Haarp Yapay Deprem Haberleri

Gözler ocak ayında... SGK uzmanı hesapladı: Emekli ve memur maaşı için 3 farklı rakam söyledi! Yapay zekaya da sordu

Yıl sonuna yaklaştıkça memur, asgari ücretli ve emekli ocak ayında gelecek zamları merak ediyor. Birçok uzmanın açıklamalarda bulunduğu bu dönemde ocak zammını bekleyenler sıkı bir şekilde tahminleri takip etmeye devam ediyor. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, ocak ayı zammı için 3 senaryo söyleyerek açıklamalarda bulundu. Erdursun, "Benim görüşüm asgari ücretin 20 bin TL ile 21 bin 250 TL arasında olacağı" ifadelerini kullandı.

Finans 2024-09-20 09:20:56

Kadıköy, Üsküdar... Aynı görüntü! 120 bin TL'lik iPhone için geceden sıraya girdiler, kuyruğun sonu gözükmüyor

iPhone kuyruğu... 120 bin TL'yi bulan cep telefonu satın almak için geceden mağaza önünde sıraya giren vatandaşlar gündem oldu. Satışa sunulan yeni modeli almak isteyen onlarca kişi Üsküdar ve Kadıköy'deki mağazaların önünde saatler öncesinden kuyruk oluşturdu. Her sene aynı sıraya girdiğini söyleyen bir vatandaş "Gece saat 23.30'dan beri sıradayım. Yapay zeka özelliğiyle tanışmaya geldik." diye konuştu.

Finans 2024-09-20 08:39:29

Yapay zeka, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin favorisini açıkladı! Genelde tarafsız kalan yapay zeka bu kez tahminini söyledi...

Fenerbahçe-Galatasaray maçına az bir süre kala yapılan birçok tahmin sosyal medyada gündem oluyor. Futbol yorumcularının kendilerine göre favorilerini açıklamasının ardından yapay zeka da dev derbi için tahminini yaptı. Genelde bir tarafın kazanacağını söylemeyen yapay zeka, bu kez şaşırtarak net bir tercih yaptı.

Spor 2024-09-20 08:29:01

En düşük emekli aylığı, asgari ücret ve memur maaşları ne kadar olacak? Daha önce de bilmişti, 3 senaryo... Özgür Erdursun rakam açıkladı: Yapay zeka da tahminde bulundu

2025'te memur, emekli ve asgari ücretlinin maaşı ne kadar olacak? Yılın bitmesine 3,5 ay kala memur, emekli ve asgari ücretliye yapılacak zamlar konuşulmaya başlandı. Daha önce de doğru tahminde bulunan Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun canlı yayında memur, emekli ve asgari ücrete ilişkin açıklamalarda bulundu. 3 farklı senaryo çizen Erdursun, memur, emekli ve asgari ücret rakamlarını açıkladı.

Finans 2024-09-19 23:51:12

Hukuk tarihinde bir ilk yaşandı! Kirayı yapay zeka belirleyecek

Kiracı ve ev sahiplerini şaşırtacak bir haber daha geliyor. Hukuk tarihinde bir ilk yaşandı. Daha önceden adli mekanizmada yapay zekadan faydalanılmamıştı fakat mahkeme karar verdi. Kirayı artık yapay zeka belirleyecek. İşte o örnek...

Finans 19-09-24 20:54

16 vali de paylaşım yaptı! Tepki çeken Rahmi Doğan bir noktada onlardan ayrıldı: Sosyal medyada dikkat çeken detay

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla dün gece Resmi Gazete’de 16 ilin valisi birden değişti. Deprem öncesi ve sonrası gerekli önlemleri almadığı ve görevini kötüyü kullandığı gerekçesiyle hakkında suç duyurusu yapılan eski Hatay Valisi Rahmi Doğan, Sakarya Valisi olarak atandı. Ayrıca Doğan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımını yorumlara kapatması dikkatlerden kaçmadı.

