Hatay Bayram Namazi Haberleri

16 vali de paylaşım yaptı! Tepki çeken Rahmi Doğan bir noktada onlardan ayrıldı: Sosyal medyada dikkat çeken detay

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla dün gece Resmi Gazete’de 16 ilin valisi birden değişti. Deprem öncesi ve sonrası gerekli önlemleri almadığı ve görevini kötüyü kullandığı gerekçesiyle hakkında suç duyurusu yapılan eski Hatay Valisi Rahmi Doğan, Sakarya Valisi olarak atandı. Ayrıca Doğan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımını yorumlara kapatması dikkatlerden kaçmadı.

Haber 2024-09-19 12:43:54

Fed faiz kararı ile altın fiyatları uçtu! 'Hedefimiz' diyerek yeni rakamı açıkladılar (19 Eylül güncel gram altın, çeyrek altın fiyatları)

Gram altın fiyatı Fed faiz kararı ile yatırımcısına bayram ettirdi. Ons altın fiyatı tarihi zirvesini yenilerken, buradan destek bulan altın gram fiyatı rekor kırdı. Peki Fed faiz kararının ardından 19 Eylül Perşembe Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte güncel altın grafiği ile ekonomistlerin altın fiyatı tahminleri...

Finans 2024-09-19 08:02:30

16 vali birden değişti! İçlerinde en çok o isim dikkat çekti... Deprem döneminin tepki çeken Valisi Rahmi Doğan'a ödül gibi atama

Resmi Gazete'de gece yarısı yayımlanan karara göre 16 ilin valisi değişti. Listede en dikkat çeken isim Sakarya'ya atanan Rahmi Doğan oldu. Doğan, 6 Şubat depremlerinde Hatay Valisiyken depremin 37. gününde AK Parti'den milletvekili olmak için görevinden istifa etmişti. Karar kamuoyunda tepki çekince AK Parti Doğan'ı aday göstermemişti. 1,5 yılın ardından Doğan yeniden vali olarak döndü.

Haber 2024-09-19 00:16:02

Ülkemizin en kalabalık 7. şehrinde ağır deprem riski! Son depremleri bilen Naci Görür açık açık uyardı

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yaralarını sarmaya devam ederken bir yandan da ülkemizin dört bir yanında farklı farklı şehirlerde depremler yaşanıyor. En çok Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ı vuran depremleri daha önceden tahmin eden Prof. Dr. Naci Görür bu kez de en kalabalık 7. ilimiz için uyarılarda bulundu.

Haber 2024-09-17 12:56:05

2025'te 14 gün yerine 45 gün tatil yapabilirsiniz! İşte tüm çalışanları ilgilendiren o izin yöntemi

Çalışanlar şimdiden resmi tatilleri, bayramları ve yıllık izinlerini hesaba katarak ne kadar tatil yapabileceğini hesaplamaya başladı. 2025 yılında resmi ve dini tatillerin toplamı (arefe günleri hariç) 14 gün olacak. 2025'te bayram tatillerinin hafta sonuna, resmi tatillerin de hafta sonuna denk gelmesi sebebiyle alışılan uzun tatilleri kapsamıyor olsa da tatil planı yapmak isteyenler için hala imkan var. İşte kalem kalem hesaplandığında çalışanların kullanabileceği izinler...

Finans 16-09-24 10:04

Emre Mor için resmi açıklama geldi! Hatay, Sivas, Eyüp derken herkes ters köşe oldu! Fenerbahçe Emre Mor'un sözleşmesini 2026'ya kadar uzattı

Fenerbahçe'de takımda kalıp kalmayacağı merak edilen isimlerden Emre Mor için Sarı-Lacivertliler'den resmi açıklama geldi. İsmi birçok kulüple anılan Mor için kulüpten yapılan açıklamada sözleşmesinin 2026 yılına kadar uzatıldığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 13-09-24 23:09

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem... Hatay, Adana, Mersin ve Gaziantep'te de hissedildi

Son dakika deprem haberi: AFAD, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. Deprem, Adana, Hatay, Gaziantep, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Kilis ve Şanlıurfa gibi illerde de hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmadığı, saha tarama çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Öte yandan sarsıntının ardından bazı vatandaşların ev ve iş yerlerinden açık alana çıktıkları görüldü.

