Hakem Tobias Stieler Haberleri

TFF'den kritik karar! Kayserispor - Gaziantep Fk maçının hakemi Halil Umut Meler... Geçen sezon yaşanan o olay sonrası ilk kez!

Geçen sezon Kayserispor-Konyaspor karşılaşmasında yaşanan gerginliğin ardından hakem Halil Umut Meler, bu hafta Kayserispor-Gaziantep FK maçında düdük çalacak.

Spor 2024-10-17 13:42:42

EuroLeague'de alınan mağlubiyetin ardından Ergin Ataman'dan hakem yönetimine sert tepki! ''İlk kez gördüm''

Euroleague'in 3.hafta maçında Paris ile Panathinaikos karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip baştan sona önde götürdüğü maçı 84-80'lik skorla kazandı. Bu sonuçla birlikte Paris, EuroLeague'deki ilk galibiyetini son şampiyona karşısında almış oldu. Mücadelenin ardından Yunanistan ekibinin Başantrenörü Ergin Ataman yenilgisi sonrası hakemlere tepki gösterdi.

Spor 2024-10-16 11:01:25

Cinsel ilişki videosu sebebiyle TFF tarafından ömür boyu men edilen Elif Karaarslan ilgiyi nakite çevirdi! Ücretli Abonelik Başlattı...

Geçtiğimiz haftalarda cinsel ilişki videosu çıkan kadın hakem Elif Karaarslan söz konusu görüntülerde TFF tarafından gözlemci olarak görev yapan Orhan Erdemir ile yer almıştı. Bu skandalın patlak vermesinin ardından TFF devreye girmiş ve iki hakemi de ömür boyu men etmişti. Bu olayın ardından genç hakemin popülaritesi kısa sürede artarak kişisel sosyal medya hesabına takipçi yağmıştı. Karaarslan bu sefer, sosyal medyada özel içerikleri için ücretli abonelik başlattı. İşte detaylar...

Spor 2024-10-16 10:24:52

Çok konuşulacak 'hakem hatası' kararı! Fenerbahçe'den Galatasaray'a yanıt geldi: Teklifi kabul ediyoruz!

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray yöneticisi İbrahim Hatipoğlu'nun "Son 2 yıl ve bu ilk 8 hafta dahil, tüm tartışmalı pozisyonlar, kabul edecekleri kulüplerin bir otoriteler tarafından değerlendirilsin" çıkışıyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "Teklifi kabul ediyoruz" denilirken, en yakın zaman da diyalog kurmak ve harekete geçmek için hazır olunduğu belirtildi.

Spor 2024-10-15 14:43:25

Cinsel ilişki videosu iddialarıyla gündeme gelen kadın hakem Elif Karaarslan'dan takipçilerine mesaj!

Geçtiğimiz haftalarda cinsel ilişki videosu çıkan kadın hakem Elif Karaarslan, söz konusu görüntülerde TFF tarafından gözlemci olarak görev yapan Orhan Erdemir ile yer almıştı. Bu skandalın patlak vermesinin ardından TFF devreye girmiş ve iki hakemi de ömür boyu men etmişti. Haberlere konu olan skandal sonrası Elif Karaarslan sosyal medya hesabından takipçilerine seslendi.

Spor 14-10-24 17:21

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Türkiye'nin en iyi hakemini açıkladı!

Galatasaray'ın başarılı çalıştırıcısı Okan Buruk, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulunurken, kendisine yöneltilen hakem sorusuna da yanıt verdi. Ayrıca Buruk, kendisine göre Türkiye'nin en iyi hakemini de açıkladı. İşte detaylar...

Spor 13-10-24 15:15

UEFA'dan Halil Umut Meler'e görev

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, İsviçre ile Danimarka arasında 15 Ekim Salı günü oynanacak UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup müsabakasını yönetecek.

