Eyt Yururluge Girdi Mi Haberleri

Fiyatı 549 TL'ye düştü! Kedinizin bayılacağı Whiskas mamada %33 indirim

Kediniz mamasından memnun değil mi? Daha besleyici ve sağlıklı bir mama alternatifi mi arıyorsunuz? Ya da daha indirimli bir mama arayışında mısınız? Öyleyse doğru yerdesiniz. Whiskas'ın biftekli ve havuçlu yetişkin kedi maması indirime girdi, kaçırmayın. Detaylar aşağıda...

Haber 2024-10-02 17:43:00

EYT sonrası emeklilik yaşı değişti: 4 yıl birden düştü! Aktif çalışan sayısında ise beklenmedik gelişme... 12 şehir aday oldu!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesi geçen yıl mart ayında yürürlüğe girdi. SGK'nın verilerine göre ise bazı şehirlerde emekli sayısı çalışan sayısını geçti. Ayrıca emeklilik yaşının 4 yıl azalarak 49'a düşmesi ise dikkat çekti.

Finans 2024-09-24 10:12:25

Kademeli emeklilik çıkacak mı, ne zaman? 23 yıldır çalışıyorlar, 9 bin prim günleri de var ama… SGK Başuzmanı İsa Karakaş tarih vererek anlattı

EYT kapsamına girmeyen çalışanlar kademeli emeklilik beklerken, ‘kademeli emeklilik gelecek mi? Ne zaman gelir?’ gibi sorulara yanıt arıyorlar. Milyonlarca kişi bu değişiklikleri yakından takip ederken SGK Başuzmanı İsa Karakaş tarih vererek düzenlemenin yapılmasının bir gereklilik olduğuna dikkat çekti. Uzman isim, “Adil değil. Eninde sonunda bunun yumuşatılması gerekiyor ki insanların sisteme inancı olması gerekiyor” dedi. 2027 yılını işaret etti.

Finans 2024-09-24 08:52:57

Dilan Polat'ın hayatına özenen kadına eşinden şok edici yanıt: Engin onu yapmış bunu yapmış diye gösteriyorsun biz de mi kara para aklayalım!

Sokak röportajında Türkiye'nin konuştuğu o isim hakkında 'çok sevindim iyi ki çıkmış' dedi, eşinden beklenmedik bir tepki geldi. Dilan Polat ve Engin Polat'ın tahliye olmasının üzerinden çok kısa bir süre geçti. Tahliye olmaları ise tartışma konusu oldu. Karı koca birbirine girdi biri enerji diğeri sinerji dedi.

Haber 2024-09-11 16:44:39

Hazine Bakanlığı son noktayı koydu! Altınla kira ödenir mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı

Altınla kira ödenir mi? Türkiye son günlerde bu tartışmaya sahne olmuştu. Hatta Ankara'da bir ev sahibi evinin kira bedeli olarak 7 gram belirlemişti. Hazine ve Maliye Bakanlığı, kira bedellerinin altın cinsinden ödenmesine yönelik haberlere ilişkin devreye girdi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, sosyal medyada yer alan haberlerde belirtilen kira bedelinin altın cinsinden ödenmesinin mevzuata aykırılık oluşturduğu belirtildi.

Finans 29-08-24 08:44

Hem EYT hem de kademeli emeklilik bekleyeni endişelendiren soru! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyordu: ‘Yaş artırımı konusu ilerleyen yıllarda gündeme gelebilir’

EYT yasasında 1,5 yıl geride kaldı ancak devletin kasasına maliyeti halâ tartışma konusu. Kademeli emeklilik bekleyenlerin de yakından takip ettiği konuda yeni bir adım atılmaya hazırlanılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajını verdiği yeni emeklilik reformu öncesinde herkesin merak ettiği konu açıklığa kavuştu. Peki EYT yasası iptal mi edilecek? İşte detaylar…

Finans 27-07-24 10:00
EYT

MYNET ÖZEL | Ali Koç, 'Devreye girdi' demişti! Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan yanıt geldi: O Tweet'te Fenerbahçe'ye tam destek var!

