Gazi Mahallesi Haberleri

Sakla Beni'nin Fahrünisa'sı Sera Tokdemir 98. Gazi Koşusu’nda kaza geçirdi! Hemen ambulans geldi

Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu'nun 98.'si Veliefendi Hipodromu'nda koşuldu. Ünlü isimlerin akın ettiği Gazi Koşusu’na son olarak "Sakla Beni" dizisinde rol alan oyuncu Sera Tokdemir'de katıldı. Ünlü oyuncu yarışta nazara geldi.

Magazin 2024-07-02 12:10:33

SON DAKİKA: 98'nci Gazi Koşusu'nun galibi belli oldu! Birinci gelen safkan sahibini zengin etti... İşte kazanılan ödül

Son dakika... Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Türk at yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu'nun 98'ncisi İstanbul Veli Efendi Hipodromu'nda gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Spor 2024-06-30 17:14:26

Ay lav yu filmi Hatay'da gerçek oldu! Haritaya bakıldığında kafa karışıklığına sebep oluyor

"Ay lav yu" filmi gerçek oldu Hatay'da gerçek oldu. Hatay'ın 2014 yılında büyükşehir olmasıyla birlikte Arsuz ilçesi sınırları içerisinde kalan Büyükdere Mahallesi, çevresindeki mahallelerden farklı bir ilçeye bağlı olarak adeta unutuldu ve İskenderun'un bir mahallesi olarak kalmaya devam etti. "Ay lav yu" filmindeki Tinne köyünü aratmayan mahallede, 10 yıldır belirsizlik sürüyor. Büyükdere Mahallesi Muhtarı Necati Batman ise "Solumuz, sağımız Arsuz ama biz İskenderun'a bağlıyız" diyor.

Haber 2024-06-30 10:26:32

Atatürk'ün fotoğrafını yakan 4 lise öğrencisi için karar

Kayseri'nin İncesu ilçesinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını yaktıkları iddiasıyla 4 lise öğrencisinin tutuksuz yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçunun yasal unsurları oluşmadığı gerekçesiyle öğrencilerin beraatlerine karar verdi.

Haber 2024-06-29 12:14:48

Bakan Göktaş duyurdu: O yolculara uçuşlarda yüzde 50 indirim uygulanacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile AJet arasında şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları, malul ve malul yakınları ile engelli yolcuların tüm seyahatlerinde yüzde 50'ye varan indirim uygulanmasını öngören protokol imzalandı. Protokoller iç hat uçuşlarında yüzde 50 indirim sağlandı.

Finans 28-06-24 13:00

14B durakları, saatleri: 14B Adem Yavuz Mahallesi - Kadıköy hattı güzergahı ve durak isimleri

14B Adem Yavuz Mahallesi - Kadıköy otobüs hattı, İstanbul'da İETT tarafından işletilen bir otobüs hattıdır. İstanbulluların en çok tercih ettiği otobüs hatlarından biri olarak öne çıkmaktadır. Diğer birçok hat gibi, 14B hattı da pek çok duraktan geçmektedir. Bu sebeple, 142B hattının güzergahı hakkında güncel bilgilere ulaşmak büyük önem taşır. 14B Adem Yavuz Mahallesi - Kadıköy hattı güzergahı ve saatleri nelerdir?

Haber 25-06-24 18:32

Çok acı olay! Sitenin bahçesinde oynuyordu... Otoparktan çıkan aracın altında kaldı! Emniyet müdürü yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı

Erzurum'da çok acı bir olay meydana geldi. Sitenin bahçesinde oynarken otoparktan çıkan otomobilin çarptığı iki arkadaştan 5 yaşındaki Alparslan Cellat yaşamını yitirdi, 7 yaşındaki E.A.Y. ise yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza yerine gelerek bilgi alan Erzurum Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, küçük çocuğun yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. Araç sürücüsü, gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Cellat'ın cenazesi ise Abdurrahman Gazi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haber 25-06-24 16:07

'Sarı altın' hasadı başladı: 107 bin tonun üzerinde bekleniyor

Malatya'da 'sarı altın' olarak bilinen kayısının hasadı başladı. Rekoltenin 107 bin tonu aşması bekleniyor. 2024 yılı tahmini kuru kayısı rekoltesinin 107 bin 517 ton olarak açıklandığı kentte Battalgazi ilçesi Çolakoğlu Mahallesi mevkiinde hasada başlayan çiftçiler yeni dönemin bereketli olmasını diledi.

