Gustavo Assunçao Haberleri

Sezon başında gelmişti transfer dönemi bitmeden gönderildi! Galatasaray ayrılığı resmen duyurdu

Bu sezon tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray'da değişim devam ediyor. Sezon başında Portekiz'den kiralanan Gustavo Assunçao ile yollar ayrıldı. Galatasaray, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Gustavo Assunçao'nun sözleşmesinin feshedildiğini belirtirken genç oyuncuya bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi.

Spor

Son dakika transfer haberi! 'Patron benim dedi' Galatasaray'da sıcak saatler... Gustavo Assunçao ayrılıyor!

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'da sezon başı takıma katılan oyunculardan bir türlü fayda alınamadı. Ligde alınan kötü sonuçların ardından fatura Fatih Terim'e kesilip tecrübeli hocayla yollar ayrılmıştı. Fatih Terim'in yerine gelen Domenec Torrent hiç beklenmedik bir şekilde agresif bir tutumla başladı. Takımda performansını beğenmediği oyuncuları gözüne kestiren Torrent, sezon başında takıma katılan Gustavo Assunçao'nun sözleşmesinin feshedilmesini istedi. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray'da 4 ayrılık birden!

Galatasaray'da sezon başında kadroya katılan Aytaç Kara ve Assunçao ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca takım bulunması halinde Teknik Direktör Fatih Terim'in gözden çıkardığı bazı isimler de gönderilecek.

Spor

Galatasaray'da Gustavo Assunçao ayrılıyor!

UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele eden Galatasaray'da Gaziantep FK maçı hazırlıkları devam ederken bir yandan da devre arası transfer dönemi için çalışmalar başladı. Sarı-kırmızılıların sezon başında kadrosuna kattığı genç futbolcuyla yollarını ayıracağı öğrenildi.

Spor

Gustavo Assunçao

Gustavo Assunçao Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gustavo Assunçao Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ocakta yolcular! Fatih Terim 7 ismin biletini kesti

Galatasaray'da devre arası büyük transfer yapılacak. Sarı-Kırmızılı takımda Fatih Terim performansından memnun kalmadığı 7 futbolcu ile yolların ayrılmasını istiyor.

Spor

Galatasaray'da yeni transfer geldiği gibi gidiyor!

Formu yükselmeye devam eden Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Fatih Terim, beklentilerin uzağında kalan Gustavo Assunçao'nun gönderilmesini istedi.

Spor

Galatasaray'ın ateşli yengesinden Türkçe paylaşım! Akılları baştan aldı

Galatasaraylı futbolcu Gustavo Assunçao'nun kız arkadaşı Judith Valverde, ateşli pozlarıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Valverde, bu defa Instagram hesabından paylaştığı Türkçe paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin

Galatasaray'ın yeni transferinden ırkçılık isyanı

Galatasaray'ın yeni transferi genç futbolcu Gustavo Assunçao, ırkçılık isyanı yaptı ve babası Paulo Assunçao'yu örnek gösterdi.

Spor

Galatasaray'ın yeni yengesi ateşli pozlarıyla akılları baştan alıyor

Galatasaray'ın son transferi Gustavo Assunçao'nun gelişi, taraftarlarda büyük bir beklenti yarattı. Gustavo Assunçao'nun kız arkadaşı Judith Valverde de geçtiğimiz günlerde İstanbul'daydı. Valverde'nin ateşli pozları sosyal medyada ilgi gördü.

Spor

Galatasaray'ın yeni transferi Assunçao, Portekiz'de olay oldu

Galatasaray transfer döneminin son gününde Famalicao'dan Assunçao'yu kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılıların, başta 7 milyon Euro isteyen Portekiz kulübünü, müthiş bir pazarlığın ardından 3.5 milyon Euro karşılığında ikna ettiği ortaya çıktı. Assunçao'nun maaşı ise 96 bin Euro’dan 450 bin Euro’ya çıktı. Galatasaray'ın transferi bu kadar ucuza kapatması Portekiz'de şaşkınlık yarattı.

Spor

Galatasaray'da mutlu son: Gustavo Assunçao

Orta saha transferi için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray mutlu sona ulaştı. Transferin son gününe kadar birçok hamlede bulunan sarı kırmızılılar rotasını Portekiz'e kırdı ve Famalicao'dan Gustavo Assunçao'nun transferini bitirdi.

Spor

Galatasaray'ın yeni transferi Gustavo Assunçao İstanbul'da!

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Gustavo Assunçao, İstanbul'a geldi. Transfer döneminin bitmesine saatler kala genç oyuncu İstanbul'a geldi.

Spor

Gustavo Assunçao kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir? Gustavo Assunçao hangi takımdan geldi?

Transferin son gününde Galatasaray için Istanbul’a geleceği açıklanan Brezilyalı ön libero Gustavo Assunçao, futbola Portekiz’de başladı. İspanya’da çeşitli çeşitli takımların değişik klasmanlarında oynayan Gustavo Assunçao, Atletico Madrid’in dikkatini çekmeyi başardı.

Spor