Hailey Baldwin Bieber Haberleri

16 yaşındaki öğrencisiyle ilişki yaşadı! Diğer öğrencileri etrafı gözetlemeleri için kapıya bekçi dikti... Mide bulandıran detay: Babasının haberi varmış

Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri eyaletinde bir matematik öğretmeni 26 yaşındaki Hailey Clifton-Carmac, diğer öğrencilerin kendisine "gözetmenlik" yaptığı sırada 16 yaşındaki bir öğrencisiyle sınıfta cinsel ilişkiye girdiğini itiraf ettikten sonra tutuklandı. Soruşturmada ismi açıklanmayan öğrencinin babasının ilişkiyi bilmesine rağmen durumu şikayet etmediği de ortaya çıktı.

Trend 2024-09-13 09:59:25

Justin Bieber ile Hailey Bieber'ın bebeği dünyaya geldi! İlk fotoğraf paylaşıldı

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ile Hailey Bieber heyecanla bekledikleri bebeklerini kucaklarına alarak anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Ünlü çiftten Justin Bieber, eşi Hailey Bieber'ın doğum yapmasının ardından bebeğinin ayaklarını paylaşarak güzel haberi duyurdu.

Magazin 2024-08-24 09:39:07

Son zamanların en gözde ayakkabısı Adidas samba! Hangi ünlülerin tercihi, kim nasıl kombinlemiş?

Adidas Samba, son zamanlarda popülerliğini zirveye taşıyan ve ünlülerin gözdesi haline gelen bir klasik. İkonik sneaker, hem günlük hayatta hem de sokak modasında kendine sağlam bir yer edindi. Rihanna’dan Bella Hadid’e, Hailey Bieber’dan Katie Holmes’a kadar birçok ünlü isim, Samba'yı farklı tarzlarla kullanarak gardıroplarının vazgeçilmez bir parçası haline getirdi. Gelin, ünlülerin tercihlerine yakından bakarak Adidas Samba'yı nasıl kombinleyebileceğinizi birlikte keşfedelim!

Magazin 2024-08-18 20:42:41

Aşk belgelendi! Ünlü Youtuber Berkcan Güven influencer sevgilisiyle görüldü

Ünlü YouTuber ve sosyal medya fenomeni Berkcan Güven'in Amerika'da yaşayan influencer Hailey Eylül Sani'yle aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti. Ünlü çiftin aşkı sonunda belgelendi. Berkcan Güven ve Hailey Eylül Sani Fenerbahçe maçında görüntülendi.

Magazin 2024-07-31 12:57:18

As bayrakları as! Justin Bieber milyonlarca takipçisine o Türkü gösterdi!

Geçtiğimiz günlerde model Hailey Bieber ile ilk bebeğini kucağına almayı bekleyen Justin Bieber, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Genç kızların hayran olduğu Bieber, Osmaniye'deki bir düğünde dansıyla dikkat çeken 8 yaşındaki Ahmet'in videosunu paylaştı.

Haber 30-07-24 13:51

Uzun süredir gündemdeydi! Fenerbahçe'den gece 4'te transfer açıklaması

Fenerbahçe, sabaha karşı 4'te yapılan açıklamayla bir transferin daha fitilini yaktı. Sarı-Lacivertliler 'IV' paylaşımı yaparak Wade Baldwin IV transferinin sinyalini verdi. İşte detaylar...

Spor 10-07-24 11:21

Anne olmaya hazırlanan Hailey Bieber bakın ne aşermiş! 'Yargılamak yok' diyerek paylaştı

Justin Bieber ile uzun süredir mutlu bir evliliği olan Hailey Bieber geçtiğimiz haftalarda hamileliğini duyurmuştu. 6 aylık hamile olduğu öğrenilen Hailey Bieber'in hamilelik pozları ise çok konuşulmuştu. Ünlü isim şimdi de aşerdiği yiyeceğini gösterdi ve 'yargılamak yok' notu ile paylaştı...

