Ferman Toprak Kimdir Haberleri

Rize'de sağanak yağış sonrası heyelanlar yaşandı! Çatlak ve yarıklar oluşan bölgede 2 ev tahliye edildi

Rize'nin Çayeli ilçesinde etkili sağanak yağış sonrası birçok noktada irili ufaklı heyelanlar yaşandı. Madenli beldesinde de beton ve toprak zeminde çatlaklar ile yarıklar oluştu. Yapılan incelemede risk altında olduğu belirlenen 2 ev tedbir amaçlı tahliye edildi.

Haber 2024-10-23 00:24:12

Devlet Su İşleri'nin bütçesinin neredeyse tamamı toprak ve su kaynaklarının yönetimine ayrıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, gelecek yıl için kuruma ayrılacak 197,6 milyar lira ödeneğin yüzde 95'ini su kaynaklarının araştırılması, tarımsal sulama, taşkın kontrolü ve içme suyu temini gibi alanlarda kullanacak.

Finans 2024-10-22 11:59:03

Fethullah Gülen'in ev arkadaşıydı! FETÖ'nün başına en yaşlı örgüt üyesi Suat Yıldırım mı geçiyor? O da 10 milyon lira ödülle aranan bir hain

Terörist elebaşı Fethullah Gülen'in ölümünden sonra akıllarda aynı soru var: FETÖ'nün yeni elebaşı kim olacak? Gözler Suat Yıldırım'a çevrildi. Yıldırım, FETÖ'nün "Başyüceler, istişare heyeti" olarak da adlandırılan "karanlık kurul üyelerinden" biri. Üstelik hain elebaşının vaktiyle ev arkadaşıydı. Örgütün üst düzey yöneticilerinden olan Suat Yıldırım, 10 milyon lira ödülle "kırmızı kategori"de yer alıyor. Fethullah Gülen'in yerine geçeceği konuşulan Suat Yıldırım kimdir? İşte detaylar...

Haber 2024-10-21 11:08:00

Rize'de heyelan sonucu 2 ev toprak altında kaldı

Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy beldesinde heyelan nedeniyle 2 ev toprak altında kaldı, 3 ev ise tedbir amaçlı boşaltıldı.

Yurthaber 2024-10-21 10:32:37

Toprak Razgatlıoğlu tarih yazdı! İkinci kez dünya şampiyonu oldu

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın (WSBK) hafta sonu İspanya'da gerçekleştirilecek 12. ve son ayağının ilk yarışında şampiyonluğunu ilan etti. Toprak, ikinci kez zirveye oturdu.

Spor 19-10-24 15:47

Cani katil Semih Çelik nasıl biriydi? Baba Adem Çelik ilk kez konuştu!

Dün İstanbul Fatih'te Semih Çelik isimli cani iki kadını katlederek intihar etmişti. Korkunç olay sonrası herkes Semih Çelik kimdir? sorusunun yanıtını merak ediyordu. Çelik'in kuryelik yapan babası ilk kez konuştu. Baba Çelik, öldürülen iki genç kadından birisinin oğlunun sevgilisi diğerinin ise okul arkadaşı olduğunu belirtti. Oğlunun psikolojik sorunlarının olduğunu belirten baba Çelik, oğlunun önceden de intihara teşebbüs ettiği ifade etti.

Haber 05-10-24 12:04

Son dakika | Netanyahu'ya Sen kim oluyorsun çıkışı! Erdoğan İsrail'in kararına sert çıktı: Utanmadan, sıkılmadan meydan okuyor

Son dakika haberi: İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu bir yandan katliam talimatları yağdırırken bir yandan da uluslararası camiada tepki çeken adımlar atmayı sürdürüyor. BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in İsrail'de 'istenmeyen kişi' ilan edilmesine Cumhurbaşkanı Erdoğan sert çıktı. Netanyahu'ya seslenen Erdoğan, "Sen kim oluyorsun da Genel Sekreterin gelemeyeceğine dair BM'ye ferman gönderiyorsun?" sözleriyle çıkıştı.