Haber 07-09-24 09:41

Kaş'taki ocakbaşının rahatlığı olay oldu! Olumsuz yorumlara verdiği yanıtları gören inanamadı: Kendinize saygınız varsa buraya gelmeyin!

Kaş'taki bulunan Hatay Ocakbaşı isimli kebapçı bir anda gündem oldu. Lezzeti ve hizmetiyle kullanıcılar tarafından şikayet yağmuruna tutulan ve Google puanı sadece 1.2 olan kebapçının, gelen olumsuz yorumlara verdiği yanıtlar ise herkesi şaşırtıyor. Bazı kullanıcılar verilen yanıtları komik bulurken, bazı kullanıcılar ise kebapçıyı ciddiyetsiz olmakla ve insanlarla dalga geçmekle suçladı. İşte sosyal medyanın konuştuğu o yanıtlar...

Haber 05-09-24 07:47

Bina sakinlerinin yüreğini hoplatan olay onu bayram ettirdi! Söyledikleri herkesi güldürdü: Umurumda değil, artık patron benim

İstanbul'un Kartal ilçesinde oturduğu apartmanda balkon çöken bina sakininin açıklamaları duyanları şaşırttı. Gece yarısı büyük bir gürültüyle çöken balkon sonrası apartman sakinleri paniğe kapılırken 48 yıldır binada oturan Erol Altan hiç oralı olmadı. Altan, "Daha da güzel oldu bu olay, ortalık sakinleşti. Sabah işe gidenler çok gürültü yapıyorlardı. Şimdi kimse yok binada, patron benim" derken duyduğu memnuniyet yüzüne de yansıdı.

Haber 28-08-24 14:52

Bankalar faizsiz kredi rakamlarını güncellemeye başladı! 50 bin TL'yi buldu...

Kredi faizlerinin artması, kredi kartlarındaki faiz oranlarının yükselmesi ve taksit seçeneğine getirilen kısıtlamalar sonrası vatandaş farklı finansman yöntemlerine yönelmişti. Vatandaşların ilgisinin azalması sonrası bankalarda müşterilerine yüzde 0 faiz ile kredi avantajı sunmaya başladı. Vatandaş bu seçeneğin ayrıntılarını merak ederken Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram konu ile ilgili açıklama yaptı.

Finans 28-08-24 11:53

Emekli ikramiyesi nedir, kimlere verilir? Emekli ikramiyesi hesaplama

Emekli ikramiyesini hesaplamak isteyenler kıdem yılı, aylık tarihi ve ek gösterge gibi çeşitli verileri net olarak bilmelidir. Bu verilerin dikkate alınması sonucunda uzun süreli çalışma hayatının sonuna gelen bir kişiye ödenen emekli ikramiyesinin hangi koşullar çerçevesinde alındığı ise ilgili kanuna göre açıklanabilir. Bunun yanı sıra genellikle söz edilen ödemeyle karıştırılan emekli bayram ikramiyesi ise ayrı bir başlık altında ele alınmalıdır.

Finans 27-08-24 15:55

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Suriye'de 5.2 büyüklüğünde deprem... Hatay ve Gaziantep'te de hissedildi

Son dakika deprem haberi: Suriye'de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kilis'te de hissedildi.

Haber 16-08-24 13:27

Şıhıl mahşi tarifi: Şıhıl mahşi nasıl yapılır?

Türk mutfağı denince akla ilk gelenlerden biri de Hatay’ın enfes sofralarıdır. Dünya çapında ünlü olan Hatay mutfağı ve bu mutfağa özgü çeşitli yemekler ve tatlılar hem yerli hem yabancı turistlerin de favorisidir. İşte bu mutfaktan evinizde yapabileceğiniz enfes bir tarif: Şıhıl mahşi tarifi...

Yemek 14-08-24 15:28

Amasra nerede? Amasra'ya nasıl gidilir? Amasra yol tarifi

Amasra, huzur dolu atmosferiyle özellikle hafta sonu kaçamakları ve bayram tatilleri için mükemmel bir tercih sunar. Bu küçük ama büyüleyici ilçede, ziyaretçilerin keyifli vakit geçirebileceği pek çok güzel mekân bulunur. Ormanlarla çevrili ve deniz kenarında konumlanmış olan Amasra, doğayla iç içe huzurlu bir sığınak arayanlar için adeta bir cennet niteliğindedir. Peki, Amasra'ya nasıl gidilir?