Haber 19-09-24 12:43

Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem

Türkiye ve çevresinden deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haber 19-09-24 07:38

16 vali birden değişti! İçlerinde en çok o isim dikkat çekti... Deprem döneminin tepki çeken Valisi Rahmi Doğan'a ödül gibi atama

Resmi Gazete'de gece yarısı yayımlanan karara göre 16 ilin valisi değişti. Listede en dikkat çeken isim Sakarya'ya atanan Rahmi Doğan oldu. Doğan, 6 Şubat depremlerinde Hatay Valisiyken depremin 37. gününde AK Parti'den milletvekili olmak için görevinden istifa etmişti. Karar kamuoyunda tepki çekince AK Parti Doğan'ı aday göstermemişti. 1,5 yılın ardından Doğan yeniden vali olarak döndü.

Haber 19-09-24 00:16

4 bin 500 mükelleften açıklama bekleniyor: 3 milyarlık sahte fatura Maliye'nin radarında

Sadece ilk aşamada 3 milyar liralık sahte fatura tespit edildi! Vergi kaçakçılığıyla mücadeleyi derinleştirerek yürüten Hazine ve Maliye Bakanlığının merceğinde 4 bin 500 mükellef var. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek " Yapay zekanın da desteğiyle sahte faturayla vergi kaçakçılığı yapanların tespitinde ve cezalandırılmasında daha etkili yöntemleri devreye alıyoruz" dedi.

Finans 18-09-24 12:51

Malatya ve Adıyaman'da peş peşe korkutan depremler

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 03.22'de ise Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Haber 18-09-24 07:16

Son dakika | Manisa 4.0 ile sallandı! Deprem İzmir, Afyonkarahisar, Uşak'tan da hissedildi

Son dakika deprem haberi: Manisa'nın Akhisar ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem oldu.

Haber 17-09-24 14:48

Ülkemizin en kalabalık 7. şehrinde ağır deprem riski! Son depremleri bilen Naci Görür açık açık uyardı

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yaralarını sarmaya devam ederken bir yandan da ülkemizin dört bir yanında farklı farklı şehirlerde depremler yaşanıyor. En çok Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ı vuran depremleri daha önceden tahmin eden Prof. Dr. Naci Görür bu kez de en kalabalık 7. ilimiz için uyarılarda bulundu.

Haber 17-09-24 12:56

AFAD duyurdu! Tunceli'de korkutan deprem! (AFAD-Kandilli son depremler) Prof. Dr. Naci Görür: 'Endişelendik, burada deprem bekliyoruz'

Tunceli'de bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünü Pülümür, büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.0 olarak duyurdu. Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Küçük de olsa 7 su fayı üzerindeki stres alanını az çok etkilemiş olabilir. Bu yörede deprem belliyoruz, onun için endişelendik" dedi.

Haber 16-09-24 21:16

Kıyamet balığı nedir? Kıyamet balığı nerede görüldü?

“Kıyamet Balığı kıyıya vurdu, deprem olacak mı?” sorusu son dönemde oldukça popüler bir tartışma konusu hâline geldi. Binlerce yıldır bazı kültürlerde depremlerin öncü işareti olduğuna inanılan bu balık, hem bilim insanlarının hem de halkın ilgisini çekmektedir. Kıyamet Balığı’nın kıyıya vurması, halk arasında endişe yaratırken, bilim camiası bu olayı dikkatle izleyerek olası bağlantıları araştırmaktadır.

Haber 14-09-24 16:34

'Benim bir öngörüm var' O illeri sıraladı! Naci Görür'den deprem uyarısı... Bu kez İstanbul değil

6 Şubat deprem felaketinin ardından yaptığı açıklamalar dikkatle takip edilen Prof. Dr. Naci Görür, vatandaşların en çok merak ettiği konu olan 'deprem beklenen yerler' ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Beklenen olası İstanbul depremi başta İstanbullular olması üzere bölgede yaşayan vatandaşları endişelendirirken bu kez Naci Görür'ün uyardığı il İstanbul olmadı. İşte Görür'ün deprem riski açısından dikkat çektiği o iller...

