Eyt Askerlik Borclanmasi Son Durum Haberleri

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem... Hatay, Adana, Mersin ve Gaziantep'te de hissedildi

Son dakika deprem haberi: AFAD, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. Deprem, Adana, Hatay, Gaziantep, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Kilis ve Şanlıurfa gibi illerde de hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmadığı, saha tarama çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Öte yandan sarsıntının ardından bazı vatandaşların ev ve iş yerlerinden açık alana çıktıkları görüldü.

Haber 2024-09-07 09:41:08

AFAD'dan 2 ile ’Turuncu’, 22 ile ’Sarı’ kod uyarısı! Aralarında İstanbul da var

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), "Meteoroloji’den alınan son bilgilere ve yapılan değerlendirmelere göre; 2 ilimize Turuncu, 22 ilimize ise Sarı kod ile yağış uyarısı yapılmıştır" açıklamasında bulundu. İşte o iller...

Haber 2024-09-01 00:38:34

Karadeniz'de yepyeni tehlike: Ekonomik kayba da yol açıyor! İki ilde son 5 yılda büyük artış gösterdi

İklim değişikliği ve kirlilik bu kez Karadeniz'de yepyeni bir tehlike doğurdu. Son 5 yıla 'rhizostoma' türü denizanası popülasyonunda yüksek artış görüldü. Bu durum avlanan balıkların kalitesini azaltıyor, böylece ekonomik kayba da yol açıyor. Uyarılarda bulunan Doç. Dr. Zekiye Birinci Özdemir "Denizanalarının yoğun olarak arttığı zamanlarda balıkçılar içinde zor bir avcılık operasyonu beraberinde gelmektedir" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-08-31 13:08:39

Mansur Yavaş'a şimdiden yeşil ışık! İYİ Parti koridorlarında adaylığı konuşuluyor: CHP'yle ittifak da gündemde

İYİ Parti'de son dönemde çokça ayrılık yaşandı. Bu durum parti içinde imajın zedelendiği değerlendirmesini beraberinde getirdi. Şimdiyse ayrılan bazı isimleri partiye döndürme çabaları başladı. Ancak önümüzdeki süreçte de istifa ve transferlerin yaşanacağı konuşuluyor. Ankara kulislerinde İYİ Parti'yle ilgili en çok konuşulan iddialardan biriyse Mansur Yavaş hakkında!

Haber 2024-08-30 09:17:12

Altın rekorunu tazeledi! 2 bin 700 TL'yi aştı... Gram altındaki son durum....

Altının güne sakin başlayacağı düşünülürken geçen haftaki rekorunu tazeleyerek 2.764 TL'ye yükseldi. Altında yaşanan bu artış ise zayıflayan dolar ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz indirimi beklentileriyle paralel gerçekleşti.

Finans 29-08-24 12:12

Dolar ne kadar oldu? Euroda son durum! Yeni rekor geldi... (26 Ağustos döviz fiyatları)

Döviz kurundaki hızlı hareketlilik hiç durmadan devam ediyor. Güne sakin başladığı düşünülen dolar ve euro günün yarısına gelmeden rekor kırdı. Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş ise döviz kurunun baskılandığını aktarmış ve yıl sonuna kadar yukarı yönlü bir ivme tahmininde bulunmuştu.

Finans 26-08-24 10:27

Kenya'da yaşayan Türk maymun çiçeğini böyle anlattı! 'Acil durum yok' sözlerine yorum yağdı: Sen bir süre bu taraflara gelme

Kenya'da yaşayan bir Türk maymun çiçeği virüsü (MPox) hakkında sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Afrika kıtasındaki son durum hakkında bilgi veren genç kadın, "Haberlerin abartıldığını, korku salınmaya çalışıldığını düşünüyorum." dedi.

Trend 24-08-24 09:17

Avrupa'da haftayı galibiyetsiz kapattık! Çanlar Ülke puanı için çalıyor... UEFA Ülke puanı sıralamasında son Durum!

Temsilcilerimiz bu haftaki Avrupa maçlarını tamamladı. Galatasaray'ın Young Boys karşısında aldığı mağlubiyetin ardından, Perşembe gecesi oynanan maçlarda Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonspor'un rakipleriyle berabere kalmasıyla gözler UEFA Ülke Puanı sıralamasına çevrildi. İşte detaylar...

Spor 23-08-24 11:31

İstanbul'da barajlar alarm veriyor! Son gelen veriler korkutuyor...