Magazin 18-05-24 10:46

Gözyaşlarının sebebi belli oldu! Justin Bieber baba oluyor! Hailey Bieber hamileliğini böyle duyurdu

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, her yaptığıyla olay olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından ağlayan fotoğrafını paylaşan Justin Bieber, herkesi merak ettirmiş ve hatta eşi Hailey Bieber'dan ayrılacağı bile konuşulmuştu. Yaşanan bu gelişmelerin ardından ünlü çiftten şaşırtan bir paylaşım geldi. Şahsi hesaplarından video paylaşan çift müjdeli haberi duyurdu...

Magazin 10-05-24 07:52

Hailey Baldwin'in fiziği gündemde! Birdenbire kilo mu aldı?

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla çok konuşulan Hailey Bieber fiziğiyle oldukça beğenilen bir isim. Ünlü bir marka için kamera karşısına geçen ünlü ismin fotoğraftaki kilosu dikkat çekti. Takipçilerinden konuyla ilgili yorum yağarken bazı takipçileri beden algısı yüzünden linç yediği için Hailey'i bilerek shopla kilolu gösterildiği iddia edildi.

Magazin 06-03-24 10:49

Ireland Baldwin doğum sonrası pozlarını paylaştı! Bedenine dair sözleri gündemde

Model Ireland Baldwin doğumdan dokuz ay sonra sütyen ve iç çamaşırlarıyla doğum sonrası vücudunun samimi fotoğraflarını paylaşarak takipçileriyle dertleşti. Model 'Olmak istediğim yerden çok uzaktayım' dedi.

Magazin 21-02-24 10:57

Hailey Bieber sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı! Yorum yağdı

2018 yılından bu yana Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Bieber iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Ünlü isim son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Sosyal medya hesabından beyaz bikini giydiği pozlarını paylaştı.

Magazin 03-02-24 17:27

Hailey Bieber sere serpe kumlara uzandı! Sınırları zorlayan pozlar

2018 yılından bu yana Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Bieber iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim 2017 yılında erkek dergisi Maxim tarafından “Dünyanın En Seksi 100 Kadını” listesinde birinci seçilmişti. Bieber şimdi de son pozlarıyla olay oldu.

Magazin 30-01-24 08:12

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan yaptığı ilginç dansla çok konuşuldu! Dansı kısa sürede gündem olmayı başardı! İçimden geldiği gibi

64 yaşındaki Afrodit lakaplı Banu Alkan, yaptığı paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündem oluyor. Alkan, bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Oyuncu Instagram hesabından ilginç dansını paylaştı. Paylaşıma kısa sürede yorum yağdı. Alkan, daha önce de dünyaca ünlü isimler Hailey Bieber’ın ve Kylie Jenner'ın kendisini taklit ettiğini iddia etmişti.

Magazin 27-01-24 09:18

Candice Swanepoel Hailey Bieber'ın takvimi için poz verdi! 'Ekim güzeli'

Candice Swanepoel bu sefer model arkadaşı için kamera karşısına geçti. Bahamalar'da bir plaja giden ikili, vücut hatlarını ortaya çıkaran mayolarıyla poz vermişti. Candice Swanepoel bu sefer takvim için poz verdi.

Magazin 25-01-24 09:14

Mayolu fotoğrafını paylaştı! Banu Alkan bu kez de Hailey Bieber'i hedef aldı: Taklit etti

64 yaşındaki Afrodit lakaplı Banu Alkan, yaptığı paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündem oluyor. Alkan, bu kez Hailey Bieber paylaşımıyla gündeme geldi. Ünlü oyuncu, dünyaca ünlü model Hailey Bieber’ın kendisini taklit ettiğini iddia etti. Alkan, daha önce de “Kylie Jenner beni taklit ediyor. Kezban Kylie” demişti.