Haber 13-09-24 16:30

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem

Son dakika deprem haberi: Erzincan'ın Refahiye ilçesinde saat 09.48'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Haber 13-09-24 10:01

35 yıldır yapıyor! Deprem yerini değiştirdi ama işinden vazgeçmedi 'Çocukları mutlu etmeye çalışıyorum'

11 ili etkileyen ve ‘yüzyılın afeti’ olarak nitelendirilen 6 Şubat depremi sonrasında memleketi Malatya’dan Samsun’a gelen ve yaşamını burada sürdüren Macuncu Dede lakaplı Vahap Özer, 35 yıldır geçimini macun satarak sağlıyor.

Haber 12-09-24 16:55

Manisa'da 3.9 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu

Manisa'da korkutan bir deprem meydana geldi. Saat 03.36'da Akhisar'da yaşanan depremin büyüklüğünü AFAD 3.9 olarak duyurdu.

Haber 11-09-24 06:18

Deprem uzmanı Naci Görür isyan etti: ‘‘Bu en hafifinden saygısızlıktır’’

Kahramanmaraş depreminin ardından İstanbul depremi hakkında defalarca uyaran Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya adı kullanılarak deprem çantası satışı yapılmasına tepki gösterdi.

Haber 10-09-24 14:57

Avrupa'nın en büyüğü Almanya'da fabrika kapatıyor... Otomotiv sektörü Volkswagen kararı sonrası sarsıldı...

Alman otomobil üreticisi Volkswagen Almanya'daki fabrikalarını kapatma kararı aldı. Ünlü araba markasının aldığı bu karar sonrası Alman otomotiv sektöründe adeta deprem oldu. Otomobil uzmanı Prof. Dr. Ferdinand Dudenhöffer, "Skoda markasına bakarsanız Volkswagen'in araç üretiminde başarılı olduğunu görürsünüz. Yani konu ürünler ya da teknolojisi değil. Bu kriz Almanya'daki yasaların yapısının bir sonucu" şeklinde konuştu.

Finans 10-09-24 12:36

Gram altın ve ons altın için tahmin bu kez yapay zekadan! Piyasaların kader günü: Her şeyi değiştirecek açıklama

Bugün gram altın, çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç TL? Piyasalarda gergin bekleyiş nabızları yükseltmeye devam ediyor. Yarın açıklanacak ABD enflasyon verisi ABD Merkez Bankası Fed faiz kararını büyük oranda etkileyecek. Peki altın fiyatları ne olur? Düşer mi yükselir mi? Yapay zeka hem ons altın hem de gram altın için tahminini açıkladı. İşte Kapalıçarşı güncel, anlık, canlı altın grafiği ile haberin detayları...

Finans 10-09-24 08:09

Türkiye, yapay zeka ve çip alanlarında stratejik adımlar atacak

Dijital dönüşüme odaklanan Türkiye, özellikle yapay zeka ve çip alanlarında stratejik adımlar için rotasını çizdi.

Finans 09-09-24 13:44

'Biraz daha uzun sürse orta, ağır hasarlı yerler kalmazdı' 5 büyüklüğündeki deprem onlara 6 Şubat'ı hatırlattı Ufaktan vurunca 'eyvah gidiyoruz' dedik

Kahramanmaraş’ta bugün meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki Pazarcık ilçesindeki vatandaşlara 6 Şubat’ı hatırlattı. İlçedeki bir evin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde depremin şiddetiyle yaşanan sarsıntı ve vatandaşların panik anları yer aldı. Sarsıntıyı yaşayan vatandaşlar "Biraz daha uzun sürse Pazarcık’taki orta hasar, ağır hasarlı yerler kalmazdı" yorumunu yaptı.

Haber 07-09-24 13:21

'Beklediğimiz artçı daha meydana gelmedi' Deprem uzmanından dikkat çeken açıklama '6-6.6 arası olursa bölge uzun bir süre rahatlayacak'

Jeofizik Yüksek Mühendisi Melih Baki, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin beklenilen artçı deprem olmadığını belirterek, “Beklediğimiz artçı deprem meydana gelmedi. 7,7 ve 7,6’lık depremlerin artçısı 6 büyüklüğünde bir depremdir. 6 ile 6,6 arasında büyüklüğünde bir deprem meydana gelirse o bölge uzun bir süre rahatlayacaktır” dedi.