Son dönemde yağışların kesilmesiyle birlikte İstanbul'da su sorunu yeniden ortaya çıktı. Günlük tüketim verilerinin arttığı bu mevsimlerde barajlardaki doluluk oranları da geriye çekiliyor. Son gelen veriler ise hiç iç açıcı değil... İşte İstanbul barajlarındaki son durum!

Haber 22-08-24 09:31

Fiyat farkı da kalmadı! 23 bin lirayı aştı: Yüz binlerce kişi şimdi ne yapacağını düşünüyor… 10 şehir için tek tek rakamlarla açıkladılar

Üniversite kayıt dönemi başladı. KYK yurtlarının başvuruları da bugün itibarıyla e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Yurtta kalmak istemeyen öğrenciler ev bakmaya başlamışken aileler kira fiyatlarının son durumunu merak ediyor. Peki öğreni kenti olan 10 ilde kira fiyatlarındaki son durum ne? İşte yanıtı...

Finans 20-08-24 16:12

Çankırı'daki orman yangınında son durum! 17 saat sonra AFAD duyurdu... Soğutma çalışmaları sürüyor

Türkiye günlerdir orman yangınlarıyla mücadele ederken; Bolu, İzmir, Çanakkale'den gelen görüntüler hepimizin ciğerini yakmıştı. Dün akşam saatlerinde Çankırı'da başlayan orman yangını endişe yarattı. Ekiplerin yoğun şekilde müdahale ettiği yangınla ilgili AFAD'dan ise yeni açıklama geldi. Yapılan açıklamada soğutma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Haber 20-08-24 12:33

Galatasaray zehirlendiğini açıkladı! Barış Alper Yılmaz Şampiyonlar Ligi Young Boys maçında forma giyemeyecek

Son dakika... Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off turundaki Young Boys maçı kamp kadrosu belli oldu. Sarı - kırmızılılardan yapılan açıklamada takımın yıldız isimlerinden Barış Alper Yılmaz'ın yaşadığı gıda zehirlenmesi nedeniyle kadroya alınmadığı açıklandı. Bu durum Galatasaray cephesinde endişeye neden oldu. İşte detaylar...

Spor 20-08-24 11:47

Kapalıçarşı bir kez daha rekoru gördü! Gram altın fiyatı tüm zamanların zirvesinde (19 Ağustos Pazartesi çeyrek altın fiyatları))

Gram altın fiyatları beklenen yükseliş hareketine başladı. Bugün Kapalıçarşı güncel altın fiyatları merak edilirken ekranlara bakan şaştı kaldı. Çünkü altının gram fiyatı bir kez daha rekor kırdı. Peki çeyrek altın fiyatında son durum ne? İşte 19 Ağustos Pazartesi altın fiyatları...

Finans 19-08-24 14:10

M çiçeği virüsünü aylar önce bilmişti! Yusuf Güney'den yeni kehanetler: Her şeye hazırlıklı olun...

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney şarkıcılık hayatının yanı sıra açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Afrika'da maymun çiçeği virüsü nedeniyle son iki yılda ikinci kez küresel halk sağlığı acil durumu ilan etti. Acil durum ilanından sonra Yusuf Güney'in daha önce katıldığı bir programdaki "Ağustos ayında çok ciddi bir pandemi geliyor" sözleri sosyal medyada gündem olmuştu. Güney, bu kez yeni uyarılarda bulundu.

Magazin 19-08-24 11:52

YANGINLARDA SON DURUM | İzmir, Aydın, Manisa, Bolu… Günlerdir yanıyordu, güzel haber geldi

Ege ve Marmara bölgelerinde bazı şehirler günlerdir orman yangını ile mücadele ediyor. Aydın, İzmir, Manisa, Bolu’da meydana gelen yangına destek ekipleriyle söndürme çalışmaları devam ederken; Bakan Yumaklı, İzmir Karşıyaka'daki, Urla'daki ve Bolu'daki yangınların kontrol altına alındığını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Haber 18-08-24 12:02

Yatırımcının gözü Fed'in faiz kararında! Altın yükselebilir... Sarı metalde son durum ne? (18 Ağustos 2024 Altının güncel fiyatı ne kadar?)