Magazin 22-01-24 09:08

Selena Gomez, Benny Blanco ile 6 aydır birlikte olduğunu açıkladı

Sosyal medyada en çok takip edilen isimlerden biri olan oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez Justin Bieber ile yaşadığı aşkla uzun yıllar gündemde kaldı. Gomez uzun bir aradan sonra yeni bir aşka yelken açtı.

Magazin 10-12-23 11:59

Hailey Baldwin göğüs dekoltesiyle şaşırttı! Kendine ne yaptın?

Rhode Beauty'nin kurucusu ve model Hailey Bieber vücudu saran, göğüs dekoltesini gösteren kesikli transparan siyah elbiseyle şaşkına çevirdi. Güzel modelin göğüslerini görenler "Kendine ne yaptın?" demeden duramadı.

Magazin 03-12-23 14:56

Justin Bieber İsrail'e dua isterken Gazze fotoğrafı paylaşınca sosyal medyanın diline düştü

Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber, İsrail ile Hamas arasında yaşanan çatışmaların ardından sessizliğini bozdu. Bieber İsrail'e dua isterken yaptığı hatayla sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 12-10-23 15:26

Hailey Baldwin sokak tarzıyla dikkat çekti! Altını giymeyi unutmuşsun

Dikkat çeken modellerden Hailey Baldwin tarzıyla gündem oldu. Moda dünyasında son dönemde trend olan akıma uyan güzel model, altına yalnızca iç çamaşırı giyince dikkat çekti.

Magazin 27-09-23 15:39

Kendall Jenner ve Hailey Bieber arkadaşlarıyla teknede! Minik bikinileriyle deniz keyfi

Son dönemde verdiği çıplak pozlarla adından söz ettiren Kendall Jenner kendi gibi model arkadaşları Hailey Bieber ve Lori Harvey ile tatil yaparken teknede görüntülendi.

Magazin 27-08-23 10:14

Selena Gomez doğum günü için kırmızıyı seçti! İddialı elbisesiyle pozlarına beğeni yağdı

Justin Bieber ile yaşadığı aşkla hafızalara kazınan ve Instagram’da en fazla takipçiye sahip kadın ünlü olan Selena Gomez, 31 yaşına bastı. Ünlülerin yağdığı doğum gününde kırmızı süper mini bir elbise giyen Gomez, partiden kareleri takipçileriyle paylaştı.

Magazin 24-07-23 15:22

Selena Gomez'in yatak pozu sosyal medyayı salladı! Beğeni rekoru kırdı

Justin Bieber ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan ABD'li oyuncu Selena Gomez, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü isim bu defa yatak pozuyla olay oldu. Selena Gomez'in son paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 05-07-23 17:32

Selena Gomez'in son paylaşımını görenler Göğüslerine ne yaptın? dedi

Gösteri dünyasına çocuk yaşta adım atan ve o günlerden beri adı gündemden hiç düşmeyen Selena Gomez gerek özel hayatı gerek Hailey Bieber ile yaşadıkları gerekse paylaşımlarıyla dikkat çeken bir isim. Gomez son olarak TikTok paylaşımıyla gündeme geldi. Şarkıcının pozları sosyal medya kullanıcıları ve hayranları arasında tartışma konusu oldu.

Magazin 25-06-23 15:33

Beyaz iç çamaşırlarını giyip üzerine süt döktü! Pozları olay oldu

Kolombiyalı popçu Justin Bieber ile evli olan ABD'li model Hailey Baldwin iddialı bir fotoğraf çekimine katıldı. Geçtiğimiz günlerde cinsel hayatına dair açıklamalarıyla dikkat çeken model beyaz iç çamaşırlarıyla üzerine süt döktüğü anları paylaştı.

Magazin 09-06-23 14:32

Hailey Baldwin'ın keyfi yerinde! Sere serpe uzanıp...

Justin Bieber ile evlenen ABD'li model Hailey Baldwin evliliğiyle sık sık gündeme geliyor. Ünlü model, son olarak ıslak bikinisiyle sere serpe uzanıp keyfinin yerinde olduğu mesajını verdi.

