Hasan Ali Yener Haberleri

Bakan Yerlikaya'dan vatandaşlara çağrı! 'Lütfen ihbar edin'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Biz hemşehrilerimizden şunu istirham ediyoruz; duydukları, gördükleri, bildikleri, organize suç örgütleriyle ilgili, uyuşturucu satıcılarıyla ilgili, göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle ilgili, hapis yakalamayla ilgili, aradığımız ve bir an önce cezaevine gitmesi gerekenlerle ilgili bir bilgisi varsa lütfen arasın, hiç ismini vermesine gerek yok. O bizde emanettir” dedi.

Haber 2024-09-07 16:15:02

MHP lideri Bahçeli, garajındaki klasik cipini iş insanı Ali Uçak'a hediye etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, garajındaki klasik otomobiller arasında en dikkat çeken araçlardan biri olan 1978 model cipini, iş insanı Ali Uçak'a hediye etti.

Haber 2024-09-06 16:38:58

Kalp krizi geçiren genç antrenörün ani ölümü sevenlerini yasa boğdu

Gümüşhaneli 30 yaşındaki badminton antrenörü Hasan Hüseyin Boşnak, genç yaşta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. İnsanları spora teşvik ve sağlıklı bir yaşama yönlendirmek için birçok çalışmaya imza atan genç antrenörün ani ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Spor 2024-09-06 15:23:26

Eylemlerde kullanılan çalıntı otomobil de ele geçirildi! İstanbul'da yerel suç örgütü üyeleri yakalandı

İstanbul'da düzenlenen son operasyonla yerel organize suç örgütlerinden 23 kişi yakalandı. Kuyu-22 adı verilen operasyonlarda ele geçirilenler de dikkat çekti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi.

Haber 2024-09-06 08:11:51

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç'tan gündeme dair çarpıcı açıklamalar! TFF, yabancı sınırını arttıracak mı?

Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği'nin Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'ndeki toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Koç, gündeme dair çarpıcı sözler kullandı. İşte detaylar...

Spor 05-09-24 16:39

Tuba Büyüküstün ve Akın Akınözü partner oldu! Sosyal medya yıkıldı: Yakışırlar

Bol ödüllü “Çilingir Sofrası” filminin yönetmeni Ali Kemal Güven’in yeni filminde başrolleri Tuba Büyüküstün ve Akın Akınözü paylaşacak. Sosyal medyada bu haberi duyan fanlardan yorumlar gecikmedi.

Magazin 05-09-24 15:22

Gaye Su Akyol ve Ali Güçlü Şimşek evlendi! İşte düğünden ilk kareler

Şarkılarıyla son dönemde adından söz ettiren Gaye Su Akyol ve müzisyen Ali Güçlü Şimşek ile evlendi. Çiftin düğününe katılan Edis, o anları; "Şimdi, sonra, bütün paralel evrenlerde sonsuza kadar mutlu olun" notuyla yayımladı.

Magazin 05-09-24 07:45

Acun Ilıcalı'nın düğününde Ali Koç gelin Ayça Çağla Altunkaya'ya seslendi! Başkanım ben çok utanırım

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da çifti yalnız bırakmadı. Düğünde gelin ile Ali Koç arasında yaşanan diyalog da gündem oldu.

Magazin 05-09-24 07:11

Candaş Tolga Işık'ın yeni adresi belli oldu! Transfer fotoğrafını paylaştı

Geçtiğimiz sezon TV100 kanalında 'Az Önce Konuştum' isimli programını yapan ve Acun Ilıcalı'dan Sergen Yalçın'a, Teoman'dan, Gibi ekibine, Ali Atay'dan, İlber Ortaylı'ya, Gülse Birsel'den Arda Turan'a Ata Demirer'den Şahan Gökbakar'a kadar birçok ünlü ismi konuk alan Candaş Tolga Işık, yeni sezonda Ekol TV'de olacak.

Trend 04-09-24 13:01

Diyarbakır'da jandarma uzman çavuş silah kazası sonucu şehit oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Jandarma Komando Alay Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney'in silah kazası sonucu şehit olduğunu bildirdi.

Yurthaber 04-09-24 07:53

Darphane'de 2 yıl sonra ilk! Seçim öncesinde altın bulmak için kuyumcu kuyumcu geziyolardı: Altın değil mevduat faizi dönemi

Seçim öncesi yaşanan altına talepteki patlama yerini beklenmedik bir düşüşe bıraktı. Öyle ki Darphane'de Cumhuriyet altını basımı son 2 yılın en düşük seviyesine geriledi. Altına göre daha düşük getiri sağlasa da yatırımcılar mevduat faizine yöneldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk Darphane’de yaşanan düşüşe ilişkin, "Şu an stoklardan tüketiliyor. Basımın düşük olmasının bir sebebi de bu" yorumunu yaptı.

