Esref Apak Haberleri

Erzurum'daki olaydan sonra Cem Yılmaz'dan Sarp Apak'a pek çok isim paylaştı! Ekrem İmamoğlu'na destek

Erzurum'da Ekrem İmamoğlu mitingine yapılan saldırı sosyal medyada da gündemde. Tarkan, Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar, Sarp Apak ve Hayko Cepkin gibi ünlü isimlerden İmamoğlu'na destek geldi.

Magazin 2023-05-08 07:06:30

Sarp Apak 'Çok üzgünüz' diyerek acı haberi paylaştı! 'Tanıdığımız insanlardan can kayıplarımız var'

Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri afet bölgesindeki insanlar için seferber olan ünlü oyuncu Sarp Apak, önceki gün Armutlu'da objektiflere yansıdı. Ünlü isim, "Tanıdığımız insanlardan can kayıplarımız var" diyerek acı haberi paylaştı.

Magazin 2023-03-02 11:31:09

Tedavi süreci 21 gün sürüyor! O hastalıklara iyi geldiğini duyan Sivas'a akın ediyor

Sivas'ta şifa verdiği gerekçesiyle adına 'Doktor balıklar' denilen balıklar, sedef hastalarının akınına uğruyor. Romatizma, kırık ve çıkık ile sinir, deri ve böbrek hastalıklarına da olumlu etkileri bulunduğu belirtilen kaplıcanın, özelikle sedef hastalığına iyi geldiği söyleniyor. Kaplıcayı tedavi amaçlı tercih eden Recep Apak, ''Ağrılarım artmıştı, buraya geldim ve 21 gün kaldım. Çok büyük faydasını gördüm. Burası çok değerli bir yer" dedi.

Haber 2022-10-28 13:15:03

Apak ne demek? Apak kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe dilini güzelleştirerek yeni kelimeleri Türkçeleştirmeyi hedefleyen Türk Dil Kurumu, kelimelerin anlamlarıyla birlikte kökenlerini de inceler. Bu nedenle kelimelerle ilgili araştırma yapıldığında kılavuz olarak TDK kabul edilir. 1932 yılından bu yana incelemeler yapan ve kelimelerle ilgili çalışmalar yayımlayan TDK tarafından yapılan araştırmalar içerisinde Apak kelimesi de bulunur. Apak ne demektir?

Egitim 2022-05-17 21:06:35

Kaderimin Oyunu'nun Cemal'i Akın Akınözü sosyal medyada dalga konusu oldu! Psikoloğa götürün yazıktır

Öykü Karayel, Sarp Apak, Akın Akınözü ve Meriç Aral'ın başrollerinde yer aldığı Kaderimin Oyunu, Star TV'nin en çok izlenen dizilerinden bir tanesi. İlgiyle izlenen dizinin12. bölümünde bir Akın Akınözü'nün oyunculuk performansı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-03-22 13:34

Kaderimin Oyunu dizisinde o detay seyirciyi kızdırdı

Başrollerinde Sarp Apak, Akın Akınözü, Meriç Aral ve Öykü Karayel'in yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisinde seyirciyi üzen gelişmeler yaşanıyor. Dizide Sarp Apak'ın oynadığı Mahir karakteri, seyircinin gündeminde.

Magazin 07-02-22 13:10

Kaderimin Oyunu Cemal kimdir? Akın Akınözü kaç yaşında ve nereli?

Başrollerinde Öykü Karayel, Sarp Apak, Meriç Aral gibi oyuncuların yer aldığı popüler dizi Kaderimin Oyunu'nda bir diğer başrol olan 'Cemal' rolüne, ünlü oyuncu Akın Akınözü hayat veriyor. 'Cemal' rolü ile sosyal medyada gündem olan Akın Akınözü'nün hayatı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Magazin 05-02-22 00:02

Koronavirüse yakalanan Sarp Apak duyurdu! Kaderimin Oyunu bu hafta yayınlanmayacak

Star TV'de yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinde Mahir karakterini canlandıran ünlü oyuncu Sarp Apak, koronavirüse yakalandı. Instagram'dan açıklama yapan Apak, "Aldığımız tüm önlemlere rağmen bulaştı" dedi. Sarp Apak, Kaderimin Oyunu dizisinin de bu hafta yayınlanmayacağını duyurarak "Ekibim ve kendi adıma sizlerden özür diliyorum" dedi.

