Harika Degirmenci Haberleri

Kafam rahat olsun diyenlere… Bu yaz tatilinde villa kiralamanız için 10 mantıklı neden 

Bu yaz tatilinde rahat rahat konforun tadını çıkarmak istiyorsanız, villa kiralamak sizin için harika bir seçenek olabilir. Özel alan ve mahremiyet sunan villalar, kendi modunuza göre tatil yapmanıza ve sevdiklerinizle keyifli anlar geçirmenize olanak tanır. Özel havuzlu, jakuzili, evcil hayvan dostu veya tinyhouse konseptli seçeneklerle tatilinizdeki bütün kontrolü ele geçirme şansınız olur. Kendinizi çok özel hissedeceğiniz benzersiz bir tatil için villaları keşfetmeyi unutmayın!

Trend 2024-06-28 00:05:39

Deniz keyfini artırmak isteyenlere özel! En çok satan yüzme ürünleri

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte deniz sezonu da açıldı! Sıcaklardan bunalanlar için serin sulara dalmak, tatilin en keyifli anlarından biri. Haliyle sıcak havalarda serinlemek ve deniz keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için birbirinden kullanışlı ve eğlenceli ürünler bu yaz da trend olmaya devam ediyor. İster yüzme tutkunu olun ister sahilde keyif yapmayı seven biri, herkesin beğeneceğini düşündüğümüz harika öneriler derledik. Deniz keyfinizi ikiye katlamak için gelin, içeriğimize geçelim!

Haber 2024-06-22 18:51:24

Arda Güler'e maç sonrası beklenen ödül geldi!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup eden A Milli Takım, şampiyonaya galibiyetle başladı. Gürcistan ağlarına harika gol atan Arda Güler maçın oyuncusu seçildi.

Spor 2024-06-18 21:21:49

İmamoğlu Türkiye-Gürcistan maçında! Gole böyle tepki verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye ile Gürcistan arasında oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) maçında tribündeydi. İmamoğlu, maçın 25. dakikasında Mert Müldür'ün harika golüne böyle tepki verdi.

Spor 2024-06-18 20:09:54

Diğer Haber Etiketleri

villa tatil Tatil Villam İle Yaz Tatili yüzme mayo bikini üstü bikini yelek havlu atan Avrupa iyet maçı maçın euro 2024 Arda Güler a milli takım Ekrem İmamoğlu Türkiye Gürcistan Avrupa Futbol Şampiyonası teknoloji airpods mouse kablosuz mouse Wi-Fi masa lambası soğutucu fan bluetooth kulak üstü kulaklık kablosuz kulak üstü kulaklık erkek parfüm erkek parfüm önerileri en iyi erkek parfümleri Babalar Günü film önerileri dizi tıraş makinesi erkek tıraş makinesi philips tıraş makinesi kitap ense mon zihin uyku Göz alara Güneş güneş kremi 50 faktör güneş kremi loreal paris L'Oréal tarifi bezelye tavuk galatasaray galatasaraylı sezon yaşında icardi iphone 13 iphone 13 128 gb iphone 13 çıkış tarihi iphone 13 mini yenilenmiş iphone yenilenmiş telefon emekli Amerika camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı anneler günü akıllı saat şarjlı diş fırçası oral b şarjlı diş fırçası oralbi şarjlı diş fırçası tablet Kulaklık oda termostatı kahve makinesi tost makinesi çay makinesi kettle mikser ekmek yapma makinesi kahvaltılık sos chia puding tarifler siyah cooki cookie cookie tarif tarif ceviz yüz maskesi nemlendirici krem nemlendirici yüz serumu c vitamini serumu bastı glüt istan cevizi leziz sağlıklı besinler atıştırmalık granola protein bar bitter çikolata sosyal medya tiktok iş görüşmesi güzellik genç Stanley stanley termos ayak eo jarse kumaş viskon elbise yazlık elbise yazlık elbise modelleri yazlık uzun elbise modelleri ucuz yazlık elbiseler hamile Kilo vermek fön makinesi saat difüzör aromaterapi uçucu yağ hava nemlendirici Optik illüzyon yumurta test zeka testi balıklar balıkları spor ayakkabı adidas ayakkabı monitör monitör fiyatları gigabyte kişisel bakım ürünleri bir tarifi muffin muffin tarifi kolay muffin tarifi harika muffin tarifi fayans Kira ortopedik tabanlık tabanlık ayaklar ilik Kalp‎ sevgi bombshell parfüm levis adidas ayakkabı kadın mutfak tartısı mutfak terazisi buharlı ütü smoothie blender arzum blender moka pot elmalı turta oda kokusu koku fatih portakal Devlet Bahçeli poşet haberler Liverpool Jürgen Klopp de erden ligde süper li Süper Lig fenerbahçe İsmail Kartal Okan Buruk