Finans 04-09-24 07:25

Acı haberi Bakan Yerlikaya duyurdu! Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney silah kazası sonucu şehit oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Jandarma Komando Alay Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney'in silah kazası sonucu şehit olduğunu bildirdi.

Haber 03-09-24 23:36

Yeniden Refah Partisi'nde bir istifa daha! Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz partisinden ayrıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar'dan sonra Yeniden Refah Partisi'nde bir istifa haberi de Konya'nın Yalıhüyük ilçesinden geldi. Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve altı meclis üyesi partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 03-09-24 18:18

Murat Ağırel, 'öldürülmem için ihale açılmış' diyerek o videoyu paylaştı: Olay olacak görüntüler: Herkes Ali Yerlikaya'yı etiketledi, sosyal medya bunu konuşuyor

Ölüm tehdidi! Gazeteci Murat Ağırel, kendisine gönderilen videoyu sosyal medyadan paylaştı. Videoda maskeli bir kişinin, Ağırel'in öldürülmesi için bir vekil tarafından 'ihale' açıldığını ve 'botokslu başkan' olarak isimlendirdiği kişinin, bu işi üstlendiğini öne sürdü. Ağırel ise, "Her gün evimin önünde bekleyen, beni gözetleyen ve çöplerimi karıştıran kişiler, bu tehditlerin gerçekliğini gözler önüne seriyor" dedi. O video sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Haber 03-09-24 13:35

Bilezik, gerdanlık hayal oldu! Kuyumcular bile bu duruma şaşkın: Altın fiyatları arttı, iki yüzükle düğün yapıyorlar

Altın fiyatlarında yaşanan artış ve alım gücünde yaşanan düşüş kuyumcuları da endişelendirdi. Eskiden bilezikler, gerdanlık setleri alarak evlenecek çiftler şimdi iki yüzük ile düğünü tamamlıyorlar. Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Ali Yazıcı, "Bu yaz sezonu beklediğimiz satışların yüzde 10'unu bile yapamadık" diyerek duruma isyan etti.

Finans 03-09-24 10:36

Bakan Yerlikaya duyurdu! Paramotorlu teröristlerin kimlikleri belli oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'ta paramotorla saldırı hazırlığındayken etkisiz hale getirilen 4 teröristten birinin kırmızı, birinin de gri kategoride arandığının belirlendiğini duyurdu.

Haber 02-09-24 17:13

İki genç feci şekilde hayattan kopmuştu: Annelerinin feryadı yürekleri dağladı! O sürücüler ise serbest...

İzmit’te sürücüsünün kontrolünden çıkarak bir otomobille çarpışan cip, kaldırımda yürüyen gençlerin arasına daldı. Feci kazada Muhammed Ali Kraan (24) ve Ayberk Erkut (21) hayatını kaybetti. Ayberk Erkut'un yurt dışında 2 yıl tıp eğitimi aldığı fakat bu sene YKS'ye hazırlandığı öğrenildi. 2 genci hayattan koparan sürücüler ise serbest bırakıldı. Gençlerin acılı anneleri ise bu haberden sonra adeta yıkıldı...

Haber 01-09-24 17:34

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya duyurdu! 2 terörist etkisiz hale getirildi Hainlerin nefeslerini keseceğiz

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin'in Nusaybin ilçesi kırsalında Jandarma tarafından Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik gerçekleştirilen "GÜRZ-11" operasyonunda, 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı ise yaptığı açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 15 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Münbiç bölgesinde tespit edilen 2 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Haber 01-09-24 12:04

445 binden fazla araca ceza kesildi! Bakan Yerlikaya'dan 'hayati' uyarı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 22-29 Ağustos tarihleri arasında 2 milyon 365 bin 59 aracın denetlendiğini ve toplam 445 bin 375 araca-sürücüye işlem yapıldığını açıkladı.

Haber 01-09-24 08:16

Fenerbahçe'de Ali Koç, yaptığı transferlerle 6 yılda Aziz Yıldırım'ı solladı! 100. transferini yaparak tarihe geçti...

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, İtalyan ekibi Fiorentina'dan Sofyan Amrabat'ı kadrosuna katan sarı-lacivertliler, Ali Koç başkanlığı dönemindeki 100. transferini gerçekleştirdi. Daha önce 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım'ın bu sayıya ulaştığı yıl ise dikkat çekti.