Magazin 12-01-22 21:59

Kaderimin Oyunu'nun Asiye'si Öykü Karayel'in eski aşkı Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nın başrolü çıktı!

Kadrosunda Akın Akınözü, Sarp Apak, Meriç Aral ve Öykü Karayel'in yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi, ilk bölümünden itibaren seyirciden büyük ilgi gördü. Dizide hayat verdiği 'Asiye' karakteriyle beğeni toplayan Öykü Karayel'in eski aşkını görenler şaşıp kaldı.

Magazin 25-12-21 10:07

Kaderimin Oyunu’nun yıldızını hiç böyle görmediniz! Sarp Apak’ın bu görüntüsü, ‘Yok artık’ dedirtti!

Sarp Apak Organize İşler, Güneşi Gördüm, Plajda, Beyaz Melek, Yedi Kocalı Hürmüz gibi birçok projede yer aldı. Ünlü oyuncu Sarp Apak şimdilerde Öykü Karayel ve Akın Akınözü ile birlikte Kaderimin Oyunu dizisinde rol alıyor. Sarp Apak'ın yıllar önceki halini görenler 'Yok artık' dedi. İşte detaylar...

Magazin 03-12-21 22:08

Kaderimin Oyunu Mahir kimdir? Sarp Apak kaç yaşında ve nereli?

Sarp Apak'ın kim olduğu merak konusu oldu. Sarp Apak oyunculuk kariyeri boyunca birçok projede yer aldı. Şimdilerde Sarp Apak Öykü Karayel, Akın Akınözü ile birlikte Kaderimin Oyunu dizisinde rol alıyor. İşte Sarp Apak hakkında merak edilenler...

Magazin 03-12-21 21:35

Kaderimin Oyunu Cemal kimdir? Akın Akınözü kaç yaşında ve nereli?

Akın Akınözü'nün kim olduğu merak konusu oldu. Ebru Şahin ile başrolü paylaştığı Hercai dizisi ile büyük çıkış yakalayan Akın Akınözü şimdilerde Öykü Karayel, Sarp Apak ile birlikte Kaderimin Oyunu dizisinde rol alıyor. Oyuncu Akınözü, TED Ankara Koleji Matematik Fen Bölümünü tamamladı. İşte detaylar...

Magazin 03-12-21 19:59

Kaderimin Oyunu ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kaderimin Oyunu'nun yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisinden yeni fragman da yayınlandı.

Magazin 22-11-21 20:58

Kaderimin Oyunu ekibi buluştu! Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak'tan ilk poz

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kaderimin Oyunu'nun başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak yer alacak. Ekip bir araya gelerek okuma yaptı.

Magazin 27-09-21 17:34

Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak, Kaderimin Oyunu dizisinde buluştu

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kaderimin Oyunu'nun başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak yer alacak.

Magazin 20-09-21 20:32

Milli atlet Eşref Apak, olimpiyatı 9. sırada tamamladı

Çekiç atma finalinde mücadele eden milli atlet Eşref Apak, oyunları 9. sırada tamamladı.

Spor 04-08-21 17:14

Erkekler çekiç atmada Eşref Apak finalde

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda milli atlet Eşref Apak çekiç atmada finale kaldı.