Magazin 28-05-23 09:18

Striptizci temalı baby shower partisi düzenlemişti! Anne olmaya hazırlanan Ireland Baldwin duşta poz verdi

Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin'in Kim Basinger ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Ireland Baldwin, anne olacağını duyurmuştu. Bir süredir Andre Allen Anjos olarak da bilinen müzisyen RAC ile aşk yaşayan Baldwin duş pozuyla dikkat çekti.

Magazin 06-04-23 15:10

Yatak odası itirafı çok konuşulan Hailey Baldwin üstsüz pozlarıyla tepki çekti

Kendall Jenner'in sütyensiz pozları sonrası Hailey Baldwin de üstsüz poz verdi. İki isim de büyük tepki gördü. Yakın arkadaşlardan Hailey Baldwin'in göğüslerini elleriyle kapatarak verdiği pozlara hayranları "Bu neyin reklamı şimdi?" diyerek kızdı.

Magazin 03-04-23 07:45

Galaksi tırnak trendi giderek yayılıyor! Parlak tırnaklara sahip olmanın yolunu adım adım gösterdi

Tırnak trendleri her sene değişim gösteriyor. 2022 yılında viral olan inci ışıltılı Hailey Bieber tırnaklarının ardından ışıltılı tırnaklar popülerliğini korumaya devam ediyor. Instagram sayfasında galaksi tırnak yapımını paylaşan bir hesap kısa süre içerisinde oldukça fazla etkileşim aldı.

Kadin 28-03-23 19:20

Selena Gomez gündemden düşmüyor! Bikinili poza ilk beğeni Hailey Bieber'dan geldi

Model Gigi Hadid'in uzun süreli aşkı Zayn Malik ile adı aşk dedikodularına karışan Selena Gomez sosyal medyayı salladı. Bikinili eski bir pozunu paylaşan Gomez'e ilk beğeni eski aşkının karısı Hailey Bieber'dan geldi.

Magazin 27-03-23 10:51

Selena Gomez'den eski sevgilisinin eşi Hailey Bieber'a destek! Önce takibe aldı sonra açıklama yaptı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez'in hayranları, eski sevgilisinin eşi Haliey Bieber'ı kötü yorum yağmuruna tuttu. Selena Gomez, bu durum sonrası Hailey Bieber'ı sosyal medya hesabından takibe alarak destek açıklamasında bulundu.

Magazin 25-03-23 10:46

Hailey Bieber süper minisiyle sınırları zorladı! İç çamaşırsız pozuna beğeni yağdı

2018 yılında ünlü şarkıcı Justin Bieber ile evlenen Hailey Bieber cesur tarzı ve iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. Dünyaca ünlü model Hailey Bieber bu defa süper minisi elbisesi ile adeta şov yaptı. İç çamaşırsız pozlarına ise beğeni yağdı.

Magazin 17-03-23 00:07

Yüz felçi geçirmişti! Justin Bieber dünya turnesi için kararını verdi

Grammy ödüllü dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, geçtiğimiz yıl bir çeşit yüz felci olan Ramsay Hunt sendromuna yakalanmıştı. Bieber, gerçekleşmesi planlanan tüm turnelerini erteleme kararı almıştı. Ünlü şarkıcı, Justice World Tour turnesinin geri kalan tüm konserleri için kararını verdi...

Magazin 03-03-23 15:17

Selena Gomez'in olay yaratan kaşlarında yaptığı hata neydi? Uzmanı kaş laminasyonu yaptıranları uyardı

Selena Gomez, son günlerde Bella Hadid, Hailey Bieber ve Kylie Jenner isimleriyle birlikte gündem haline geldi. Yaşanan bazı olayların ardından Selena Gomez'in kaşlarıyla dalga geçen Hailey Bieber ve Kylie Jenner sosyal medya hesaplarında milyonlarca takipçiyi kaybetti. Peki Selena Gomez'in kaşlarında yaptığı temel hata neydi? Kaş uzmanı kaş laminasyonunda yapılan hataları paylaştı.

