Ersay Uner Haberleri

Şarkıcı Ersay Üner'den yıllar sonra bomba itiraf geldi: Benim de bir Dilber'im vardı

Ünlü şarkıcılara verdiği hit parçalarla tanınan şarkıcı Ersay Üner bir Youtube programına katıldı. Şarkıcının programda yıllar sonra yaptığı itiraf çok konuşuldu. Üner, "Benim de bir Dilber'im vardı" dedi.

Magazin 2024-05-10 17:34:43

Batuhan Ersay feci kazada hayatını kaybetmişti! Yakınları kara yolunu kapattı, acılı babadan kahreden sözler: 'Eşimi yaşamaya nasıl ikna edeceğim?'

Kırıkkale'de 9 yaşındaki Batuhan Ersay yola kaçan topunun peşinden giderken otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kahreden olayın ardından Ersay'ın yakınları kara yolunu trafiğe kapatıp oturma eylemi yaparak bariyer ve üst geçit yapılmasını istedi. Ersay'ın babası Emre Ersay, "Bu başımıza gelen ilk değil. Eşimi yaşamaya nasıl ikna gedeceğim? Kimsenin canı yanmasın. Bu geldiğimiz son çare" dedi.

Haber 2023-08-28 17:56:29

Ersay Üner kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Ersay Üner'in şarkıları nelerdir?

Ersay Üner, Şarkılar Bizi Söyler'in 19 Mart Cumartesi günü ekrana gelecek olan bölümüne konuk oldu. Ünlü şarkıcı, Kanal D'de ekrana gelecek olan program öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki Ersay Üner kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Ersay Üner'in şarkıları nelerdir? Ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi haberimizde.

Magazin 2022-03-19 18:06:51

Evleneceğini açıklayan Aleyna Tilki gelinliğini giydi! Klip için robotla nikah kıydı!

Genç yaşta elde ettiği şöhret sayesinde adını milyonlara duyuran Aleyna Tilki, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla yarın evleneceğini açıklamıştı. Ünlü şarkıcının paylaşımının sırrı ortaya çıktı. Aleyna Tilki'nin ilk gösterimini yayınladığı 'Sır' şarkısının klibinde bir robotla evlendiği görüldü. Klipteki nikahta, Aleyna Tilki'nin şahitliğini Ersay Üner, robotun şahitliğini ise Cemal Canseven yaptı.

Magazin 2021-07-29 00:14:09

Ersay Üner biyagrafisi | Ersay Üner kimdir? Ersay Üner kaç yaşında?

Son dönemde çıkardığı şarkılarla adından söz ettiren Ersay Üner, Demet Akalın’a verdiği şarkılarla da oldukça konuşuldu. Sevilen oyuncu Büşra Pekin ile yaşadığı aşk ile de magazin gündeminde sıklıkla yer alan Ersay Üner, müzik hayatına ilk olarak belediyelerin düğün salonlarında başladı. Müzik hayatını ileriye taşıyabilmek için İstanbul’a geldikten sonra bir süre Demet Akalın’ın ekibinde yer aldı.

Magazin 30-04-21 15:33

‘Asteroid Keşif Kampanyası’na Karabük’ten 2 öğrenci katılmaya hak kazandı

Karabük için farkındalık kazandıracak olan Keşif Kampanyasının Ulusal Ayağına Karabük’ten 2 öğrenci katılmaya hak kazandı.Türkiye’den 15 okulun katılım hakkı elde ettiği uluslararası Asteroid Keşif Kampanyası’na Karabük Bilim Sanat Merkezi’nden Melek Şahin ve Ahsen Nur Ünal katılacak.Karabük BİLSEM Sınıf Öğretmeni Kemal Ersay takım liderliğinde öğrenciler 1 Nisan’a kadar gözlemler veri seti incelemeleri yapacak olup, yeni veri setleri geldikçe hem inceleme hem de hiç keşfedilmemiş bir Asteroid keşfetme şansı bulacaklar.Asteroid Keşif Kampanyasına katılmaya hak kazanan öğretmen ve öğrencileri başarılar dileyen İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, "Asteroid Keşif Kampanyası ilimiz adına farkındalık kazandıracak bir etkinlik olacaktır.

Yurthaber 15-03-21 16:39

Kereste yüklü tır devrildi: 1 yaralı

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde, kereste yüklü tırın devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Kaza, Domaniç-Tavşanlı yolu Güney köyü köprüsünde meydana geldi.Edinilen bilgilere göre, Simav ilçesinden İnegöl’e gitmekte olan Ahmet Uğur Ersay yönetimindeki 43 KM 275 plakalı tır, yoldan çıkarak devrildi.

Yurthaber 06-02-21 17:53

Berlin’de 12 sanatçıya Avrupa Türk Müzik Ödülü ’ETMA’ verildi

Almanya’nın 24 saat Türkçe yayın yapan radyosu METROPOL FM, Almanya genelinde yapılan müzik anketinin sonuçları doğrultusunda, 12 sanatçıya farklı kategorilerde 12 ödül verdi.Metropol FM Müzik Festivali çerçevesinde verilen Avrupa Müzik Ödülleri ’ETMA’ (European Turkish Music Awards), Avrupa’da son yıllarda olağanüstü performans gösteren Sertab Erener olmak üzere farklı dallarda başarı sağlayan, Ziynet Sali, Işın Karaca, Feride Hilal Akın, Ceza, Ersay Üner gibi sanatçılara verildi.

Magazin 27-11-19 17:01

Büşra Pekin ile Ersay Üner ayrıldı! Instagram'dan açıkladılar

Evlilik kararı alan Büşra Pekin ve Ersay Üner çifti ayrıldı. 6 yıllık ilişkilerini noktalayan çift ayrılık haberini Instagram'dan duyurdu.