Spor 02-08-21 08:04

Tarım arazileri MASKİ’nin korumasında

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Apak Mahallesinde tarım arazilerini taşkından korumak adına yürütülen dere temizlik çalışmalarını tamamladı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Yurthaber 24-12-20 15:39

Şanlıurfa'da 5 gündür kayıp 10 yaşındaki Hüseyin Gaziantep’te bulundu

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde, 5 gün önce evden ayrılan Suriye uyruklu 10 yaşındaki Hüseyin Alpak, Gaziantep’te bulundu. Küçük çocuğun çalışmak amacıyla başka şehre gitmek için evden ayrıldığı öğrenildi. Oğluna kavuşan baba Salih Apak, "5 gün boyunca gece gündüz her yeri aradık. Yemek yemedik, uyku uyumadık. İlk gördüğünde oğlum ‘baba beni bırakma dedi’ Allah devletimizden razı olsun emniyetimize teşekkür ederiz" dedi.

Haber 06-08-20 20:20

'Türkiye 2021’de yüzde 6 büyür'

Koronavirüs (Covid-19) salgınından dünya ve Türkiye ekonomisinin etkilendiğine dikkat çeken Finans ve Ekonomi Uzmanı Prof. Dr. Sudi Apak, Türkiye’nin bu süreci Avrupa ülkelerine göre daha hafif geçirdiğini vurgulayarak, 2021’de yüzde 6’lık bir ekonomik büyüme ön gördüğünü söyledi.

Finans 04-06-20 11:28

Survivor bayram özel bölümünde ünlü isimler Anlat Bakalım'da yarıştı! Survivor Anlat Bakalım'ı kim kazandı?

Survivor 2020 yarışmacıları, bayram özel haftasının ikinci bölümünde Anlat Bakalım'ı ünlü isimlerle oynadı. Survivor yarışmacıları, Türkiye'den bağlanan Burak Yılmaz, Bülent Serttaş, Emre Belözoğlu, Murat Dalkılıç, Cedi Osman, Enis Arıkan, Ezgi Mola, Gupse Özay, Hadise, Sarp Apak, Yılmaz Morgül ile eşleşerek Anlat Bakalım'da yarıştı. Survivor bayarm özel bölümünde Anlat Bakalım oyununun kazananı belli oldu. Survivor 2020'de Anlat Bakalım'ı kim kazandı?

Magazin 25-05-20 01:22

Beşinci kez olimpiyat vizesi alan Eşref Apak'ın hedefi madalya

Türk atletizminin olimpiyat madalyalı üç isminden biri olan milli çekiççi Eşref Apak, kariyerini 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda madalyayla sonlandırmak istiyor - Eşref Apak: "İlk hedefim, beşinci kez olimpiyatlara katılmaktı. İkinci hedefim ise ilk katıldığım olimpiyatlarda madalya almıştım, son katılacağım olimpiyatlarda da almak. Bunu, son yarış olarak planlıyoruz"

Yurthaber 24-02-20 11:50

Eşref Apak, beşinci kez Olimpiyatlar'da

Milli çekiççi, Seyfi Alanya Atmalar Kupası'nda 77,56 metre atarak, barajı geçti ve beşinci kez Olimpiyat vizesi aldı

Yurthaber 22-02-20 18:13

Bitlis’te PKK terör örgütüne ait malzeme ele geçirildi

Bitlis’te jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda PKK terör örgütüne ait 1 adet boş büyük tüp, 4 adet dolu küçük tüp, bin kilogram gıda malzemesi ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan çalışmalar neticesinde Bitlis merkez kırsalında faaliyet gösteren BTÖ mensuplarına ait, araziye gizlenmiş vaziyette yaşam malzemesi olduğunun tespit edilmesi üzerine; 23 Kasım 2019 tarihi itibariyle “Şehit GK Muhsin Apak 2019-84” operasyonu başlatılmıştır.

Haber 23-11-19 17:01

Sarp Apak: Güney'e kardeş istiyoruz!

Eşi Bengisu Uzunöz, önceki akşam Etiler’de görüntülenen Sarp Apak, "Güney'e kardeş istiyoruz!" dedi.