Finans 25-06-24 15:39

Şanlıurfa'da bir kuduz vakası daha! Mahalle karantinaya alındı

Şanlıurfa'da kuduz olayı gündem olmuştu. Kuduz vakası sonrası belediye sokak köpeklerini toplatmıştı. Köpeklerin barınaklardan bazı hayvanseverler tarafından alınıp Ankara gibi büyükşehirlere götürüleceği açıklamaları gündemi hareketlendirmişti. Şanlıurfa'da yeni bir kuduz olayı yaşandı. Siverek ilçesine bağlı Sumaklı Mahallesi karantinaya alındı.

Haber 20-06-24 19:18

Çanakkale'de korkutan yangın! İki yerleşim yeri boşaltıldı

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir köyde başlayan yangın rüzgarında etkisiyle hızla yayılarak ormana sıçradı. Hızla büyüyen yangın köyleri tehdit etmeye başlayınca Kiremitoba Mahallesi ve Aladağ Köyü boşaltıldı. Ekipler hem karadan hem de havadan yangına müdahale ediyor.

Haber 20-06-24 18:15

Denizli'de orman yangını! 1 mahalle tahliye edildi: 'Çevre illerden de destek istedik'

Denizli'de öğlen saatlerinde orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle yayılan yangına müdahale devam ediyor. Çok sayıda ekip, yangın için seferber edilirken Kelleci Mahallesi'ndeki yaklaşık 50 ev tahliye edildi. Yangının ilerlemesi üzerine Mollaahmetler Mahallesi için de tahliye kararı verildi. Vali Çoşkun, "Bölgede birçok yerde yangın var. Ekipler dağılmış durumda. Çevre illerden de destek istedik" dedi.

Haber 14-06-24 19:39

Etek giymesiyle gündem olmuştu... Ünlü rapçi Sefo, Alişan'a o günlerini hatırlatıp fena salladı! 'Biz de seni gördük'

Ünlü rapçi Sefo İskoçya gezisinde etek giymiş ve bu kareleri ile uzun süre gündem olmuştu. Alişan ise bu konu hakkında 'beş yaşındaki çocuğum görüp örnek almak isterse o zaman tehlike ortamı oluşur.' ifadelerini kullanmıştı. Sefo, Alişan'a Cennet Mahallesi günlerini hatırlatıp sert çıktı.

Magazin 14-06-24 12:40

Hastane acilinde miras kavgası! Sopalar, tekmeler, yumruklar havada uçuştu

Diyarbakır’da husumetli iki ailenin miras kavgası, bir kişinin yaralanıp hastaneye kaldırılmasının ardından hastanenin acil polikliniğine taşındı. Aralarında husumet bulunan iki aile arasında, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil polikliniğinde sopalı, tekme ve yumruklu kavga çıktı. Olay anı, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 12-06-24 16:14

Erkan Petekkaya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yardım çağrısı! 'Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor'

Oyuncu Erkan Petekkaya, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek mahallesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu. "Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor" diyen Petekkaya, "Göcek ülkemizin cenneti, gözbebeğidir. Bizim gözbebeğimize bazı firmalar MUÇEV vasıtasıyla kiralayıp Göcek'teki yerlileri, gerçek toprak sahiplerini çeşitli katakullilerle kandırmaya çalışıp ve ellerindeki bütün serveti, sevgilerini, memleketlerine duydukları saygıyı, hepsini bu şirket yok etmiştir" dedi.

Kulis 01-06-24 21:19

Bir ilde kuduz alarmı! 2 mahalle 6 ay karantinaya alındı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir kişiyi ısıran köpeğin kuduz olduğu ortaya çıkınca Yolbaşı Mahallesi 6 ay süreyle karantinaya alındı. Uyarı tabelası asılan mahalleye, hayvan giriş-çıkışları da karantina süresince yasaklandı. Öte yandan ilçeye bağlı Kazıklı Mahallesi'nde de 20 Mart'ta bir kişiyi ısırdıktan sonra ölen sokak köpeğinin kuduz olduğu ortaya çıkınca, 22 Mart'ta başlatılan karantina sürüyor.

Haber 28-05-24 16:25

Havaların ısınmasıyla vakalar artıyor! Pik yaptığı döneme dikkat çekti 'Tüm müdahalelere rağmen...'

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Klinik Mikrobiyoloji Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Faruk Karakeçili, kene vakalarına ilişkin, "Bu yıl 21 hastadan 2 ölüm vakamız meydana geldi." dedi.

