Gozde Kahveci Haberleri

Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın Portekizli yıldızını milli takıma davet etti!

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Sivasspor’u 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası konuşan Nihat Kahveci'nin milli takım sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 2024-09-02 13:42:02

Nihat Kahveci, Galatasaraylı oyuncu için telefon aldığını itiraf etti! Beni arayıp bilgi aldılar

Eski futbolcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kahveci, sarı-kırmızılı bir futbolcu için kendisini arayıp bilgi aldıklarını canlı yayında aktardı.

Spor 2024-08-29 11:18:25

Nihat Kahveci, Galatasaray'a demediğini bırakmadı! Savunulacak hiç bir tarafı yok, yazık...

Galatasaray'ın Young Boys karşısında iki maçta da yenilerek elenmesinin yankıları sürerken, Nihat Kahveci Sarı-Kırmızılılar için çok sert eleştirilerde bulundu. İşte o sözler...

Spor 2024-08-28 11:31:44

Galatasaray, Fenerbahçe'nin iki yıldızını bedavaya kapabilir! İrfan Can Kahveci ve Bright Osayi-Samuel ile dirsek teması kuruldu...

Galatasaray'dan uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek iki hamle gelebilir. Sözleşmeleri 1 sezon sonra bitecek iki futbolcuya ilgisini resmen belirten sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'nin yıldızlarını kadrosuna katabilir...

Spor 2024-08-24 09:33:21

Nihat Kahveci'den Galatasaray maçı sonrası ses getirecek iddia! ''Dünyanın en iyi liglerinde oynar...

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Galatasaray, Konyaspor deplasmanından 2-1'lik galibiyetle döndü. Mücadelenin ardından yorumlarda bulunan Nihat Kahveci, Kerem Aktürkoğlu'nun performansını değerlendirdi.

Spor 17-08-24 09:27

Nihat Kahveci, Fenerbahçe maçındaki detaya dikkat çekti! ''Onu bir daha hiçbir stadyuma sokmam''

Fenerbahçe'nin Lille'e elenmesinin ardından birçok futbol yorumcusu sarı-lacivertlilerin oynadığı oyunu beğendi. Şanssızlıkların ardı arkasının kesilmediği mücadele sonrası Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi arenasından elendi. Eski futbolcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin oyununu yorumlarken flaş bir ifade kullandı.

Spor 14-08-24 10:10

Nihat Kahveci'den maç Galatasaray iddiası! Zor gözüküyor

Son şampiyon Galatasaray, 1-0 geri düştüğü Trendyol Süper Lig'in açılış maçında Atakaş Hatayspor'u 2-1 yenerek sezona galibiyetle girdi. Futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın sahasında Hatayspor'u 2-1 mağlup ettiği maç hakkında konuştu.

Spor 10-08-24 11:59

İrfan Can Kahveci'den Yusuf Dikeç sevinci! Sosyal medyada milyonlara erişti...

Fenerbahçe'ye Lille karşısında beraberliği getiren golü atan İrfan Can Kahveci, Olimpiyatlarda efsane haline gelen Yusuf Dikeç'in meşhur pozuyla sevindi. O anlar sosyal medyada kısa süre içinde gündem oldu.

Spor 06-08-24 23:28

Nihat Kahveci'den olay yaratan sözler! Belki de son maçıydı, uçağa binip gitse kimse neden demez!

Fenerbahçe Lugano'yu iki maçta da mağlup etse de gösterilen performans otoritelerin eleştirilerine neden oldu. Ünlü yorumcu Nihat Kahveci de Sarı-Lacivertliler'in oyununu yetersiz bulurken, dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 31-07-24 15:38

Çekya maçı öncesi milli takımda Arda Güler iddiası! ''Buradan herkes duysun''

A Milli Futbol Takımı’nın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu son maçında Çekya ile oynayacağı maç öncesi Arda Güler ilgili konular konuşulmaya devam ediyor. Eski futbolcu Nihat Kahveci, genç oyuncu hakkında ilk 11 iddiasında bulundu.

Spor 24-06-24 13:52

A Milli Takım'da sakatlık şoku! İrfan Can Kahveci kadrodan çıkartılabilir! TFF'den açıklama geldi

A Milli Futbol Takımı'nda yaşanan sakatlık haberi gündeme bomba gibi düştü. Yıldız futbolcu İrfan Can Kahveci'nin, yaşadığı sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarılma durumu olduğu öğrenildi. TFF'den de İrfan Can Kahveci'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi.