Magazin 14-09-19 17:01

Camiden hırsızlık şüphelisi tutuklandı

 DENİZLİ'nin Babadağ ilçesindeki camiden 250 yıllık tarihi duvar saati ile kutsal emanetlerden sayılan Sakal-ı Şerif'i çalan Mehmet Apak (41), polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haber 10-09-19 17:52

Sarp Apak oğlunun fotoğrafını ilk kez paylaştı

Avrupa Yakası ile hayatımıza giren, ardından Kavak Yelleri, Yalan Dünya, Jet Sosyete gibi başarılı yapımlarla karşımıza çıkan oyuncu Sarp Apak, bebeğinin fotoğrafını ilk kez paylaştı.

Trend 20-07-19 16:21

Yeni rektör, yeni mezun oldu

Antalya AKEV Üniversitesi'ne atanan rektör Prof. Dr. Kamile Perçin Akgül, öğrencisi olduğu İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nden mezun oldu - Antalya AKEV Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamile Perçin Akgül: - "Bilgiye sahip olan toplumların söz sahibi olmasının, bugün için de geçerli olduğu aşikardır. Toplumsal gelişim ise başta bireyin bilgi edinmesiyle olanaklı olabilmektedir ve bu tıpkı temel gereksinimlerimiz gibi edinmedikçe bizi ve dolayısıyla toplumumuzu zayıflatacaktır. Bunun önüne geçmek için birey olarak kendime ve topluma karşı duyduğum sorumluluk ise burada olmama sebep oldu" - İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sudi Apak: - "Birlikte çalışacağınız iş arkadaşlarınıza, üst-astlarınıza, sevgi ve saygıyla yaklaşacağınızdan, insani ve mesleki etik değerlerden ayrılmadan ve gerektiğinde yüreğinizin sesini dinleyerek hareket edeceğinizden, Atatürk ilke ve devrimlerinin açtığı aydınlık yolda ilerleyeceğinizden hiç kuşkum yok. Yolunuz açık, geleceğiniz başarılarla dolu olsun"

Haber 08-07-19 18:24

Rektör Prof. Dr. Sudi Apak, YKS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi

Milyonlarca öğrencinin üniversiteye girmek için katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), 15 Haziran 2019 da yapılacak.

Haber 14-06-19 15:27

170 kiloluk Habibe Teyze’nin yaşam aşkı

170 kilo ağırlığındaki morbit obez 74 yaşındaki Habibe Apak, evde gördüğü tedavi ve azmi sayesinde yaşama tutunuyor.

Haber 08-06-19 12:40

Salihli’nin dev adamları 2. Lig’e çok yakın

Muğla’da oynanan Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi final grubu maçlarına Yeşilyurt mağlubiyeti ile başlayan Salihli Belediyespor Basketbol Takımı, bugün oynadığı maçta Volkan Aksoy Spor’u 69-65 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.Volkan Aksoy Spor karşısında, Yeşil-beyazlı ekipte Mehmet Demir 23, Mertcan Özen 20, Berkay Yunu 10, Çevik Çiftçi 9, Leventcan Koçak 4 ve Emir Apak 3 sayı ile oynadı.Başantrenör Murat Öztürk yönetimindeki yeşil-beyazlı ekip, yarın Menteşe Spor Salonu’nda saat 14.15’de başlayacak olan maçta rakibi Başkent Yenişehir’i yenerse adını 2.Lige yazdırma başarısı gösterecek.Volkan Aksoy Spor’u yenerek çeyrek finale yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başantrenör Murat Öztürk, “Yarın oynayacağımız maçta da Başkent Yenişehir’i yenerek, 2.Lige çıkıp, bize inanan ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.Muğla’da oynanan final grubu çeyrek final müsabaka programı ise şu şekilde: İzmir Büyükşehir Belediyespor - Ankara Kayı Gençlik (12.00), Başkent Yenişehir - Salihli Belediye (14.15), Çorlu Belediyesi - Anadolu Basket (16.30), Yeşilyurt - Ege Üniversitesi (18.45)Maçlar ise Muğla Menteşe Spor Salonu’nda oynanacak.

Yurthaber 22-05-19 22:40

İşte Sarp Apak'ın Güney'i!

Sarp Apak-Bengisu Uzunöz çiftinin, yedi ay önce dünyaya gelen çocukları Güney, ilk kez Etiler’de objektiflere takıldı.