MYNET ÖZEL | Milyonların izlediği tarihi canlı yayında Aziz Yıldırım ile Ali Koç karşı karşıya gelmişti. Ali Koç, Aziz Yıldırım'a yüklenirken 'Siz sessiz kaldınız kadim dostunuz Mehmet Uçum devreye girdi' demişti. Aziz Yıldırım da Ali Koç'a dönerek 'Senin de dostun Beylerbeyi'nde görüşmedin mi?' ifadesini kullanmıştı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan Ali Koç'a yanıt geldi.

Spor 10-06-24 11:51

Elindekileri fırlatıp birden ayağa kalktı! Şaban Sevinç ve Ferhat Murat canlı yayında birbirlerine girdi, acil reklama gidildi

Gazeteci Şaban Sevinç ile iletişimci yazar Ferhat Murat canlı yayında birbirine girdi. Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla ilgili konuşulurken tansiyon bir anda yükseldi. İki isimde birbirlerine seslerini yükseltirken, Murat bir anda elindeki dosyaları yere fırlatarak çok sinirlendi ve "Ben gidiyorum! Böyle bir şey olabilir mi ya?" dedi. Programın moderatörü Gürkan Hacır ise reklam arasına gitti.

Haber 07-05-24 09:09

Emin Pazarcı'nın paylaştığı fotoğraf olay oldu! Höst diye yanıt vermişti, AK Partili isim de topa girdi: Kısıtlanmalı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Meksika ve Küba'ya yönelik resmi ziyaretlerini TBMM heyetiyle birlikte takip eden gazeteci Emin Pazarcı'nın paylaşımları gündem oldu. Cumhurbaşkanlığı uçağıyla birlikte fotoğrafını paylaşan Pazarcı'ya "Tasarruf tedbirleri size yok değil mi?" yorumları geldi. Yapılan eleştirilere gülerek yanıt veren Pazarcı'nın "Höst, Devlet işidir bu. Helaldir helal" ifadeleri ise dikkat çekti. Öte yandan AK Partili Birinci de topa girdi: "Mümkün mertebe kısıtlanmalı"

Haber 06-05-24 09:02

Her mevsime uygun Columbia yağmurluk günün fırsat ürünü oldu

Yağmuru keyfe dönüştürecek kaliteli bir yağmurluğunuz yoksa şimdi almanın tam zamanı! Neden mi? Çünkü Columbia Erkek Pouring Adventure II Yağmurluk yalnızca bugüne özel Günün Fırsatları kapsamında tam 475 TL indirime girdi. Kaçırmamak için acele edin, işte detaylar!

Haber 22-04-24 12:14

CANLI GİRESUN seçim sonuçları! Giresun'da seçimi kim kazandı? AK Parti’nin adayı Aytekin Şenlikoğlu mu, CHP adayı Fuat Köse mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Giresun'u yeniden Aytekin Şenlikoğlu kazanmaya çalışıyor. Giresun’da 2024 yerel seçim sonuçları için büyük bir heyecan yaşanıyor. CHP ise yarışa Fuat Köse ile girdi. İYİ Parti’nin de Giresun’daki adayı Harun Cici oldu. Giresun seçim sonuçlarıyla ilgili tüm detayları ve anlık oy oranlarını Mynet üzerinden takip edebilirsiniz. İşte tüm detaylar...

Finans 31-03-24 20:39

CANLI ESKİŞEHİR seçim sonuçları! Eskişehir'de seçimi kim kazandı? AK Partili Nebi Hatipoğlu mu, CHP adayı Ayşe Ünlüce mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Türkiye sandık başında! Seçmenler 1 yıl sonra bir kez daha sandıkla buluştu. Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken yıllardır CHP yönetiminde olan Eskişehir bu kez el değiştirecek mi? Yılmaz Büyükerşen bu seçimde CHP’den aday olmadı yerine Ayşe Ünlüce aday gösterildi. AK Parti ise Nebi Hatipoğlu ile yarışa girdi. Peki Eskişehir’de 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı Nebi Hatipoğlu mu yoksa CHP’nin adayı Ayşe Ünlüce mi seçimi kazanacak? İşte tüm detaylar...

