Günlük Döviz Kuru Haberleri

Kiralar piyasa şartlarına göre belirlenmeli

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: - "Sözleşmeler Türk lirasına dönüştürülürken, kiralar piyasa şartlarına göre belirlenmeli" - "Kira bedelleri hesaplanırken günlük döviz kuru baz alınmamalı"

Finans

Gizli belgeler yıllar sonra yayımlandı: 1980 darbesinin sabahında neler yaşandı?

12 Eylül 1980 askeri darbesi sırasında ABD'nin Ankara Büyükelçisi olan James Spain, darbeden birkaç saat sonra ABD'ye gönderdiği diplomatik notta askeri lideri iyi tanıdıklarını ve Türkiye'nin gerek dış politika gerekse de savunma politikalarının değişeceği yönünde endişe yaratacak bir neden olmadığını söylüyor.

Haber

Günlük kurda direten AVM'ler markalara yıllık 3 milyar TL yükledi

BMD Başkanı Öncel: - "Dövizli kira maliyetlerimiz 3 yıl öncesine göre yüzde 70 arttı. 2015'te 4,1 milyar TL olan kira maliyetimiz, bugün 7 milyar TL'ye dayandı. Günlük kurda ısrar eden AVM'lere bu yıl fazladan 3 milyar TL ödeme yapacağız"

Haber

Döviz açılış fiyatları ve borsada son durum

Serbest piyasada döviz açılış fiyatları haftanın ortasında ne kadar oldu? Borsa haftanın üçüncü gününe nasıl başladı? Döviz kuru ve borsanın 30 Aralık 2015 son durumunu sizler için derledik.

Finans

Günlük Döviz Kuru

Günlük Döviz Kuru Hakkındaki Haberler Mynet'te. Günlük Döviz Kuru Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.