Eski Bakan Haberleri

'Teğmenler' açıklaması tartışmaya yol açmıştı! Eski AK Partili Mücahit Birinci, Yigit Bulut'u istifaya çağırdı

Teğmenlerin yemin töreni tartışmaları da beraberinde getirmişti. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut'un yaptığı paylaşım, eski AK Partili isimler tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü açıklaması sonrasında eski AK Partili isim Mücahit Birinci, Yiğit Bulut'u istifaya çağırdı.

Haber 2024-09-07 23:11:06

İsrailli Bakan Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı tepki çekti! Dışişleri: 'İftira ve yalan dolu'

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yaptığı paylaşıma sert tepki gösterdi. Bakanlık, Katz'ın açıklamasıyla ilgili olarak "İftira ve yalan dolu" dedi.

Haber 2024-09-07 21:38:00

Son dakika... Bakan Tunç'tan Engin Polat'ın tahliyesiyle ilgili açıklama! Yargı önünde sonunda doğru kararı verir

Son dakika: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Engin Polat'ın tahliyesiyle alakalı açıklama geldi. Bakan Tunç açıklamasında, "Tutuksuz yargılanması suçsuz olduğu anlamına gelmez" dedi. Teğmenlerin yemin töreni ile ilgili olarak Bakan Tunç, "Kanunen yapılmış yeminden sonra kanundan kaldırılan yapılması tabii ki de soruşturuluyor" açıklamasını yaptı.

Haber 2024-09-07 18:15:02

Bakan Yerlikaya'dan vatandaşlara çağrı! 'Lütfen ihbar edin'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Biz hemşehrilerimizden şunu istirham ediyoruz; duydukları, gördükleri, bildikleri, organize suç örgütleriyle ilgili, uyuşturucu satıcılarıyla ilgili, göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle ilgili, hapis yakalamayla ilgili, aradığımız ve bir an önce cezaevine gitmesi gerekenlerle ilgili bir bilgisi varsa lütfen arasın, hiç ismini vermesine gerek yok. O bizde emanettir” dedi.

Haber 2024-09-07 16:15:02

Sevgilisinin eski kız arkadaşıyla karşılaşınca sinirlerine hakim olamadı! Yürüyen merdivende bir anda saldırdı... Saniye saniye güvenlik kamerasında

Tayland'ta bir adamın eski ve yeni kız arkadaşının karşı karşıya geldiği olay gündem yarattı. Adamın yeni sevgilisi, eski kız arkadaşını yürüyen merdivende tesadüfen görünce sinirlerine hakim olamadı. Bir anda eski kız arkadaşına arkadan saldırdı ve kadının yürüyen merdivenden düşerek yaralanmasına neden oldu. Olay saniye saniye güvenlik kamerasına kaydedildi.

Trend 07-09-24 14:52

Bakan Göktaş'tan 'evlilik kredisi' duyurusu: 'Yeni bir adım daha atacağız'

"Aile ve Gençlik Fonu" ile ilgili konuşan Bakan Göktaş, "Doğurganlık hızının en düşük olduğu Karabük, Bartın ve Zonguldak'ta da başvurularımızı almaya başladık. Fona bugüne kadar 12 bin 132 genç çiftimiz başvurdu ve şartları yerine getiren 4 bine yakın çiftimiz krediden faydalandı." dedi. Göktaş, "Aile ve Gençlik Fonu kapsamının genişletilmesine yönelik yakın zamanda yeni bir adım daha atacağız." açıklaması yaptı.

Finans 07-09-24 14:17

25 bin liradan fazla muayene ücreti ödemişti! Aracınızı böyle aldıysanız dikkat! O parayı ödemek zorunda değilsiniz

Araç sahipleri dikkat! Araç muayene için KDK dikkat çeken bir karara imza attı. Muayene borcu için gecikme faiziyle 25 bin liradan fazla para ödemişti. O karara itiraz edip mahkemeye koştu. Mahkeme ise, "başvurucunun aldığı aracın gecikmiş muayene ücretinin eski malik dönemine ait olduğu, bu nedenle eski malikten tahsil edilmesi gereken bedelin satın alandan tahsil edilmesinin doğru olmadığı"na kanaat getirdi.