Kadin 03-03-23 14:36

Sette görüntü yönetmenini vurmuştu! Dünyaca ünlü aktör Alec Baldwin'e kasıtsız adam öldürme suçlaması

ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin, 2021’de "Rust" filminin çekimleri sırasında yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i silahla vurarak ölümüne neden olmuştu. Baldwin set kazası nedeniyle “kasıtsız adam öldürmek”ten resmen suçlandı. Dünyaca ünlü aktörün 18 aya kadar hapis cezası alabileceği belirtildi.

Magazin 01-02-23 00:13

Film setinde görüntü yönetmenini öldürmüş, suçluluk hissetmediğini söylemişti! ABD'li aktör Alec Baldwin'e kötü haber

"Rust" filminin Ekim 2021'deki çekimleri sırasında yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olan, yönetmeni de yaralayan dünyaca ünlü aktör Alec Baldwin'e savcılıktan kötü haber geldi. ABD'li yıldız Baldwin, kasıtsız adam öldürme suçlamasıyla yargı karşısına çıkacak. Yaşanan korkunç olayın ardından Baldwin, üzüntü duyduğunu ancak suçluluk hissetmediğini dile getirmişti. Baldwin'in yargılama sonucunda hapis cezası alabileceği belirtildi.

Magazin 19-01-23 21:16

Grup seks itirafı gündem olmuştu! Selena Gomez'in yeni aşkı tanıdık çıktı

Bir dönem ünlü şarkıcı Justin Bieber ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan güzel oyuncu Selena Gomez'in yeni aşkının, grup seks skandalına karışan DJ Drew Taggart olduğu ortaya çıktı.

Magazin 17-01-23 17:02

Seks hayatını anlatmıştı! Hailey Baldwin yok gibi eteğiyle dikkat çekti

Justin Bieber ile evli olan Hailey Baldwin, seks hayatına dair detaylar verince gündem olmuştu. Yatakta yeni pozisyonlar denediklerini anlatan model son olarak da yok gibi eteğiyle dikkat çekti.

Magazin 06-01-23 15:27

Alec Baldwin 8. kez baba olmuştu! Kıvrımlı güzel Ireland Baldwin hamile olduğunu açıkladı

Alec Baldwin'in Kim Basinger ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Ireland Baldwin, anne olacağını duyurdu. İlk çocuğunu bekleyen Baldwin, bebeğinin ultrason fotoğrafını paylaştı.

Magazin 01-01-23 14:05

Yatakta yeni pozisyonlar denediğini açık açık anlatmıştı! Hailey Baldwin Noel teması için seksi pozlar verdi

Justin Bieber ile 4 yıldır evli olan Hailey Baldwin, seks hayatına dair açık açık itiraflarda bulununca gündem olmuştu. Yatakta yeni pozisyonlar denediklerini anlatan model Victoria's Secret Noel kampanyası için oldukça seksiydi.

Magazin 02-12-22 16:29

Hailey Baldwin hamilelik iddialarını hastalığını açıklayıp yalanladı

Justin Bieber ile evli olan Hailey Baldwin, bebek beklediği yönündeki iddialara yanıt verdi. Yumurtalıklarından kist olduğunu belirten ünlü isim, "Acı verici, ağrılı ve midemi bulandırıyor" diyerek yaşadığı zorluğu anlattı.

Magazin 30-11-22 08:44

Duygu Özaslan'ın Hailey Bieber Vogue makyajını yaptığı videosundaki ürünleri bu listede bulabilirsiniz!

Türkiye'nin en popüler influencerları arasında yer alan Duygu Özaslan, geçtiğimiz günlerde Hailey Bieber'ın Vogue makyajını yapmış ve çektiği videoyu YouTube kanalı üzerinden takipçileriyle paylaşmıştı. Duygu Özaslan'ın kendisine çok yakışan bu makyajda hangi ürünleri kullanıldığını merak ediyorsanız yazımızın detaylarına göz atabilirsiniz.