Spor 13-10-24 13:36

Cinsel ilişki videosu iddiasıyla gündemdeydi! Elif Karaarslan sosyal medyada patlama yaşadı

Cinsel ilişki videosu olduğu iddia edilen görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu, gözlemci Orhan Erdemir ile birlikte kadın hakem Elif Karaarslan'a ömür boyu men cezası vermişti. Yaşanan bu durumun ardından Karaaslan'ın sosyal medyadaki takipçisi patlama yaşadı. İşte detaylar...

Spor 13-10-24 11:59

Cinsel ilişki videosu sebebiyle TFF tarafından ömür boyu men edilen Elif Karaarslan'ın sosyal medya hesabı uçuşa geçti! Günde en az 10 bin kişi geliyor...

Geçtiğimiz haftalarda cinsel ilişki videosu çıkan kadın hakem Elif Karaarslan, söz konusu görüntülerde TFF tarafından gözlemci olarak görev yapan Orhan Erdemir ile yer almıştı. Bu skandalın patlak vermesinin ardından TFF devreye girmiş ve iki hakemi de ömür boyu men etmişti. Haberlere konu olan skandal sonrası Elif Karaarslan'ın sosyal medya hesabı inanılması güç bir şekilde büyümeye başladı.

Spor 12-10-24 11:18

İzlanda-Türkiye maçını Polonyalı hakem Damian Sylwestrzak yönetecek

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 14 Ekim'de deplasmanda İzlanda ile oynayacağı karşılaşmada, Polonya Futbol Federasyonundan hakem Damian Sylwestrzak görev yapacak.

Spor 11-10-24 14:29

TFF açıkladı! Yabancı hakem artık Türkiye'de görev yapacak

TFF, Portekizli eski hakem Vitor Pereira'nın göreve getirildiğini duyurdu. Pereira, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun özel talebi sonrası Hakem Gelişim Direktörü olarak görev yapacak.

Spor 08-10-24 22:44

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken açıklamalar: Biz bu yapıyı vura vura indireceğiz Icardi'nin formalı göndermesine de yanıt verdi

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, canlı yayında açıklamalar yaptı. Ilıcalı, "Ya hakemler bizi tahrik ederek TFF'ye saldırmamızı istiyorlar ya da TFF Başkanı'nı sabote ediyorlar. Biz bu yapıyı vura vura indireceğiz. İki yıldır Galatasaray iç sahada kırmızı kart görmedi. Avrupa'da 9 maçta 5 kırmızı kart görmüşler. Hakem toplantısına 'Şampiyon Galatasaray' takma adıyla katılan hakemin vereceği kararlara güvenmiyorum." şeklinde konuştu. Ilıcalı, Icardi'nin formalı göndermesine de yanıt verdi.

Spor 08-10-24 00:45

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz’dan hakem tepkisi

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, 1-1 berabere biten Beşiktaş maçı sonrası hakem yönetimine tepki göstererek, "Penaltı vermek için her yolu denediler" dedi.

Spor 07-10-24 08:45

Bundesliga 2 Magdeburg - Greuther Fürth maçında spiker bile ne olduğunu anlayamadı! Topu eline aldı, hakem penaltı çaldı, Hem de aynı olay 2 kere yaşandı...

Bundesliga 2'de Magdeburg ile Greuther Fürth karşı karşıya geldi. Karşılaşmada maçın hakeminin çaldığı iki penaltı sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 06-10-24 17:35

Cinsel ilişki görüntüleriyle gündemde olan genç hakem sessizliğini bozdu: Kadın ölümleri de bu şekilde oluyor!

Süper Lig eski hakemi ve gözlemci O.E. ile hakem E.K. arasında geçtiği öne sürülen cinsel ilişkinin görüntülerinin ortaya çıkması üzerine TFF'den ömür boyu men cezası alan E.K. sessizliğini bozdu. Kendisiyle "tehditle iletişim kurmaya çalışan kişi" hakkında hiçbir yorum yapmadığını söyleyen E.K. görüntülerin montaj olduğunu iddia ederek kendini savundu. E.K.'nin açıklamasındaki "Görüyorum ki iş iyice çığırından çıkmış, kadın ölümleri de bu şekilde oluyor biliyorsunuz" ifadeleri de dikkat çekti.