Finans 07-09-24 13:32

Galatasaray'daki karaborsa bilet iddiaları, Cumhuriyet Başsavcılığına taşındı! ''Fenerbahçe, Bayern Münih ve Manchester United maçı... Tek maçtan 250 bin Euro zarar var...

Galatasaray'da karaborsa bilet skandalı iddiası, eski Galatasaraylı yönetici ve hukukçu Rezan Epözdemir tarafından hukuka taşındı. Epözdemir, iddiaları belgeleyerek Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Spor 07-09-24 09:40

Ahmet Çakar'ın Barış Alper Yılmaz hakkında yaptığı açıklama ile gündemi sarstı! ''Türkiye liginde atılmazdı...''

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında Galler ile 0-0 berabere kaldı. Eski hakem ve günümüzde yorumcu olarak bilinen Ahmet Çakar, mücadelenin 62. dakikasında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz hakkında yaptığı açıklamalarla gündemi sarstı.

Spor 07-09-24 01:29

Şamil Tayyar'dan dikkat çeken Dilan ve Engin Polat paylaşımı: Toplum vicdanını rahatsız etmiştir

Dilan ve eşi Engin Polat'ın 3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiği, toplam 28 sanığın yargılandığı dava kapsamında Çorlu ilçesindeki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Engin Polat tahliye edildi. Dilan Polat'ın ardından Engin Polat'ın da cezaevinden çıkması gündem olurken, eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Karara tepki gösteren Tayyar, "Toplum vicdanını rahatsız etmiştir" dedi.

Haber 06-09-24 21:54

Bakan Kurum'dan İBB'ye çağrı: Boğazda yapılan kaçak yapı varsa müsaade etmeyin, varsa durdurun ve yıkın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, katıldığı canlı yayında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne çağrı yaptı. Bakan Kurum, "Buradan İBB'yi uyarıyorum. Boğaz'da yapılan kaçak yapı varsa müsaade etmeyin. Kaçak yapı varsa durdurun ve yıkımını gerçekleştirin. Biz yıkıma gittiğimizde bizim peşimizden gelmeyin. Onlar sahip çıkmazsa biz boğazın talan edilmesine müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Haber 06-09-24 21:32

Vitor Pereira'dan İngiltere Premier Lig'e giden Ferdi Kadıoğlu için çok konuşulacak iddia!

Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcılarından Vitor Pereira, Sarı-Lacivertliler'de olduğu dönemde yakından ilgilendiği Ferdi Kadıoğlu ile alakalı olarak dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte o sözler...

Spor 06-09-24 18:29

Kim der 52 yaşında! Defne Samyeli kırmızılar içinde paylaştı

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Yıllara meydan okuyan güzelliği ve fit hali ile dikkat çeken Samyeli bu kez kırmızılar içinde paylaştı.

Magazin 06-09-24 17:35

Bakan Kurum: İstanbul’un şanına yaraşır çok daha modern bir spor kompleksini inşa ettik

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerinde inşa edilen İstanbul Basketbol Gelişim Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Bakan Kurum, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile birlikte tesisi gezip, basketbol oynadı. Bakan Kurum, “İstanbul’un şanına yaraşır çok daha modern bir spor kompleksini inşa ettik” dedi.

Haber 06-09-24 16:44

Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı: 4 yeni okul modelini hayata geçireceğiz

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, TÜSİAD'ın düzenlediği konferansta açıklamalar yaptı. Tekin, “Türkiye’nin her bölgesinde mesleki ve teknik eğitim mezunlarının istihdamını kolaylaştırmak için ‘bölge’, ‘ihtisas’, ‘sektör içi’ ve ‘sektöre entegre’ olmak üzere 4 yeni okul modelini hayata geçireceğiz." dedi. Bakan Tekin, Pazartesi günü okulların "Çanakkale'den Gazze'ye Vatan Savunması" açılış dersiyle başlayacağını da belirtti.

