Hasan Nasrallah Haberleri

İsrail'in Nasrallah'ı öldürmesi üzerine İran'dan yeni hamle! Hamaney güvenli bölgeye götürülüyor

İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonunun İsrail'in bölgedeki saldırganlığını ele almak üzere toplandı. Ayrıca Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın İsrail tarafından öldürülmesi üzerine İran dini lideri Hamaney güvenli bölgeye götürüldü. İsrail ise yaptığı son dakika açıklamasında "Gerilimin genişlemesine hazırız" dedi. Öte yandan Lübnanlı bir yetkili ise İsrail'in Beyrut'taki havalimanının kulesini hacklediğini ve İran'ın sivil uçağını düşürmekle tehdit ettiğini iddia etti.

Haber 2024-09-28 12:19:55

Hizbullah'ın yeraltındaki kalesi vurulmuştu! İsrail ordusundan açıklama: Hasan Nasrallah öldürüldü!

İsrail'den yine tüm dünyayı tedirgin edecek suikast hamlesi geldi. Geçtiğimiz gün Lübnan'da başlattığı kanlı saldırılarını sürdüren İsrail ordusu bu kez Beyrut'ta Hizbullah'ın kalesini hedef aldı. İsrail ordusunun son dakika olarak yaptığı açıklamada söz konusu saldırılarda Hizbullah lideri Hasan Nasrallah öldürüldü. Hizbullah cephesinden ise konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Haber 2024-09-28 09:14:16

Netanyahu saldırıyı böyle onayladı! Hizbullah lideri Nasrallah öldü mü? Açıklama saatler sonra geldi

İsrail bir kez daha Lübnan'ı hedef aldı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulundaki konuşmasının hemen ardından Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta çok sayıda patlama sesi duyuldu. Saldırıda Hizbullah lideri Nasrallah'ın hedef alındığı öne sürüldü. Gerçekleşen saldırı sonrasında Neyanyahu'nun BM'deki basın toplantısını terk ettiği belirtildi. Nasrallah ile ilgili açıklama saatler sonra geldi.

Haber 2024-09-28 00:58:09

Müteahhidlere ceza yağdı! 156 kişinin ölümüne sebep olmuşlardı

Adana'da, 6 Şubat 2023'teki depremde 96 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidi Hasan Alpargün, 62 kez müebbet ve 865 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Alpargün KKTC'ye kaçmıştı. Depremlerde Diyarbakır'daki Yoldaş Apartmanı'nda yaşayan 60 kişi de ölmüştü. Binanın 75 yaşındaki müteahhidi Sadullah Yoldaş 16 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 2024-09-27 14:05:54

AK Parti'den Düzce'de Şengüloğlu ile devam kararı: İlk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz

AK Parti Düzce'de İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ile 'yola devam' dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Düzce'de 8. Olağan Kongreye Hasan Şengüloğlu ile hazırlanacaklarını açıkladı.

Haber 24-09-24 16:25

'Azıcık alttan azıcık üstten' şarkısını duyunca kendini tutamadı... Bir anda sahneye çıkıp çılgınca dans etti! Derya Uluğ konserindeki zabıta şovu gündem oldu

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı'nda sahne aldı. Sevenlerine eğlenceli anlar yaşatan Uluğ'un konserinde zabıta kıyafetiyle dans eden Hasan Ur'un dans şovu kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Konserdeki bu anları herkes şaşkınlıkla izledi.

Magazin 24-09-24 12:15

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan çarpıcı açıklamalar! ''Bazı şeyleri söylemeye utanıyoruz

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, siyah-beyazlıların ayağa kalktığını ve hedefe doğru koştuğunu belirterek, Beşiktaş’ın artık doğru insanların elinde olduğunu söyledi.

Spor 21-09-24 15:30

Orta Doğu kaynıyor! İsrail'in Beyrut'a saldırısının bilançosu ağırlaştı: 3'ü çocuk, 31 ölü...