Finans 31-03-24 20:36

Sarıyer seçim sonuçları CANLI! Sarıyer'de seçim heyecanı nefes kesiyor, Oktay Aksu mu Hüseyin Çoşkun mu Şükrü Genç mi kazandı?

İstanbul'da yerel seçimin en yakından takip edildiği ilçelerden biri de kuşkusuz Sarıyer! Sarıyer seçim sonuçları bugünden beri en çok takip edilen en merakla beklenen yerlar arasında yer alıyor. Mevcut belediye başkanı Şükrü Genç, bağımsız aday olarak seçime girdi. CHP'nin adayı Oktay Aksu ve AK Parti'nin adayı Hüseyin Çoşkun da iddialı! Tuzla seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 15:38

Canlı Eskişehir seçim sonuçları! Eskişehir yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Partili Nebi Hatipoğlu mu, CHP adayı Ayşe Ünlüce mi?

Türkiye sandık başında! Seçmen bir yıl sonra bu kez de yerel seçimler için oy kullanacak. Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken yıllardır CHP yönetiminde olan Eskişehir bu kez el değiştirecek mi? Yılmaz Büyükerşen bu seçimde CHP’den aday olmadı yerine Ayşe Ünlüce aday gösterildi. AK Parti ise Nebi Hatipoğlu ile yarışa girdi. Peki Eskişehir’de 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı Nebi Hatipoğlu mu yoksa CHP’nin adayı Ayşe Ünlüce mi seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 15:10

Ümit Özdağ tekme tokat birbirine giren partililere bağırdı: ' Terbiyesiz adamlar Afganlar mı geldi buraya?'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın katılımıyla gerçekleştirilen Kocaeli aday tanıtım toplantısında partiler arasında yumruk ve tekmeli kavga çıktı. Kavgayı bağırarak yatıştıran Ümit Özdağ, “Bir daha partimde böyle bir şey istemiyorum. Terbiyesiz adamlar, Afganlar mı geldi buraya? Suriyeliler mi girdi içeri?” dedi.

Haber 10-03-24 00:09

'Gerekirse şahitlik yaparım' dedi... EYT davasında sıra dışı olay! Hakan Peker'in klibi delil oldu

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasasının yürürlüğe girmesinin ardından 2 milyondan fazla kişi emekli oldu. Koşulları yerine getirenler başvuru yaparken eski model de e-Devlet hesabına girdi. Sigorta giriş tarihini görünce neye uğradığını şaşıran Meltem Ören, ajansına dava açtı. Davada Hakan Peker'in klibi de delil oldu.

Finans 03-03-24 11:00

Sema ve Pınar diskalifiye mi olacak? Survivor'da gece yarısı kavgasında darp... Tekme, yumruk...

Survivor Sema ve Pınar arasındaki gerilim büyüdü büyüdü ve bir gece yarısı patladı. Sema ve Pınar adada birbirine girdi. Sema'nın gözünün altındaki morluk dikkat çekerken Pınar'ın ne halde olduğu da merak edildi. Herkes aynı soruyu sordu: Sema diskalifiye mi oldu ve Pınar diskalifiye olacak mı?

Magazin 26-02-24 07:12

20 milyon TL'ye suikast girişimi! İYİ Parti'yi sarsan detaylar... Şifre: 'Çocuklar denize girdi mi?'

İYİ Parti Manavgat eski İlçe Başkanı Hüseyin Ergen'e yönelik düzenlenen silahlı saldırının ardından suikast girişimi çıktı. Söz konusu saldırının emri ise yine bir başka İYİ Partili isim tarafından verilirken, detaylar gündem yarattı. Belediye başkan adaylığı sürecinde yaşananlar sonrası saldırı talimatı verildiği belirtilirken, "Çocuklar denize girdi mi?" mesajının bir şifre olduğu ortaya çıktı.