ABD'de resesyon riski sonrası haftalık işsizlik maaşı başvuruları verilerinde bir düşüş yaşanması sonrası Fed'in 18 Eylül tarihinde faiz indirimine gitme ihtimalini güçlendirdi. Geçtiğimiz günlerde de altının ons fiyatı zirveyi görmüştü. Peki altın 18 Ağustos'a nasıl başladı? Milliyet yazarı Zeynep Aktaş altın fiyatı etkileyen durumları yorumladı.

Finans 18-08-24 09:37

İzmir yangınlarında son durum! Menderes, Tire, Urla ve Çeşme... Vali Elban duyurdu: 440 konut risk altında!

İzmir yangını bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu. Karşıyaka'daki ormanlık alanda çıkan yangına müdahale sürerken Menderes, Tire, Urla ve Çeşme'den de peş peşe alevler yükselmeye başladı. Gece saatlerinde bölgede incelemelerde bulunan İzmir Valisi Elban, Urla'da 440 konutunu risk altında olduğunu söyledi. Elban "Tire ve Bayındır'daki yangınlar tamamen kontrol altına alındı. Ancak Urla'daki, Menderes'teki ve Yamanlar'daki henüz aktif durumunu koruyor" dedi.

Haber 18-08-24 07:37

THY Maymun Çiçeği için 'maske ve eldiven' önlemi aldı mı? Sosyal medyada gündem oldu: Net açıklama geldi

Dünya Sağlık Örgütü'nün küresel çapta acil durum ilan ettiği Maymun Çiçeği virüsüyle ilgili her gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Son olarak THY'nin Afrika seferleri için önlem aldığı iddiası sosyal medyada kendine geniş yer buldu. THY'den konuyla ilgili beklenen açıklama geldi.

Haber 17-08-24 16:34

'Şehri tedirgin edecek bir husus yok' Bakan Yumaklı son durumu açıkladı! 5 yangın devam ediyor: İzmir dahil 5 ilde binlerce insan yerinden oldu

Yurdun farklı noktalarında çıkan yangınlar herkesin yüreğini yaktı. Gözler yangın felaketinin yaşandığı İzmir'de. İzmir'in Karşıyaka ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen orman yangınına havadan müdahale edilmeye yeniden başlandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir, Aydın, Bolu, Muğla ve Manisa'daki orman yangınlarında tedbir amaçlı 3 bin 583 kişinin tahliye edildiğini bildirdi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yangınlarda son durumla ilgili açıklama yaptı.

Haber 17-08-24 08:11

Gram altın fiyatında son durum! Önce rekor geldi, sonra biraz geri çekildi... Uzmanlar rakam vererek uyardı: Daha da artabilir!

Gram altın fiyatı yakından takip ediliyor. Son 24 saat içinde önce rekor geldi, hemen ardından ise fiyatlar bir miktar düştü. Altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik sonrası herkes "Gram altın ne kadar oldu?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Yıllardır 'güvenli liman' olarak görülen altın fiyatlarında yaşanan yükseliş, vatandaşları da ikiye bölerken; uzmanlar ise gram altın için rakam vererek uyardı: Daha da yükselebilir!

Finans 16-08-24 08:31

SON DAKİKA | Türkiye'de rastlandı mı? Kısıtlama gelecek mi? Sağlık Bakanlığı'ndan 'M çiçeği (mpox) hastalığı' açıklaması! DSÖ maymun çiçeği nedeniyle acil durum ilan etmişti

Son dakika haberi: DSÖ'nün maymun çiçeği virüsü nedeniyle iki yıl içinde ikinci kez küresel halk sağlığı acil durumu ilan etmesi sonrası Sağlık Bakanlığı da açıklama yaptı. Bakanlığın açıklamasında "Özellikle Afrika kıtasında görülen M çiçeği (mpox) hastalığı vakasına Türkiye’de 2024 yılında rastlanmamıştır. Ülkemizde henüz herhangi bir kısıtlama veya ek tedbir ihtiyacı bulunmamaktadır" denildi.

Haber 15-08-24 13:25

Afrika acil durum ilan etmişti! Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan açıklama geldi: Maymun çiçeği...

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu son günlerde küresel çapta endişe yaratan maymun çiçeği virüsü hakkında açıklamada bulundu. Maymun çiçeği ve Kovid-19 ile ilgili gelişmeleri takip ettiklerini söyleyen Bakan Memişoğlu, "Şu anda herhangi bir alarm durumumuz söz konusu değil" dedi.