Magazin 16-04-19 13:48

Koyunlarını çalmaya gelenlerden 1'ini öldürüp, 2'sini yaralayan çiftçi tutuklandı

KONYA'da koyunlarını çalmaya geldiğini öne sürdüğü Emre Uyanık'ı (28) av tüfeğiyle öldüren, Emre Apak (22) ve Ömer Ak'ı (28) da ağır yaralayan Abdullah Karaboğa (27), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 14-02-19 16:56

DHA YURT BÜLTENİ -14

  Koyunlarını çalmaya gelenlerden 1'ini öldürüp, 2'sini yaralayan çiftçi tutuklandı Konya'da koyunlarını çalmaya geldiğini öne sürdüğü Emre Uyanık'ı (28) av tüfeğiyle öldüren, Emre Apak (22) ve Ömer Ak'ı (28) da ağır yaralayan Abdullah Karaboğa (27), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 14-02-19 16:07

Koyunlarını çalmaya gelenlerden 1'ini öldürüp, 2'sini yaralayan çiftçi tutuklandı

KONYA'da koyunlarını çalmaya geldiğini öne sürdüğü Emre Uyanık'ı (28) av tüfeğiyle öldüren, Emre Apak (22) ve Ömer Ak'ı (28) da ağır yaralayan Abdullah Karaboğa (27), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 14-02-19 15:51

1,5 aydır nöbet tutuyordu, geldiklerini görünce ateş açtı! Ölü ve yaralılar var

Konya'da korkunç olay! 1,5 ay önce koyunları çalınınca nöbet tutmaya başlayan, Abdullah K., sabaha karşı otomobille gelen 3 kişiye ateş açtı. Emre Uyanık olay yerinde hayatını kaybederken, Emre Apak ve Ömer Ak ağır yaralandı. Abdullah K. ise olay yerine gelen jandarmaya teslim oldu.

Haber 13-02-19 14:22

71 yaşında Kur’an-ı Kerim’i okumayı öğreniyor

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde 71 yaşındaki İsmail Apak, İlçe Müftülüğü tarafından açılan kursta, Kur’an-ı Kerim’i yüzünden öğreniyor.Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kursa katılan İsmail Apak, yaptığı açıklamada Kur’an-ı Kerim öğrenmeyi çok istiyordum.

Yurthaber 14-12-18 10:55

Jet Sosyete'nin O Ses Türkiye çekimlerinde eğlenceli anlar! İşte çekimlerin kamera arkası

'Jet Sosyete'nin Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümünde Gülse Birsel, Sarp Apak, Aslı Bekiroğlu ve Nursena Yılmaz, 'O Ses Türkiye'ye katılacak. Stüdyoyu birbirine katacak ekip, kamera arkasında jüri üyeleri Murat Boz, Hadise, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk ile kahkaha dolu anlar yaşadı.

Magazin 06-11-18 20:30

Türkiye’de 26 bin kişi organ bağışı bekliyor

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Sivas Numune Hastanesi Poliklinikler girişinde organ bağışı standı açıldı.Konu ile ilgili açıklama yapan Organ ve Doku Nakli Koordinatörü Gülseren Apak,"3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası olması nedeniyle hastanemiz poliklinikler girişinde organ bağışı standı açtık.

Yurthaber 05-11-18 14:20

Jet Sosyete dizisi yeni bölümde O Ses Türkiye sürprizi!

Yeni sezonuna jet hızında başlayan Jet Sosyete’nin 7 Kasım’da yayınlanacak bölümünde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor. Gülse Birsel, Sarp Apak, Aslı Bekiroğlu ve Nursena Yılmaz, ‘O Ses Türkiye’ye katılacak. Jüri üyeleri ve Acun Ilıcalı’yı zorlu dakikaların bekleyeceği sahneler, ekran başındakilere de kahkaha dolu anlar yaşatacak.