Haber 25-05-24 13:08

3. kez alkollü yakalanan sürücü, gülerek “İnsanlık hali” dedi

Aksaray’da alkollü araç kullanırken uygulama noktasına giren ve refüjden dönerek kaçmaya çalışan sürücü polisin hamlesiyle önü kesilerek yakalanırken, hem 1.12 promil alkollü çıkan, hem de 3 kez polise alkollü olarak yakalanan sürücü “Neden alkollü araç kullanıyorsunuz?” sorusuna gülerek “İnsanlık hali” diye cevap verdi.Olay, Hacılar Harmanı Mahallesi Selçuk Bulvarı üzerinde yaşandı.

Yurthaber 24-05-24 08:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında, "Siz gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını bir kez daha saygıyla anıyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 19-05-24 09:15

İstanbul'un çeşitli semtlerine Atatürk portreleri bırakılarak insanların tepkileri ölçüldü! Kameralara yansıyan görüntüler viral oldu

Sosyal medyadan paylaşılan bir sosyal deneye ait görüntüler kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Görüntülerde İstanbul'un çeşitli semtlerine Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün portreleri bırakıldı. Gizli çekimlerde insanların yere düşen portreyi gördüklerinde verdikleri tepkiler yer aldı. Vatandaşların Atatürk portresine olan hassasiyetleri alkış topladı.

Trend 18-05-24 14:59

Eşini öldürmekle suçlanan sanık: 26 senelik hayat arkadaşımdı, ben öldürmedim

19 Haziran 2022 yılında Esentepe Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi’nde düğünde karşılaşan iki aile arasında, "Ben senin düğününde çeyrek altın taktım. Sen bana neden altın takmadın?" meselesi sebebiyle kavga çıkmış, 42 yaşındaki Gülten Ş. silahla vurularak yaşamını yitirmiş, Tarık Ö. ve Tayfun D. de yaralanmıştı.

Yurthaber 07-05-24 14:30

Melek Baykal Cennet Mahallesi'nde ilk gün 'Çağla Şıkel'i öyle görünce... Saçlar bukle bukle, takma kirpikler...

Cennet Mahallesi dizisi halen daha büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin usta ismi Melek Baykal geçtimiz günlerde bir Youtube kanalına konuk oldu. Rol arkadaşları Çağla Şıkel ve Alişan ile ilgili itiraflarda bulunan Baykal," Çağla sürekli kameraya bakıyordu. İlerleyen günlerde dayanamayıp çektim kenara, ‘Top model Çağla’yı unut. Burada ‘Pembe’nin kızı ‘Sultan’sın" ifadelerini kullandı.

Magazin 30-04-24 14:44

Cennet Mahallesi'nin Pembe'si Melek Baykal'dan yıllar sonra gelen Alişan ve Çağla Şıkel itirafı! Biri manken biri türkücü oynayamam...

Müjdat Gezen'in konuğu olan Melek Baykal'dan yıllar sonra Cennet Mahallesi itirafı geldi. Usta oyuncu kendisine ilk teklif geldiğinde Alişan ve Çağla Şıkel'in adını duyunca bakın nasıl bir tepki vermiş. Baykal o iki isimden memnun olmadığını ve o isimlerle dizide rol almak istemediğini itiraf etti.

Magazin 28-04-24 15:07

Yıllardır bu halde! Vatandaşlar isyan etti: 'Dışarı çıkamaz olduk'

Sakarya'da bir su kanalında yaşanan kirlilik ve kötü koku, mahalle halkını isyan ettirdi. Mahalleli 1982'den beri atılan fabrika atıkları nedeniyle kirlilik oluştuğunu belirtirken, işletme yetkilileri arıtmalarının çalıştığını söyleyip iddiaları reddetti. Kızılcıkorman Mahallesi Muhtarı Mecit Kızıldağ, "İnsanlar akşam olduğu zaman sinekten, kokudan dışarı çıkamaz oldu" dedi. İşte detaylar...

Haber 28-04-24 11:45

Balıkçılar Marmara Denizi'nde ceset bulmuştu! Batuhan A gemisinin mürettebatına ait olduğu belirlendi

Marmara Denizi'nde, Karacabey ilçesinin Kurşunlu Mahallesi açıklarında, 2 gün önce balıkçılar tarafından su yüzeyinde bulunan ceset bulunmuştu. Yapılan DNA incelemesinin ardından cesedin 73 gün önce batan 'BATUHAN A' isimli geminin mürettebatından Ahmet Atav'a (22) ait olduğu belirlendi.