Haber 07-09-24 10:46

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem... Hatay, Adana, Mersin ve Gaziantep'te de hissedildi

Son dakika deprem haberi: AFAD, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. Deprem, Adana, Hatay, Gaziantep, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Kilis ve Şanlıurfa gibi illerde de hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmadığı, saha tarama çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Öte yandan sarsıntının ardından bazı vatandaşların ev ve iş yerlerinden açık alana çıktıkları görüldü.

Haber 07-09-24 09:41

Yapay zekâ sarılma videosu nasıl yapılır? Yapay zekâ ile sarılma videosu yapımı

Son zamanlarda, TikTok ve diğer sosyal medya platformlarında yapay zekâ teknolojisiyle oluşturulan sarılma videoları dikkat çekici bir popülarite kazanmış durumdadır. Yapay zekâ sarılma efekti sayesinde, yan yana yerleştirilmiş 2 fotoğraf, yapay zekâ yardımıyla fotoğraftaki kişilerin birbirlerine sarıldıkları bir videoya dönüştürülür. Peki, yapay zeka sarılma videosu nasıl yapılır?

Haber 06-09-24 16:40

DeepL (DeepL Translate) nedir, ne işe yarar?

Çeviri uygulamaları, yabancı dil bilmeyenler için adeta bir cankurtaran gibidir. Yapay zeka, sadece günlük işlerde değil, aynı zamanda karmaşık ve zaman alıcı görevlerde de önemli bir rol oynar. DeepL Translator, yapay zeka teknolojisini kullanarak çeviri yapan platformlardan biridir.

Haber 06-09-24 16:34

Kayıt dışı için yapay zeka dönemi başlıyor... Sahte belge kullanımın önüne geçilmesi için yepyeni yöntem

Orta Vadeli Program kapsamında kayıt dışılık ile mücadelede ve denetimlerde artık yapay zeka kullanılmaya başlanacak. Buna göre, vergi kaçakçılığını besleyen sahte belge kullanımının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Finans 06-09-24 12:38

AFAD duyurdu: Akdeniz'de 4.8 büyüklüğünde deprem

AFAD, Akdeniz'de Richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Haber 04-09-24 00:45

Yapay zekâ ile gerçek zamanlı görüntü nasıl oluşturulur? Yapay zekâ ile gerçek zamanlı görüntü oluşturma

Günümüzde grafik tasarım gibi alanlara yönelik teknik bilgi sahibi olmadan gerçek zamanlı görüntü oluşturmak için çeşitli yapay zekâ destekli araçları deneyimlenebilir. Bu araçlar genellikle metin türündeki komutlarla çalışırken kullanıcıların hazırladığı komutlara uygun olan görüntüyü anlık olarak hazırlar. Farklı alanlara yönelik anlık görüntü oluşturma sürecini pratikleştiren AI araçlarının nasıl kullanıldığının bilinmesi ise bu platformlardan verim alınmasını sağlar.

Haber 03-09-24 13:20

Kahramanmaraş'ta 3.7 büyüklüğünde deprem! Çevre yerleşim yerlerinde de etkili oldu

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 7 kilometre olarak kaydedildi. Deprem çevre yerleşim yerlerinde de etkili oldu.

Haber 03-09-24 00:20

Deprem bölgesinde imar çalışmaları devam ediyor... İnşaat sektörü Türkiye ekonomisinin üstünde büyüme gösteriyor

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) verilerine göre, Türkiye ikinci çeyrekte yüzde 2,5 oranında büyüdü. Türkiye'nin büyümesini değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, deprem bölgesindeki imar çalışmalar nedeniyle inşaat sektörünün Türkiye ekonomisinin üstünde bir büyüme performansı göstermeye başladığını aktardı.

