Evim Yuvan Olsun Kampanyasindan Kimler Yararlanabilir Haberleri

KYK ÖĞRENİM KREDİSİ SONUÇLARI 2023 E DEVLET TURKİYE.GOV.TR! KYK öğrenim kredisinden kimler yararlanabilir, hangi durumlarda kesilir?

KYK öğrenim kredisi ile ilgili araştırmalar Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklaması sonrası hız kazandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sevgili gençler, GSB Burs ve Öğrenim Kredisi başvuru sonuçları açıklandı. Hepinize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Birçok kişi internette, "KYK öğrenim kredisinden kimler yararlanabilir, hangi durumlarda kesilir?" gibi sorulara yanıt arıyor. Peki, KYK öğrenim kredisi nedir?

Finans 2023-11-13 10:50:31

Bakan Varank duyurdu! Evim Yuvan Olsun kampanyasında başvuru sayısı 10 bine ulaştı

"Evim Yuvan Olsun" kampanyasında başvuru sayısı açıklandı. Konuya ilişkin Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hayırsever vatandaşlarımız tam 10 bin depremzede aile için 'EvimYuvanOlsun' dedi." ifadelerini kullandı.

Haber 2023-02-26 20:15:30

Evim Yuvan Olsun başvurusu nasıl, nereden yapılır? AFAD'dan depremzedelerin barınma sorununa yönelik Evim Yuvan Olsun kampanyası!

Evin Yuvan Olsun kampanyası ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetlerindeki 11 ili etkisi altına alan yıkıcı depremler sonrası zarar gören binlerce konut boşaltıldı. Depremde evi yıkılan veya hasar alan depremzede vatandaşlara evlerini açmak isteyenler için Evim Yuvan Olsun kampanyası detayları AFAD tarafından duyuruldu. Peki, Evim Yuvan Olsun başvurusu nereden, nasıl yapılır? Depremzedelere Evim Yuvan Olsun kampanyası nedir?

Haber 2023-02-22 07:39:14

Bodrum'da 5 tane evi vardı! İbrahim Tatlıses hemen harekete geçti

Kızı Dilan Çıtak'tan sonra İbrahim Tatlıses de evlerini depremzedeler için açtı. İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın çağrısı sonrası Bodrum'daki 5 dairesini Evim Yuvan Olsun kampanyasına bağışladı.

Magazin 2023-02-21 14:25:24

Evim Yuvan Olsun kampanyası nedir? Kampanyadan kimler yararlanabilir? Cumhurbaşkanı Yarımcısı Fuat Oktay duyurdu!

Evim Yuvan Olsun kampanyası Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümü için uygulanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Yarımcısı Fuat Oktay, kampanya detaylarını açıkladı. Açıklama sonrasında vatandaşlar Evim Yuvan Olsun kampanyasının ne olduğunu ve kimlerin faydalanabileceğini araştırmaya başladılar. Deprem sonrasında binlerce aile evsiz kaldı. Peki Evim Yuvan Olsun kampanyası nedir, kimler yararlanabilir? Cumhurbaşkanı Yarımcısı Fuat Oktay duyurdu...

Haber 18-02-23 23:28

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay duyurdu: Depremzedeler için 'Evim Yuvan Olsun kampanyası'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından evleri yıkılan yada ağır hasar gören vatandaşlar için Evim Yuvan Olsun kampanyası başlatıldığını duyurdu. Oktay "Vatandaşlarımızın kullanmadıkları evlerini depremzede ailelerin kullanımına sunmak veya uygun şartlarda kiralamak isteyen hayırseverlerimiz 'evimyuvanolsun.org' sitesinden başvurabilirler" ifadelerini kullandı. Oktay, bölgedeki 830 bin 806 binanın yüzde 49’u oturulabilir konumda olduğunu da açıkladı.

Haber 18-02-23 20:31