Spor 06-10-24 10:10

Cinsel ilişki görüntüleri ortaya çıkmıştı! Biri gözlemci biri hakem... Tahkim Kurul onayladı, ömür boyu men cezası geldi

Ortaya çıkan cinsel ilişki görüntüleri spor camiasında büyük ses getirmişti. 61 yaşındaki eski Süper Lig hakemi ve gözlemci O.E. ile 24 yaşındaki hakem E.K. hakkındaki iddialarla ilgili alınan lisans iptali kararı Tahkim Kurulu tarafından oybirliğiyle onaylandı. Karara göre, gözlemci O.E. ile hakem E.K.’nin ömür boyu hak mahrumiyeti cezaları kesinleşti. Ortaya çıkan skandal sonrası TFF'ye şikayet yağarken, itiraf gibi savunma ise gündem oldu.

Spor 05-10-24 13:17

Fenerbahçe maçının hakemi Cihan Aydın hayatının şokunu yaşadı! Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet edilmişti... FIFA kokartı geri alındı!

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Antalyaspor ile Fenerbahçe arasındaki maçı yöneten ve kararlarıyla çok konuşulan hakem Cihan Aydın için flaş bir karar geldi.

Spor 02-10-24 17:18

Jose Mourinho'nun övdüğü Türk hakem Mehmet Türkmen'den Portekizli çalıştırıcıya cevap!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun beğendiğini açıkladığı hakem Mehmet Türkmen'den cevap geldi. Kolay kolay görmediğimiz hakem açıklamalarından birine imza atan Mehmet Türkmen, Jose Mourinho'dan böyle şeyler duymanın güzel olduğunu söyledi.

Spor 01-10-24 10:01

Başakşehir’e İsveçli hakem

İstanbul Başakşehir’in, UEFA Konferans Ligi ilk maçında evinde Avusturya temsilcisi Rapid Wien ile oynayacağı maçı İsveçli hakem Adam Ladeback yönetecek.

Spor 30-09-24 15:59

Bakanlık duyurdu 490 binden fazla şikayet var! İlk sırada ise o ürün yer alıyor

Tüketici hakem heyetilerine bu yılın ilk 8 ayında 490 bin 876 başvuru yapıldı ve devreden dosyalarla birlikte 4,3 milyar TL tutarındaki 494 bin 114 uyuşmazlık karara bağlandı. Ayakkabılara yönelik şikayetler, 66 bin 836 başvuru ile ilk sırada yer aldı.

Finans 29-09-24 15:13

Galatasaray yönetim kurulu üyesi İbrahim Hatipoğlu'ndan hakem tepkisi! Biz öndeyken, hakemler daha rahat penaltı arıyor

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Spor 28-09-24 22:43

Galatasaray'da Okan Buruk'tan maç sonu penaltı ve hakem tepkisi! ''Maç sonunda hakemle konuştum''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Buruk'un penaltı ve hakem tepkisi dikkatleri çekti. İşte detaylar...

Spor 28-09-24 22:10

Galatasaray - Paok maçının ilk yarısına İspanyol hakem damga vurdu! Penaltı bekledi ama...

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında Paok ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında yaşanan pozisyonda sarı - kırmızılılar penaltı bekledi.

Spor 25-09-24 22:54

Trabzonspor'dan VAR Kayıtlarına tepki! ''futbolun kalbine saplanmış hançerin ucudur''

Trabzonspor, Gaziantep FK maçının VAR kayıtlarının açıklanmasının ardından hakem kararları için açıklama yaptı.

