Ferdi Ozden Haberleri

Ferdi Kadıoğlu'ndan ilk gol açıklaması! '' Hesabı açtım...''

Fenerbahçe'den Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, yeni takımıyla ilk golünü İngiltere Lig Kupası'nda attı. Milli futbolcu, attığı gol hakkında açıklama yaptı.

Spor 2024-09-19 17:22:11

Ferdi Kadıoğlu'na 3 dakika yetti! Oyuna girdi, Brighton kariyerinin ilk golünü kaydetti

İngiltere Lig Kupası 3. Tur maçında Brighton, sahasında Wolverhampton'ı konuk etti. Yeni takımıyla ligdeki ilk maçına Ipswich Town karşısında çıkan Ferdi Kadıoğlu, Wolverhampton maçında yedekler arasında yer aldı. 82. dakikada oyuna dahil olan milli oyuncumuz, 85. dakikada Brighton kariyerinin ilk golünü attı.

Spor 2024-09-18 23:45:56

Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe ve Jose Mourinho itirafı! ''EURO 2024 sonrası...'' Brighton transferi sonrası ilk kez konuştu!

Fenerbahçe'den rekor bonservis bedeliyle Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, İngiliz basınına açıklamalarda bulundu. Milli oyuncunun Fenerbahçe ve Jose Mourinho hakkında yaptığı itiraf dikkatleri çekti. İşte detaylar...

Spor 2024-09-16 18:19:17

Ferdi Kadıoğlu ilk maçına çıktı! Premier Lig'e 'merhaba' dedi...

Fenerbahçe'den rekor bonservis ile Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, takımıyla ilk maçına Ipswich karşısında 69. dakikada oyuna girdi.

Spor 2024-09-14 18:42:13

Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig'deki ilk maçına çıkıyor! Hürzeler ilk 11 kararını verdi

Brighton'ın yeni gözdesi Ferdi Kadıoğlu, İngiltere Premier Lig 4. haft Ipswich Town karşılaşmasına yedek kulübesinde başlıyor. Genç teknik adam Fabian Hürzeler'in forma şansı vermesi durumunda milli oyuncu kariyerinin ilk Premier Lig maçına çıkmış olacak.

Spor 14-09-24 16:56

'Aha şimdi cezaevinde hapı yuttun' Bu köyde neler oluyor? Yaşlı çifte çocuklardan sürekli saldırı! 'Aileleri kışkırtıp taşlatıyor'

Sinop'un Dikmen ilçesine bağlı Büyükkızık köyünde yaşlı bir çift, komşu çocukları tarafından sürekli taşlı saldırıya uğruyor. Aile ferdi Zeynep Karagöz'ün cep telefonuyla kaydettiği görüntüler, yaşananların korkunç boyutunu gözler önüne serdi. Aile, köydeki tehdit ve saldırılara yetkililerden acil çözüm istiyor. Çocukların taş attığı görüntülerde ailenin "O taş kalbime geldi. Nasıl attın? Tam burama attı. Aha şimdi cezaevinde hapı yuttun sen. Durup dururken burama taş attı" sözleri duyuldu.

Haber 13-09-24 12:41

Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu ilk maçına çıkıyor!

Brighton Teknik Direktörü Fabian Hürzeler, Ferdi Kadıoğlu için açıklamalarda bulundu ve hafta sonu ilk maçına çıkacağını söyledi.

Spor 13-09-24 08:02

Brighton cephesinden Ferdi Kadıoğlu itirafı! Teknik Direktörü Fabian Hürzeler açıkladı... ''Kulüp için uygunsa...''

Fenerbahçe'den İngiltere Premier Lig kulübü Brighton'a rekor bonservis bedeliyle transfer olan Ferdi Kadıoğlu'nun yeni takımıyla ilk maçına ne zaman çıkacağı merak konusu oldu. Brighton Menajeri Fabian Hürzeler, millî futbolcu hakkında dikkat çekici açıklamada bulundu.

Spor 12-09-24 17:47

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ayrılı sonrası Jose Mourinho'dan şaşırtan karar!