Magazin 04-11-18 19:38

Süt ürünlerini mağarada muhafaza ediyorlar

Muş'un Varto ilçesinde vatandaşlar, yazın ürettikleri peynir, tereyağı gibi süt ürünlerini bozulmaması için doğal soğuk hava deposu olarak kullandıkları mağarada koruyorlar - Hüsamettin Apak: - "Dedelerimizden gelen bir gelenek. Kışlıklarımızı, peynirimizi ve yağımızı burada muhafaza ediyoruz. Mağarayı soğuk hava deposu gibi kullanıyoruz"

Yurthaber 15-10-18 11:31

Süt ürünlerini mağarada muhafaza ediyorlar

Muş'un Varto ilçesinde vatandaşlar, yazın ürettikleri peynir, tereyağı gibi süt ürünlerini bozulmaması için doğal soğuk hava deposu olarak kullandıkları mağarada koruyorlar - Hüsamettin Apak: - "Dedelerimizden gelen bir gelenek. Kışlıklarımızı, peynirimizi ve yağımızı burada muhafaza ediyoruz. Mağarayı soğuk hava deposu gibi kullanıyoruz"

Haber 15-10-18 11:29

Van Gölü kıyısında yarışmalara hazırlanıyorlar

Tekerlekli kayakçılar, Bitlis'in Tatvan ilçesinde Türkiye'nin en büyük gölü olma özelliğine sahip Van Gölü kıyısındaki 12 kilometrelik sahil şeridinde antrenman yapıyor - Tekerlekli Kayak Milli Takım Antrenörü Celal Apak: "Tatvan sahil yolu mükemmel bir manzaraya sahip. Van Gölü ve Nemrut Dağı'nın eteklerinde antrenman yapmak mükemmel bir his veriyor. Elverişli bir pist olduğu için 5 gün burada, 2 gün de il merkezinde antrenman yapıyoruz"

Haber 15-09-18 13:09

Sarp Apak baba oldu!

Ünlü oyuncu Sarp Apak ile Bengisu Apak çiftinin erkek bebeği dünyaya geldi.

Magazin 07-09-18 12:23

Bebek alışverişinde bebeğin ismini açıkladılar

Oyuncu Sarp Apak ile eşi Bengisu Uzun yakın zamanda doğacak bebekleri için alışverişteydi.

Magazin 18-08-18 14:22

Doğum öncesi son tatil

Sarp Apak ile 7.5 aylık hamile eşi Bengisu Uzunöz, Çeşme’de tatil yapıyor.

Magazin 10-07-18 11:38

Prof. Dr. Sudi Apak: Seçmen liderlere oy verdi

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinde, yüzde 52.4 oy ile ilk turda Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı oldu.  AK Parti ve MHP’den oluşan Cumhur İttifakı da toplamda 342 milletvekili ile mecliste çoğunluğu aldı.

Haber 25-06-18 16:40

Beyaz Show'da Sarp Apak'tan doğacak çocuğuna ilk mesaj!

Beyaz Show'a konuk olan ünlü oyuncu Sarp Apak, doğmamış çocuğuna mesaj yolladı. Geçtiğimiz yıl Barselona'da evlenen Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz çifti doğacak çocuklarının heyecanını yaşıyor. Beyaz Show'da erkek bebek beklediklerini duyuran Sarp Apak'ın heyecanı da gözlerinden okundu.

Magazin 05-05-18 02:33

Sarp Apak kimdir? Beyaz Show, Sarp Apak'ı konuk ediyor!

Sarp Apak, bu akşam ekrana gelecek Beyaz Show'un yeni bölümüne konuk olarak katılacak. Jet Sosyete dizisi ile ekranlara geri dönen Sarp Apak, Beyaz Show'un seyircilerinden gelen soruları içtenlikle cevaplayacak, merak edilenleri anlatacak. Programın takipçileri, konuk olarak katılacak olan Sarp Apak kimdir, kaç yaşındadır şeklinde aramalar yapmaya başladı. Peki Sarp Apak kimdir? Sarp Apak kaç yaşındadır ve nerelidir?

Magazin 04-05-18 11:37