Evden çalışırken konfor ve verimliliği artıran en yeni teknolojik ürünler

Evden çalışmak artık hayatımızın bir parçası. Ancak, uzun saatler masa başında oturmak ve yetersiz ekipmana sahip olmak, vücut sağlığımız üzerinde olumsuz etkiler yaratabiliyor. Bunun sonucunda boyun ve sırt ağrıları, duruş bozuklukları ve göz yorgunluğu gibi problemlerle karşı karşıya kalmak kaçınılmaz oluyor. Neyse ki bu sorunların üstesinden gelmenizi destekleyecek birçok harika ürün var. Sizin için listelediğimiz ürünlere bir göz atın ve home office olmanın keyfini çıkarın!

Haber 15-06-24 13:13

Babalar Günü Fırsatları kapsamında marka parfümler indirime girdi

Babalar Günü yaklaşıyor ve bu özel günü harika bir hediye ile taçlandırmak, unutulmaz kılmak istiyorsanız doğru adrestesiniz! Hermes'ten Versace'ye dünyaca ünlü markaların parfümlerinde kaçırılmayacak indirimler başladı. Unutmayın; bir parfümle yalnızca mis kokmazsınız, aynı zamanda özel anılara da imza atarsınız. İster babanıza, eşinize, kardeşinize isterseniz de kendinize hediye edebileceğiniz indirimdeki parfümleri görmek için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 12-06-24 15:16

Babalar Günü filmleri: Babalar Günü için film ve dizi önerileri

Babalar Günü, çocukların babalarını mutlu etmesi için harika bir fırsattır ve ona verilebilecek en değerli hediyelerden biri de zaman ve ilgidir. Babalar Günü'nde babalarıyla keyifli vakit geçirmek isteyenler, birlikte film izlemeyi düşünebilir. İzlenecek filmler, baba çocuk ilişkisinde daha sağlam bir bağ kurulmasına yardımcı olabilir ve onun gününü unutulmaz kılabilir.

Trend 09-06-24 21:55

Philips'in en çok satan tıraş makineleri indirimde! Babalar Günü öncesi bu fırsat kaçmaz

Babalar Günü yaklaşıyor ve Philips'in en çok satan tıraş makineleri indirime girdi! Babanıza almak için özel bir hediye arıyorsanız, kaliteli bir tıraş makinesiyle onun kişisel bakım rutinini eşsizleştirebilir, ona harika bir hediye verebilirsiniz. Sizin için Philips'in yüksek kullanıcı memnuniyetine sahip indirimdeki tıraş makineleri seçtik. Hepsi içeriğimizde, işte detaylar!

Haber 07-06-24 17:47

Yaz tatilinde elinizden bırakmak istemeyeceğiniz kitaplar

"Yazın ne okusam?" diye kararsız kalan herkesi buraya davet ediyoruz! Karanlık distopyalardan içinizi huzurla dolduracak romanlara, bilim kurgudan fantastik öykülere kadar uzanan, hem konularıyla hem de sürükleyici anlatımlarıyla okurlarını büyüleyen eserlerin bulunduğu harika bir liste hazırladık. Güneşin altında, serin gölgelerde ya da sahil kenarında elinizden düşmeyecek, sizi bambaşka dünyalara götürecek kitap önerilerimize gelin, birlikte göz atalım!