Spor 31-08-24 16:56

Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 25 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında 8 İlde düzenlenen “Kuyu-21” operasyonlarında 18 ülke tarafından haklarında Interpol’ün Kırmızı Bülten ve Difüzyon Mesajı (Acil Yakalama Mesajı) ile aranma kaydı bulunan 25 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Haber 31-08-24 08:26

Bakan Yerlikaya duyurdu! Sosyal medyada hakaretler savuran şahıslar gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Burak Keleş'in ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden Oğuzhan Atsız'ın gözaltına alındığını duyurdu.

Haber 31-08-24 01:12

Terörle iltisaklı kişi ve kurumların mal varlığı donduruldu!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek imzasıyla Resmi Gazete'de yeni karar yayımlandı. Yayımlanan karara göre terörle iltisaklı çok sayıda kişi ve kurumun mal varlığı donduruldu.

Haber 31-08-24 00:49

Cuma namazından çıkan İmamoğlu'ndan Ali Erbaş'a 'hutbe' tepkisi: Atatürk'ün adı yok, Allah onu ıslah etsin

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda cuma hutbesinde Mustafa Kemal Atatürk'e yer verilmemesine tepki gösterdi. Cuma namazı çıkışında yanındakilerle konuşan İmamoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı eleştirerek "Hutbede Atatürk'ün adı yok. Bu insanlar 1912 ve 1922 yılları arasında on yıl savaştı. Diyanet İşleri Başkanı bu milletin milli ve manevi duygularını taşıyan bir insan değil. Allah onu ıslah etsin." dedi.

Haber 30-08-24 16:23

Zafer Bayramı’na özel gösterim! ‘’İstiklal uğruna istikbalinden vazgeçti’’

30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel, İzmir’in işgali sonrası yaptığı casusluk çalışmalarıyla Yunan ordusunun ilerleyişini yavaşlatan Jandarma Albay Mümin Aksoy’un belgeseli yapıldı. Jandarma Albay Mümin Aksoy hakkında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ''Milli Mücadele’nin gizli kahramanlarından biriydi Mümin Aksoy'' dedi.

Haber 30-08-24 13:22

Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un cezasına indirim

TFF Tahkim Kurulu, Göztepe maçında akredite edilmediği alanda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetici Burak Çağlan Kızılhan'ın para cezalarında indirime gitti.

Spor 29-08-24 17:56

Tarlada 1 lira markette 38 lira olunca isyan edip bedava dağıttı! Gelen çuval çuval götürdü: 600 bin lira zararım var

Çiftçiler fiyatlardan dolayı isyan etmeye devam ediyor. Bursa'da 30 dönüm tarlaya domates eken Ali İhsan Kardeş'in mahsulü tarlada kaldı. Ucuz fiyata vereceğine bedava vatandaşa vermeyi tercih eden çiftçi 600 bin lira zararı olduğunu belirtti. Tarlada 1 lira olan domatesin marketlerde 38 liraya satılması hem üreticiyi hem tüketiciyi isyan ettirdi.

Finans 29-08-24 11:38

Artvin'de Narkoçelik-36 operasyonu! 502 kilogram yakalandı...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Artvin'de düzenlenen "Narkoçelik-36" operasyonunda 502 kilogram esrar ele geçirildiğini, 2 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Haber 29-08-24 08:41

Tahkim Kurulundan çok konuşulacak karar! Göztepe-Fenerbahçe maçının faturasına indirim uygulandı! Bu kararın ardından sosyal medya fokur fokur kaynıyor...

Tahkim Kurulu, Göztepe'nin 2 maç seyircisiz oynama cezasının 1 maça düşürüldüğünü duyurdu. Ali Koç'a yapılan saldırının ardından alınan bu cezanın hafifletilmesi, Fenerbahçeli taraftarları bir hayli kızdırdı. Sosyal medyada TFF'ye tepki gösteren sarı-lacivertli taraftarlar, cezada indirim uygulanmasının yanlış olduğunu ifade ediyor.

Spor 28-08-24 19:29

Young Boys hezimetinin ardından Galatasaray'da deprem! Bilet ve karaborsa yolsuzluğu iddiası sonrası istifa... Dursun Özbek ve yönetimi alarm verdi

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'ne veda edilmesinin ardından büyük bir şok yaşanırken, Yönetim Kurulu üyelerinden Ali Yüce'nin istifası yönetimde büyük bir şaşkınlık yarattı. Ali Yüce, istifa kararını resmi olarak da açıkladı.