Haber 04-10-24 16:44

Erkekle öpüştü yapmadığını bırakmadı! Karadut'ta İrem Helvacıoğlu'nun toprak yediği sahne tepki çekti!

İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız'ın başrolü paylaştığı Karadut dizisinin 3. bölüm fragmanı tepkiyle karşılandı. Zuhal karakterinin Tayfun'la öpüştüğünü gören baba Çetin, kızına annesinin mezar toprağını yedirdi. O sahne ise olay oldu.

Magazin 04-10-24 09:42

Toprak Razgatlıoğlu Aragon pistinde yine 2. oldu

İspanya'nın doğusundaki Motorland Aragon pistinde düzenlenen, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın (WSBK) 10. ayağının ikinci gün yarışlarının ilkinde piste çıkan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, yarışı yine ikinci sırada tamamladı.

Spor 29-09-24 14:37

Terk edilmiş halde hurdalıkta bulundu! 50 yıldır öylece duruyormuş: Toz, toprak içinde 1.5 milyon sterlin (68.555.730 TL)

Dünyanın ilk süper otomobilleri olarak kabul edilen, uzun süredir unutulmuş üç Lamborghini Miura, bir hurdalıkta bulundu ve toplam tahmini değeri 1,5 milyon sterlin (68.555.730 TL) olan bir açık artırmayla satışa çıkarılacak.

Trend 27-09-24 11:39

'Beklenenden çok daha büyük zarar' Bir bölge için tehlike çanları! 'Yerleşim alanları doğrudan etkilenecek'

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Trabzon'daki sel felaketi sonrası heyelan riskine dikkati çekip, "Toprak artık suya doygun hale gelmiş durumda. Bu da gravite (yoğunluk) etkisi ile toprakların kaymaya son derece müsait hale gelmesine neden oluyor. Yamaçlarda kırık ve fay hatlarına su girince, bu faylar boşluk suyu basıncı ile harekete geçmeye hazır hale geliyor. Özellikle kara yollarının üzerindeki dik şevlerde bu durum büyük bir heyelan riski oluşturuyor" dedi.

Haber 24-09-24 12:51

Heyecanlandıran kazı! Tüm görkemiyle ortaya çıkacak... Bölgede tek

Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Kemerhisar’da bulunan ve yaklaşık 2 bin yıllık su kemerlerinin toprak altında kalan kısımları, yapılan arkeolojik kazı çalışması ile gün yüzüne çıkarılıyor.

Haber 23-09-24 14:59

Toprak ve odunların altında kaldı! Korku dolu anları anlattı: Ölümü hissettim

Trabzon'un Arsin ilçesinde etkili olan sağanak yağışların ardından bölgede heyelan meydana geldi. Yaşanan afet sonrası toprak ve odun parçalarının altında kalan genç Ayşenur Kaba yaşadığı korku dolu anları anlattı. Ölümü hissettiğini ifade eden Kaba, abisi tarafından kurtarılarak hastaneye götürüldü.

Haber 22-09-24 09:35

Evde kedi kumu yoksa ne yapılır, yerine ne kullanılır? Kedi kumu yerine normal kum veya toprak olur mu?

Evde kedi kumu kalmadığında gazete kağıdı, karton parçaları, odun talaşı, pirinç kabuğu veya buğday kepeği gibi geçici alternatifler kullanabilir. Normal kum ya da toprak da geçici bir alternatif olabilir ancak hijyen açısından pek tavsiye edilmez çünkü toprağın içinde parazitler veya mikroorganizmalar bulunabildiği için sağlık açısından uygun değildir, ayrıca kötü kokulara yol açabilir.

Haber 18-09-24 16:27

Trendyol 1. Lig'de zemin krizi! Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan ''Çim adına fazla bir şey yoktu...''

