Guru Haberleri

Hindistan'da cinayetle suçlanan guruya ömür boyu hapis cezası

Bir kişiyi öldürmekle suçlanan 63 yaşındaki Sant Rampal, ömür boyu hapise mahkum edildi

Haber

ABD’nin sözde gurusu yakalandı

ABD’de seks kölesi olarak kullandığı kadınlardan bir saadet zinciri kuran sözde guru Keith Raniere (57), Meksika’da gerçekleştirilen bir operasyonla yakalandı. Grup uzun yıllardır tartışmaların hedefindeydi ve ABD basınında defalarca araştırma konusu olmuştu.

Haber

İşte tecavüz suçu alan Hint gurusunun cezası! 30 kişi ölmüş, 200 kişi yaralanmıştı

İki kadın takipçisine tecavüz suçundan yargılanan Hindistan'ın en önemli 'Guru'larından biri olarak sayılan Ram Rahim Sign'in cezası belli oldu. Sign'in yargılanması esnasında ülkede çıkan olaylarda 30 kişi ölmüş, 200'den fazla kişi de yaralanmıştı. 2002 yılında iki kadın müritine tecavüz ile yargılanan Hintli gurunun yargılanması esnasında Hindistanın bir çok kentinde şiddet olayları yaşanmış, trenler, otobüsler ve devlet binaları ateşe verilmişti.

Haber

Hint guru tecavüzden suçlu bulundu, ülke karıştı: 17 ölü

Hindistan'ın önde gelen gurularından kabul edilen, aynı zamanda oyuncu, şarkıcı ve yönetmen Gurmeet Ram Rahim Singh'in tecavüzden suçlu bulunduğu bildirildi. Gurunun binlerce takipçisi karara tepki göstererek sokaklara çıkarken, çıkan olaylarda 17 kişi hayatını kaybetti. Ülkede olaylar büyüyor, asker şehirlerde çıkan olayları bastırmaya çalışıyor.

Haber

Guru

Guru Hakkındaki Haberler Mynet'te. Guru Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Evrimin kayıp halkası mı?

20 yaşındaki erkek şempanze Guru, insana olan büyük benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Haber