Finans 02-09-24 16:57

Krea AI nedir, nasıl kullanılır? Krea AI ücretsiz mi?

Yapay zekâ modelleri içeren Krea AI tasarım aracı, kullanıcılara farklı alanlara yönelik görüntü/video oluşturma imkânı tanır. Krea AI tasarım aracını kullanacak olan kişiler, içerdiği özelliklere göre şekillendirilen farklı planlardan yararlanabilir. Gerçek zamanlı görüntü oluşturma ve video geliştirme gibi özelliklerin bulunduğu Krea AI platformunu yakından incelemek isteyen kişilere ise bu platformun ne işe yaradığı ve nasıl kullanıldığı hakkında bilgi verilmesi gerekir.

Haber 02-09-24 15:07

'Pasifik Ateş Çemberi'nde 6.4 büyüklüğünde deprem!

Papua Yeni Gine'nin Bougainville Adası'nda 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılmadı.

Haber 02-09-24 00:07

Naci Görür'den nokta atışı deprem uyarısı! Tunceli, Erzincan, Bingöl...: Eli kulağında! En az 7.4 büyüklüğünde

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan yeni bir deprem uyarısı geldi. Bingöl-Karlıova-Erzincan arasında en az 7.4 büyüklüğünde deprem olabileceğini söyleyen Prof. Dr. Görür, "Eli kulağında. 7’nin üzerinde deprem olur ve aynı zamanda çok yıkıcı olur" diye konuştu. Görür, şu anda Tunceli’de deprem beklediğini de sözlerine ekledi.

Haber 31-08-24 16:18

Diyarbakır'da deprem sonrası 6 bin konut yapımı tamamlandı! Bakan Kurum: Depremzede kardeşlerimiz rahat uyuyana dek durmayacağız

6 Şubat depremlerinin en çok etkilediği illerimizden biri de Diyarbakır. Diyarbakır'da yapımına başlanan konutlarla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan paylaşım geldi. Bakan Kurum'un açıklamasına göre 10 bin konuttan 6 bini tamamlandı.

Haber 31-08-24 11:12

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde kaç puan toplar? Yapay zekaya sorduk... Şaşırtan yanıtlar

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın lig aşamasında karşılaşacağı rakipleri belli olurken, puan hesapları da yapılmaya başlandı. Biz de Mynet ekibi olarak temsilcilerimizin kaç puan toplayacağını, nasıl bir performans sergileyeceğini ve hangi aşamaya kadar ilerleyebileceklerini Yapay Zeka'ya sorduk. İşte aldığımız yanıtlar...

Spor 30-08-24 19:07

Sosyal medya fenomenlerine ceza yağdı! Yapay zeka radarına o da takıldı! Esra Ezmeci ödediği parayı fazla buldu

Ticaret Bakanlığı sosyal medya fenomenlerini yapay zeka ile takibe aldı. Videolarında reklam yapan ancak reklam yaptığını gizleyenler radara takılıyor. Bakanlık 11 sosyal medya fenomenine ceza kesti. Bu isimlerden biri de klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci oldu.

Magazin 30-08-24 09:52

Deprem için binalara yerleştirilecek! DAMAS seri üretime hazır: Sarsıntı anında devreye giriyor... Zaman kazandırabilecek

Deprem anında ve sonrasında birçok can kurtarması hedeflenen yeni cihaz geliştirildi. DAMAS adı verilen cihaz binalara yerleştirilecek. Uçaklardaki kara kutulara benzeyen cihaz enkaz altındaki sesi 30 kat yükseltiyor, enkaz altındaki canlıların sayısını yüzde 100 doğru tespit ediyor. Cihazın başka birçok hayati özelliği de var!

Haber 30-08-24 08:02

Görenlerin Kazıklı Voyvoda’nın evi sandığı ilginç şato satışta: 55 Milyon TL

Adeta bir tema evi; çatıdaki kubbe, kapı girişindeki yeniçeriler, yapay mağara ve daha birçoğu… Bu özellikleriyle beraber toplam 1.750 m2 imalata sahip evin satış fiyatı 55 Milyon TL. İşte bu ev, internet sitesinde satışta ve kimin alacağı merak konusu.