Haber 19-02-24 07:08

Sinan Oğan ile Zafer Partisi birbirine girdi! Karamahmutoğlu'na sosyalist yanıtı sert oldu, tek kelimelik cevap gündem oldu

Zafer Partisi'nin İBB adayı Azmi Karamahmutoğlu'nun Sinan Oğan hakkındaki sözleri yepyeni ve hararetli bir tartışmanın fitilini ateşledi. Oğan için "Onu tanıdığımda sosyalistti" diyen Karamahmutoğlu'na Oğan sert ve uzun bir yanıt verdi, "HDP ile kol kola girmek mi milliyetçilik, ülkücülük?" dedi ve Karamahmutoğlu'nun Zafer Partisi'ne oy vermediğini öne sürdü. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tunçer ise Oğan'a tek kelimelik yanıtıyla sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Haber 17-02-24 08:41

Kademeli emeklilikte yeni gelişmeyi paylaştı… SGK Uzmanı Özgür Erdursun ‘Ben biliyorum’ diyerek açıkladı: 2000 sonrası sigortalılar dikkat!

Kademeli emeklilik gelecek mi? 1999 sonrası işe girenler için düzenleme yolda mı? EYT sonrası erken emekliliği kaçıranlar kademeli emeklilik talep ederken SGK Uzmanı Özgür Erdursun’dan dikkat çeken bir değerlendirme geldi. Erdursun bir sonraki genel seçimleri işaret etti, “Hükümetin bu konuda şu anda ben bir çalışma yapmadığını biliyorum” dedi. İşte detaylar…

Finans 13-02-24 10:07

EYT'yi kıl payı kaçıranlar için kademeli emeklilik hayali suya mı düştü? Gerçek ortaya çıktı

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesini (EYT) kaçıranlar için son günlerde kademeli emeklilik yasası gündeme geldi. 2000- 2008 arası SGK girişi olanlar torba yasa maddelerinde erken emeklilik teklifi olup olmadığını merak ediyor. TOBB ETÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Kılıç, Ankara kulis bilgisini paylaştı, "Kademeli emeklilik gelecek mi, çalışma yapılıyor mu?" sorularına yanıt verdi.

Finans 11-01-24 09:15
EYT

Yeğeni paylaştı, Ankara kulisleri hareketlendi! AK Parti'nin adayı o isim mi olacak? Hemen yanıt geldi

Türkiye, iyiden iyiye yerel seçim havasına girdi! CHP'nin Ankara ve İstanbul adayının Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu olduğu da kesinleşti. Burada tüm gözler AK Parti ve MHP'ye çevrilmişti. İstanbul için ismi geçen adayların dışında Ankara için de hummalı bir çalışma sürüyor. AK Parti'nin Ankara adayının belli olduğu iddiası bir anda gündem yaratırken; iddialar sonrası açıklama geldi.

Haber 27-12-23 16:49

Yerel seçim için adı geçen tüm isimleri unutun! 'Naci Görür' sürprizi! Siyasete girecek mi? Açıklama geldi: 'Teklifler gelip gidiyor'

Türkiye, genel seçim iklimine girdi. CHP'nin İstanbul ve Ankara adayları belli olmuştu. AK Parti'nin Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın karşısına hangi isimleri çıkaracağı da bir hafta içerisinde belli olacak. Son dönemde deprem denilince akla gelen ilk isim olan Prof. Dr. Naci Görür, siyasete girecek mi? Gazeteci Kübra Par'ın iddiası ses getirecek cinsten... Söz konusu iddiayla ilgili de Prof. Dr. Görür'den açıklama geldi.

Haber 21-12-23 10:33

Fiyatı 745 TL'ye düştü! Stanley Klasik Paslanmaz Çelik Cep Matarası indirime girdi

Yılbaşında sevdiklerinize unutulmayacak bir hediye mi vermek istiyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Kalitesiyle göz dolduracak, özgün bir hediye arayışındaysanız Stanley Klasik Cep Matarası sevdikleriniz için harika bir hediye olabilir! Üstelik bu ürün Amazon'un Prime üyelerine özel başlattığı Yılın Son Fırsatları kapsamında %33 indirimde! İşte detaylar!