Haber 27-04-24 00:18

Bir mahallenin geçim kaynağı oldu! Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar... Yoğun talep görüyor

İzmir'in Bayındır ilçesinde kuru otları boyayarak süs bitkisi haline getiren mahalle sakinleri, ürünleri yurt dışına gönderiyor. Çiçek ve süs bitkileri sektörünün önde gelen üretim merkezlerinden Bayındır'da yaklaşık 300 nüfuslu kırsal Turan Mahallesi sakinlerinin büyük bölümü ilkbahar mevsimiyle dağların yolunu tutuyor. 30'un üzerinde bitkiyi toplayan köylüler, doğal olarak bulamadıkları otları da bahçelerinde üretiyor. Hobi olarak başlanılan kuru otlar artık mahallenin geçim kaynağı.

Kadin 26-04-24 10:46

Otobüs görevlisinin katilini halk kendi elleriyle cezalandırdı! Yaklayıp linç ettiler... Tekme,tokat, yumruk: Taşlarla kafasına vurarak öldürdüler

Honduras'ın kuzey kesimindeki San Pedro Sula'nın Barandillas semtinde hırsız olduğu iddia edilen bir kişi halk otobüsünde bir görevliyi vurarak öldürdü. Saldırı anı Barandillas Mahallesi Yedinci Sokak'ta bulunan bir vatandaş tarafından aracıyla kaydedildi. Silah sesinden korkan yolcular otobüsten koşarak kaçarken halk katili yakalayarak linç etti.

Trend 19-04-24 15:45

Diyarbakır Sağlık Müdürlüğünden açıklama geldi! Hayvanların hastane yerleşkesinde barınmasına izin verildiği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır

Diyarbakır Sağlık Müdürlüğü, ’Gazi Yaşar Eğitim ve Araştırma Hastanesi içinde ve bahçesinde başıboş hayvanların toplatıldığı için bir bakan yardımcısının araya girip tekrar hayvanları bahçeye getirtiyor’ iddialarının asılsız olduğunu duyurdu.

Haber 17-04-24 14:45

İzmit’e yeni eğitim döneminde 3 kreş geliyor

İzmit Belediyesinin, Şirintepe Mahallesi Ekopark’a kazandıracağı 6’ncı kreşin çalışmaları bugün başladı.

Yurthaber 17-04-24 14:00

9 günlük tatilde Ertuğrul Gazi ve Şeyh Edebali Türbesi’ni 100 bin kişi ziyaret etti

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde Bilecik’e yerli ve yabancı turistler akın ederken, Ertuğrul Gazi ve Şeyh Edebali Türbesini 100 bin kişi ziyaret etti.

Yurthaber 15-04-24 11:53

Kene ısırması sonrası öldü, özel giysilerle toprağa verildi! Erzurum'da endişe yaratan görüntü

Erzurum'da, kene ısırması sonrası tedavi gördüğü hastanede ölen 2 çocuk babası 37 yaşındaki İrşat Yüksel, sağlıkçıların getirdiği özel giysiler giyen mahalledeki gençler tarafından toprağa verildi. Nüğürcük Mahallesi muhtarı Abubekir Gültekin, "Tedbir olarak böyle bir defin yapıldı" diye konuştu.

Haber 12-04-24 14:36

Ucu bucağı görünmedi! 1 kilometrelik bayramlaşma kuyruğu

Bursa'da Cerrah Mahallesi sakinleri, toplu bayramlaşma için bir araya gelip, 1 kilometrelik kuyruk oluşturdu; o anlar havadan görüntülendi.

Haber 10-04-24 12:46

O anlar havadan görüntülendi! İstanbul'a taşıdılar... Boş arazide tek sıralı kuyruklar oluştu

Arnavutköy’de Boğazköy İstiklal Mahallesi sakinleri, memleketlerinde asırlardır devam eden bayram sabahı geleneğini İstanbul’da sürdürüyor. Bayram namazının ardından çayırlık alanda tek sıralı kuyruklar oluşturan mahalleli köylerindeki bayramlaşma geleneğini İstanbul’a taşırken, o anlar havadan görüntülendi.

Haber 10-04-24 10:03

Gazi Osman Paşa, ölümünün 124. yılında doğum yeri Tokat'ta anıldı

Plevne kahramanı Gazi Osman Paşa, ölümünün 124. yılında doğum yeri Tokat'ta törenle anıldı.

Yurthaber 05-04-24 11:52

Türk hekimler, göz çukurundan girilerek yapılan beyin ameliyatlarıyla dünya literatürüne girdi

Gazi Üniversitesi (GÜ) Tıp Fakültesi hekimlerinden Doç. Dr. Emrah Çeltikçi ve Doç. Dr. Melih Şahin başkanlığındaki ekibin Türk hekimler tarafından, göz çukurundan girilerek yapılan beyin tümörü ameliyatı dünya literatürüne girdi.