Trendyol 1. Lig'de Adanaspor deplasmanından 1 puanla ayrılan Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Ersan Parlatan, karşılaşmanın ardından "Zemin gerçekten iyi değil, toprak diyebiliriz. Bu, oyuncuları zorladı" ifadelerini kullandı ve ekledi.

Spor 16-09-24 23:55

Prof. Dr. Ersan Şen değerlendirdi: Tavşantepe gerçeği! 'Kadının varlığı bile yok'

Prof Dr. Ersan Şen Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde meydana gelen Narin Güran cinayetiyle ilgili dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Şen, Narin cinayeti çerçevesinde Türkiye'deki adalet kavramı, kadınların toplumdaki yeri ve toprak ve tarım reformu hakkında görüşlerini ifade etti.

Haber 14-09-24 12:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan video mesaj 'Kırım'ın Ukrayna'ya iadesi uluslararası hukukun bir gereği'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dördüncü Kırım Platformu Liderler Zirvesi'ne video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne, egemenliğine ve bağımsızlığına verdiğimiz destek bakidir. Kırım'ın Ukrayna'ya iadesi uluslararası hukukun bir gereğidir." dedi.

Haber 11-09-24 13:39

Su çıkarmak için kuyu kazdılar! Çökme olunca toprak altında kaldılar: 2 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı

Samsun'da bahçelerinden su çıkarmak isteyen iki kişi kazı sırasında meydana gelen çökme nedeniyle toprak altında kaldı. Çok sayıda ekip bölgeye gelerek toprak altındaki 2 kişiyi kurtarma çalışmalarına başladı. Toprak altında kalan kişilerin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Haber 10-09-24 12:52

Uzaya çıkan ilk insan kimdir, ne zaman uzaya çıkmıştır? Uzaya çıkan ilk insan nereli?

İnsanlık tarihinin başından itibaren keşfetmek öğrenmek, icat etmek gibi eylemlerin peşinde koşulmuştur. Uzak diyarlar keşfedilmiş, bölgeler, ülkeler, topluluklar kurulmuş ve nihayetinde konu uzaya kadar çıkmıştır. Uzayda hayat olup olmadığını başka gezegenlerin varlığını araştırmak için bilim insanları uzun bir süredir çeşitli çalışmalar yapmaktadırlar.

Haber 09-09-24 20:34

Toprak Razgatlıoğlu, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi

2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın Fransa etabının serbest antrenman seansında kaza yapan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu.

Spor 07-09-24 09:51

Dünyanın en büyük ikinci rezervi keşfedilmişti! Türkiye ile ilgili çarpıcı iddia: 'Çin ile görüşülüyor'

Türkiye'nin nadir toprak elementleri rezervlerini işlemek için Çin ile görüştüğü iddia edildi. Bloomberg'in haberine göre Bakan Bayraktar'ın ekim ayında ileri düzeyde görüşmeler yapmak üzere Çin’e gideceği aktarıldı. İki yıl önce Eskişehir'de dünyanın en büyük ikinci nadir toprak mineralleri rezervi keşfedilmişti.

Finans 03-09-24 20:01

Bodrum'da 3 lahmacun 3 ayran sipariş ettiler! Ferman Toprak hesabı görünce bakın ne diyerek isyan etmiş

Bodrum'daki fiyatlar yaz başından beri konuşuluyor. Ünlü isimlerin Bodrum fiyatlarına dair yorumları da gündeme geliyor. Duygu Özaslan'dan sonra Ferman Toprak lahmacuna ödediği parayı açıkladı ve gündem oldu.

Magazin 26-08-24 15:16

İşten çıkardıklarını bir sabah maille öğrendiler! İliç'teki maden ocağı işçileri şirkete isyan etti: İlk tekmeyi bize attılar

Erzincan'ın İliç ilçesinde Anagold Madencilik A.Ş. tarafından işletilen maden ocağında çalışan 9 işçi heyelan sonucu toprak altında kalarak can vermişti. Maden ocağı şimdi toplu işten çıkarmayla gündemde. Mesai arkadaşlarını toprağa veren yüzlerce işçi işten çıkarıldı. İşten çıkarıldıklarını bir sabah mail yoluyla öğrenen işçiler isyan etti!