Haber 14-08-24 17:41

Ve de nasıl yazılır? Ve de ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Yazılı iletişimlerde seçilen sözcüklerin doğru yazım şekliyle kullanılması son derece önemli bir konudur. Kelimelerin herhangi birinde harf yanlışı yapıldığında mana bozulması yaşanmakta ve bu durum tümüyle metne olumsuz yönde yansıyabilmektedir. Dilimizde özellikle bağlaç eklerinin yazımında sıklıkla hataya rastlanılmaktadır. Bu noktada yaygın olarak hatalı yazılan sözcüklerden biri ve de kelimesidir. Peki, ve de nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 10-08-24 22:06

Instagram krizinde son durum! Bakan Uraloğlu'ndan açıklama geldi: Son düzlükteyiz

Instagram ne zaman açılacak? Instagram 1 haftayı aşkın bir süredir kapalı. Herkes ne zaman açılacağını merak ederken Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu krizdeki son durumu anlattı. Bakan Instagram'ın açılmasıyla ilgili 'Son düzlükteyiz' ifadesini kullandı.

Haber 10-08-24 12:30

Bitlis Van Gölü'ne, Van Bitlis'in tamamına talip oldu! İki şehir arasında rekabet daha da arttı

Bitlis ile Van arasından toprak anlaşmazlığı başladı. Bitlisliler Van'dan Van Gölü'nü istedi. Vanlılar ise Bitlis'in eskiden Van toprağı olduğunu hatırlatarak 'Bitlis'i Van'a bağlayalım Van Gölü de tek bir il sınırları içinde yer alsın' dedi. İşte illerin toprak anlaşmazlığında son durum.

Haber 10-08-24 08:22

Mısır patlatmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Airfryerda patlamış mısır tarifi

Mısır patlatmak film gecelerinin vazgeçilmezi ama tencerenin başında beklemenin ve patlamayan mısır tanelerinin yarattığı sıkıntılarla uğraşmak pek çok kişiyi rahatsız eden bir durum. Son zamanlarda ise airfryerda hazırlanan patlamış mısır sosyal medyada büyük ilgi gören eğlenceli tariflerden biri oldu. Özellikle film geceleri için mükemmel bir alternatif olan bu tarifte, klasik ocakta yapılan patlamış mısıra göre çok daha az yağ kullanılıyor ve kısa sürede hazırlanıyor. İşte detaylar!

Yemek 09-08-24 19:10

Bin lira nasıl yazılır? TDK'ye göre bin lira doğru yazılışı nedir?

Son derece geniş bir kelime dağarcığı bulunan Türkçe dilinde sayılar da rakamlar yerine harfler kullanılarak yazılabilir. Ancak bu durum da çeşitli kurallara bağlıdır. Örnek olarak ek aldıklarında ya da çeşitli birimleri ifade ettiklerinde kesme işareti ya da başka noktalama işaretleri kullanılması gerekebilir.

Egitim 09-08-24 13:51

Altınlar gram gram sayıldı: Kuyumcuya gidip altın alacaklar bunu unutmayın! Ambarlardan AVM'lere... Dev yabancı markalar bile var

Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın, son dönemde alışverişlerde fiş vermek istemeyen kuyumcu esnafı ile ilgili konuştu.Yakın, "Bu durum kabul edilemez. Kesinlikle kanun dışı. Vatandaş fişini istesin. Kuyumcu fiş vermek zorunda. Bunu bütün kuyumcuların yaptığını düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı. Ayrıca denetimlerde altınların gram gram sayıldığını kaydeden Yakın, yabancı markaların bile radara yakalandığını söyledi.

Finans 07-08-24 13:25

Mantardan zehirlenmeler arttı! Uzman isim bile hastanelik oldu, vatandaşları uyardı

Mantar zehirlenmesi, ülkemizde en sık yaşanan sağlık sorunlarından biri. Basite indirgenecek bir durum olmayan mantar zehirlenmesi, organ yetmezliğine kadar sürükleyen hayati bir sorundur. Doğu Karadeniz Bölgesinde son günlerde özellikle kırsal yerlerden toplanan mantarları pişirip yiyerek zehirlenenler sayısında belirgin artış yaşanıyor. Mantar zehirlenmesi yaşayanlardan biri olan uzman doktor vatandaşları dikkatli olunması konusunda uyarıyor.