Orta Doğu'da tansiyon tavan yaptı. İsrail ile Hizbullah arasındaki gerilim artık yerini çatışmalara bıraktı. Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın "Bu bir savaş ilanıdır" açıklamasının ardından İsrail dün Lübnan'ın başkenti Beyrut'a saldırı düzenlemişti. Lübnan Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İsrail'in saldırısında 3'ü çocuk, 7'si kadın 31 kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı. Ayrıca İsrail Gazze'de de yerinden edilmişlerin yaşadığı bir okulu bombaladı. Saldırıda çok sayıda kişi öldü.

Haber 21-09-24 12:23

Hizbullah ile İsrail arasında peş peşe misillemeler! Hizbullah'ın üst düzey komutanı öldürüldü

Orta Doğu'da tansiyon tavan yaptı. Hizbullah lideri Hasan Nasrallah "Bu bir savaş ilanıdır" açıklamasında bulunduktan sonra Hizbullah bugün İsrail'e 7 ayrı saldırı düzenlediğini duyurdu. Saldırı sonrası ilk görüntüler geldi. Saatler sonra ise İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'u vurdu. Saldırıda 14 kişinin öldüğü 66 kişinin ise yaralandığı belirtildi.Hizbullah, İsrail'in Beyrut'a düzenlediği saldırıda üst düzey komutanlarından İbrahim Akil'in öldüğünü duyurdu

Haber 20-09-24 15:03

Hizbullah 'Bu bir savaş ilanıdır' diyerek resti çekti! İsrail saatler sonra Lübnan'a saldırdı: Bu yılın en yoğun bombardımanı

İsrail ile Lübnan arasındaki gerilim artmaya devam ediyor. Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın 'Bu bir savaş ilanıdır' açıklamasının ardından dünya nefesini tuttu, bölgeden gelecek yeni gelişmelere kilitlendi. Nasrallah'ın bu açıklaması sonrası İsrail ise Lübnan'a büyük bir bombardıman başlattı. ABD medyasının 'bu yılın en yoğun bombardımanı' olarak ifade ettiği İsrail saldırıları sonrası ateşkes ihtimalinin de zorlaştığı bildiriliyor.

Haber 20-09-24 10:13

İsrail'den Hizbullah'a yeni saldırı! Nasrallah'tan ilk açıklama: 'Bu bir savaş ilanıdır'

İsrail'in Lübnan'daki Hizbullah hedeflerine yönelik saldırıları devam ediyor. Lübnan'da yeni Hizbullah hedeflerinin vurulduğu açıklanırken İsrail Ordusu, "Kuzey bölgesine dair planlarımız onaylandı" dedi. Saldırılar sonrasında açıklama yapan Hizbullah lideri Nasrallah, "İsrail kırmızı çizgilerini aştı, yanıt vereceğiz" dedi. Öte yandan saldırılarda 2 İsrail askeri hayatını kaybetti.

Haber 19-09-24 17:05

Hasan Can Kaya'nın acı günü! Ünlü komedyen çok sevdiği halasına böyle veda etti

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya halasını kaybetmenin acısıyla sarsıldı. Kaya, Instagram hesabından paylaştığı gönderisi ile halasına veda etti.

Magazin 17-09-24 20:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş Jimnastik Kulübü heyetini kabulünde konuştu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 yılı Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa'yı kazanan Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleri ve sporcularını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Spor 11-09-24 22:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş Jimnastik Kulübü heyetini Külliyesi'nde kabul etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 yılı Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa'yı kazanan Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleri ve sporcularını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Spor 11-09-24 19:24

Lise müdürü evde ölü bulundu! Babasının hareketsiz yattığını gören oğlu telefona sarıldı

Denizli'de görev yapan lise müdürü Hasan Efe evinde ölü bulundu. Oğlunun babasının hareketsiz yattığını görmesi üzerine belirlenen olayda Efe'nin kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Haber 09-09-24 07:40

Kalp krizi geçiren genç antrenörün ani ölümü sevenlerini yasa boğdu

Gümüşhaneli 30 yaşındaki badminton antrenörü Hasan Hüseyin Boşnak, genç yaşta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. İnsanları spora teşvik ve sağlıklı bir yaşama yönlendirmek için birçok çalışmaya imza atan genç antrenörün ani ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Spor 06-09-24 15:23

O Ses Türkiye'nin Pavarotti Hasan'ı son haliyle herkesi şaşırttı! 40 kilo verdi! Görenler tanıyamadı

Acun Ilıcalı'nın sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programlarından biri olan O Ses Türkiye'ye katılmasıyla hayatımıza giren Hasan Doğru güçlü sesi ve sempatik tavırları ile gönüllere taht kurmayı başarmıştı. Katıldığı sene şampiyon olan Hasan Doğru uzun zamandır ortalarda görünmüyor. Yıllar içindeki değişimiyle herkesi şaşırtan Hasan 40 kilo verdi.