Haber 04-06-24 15:33

Pamuk Prenses Gibi Uyumak İçin Yapman Gereken 11 Şey

Uyku, hepimizin ihtiyacı olan ama dönem dönem elde etmesi zor olan sihirli bir hediye gibidir. Eğer Pamuk Prenses gibi derin ve huzurlu bir uyku hayal ediyorsanız, işte size yardımcı olacak 11 harika ipucu!

Kadin 03-06-24 17:55

Müsaadenle Rock’n Roll! Arada bir çılgınlık yapmanın iyi hissettiren 10 yanı

Hayatın monotonluğu bazen ruhumuzu sıkabilir ve enerjimizi düşürebilir. Ancak arada bir çılgınlık yapmak, bu sıkıcı rutini kırmak ve hayatımıza renk katmak için harika bir yoldur. Çılgınca aktiviteler, bize sadece eğlence ve heyecan katmakla kalmaz, aynı zamanda ruhsal ve fiziksel sağlığımızı da olumlu yönde etkiler.

Kadin 31-05-24 20:36

İki adedi 509 TL'ye düştü! Çok satan L'Oreal güneş kreminde kaçırılmayacak fırsat

Güneşin zararlı UV ışınlarına karşı cildinizi korurken, cildinizi gençleştirmek ve daha sağlıklı bir görünüm elde etmek artık çok daha kolay! L’Oréal Paris'in Revitalift Clinical SPF 50+ Güneş Kremi, cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı yüksek koruma sağlarken aynı zamanda cildi nemlendirir ve gençleştirici etkiler sunar. Bu harika güneş kremi kısa süreliğine indirimde, fırsatı yakalamak için yazımızı okumaya devam edin!

Kadin 21-05-24 16:03

Tavuklu bezelye tarifi: Tavuklu bezelye yemeği nasıl yapılır?

Tavuklu bezelye, az zamanda çok lezzetli bir sofra hazırlamak isteyenlerin tercih edebilecekleri sulu bir yemektir. Salatalarda, ana yemeklerde hatta tatlılarda boy gösteren tavuk, birkaç sebze ve bezelye ile birleştiğinde harika bir lezzet ortaya çıkar. İşte tavuklu bezelye tarifi!

Yemek 18-05-24 19:16

Icardi'den şampiyonluk için çok net sözler! ''Bu sezon da şampiyon olacağız''

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, “Geçen sezon şampiyon olduk. Harika bir sezon geçirdik. Bu sezon da şampiyon olacağız. Yaptığımız şeylerle gurur duyuyorum” dedi.

Spor 08-05-24 21:35

Yenilenmiş iPhone 13 alınır mı? Yenilenmiş iPhone 13 özelliklerini sizin için inceledik

Yüksek kaliteli bir akıllı telefon almak istiyorsanız sizin için harika bir haberimiz var: Yenilenmiş iPhone 13! Yenilenmiş iPhone 13, harika özellikleri, uygun fiyatı ve çevresel duyarlılık açısından sunduğu avantajlarla dikkat çeken bir telefon modeli. Sıfır bir cihaza yüksek fiyatlar ödemek yerine, yenilenmiş iPhone 13'ü tercih ederek hem cebinizi hem de çevreyi koruyabilirsiniz. Sizler için yenilenmiş iPhone 13 modelini donanımdan tasarıma kadar pek çok yönüyle ele aldık. İşte detaylar!

Haber 08-05-24 17:16

Amerika Birleşik Devletleri'nden emekli olup Türkiye'ye taşındı! Sınırlı harcamalarla harika bir hayat yaşıyorum

8 yıl önce Amerika Birleşik Devletleri'nden emekli olduktan sonra kısa bir Avrupa yaşamının ardından Türkiye'ye yerleşmeye karar veren Debra Crockett isimli bir kadın Türkiye'deki hayatını anlattı. Avrupa'daki 90 günlük vize süresinin dolmasından sonra Türkiye'de yaşamaya başlayan Crockett, "Harika bir hayat yaşıyorum" dedi.