Spor 12-06-24 21:01

Esnaflık yapıyordu! Hayalini 43 yaşında gerçekleştirdi 'Sabah erken saatlerde dükkana pek gelen giden olmayınca yapıyordum'

Zonguldak'ta esnaflık yapan bir çocuk annesi 43 yaşındaki Gülümser Kahveci, eğitim sürecinde yarım kalan hayalini gerçekleştirerek kazandığı üniversiteden okul birincisi olarak mezun oldu.

Kadin 31-05-24 17:07

Fenerbahçe'de Galatasaray maçına saatler kala sakatlık şoku! Yıldız oyuncu kadrodan çıkarıldı...

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında yarın derbide Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı. Cengiz Ünder, Serdar Aziz, İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek, Galatasaray maç kadrosuna alınmadı.

Spor 18-05-24 22:49

Fenerbahçe'de Galatasaray maçı öncesi İrfan Can Kahveci şoku!

Konyaspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen İrfan Can Kahveci'nin sol alt adalesinde 2. derece yırtık tespit edildiği açıklandı. Yıldız oyuncunun Galatasaray ile oynanacak derbi mücadelesinde forma giyemeyeceği öğrenildi.

Spor 07-05-24 17:40

Fenerbahçe'de keyifleri kaçıran gelişme! Osayi Samuel ve İrfan Can Kahveci peş peşe sakatlandı

Fenerbahçe karşılaştığı Konyaspor maçında sakatlıklara engel olamadı. Osayi Samuel ve İrfan Can Kahveci mücadelenin ikinci yarısında sakatlandı ve oyuna devam edemedi. İki oyuncunun da son durumları yarın belli olacak.

Spor 06-05-24 21:22

İrfan Can Kahveci'ye sürpriz talip! Fransızlar duyurdu, listeye alındı

Bu sezon gösterdiği performansla adından söz ettiren İrfan Can Kahveci birçok dev kulübü peşine takarken, sürpriz bir talip ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 01-05-24 14:47

Barış Alper Yılmaz'dan Fenerbahçe'nin galibiyeti sonrası flaş hamle! Tepkiler sonrası geri adım attı...

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından İrfan Can Kahveci galibiyeti sosyal medya hesabından paylaştı. Yıldız oyuncunun yaptığı paylaşımı Galatasaraylı futbolcunun beğenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Spor 28-04-24 16:35

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası spor yazarları ne dedi? İki takım hakkında dikkat çeken değerlendirmeler: 35 puanlık farkı doğrulayan derbi

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında ezeli rakipler Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaştı. Sarı-lacivertliler sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılarak puanını 89'a yükseltirken Galatasaray ile arasındaki puan farkını tekrar 4'e indirdi. Kadıköy'de oynanan dev derbide Fenerbahçe'nin gollerini 30. dakikada Michy Batshuayi, 69. dakikada İrfan Can Kahveci atarken, Beşiktaş'ın tek golünü 82. dakikada Cenk Tosun kaydetti. Derbi sonrası Fenerbahçe spor yazarlarından tam not aldı.

Spor 28-04-24 09:42

İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'nin tarihine geçmeyi başardı!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Yunanistan ekibi Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, İstanbul'da oynanacak rövanştan 2 ya da daha farklı şekilde galip ayrılması durumunda yarı finale yükselecek. İrfan Can Kahveci, müsabakada attığı golle adını tarihe yazdırdı.

Spor 11-04-24 22:31

İrfan Can Kahveci: ''İlk yarıda bilerek kendimi yere attım çünkü...''

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci, Olympiakos maçının ardından konuştu.

Spor 11-04-24 22:02

Fenerbahçe'ye bir şok daha gelebilir! Galatasaray maçının ardından İrfan Can Kahveci sürprizi...

Fenerbahçe, 7 Nisan'da Galatasaray ile oynanan Turkcell Süper Kupa'da maçında "müsabakayı terk etme" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi. Bu açıklamanın ardından sarı-lacivertlilere bir şok daha geleceği iddia edildi.

Spor 09-04-24 18:08

Kütahya'da seçim sonucu değişmedi! CHP’nin adayı kazandı…

Kütahya’da oyların yeniden sayılmasına karar verilmesinin ardından seçim sonucu değişmedi. Sayılan geçersiz oylarda Kamil Saraçoğlu'nun oyu 154, Alim Işık'ın oyu 58, Eyüp Kahveci'nin oyu 27 artarken sonuç değişmedi. CHP'li Eyüp Kahveci 571 oy farkıyla ilk sırada yer aldı.