Yemek 13-12-23 11:37

İYİ Partili Oktay Vural ve gazeteci Deniz Zeyrek birbirine girdi: Siz buraya kavga etmeye gelmişsiniz!

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural'ın katıldığı canlı yayına gazeteci Deniz Zeyrek'le yaşadığı tartışma damga vurdu. CHP'nin işbirliği teklifini reddeden İYİ Parti'nin kararının konuşulduğu programda "Yerel seçimlerde kaç büyükşehir belediyesi almayı hedefliyorsunuz?" sorusu ortamı gerdi. Vural, "İpotek mi koydun milletin iradesine?" derken, Zeyrek ise "Ben anladım sizi. Siz buraya kavga etmeye gelmişsiniz. Sizi protesto ediyorum" dedi.

Haber 07-12-23 07:41

FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI MI 2023? 0 faizli Sıfır faizli 150 bin TL evlilik kredisi başvuruları ne zaman başlayacak, şartları neler?

Faizsiz evlilik kredisi başvurularının ne zaman başlayacağı yeni evlenecek çiftler tarafından merak edildi. Aile ve Gençlik fonu ise Meclis'te kabul edilmesinin ardından Resmi Gazete 'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Birçok kişi "2023 Faizsiz evlilik kredisi başvuruları ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 150 Bin TL'lik 0 faizli, 2 yıl geri ödemesiz 2023 - 2024 evlilik kredisi evlilik kredisi şartları nedir, yaş sınırı ve gelir şartı var mı? İşte son durum...

Finans 30-11-23 08:15

Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra birbirine mi girdi? Yaktın bizi...

Fenomenlere dair incelemeler sürerken bir yandan da farklı farklı iddialar gündeme geliyor. Son olarak 2. Sayfa'da yer alan iddiaya göre Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra birbirine girdi. İddiaya göre Ciğerci eski kocasına "Yaktın bizi" dedi.

Magazin 16-11-23 15:23

Rıdvan Yılmaz yeniden Türkiye'ye mi dönüyor? Galatasaray ve Beşiktaş devreye girdi

Galatasaray'da önümüzdeki sezonun transfer önceliklerinden biri eski Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz olmuştu. Sarı-kırmızılıların yakından ilgilendiği genç oyuncu ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Spor 15-11-23 09:41

EYT BAĞKUR için geçerli mi? EYT BAĞKUR şartları nelerdir?

İnsanların daha rahat yaşam sürebilmeleri için sigortalı işe ihtiyaçları vardır. Sigortalı olarak çalışıldığında pek çok imkândan daha kolay bir şekilde faydalanır. Herhangi bir firmaya bağlı olarak hizmet veren kişiler SGK’lı olarak kabul edilirken, kendi işini yapan kişiler ise Bağkur’lu olarak kabul edilir. Emekli olunabilmesi için belirli bir prim gün sayısının tamamlanması gerekir. Tamda bu noktada EYT yani emeklilikte yaşa takılanlar konusu gündeme gelir. Peki, EYT BAĞKUR için geçerli mi?

Haber 14-09-23 19:47

Nazım Akmandil ile evlenen Burcu Esmersoy hamile mi? İddialara yanıt verdi

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy ile iş insanı Nazım Akmandil İtalya’nın Puglia şehrinde dünyaevine girdi. Ünlü çift ikinci düğünlerini ise 250 davetlinin katılımıyla Ulus'ta bir mekanda yaptı. Esmersoy, hamilelik iddialarına ise yanıt verdi.

Magazin 09-09-23 14:13

Fiyatı 1069 TL'ye düştü! Konforu ve dayanıklılığıyla öne çıkan kamp sandalyesinde indirim

Kampta, piknikte, bahçede, plajda kullanmak için konforlu ve dayanıklı bir kamp sandalyesine mi ihtiyacınız var? Yanıtınız, "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Kalitesiyle öne çıkan Summit Berkley Yüksek Konforlu & Takviyeli Kamp Sandalyesi indirime girdi. Kısa süreli bu indirimi kaçırmamak için acele edin.