Haber 13-08-24 17:46

Deprem üzerine Naci Görür'den Hatay açıklaması! Bekliyorduk diyerek paylaştı: Endişelenmeyin

Suriye'de meydana gelen deprem başta Hatay olmak üzere Türkiye'deki birçok ildeki vatandaşları da tedirgin etti. Depremle ilgili açıklamaları merakla takip edilen Prof. Dr. Naci Görür'den "Endişe etmeyin" açıklaması geldi. Görür, "Ölü Deniz Fayı üzerinde Hatay civarında afete varabilecek bir hareket beklemiyoruz" dedi.

Haber 13-08-24 01:43

Son dakika | Hatay gece yarısı depremle sallandı! Suriye merkez üslü sarsıntı Adana, Gaziantep ve Şanlıurfa'dan da hissedildi

Son dakika deprem haberi: Suriye'de 5,2 büyüklüğünde deprem oldu. Sarsıntı özellikle Hatay'da şiddetli şekilde hissedildi. Depremin ayrıca Şanlıurfa, Adana, Adıyaman, Gaziantep, Kilis ve Osmaniye'de de hissedildiği öğrenildi. Yayladağı merkezine AFAD ekibi yönlendirildi.

Haber 13-08-24 00:10

Zaha İngiltere yolcusu! Galatasaray'ın yeni kanat forvetini Felipe Melo gönderiyor!

Sezona 5-0'lık Beşiktaş mağlubiyetiyle başlayan Galatasaray'da, Hatayspor galibiyeti bir nebze olsa da moralleri düzeltti. Batshuayi'nin golüyle Hatay engelini geçen Galatasaray'da, Leicester City'ye transfer olan Zaha'nın alternatifi de belirlendi. Brezilya ekibi Fluminense forması giyen Jhon Arias, Galatasaray'a önerildi.

Spor 12-08-24 16:24

Galatasaray, 2024-25 sezonuna galibiyetle başladı! Batshuayi'den 90. dakikada 3 puan...

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Galatasaray, sahasında Hatayspor ile karşılaştı. 5-0'lık Beşiktaş maçı sonrası toparlanmak için Hatay engelini kayıpsız geçmek isteyen sarı-kırmızılılar evinde üstün bir oyun ortaya koydu. Lige iyi başlamak isteyen Hatayspor ise kontra atak planıyla sahaya çıktı. Karşılıklı atakların gerçekleştiği maçı 90. dakikada attığı golle Galatasaray 2-1 kazandı.

Spor 09-08-24 23:02

AK Partili vekil Serkan Bayram Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterildi! Engelsiz bir dünya ve Türkiye için çalışıyoruz

AK Parti İstanbul Milletvekili avukat Serkan Bayram, Avrupa Parlementosu (EES) Avrupa Ekonomik Senatosu tarafından Nobel Barış Ödülü’ne aday olarak gösterildi. Bayram Mynet'e açıklamalarda bulundu. "Engelli haklarına yönelik mücadelemizden dolayı bizi Nobel'e aday gösterdiler" diyen Bayram, "Engelsiz bir dünya ve Türkiye için çalışıyoruz" dedi.

Haber 07-08-24 18:36

AYM'den Can Atalay kararı: 'Milletvekilliğinin düşürülmesi yok hükmündedir'

Anayasa Mahkemesi (AYM), TİP'ten Hatay Milletvekili seçilen Can Atalay hakkında verdiği gerekçeli kararıyla milletvekilliğinin düşmesinin yok hükmünde olduğunu belirtti.

Haber 01-08-24 01:00

Yer: Hatay! Sosyal medya ayağa kalktı: Köpeği kilometrelerce sürükledi

Hatay'da bir sürücü kamyonetin arkasına bağladığı köpeği sürükleyerek götürdü. Köpeğin kilometrelerce sürüklendiği ana ait görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

Haber 31-07-24 16:38

Haniye'nin ölümüne adeta bayram etti! İsrailli aşırı sağcı bakandan hakaretli paylaşım

İsrail'in aşırı sağcı Miras Bakanı Amichay Eliyahu sevinçle karşıladı. Hamas lideri Haniye'nin öldürülmesine ilişkin paylaşım yapan Eliyahu, Hamas liderine hakaret de etti.