Haber 26-08-24 08:43

Ferman Toprak'tan filmleri aratmayan hayat hikayesi! Pardon dediler beraat verdiler

Şarkıcı Ferman Toprak hayatını ve bilinmeyenlerini Ekol TV'deki Balçiçek İlter'in programında anlattı. Cezaevine girip çıktığını ve hiçbir suçu olmadığını olmadığını söyleyen Toprak, "Pardon dediler beraat verdiler." ifadeleriyle izleyenleri şaşırttı.

Magazin 25-08-24 19:17

Phuket Adası'ndaki felaket! Bilanço ağırlaşıyor, ordu harekete geçti

Tayland'ın ünlü tatil adası Phuket’te muson yağışlarının yol açtığı toprak kaymasında hayatını kaybedenlerin sayısı 13’e yükseldi. Birçok şehir merkezi ve kasabalar sular altında kaldı. Ülke genelinde yardım ve kurtarma çalışmaları sürdü. Tayland'ın yeni Başbakanı Paetongtarn Shinawatra ve beraberindeki heyet, bugün Kuzey eyaletlerinde afet bölgelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi ve yardım çalışmalarına katıldı. Shinawatra, yaşanan toprak kaymasına ilişkin açıklama yaptı.

Haber 24-08-24 22:36

22 Ağustos-22 Eylül tarihinde Güneş Başak burcunda seyahat edecek! Bu tarihlere dikkat edin

Toprak yükselecek! Başakların dönemi başladı. Bugün itibariyle Başak burcuna geçen Güneş, mantığımızı daha etkili kullanmamızı sağlayacak. Güneş artık Başak burcunda! Deniz kenarındaki halimize elveda deme zamanı. Sonbaharın ilk burcu Başak rüzgarıyla geliyor!

Haber 22-08-24 11:36

Bitlis Van Gölü'ne, Van Bitlis'in tamamına talip oldu! İki şehir arasında rekabet daha da arttı

Bitlis ile Van arasından toprak anlaşmazlığı başladı. Bitlisliler Van'dan Van Gölü'nü istedi. Vanlılar ise Bitlis'in eskiden Van toprağı olduğunu hatırlatarak 'Bitlis'i Van'a bağlayalım Van Gölü de tek bir il sınırları içinde yer alsın' dedi. İşte illerin toprak anlaşmazlığında son durum.

Haber 10-08-24 08:22

Fındık alım fiyatı belirlendi!

Toprak Mahsulleri Ofisi 2024/25 dönemi kabuklu fındık alım fiyatlarını belirledi. Buna göre, Levant kalite için 133 TL, Giresun kalite için 135 TL oldu.

Haber 02-08-24 11:29

Son anket paylaşıldı! Erdoğan'ı geride bıraktı... Mansur Yavaş ve Özgür Özel detayı dikkat çekti!

Türkiye'de en beğenilen siyasetçi sizce kimdir? Bu soru vatandaşlara soruldu. ASAL Araştırma'nın 10-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği araştırmaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en çok sevilen 2. siyasetçi oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu araştırmada 3. sıraya yerleşirken 1. sıradaki siyasetçi %20.7 oy aldı. İşte listenin tamamı!

Haber 02-08-24 09:37

Salda Gölü’nde alarm! Doğal güzelliğinin yerini kurumaya ve çöplere bıraktı

Burdur'un gözbebeği olarak bilinen doğa harikası Salda Gölü’nün son hali görenlerin yüreğini burktu. Mars gezegenindeki toprak yapısına benzerliğiyle bilinen Salda Gölü, su çekilmesi, yoğun insan faaliyetleriyle çöp oluşması ve kirlilik nedeniyle canlı organizmaların oluşturduğu beyaz adacıkların kararmasıyla mücadele ediyor.