Transfer dönemi yarın akşam sona eriyor. Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığı sonrası savunmaya takviye yapması beklenen Fenerbahçe'den flaş bir karar verildi. Mourinho, Ali Koç ile yaptığı toplantı sonrası transferleri ocak ayına erteledi.

Spor 12-09-24 10:19

Ferdi Kadıoğlu'nun transfer detayları açıklandı! ''2024'ten önce Arsenal'da istedi... Tam tamına 194 milyon Sterlin harcandı...

Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi İngiliz medyasında da gündeme oturmuştu. Türkiye futbol tarihinin en pahalı transferleri olarak zirveye oturan Ferdi'nin Brighton'a gitmesi İngiliz ekibinin de elini bir hayli rahatlattı. Ferdi Kadıoğlu hakkında, İngiliz medyasından peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor...

Spor 10-09-24 17:04

Vitor Pereira'dan İngiltere Premier Lig'e giden Ferdi Kadıoğlu için çok konuşulacak iddia!

Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcılarından Vitor Pereira, Sarı-Lacivertliler'de olduğu dönemde yakından ilgilendiği Ferdi Kadıoğlu ile alakalı olarak dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte o sözler...

Spor 06-09-24 18:29

Jose Mourinho'dan 41 milyon Euro'luk veto! Fenerbahçe yönetiminden kesin olarak istedi ve yapıldı

Jose Mourinho'nun transfer döneminde Fenerbahçe yönetimine sunduğu rapor ortaya çıktı. Kadrosunu güçlendirmek için elindeki hiçbir oyuncusunu kaybetmek istemeyen Mourinho, gelecek teklifler ne olursa olsun kimsenin ayrılmasını istemedi. Ferdi Kadıoğlu dahil hiçbir oyuncunun gidişine onay vermeyen Mourinho'nun reddettiği rakamlar ortaya çıktı.

Spor 06-09-24 14:07

Fenerbahçe'de zarar çok büyük! 3 isimden de para kazanılamadı... Tek teselli Ferdi Kadıoğlu...

Transfer döneminde sona yaklaşılırken kadrosunu büyük oranda oluşturan Fenerbahçe, yollarını ayırdığı Luan Peres, Rade Krunic ve Joao Pedro'dan ciddi anlamda zarar etti. İşte detaylar...

Spor 05-09-24 13:38

Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe'ye sürpriz telefon! ''Türkiye'ye geri geliyorum''

Fenerbahçe'den Brighton'a bonuslar hariç 30 milyon Euro bedelle transfer olan Ferdi Kadıoğlu'ndan sarı-lacivertlilere sürpriz bir telefon geldi. Milli arayı eski takımıyla değerlendirmek isteyen Ferdi Kadıoğlu, İstanbul'a ziyarete geleceğini bildirdi.

Spor 04-09-24 08:08

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun yerini Chelsea'nin yıldızı Ben Chilwell ile dolduruyor! 28 milyonluk sol bek...

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılmasıyla birlikte transferde rotayı sol beke çevirdi. Sarı - lacivertliler Chelsea'de gözden çıkarılan Ben Chilwell için harekete geçtiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 03-09-24 23:14

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu'na yaptığı teklif ortaya çıktı! Serveti elinin tersiyle reddetmiş...

Fenerbahçe'den Brighton'a rekor kırarak transfer olan Ferdi Kadıoğlu'nun detayları ortaya çıktı. Sarı-lacivertliler, son ana kadar takımda tutmak istediği Ferdi Kadıoğlu'na servet teklif etti. İngiltere'de oynamak isteyen Ferdi Kadıoğlu, daha az bir ücrete Brighton'a imza attı.

Spor 02-09-24 10:46

Soyadı gerilimi büyüyor! Sessizliğini bozan Necla Nazır eski eşi Ferdi Tayfur'a ateş püskürdü 'Sabrımın sonundayım'

Ferdi Tayfur ile kızı Tuğçe Aydın arasında sular durulmuyor. Ünlü şarkıcı sonunda kızına resti çekerek 'Tayfur' soyadını ticari amaçlı kullanmasına karşı çıkarak suç duyurusunda bulunacağını söylemiş ve avukatı aracılığıyla açıklama yapmıştı. Bu haberin ardından konuşan Tuğçe Tayfur dava dosyasının içeriğini incelediğinde babasının ondan soyadı için 50 milyon TL ya da yüzde 58'lik hisse istediğini iddia etmişti. Soyadı krizine dahil olan anne Necla Nazır da açtı ağzını yumdu gözünü.