Egitim 06-09-24 16:14

Kumar oynama yaşı düştü! Batuhan Karadeniz'in kumar şirketi reklamı yapması tepki çekti: Önce kazandırıyor sonra kaybettiriyor

Sosyal medyada son günlerin gündemlerinden biri de ünlü isimlerin sanal kumar şirketlerinin reklamını yapması olmuştu. Bunların başında da eski futbolcu Batuhan Karadeniz yer aldı. Gençlere kötü örnek olan bu reklamlarla birlikte kumar oynama yaşı neredeyse 13'e düştü. Öte yandan kumar şirketlerinin algoritmalarının önce kazandırıp sonra kaybettirmesi üzerine kurulması yeni tip hırsızlık olarak yorumlandı.

Haber 06-09-24 06:32

ABD'de başkanlık yarışı devam ediyor! Donald Trump bu sözlerle duyurdu: 'Elon Musk kabul etti'

ABD'deki başkanlık seçimi her geçen gün kızışıyor. Biden'ın çekilmesi sonrasında ABD Başkan Yardımcısı Harris aday olmuştu. Eski Başkan Donald Trump kazanması halinde ABD’nin “ekonomik rönesans” yaşayacağı vaadinde bulundu. Trump, Elon Musk’ın ABD hükümetinin etkinliğini artırmak için kurulacak bir komisyona başkanlık etmeyi kabul ettiğini söyledi.

Haber 05-09-24 21:52

Ümit Özdağ'dan Akşener'e sert sözler! IBAN no yollayın

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine tazminat davası açan eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sert sözlerle yüklendi. 50 bin TL'lik tazminat davası için Akşener'e Özdağ, "Siz bana IBAN no yollayın. Ben bir yerden bulur hemen hesabınıza yatırırım" dedi.

Haber 05-09-24 18:01

Erol Bulut'tan Jose Mourinho sözleri! Fenerbahçe'den istediği futbolcuyu duyurdu... Osimhen, Hakan Çalhanoğlu ve A Milli Takım hakkında çarpıcı açıklamalar!

İngiltere Championship ekibi Cardiff City'nin teknik direktörü Erol Bulut, eski takımı Fenerbahçe ve sarı - kırmızılıların yeni transferi Victor Osimhen için değerlendirmelerde bulundu. Başarılı teknik adam, Hakan Çalhanoğlu ve Jose Mourinho hakkında da çarpıcı yorumlarda bulundu.

Spor 05-09-24 17:32

Olimpiyat koşucusuna eski sevgili dehşeti! Evine gizlice girdi! Pusuyu kurdu… Benzinle saldırdı

Kenya’da akıl almaz bir eski sevgili vahşeti yaşandı. 33 yaşındaki Olimpiyat koşucusu Ugandalı atlet Rebecca Cheptegei’nin evine gizlice giren eski sevgilinin pusu kurması sonucu vücudu benzinle alev aldı. Olimpiyat koşucusu Cheptegei kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 05-09-24 15:53

İtalya Kültür Bakanı sevgilisini danışman yapmaya çalıştı, ortaya çıkınca özür dileyip istifa etti

İtalya Kültür Bakanı Gennaro Sangiuliano, olayların ortaya çıkmasının ardından sevgilisini bakanlık danışmanı yapmaya çalıştığını itiraf etti. Bakan'ın sevgilisi sosyal medyada influencerlık yapıyor. İnfluencerın elinde ise hükümeti sarsacak nitelikte kayıtların olabileceği iddia ediliyor. Bakan olaylar ortaya çıktıktan sonra istifa ettiği ancak Başbakan'ın istifasını kabul etmediğini iddia etti.

Haber 05-09-24 15:10

Fransa'nın yeni başbakanı belli oldu! Macron o ismi reddetti

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, erken seçimin galibi sol ittifakın ortak adayını reddederek merkez sağdan eski Dışişleri Bakanı Michel Barnier'i başbakan olarak atadı.

Haber 05-09-24 14:54

Bakan Fidan'a yaşlı amcadan gülümseten soru! Makedonya ziyaretine damga vurdu: Tayyip abi nasıl?

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Kuzey Makedonya'daki Türk Çarşısı ziyaretinde ilginç anlar yaşandı. Bakan Fidan'a yoğun ilgi gösterilirken, yaşlı bir amcanın sorusu duyanları gülümsetti. Önce Bakan Fidan'ın elini öpmeye çalışan yaşlı adam daha sonrasında ise "Tayyip abi nasıl?" sorusunu yöneltti.