Spor 24-09-24 21:52

Kimse beklemiyordu! Ferdi Kadıoğlu çok sinirlendi... Rakibine müdahalede bulununca hakem devreye girdi

Fenerbahçe'den ayrılarak rekor bir bedelle İngiliz ekibi Brighton'ın yolunu tutan Ferdi Kadıoğlu, son oynanan mücadelede forma şansı bulamazken rakibi ile yaşadığı bir tartışma gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 22-09-24 18:42

Hakem cep telefonu videosunu kullanarak VAR’a gitti; pozisyona penaltı verdi

Eskişehirspor ile 1966 Edremit Belediyespor arasında oynanan hazırlık maçının hakemi bir pozisyonda, tribünde bulunan 1966 Edremit Belediyespor yetkilisinin cep telefonu ile çektiği maç görüntüsünü Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi gibi kullanarak penaltıya hükmetti.

Spor 20-09-24 13:39

Tanju Çolak'tan Fenerbahçe - Galatasaray derbi tahmini! ''Hakem çok konuşulacak ama Galatasaray...''

Trendyol Süper Lig'in 6.haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Dev derbi için geri sayıma geçilirken eski futbolcu Tanju Çolak'tan çarpıcı sözler geldi.

Spor 18-09-24 17:35

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin olayı! Onu hiç böyle görmediniz... Halil Umut Meler penaltı çalınca, Ancelotti sahaya dalıp tepki gösterdi! Karar 'VAR'dan döndü

Şampiyonlar Ligi'nde yeni format heyecanı yaşanırken, İspanyol devi Real Madrid, Stuttgart ile karşı karşıya geldi. Mücadele 3-1 Madrid ekibinin üstünlüğü ile tamamlanırken mücadelede FIFA Kokartlı hakem Halil Umut Meler düdük çaldı. Karşılaşmanın 34. dakikasında yaşanan bir pozisyon ise geceye adeta damga vurdu. İşte detaylar...

Spor 18-09-24 08:13

Gaziantep Teknik Direktörü Selçuk İnan'dan Galatasaray maçı sonrası çarpıcı açıklamalar! ''İlk golde el vardı ama...''

Gaziantep FK'nin teknik direktörü Selçuk İnan, Galatasaray'a 3-1 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Genç çalıştırıcının hakem Cihan Aydın hakkında kullandığı sözler dikkatleri çekti.

Spor 17-09-24 23:27

Beşiktaş'tan sert kart tepkisi! MHK'ya açık mektup

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile karşılaşan Beşiktaş, hakem kararlarına ilişkin bir açıklama yayımladı.

Spor 16-09-24 21:26

Real Madrid - Stuttgart maçının hakemi belli oldu: Halil Umut Meler düdük çalacak

Arda Güler'in forma giydiği Real Madrid ile Stuttgart karşılaşmasının hakemi belli oldu. 17 Eylül salı oynanacak maçı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Spor 15-09-24 13:44

Arda Güler topa öyle bir vurdu ki... Bu sezon İkinci defa Real Madrid'e penaltı kazandırdı!

spanya La Liga'nın 5. haftasında Real Madrid deplasmanda Real Sociedad'ın konuğu oldu. Mücadelenin 57. dakikasında milli futbolcumuz Arda Güler ceza sahasından çektiği şutta, Real Sociedad'lı futbolcu topa eliyle müdahale etti ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

Spor 14-09-24 23:52

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 9 yıl önce oynanan Trabzonspor maçındaki hakemleri görevden aldı!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 9 yıl önceki yaşanan olayda adı geçen hakem ve gözlemcilerin görevine son verdiği öğrenildi. Göreve geldiğinden beri devrim niteliğinde kararlara imza atan Hacıosmanoğlu'nun bu kararı sosyal medyada gündem oldu.

Spor 12-09-24 09:25

Ahmet Çakar'ın Barış Alper Yılmaz hakkında yaptığı açıklama ile gündemi sarstı! ''Türkiye liginde atılmazdı...''

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında Galler ile 0-0 berabere kaldı. Eski hakem ve günümüzde yorumcu olarak bilinen Ahmet Çakar, mücadelenin 62. dakikasında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz hakkında yaptığı açıklamalarla gündemi sarstı.