Haber 07-08-24 11:59

Fenerbahçe kaybetti, Türkiye Çekya'nın gerisine düştü! UEFA ülke puanı sıralamasında son durum

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Lille deplasmanında 2-1 mağlup ayrıldı. Jose Morinho'nun öğrencileri 90+1'de yenilen gol sonrası adeta yıkılırken, mağlubiyetinin ardından gözler bir yandan da UEFA ülke puanı sıralamasına çevrildi. Türkiye kaybedilen puanlar sonrası sıralamada en yakın takipçisinin gerisine düştü.

Spor 07-08-24 08:07

INSTAGRAM YASAĞINDA SON DURUM | Açıldı mı, ne zaman açılacak? 'Bugün olmaz' demişti... Maddeler netleşti, 24 saatten geri sayım başladı

Instagram yasağındaki son durum merak edilirken, son dakika gelişmeleri kullanıcılar anbean takip ediyor. 2 Ağustos'ta Türkiye'de kapatılan Instagram'ın ne zaman erişime açılacağı belirsizliğini korurken dün hareketli saatler yaşanmıştı. BTK ile Instagram yetkilileri arasındaki toplantı sonrası Bakan Uraloğlu'ndan açıklama gelmişti. "Instagram açıldı mı, bugün açılır mı, ne zaman açılacak?" sorusuna yanıt aranırken, Uraloğlu'nun sözleri sonrası bazı kullanıcılar bir yandan da geri sayıma başladı

Finans 06-08-24 10:41

260 milyar dolar silindi! Kripto paralarda deprem (5 Ağustos 2024 Bitcoin fiyatlarında son durum)

Bitcoin ve diğer kripto varlıklar, Ortadoğu'daki artan gerilimler ve ABD ekonomisine ilişkin resesyon endişeleri nedeniyle sert düştü. Bitcoin yaklaşık 6 ayın dip seviyesini görürken 53 bin 152 dolar seviyesine geriledi. Kripto paralardan son 24 saatte 260 milyar dolar silindi.

Finans 05-08-24 08:36

Instagram ne zaman açılacak? Neden kapandı? 48 saat detayı... Türkiye taleplerini iletti! İşte son durum

BTK tarafından erişime engellenen Instagram'ın ne zaman açılacağı merak konusu oldu. Milyonlarca kullanıcı Instagram açıldı mı? Instagram ne zaman açılacak? sorularına yanıt ararken, 48 saat detayı dikkat çekti. 50 saati aşkındır kapalı olan Instagram'daki sorunun aşılması için Türkiye'nin taleplerini ilettiği toplantının detayları da belli oldu.

Haber 04-08-24 10:06

Gram altın için tahmin: 'Bulunması gereken yer' diyerek aralık verdi... Dolar, euro, altın fiyatları ne olacak? Gelişmeler piyasaları hareketlendirdi! Altın tırmanışa geçti

Son dönemde yaşanan gelişmeler piyasaları hareketlendirirken altın fiyatlarını da tırmanışa geçirdi. Şimdi tüm dünyada gözler, yaşanacak yeni gelişmelerde piyasanın nasıl tepki vereceğine çevrildi. Özellikle altın fiyatlarında hareketlilik gözlenirken "Gram altın fiyatı ne kadar olacak?" sorusu da sorulmaya başlandı. Uzmanlar yıl sonu için 3 bin 500 - 3 bin 750 aralığını işaret etti. Diğer yandan dolar rekor tazelerken euro da yükselişe geçti. İşte piyasalarda ve altın fiyatlarında son durum...

Finans 02-08-24 10:31

SON DAKİKA: Orta Doğu'da gerilim tırmandı: Dolarda tarihi zirve görüldü! Dolar kuru ne kadar oldu? (31 Temmuz 2024 dolar kuru)

Son dakika haberi... Hamas lideri İsmail Haniye'nin İran'ın başkenti Tahran'da öldürülmesi piyasaları da etkiledi. Dolarda sabah saatlerinde hareketlilik yaşandı. Orta Doğu'da artan gerilim sonras dolar kuru da tırmanışa geçti. Dolar/TL tarihinin en yüksek seviyesini gördü. Yatırımcılar dolar kurunun ne kadar olduğunu araştırırken 33,1686 TL seviyesi görüldü. 31 Temmuz 2024 dolar kuru ne kadar oldu? İşte güncel durum...