Yurthaber 04-04-24 12:13

İstanbul Üniversitesi'nde yüzyılın ardından kutsal emanetler ziyarete açıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla 1924 yılında muhafaza edilmek üzere İstanbul Üniversitesi'ne devredilen kutsal emanetler, ramazan ayı münasebetiyle üniversite mensupları için ziyarete açıldı.

Yurthaber 02-04-24 15:39

35 mahalleli ilçenin ilk ve tek kadın muhtarı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Aksu ilçesi Güzelyurt Mahallesi muhtar adayı Teslime Döndü Yılmaz, en yakın erkek rakiplerine fark atarak ilçenin ilk ve tek kadın muhtarı oldu.

Yurthaber 02-04-24 11:41

Leylekler mahallenin maskotu oldu

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde bulunan Gültekin Mahallesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da misafirlerini kabul etti.

Yurthaber 02-04-24 11:24

DİKO’dan hasta ve hasta yakınlarına 500 kişilik iftar yemeği

Diyarbakır Kuyumcular Odası, Ramazan ayı boyunca her akşam yardımlaşma ve iftar programı çerçevesinde dün Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde iftar yemeği verdi.

Yurthaber 02-04-24 10:29

Uçurumun kıyısındaki türbeye ziyaretçi akını! Görenler hayrete düşüyor

Sivas'ta uçurumun kıyısında bulunan, Peygamber Efendimizin sancaktarlarından Abdulvahap Gazi hazretlerinin türbesi, Ramazan ayında ziyaretçi akınına uğradı.

Kadin 30-03-24 07:53

Uçurumun kıyısındaki türbeye ziyaretçi akını

Sivas’ta uçurumun kıyısında bulunan, Peygamber Efendimizin sancaktarlarından Abdulvahap Gazi hazretlerinin türbesi, Ramazan ayında ziyaretçi akınına uğradı.

Yurthaber 29-03-24 14:00

Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı, olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi

Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı, olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yurthaber 29-03-24 07:46

Çanakkale gazisi dedesinin anılarını yazdığı romanların gelirini Mehmetçik Vakfına bağışladı

Çanakkale Cephesi'nde sıhhiye çavuşu olarak görev yapan gazi Ömer Harmanda'nın torunu emekli öğretmen, dedesinin savaş anılarını yazdığı üç kitabının gelirini Mehmetçik Vakfına ve depremzedelere bağışladı.

Yurthaber 28-03-24 11:43

Kahramankazan’da Cumhur İttifakı’ndan gövde gösterisi

Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, Kayı Mahallesi seçim ofisinde dava arkadaşlarıyla coşkulu bir buluşma gerçekleştirdi.

Yurthaber 27-03-24 08:19

Gazi Konut Kuzeyşehir’de hak sahiplerinin anahtarları teslim edildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Gazi Konut tarafından Kuzeyşehir’de yapılan 387 konutun anahtar teslim töreni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve milletvekillerinin katılımıyla yapıldı.

Yurthaber 25-03-24 15:58

591 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının kamu kurumlarına ataması yapıldı

Şehit yakını gazi ve gazi yakını 591 kişinin kamu kurumlarına ataması yapıldı.

Yurthaber 22-03-24 11:48

CHP Genel Başkanı Özel, İstanbul'daki Dijital Gençlik Buluşması'nda konuştu:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Gençlere ve kadına oy vermek Cumhuriyet'e oy vermektir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ortaya koyduğu vizyona oy vermektir." dedi.

Yurthaber 19-03-24 07:23

Antalya'da şehit ve gazi ailelerinden tek tip kıyafetle 18 Mart'a özel klip

Antalya'da şehit ve gazi aileleri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı dolayısıyla özel klip hazırladı.

Yurthaber 18-03-24 07:53

Şanlıurfa erkanı iftarı şehit ve gazi yakınlarıyla yaptı

Şanlıurfa erkanı iftarı Halfeti ilçesindeki şehit ve gazi yakınlarıyla birlikte yaptı.

Yurthaber 15-03-24 10:11

Atatürk'ün gezilerinde kullandığı Acar Botu özel günlerde ziyarete açılacak

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün denizle olan son bağlantısı olarak bilinen "Acar Botu", yenilenen objeleriyle Çanakkale Deniz Müzesi'nde özel günlerde ziyarete açılacak.

Yurthaber 15-03-24 10:03