Magazin 28-08-24 14:43

Hizbullah Lideri Nasrallah'dan mesaj: Saldırının ertelenmesinin nedenlerinden biri ateşkes görüşmeleriydi

İsrail ile Hizbullah arasındaki gerilim sürüyor. Lübnan Hizbullahı'nın lideri Hasan Nasrallah’ın saat 18.00’de açıklama yaptı. Nasrallah, "Operasyonun adı Erbain operasyonu, hedefimiz İsrail'deki siviller ya da altyapı değildi askeri hedefleri vurmamız gerektiğine karar verdik" dedi.

Haber 25-08-24 18:34

İmamoğlu nikahı kıydı, Kılıçdaroğlu şahit oldu: 'Kavga' ve 'Barış' mesajı törene damga vurdu

CHP Tuzla eski İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla’nın oğlunun düğünü CHP'nin önemli isimlerini bir araya getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu nikahı kıyarken Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da şahit oldu. Törene ise Kılıçdaroğlu'nun mesajı damga vurdu

Haber 23-08-24 22:05

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan transfer açıklaması!

Beşiktaş Kulübü ile Nesine arasındaki sponsorluk anlaşmasının yenilenmesine ilişkin imza töreni düzenlendi. Tüpraş Stadı'nda gerçekleştirilen törene siyah-beyazlı kulübün başkanı Hasan Arat katıldı. Düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş gündemine dair Transfer açıklaması yapıldı.

Spor 20-08-24 17:59

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nu ziyaret etti

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na ziyarette bulundu.

Spor 20-08-24 16:56

Düğünde karşılaşınca silahını çekip vurdu! Sosyal medya atışması kanlı bitti: Eski Serik Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı gözaltına alındı

Önceki dönem Serik Belediye Meclis Üyesi Hasan Ali Tuncer ile Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Yıldırım arasında sosyal medyada başlayan tartışma düğün salonunda kanlı sonuçlandı. Yıldırım, düğünde karşılaştığı Tuncer'i silahını çekip vurdu. Hasan Ali Tuncer hayatını kaybetti.

Haber 20-08-24 09:59

Oytun Erbaş 'Savaş, virüs, salgın kapıda' dedi ve tarih vererek kehanetlerini sıraladı! Hasan Can'ın 'kolpa' sözleri hatırlatılınca kendini tutamadı! Bomba sözler

Televizyon ekranlarındaki açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Oytun Erbaş bu kez Taner Çağlı'nın YouTube programındaki açıklamalarıyla dikkat çekti. 'Savaş, virüs, salgın kapıda' diyerek tarih bile veren Erbaş'a ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın kendisine 'kolpa' sözleri hatırlatılınca kendini de tutamadı.

Magazin 16-08-24 11:42

Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi'ne nasıl gidilir? Ihlara Vadisi yol tarifi

Ihlara Vadisi'nin kökeni, asırlar öncesine dayanan doğal bir oluşum sürecine dayanır. Vadi, Hasan Dağı'nda gerçekleşen büyük bir volkanik patlamanın ardından oluşan devasa bir çöküntü ile şekillenmiştir. Bu doğal süreç, zamanla Melendiz Çayı'nın akıntıları ve aşındırmalarıyla birleşerek vadinin 120 metre derinliğinde devasa bir kanyon haline gelmesine yol açmıştır. Peki, Ihlara Vadisi'ne nasıl gidilir?

