Gunluk Kalori Ihtiyaci Hesaplama Haberleri

Akıllı saat alacaklara 1000 TL altı kullanışlı öneriler

Hayat kolaylaştıran akıllı saatler; adım sayma, kalori hesaplama, uyku takibi ve kalp ritim hızını hesaplama gibi özelliklere sahip. Bu ürünler, günlük aktivitelerinizi takip ederken aynı zamanda spor ve şık tasarımlarıyla kombinlerinizi de tamamlar. Sizler için fiyat performans ürünü olan 1000 TL altı akıllı saatleri derledik. Gelin, bu ürünlere birlikte bakalım.

Haber 2022-09-27 11:55:41

BİLGİ'nin Betûl Mardin Seminerleri geleceğin sektör temsilcilerini buluşturdu

UNDP Türkiye İletişim Bölüm Başkanı Faik Uyanık: - "İnsan ve gezegen arasındaki dengeyi yitirdik. Sosyal taraftaki problemlere baktığımızda büyük bir eşitsizlik ile karşı karşıyayız" - Sürdürülebilir Yaşam Aktivisti Dilara Koçak: - "Satın alma aşamasında ‘bu benim için, bedenim, cebim ve gezegenim için iyi mi’ sorularını sormalıyız. Artık kalori hesaplama devri sona erdi, su ve karbon ayak izini hesaplama dönemindeyiz"

Yurthaber 2022-01-14 13:15:06

Yiyeceklerin kalorilerini ölçün, alışveriş yapın

Mate 20 Pro, fotoğraf ve video tutkunlarına pek çok güzellik sunuyor. Bunlar arasında makro çekim, fotoğrafa basılı tutarak ürünü internette aratıp satın alma özelliği ve kalori hesaplama gibi detaylar da var. Şimdi isterseniz biraz daha detay verelim.

Haber 2018-12-15 08:27:19