Haber 30-07-24 11:31

Çanakkale'de eşini katletmişti! Kan donduran ifadeler: 'Balya ipini eşimin boğazına doladım', 'Çukura attık ve molozlarla kapattık'

Çanakkale'de Saliha Gizem Yıldızhan, boşanma aşamasındaki eşi tarafından katledilmişti. Fırat Yıldızhan ile cesedi gömmesine yardımcı olan kardeşi hakkında istenen cezalar belli oldu. Mahkemede katil Yıldızhan "Bir anlık öfke ile yanında bulunan balya ipini eşimin boğazına doladım ve sıkmaya başladım" dedi. Kardeşi ise "Ağabeyim Fırat ile birlikte cesedi Çavuşköy yakınlarında su kanalı için açılmış çukura attık ve üzerini toprak, molozlarla kapattık" dedi.

Haber 26-07-24 16:32

Borsa güne yatay başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,02 azalışla 10.989,16 puandan başladı. Sektör endeksleri içerisinde en çok kazandıran yüzde 0,69 ile taş, toprak, en fazla kaybettiren yüzde 0,94 ile menkul kıymet yatırım ortaklığı oldu.

Finans 25-07-24 10:24

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,12 yükselişle 11.185,98 puandan başladı. Sektör endeksleri içerisinde en çok kazandıran yüzde 0,74 ile taş toprak, en fazla kaybettiren yüzde 0,16 ile menkul kıymet yatırım ortaklığı oldu.

Finans 23-07-24 10:02

MSB'den Suriye ile 'normalleşme' açıklaması: Terör koridoruna karşı bölgedeyiz

Suriye ile normalleşme sürecine ilişkin MSB'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Bir terör koridorunun kurulmasını engellemek için Suriye’de bulunmaktadır. Türkiye, Suriye’nin toprak bütünlüğüne en fazla katkı sağlayan ülkedir" İifadelerine yer verildi.

Haber 18-07-24 12:09

Aydın'da kahreden olay! İşçiler toprak altında kaldı, 3 kişi hayatını kaybetti

Aydın'da DSİ’nin içme suyu isale hattı çalışması yapılırken, göçük meydana geldi. Toprak yığını altında kalan taşeron firmaya ait 3 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi yaralı olarak kurtarıldı.

Haber 14-07-24 19:50

Buğdayda ithalat yasağı 15 Ekim'den önce kaldırılmayacak

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal'dan buğday ithalatına ilişkin olarak yeni açıklama geldi. Güldal, "15 Ekim'e kadar olan ithalat yasağı, hasat döneminin bitmesi, üreticilerimizin ürünlerinin ticarete konu edilmesi sürecinden önce kesinlikle esnetilmeyecek" dedi.

Finans 11-07-24 12:34

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,19 yükselişle 10.817,56 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 0,87 ile taş toprak olurken, en çok kaybettiren yüzde 0,73 ile iletişim oldu.

Finans 10-07-24 10:03

Aslında çocukları için ülkeyi terk etti… Tuba Büyüküstün’ün ikizleri Maya ve Toprak kocaman oldu! 'Biri anneye biri babaya benziyor'

Şimdilerde Netflix'te yayınlanan Zeytin Ağacı'nın ikinci sezonu ile gündemde olan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün uzun zamandır gözlerden uzak bir şekilde Paris'te yaşıyor. Zaman zaman projeleri için ülkeye gelen Büyüküstün kızları Maya ve Toprak için orada yaşadığını açıklayarak önümüzdeki sene de Paris'te olacağı söyledi. Büyüküstün'ün Onur Saylak ile evliliğinden olan ikiz kızlar şimdilerde büyüdü ve kocaman oldular...