Haber 13-08-24 18:24

Beşiktaş eski Asbaşkanı Emre Kocadağ'dan Hasan Arat'a destek mesajı! Henüz bir senesini bile doldurmadılar... Yönetim büyük emek veriyor, kenetlenip birlik olalım

Beşiktaş eski Asbaşkanı Emre Kocadağ yeni sezon öncesi açıklamalarda bulunarak Hasan Arat ve yönetimine destek çağrısında bulundu. Yeni yönetimin sosyal medya tarafından yıpratıldığını ifade eden Emre Kocadağ, bu duruma fırsat vermeden birlik ve beraberlik olunması mesajını paylaştı.

Spor 10-08-24 12:53

Beşiktaş'tan transfer açıklaması geldi!

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nı takip eden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yeni sezon değerlendirmesinde bulundu. Başkan Arat, şampiyonluk hedeflerine ulaşacaklarına inandığını aktardı. Arat, 3 transfer daha planladıklarını ve gelecek gidecek isimlerin aşağı yukarı belli olduğunu belirtti.

Spor 10-08-24 12:23

Son dakika | Instagram için AK Parti'den pozitif mesaj: Kısa sürede açılacağını düşünüyorum!

Son dakika haberi: Türkiye "Instagram açılacak mı, Instagram yasağı ne zaman kalkacak?" sorularının yanıtını arıyor. Instagram'ın akıbetiyle ilgili sis perdesini ortadan kaldıracak açıklama AK Parti'den geldi. Devam eden görüşmelerle ilgili konuşan Hasan Yalçın "Kısa sürede açılacağını" düşünüyorum diye konuştu.

Haber 07-08-24 15:42

İran olsun olmasın, İsrail'e her halükarda saldıracaklar! Nasrallah için ölüm fermanı... Cevabımız güçlü ve etkili olacak

İsrail'in dört bir yana saldırıp kafa tutması Hizbullah'ı çileden çıkarttı. Hizbullah'ın üst düzey komutanlarından Fuad Şükür de Hamas lideri İsmail Haniye gibi suikastla öldürülmüştü. Hizbullah lideri Nasrallah'ın dünkü konuşmasına kısa süre kala İsrail jetlerinin Beyrut semalarında uçuş yapması da tansiyona tuz biber ekti. Nasrallah konuşmasında İsrail'e İran'ın desteği olsun olmasın yine de saldıracaklarını bildirdi. İsrail'de ise şimdi de Nasrallah'ın öldürülmesi konuşuluyor.

Haber 07-08-24 08:45

Tansiyon yükseldi, görüntüler sosyal medyada paylaşıldı! İsrail jetleri orada görüldü

Orta Doğu'da tansiyon yükseldi. Hizbullah'ın saldırıları sonrasında İsrail jetleri, Beyrut semalarında alçak uçuş yapıp ses duvarını aşarak sonik patlama gerçekleştirdi. Uçakların Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'ın konuşması öncesinde uçuş yapması dikkat çekti.

Haber 06-08-24 17:35

Araba içinde unuttuğunuz o eşyalara dikkat: Otomobil kül olabilir

Diyarbakır’da uzun yıllardır oto tamirciliği yapan Hasan Balta, yaz aylarında araç içinde parfüm ve çakmak gibi patlayıcı maddelerin bırakılmasının ciddi tehlikeler oluşturabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Haber 02-08-24 14:50

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat bir transferi daha açıkladı! Lisansı çıkacak

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Galatasaray karşısında Süper Kupa’yı kazanarak güzel bir sezon başlangıcı yapmak istediklerini söyledi. Arat ayrıca yaptığı açıklamada bir transferi daha bitirdiklerini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 02-08-24 12:16

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah Kırmızı çizgiyi aştılar deyip açıkladı: 'İsrail bunun nereden geleceğini bilmiyor'

Nasrallah'ın üst düzey danışmanlarından Shukr için cenaze töreni düzenlendi. Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, Salı günü Beyrut'a düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden üst düzey danışmanlarından Fuad Shukr'un cenazesinde yaptığı açıklamada, “İsrailliler şu anda mutlu olsalar da kırmızı çizgiyi aştılar. Gazze'yi destekleyen tüm cephelerden intikam beklesinler” dedi.

Haber 01-08-24 21:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Türkiye ile Somali ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Haber 29-07-24 21:48

TFF'den istifa eden Bayram Saral için ilk açıklama geldi!