Magazin 01-09-24 12:29

Soyadı krizi büyüdü! Ferdi Tayfur kızı Tuğçe Tayfur'dan 50 milyon TL istedi! 'Utanıyorum' diyerek isyan etti

Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur ile bir süredir sorunlar yaşadığı kızı Tuğçe Tayfur arasındaki gerilim iyice arttı. Ünlü şarkıcı kızının 'Tayfur' soyadını kullanmasına yasak getirmiş ve avukatı aracılığıyla açıklama yapmıştı. Tuğçe Tayfur ise dava dosyasının içeriğini incelediğinde babasının ondan soyadı için 50 milyon TL ya da yüzde 58'lik hisse istediğini iddia ettti.

Magazin 31-08-24 12:00

Devlet Bahçeli 'Ferdi Tayfur' için talimatı verdi! Harekete geçildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hayranı olduğu bilinen Ferdi Tayfur için Adana'nın Sarıçam ilçesinde müze ve sanat parkı yaptıracak. Adana'nın kurtuluş gününde açılması planlanan parkta, Tayfur'un şarkı isimlerinin verileceği yazlık sinema ve dinleti alanı olması planlanıyor.

Magazin 31-08-24 11:32

Ferdi Kadıoğlu'na nazar değdi! Yakın arkadaşı Arda Güler ile aynı kaderi yaşadı... İngiliz ekibindeki ilk antrenmanında sakatlandı

Fenerbahçe'nin İngiliz ekibi Brighton'a transfer ettiği milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, yeni takımındaki ilk antrenmanında talihsiz bir sakatlık yaşadı. İşte detaylar...

Spor 30-08-24 20:56

Ferdi Tayfur kızına rest çekti! Tuğçe Tayfur kendini tutamadı! 'Fiziki ve psikolojik şiddet, tehdit, şantaj...' diyerek tek tek anlattı!

Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe ile bir süredir sorunlar yaşıyordu. Ünlü şarkıcı sonunda kızına resti çekti ve 'Tayfur' soyadını ticari amaçlı kullanmasına karşı çıkarak suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Tuğçe Tayfur'da tüm bunların ardından kendini daha fazla tutamadı ve 'fiziki ve psikolojik şiddet, tehdit, şantaj...' diyerek tek tek anlattı. Tuğçe Tayfur'un iddiaları ağızları açık bıraktı.

Magazin 30-08-24 08:27

Fenerbahçe'den rekor bedelle Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu'nun en iyi sol bek tercihi gündem oldu!

Milli futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den rekor bedelle Premier Lig kulübü Brighton'a transfer olmuştu. İngiliz ekibinin yeni gözdesi son dönemde sosyal medyada popüler olan bir akıma katıldı. Yıldız futbolcunun "gelmiş geçmiş en iyi bekler" kıyaslamasındaki tercihleri dikkatleri çekti. Video sosyal medyada kısa süre içerisinde büyük ilgi gördü.

Spor 29-08-24 18:38

Ferdi Tayfur kızı Tuğçe'yi reddetti! Soyadımı kullanmaya devam ederse...

Ferdi Tayfur bir süredir sorunlar yaşadığı kızı Tuğçe Aydın'a rest çekti. Ünlü şarkıcı, kızının 'Tayfur' soyadını ticari amaçlı kullanmasına karşı çıkarak suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Sert açıklama sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 29-08-24 07:08

Brighton'dan Ferdi Kadıoğlu için sürpriz açıklama! Fenerbahçeli taraftarlara seslendiler...

İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'a 30 milyon Euro bedelle transfer olan Ferdi Kadıoğlu için İngiliz cephesinden resmi açıklama geldi. Brighton'da teknik direktör Fabian Hürzeler'in ekibinde yer alan Marco Knoop, milli oyuncumuz hakkında konuştu.