Haber 29-08-24 11:42

Yunanistan'da korkutan deprem! Türkiye'de de hissedildi

Yunanistan'da Girit adası açıklarında bir deprem meydana geldi. Kandilli'ye göre; deprem, 5.2 büyüklüğünde oldu. Deprem, Türkiye'de bazı illerde de hissedildi.

Haber 28-08-24 19:41

Young Boys hezimetinin ardından Galatasaray'da deprem! Bilet ve karaborsa yolsuzluğu iddiası sonrası istifa... Dursun Özbek ve yönetimi alarm verdi

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'ne veda edilmesinin ardından büyük bir şok yaşanırken, Yönetim Kurulu üyelerinden Ali Yüce'nin istifası yönetimde büyük bir şaşkınlık yarattı. Ali Yüce, istifa kararını resmi olarak da açıkladı.

Spor 28-08-24 15:18

Dikkat çeken araştırma! Türk öğrencilerin yüzde 30’u üniversite çalışmaları için üretken yapay zekâ kullanıyor

Üretken yapay zeka her geçen gün hayatımızda çok daha büyük bir yer ediniyor. Üretken yapay zekaya ilişkin son anketlerden birinden ise dikkat çekici sonuçlar ortaya çıktı. Ankete göre Türk öğrencilerin yüzde 30’u üniversite çalışmaları için üretken yapay zekâ kullanıyor.

Haber 28-08-24 13:18

Depremlerde kullanılan cihaz günlerdir kayıp olan Narin için devreye sokuldu! Diyarbakır'dan iyi haber bekleniyor

21 Ağustos'ta Diyarbakır'da kaybolan Narin için tüm ekipler seferber oldu. Tarlalar arandı, dalgıçlar devreye girdi, araçlar durduruldu ancak Narin'den henüz beklenen iyi haber gelmedi. Son olarak deprem gibi afetlerde kullanılan yeraltı görüntüleme cihazı Narin için devreye sokuldu. İşte detaylar...

Haber 27-08-24 07:40

Aydın'da panik yaratan gizemli ses: Evler sarsıldı, deprem sanan da oldu! Sanki bir anda yerin altından bomba attılar

Aydınlılar bu sabah duydukları gizemli sesle büyük panik yaşadı. Kimilerinin bomba atılmasına benzettiği sesi depreme yoranlar da oldu. Patlama sesi geniş bir alanda yankılandı. Gizemli sesin kaynağı merak uyandırırken uzmanlardan sesin kaynağıyla ilgili açıklama geldi.

Haber 25-08-24 15:50

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem

Son dakika deprem haberi: Kahramanmaraş'ta saat 14.59'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Haber 23-08-24 15:19

Son dakika | Bodrum Muğla açıklarında deprem! AFAD'dan açıklama geldi

Son dakika haberi: Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında deprem oldu. Depremin 3,5 büyüklüğünde olduğu belirlendi.

Haber 23-08-24 11:14

Galatasaray yönetimi, Kerem Aktürkoğlu'nun kaptanlığını aldı! Olay yaratacak açıklama milli oyuncudan geldi...

Galatasaray'ın Kerem Aktürkoğlu, Young Boys mağlubiyeti sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, kaptanlığının alındığını duyurdu. Sarı-kırmızılı camiada tarafından alınan bu karar sosyal medyada deprem etkisi yarattı.

Spor 22-08-24 18:16

Deprem uzmanından korkutan uyarı! 3 ili işaret etti… 6 büyüklüğünde olabilir

Son aylarda yurdun dört bir yanı beşik gibi sallanıyor. Bir yandan Kahramanmaraş depreminin etkileri sürerken, diğer yandan Büyük İstanbul depremi için endişe yaratıyor. Fay hatları üzerinde bulunan yurt için Yer Bilimleri Uzmanı Serkan İçelli 3 büyükşehri işaret ederek uyarıda bulundu.

Haber 22-08-24 10:27