Finans 31-07-24 11:36

1 senedir hiç hareket yoktu, bu son olacak! Tüm dünyanın gözü orada... Fed faiz kararı belli oluyor: İşte altın ve dolarda son durum

ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı belli oluyor. 2023 Temmuz ayından bu yana faizleri sabit bırakan dev bankanın bu ay da son kez faizlere dokunmaması bekleniyor. Fed faiz kararı öncesinde dolar/TL kuru ile ons altın, gram altın, çeyrek altın fiyatları merak ediliyordu. İŞte Kapalıçarşı altın fiyatları grafiği ile Fed faiz kararı haberinin detayları...

Finans 31-07-24 08:07
Fed

İstanbul ve Ankara dahil 15 il için sarı ve turuncu kod! Yaz yağmurlarıyla serinlik geliyor! O tarihten sonra tekrar... Meteoroloji son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı yaptı, 15 il için sarı ve turuncu kod verdi. Sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı da dikkatli olunması çağrısı yaptı. Sıcaklıkların ise iç ve kuzeybatı kesimlerde 3 ila 7 derece azalması bekleniyor. Prof. Dr. Orhan Şen ise sıcaklıkların, yağışın bitmesiyle, pazardan itibaren 3-4 derece artacağını belirtti. Peki, İstanbul'da hava nasıl? İstanbul'da yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış tahmini yapıldı. İşte il il son durum...

Haber 26-07-24 09:42

İkinci el otomobilde galericiler tarih verdi! Ortalama 100 bin lira geriledi… Araba fiyatlarındaki düşüş devam edecek mi?

İkinci el otomobil piyasasında sıfır araç fiyatlarından bile pahalı olan rakamlar artık geride kaldı. Özellikle pandemi döneminde başlayan ikinci elde yüksek fiyatlar pandemi sonrasında da uzun süre devam etti ancak son bir yıldır, fiyatlarda büyük bir düşüş yaşandı. İkinci el araba piyasasında ise şimdi bir durgunluk yaşanıyor. Yükselen fiyatlar ise ortalama 100 bin lira gerilemiş durumda. İşte ikinci el otomobilde son durum…

Finans 24-07-24 08:26

Mekanlar boş kaldı! MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya pahalılığın sebebini açık açık anlattı! 'Yılda üç kez zam, paylaşılan adisyonlar...'

Son dönemde artan fiyatlar, menülerdeki pahalılık ve hizmet kalitesinin düşmesinin ardından birçok mekan boş kalmaya başladı. Bu durum giderek artarken MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya pahalılığın sebebini açık açık anlattı.

Magazin 20-07-24 08:32

Enflasyonun üzerinde getiri cezbetti! Mevduat faizinde oranlar yükseldi! Tavan oranı verdi: 'Olağanüstü bir durum olmazsa...'

Son dakika... Bankada parası olanlar dikkat! Geçtiğimiz ayın en çok kazandıran yatırım araçlarından mevduat faizlerinde bir süredir devam eden gerileme durdu. Faizler yeniden yükselişe geçti. Mevduat faizlerinde son durum ne, yükseliş devam eder mi, 1 milyon TL'nin getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...

Finans 17-07-24 09:34

Merkez Bankası paylaştı: Yabancı kredilerde son durum! 2018 sonrası dikkat çeken artış: Firmaların artan döviz kuru riski risk teşkil ediyor

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda görevli ekonomist Tanju Çapacıoğlu yabancı kredilerindeki son dönem eğilimleri inceledi. Merkezin Güncesi'nde yayımlanan yazıda 2018 yılı sonrası azalan yabancı kredilerde son dönem artış eğilimi dikkat çekti. Çapacıoğlu yazısında, "Bu artış sonrasında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, sıkı para politikası duruşunu destekleyici ilave sıkılaşma adımları atmıştır." değerlendirmesi yapıldı.

Finans 16-07-24 09:20

21 senede 27 kez anjiyo oldu! 74 yaşında öğrendiği gerçekle neye uğradığını şaşırdı: Hiçbir doktor söylemedi, çok geç kalındı

74 yaşındaki İlyas Durum, 21 yılda 27 kez anjiyo olduktan sonra hastalığıyla ilgili gerçeği öğrendi. Ankara'da yaşayan Durum, son gittiği doktorda kalbinin delik olduğunu duydu. Yaşadığını talihsizlik olarak değerlendiren şanssız adam ameliyat için de çok geç kalındığını belirtti.

