Flüt Haberleri

Almanya'daki yetenek yarışmasında izleyenlerin ağzını açık bırakan bir olay yaşandı! Cinsel organıyla flüt çaldı... Bir gören bir daha baktı

Almanya'daki yetenek yarışması 'Das Supertalent' ilginç görüntülere sahne oldu. Aslen Avustralyalı olan Beatrice McQUeef isimli bir kadının yeteneği izleyenleri şoke etti. Cinsel organıyla flüt çalan kadını görenler şoke oldu.

Trend

Enstrüman çalmak isteyenler için muhteşem bir öneri olan en iyi yan flüt markaları

Sesiyle dinleyen herkesi kendine hayran bırakan yan flüt, her dönemin en popüler müzik aletlerinden biri. Öyle huzur verici bir ses tonu var ki dinlerken kendinizi başka diyarlarda hissedebilir ve anın büyüsüne kapılabilirsiniz. Siz de bu eşsiz müzik aletine karşı ilgi duyuyor ve satın almak istiyorsanız en kaliteli yan flüt modellerini sizin için listeledik. İşte sesiyle büyüleyen yan flütler!

Haber

Bilecik'te bulundu! 8 bin 600 yıllık üç delikli flüt ilk kez sergilendi

Bilecik'in Bahçelievler Mahallesi'nde bir apartman bahçesinde sürdürülen kazı çalışmalarında ortaya çıkan ve 8 bin 600 yıllık olduğu öne sürülen 3 delikli flüt ilk kez sergilendi.

Haber

Baba Levo olarak tanınan müzisyen Levent Altındağ hayatını kaybetti

Baba Levo olarak tanınan nefesli ustası müzisyen Levent Altındağ (67), hayatını kaybetti. Altındağ, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Magazin

Flüt

Flüt Hakkındaki Haberler Mynet'te. Flüt Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Okulda ortak flüt kullanan 5 öğrencinin ailesinden 14 kişi koronavirüse yakalandı iddiası

Samsun'da bir okulda aynı flütü kullanan 5 öğrencinin ailesinden 14 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı iddia edildi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Asuman Birinci, virüsün yayılımında çocukların çok etkili olduğunu dile getirdi. Öte yandan, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, "Samsun’da bir okulda aynı flütü kullanan 5 öğrencinin ailesinden 14 kişinin korona virüs testi pozitif çıktı” haberinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Haber

Antalyalı flüt sanatçısı Japonya'da sahne alacak

ADSO flüt sanatçısı Leyla Bayramoğulları, Japonya'nın başkenti Tokyo'da "2019 Türk Yılı" etkinlikleri kapsamında konser verecek

Magazin

Nijerya'da Türk sanatçı konser verdi

Flüt sanatçısı Lelya Bayramoğulları: - "Nijerya'ya gelen ilk Türk sanatçısıyım. Türk sanatçısı olarak burada bulunmaktan mutluluk ve heyecan duyuyorum" - Abuja Sanat Derneği Müzik Direktörü Kimberly Scott: - "Lelya Bayramoğulları buraya sadece konser vermek için gelmedi aynı zamanda buradaki sanat öğretmenlerine de teknik ders verdi"

Haber

Flüt yarışmasında ikinci olan Merve Başoğlu kendisine destek olanlara teşekkür etti

Fransa'daki 9. Uluslararası Flüt Yarışması'nda ikici olan Merve Başoğlu: - "Cok gururlandım çünkü hayallerimden bir tanesini gerçekleştirmiş oluyorum" - Merve Başoğlu, eğitiminde kendisini destekleyen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'a, eski Bakan Fatma Betül Sayan'a, TOBB ve PTT'ye teşekkür etti

Haber

Uzaydaki astronotla düet yaptı

İnsanlık tarihinde ilk kez uzaydaki ve dünyadaki iki kişi, düet yaptı...

Haber