Trend 07-05-24 13:24

Klasik ve spor kombinlerinizin tamamlayıcısı olacak! Camper Runner K21 Ayakkabı'nın fiyatı en dipte

Hem klasik hem de spor kombinlerinizin altına yakışacak, şık tasarımı ve konforlu yapısıyla öne çıkan Camper Erkek Runner K21 Ayakkabı'da bugüne özel harika bir indirim fırsatı sizi bekliyor. Kullanıcılarından tam not alan Camper kalitesini şıklıkla buluşturan bu ayakkabıya 935 TL indirimle sahip olmak isterseniz acele edin, işte detaylar!

Haber 06-05-24 14:39

Yenilenmiş telefonlar garanti kapsamında mı? Garanti kapsamında satın alabileceğiniz Samsung ve iPhone telefonlar

Artan telefon fiyatları karşısında bütçe dostu alternatifler arayanlar için harika bir haberimiz var. Daha düşük fiyatlı harika bir telefon alternatifi olan yenilenmiş telefonlar ikinci el telefondan tamamen farklı ve TSE belgesine sahip olmasıyla hem cebinizi hem de içinizi rahatlatacak. Sadece uygun fiyatlarıyla değil garantili oluşlarıyla da öne çıkan yenilenmiş iPhone ve Samsung markasına ait telefonlardan oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Haber 03-05-24 16:16

Bu Anneler Günü'nde annesine özel bir hediye vermek isteyenler bu listemize bakmadan geçmeyin

Annelerimizin sonsuz sevgisi, fedakarlığı ve rehberliği hayatımızın her anında bizimle. Onların değerini anlamak için özel günler gerekmez ama Anneler Günü, annelerimize duyduğumuz minneti ifade etmek için harika bir fırsat! Bu Anneler Günü'nde, annesine unutulmaz bir sürpriz yapmak isteyenler için özenle seçilmiş bir hediye seçkisi hazırladık. İşte detaylar!

Haber 02-05-24 12:29

Teknoloji tutkunu anneler için hayat kolaylaştırıcı hediye önerileri

Bu Anneler Günü'nde annenizin kalbine dokunacak ve ilgi alanına hitap edecek bir armağan seçmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Teknoloji tutkunu annenizi mutlu edecek harika seçeneklerle dolu bir liste hazırladık. Annenizin yaşamını daha da keyifli hale getirecek akıllı cihazlarla dolu seçkimizde akıllı tartılardan hızlı şarjlı diş fırçalarına, tabletten kulaklığa kadar pek çok teknolojik alet yer alıyor. Annenizin gözlerini parlatan bir hediye için içeriğimize göz atın!

Haber 01-05-24 19:42

Mutfakta harikalar yaratan annenizi sevindirecek akıllı mutfak gereçleri

Annelerimiz bizim için her daim kıymetli. Onları mutlu etmek ve onlara olan sevgimizi göstermek de oldukça önemli. Anneler Günü bunun için harika bir fırsat. Bu özel gün için annenize hediye arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Annenizin hayatına renk katacak, pratik ve kullanışlı mutfak gereçleriyle dolu bir seçki hazırladık. Ekmek yapma makinesinden miksere pek çok ürünü bulabileceğiniz içeriğimize göz atmadan geçmeyin.

Haber 01-05-24 18:32

Kahvaltılık sos tarifi: Kahvaltılık sos nasıl yapılır?