Haber 15-07-24 11:35

Son dakika: Emekli maaşına zamda gözler Kabine Toplantısı’nda… En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? SGK Uzmanı '12 bin TL’yi çok buldular’ diyerek düşünülen rakamı açıkladı

Son dakika: Emekli zammı için kader haftası geldi. Milyonlar 10 bin TL olan en düşük emekli maaşının ne kadar olacağını merak ediyor. Sıfır zam alan 1,8 milyon kişi için yeni rakam Kabine Toplantısı’nda şekillenecek. Emekli kök maaş zammı için nihai kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek. Peki emekliye ek zam düzenlemesinde son durum ne? SGK Başuzmanı İsa Karakaş en düşük emekli maaşı için, “Ekonomi yönetimi ısrarla 12.000 TL'yi bile çok görüyor” deyip düşünülen rakamı açıkladı.

Finans 15-07-24 07:41

SON DAKİKA: Emekliye ek zam ne kadar olacak? Bağ-Kur SSK en düşük emekli maaşında seçenekler 2’ye inmişti: Şimşek’in 12 bin liraya onay verdiği iddia edildi

Son dakika haberi… Emekli maaşı hesaplaması 1.8 milyon emekli için devam ediyor. Yüzde 24,73’lük artış ile sıfır zam alan 2 milyona yakın kişi için kritik tarihi AK Parti açıkladı. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliye ek zamda son durum ne? Ankara kulislerinde dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Masada seçeneklerin azalması ile Maliye Bakanı Şimşek’in en düşük emekli aylığı için 12 bin TL’ye onay verdiği ve rakamın Erdoğan’ın önüne gideceği belirtildi. İşte detaylar…

Finans 13-07-24 08:13

Son dakika: Emekli maaşına zamda karar Kabine Toplantısı’na kaldı: New York’tan talimatı verdi: Bağ-Kur, SSK emekli maaş zammında en güçlü rakam

Son dakika: Türkiye’nin gündemi emekliye ek zam düzenlemesi! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? sorusuna yanıt arayan ekonomi yönetimi gelen öneriler doğrultusunda tüm formülleri masaya yatırmış durumda. Ancak henüz bir karara varılamamış olması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da harekete geçirdi. New York’tan, “NATO Zirvesi’nden Türkiye’ye dönene kadar bu işi bitirin” talimatını verdi. Peki emekli zammı Temmuz 2024 refah payı ne olacak? İşte emekliye zamda son durum…

Finans 12-07-24 07:25

SON DAKİKA: Bedelli askerlik ücreti belli oldu! Milli Savunma Bakanlığı açıkladı

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 2024 yılının ikinci yarısı için bedelli askerlik tutarının 217 bin 871 TL olduğunu duyurdu. Bakanlık ayrıca bedelli askerlik başvurularının da 8 Temmuz itibarıyla başladığını hatırlattı.

Finans 11-07-24 12:05

Aşırı terleme artık dert değil! Şıpır şıpır terlemeye son veren 3 doğal yöntem

Aşırı terleme birçok kişinin muzdarip olduğu problemlerden biri. Günlük hayatı olumsuz etkileyen bu durum için doğal çözümler var. Daha önce duymadığınız bu 3 yöntem ile terleme sorununa veda edebilirsiniz.

Kadin 10-07-24 15:51

SON DAKİKA | En düşük emekli maaşında son durum: 'Sıfır zam' tehlikesi sonrası harekete geçildi! Masada 2 farklı rakam var! 500 TL daha eklendi

Son dakika haberi... Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklamasıyla emekli maaşları için zam oranları da netleşti. SSK ve Bağkur emeklileri için 6 aylık enflasyon farkı yüzde 24.73 olunca kök maaşı 8 bin TL ve altı olanlar için 'sıfır zam' tehlikesi ortaya çıktı. Milyonlarca emekli en düşük emekli maaşına yeni düzenlemeyi bekliyor. En düşük emekli maaşında son durum ne, 10 bin TL'den yukarı yükselecek mi? Masada iki farklı rakam var. İşte detaylar...

Finans 10-07-24 12:39

Türk bayrağının yakılması tepki toplamıştı! Milli Savunma Bakanlığından Suriye açıklaması: Harekat alanlarımızda olumsuz durum yok”

Son dakika haberi: Suriye'de Türk bayrağının yakıldığı görüntüler gündem olmuştu. Milli Savunma Bakanlığından Suriye'de yaşanan olaylar ve Türkiye-Suriye ilişkileri hakkında açıklama geldi. Açıklamada "Türkiye terörün yok edilmesi için Suriye'de" mesajı da verildi.

Haber 04-07-24 12:11