Haber 07-04-24 07:24

SON DAKİKA | Kütahya'da oylar yeniden sayılacak! Kıran kırana yarışta, yıllar sonra CHP kazanmıştı, YSK kararını verdi

Son dakika haberi: YSK, Kütahya'da oyların yeniden sayılmasına karar verdi. Kesin olmayan sonuçlara göre kazanan Eyüp Kahveci, Kütahya Belediye Başkanı seçilmiş; CHP'de yıllar sonra birinci parti olarak sandıktan çıkmıştı. Kıyasıya rekabete sahne olan seçimlerde MHP ve AK Parti'nin oy oranları da dikkat çekmişti.

Haber 06-04-24 15:53

Enflasyon verilerinden sonra Kamu-Sen'den 'refah payı' çağrısı! Yüzde 15 ekonomik yıkım

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, memur maaşlarına yılın ilk 6 ayı için yapılan yüzde zammın, 3 ayda enflasyona yenik düştüğünü belirti. Kahveci, çalışanlara refah payı verilmesi gerektiğini söyledi.

Finans 03-04-24 18:02

Kütahya Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Eyüp Kahveci kazandı

Kütahya Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Eyüp Kahveci kazandı

Yurthaber 01-04-24 07:46

Canlı Kütahya seçim sonuçları! Kütahya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Kamil Saraçoğlu mu CHP adayı Eyüp Kahveci mi kazanacak?

Tüm Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü sandığa gidecek. 61 milyon seçmenin oy kullanacağı yerel seçimlerde sandıklar 17.00’da kapanacak ve oy sayım işlemleri başlayacak. Kütahya seçim sonuçları da bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. Kütahya yerel seçimlerinde AK Parti adayı Kamil Saraçoğlu mu CHP adayı Eyüp Kahveci mi avantajlı? İşte konuya dair tüm ayrıntılar...

Haber 29-03-24 12:38

İrfan Can Kahveci sezon sonunda ayrılıyor! Yeni takımını bile açıkladılar

Fenerbahçe'de bu sezon adeta küllerinden doğan ve kariyer sezonunu yaşayan İrfan Can Kahveci'nin sezonun tamamlanmasıyla birlikte takımdan ayrılması beklenirken, milli yıldız için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 09:07

İftar sonrası vazgeçilmez lezzet haline geldi! Artık çaydan daha fazla tüketiliyor

Türkiye'de yetişmeyen bir ürün olduğu halde hazırlama yöntemleriyle dünyaca meşhur olan kahve, iftar sonrasının vazgeçilmez lezzet haline geldi. Osmanlı’dan günümüze kadar uzanan lezzetin revaçta olduğunu belirten kahveci Fatih Tosun, “İftardan sonra çay kadar artık tercih edilen bir idealimizde Türk kahvesi olarak bilenen protokol kahvelerimizdir” dedi.

Yemek 19-03-24 15:42

Nihat Kahveci'den Galatasaraylı yıldızlara olay yaratan eleştiri! ''İkisinin de Brezilya pasaportunu iptal ederdim''

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’na 5. turdan başlayan Galatasaray, çeyrek finalde Fatih Karagümrük’e mağlup oldu ve kupaya veda etti. Sarı-kırmızılıların elenmesinin ardından medyada da tepkiler yağmur gibi geldi. Eski futbolcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın yıldızını sert sözlerle eleştirdi.

Spor 01-03-24 07:35

Ne ligde, ne Avrupa'da, ne de kupada oynayabilecek! Fenerbahçe'de son haftaların en formda ismi İrfan Can Kahveci'den kötü haber

Şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Fenerbahçe'ye yıldız isim İrfan Can Kahveci'den kötü haber geldi. Yaşadığı sakatlık sonrası yırtık olduğu öğrenilen Kahveci Konferans Ligi'nde oynanacak Union SG mücadelelerinde forma giyemeyebilir. İşte detaylar...

Spor 24-02-24 17:44

TUREB'den yeni yasa teklifine tepki: Meslek bitme noktasına gelir

Geçtiğimiz günlerde TBMM’ye sunulan değişiklik teklifinde yer alan Turist Rehberleri Meslek Yasası ile Seyahat Acenteleri Birliği yasasında değiştirilmesi öngörülen bazı maddelerden dolayı rahatsızlıklarını dile getiren Turist Rehberleri Odaları Birliği (TUREB) yönetim kurulu üyesi Levent Kahveci yeni teklifle ilgili, "Rehberlerin mesleğini bitirme noktasına getirecek ve önüne geçilemez bilgi kirliliklerine de yol açacaktır" dedi.