Haber 05-09-24 14:07

İzmir Körfezi için 'ölüyor' dedi, Cemil Tugay'ı canlı yayında eleştirdi! Murat Kurum'dan olay gönderme: Demek ki daha önemli meseleleri var

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, balık ölümlerinin yaşandığı İzmir Körfezi'yle ilgili endişelendiren açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum "İzmir Körfezi ölmektedir. Denizde oksijen kalmamış, bazı noktalarda yaşam yok" dedi. Bakan Kurum, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı hedef alırken; kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Haber 05-09-24 12:24

Bakan Tunç ile İmamoğlu arasında 'parmak' polemiği! O benim değil, halkın parmağı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakan Tunç'un kendisi hakkında söylediği “ahmak davası”yla ilgili “İstinaf hakkımda ceza versin, bu iktidar, Yargıtay’ın kararını göremez. Bu millet ayağa kalkar. Erken seçim olur” demesi kamuoyunda tartışmalara yol açmıştı. Bunun üzerine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İmamoğlu'na "kimse yargıya parmak sallayamaz" sözleriyle yüklenmişti. İmamoğlu'ndan Bakan Tunç'a yanıt gecikmedi.

Haber 05-09-24 11:25

Gözler Ayça Çağla Altunkaya'dayken Şeyma Subaşı'dan paylaşım geldi! Herkes için dileğim bu

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğünü "Yılın Düğünü" olarak adından söz ettirdi. Gözler Ayça Çağla Altunkaya'da iken eski eş Şeyma Subaşı'dan sabahın erken saatinde bir paylaşım geldi. Sosyal medyada o paylaşım da gündem oldu.

Magazin 05-09-24 11:10

Son dakika | KYK yurt yerleştirme sonuçları açıklandı! Bakan Aşkın Bak duyurdu (KYK yurt sonuçları sorgulama ekranı)

Son dakika haberi: Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, milyonlar öğrencinin beklediği haberi açıkladı. Bakan Aşkın Bak, GSB Yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Egitim 05-09-24 11:08

Sergen Yalçın düğüne Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile geldi! Sevgilisi mi?

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğününe katılan Sergen Yalçın da sosyal medyada gündem oldu. Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile düğüne gelen Sergen Yalçın'ın tavırları da dikkat çekti.

Magazin 05-09-24 09:35

Kızından küçük isimle aşk yaşayan Kaya Çilingiroğlu Beni kullandı demişti! Hülya Avşar kendini tutamadı

Kaya Çilingiroğlu genç aşkından ayrıldığını açıklayıp "Beni kullandı, her yerden engelledim" demişti. Acun Ilıcalı'nın düğününe katılan eski eş Hülya Avşar'a bu konu soruldu. Hülya Avşar kahkaha atarak bomba bir yorumda bulundu.

Magazin 05-09-24 08:10

Melisa ikinci kez babasının düğününde! Acun Ilıcalı'nın kızı hazırlandı eski eş Şeyma Subaşı izledi

Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya evlendi. Daha önce 3 evlilik yapan ve bu evliliklerinden 4 kızı bulunan Ilıcalı, kendinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile 4. evliliğini yaptı. Babasının düğününe ikinci kez katılan Melisa, düğün için hazırlandığı esnada annesi Şeyma Subaşı ile görüntülü konuştu. Eski eş Şeyma Subaşı o anı Instagram hesabında paylaştı.

Magazin 04-09-24 19:29

Anneannesini öldürmüştü! Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener hakkında istenen ceza belli oldu

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, Ankara'da anneannesi öldürmüştü. Şener hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 14 yıldan 23 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.

Haber 04-09-24 18:40

İmamoğlu 'Hodri meydan' demişti! Bakan Tunç: 'Kimse yargıya parmak sallayamaz'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı canlı yayında hakkındaki dava ile konuşmuş ve ceza verilmesi halinde milletin ayağa kalkacağını ve iktidarın Yargıtay karar gününü göremeyeceğini açıklayarak "Hodri meydan" demişti. Bu sözlere Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan yanıt geldi. Yargının bağımsız olduğuna vurgu yapan Bakan Tunç, "Kimse yargıya parmak sallayamaz, tehdit edemez" dedi.