Spor 07-09-24 01:29

UEFA’dan Halil Umut Meler’e görev

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, 5 Eylül 2024 Perşembe günü oynanacak olan UEFA Uluslar A Ligi'nde Portekiz ile Hırvatistan arasındaki mücadeleyi yönetecek.

Spor 03-09-24 22:05

'SONUÇTA DOĞULU' Amedspor maçı sonrası Kocaelispor'un yıldızı Ahmed Oğuz'tan tepki çeken hakem sözleri!

Ersun Yanal'ın çalıştırdığı Amedspor, TFF 1. Lig'in iddialı ekiplerinden Kocaelispor'u 3-0 mağlup etti. Karşılaşmaya Kocaelispor'un gördüğü 2 kırmızı kart damga vururken Marmara ekibinden maçın hakemi Oğuzhan Aksu'ya tepki vardı. Kocaelisporlu futbolcu Ahmet Oğuz'un maç sonrası 'Bu maça nasıl doğulu hakem atanır?' çıkışı ise büyük tepki çekti!

Spor 03-09-24 09:51

Yediği cezayı hayatı boyunca unutmayacak! Hakem öyle bir şey yaptı ki…

Genç kadın, arkadaşlarıyla futbol oynayan eşinin halı saha maçını bastı. Hakem olarak sahaya giren genç kadın düdüğü çaldı, kırmızı kartı gösterdi. O kartta ailelerinin büyüyeceğini duyurdu.

Trend 29-08-24 10:50

2024-2025 sezonunda görev alacak hakemler açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), 2024-2025 sezonunda görev alacak Üst Klasman ve Klasman hakem listelerini açıkladı.

Spor 28-08-24 20:36

Galatasaray-Young Boys maçında Muslera kırmızı kart gördü! Gol sevinci esnasında rakibe olay hareket...

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Young Boys ile karşılaştı. Young Boys'un son dakikada attığı gol sonrası Muslera'nın gösterdiği tepki, hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

Spor 27-08-24 23:55

Tekvando Şampiyonası'nda skandal görüntüler! 13 yaşındaki sporcusunu defalarca tokatladı

İzmir'de düzenlenen Türkiye Tekvando Şampiyonası'na skandal 'dayak' görüntüleri damga vurdu. 13 yaşındaki sporcusuna tokat atan ve hakaretler yağdıran antrenör, kimseye aldırış etmedi. Yaşananlara sessiz kalamayan bir hakem ise "Bu antrenörle çalışan çocukların sağlığından endişe ediyorum" diyerek CİMER'e şikayette bulundu.

Haber 27-08-24 19:37

Süper Lig'de bir darp skandalı daha! Antalyaspor-Hatayspor maçının hakemi Atilla Karaoğlan'ı devre arasında saldırdılar 'Görüntüleri vermek istemiyoruz...'

Süper Lig'in 3. hafta mücadelesinde Antalyaspor ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında 2-0 geriye düşen Antalyaspor mücadeleden 3-2 galibiyetle ayrılırken karşılaşmanın ilk 45 dakikasının sonunda hakem Atilla Karaoğlan'a fiziki bir müdahalede bulunulduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 26-08-24 09:12

Jose Mourinho 5-0'lık galibiyetin ardından verdi veriştirdi! Maçın hakemi ve VAR için öyle şeyler dedi ki...

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Rizespor'u 5-0 mağlup etti. Jose Mourinho karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulundu. Hakem hakkında da konuşan Portekizli teknik adam, hakem yönetimini eleştirdi. İşte detaylar...

Spor 26-08-24 00:35

Tüm stat ayağa kalktı! Arda Güler'e yapılan hareket sonrası Ancelotti çılgına döndü... Sahanın içine kadar girdi

İspanya La Liga'da 2. hafta mücadelesinde Real Madrid, Real Valladolid ile karşı karşıya geldi. Jude Bellingham'ın sakatlanmasının ardından İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti, ilk 11'de milli futbolcumuz Arda Güler'e orta sahada görev verdi. Maçın 10. dakikasında Arda Güler'e yapılan sert müdahale sonrası hakem faul kararı vermedi. Bu durum, tecrübeli teknik direktör Ancelotti'yi saha kenarında adeta çılgına döndürdü.