Haber 29-08-23 15:09

Belediyede yumruklu kavga: Başkanın makam odasında birbirlerine girdiler! 'Burası sizin babanızın çiftliği mi?'

Antalya’nın Aksu ilçesinde Belediye Başkanı AK Parti’li Halil Şahin ile İYİ Parti Grup Sözcüsü Ramazan Özen arasında belediye meclis toplantısında tartışma yaşandı. Başkan Şahin'in zabıtalara "alın bunları" demesi üzerine İYİ Partili meclis üyeleri "Burası sizin babanızın çiftliği mi?" diye karşılık verdi. Mecliste arbede çıktı. Meclis üyelerinin dışarı çıkarılmasıyla süren gerginlik, Şahin'in makam odasına taşındı. İki partinin meclis üyeleri, makam odasında yumruk yumruğa birbirine girdi.

Haber 03-08-23 11:23

Kylie Jenner en yakın arkadaşıyla ilişkiye girdi mi? Açık açık yanıtladı

Geçtiğimiz günlerde sonunda göğüslerini büyüttüğünü itiraf eden Kylie Jenner, The Kardashians'ın 3. sezon finalinde en yakın arkadaşı Anastasia 'Stassie' Karanikolaou ile gizlice çıktığı ve birlikte olduğu yönündeki söylentilere açıklık getirdi.

Magazin 30-07-23 15:44

EMEKLİ MAAŞ FARKI yattı mı, neden yatmadı? SSK/Bağ-Kur, Emekli Sandığı zam farkı ne zaman yatacak, tarih belli mi?

Emekli maaş farkı ödemelerinin ne zaman yatacağı merak ediliyor. Emekli zamları, 6 aylık enflasyon oranlarına göre belirlendi ve yürürlüğe girdi. Böylece emekliye enflasyon farkı ile birlikte yüzde 25 zam yapılmış oldu. En düşük emekli aylığı ise 7 bin 500 TL olarak güncellendi. Milyonlarca emekli zamlı maaşlarını almak için heyecanla bekliyor. Peki, EMEKLİ MAAŞ FARKI yattı mı, neden yatmadı? SSK/Bağ-Kur, Emekli Sandığı zam farkı ne zaman yatacak, tarih belli mi? İşte tüm merak edilenler...

Finans 27-07-23 13:06

Özcan Deniz baba mı oluyor? Eşi Samar Dadgar'ın paylaşımı kafaları karıştırdı

Feyza Aktan ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Özcan Deniz, aradığı aşkı İranlı modacı Samar Dadgar'da buldu. Ünlü şarkıcı uzun zamandır birlikte olduğu Samar Dadgar'la ocak ayında dünyaevine girdi. Evlendikten sonra sosyal medya paylaşımlarına hız veren Samar Dadgar, son yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Gönderiye koyduğu emojiler 'Hamile mi?' sorularını beraberinde getirdi.

Magazin 05-07-23 17:30

Mehmet Aslantuğ milletvekili seçildi mi? Meclis'e giremeyen TİP Muğla milletvekili adayı Mehmet Aslantuğ'dan ilk açıklama

Mehmet Aslantuğ TİP milletvekili adayı olduğu açıklanmıştı. Türkiye dün 13. Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına gitti. Açıklanan sandıklara ve oy oranlarına göre ünlü oyuncuya ilişkin son durum merak konusu oldu. Peki, Mehmet Aslantuğ milletvekili seçildi mi? TİP Muğla milletvekili adayı Mehmet Aslantuğ Meclis'e girdi mi? Ünlü oyuncu açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Haber 15-05-23 13:19

İrfan Değirmenci milletvekili seçildi mi? TİP İzmir milletvekili adayı İrfan Değirmenci Meclis'e girdi mi?