Kahvaltılardan hoşlananlardansanız sofrayı çeşit çeşit kahvaltılıklarla donatmak isteyebilirsiniz. Tam da bu sofralar için harika bir kahvaltılık sos tarifimiz var. Bu kahvaltılık sos tarifini çok sevecek, ekmek banmaya doyamayacaksınız. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 30-04-24 20:40

Gün boyunca tok tutacak 10 zindelik iksiri

Hoş geldiniz! Bugün sizlere gün boyunca tok tutacak, enerji veren ve sizi enerjiyle dolduracak harika tariflerden bahsedeceğiz.

Kadin 28-04-24 20:21

Cilt bakımı için zamanınız yok mu? O zaman bu ürünler tam da size göre!

Cilt bakımı için vakti kısıtlı olanlar için harika bir seçki hazırladık. Cilt bakım rutininizi kısa ama etkili tutmanızı sağlayacak ürünleri görmek isterseniz gelin, içeriğimize göz atalım!

Kadin 23-04-24 15:53

Cevizli cookie tarifi! En kolay ve lezzetli cevizli cookie nasıl yapılır?

Cevizli cookie, hem lezzeti hem de pratik yapımıyla favori atıştırmalıklardan biridir. Kurabiye sevenler için harika bir seçenek olan bu tarif, hızlıca hazırlanabilir ve herkesin beğenisini kazanabilir. Peki, pratik cookie (kuki) tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 22-04-24 08:47

Gece boyunca cildinizi iyileştirmek ister misiniz? Slugging rutini nem kalkanı etkisi

Yeni nesil bir Kore cilt bakım trendi olan Slugging; kuru ciltler için harika sonuçlar veren, cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlayarak sağlıklı görünüm kazandıran bir yöntem. Cildi yoğun bir şekilde nemlendirmek üzerine kurulu bu bakım işlemi, kuru cilde sahip olan kişiler tarafından sıkça uygulanıyor. Siz de cildinizde yoğun nem etkisi istiyorsanız Slugging ürünlerinden oluşan listemize mutlaka bakmalısınız.

Kadin 20-04-24 12:41

Yaza fit girin! Kilo vermenizi kolaylaştıracak sağlıklı atıştırmalıklar

Yaz mevsimine fit girmek isteyenler için sağlıklı atıştırmalıkların önemi büyük. Peki, neden sağlıklı atıştırmalıklar tercih etmeliyiz? Eğer ki uzun vadeli olarak sağlıklı ve formda kalmak istiyorsak vücudumuzun enerji seviyesini dengeleyecek ve tokluk hissini artıracak gıdalarla beslemeliyiz. Biz de bu yaz, fit görünmek isteyenler için hem lezzetli hem de sağlıklı harika bir atıştırmalık listesi hazırladık. İşte detaylar!

Yemek 17-04-24 16:04

İş görüşmesinin harika geçtiğini söyledi! İşi alacağını zannetti ama reddedildi... Makyaj yapmadığım için beni işe almadılar

TikTok kullanıcısı Melissa Weaver yakın bir zamanda gerçekleştirdiği iş görüşmesinde yaşadığı anları paylaşınca sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. İş görüşmesinin iyi geçtiğini ve işe alınacağını düşünürken kendisine gönderilen mailde reddedilme nedenini öğrendiğinde şaşkına döndüğünü ifade eden Weaver, "Makyaj yapmadığım için beni işe almadılar" ifadelerini kullandı.

Trend 13-04-24 09:48

'51 yaşındayım ama kimse inanmıyor' İşte genç görünmek için 3 önemli sır

51 yaşındaki kadın yaşça genç görünüyor. Yaşını duyanların şaşırdığı kadın, "Zarif bir şekilde yaşlanmak harika ve elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama bazen biraz tazelenmeyi seviyorum" dedi.

Kadin 05-04-24 14:21

Fiyatı 1699 TL'ye düştü! Ömür boyu garantili Stanley klasik termos indirimde

Kampa ya da pikniğe giderken, yolculuğa çıkarken size harika bir arkadaş olacak Stanley Klasik Vakumlu Paslanmaz Çelik Termos indirime girdi. Günün Fırsatları kapsamında fiyatı düşen ürüne sahip olmak için acele edin. Ürünle ilgili detaylar içeriğimizde...

