılıyor. Parti hakkında bilgiler ise önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacak.

Magazin 04-02-15 09:22

Bursa Sgk’ya Organize Polisi Operasyonu...

Bursa’da Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde organize polisinin incelemesi sona erdi. Bursa SGK İl Müdürü Eran...

Yurthaber 05-11-14 15:25

İş Dünyası Kıdem Tazminatına Çözüm Arıyor

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Eran Karaca’yı ziyaret eden MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni, önümüzdeki...

Yurthaber 28-10-14 18:47

Bursa’da Gelir Tespiti Yaptırmayan 193 Bin Kişi Var

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Eran Karaca, Bursa’da 193 bin kişinin gelir tespiti yaptırmadığını söyledi.DOSABSİAD...

Yurthaber 10-10-14 10:14

Bursa’nın Sosyal Güvenlikte Tahsilat Sıkıntısı Yok

Bursa’nın sosyal güvenlik alanında tahsilat sıkıntısının olmadığını ifade eden SGK Bursa İl Müdürü Eran Karaca,...

Yurthaber 26-09-14 10:39

Eğitim-Sen Bartın Şube Sekreteri Dönertaş:

Eğitim-Sen Bartın Şube Sekreteri Eran Dönertaş, terör örgütü DHKP-C'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan Şube Başkanı Firuzan Özen'i her zeminde koruyup

Yurthaber 19-02-13 18:10

Orhangazi Sgk’da Görev Değişimi

Sosyal Güvenlik Merkezi (SGK) Orhangazi İlçe Müdürlüğü görevini yürüten Eran Karaca görevini Fisun Topcuoğlu’na devretti.Sosyal...

Yurthaber 10-10-12 11:04

'Bir asfalt denizinde boğuluyoruz'

MIT Profesörü Eran Ben-Joseph yayınladığı yeni kitapta otoparkların yarattığı görüntü ve çevre kirliliğine dikkat çekiyor.

Haber 01-05-12 16:57