İrfan Değirmenci TİP milletvekili adayı olduğu açıklanmıştı. Türkiye dün 13. Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına gitti. Açıklanan sandıklara ve oy oranlarına göre ünlü gazeteciye ilişkin son durum merak konusu oldu. Peki, İrfan Değirmenci milletvekili seçildi mi? TİP İzmir milletvekili adayı İrfan Değirmenci Meclis'e girdi mi?

Haber 15-05-23 12:13

Hulki Cevizoğlu Milletvekili oldu mu? Hulki Cevizoğlu meclise girdi mi, seçildi mi?

Hulki Cevizoğlu Milletvekili seçildi mi, meclise girdi mi gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu. Bu isimler arasında Hulki Cevizoğlu'nun yer alıp almadığı da merak edildi. İşte konu hakkında tüm detaylar...

Haber 15-05-23 11:30

CHP listelerinden İstanbul'da aday gösterilmişti! Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt milletvekili seçildi mi?

2023 seçim sonuçlarının büyük oranda belli olmasıyla beraber CHP'den İstanbul 1. bölge 9. sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'un milletvekili seçilip seçilmediği merak edilmeye başlandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Cemal Enginyurt 28. dönemde milletvekili seçildi ve Meclis'e girdi.

Haber 15-05-23 08:08

Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu meclise girdi mi?

Payitaht Abdülhamit dizisinde 'Tahsin Paşa' karakterine hayat veren Bahadır Yenişehirlioğlu AK Parti Manisa milletvekili adayı olarak 2023 seçimlerinde yer almıştı. 2023 seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre Bahadır Yenişehirlioğlu Manisa'dan milletvekili seçildi.

Magazin 15-05-23 07:59

Merak ediliyordu! Savcı Sayan ve Osman Gökçek milletvekili seçildi mi?

2023 seçimlerinde en çok merak edilen isimler arasında Ağrı Belediye Başkanlığı görevinden istifa edip AK Parti İzmir 1. Bölge 6. Sıra Milletvekili adayı olan Savcı Sayan ve AK Parti Ankara 2. Bölge'den milletvekili adayı olan, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek yer alıyordu. Resmi olmayan verilere göre, Savcı Sayan milletvekili seçilemedi. Osman Gökçek ise Meclis'e girdi.

Haber 15-05-23 07:42

EYT yasası ile merak ediliyordu! Yüksek emekli maaşında 'dilekçe' bilmecesi: Brüt ücreti 20 bin liranın üzerinde olanlar...

EYT yasası ile milyonlarca çalışan, “Emeklilik dilekçesi Temmuz’dan önce mi sonra mı verilmeli?” sorusuna yanıt arıyor. Bu yıl içinde gerek EYT ile gerekse normal şartlarda emekli olmak için gün sayan SGK’lı, Bağ-Kur’lu, Emekli Sandığı kapsamındaki çalışanlar için merak edilen konu açıklığa kavuştu. Bu kapsamda emeklilik dilekçesinin Temmuz ayından önce veya sonra verilmesi sadece brüt ücreti 20 bin liranın üzerinde olanların kıdem tazminatını etkiliyor, emekli aylığına etki etmiyor.

Finans 13-05-23 14:05
EYT

Hazar Ergüçlü ve Ekin Koç el ele mi görüntülendi? Olay iddia gündemde

Başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü ve yönetmen Onur Ünlü'nün, beş yıllık ilişkileri bitmişti. Son olarak oyuncu Ergüçlü yeniden Ekin Koç ile anılmaya başlandı. İkiliye ait olduğu söylenen fotoğraflar dolaşıma girdi ama taraflar henüz açıklama yapmadı.

Magazin 04-05-23 14:39

EYT BAĞKUR PRİM ŞARTINDA DEĞİŞİKLİK! EYT BAĞKUR prim gün sayısı eşitlenecek mi, 7200 güne düşecek mi?

EYT Bağkur primi eşitlenecek mi? Merak edilen soru, Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasasının yürürlüğe girmesinin ardından birçok kişi tarafından merak konusu oldu. Bahsi geçen yasa ile birçok kişi emeklilik hakkı elde etti. Şu sıralara küçük esnafın gündeminde ise Bağ-Kur'luya pirim gün eşitliği bulunuyor. Peki, EYT Bağkur primi düşecek mi, gün sayısı eşitlenecek mi? EYT’de Bağkur primi 7200 güne düşecek mi? İşte detaylar...