Spor 25-08-24 19:15

Okan Buruk'tan maç sonunda UEFA'ya olay yaratan tepki! ''İsviçre'nin kardeş ülkesinden Alman hakem atadılar! Rövanş maçına Azeri hakem istiyoruz...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Young Boys'a 3-2 mağlup oldukları maçın ardından konuştu. Buruk, "İsviçre'nin Alman kantonundayız, Alman hakem geliyor. Oyuncularınızla problem yaşamış bir hakem geliyor. Aramalarda kötü niyet aramıyorum ama biraz garip... Bir Azeri hakemi Türk maçına atıyorlar mı? Arabayla gelmiştir buraya hakem. Kardeş ülkeye Alman hakem atanmış. İnşallah rövanş maçına Azeri hakem atarlar. Eşitlemiş oluruz." dedi.

Spor 22-08-24 00:54

Young Boys Galatasaray maçı öncesi 11'ler! Galatasaray'da hedef 18. Şampiyonlar Ligi...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda İsviçre'nin Young Boys takımıyla karşılaşacak. İlk ayak büyük bir heyecana sahne olacak mücadeleyi Alman hakem Daniel Siebert yönetecek. Müsabaka Bern kentindeki Wankdorf Stadı’nda TSİ 22.00’de başlayacak. İşte detaylar...

Spor 21-08-24 18:20

TFF, VAR kayıtlarını yayınladı! Galatasaray'ın iptal edilen golündeki konuşmalar tepki çekti: 'Tamam ağabey iptal ediyorum'

Trendyol Süper Lig'de 2. hafta maçları geride kaldı. Yine tartışmalı bir hafta geride kalırken TFF VAR kayıtlarını yayınladı. Galatasaray maçında hakem Direnç Tonusluoğlu ve VAR odasının konuşmaları ise gündem oldu.

Spor 20-08-24 22:19

Young Boys-Galatasaray maçını Alman hakem Daniel Siebert yönetecek

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre'nin Young Boys takımıyla yapacağı maçı Almanya Futbol Federasyonundan hakem Daniel Siebert yönetecek.

Spor 19-08-24 13:43

Hakem Mehmet Türkmen, Beşiktaş maçına damga vurdu! Ebrar Karakurt'u çileden çıkardı... Kim Milyoner Olmak İster detayı gündem oldu

Hakem Mehmet Türkmen, dün akşam oynanan Beşiktaş-Antalyaspor maçında en çok konuşulan isim oldu. Maç boyunca aldığı kararlarla siyah-beyazlıları kızdıran hakeme bir tepki de milli voleybolcu Ebrar Karakurt'tan geldi. Öte yandan hakem Türkmen'in yıllar önce Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldığı ortaya çıktı.

Spor 19-08-24 09:12

SON DAKİKA: İzmir'de tribünlere desteğe giden Ali Koç'a saldırı! Büyük skandal... Tribünlere desteğe giden Koç'a arkadan saldırdı, yere düşürdü! Hakem maçı yarıda kesti

Son dakika... Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Göztepe Fenerbahçe karşılaşmasında Başkan Ali Koç, tribüne alınmayan taraftarlara destek olmak için deplasman tribününe gitmesinin ardından Göztepe taraftarlarının bulunduğu bölümden Koç'a yabancı madde yağdı. Stadyumda bulunan bir kişinin koşarak arkadan vurmasıyla birlikte yere düşen Ali Koç, güvenlik güçleriyle birlikte saha kenarına götürüldü. Polis ekipleri bu kişiyi apar topar göz altına aldı. İşte detaylar...

Spor 17-08-24 23:08