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan kura çekimin ardından TFF yönetim kurulu üyesi Mecnun Otyakmaz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Otyakmaz açıklamasında Bayram Saral'ın istifasına yönelik de konuştu. İşte o sözler...

Spor 24-07-24 16:05

Yunan adalarında yemek yiyenleri hedef alan Ersan Şen'e tepki yağıyor: Gelin Çeşme'ye, kazığı yiyince soluğu Barselona'da alırsınız

Sosyal medya Yunan adaları çıkışı üzerine hukukçu ve avukat Prof. Ersan Şen'i topa tutuyor. Yunan adalarına kapıda vize uygulamasının başlamasıyla adalardaki yemek fiyatları Türkiye ile karşılaştırılmaya başlamıştı. Şen, "Yorgo'da yemek yemenin cari açık olarak döneceğini ve adaların silahlandırılmasına katkı sağlayacağını" savununca tepkiler gecikmedi. Şen'in "Hasan Usta" tespitine kullanıcıların birçoğu katılmadı.

Haber 21-07-24 09:37

SON DAKİKA: Süper Lig'de ilk düdük çalıyor! 2024-2025 sezonu fikstürü belli oldu... İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın derbi tarihleri

Son dakika... Süper Lig'de yeni sezonun perdesi 9 Ağustos'ta çalacak ilk düdük ile açılıyor. Sezonun başlamasına kısa bir süre kala Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyonla sezonun fikstürü de belli oldu. İşte detaylar...

Spor 11-07-24 14:20

Savaş çanları çalıyor! İsrail uçakları Beyrut'ta alçak uçuş gerçekleştirdi

Orta Doğu'da tansiyon İsrail'in Lübnan'a saldırı hazırlığı yapması sonrasında yükselmişti. İsrail ordusuna ait savaş uçakları, Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Hasan Nasrallah konuşma yaptığı sırada Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta alçak uçuş yaptı. Uçaklar ses hızını aşarak sonik patlamaya neden oldu.

Haber 10-07-24 17:11

Hasan Can Kaya'nın eski sevgilisi evlendi! Sultan San'ı Güldür Güldür ekibi yalnız bırakmadı

'Konuşanlar' ile adından söz ettiren Hasan Can Kaya'nın bir dönem birlikte olduğu yönetmen Sultan San evlendi. Başarılı yönetmeni Güldür Güldür ekibi bu güzel gününde yalnız bırakmadı.

Magazin 08-07-24 14:08

Köpek saldırısına uğrayan çocuk yerde kanlar içinde bulundu! Durumu kritik!

Adana'nın Seyhan ilçesinde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki Abbas Casim, ağır yaralandı. Küçük çocuğun babası Hasan Casim (27), oğlu Abbas'ı yerde baygın halde yatarken buldu. Hastaneye kaldırılan çocuğun durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Haber 08-07-24 12:37

Silahlı çatışmanın ortasında kaldı, kurşunların hedefi oldu! Balkonda oturan kadın elinden yaralandı

Adana'da alışveriş sonrası marketten çıkan Hasan İplikçi, caddede iki kişi arasında çıkan silahlı çatışmanın ortasında kaldı. Kurşunların isabet ettiği İplikçi, ağır yaralı halde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, çatışma sırasında evinin balkonunda oturan Necla E. ise elinden yaralandı.

Haber 05-07-24 00:02

Mahkeme başkanını kızdırdı, gazetecilere kafa salladı! Sinan Ateş cinayeti duruşmasında anlattı: '10 kişiyi vurduk'

Sinan Ateş suikastının azmettiricisi olarak yargılanan Doğukan Çep, duruşma sırasında mahkeme başkanını kızdırdı. Daha önce Hasan Ferit Gedik'in öldürüldüğü olaylarda 10 kişiyi vurduğunu söyleyen Çep'e mahkeme başkanı "Ne anlatıyorsun sen?" diyerek tepki gösterdi. Sinan Ateş'le aralarında geçtiğini iddia eden olayları da anlatan Çep, gazetecilere ise tehditvari bir şekilde kafa salladı.

Haber 01-07-24 13:39

Borcu yoktur yazısı almaya gitti, hayatının şokunu yaşadı! Herkesin başına gelebilir...