Magazin 24-11-22 14:27

Hailey Bieber iç çamaşırlı pozuyla takipçilerini büyüledi! 'En sevdiğim seks pozisyonu...'

2018 yılında ünlü şarkıcı Justin Bieber ile evlenen Hailey Bieber, en sevdiği seks pozisyonunu anlatarak magazin alemine bomba gibi düşmüştü. Dünyaca ünlü model Hailey Bieber, bu defa iç çamaşırlı pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 16-11-22 12:17

Hailey Bieber’la moda oldu! Geri dönüşü olmayan zararı var

Moda ikonu Hailey Bieber, yaptığı her hareketle gündemden düşmüyor. Uzun zamandır sıkı topuz saç modeliyle kameralar karşısına geçen Hailey Bieber, bu saç modelinin yeniden moda olmasına neden oldu. Ancak uzmanlar sıkı topuz saç modeliyle ilgili önemli uyarıda bulundu. Uzun süreli sıkı topuz saç modelinin saç kıran yani alopesiye neden olabileceği öne sürüldü.

Haber 02-11-22 23:04

Hailey Baldwin akılları baştan aldı! Göğsünü ve cinsel organını bakın nasıl örttü

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ile yaptığı evlilikle adından söz ettiren ABD'li model Hailey Baldwin, cesur Cadılar Bayramı tarzıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 01-11-22 09:31

Bu trend riskli! Hailey Bieber'ın saç stilini denediği için saçı tutam tutam döküldü

Ünlülerin görünümleri birçok kadın için ilham oluyor. Son zamanlarda oldukça popüler olan ve her yaptığı trend haline gelen Hailey Bieber'ın saç toplama stili kadınların beğenisini topluyor. Oldukça kaliteli bir görünüm sunan bu topuz saçsız kalmanıza neden olabiliyor. Bir TikTok kullanıcısı Hailey Bieber'ın saç stilini denedikten sonra başına gelenleri paylaştı.

Kadin 28-10-22 09:34

'Geceleri seks yapmayı daha çok seviyorum' demişti! Hailey Baldwin transparan giydi

"Gündüz de seviyorum ama geceleri seks yapmayı daha çok seviyorum" açıklamasıyla herkesi şaşırtan model Hailey Baldwin, Tiffany & Co partisinde siyah transparan tercih etti. Ünlü modelin cesur tarzına bir bakan bir daha baktı.

Magazin 27-10-22 14:08

Seks pozisyonuna kadar anlatmıştı! Hailey Baldwin Bieber banyo pozuyla şaşırttı

Geçtiğimiz günlerde eşi Justin Bieber'in unutulmaz aşkı Selena Gomez ile yanak yanağa poz veren model Hailey Baldwin Bieber son haliyle şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde yatak itirafıyla şaşırtan modeli görenler "İnanılmazsın" yorumları yaptı.

Magazin 18-10-22 15:12

Justin Bieber’in eşi Hailey Bieber ile eski sevgilisi Selena Gomez'in sarmaş dolaş pozları sosyal medyada gündem oldu!

Justin Bieber’in eski sevgilisi şarkıcı Selena Gomez ile eşi Hailey Bieber’in sarmaş dolaş pozları sosyal medyaya bomba gibi düştü. Yıllardır aralarında sorun olduğu iddia edilen Selena Gomez ile Hailey Bieber'in bir davette çekilen samimi fotoğrafları ünlü isimlerin hayranlarını şaşırttı.

Magazin 16-10-22 23:44

Film setinde katil olmuştu! Aileyle uzlaşıldı, ünlü oyuncu Alec Baldwin çekimlere geri dönüyor

Hollywood yıldızı Alec Baldwin, ABD'nin New Mexico eyaletinde, ‘Rust’ adlı filmin çekimleri sırasında sette ateşlediği silahla ölümüne neden olduğu görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ailesiyle uzlaştı. Filmin ara verilen çekimlerine önümüzdeki yıl yeniden başlanacak.

Magazin 06-10-22 01:40