Haber 13-02-24 13:54

Memur zammı ile ilgili yeni talep! Ek artış ve refah payı gelir mi? ‘Enflasyon eritti’ çıkışı…

Emekli, memur, işçi, özel sektör… Neredeyse tüm çalışanların gündeminde enflasyonun sürekli artarak devam etmesi var. Son olarak memurlar da enflasyonun zamları eritmesi üzerine en artış ve refah payı beklediklerini belirterek “yeniden değerleme oranında zam” talep ettiler. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Kahveci, çalışanlara 2024 yılı için kamu alacaklarına uygulanan yeniden değerleme oranı olan yüzde 58’den az olmamak üzere artış yapılmasını, buna ek olarak da refah payı verilmesini istedi.

Finans 07-02-24 08:01

Emekli maaş zammında yeni iddia! Canlı yayında seçimleri hatırlattı, tarih verdi! Mart ayında herkese 4 bin TL zam yapılacak!

Milyonlarca emeklinin beklediği ek zam Meclis'ten geçti, Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından maaşlara yansıması bekleniyor. Emekliler ek zamma kavuşmadan yeni bir ek zam geleceği iddiaları da devam ediyor. Karar Gazetesi Yazarı İbrahim Kahveci, SGK Uzmanı Özgür Erdursun'un yeni ek zam iddiasını hatırlatarak, seçim öncesini işaret etti. Kahveci, "Mart ayında herkese 4 bin TL zam yapılacak!" dedi.

Finans 26-01-24 09:41

'O ağaçların yanında yetiştiği için çikolata tadı var! Tokluk hissi veriyor' Konya'da artık çok sık tüketiliyor

Konya’da kahveye ilgi gün geçtikçe artıyor. Konyalıların eskiden sadece Türk kahvesi içtiğini söyleyen kahveci Fatih Tosun, şu anda dünya kahvelerine de ilginin arttığını söyledi. Dünya kahvelerinin belli başlı sağlık sorunlarına iyi geldiğini söyleyen Tosun "Mocha kahvesi bu yüksek rakımda yetişen bir kahve türü. Kakao ağaçlarının yanında yetişiyor. İster istemez kakao ağaçlarından çikolata tadı almış oluyor. İnsana tokluk hissi veriyor." dedi.

Haber 22-01-24 12:44

İrfan Can Kahveci gollerine devam ediyor! Yıldız oyuncu Samsunspor'u da boş geçmedi, kariyer sezonunu yaşıyor

Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Samsunspor'u konuk ederken Sarı-Lacivertliler'in yıldız ismi İrfan Can Kahveci bu karşılaşmada da fileleri havalandırmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 21-01-24 16:31

Memurlar 'enflasyon üzeri' artış istiyor: Ek olarak refah payı verilmesi zorunluluk

TÜİK'in aralık ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından memur ve emeklilere yapılacak zam oranı da belli oldu. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci gerçek enflasyonun üzerinde zam yapılması talebinde bulundu.

Finans 16-01-24 15:27

Fenerbahçe Antep'te sürprize izin vermedi! Dzeko'nun penaltı kaçırdığı mücadelede İrfan Can Kahveci sahneye çıktı ve 3 puanı getirdi

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında lider Fenerbahçe, Gaziantep FK deplasmanına çıktı. Geçtiğimiz hafta Konyaspor'a tam 7 gol atan sarı-lacivertliler, liderlik yarışına hata yapmadan devam etmek istiyordu. Gaziantep FK deplasmanında kıyasıya bir performans ortaya koyan Fenerbahçeli futbolcuların mücadelesi 3 puanı getirdi ve sarı-lacivertliler sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Spor 14-01-24 21:01

Fenerbahçe Galatasaray derbisi gerilim dolu başladı! İrfan Can Kahveci ile Arda Kardeşler arasında gerilim...

Süper Lig'in belki de en kritik maçında Fenerbahçe Galatasaray'ı konuk etti. Gergin bir tempoda başlayan mücadelenin henüz başında İrfan Can Kahveci'nin yaşadığı faul pozisyonu sosyal medyayı ikiye böldü.

Spor 24-12-23 19:25

Taraftar 'istifa' dedi, Beşiktaş efsanesi Nihat Kahveci yeni hoca açıklaması yaptı! Aldığım duyuma göre...

Beşiktaş'ta üst üste alınan sonuçların ardından bu kez topun ağzına gelen isim teknik direktör Rıza Çalımbay olurken, taraftar sosyal medyada 'istifa' hashtag'i başlatmıştı. Siyah-Beyazlılar'ın efsanelerinden Nihat Kahveci de yenik teknik direktör konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 21-12-23 23:27

Acun Ilıcalı'dan İrfan Can Kahveci için paylaşım! Geldiğin günden beri varını yoğunu ortaya koydun!