Kastamonu'da bir işadamı, "Borcu yoktur" yazısı almak isteyince başına gelmeyen kalmadı. İşadamı muhasebecisi tarafından 2 milyon TL dolandırıldığını öğrendi. Aynı muhasebecinin civardaki iş adamlarını 18 milyon TL'ye yakın dolandırdığı iddia ediliyor.İş adamı Hasan Kurt,"14 yıldır muhasebecimiz olduğu için kendisine güvendik ve kontrol etmedik fakat bunun bedelini de çok ağır ödedik" açıklamasını yaptı.

Finans 26-06-24 12:41

Manisa Soma'daki deprem sonrası iki fay uyarısı! Uzman isimler o detayı açıkladı: 9 büyüklüğünde...

Manisa'nın Soma ilçesinde dün gece saatlerinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem panik yarattı. Bazı vatandaşları uykusundan uyandıran deprem sonrası uzman isimlerden dikkat çeken açıklamalar geldi. Prof. Dr. Hasan Sözbilir, bir fayın kırılmasından kaynaklanmış olabileceğini belirterek iki faya dikkat çekti. Bölgede daha önce de 9 şiddetinde deprem olduğunun altını çizen uzmanlar, "Manisa çevresinde de daha önceleri çok yıkıcı depremler oldu" ifadelerini kullandı.

Haber 25-06-24 14:50

Konuşanlar'a Survivor Hanzade sevgilisi ile katılınca Hasan Can Kaya kendini tutamadı... İkiliyle ilgili söyledikleri olay oldu! Profil şey gibi değil mi?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının her sahnesi çok konuşuluyor. Programın sezon finali bölümü olay oldu. Programa Survivor Hanzade sevgilisi Kemal ile birlikte katıldı. Hasan Can ikiliye sorduğu sorularla ve söylediği sözlerle gündem oldu.

Magazin 22-06-24 16:10

Burcu Kıratlı “Aşk Sokakta” filmi ile ekranlara dönüyor! Didim'de çekilecek filmin konusu ise...

Yönetmen ve yapımcı Hasan Doğan, “Kuşaklılar” filminin ardından yeni film projesi “Aşk Sokakta”yı çekecek. Filmin oyuncu kadrosuna özel hayatı ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Burcu Kıratlı dahil oldu.

Magazin 22-06-24 12:30

Şanlıurfa'da acı tablo! Vali Şıldak: Şu ana kadar 12'si çocuk 17 kişi boğularak öldü!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kent genelinde bu yıl sulama kanalı ve göletlerde 17 kişinin boğulduğunu belirterek, "Sulama kanalları, barajlar ve göletler yüzmek ve serinlemek için uygun değildir. Buralarda suya girilmesi yasaklanmıştır ve son derece tehlikelidir" uyarısında bulundu. Boğulan 17 kişiden 12'sinin çocuk olduğu öğrenildi.

Haber 20-06-24 11:33

İbrahim Tatlıses Bunlar bana kötülük etmişlerdi diyerek paylaştı! Sosyal medya yıkıldı

Hem özel hayatı hem de paylaşımlarıyla yıllardır gündemden düşmeyen İbrahim Tatlıses, kendisine kötülükleri dokunan üç arkadaşıyla fotoğrafını yayınlayarak; "Bu üç Hasan bana kötülük etti. Bu bayramı göremediler" deyince yorumları gecikmedi.

Magazin 17-06-24 07:20

SEDEF Başkanı Hasan Topaloğlu: Gazze'de bu yıl mezun yok

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da Türk girişimciler tarafından 2004'te kurulan Uluslararası Saraybosna Üniversitesinden (IUS) mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi. Eğitimlerini tamamlayan 16 ayrı ülkeden 218 öğrenci için üniversite kampüsünde mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Saraybosna Eğitim Geliştirme Vakfı (SEDEF) Başkanı Hasan Topaloğlu, "Ne hazindir ki Gazze'de bu yıl mezun yok. Elbette herkese bu acıyı yaşatanlar da yok olacaklardır." ifadelerini kullandı.

Haber 15-06-24 11:22

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst imzayı attı!

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst imzayı attı. Kulüp Başkanı Hasan Arat'ın katılımıyla düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Spor 14-06-24 11:06