Haber 04-09-24 17:57

Bolu Dağı Tüneli'nin açılış tarihi değişti... Bakan 10 gün erken açılabileceğini söyledi

Geçtiğimiz günlerde Bolu Dağı Tüneli'nin çalışmalarını incelemeye giden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdullkadir Uraloğlu, tünel açılışının 19 Eylül'de olacağını söylemişti. Bakan Uraloğlu, yaptığı yazılı açıklamada tünelin açılı tarihinin daha erken olabileceğini aktardı.

Finans 04-09-24 16:02

Tarladaki fiyat ile market fiyatı arasındaki uçurum derinleşiyor... Bakan Yumaklı sebebini açıkladı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı katıldğı canlı yayında tarım da yapılan yeniliklerden ve gelişmelerden bahsetti. Yumaklı, mazot ve gübre desteğinden tarladaki fiyatla market arasında oluşan fiyat uçurumu hakkında da açıklama yaptı.

Finans 04-09-24 13:03

Bakan Bolat açıkladı: 2024'ün sonuna kadar 8 milyar dolar e-ihracata ulaşmayı hedefliyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul Küresel e-İhracat Zirvesi'nde konuştu. Bolat, 2022'de yaklaşık 2,17 milyar dolar olan e-ihracatın, 2023'te yüzde 131 artış göstererek 5 milyar doları aştığını belirterek, "2024'ün sonuna kadar toplamda 8 milyar dolar e-ihracata ulaşmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Finans 04-09-24 12:44

Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe'ye sürpriz telefon! ''Türkiye'ye geri geliyorum''

Fenerbahçe'den Brighton'a bonuslar hariç 30 milyon Euro bedelle transfer olan Ferdi Kadıoğlu'ndan sarı-lacivertlilere sürpriz bir telefon geldi. Milli arayı eski takımıyla değerlendirmek isteyen Ferdi Kadıoğlu, İstanbul'a ziyarete geleceğini bildirdi.

Spor 04-09-24 08:08

Batuhan Karadeniz kumar oynayıp, canlı yayın açtı! Bir anda gündem olunca isyan etti... O isme hakaretler yağdırdı

Eski futbolcu ve yorumcu Batuhan Karadeniz'le ilgili paylaşılan bir görüntü gündem oldu. Karadeniz'in bahis sitesinden kumar oynayıp binlerce kişiye canlı yayın yaptığı iddia edilen anlar sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler sosyal medyada çok konuşulurken, Karadeniz'den ise açıklama geldi. Karadeniz, söz konusu görüntülerle ilgili yapılan haberlere isyan ederken, hakaretler yağdırdı. Gazeteci İbrahim Haskoloğlu ise Karadeniz hakkında bahis ve reklam yapmaktan inceleme başlatılacağını söyledi

Spor 04-09-24 07:12

Nez’den ayrılan Rüştü Onur Atilla ile eski eşi Sinem Ayyıldız birlikte! Kürkçü dükkanına dönmüş

Boşanma tarihinden 20 gün sonra Rüştü Onur Atilla'nın yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, şarkıcı Nez ile aşk yaşamıştı. O aşk da kısa sürdü. Eski eşinin ihanet iddiasına tepki gösteren Rüştü Onur Atilla çocuğu için Sinem Ayyıldız ile bir araya geldi.

Magazin 04-09-24 07:11

Acı haberi Bakan Yerlikaya duyurdu! Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney silah kazası sonucu şehit oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Jandarma Komando Alay Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney'in silah kazası sonucu şehit olduğunu bildirdi.

Haber 03-09-24 23:36

Dünyanın en büyük ikinci rezervi keşfedilmişti! Türkiye ile ilgili çarpıcı iddia: 'Çin ile görüşülüyor'

Türkiye'nin nadir toprak elementleri rezervlerini işlemek için Çin ile görüştüğü iddia edildi. Bloomberg'in haberine göre Bakan Bayraktar'ın ekim ayında ileri düzeyde görüşmeler yapmak üzere Çin’e gideceği aktarıldı. İki yıl önce Eskişehir'de dünyanın en büyük ikinci nadir toprak mineralleri rezervi keşfedilmişti.