Spor 28-08-24 19:35

Ferdi Kadıoğlu'nun transferinde sürpriz detay! Eski takımına da para ödendiği ortaya çıktı

Fenerbahçe’nin ve Türk futbolunun son yıllarda yükselen değeri Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli kulüpte birçok mevkide görev yapması, gelişimi ve istikrarıyla Premier Lig’e adım attı. Ferdi, Fenerbahçe’de 200’den fazla maça çıkarken milli takımın da değişmez ismi oldu. Bu transferden 30 milyon Euro nakit kazanan Fenerbahçe'nin yaptığı anlaşma gereği 3.5 milyon Euro daha başka takıma ödendi.

Spor 28-08-24 16:42

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe'ye vedası yürek burktu! Gözyaşlarını tutamadı...

Fenerbahçe'de Ferdi kadıoğlu İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton'a bonuslarla birlikte 40 milyon euro'ya transfer oldu. Gerçekleşen bu transfer sonrası hem sarı - lacivertli kulüp hem de Ferdi Kadıoğlu sosyal medyadan veda mesajları yayımladı.

Spor 27-08-24 22:44

Fenerbahçe'de beklenen son! Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi resmen açıklandı ve Türkiye rekoru kırıldı

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun transferi konusunda Brighton ile görüşmelere başlandığını açıkladı. KAP'a yapılan açıklamada Ferdi'nin İngiliz ekibine transferi resmileşti. Sarı-lacivertliler, Ferdi'nin transferinden yaklaşık 40 milyon Euro'luk bir gelir elde edecek. Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi aynı zamanda Türk futbol tarihinin en pahalı oyuncu satışı olarak da listenin başına yazıldı.

Spor 27-08-24 19:34

Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu'nun yerini Gent forması giyen Archie Brown ile dolduruyor! Görüşmeler yapıldı...

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe'de transferde hareketli günler yaşıyor. Son olarak Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton ile anlaşmasının ardından sol bek arayışlarını sürdüren sarı - lacivertliler KAA Gent forması giyen Archie Brown'un transferi için KAA Gent görüşmelere resmen başladı.

Spor 27-08-24 19:15

Ferdi Kadıoğlu'nun ayağı Brighton'a uğurlu geldi! 90+6'da kaderlerini değiştiren gol...

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nun transfer görüşmeleri yaptığı Brighton Hove Albion, İngiltere Premier Lig'in 2. haftasında konuk ettiği Manchester United'ı 2-1 mağlup etti.

Spor 24-08-24 16:55

Fenerbahçe'nin kamp kadrosunda 5 eksik! Ferdi Kadıoğlu detayı...

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçı kamp kadrosunu açıkladı. Osayi Samuel, bileğindeki sakatlık nedeniyle Rizespor maçı kadrosuna dahil edilmedi.

Spor 24-08-24 16:47

Ferdi Kadıoğlu transferi Avrupa basınında! Juventus, United, Dortmund... Jose Mourinho, Premier Lig'e kaptırdı!

Son yıllarda Fenerbahçe'de ortaya koyduğu performansla dünya futbolunda tüm dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu, Milli takım formasıyla Euro 2024'te de yaptıklarıyla gözleri üzerine çekmeyi başardı. Fenerbahçe ile Brighton'ın arasında süren uzun pazarlıkların ardından anlaşma sağlanınca dün akşam İngiltere'ye uçtu. Sağlık kontrolünden geçecek olan 24 yaşındaki futbolcunun transferi İngiliz ve Avrupa basınında gündem oldu.

Spor 24-08-24 13:41

Ferdi Kadıoğlu, Brighton ile 5 yıllık sözleşme imzaladı! Taraftarın sevgilisi Ferdi, rekor kırarak ayrıldı...

Fenerbahçe'de uzun süredir beklenen Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığı, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton'a transferiyle gerçekleşti. Sarı-lacivertli formayı 6 sezon giyen ve toplamda tüm kulvarlarda 204 karşılaşmada görev alan Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'deki kariyerine son verdi. İşte Milli futbolcunun Fenerbahçe'de yaptıkları...