Spor 28-08-24 15:18

O Ses Türkiye'nin Pavarotti Hasan'ı son haliyle herkesi şaşırttı! 40 kilo verdi! Görenler tanıyamadı

Acun Ilıcalı'nın sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programlarından biri olan O Ses Türkiye'ye katılmasıyla hayatımıza giren Hasan Doğru güçlü sesi ve sempatik tavırları ile gönüllere taht kurmayı başarmıştı. Katıldığı sene şampiyon olan Hasan Doğru uzun zamandır ortalarda görünmüyor. Yıllar içindeki değişimiyle herkesi şaşırtan Hasan 40 kilo verdi.

Magazin 28-08-24 14:43

Mehmet Ali Erbil imam nikahını açıklamıştı! 40 yaş küçük sevgiliden ayrılık kararı

Mehmet Ali Erbil, 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'la katıldığı programda imam nikahı itirafıyla herkesi şaşırtmıştı. İtiraftan bir hafta sonra gelen ayrılık haberi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 28-08-24 09:46

ByLock kullananı da var FETÖ'den hapis cezası bulunanı da! 11 ilde operasyon: 20 kişi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre 11 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen “Kıskaç-25” operasyonları düzenlendi. Operasyonlarda 20 şüpheli yakalandı. Öte yandan İzmir merkezli 6 ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda ise 8 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 28-08-24 07:59

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan dikkat çeken 'Atatürk' mesajı!

Tüm yurtta Türk milletinin kahramanlığını ve bağımsızlık mücadelesini simgeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı yaklaşırken, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Daha önceki milli bayramlarda, anma mesajlarında ve Cuma hutbelerinde Atatürk'ü anmadığı gerekçesiyle eleştirilen Erbaş'ın '30 Ağustos' paylaşımı gündem oldu.

Haber 26-08-24 14:07

Sosyal medya onu konuşuyor! Özel'in önünü kesip sorunlarını anlatmışlardı... Çiftçi kadın o ismin eşi çıktı

Fıstık mitingi için Gaziantep’e gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in önü bir grup çiftçi tarafından kesilerek sorunlar dile getirildi. Ancak o anlara dair ortaya çıkan bir detay sosyal medyada gündem oldu. Çiftçilerin Özel'in önünü kestiği anlarda, traktörün üzerinde Özel’e sorunlar hakkında bilgi veren ve çiftçi diye tanıtılan kadının, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’ın eşi Aslıhan Doğan olduğu ortaya çıktı. Aslıhan Doğan, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Haber 26-08-24 09:59

Hizbullah Lideri Nasrallah'dan mesaj: Saldırının ertelenmesinin nedenlerinden biri ateşkes görüşmeleriydi

İsrail ile Hizbullah arasındaki gerilim sürüyor. Lübnan Hizbullahı'nın lideri Hasan Nasrallah’ın saat 18.00’de açıklama yaptı. Nasrallah, "Operasyonun adı Erbain operasyonu, hedefimiz İsrail'deki siviller ya da altyapı değildi askeri hedefleri vurmamız gerektiğine karar verdik" dedi.

Haber 25-08-24 18:34

Kağıttan Hayatlar' filmi tartışma yaratmıştı! Mahkemeden Çağatay Ulusoy'a müjdeli haber

Başrolünü Çağatay Ulusoy, Emir Ali Doğrul ve Ersin Arıcı'nın paylaştığı 'Kağıttan Hayatlar' Türk yapım drama filmi mahkemelik olmuştu. Mahkemeden Çağatay Ulusoy'a müjdeli haber geldi.

Magazin 25-08-24 11:12

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali tatil pozlarını peş peşe paylaştı! Beğeni yağdı

Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Dilek karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran ve büyük bir hayran kitlesi edinen Gülsim Ali son dönemde açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Son olarak Instagram yasağını 'detoks' olarak yorumlayan ünlü oyuncu bu açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu. Şimdilerde tatilde olan ünlü isim tatil karelerini peş peşe paylaştı.

Magazin 24-08-24 08:57

Bulaşmayacağı konusunda garanti yok Batı Nil virüsü nereden geliyor? Uzmanı uyardı: Beyin felci ve ölüm riski taşıyor!

Sağlık Bakanlığı'ndan gelen açıklamaya göre "Culex" türü sivrisineklerden bulaşan Batı Nil Virüsü 2024 yılında 6 kişide tespit edilmiş ve hastaların takip ve tedavilerine devam edildiği duyurulmuştu. Yapılan duyurunun ardından uzmanlardan uyarılar geliyor. Virüs enfekte olmuş kuşlardan sivrisineklere, oradan da insanlara geçiyor. Konuya dair konuşan Prof. Dr. Mehmet Ali Öktem, “Türkiye’nin batı illeri risk altında. Virüsü alan çoğu hasta grip gibi atlatıyor. Aşısı yok, sineklerden korunun” dedi.