Finans 03-09-24 20:01

İzmir'de CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Yılmaz'ın aracı kurşunlandı! 2 kişi gözaltında

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde CHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz'ın park halindeki otomobiline silahlı saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişinin Kemalpaşa Belediyesi'nin eski çalışanları olduğu belirtildi.

Haber 03-09-24 19:23

Serhat Akın'dan Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen yorumu! ''Galatasaray belini kırmaya geliyor...'' Fenerbahçe yönetimine serzenişte bulundu!

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu, şimdilerin yorumcusu Serhat Akın, Galatasaray'ın dünya futbol piyasasında dikkat çeken Victor Osimhen transferini değerlendirerek duruma kayıtsız kalamadı. İşte yorumları...

Spor 03-09-24 19:21

50 milyon lira dolandırıcılık iddiasıyla yargılanıyor! Eski kaymakam: Bana komplo kuruldu, ev hapsiyle tahliye edin herkesin parasını vereceğim

6 Şubat depremlerinde olmayan ihaleleri var gibi gösterip 50 milyon lira dolandırıcılık yaptığı iddia edilen eski kaymakam Mustafa Kılıç hakim karşısına çıktı. Suçlamaları reddeden Kılıç kendisine komplo kurulduğunu vurgulayıp, "Gerekirse beni ev hapsiyle tahliye edin. Herkesin parasını ödeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Haber 03-09-24 16:21

Gelir İdaresi Başkanlığı karar aldı, Bakan Işıkhan açıkladı: Süre uzatıldı

Gelir İdaresi Başkanlığı, 6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler sonrası etkilenen vatandaşlar için 4 il ve 2 ilçedeki mükellefler için mücbir sebep halinin 30 Kasım'a kadar uzatıldığını duyurdu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise konu ile ilgili X hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Finans 03-09-24 15:22

THY ve Ajet için açıklama geldi! Özelleştirme iddiaları gündem olmuştu: Bakan Uraloğlu duyurdu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, son zamanlarda medyaya yansıyan THY ve Ajet'in özelleştirilmesi hakkında açıklamada bulundu. Uraloğlu, "THY zaten dünyada marka. Türkiye’nin bayrak taşıyıcısı, gerçekten çok çok kıymetli" diyerek çıkan haberlerin asılsız olduğunu aktardı.

Finans 03-09-24 15:04
thy

Kasım Gülpınar'dan istifa sonrası dikkat çeken hamle! Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile görüşecek…

Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden eski AK Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar'ın Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la görüşeceği kaydedildi. Gülpınar’ın AK Parti’ye geçip geçmeyeceği ile ilgili tartışmalarla ilgili soruya verdiği bu yanıt çok konuşulacak. İşte detaylar…

Haber 03-09-24 12:56

Son dakika | Muhtar amca bu yüzden tutuklanmış! Kayıp Narin için Bakan Tunç'tan yeni açıklama: Kime ait olduğu tespit edilemedi

Son dakika haberi: Türkiye 8 yaşındaki kayıp Narin Güran'ı ararken muhtar amcası Salim Güran'ın tutuklanması olaya yeni bir boyut kattı. Amcanın tutuklanmasıyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi. Bakan Tunç, "Tutuklanma nedeni sadece 'kasten öldürme' şüphesi değil, 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' şüphesi de var" diye konuştu. Tunç ayrıca Narin'in ağabeyinin vücudundaki morluklar hakkında da açıklama yaptı.

Haber 03-09-24 12:15

Salma Hayek, 58. yaş gününü bikinili pozlarıyla kutladı! Bunların hiçbiri eski değil

Salma Hayek, sosyal medyada sık sık bikinili fotoğraflarını paylaşıyor. Ünlü isim, güzelliği ve fit haliyle gençlere taş çıkartıyor. 58. yaşını da bikinili pozlarla kutlayan oyuncu notuyla da dikkat çekti.

Magazin 03-09-24 12:08

Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk'ün 3 katlı villası! Eve fazla eşya almıyor sebebi ise...

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren eski manken Ebru Şancı evini Evrim Akın'a gezdirdi. Futbolcu Alpaslan Öztürk ile evli olan Şancı evine 8 yıldır misafir gelmediğini söyledi. Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk'ün 3 katlı villasına bakın...

Magazin 03-09-24 11:25