Trendyol Süper Lig'de 14 hafta geride kalırken, Fenerbahçe liderliğini sürdürüyor. Son olarak Sivasspor'u 4-1 mağlup ederek puanını 37'ye yükselten sarı - lacivertlilerde İrfan Can Kahveci'nin performansı dikkat çekmişti. Sivasspor ağlarına 1 gol bırakan ve karşılaşma boyunca oldukça etkili bir oyun ortaya koyan yıldız futbolcu için ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'dan paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 05-12-23 23:30

Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci kariyer sezonunu yaşıyor! Rekor üstüne rekor...

Fenerbahçe'nin milli yıldızı İrfan Can Kahveci, Sivasspor karşısındaki performansıyla alkış toplarken, kariyer sezonunu yaşıyor. Yıldız oyuncu rekorlara doymazken, dün gece taraftardan da büyük alkış aldı. İşte detaylar...

Spor 05-12-23 09:01

İrfan Can Kahveci attığı harika golün sırrını açıkladı! ''Hurşut Meriç'ten öğrenmiştim''

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, başarılı performansını Sivasspor maçında da sürdürürken, bu sezonki 10. golüne imza attı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan İrfan Can Kahveci attığı golün sırrının eski futbolcu Hurşut Meriç olduğunu itiraf etti.

Spor 04-12-23 22:48

İrfan Can Kahveci'den kaleciyi çaresiz bırakan gol! Tekrar tekrar izleniyor...

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Fenerbahçe, sahasında Sivasspor ile karşılaştı. Müsabakanın ilk yarısına damga vuran İrfan Can Kahveci'nin golü görenleri adeta mest etti. Bu golün ardından kariyer rekorunu kıran İrfan Can Kahveci, sarı-lacivertli taraftarlardan alkış aldı.

Spor 04-12-23 21:03

Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci bir taraftarın üstüne yürüdü, stat güvenliği araya girdi! Konuyla alakalı ilk açıklama geldi

Fenerbahçe'nin Nordsjaelland karşısında 6-1 mağlup olması büyük şaşkınlık yaratırken, alınan bu şok skorun ardından maç sonu yaşananlar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Karşılaşmanın son düdüğünün çalmasının ardından oldukça üzgün ve gergin olduğu görülen İrfan Can Kahveci'nin bir taraftarın üzerine yürüdüğü görüntüler kısa sürede gündem olurken, konutla alakalı olarak milli futbolcunun menajerinden açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 15:43

Maç bitti, ortalık karıştı! Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci bir taraftarın üstüne yürüdü, stat güvenliği araya girdi

Fenerbahçe'nin Nordsjaelland karşısında 6-1 mağlup olması büyük şaşkınlık yaratırken, alınan bu şok skorun ardından maç sonu yaşananlar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Karşılaşmanın son düdüğünün çalmasının ardından oldukça üzgün ve gergin olduğu görülen İrfan Can Kahveci'nin bir taraftarın üzerine yürüdüğü görüntüler kısa sürede gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 08:03

İrfan Can Kahveci'nin hakem Zorbay Küçük'e neler söylediği ortaya çıktı!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci, Trabzonspor maçında yaşadığı sakatlık anında isyan etti. Kendisine yapılan faul sonrası hakem Zorbay Küçük'e bağıran tecrübeli oyuncunun neler söylediği ortaya çıktı.

Spor 05-11-23 13:51

Fransızlar İrfan Can Kahveci'yi izlemeye aldı! Fenerbahçe'nin yanıtı...

Fenerbahçe'de bu sezon muhteşem bir grafik çizen İrfan Can Kahveci Avrupa kulüplerinin radarına girerken ilk hamle Fransız ekibi Rennes'den geldi. İşte detaylar...

Spor 02-11-23 23:23

Eski milli yıldı Nihat Kahveci yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı! Köpeğimi paramparça edip öldürdüler

Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sokak köpeklerinin köpeğini öldürdüğünü açıklayarak önlem alınmasını istedi. İşte detaylar...

Spor 21-10-23 07:33

Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci'den itiraf! 'Rizespor maçı öncesinde tedirgindim çünkü...'

Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci, kulüp televizyonunda yayınlanan Günün Röportajı programına konuk oldu. Rizespor maçındaki oyunuyla beğeni toplayan yıldız isim, karşılaşma öncesinde yaşadığı sakatlıkla ilgili de konuştu.

Spor 03-10-23 18:26