Magazin 09-07-24 08:31

Görüntüler Hopa'dan! Toprak ve kaya parçaları caddeye düştü... Bir bina boşaltıldı

Artvin’in Hopa ilçesinde dün etkili olan şiddetli yağış heyelanlara neden oldu. Heyelan anı ise vatandaşlar tarafından kameraya kaydedildi.

Haber 27-06-24 13:02

TMO duyurdu: Ödemeler üreticilerin hesaplarında

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), hububat alım bedellerinin bugün itibarıyla üreticilerin hesaplarına aktarıldığını bildirdi.

Finans 25-06-24 12:16

Salda Gölü çevresine bırakıldı! Gören hemen telefonuna sarıldı

Doğa Koruma ve Milli Parklar ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın düzenlenen proje ile Salda Gölü çevresine bırakılan 23 kızıl geyikten biri vatandaşlar tarafından görüntülendi. Toprak yol üzerinde otlayan kızıl geyiğin yanına kadar yaklaşan vatandaşa kendini sevdiren geyik daha sonra oradan uzaklaştı.

Haber 22-06-24 16:27

Rize’de toprak kayması! O anlar kamerada

Rize’de meydana gelen toprak kayması cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 22-06-24 09:30

Peru'da 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Otoyolda toprak kayması yaşandı

Güney Amerika ülkesi Peru'da 6 büyüklüğünde deprem oldu. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), merkez üssü Peru'nun Arequipa bölgesine bağlı Caraveli kenti olan 6 büyüklüğündeki depremin, yerin 19 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini bildirdi.

Haber 17-06-24 01:06

Buğday alım fiyatında yükselme beklentisi vardı: TMO'dan açıklama geldi

Çiftçiler buğday alım fiyatlarını düşük bularak artırılmasını istedi. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal ise açıklanan buğday alım fiyatlarının maliyetin oldukça üzerinde olduğunu belirterek artışa kapıları kapattı. Güldal, Türkiye'de çiftçilere verilen fiyatın dünyadan daha yüksek olduğunu dile getirdi.

Finans 13-06-24 14:31

İliç'teki heyelanda hayatını kaybeden işçilerden Kara'nın cenazesi Sivas'ta defnedildi

Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden sahasında 13 Şubat'ta meydana gelen heyelanda toprak altında kalan işçilerden Hüseyin Kara'nın cenazesi, memleketi Sivas'ın Gürün ilçesinde toprağa verildi.

Yurthaber 11-06-24 13:37

Bakanlık duyurdu: 2024 hububat alım fiyatları belli oldu

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğü, 2024 yılı hububat alım fiyatlarını açıkladı. Ton başına makarnalık buğdayda 10 bin TL, ekmeklik buğdayda 9 bin 250 TL ve arpada 7 bin 250 TL olarak belirledi.

Finans 07-06-24 07:44

İliç'teki madende 1 işçinin daha cesedine ulaşıldı! Kimliği DNA ile belirlenecek

Erzincan'ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat'ta meydana gelen toprak kaymasında toprak altında kalan 9 işçiden 1'inin daha cansız bedenine ulaşıldı. Ulaşılan cenaze sayısı 5'e yükselirken toprak altındaki 4 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Cesedine ulaşılan işçinin kimliği DNA ile belirlenecek.

Haber 04-06-24 18:32

Erzincan İliç'teki maden faciası: Bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan İliç’te yaşanan heyelan sonrası toprak altında kalan 1 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. Erzincan'ın İliç ilçesinde 13 Şubat'ta meydana gelen maden faciasında toprak altında kalan bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

Haber 04-06-24 14:59

TMO'dan kredi kartı kararı!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), sanayici ve ihracatçılara, ticari kredi kartıyla kabuklu fındık alma imkanı getirdiğini açıkladı. Karar için, "Sanayicimiz ile ihracatçımızı rahatlatmak istedik" değerlendirmesi yapıldı.

Finans 04-06-24 12:25