Haber 03-04-24 15:18

Sosyal medya bu samimi itirafı konuşuyor! Hayatım harika gözüküyor ama gerçek böyle değil

Sosyal medya fenomeni Emily Skye, fitness konusundaki özgün yaklaşımı sayesinde milyonlarca hayrana sahip olmakla övünüyor ancak yakın zamanda tüm bunların altında kendine o kadar da güvenmediğini itiraf etti. Fenomen ismin sosyal medya hesabından yaptığı samimi itirafı hayranları tarafından çok konuşuldu.

Trend 03-04-24 15:17

Yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 400 TL altı elbise modelleri

Yaz aylarında hem hareket özgürlüğü hem de tarz arayanlar için yazlık elbiselerden oluşan harika bir liste hazırladık. Konfor ve şıklığı bir arada sunan bu elbiselerle açık havada geçireceğiniz her anınızda rahatlık sizinle! Ferah renklere ve şık tasarıma sahip olan elbiseler, kombinlerinizi canlandırırken rahatlığı da beraberinde getiriyor. Hadi, yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 400 TL altı harika elbise modelleriyle dolu içeriğimize birlikte göz atalım!

Kadin 02-04-24 21:38

Aldığı kilolar yüzünden depresyona giren anne basit bir tüyo uyguladı! Sadece 3 ayda 15 kilo verdi

İkinci çocuğuna hamile olan Rachel Down adlı bir kadın 2016'da 15 kilo aldı. Rachel Down, hamileyken ve ikinci oğlunu doğurduktan sonra vücudundan dolayı kendini bilinçli hissetmeye başladı. Rachel, kilo verme dönüşümünden sonra artık kendini harika hissediyor.

Kadin 02-04-24 07:46

Kusursuz saçlara sahip olmak isteyenler için uzun ömürlü ve kullanışlı en iyi profesyonel fön makineleri

Saçlarınızı kusursuzca şekillendirerek tüm bakışları üzerinizde toplamak ister misiniz? Bu kusursuz görünüme kavuşabilmek için kullanılması gereken bazı ürünler var. Profesyonel bir fön makinesinden yardım alarak beğendiğiniz göz kamaştırıcı saçlara sahip olabilirsiniz. Peki saçlarınıza birbirinden harika şekiller verecek, en iyi profesyonel fön makinesi hangisi? Bu sorunun cevabı için listemizdeki yüksek kaliteli ve kullanışlı modelleri inceleyebilirsiniz.

Kadin 01-04-24 18:06

Kolunuzdan çıkarmak istemeyeceğiniz en iyi Fossil marka kol saatleri

Hem kadınlar hem erkekler için asla eskimeyen aksesuarlar olan saatler, Fossil markasının özgün ve yaratıcı tasarımlarıyla hayat bulmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü markanın işlevsel tasarımlı kol saatleri, günlük ve özel zamanlardaki kombinleri tamamlama işini en iyi şekilde yapıyor. Siz de saat kullanmadan yapamıyor ve her zaman en iyisini istiyorsanız Fossil'in birbirinden harika modellerine göz atabilirsiniz.

Haber 01-04-24 17:49

Fiyatı 2 bin 649 TL'ye düştü! Stilinize hava katacak Camper ayakkabıda indirim

Havalar ısınmaya başladı; botların, çizmelerin yerini spor ayakkabılar almaya başladı. Bahar aylarının gelişiyle özgürleşen kombinlerimizi havalı kılacak yeni bir spor ayakkabı almaya niyetlendiyseniz harika bir duyuruyla karşınızdayız: Camper K100751-002 Sneaker 1090 TL indirimle kısa süreliğine satışta! Modeli görmek ve incelemek isterseniz işte detaylar!