Spor 24-08-24 11:05

Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığı sonrası Fenerbahçe'ye Chelsea'den 50 milyon Euro'luk sol bek

Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığı sonrası sol bek transferi için arayışlarına başlayan Fenerbahçe yönetimi, Chelsea'nin bir dönem 50 milyon Euro ödediği Ben Chilwell'i listesine aldı. İngiliz devinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ben Chilwell için girişimlere başlayan sarı-lacivertliler, Mourinho'nun ismini kullanarak bu işi bitirmek istiyor.

Spor 24-08-24 10:05

Ferdi Kadıoğlu'nun transferi sonrası akıllara Acun Ilıcalı'nın sözleri geldi! Taraftarlar sebebini merak ediyor...

Fenerbahçe'nin futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, Brighton Kulübü ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere İngiltere'ye gitti. Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere kulübümüz tarafından izinli bir şekilde İngiltere’ye gidecektir" denildi. Bu hamle sonrası akıllara Acun Ilıcalı'nın sözleri geldi.

Spor 24-08-24 09:42

Ferdi Kadıoğlu İngiltere'ye uçtu! Transfer detayları belli oldu: İşte kazanacağı ücret

Son günlerin en çok konuşulan transfer söylentisi gerçekleşmek üzere. Fenerbahçeli genç yıldız Ferdi Kadıoğlu İngiltere'ye uçtu. Brighton'la el sıkışması beklenen milli yıldızın kazanacağı ücret de netleşti. Öte yandan Fenerbahçe'den de resmi açıklama geldi.

Spor 23-08-24 20:54

Ferdi Kadıoğlu transferini Brighton cephesi ilan etti! Kontratları Türkiye'ye gönderdiler...

Fenerbahçe ve Brighton, Ferdi Kadıoğlu transferi için yaptığı görüşmelerde ciddi mesafe kaydetti. Henüz resmiyete dönüşmeyen bu transferde İngiliz ekibinden transfer ilanı gibi bir hamle geldi. Ferdi Kadıoğlu cephesine kontratı bile yollayan Brighton yönetimi, kendi cephesinde transferi resmen noktaladı.

Spor 21-08-24 16:29

Ferdi Kadıoğlu transferinde olay karar! Brighton'ın sabrı taştı ve 35 milyon Euro her an buhar olabilir...

Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılıp ayrılmayacağı henüz netlik kazanmış değil. Milli oyuncunun cephesi, takımdan ayrılıp Brighton'a gitmeyi kafaya koysa da Fenerbahçe'den olumlu dönüşü alamadılar. Yaşanan bu bilinmezlik İngiliz kulübü Brighton'ın sabrını taşırdı.

Spor 20-08-24 11:22

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu bilmecesi çözüldü! Milli oyuncu ayrılmak istediğini Ali Koç'a resmen bildirdi...

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekibi Brighton ile anlaşmak üzere. Takımdan ayrılabilmek için sarı-lacivertlilerden izin isteyen yıldız oyuncu artık gün sayıyor. Ali Koç ve Acun Ilıcalı'nın bir yıl daha takımda kalabilmesi için yoğun uğraş verdiği Ferdi için alternatifler de hazırlandı.

Spor 19-08-24 10:02

Fenerbahçe'de sürpriz Ferdi Kadıoğlu gelişmesi! Mourinho inat etti ve istediğini yapacak...

Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun görüştüğü Brighton kulübü transferi noktalamak istiyor. Bir süredir bonservis pazarlığı yapan İngiliz kulübü Ferdi'yi kısa süre içinde takıma dahil etmek isterken Fenerbahçe cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Spor 17-08-24 10:20

İngiltere'ye transfer olduğu konuşuluyordu! Fenerbahçe Göztepe maçı öncesi Ferdi Kadıoğlu'nu resmen açıkladı

Fenerbahçe'de takımdan ayrılacağı konuşulan isimlerden Ferdi Kadıoğlu son oynanan Lille maçının kadrosuna alınmazken, ligin 2. haftasında oynanacak olan Göztepe mücadelesinin kafilesinde yer aldı. Öte yandan sakatlığı bulunan Fred'den de iyi haber geldi. İşte detaylar...