Finans 07-04-23 07:47

EYT EMEKLİ MAAŞI ÖDEME TARİHİ 2023: EYT ilk maaş ne zaman yatacak, Ramazan Bayramı'ndan önce mi? Maaştan önce fark ödemesi!

EYT emekli maaşı ödeme tarihi ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlarda maaş bağlama işlemi bitenlere maaştan önce fark ödemeleri başladı. Emeklilik için başvuru yapan Emeklilikte Yaşa Takılanlardan 1,6 milyon kişinin 250 binden fazlasının işleminin tamamlandığı aktarıldı. Maaştan önce fark ödemesi yapılıyor. Peki, EYT ilk maaş ne zaman yatacak, Ramazan Bayramı'ndan önce mi? EYT ilk maaş ödeme tarihi ile ilgili detaylar...

Finans 06-04-23 08:04

SON DAKİKA | En düşük emekli maaşı, emeklilere bayram ikramiyesi ve geçici işçilere kadro! Milyonların beklediği haber geldi, Resmi Gazete'de yayımlandı

Son dakika haberi: Günlerdir beklenen düzenlemeyle ilgili milyonları ilgilendiren haber geldi. En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya, bayram ikramiyesinin 2 bin liraya çıkarılması ile geçici işçilere kadro düzenlemesini içeren kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. EYT işlemlerin hızlandırılması için SGK personeline 3 ay fazla mesai ücreti verilmesini öngören düzenleme de yasalaştı. İşte tüm detaylar...

Finans 05-04-23 06:45

Emekli promosyon kampanyaları 10 bin TL'yi buldu: Tek şartı var! İlk maaşını bekleyen milyonlarca EYT'li için bankalar yarışa girdi

EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) düzenlemesinin yürürlüğe girmesiyle milyonlarca emeklinin gözü nisan ayına çevrilmişti. Bankalar EYT'leri müşterisi yapmak için emekli promosyon kampanyalarını daha cazip hale getirmek için adeta birbirleriyle yarışıyor. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL'ye yükselince emekli promosyon kampanyalarında da en yüksek rakam 10 bin TL'ye çıktı. 10 bin TL sunan bankanın bir şartı var. Diğer bankaların emekli promosyonlarında da dikkat çeken ayrıntılar bulunuyor.

Finans 02-04-23 09:21

EYT İLK MAAŞ ÖDEME TARİHİ 2023: EYT maaşları ne zaman yatıyor, maaş gecikmesi olur mu, eylüle mi kaldı? İşte ilk maaş ödeme tarihi...

EYT maaşı ödeme tarihi, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin önümüzdeki ay maaş alabilmeleri için başvuruda bulunmaları gereken son gün olan; 31 Mart Cuma gününün gelmesi nedeniyle internette araştırılıyor. Öte yandan işlemlerini tamamlayan Emeklilikte Yaşa Takılanlar İşlemlerini ilk emekli aylığı ödeme tarihini bekliyor. Peki, EYT maaşları ne zaman yatıyor? EYT maaş gecikmesi olur mu, eylüle mi kaldı? İşte Emeklilikte Yaşa Takılanlar ilk maaş ödeme tarihi...

Finans 31-03-23 09:29

Afet Yeniden İmar Fonu nedir, yürürlüğe girdi mi? Afet Yeniden İmar Fonu'na ilişkin kanun Resmi Gazete'de!

Afet Yeniden İmar Fonu kurulmasına ilişkin kanun 21 Mart 2023 Salı günü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Konuya ilişkin basında yer alan haberler sonrası detaylar merak konusu oldu. Peki, Afet Yeniden İmar Fonu nedir? İşte Resmi Gazete'de yayımlanan Afet Yeniden İmar Fonunun Kurulması Hakkında Kanun ile ilgili detaylar...

Finans 21-03-23 06:44