Haber 29-03-24 15:12

Evinizin havasını anında değiştirecek en iyi aromaterapi difüzörleri

Günün stresinden ve karmaşasından uzaklaşmak ve yaşam alanınızda lüks bir dokunuş katmaya ne dersiniz? Evinizi birkaç basit dokunuşla bir spa alanına dönüştürmenizi sağlayacak harika bir önerimiz var! Hoş kokularla ruhumuzu ve zihnimizi dinlendiren aromaterapi difüzörlerinden oluşan bir liste hazırladık. Evinizde spadan çıkmış gibi bir atmosfer yaratmanızı sağlayacak, her beğeniye ve ihtiyaca uygun aromaterapi difüzörlerine gelin, birlikte göz atalım!

Haber 23-03-24 02:25

Sadece süper görüşe sahip kişiler optik illüzyondaki gizli yumurtaları 12 saniyede tespit edebiliyor!

Optik illüzyonlar, görsel algımızı test etmek için harika bir araçtır. Bu testte bazı gizli detayları fark etmek sadece süper görüşe sahip insanlar için mümkün. Bu tür testler, görsel algınızı ve dikkatinizi nasıl kullandığınızı anlamamıza yardımcı olabilir. Optik illüzyonlardaki gizli detayları fark ederek, görsel yeteneklerinizi geliştirebilir ve algılarınızı iyileştirebilirsiniz.

Kadin 22-03-24 10:31

Optik illüzyon: Sadece keskin gözlere sahip kişiler gizli balığı 7 saniye içinde bulabiliyor

Optik illüzyonlar zekanızı test etmenin iyi bir yolu olabilir. Aynı zamanda dikkat seviyenizi de ölçmeye yarayan bu testler eğlenceli vakit geçirmeniz için harika bir seçenek. İddialara göre sadece keskin gözlere sahip kişiler resimdeki gizli balıkları sadece 7 saniye içinde bulmayı başarıyor. Peki, siz gizli balığı kaç saniye içinde bulabildiniz?

Kadin 18-03-24 08:32

Doğayla bağ kurmanın yeni yolu Adidas Terrex Daroga Plus incelemesi ve yorumları

Doğa yürüyüşlerinizde kullanabileceğiniz kaliteli bir ayakkabı arıyorsanız size harika bir önerimiz var. Şık tasarımı, terletmeyen file gövdesi ve her türlü zeminde tutunma sağlayan kauçuk tabanıyla Adidas Terrex Daroga Plus tam olarak aradığınız ayakkabı olabilir. Haydi gelin, doğaseverlerin tüm ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan Adidas Terrex Daroga Plus'a yakından göz atalım.

Haber 14-03-24 17:10

En renkli ve canlı görüntüleri aktaracak Gigabyte marka en iyi monitörler

Oyun oynamak, film dizi izlemek ve daha birçok işinizi halletmek için ihtiyaç duyduğunuz monitörler, son teknolojinin nimetlerinden yararlanılarak harika tasarımlarla hazırlanıyor. Sektörün öne çıkan isimlerinden Gigabyte da sizin beklentilerinize yanıt verecek kalitede ürünler geliştiriyor. Canlı renklerle kaliteli görüntü deneyimi yaşamak istiyorsanız en iyi Gigabyte monitör modellerini birlikte seçelim!

Haber 14-03-24 17:07

Bahar Fırsatları'nın kaçırmamanız gereken indirimli kişisel bakım ürünlerini seçtik

Bahar Fırsatları ikinci haftasında da hız kesmeden devam ediyor. Moda, elektronik, ev yaşam derken kişisel bakım kategorisinde de harika fırsatlar siz alışveriş severleri bekliyor. Philips'ten Remington'a sevilen markaların indirimdeki ürünlerini sizin için seçtik.

Haber 12-03-24 13:30

Yumurtalı muffin tarifi: Yumurtalı muffin nasıl yapılır?