Magazin 12-11-19 22:23

Büşra Pekin'in son görüntüsü olay oldu!

Büşra Pekin, sevgilisi Ersay Üner’le Nişantaşı'nda görüntülendi.

Trend 24-08-19 12:32

Ersay Üner’den yeni albüm

Ersay Üner, yeni albümü ‘Nokta’yı müzikseverlerle buluşturdu.Söz yazarı ve yorumcu Ersay Üner’in yeni albümü ’Nokta’ raflarda yerini aldı.

Haber 15-05-19 17:14

Büşra Pekin ve sevgilisi Ersay Üner’den aşk dolu kare

Oyuncu Büşra Pekin ve müzisyen Ersay Üner aşkı doludizgin gidiyor. İkilinin mutluluklarına dair yaptıkları son paylaşım büyük beğeni aldı.

Magazin 10-12-17 15:18

Eşek Gelin Arabası Oldu

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde damat, gelin almaya eşek ile gitti.Denizli’nin Çameli İlçesi Kirazlıyayla Mahallesi’nde Ferdi Ersay...

Yurthaber 16-10-17 13:58

Gelin Almaya Eşekle Gitti

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'nin Çameli İlçesi Kirazlıyayla Mahallesi'nde 22 yaşındaki damat Ferdi Ersay, eşeğini süsleyip önüne ve arkasına 'Evleniyoruz,

Yurthaber 16-10-17 13:35

Gelin Almaya Eşekle Gitti

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'nin Çameli İlçesi Kirazlıyayla Mahallesi'nde 22 yaşındaki damat Ferdi Ersay, eşeğini süsleyip önüne ve arkasına 'Evleniyoruz, Mutluyuz'

Yurthaber 16-10-17 13:03

Babasının Verdiği Böbrek Sayesinde 3 Yıl Sonra Doğum Yaptı

- DİYARBAKIR Dicle Üniversitesi'nde 3 yıl önce babasının verdiği böbrekle hayata tutunan Nurcan Ersay, sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi. Bebeğe,

Yurthaber 27-07-17 12:05

Aleyna Tilki, ayıyı boğulmaktan kurtardı

17 yaşındaki Aleyna Tilki’nin söz ve müziği Ersay Üner’e, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu’na ait ‘Sen Olsan Bari’ adlı şarkısı piyasaya çıktı.

Magazin 27-07-17 11:29

Ersay Üner: aleyna Tilki Bir Dünya Starı Olabilir

Ersay Üner, Aleyna Tilki’nin yakında çıkacak şarkısının sahibi olacağını söyledi ve "Aleyna Tilki bir dünya...

Yurthaber 19-04-17 16:23

'Büşra'nın kalbine aşık oldum'

Emre Saygı'nın talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, şarkıcı Ersay Üner oldu. Ersay Üner, Büşra Pekin'e olan aşkını "Ben Büşra'nın kalbine aşık oldum" sözleriyle açıkladı.

Magazin 17-04-17 05:33

Büşra Pekin, söz yazarı Ersay Üner ile evlilik hazırlığında

Bir süredir Büşra Pekin ile beraber olan söz yazarı ve besteci Ersay Üner, katıldığı radyo programında evlilik müjdesi verdi. Ersay Üner bir süredir beraber olduğu Büşra Pekin ile evleneceklerinin sinyalini verdi.

Magazin 27-01-16 15:20

Ersay Üner ile Büşra Pekin evlilik kararı aldı

Söz yazarı ve besteci Ersay Üner, katıldığı bir radyo programında sevgilisi Büşra Pekin'le tanışma hikayelerini anlatıp evlenmeye karar verdiklerini açıkladı.

Magazin 27-01-16 11:49

Başkan Özgan Personellerine Çay Servisi Yaptı

Adana Kozan Belediyesi’nde sözleşmeli olarak görev yapan çevre mühendisleri Saycan Say, şantiye şefi Ersay Üstün...

Yurthaber 02-12-13 13:04

Kozan Belediyesi Okul Bahçelerini Asfaltlıyor

Kozan Belediyesi ilçe merkezinde bulunan ilk ve ortaöğretim okullarının bahçelerini asfaltlıyor. Belediye Şantiye Şefi Ersay...

Yurthaber 05-11-12 13:00

Beyoğlu Ve Beykoz’da Meydana Gelen Kazalarda 1 Kişi Öldü 5 Kişi Yaralandı

Beyoğlu’nda meydana gelen kazada minibüs seyir halindeki su tankerine arkadan çarptı. Minibüs sürücüsü Ercan Uner...

Yurthaber 16-05-12 05:31

Şarkıları tutmadı Ersay'a döndü

Demet Akalın,olaylı şekilde yollarını ayırdığı söz yazarı ve besteci Ersay Üner'le yeniden çalışmaya başladı.

Magazin 02-09-11 10:32

Ersay Üner ile ayrılıyor mu?

Son 3 albümünde Demet Akalın ile başarılı bir iş birliğine imza atan Ersay Üner’in yolları Demet Akalın’dan ayrılmak üzere.

Haber 03-11-09 12:05

Alt ıslatmaya tıbbi çözüm gerek

Halk arasında altını ıslatma olarak bilinen "Enürezis Nokturna" hastalığının tedavi edilebilir bir rahatsızlık olduğu bildirildi. Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ersay, bu tür rahatsızlığı bulunan çocukları muska, büyü ve dağlama gibi yöntemlerle tedavi ettirmenin ciddi sağlık sorunlarını beraberinde getirdiği söyledi.

Haber 30-11-99 00:00