Haber 24-08-24 08:40

İmamoğlu nikahı kıydı, Kılıçdaroğlu şahit oldu: 'Kavga' ve 'Barış' mesajı törene damga vurdu

CHP Tuzla eski İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla’nın oğlunun düğünü CHP'nin önemli isimlerini bir araya getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu nikahı kıyarken Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da şahit oldu. Törene ise Kılıçdaroğlu'nun mesajı damga vurdu

Haber 23-08-24 22:05

Ali Koç harekete geçti! 54 kişi hakkında suç duyurusu

Fenerbahçe Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda oynadıkları Göztepe maçında yaşanan olaylara ilişkin açıklamada bulundu. Fenerbahçe, 54 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Spor 23-08-24 20:26

Michy Batshuayi'nin Fenerbahçe'den neden ayrıldığı ortaya çıktı! Ali koç'la arasında yaşanan... Erden Timur araya girdi!

Fenerbahçe'de oyuna sonradan girerek attığı gollerle dikkat çeken ve sezon başında bedelsiz bir şekilde Galatasaray'a transfer olan Michy Batshuayi'nin, sarı-lacivertli ekipten ayrılma sebebine dair flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 23-08-24 12:59

'Ölümle tehdit etti' Antalya'da pes dedirten olay! 8 aylık hamile eşini böyle dolandırmış

Antalya’da 8 aylık hamile 31 yaşındaki Burcu A., 1 yıl önce evlendiği 30 yaşındaki Ali A.’nın kendisine şiddet uyguladığı ve ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle boşanma davası açarak, uzaklaştırma kararı aldırdı. Burcu A., bir süre sonra eşi için çektiği kredi ödenmediği gerekçesiyle yasal takibe girdiği ve hesabındaki paranın eşi tarafından başkalarına gönderildiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

Haber 23-08-24 08:28

Göztepe-Fenerbahçe maçının cezaları açıklandı! Ali Koç'a saldıran şahıs için infial yaratan karar!

Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta yaşanan olaylar sonrası PFDK cezaları açıklandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 504 bin TL para cezası verilirken, yine Ali Koç'a saldıran şahısa yalnızca 90 gün hak mahrumiyeti cezası verildi. Ömür boyu men cezası beklenen saldırıya ilişkin alınan bu karar sosyal medyada büyük tepki çekti.

Spor 22-08-24 20:20

Kayserispor'dan resmi açıklama geldi! ''Fenerbahçe bize transfer yasağı getirtti

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, kulübün gelirlerine temlik konulduğunu belirtti. Eski başkan Berna Gözbaşı’nın paylaşımına yönelik ise Çamlı, "Tweet atmayacaksınız, ’Ben Kayserispor’u tekrar yönetmeye talibim’ diyerek geleceksin ve ben de alnından öpüp teslim edeceğim" dedi. Basın toplantısında Ali Çamlı ile birlikte konuşan kulübün asbaşkanı Nurettin Açıkalın ise Mame Thiam transferinden dolayı Fenerbahçe'nin kendilerine transfer yasağı getirdiğini söyledi.

Spor 22-08-24 18:30

Fenerbahçe'de dikkat çeken transfer tablosu! Ali Koç'un en zorlu dönemi...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jose Mourinho ve Sportif Direktör Mario Branco yönetiminde kadro güçlendirme çalışmaları son sürat devam ediyor. Önemli transferlere imza atan kanaryanın satışta aynı başarıyı gösterememesi dikkatleri çekti.

Spor 21-08-24 21:04

Son dakika: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Burak Kızılhan ve saldırgan Fatih Özkan PFDK'ya sevk edildi

Son dakika haberi: Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında oynanan olaylı Fenerbahçe-Göztepe maçının ardından Türkiye Futbol Federasyonu, PFDK sevklerini açıkladı. Stadyumda saldırıya uğrayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Sekreter Burak Kızılhan 'talimatlara aykırı hareket' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Ali Koç'a arkadan saldıran Göztepe kulüp görevlisi Fatih Özkan da 'saldırı' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Spor 20-08-24 19:41

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan transfer açıklaması!

Beşiktaş Kulübü ile Nesine arasındaki sponsorluk anlaşmasının yenilenmesine ilişkin imza töreni düzenlendi. Tüpraş Stadı'nda gerçekleştirilen törene siyah-beyazlı kulübün başkanı Hasan Arat katıldı. Düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş gündemine dair Transfer açıklaması yapıldı.

Spor 20-08-24 17:59

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nu ziyaret etti

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na ziyarette bulundu.

Spor 20-08-24 16:56