Spor 16-08-24 16:54

Ali Koç yeni sözleşme önerdi, Ferdi 'ayrılmak istiyorum' dedi! İngilizler yıldız ismin yeni takımını açıkladı

Fenerbahçe'deki performansıyla Avrupa kulüplerinin peşine takan Ferdi Kadıoğlu için birçok iddia ortaya atılırken, Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç genç isme yeni sözleşme önerdi ancak bu teklif oyuncu cephesinde kabul görmedi. İngiliz kaynaklar ise oyuncunun yeni kulübünü açıkladı. İşte detaylar...

Spor 15-08-24 15:33

SON DAKİKA: Fenerbahçe'de maça saatler kala şoke eden sakatlık! Ferdi Kadıoğlu kadrodan çıkarıldı

Son dakika... UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş mücadelesinde Lille ile karşılaşacak Fenerbahçe'de mücadele öncesi Ferdi Kadıoğlu şoku yaşanıyor. Karşılaşmanın oynanmasına az bir süre kala Kadıoğlu kadrodan çıkarılırken sebebinin sakatlık olduğu açıklandı ancak iddialar yıldız ismin Brighton'a transfer olduğu yönünde. İşte detaylar...

Spor 13-08-24 18:51

Fenerbahçe tribünleri Ferdi Kadıoğlu'na adeta veda etti! Gitme sana muhtacım

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Fenerbahçe taraftarı Kadıoğlu'na adeta veda etti. Taraftarlar, Adana Demirspor maçının galibiyetine sevinirken bir yandan da yıldız futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılık haberlerine üzüldü. Sarı lacivertli taraftarların Kadıoğlu'na yaptıkları tezahüratlarla stadyumda duygusal anlar yaşandı.

Spor 11-08-24 00:55

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu gelişmesi yaşanıyor! Alternatifi bile belirlendi...

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'na İngiltere'den teklif yağıyor. Premier Lig ekibi Brighton, Ferdi Kadıoğlu için yaptığı son teklifi güncelledi ve beklemeye geçti. Sarı-lacivertliler Ferdi'nin olası ayrılığına karşın alternatif oyuncuyu belirledi.

Spor 10-08-24 13:55

Fenerbahçe'ye Ferdi Kadıoğlu için Türk futbol tarihine geçecek teklif! Bu rekor kolay kolay kırılamaz...

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'na İngiltere'den teklif yağıyor. Premier Lig ekibi Brighton, Ferdi Kadıoğlu için yaptığı son teklifi güncelledi ve rekor denebilecek bir rakam önerdi.

Spor 08-08-24 16:26

Ferdi Kadıoğlu'na Türk futbol tarihinin en pahalı transfer teklifi!

Fenerbahçe'den ayrılıp ayrılmayacağı kesin olmayan Ferdi Kadıoğlu için şimdi de İngiliz devi Brighton devreye girdi. Mourinho'nun takımda kalmasını istediği ve yönetime rapor sunduğu Ferdi Kadıoğlu için gelen teklif baş döndüren cinsten...

Spor 28-07-24 09:39

Ferdi Kadıoğlu'ndan maç sonunda Jose Mourinho açıklaması

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, Lugano maçının ardından Jose Mourinho'yu övdü.

Spor 24-07-24 00:20

Manchester United'ın Ferdi Kadıoğlu ısrarı devam ediyor! Bu kez de yıldız ismi takasta önerecekler...

Fenerbahçe'den ayrılıp ayrılmayacağı kesin olmayan Ferdi Kadıoğlu için Manchester United yine devreye girdi. Mourinho'nun takımda kalmasını istediği ve yönetime rapor sunduğu Ferdi Kadıoğlu için Manchester United pes etmiyor.

Spor 16-07-24 10:23

Fenerbahçe'ye baş döndüren Ferdi Kadıoğlu teklifi! Mourinho 'gitmesin' dedi ama dünya devi aklını çelebilir...

Fenerbahçe'den ayrılıp ayrılmayacağı kesin olmayan Ferdi Kadıoğlu için şimdi de Manchester United devreye girdi. Mourinho'nun takımda kalmasını istediği ve yönetime rapor sunduğu Ferdi Kadıoğlu için gelen teklif baş döndüren cinsten...

Spor 13-07-24 09:08