Hem sağlıklı beslenmekten hem de lezzetinden taviz vermek istemeyenlere harika bir tarifimiz var: Yumurtalı muffin. Aşağıda malzemelerini görebileceğiniz yumurtalı muffin tarifinin yapımı da son derece kolay. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 10-03-24 18:50

Derz arası kirlerini silip süpürüyor! Fayanslarınızı tek seferde bembeyaz yapacak karışım

Fayans aralarındaki kirler temizlik yaparken en zorlu alanlardan biridir. Bazen standart temizlik ürünlerinin yeterli olmadığı derz arası kirleri için farklı temizlik yöntemleri araştırılıyor. Derz arası kirlerini silip süpüren ve fayanslarınızı tek seferde bembeyaz yapacak harika karışımı eve kolaylıkla deneyebilirsiniz. Bu karışım, derzlerde biriken zorlu lekelerle etkili bir şekilde başa çıkmanıza yardımcı olarak fayanslarınızı ilk günkü parlaklığına geri döndürebilir.

Kadin 09-03-24 07:27

Uzun saatler ayakkabı giymek zorundaysanız kurtarıcı listeniz işte burada! En iyi ortopedik tabanlıklar

İş yoğunluğuyla gün boyu koşturuyorsanız veya günün büyük çoğunluğunu ayakta geçiriyorsanız ihtiyacınız olan tek şey, harika bir ayakkabı tabanlığı olabilir! Yumuşacık dokusu, sağladığı maksimum konfor ve ergonomik yapısıyla ayak sağlığını korumaya yardımcı ortopedik tabanlık çeşitleri ile yürümeyi ve ayakta durmayı daha kolay bir hâle getirebilirsiniz. "En iyi ortopedik tabanlık hangisi?" merak ediyorsanız sizin için hazırladığımız listedeki birbirinden kullanışlı modellerine göz atabilirsiniz.

Haber 08-03-24 18:02

Kadınlar Günü'nde sevdiklerinizin kalbine dokunacak hediye önerileri

Kadınlar Günü; sevgi, saygı ve takdiri en güzel şekilde ifade etmemizi sağlayan özel bir fırsat. Kadınların hayatımızdaki değerini hatırlatan, onların gücünü ve zarafetini kutlamamızı sağlayan bu özel günde sevdiklerinize unutulmaz bir hediye vermek istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Kadınlar Günü'nde, sevdiklerinizin kalbine dokunacak harika hediye önerilerini sizin için seçtik. Her beğeniye hitap edecek listemize gelin, birlikte göz atalım.

Kadin 04-03-24 22:16

Eviniz elmalı turta gibi kokacak! Tamamen doğal ve uygun fiyatlı yöntemi paylaştı

Evin güzel kokması kişinin ruh halini kesinlikle etkiliyor. Evde geçirilen zamanı daha keyifli kılan güzel koku için pek çok kişi evinde oda kokusu, kokulu mum ya da tütsü kullanıyor. Ancak bunlar hem maliyetli hem de doğal değil. Sosyal medyada bir kadın evinin harika kokmasını sağlayan tamamen doğal ve oldukça uygun fiyatlı yöntemi paylaşarak viral oldu. İşte evinizin elmalı turta gibi kokmasını sağlayacak o yöntemin detayları...

Kadin 22-02-24 17:20

Fatih Portakal elindeki 200 liralık poşetle Devlet Bahçeli’nin o sözlerine isyan etti: ‘Harika bir öneri! Sanki yapabilecek’

Fatih Portakal, Devlet Bahçeli’nin sözlerine canlı yayında isyan etti. Elindeki 200 liralık poşeti gösteren Portakal, Bahçeli’nin ‘Fiyat anarşistleri de FETÖ’cüdür, dükkanları kapanmalıdır’ çıkışını hatırlatarak ‘Çok pragmatik bir öneri, harika bir öneri sanki yapabilecek’ dedi.

Finans 22-02-24 09:04

Liverpool'da gelecek sezon her şey değişiyor!

Liverpool'da sezon sonunda takımdan ayrılacak Jürgen Klopp'un yerine gelecek hocayı şimdiden harika bir ortam bekliyor.

Spor 21-02-24 19:42