Haber 31-07-24 10:18

Evine gelen misafirlerin söylediklerine dayanamadı, ailesine ses kaydı gönderdi: 'Beni bulmak isterseniz denizin dibine bakın'

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan 3 kız babası 55 yaşlarındaki bir şahıs, evine gelen misafirlerin iddiaları üzerine ortadan kayboldu. Kızlarının cep telefonuna “Beni bulmak isterseniz denizin dibine bakın” şeklinde ses kaydı atan babaya 4 gündür ulaşılamıyordu. Bayram A.K., Adakule yakınlarında denizin dibinde boynunda taş bağlanmış vaziyette ölü bulundu.

Haber 31-07-24 00:29

Galatasaray'da Emin Bayram, Westerlo’ya transfer oldu!

Galatasaray’da 21 yaşındaki stoper Emin Bayram, 4 milyon Euro + sonraki satıştan yüzde 50 pay karşılığında Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo’ya transfer oldu.

Spor 30-07-24 22:42

Geçtiğimiz sezonu Belçika'da kiralık geçirmişti! Emin Bayram geri dönmüyor...

Geçtiğimiz sezonu Belçika ekibi Westerlo'da kiralık olarak geçiren Emin Bayram yeni sezonda da Belçika ekibinde forma giymek için anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Spor 30-07-24 10:17

Hatay semalarındaki görüntü uzman ellerde incelenecek: UFO heyecanı! Halkaları vardı, sağ sol, ön arka yapıyordu, mavi ışık...

Hatay'ın Arsuz ilçesinden çekilen görüntülerde UFO'ya benzer bir cisim kameraya yansıdı. Görüntülere açıklık getirmesi için uzmanlar devreye girecek. Görüntüyü kaydeden Pırıl Yokuş, cismin uçağa veya herhangi başka bir şeye benzemediğini belirtti ve sürekli sağa sola, aşağı yukarı hareket ettiğini, mavi ışıkları olduğunu söyledi.

Haber 30-07-24 10:09

Hatay bunu konuşuyor! 424 TOKİ konutunda hatalı imalat vakası! Böyle savundu

Hatay’da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı’nın devraldığı 424 konut inşaatının hatalı imalatı iddiası sosyal medyayı sallamıştı. TOKİ iddialar üzerine, hatalı imalatı gerçekleştiren yüklenici firma ve müşavir firma hakkında tahkikat başlatıldığı açıkladı.

Haber 26-07-24 09:30

TFF'den istifa eden Bayram Saral için ilk açıklama geldi!

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan kura çekimin ardından TFF yönetim kurulu üyesi Mecnun Otyakmaz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Otyakmaz açıklamasında Bayram Saral'ın istifasına yönelik de konuştu. İşte o sözler...

Spor 24-07-24 16:05

ÖZEL | Seçimden yalnızca 5 gün sonra istifa etmişti! Bayram Saral Mynet'e konuştu... TFF Başkanı'nın yerinde olsaydım...

Mynet Özel... TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olurken, seçimin üzerinden yalnızca 5 gün geçmesinin ardından Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan isimlerden Bayram Saral yaptığı açıklamayla istifa ettiğini açıklamıştı. Saral'ı istifaya götüren nedenler arasında Hacıosmanoğlu'nun yakın akrabası Abdullah Ayaz'ı Genel Sekreter olarak görevlendirmesi olduğu iddia edilirken, Bayram Saral Mynet'e yaptığı açıklamayla bu konulara açıklık getirdi.

Spor 24-07-24 10:47

SON DAKİKA: Seçileli 5 gün olmuştu! İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimindeki Bayram Saral istifa ettiğini açıkladı!

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan Avukat Bayram Saral istifa ettiğini açıkladı.

Spor 23-07-24 12:12

Kurban Bayramı'nda kartla 132,3 milyar liralık ödeme yapıldı

Arife ve dört bayram gününü kapsayan Kurban Bayramı'nda kartla ödemeler 132,3 milyar lira seviyesinde gerçekleşti. En fazla ödeme 45,4 milyar lira ile arife günü yapıldı, en fazla ödeme yapılan sektör 29,4 milyar lira ile market sektörü oldu.

Finans 22-07-24 13:31

MYNET ÖZEL | TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesindeki Bayram Saral seçim sürecinde yaşanan skandalı açıkladı!

TFF'de Mehmet Büyükekşi'yi mağlup ederek başkanlık koltuğunun yeni sahibi İbrahim Hacıosmanoğlu olurken, seçimin yankıları Türk futbolunda sürüyor. Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan, daha önce İstanbulspor'da Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten hukukçu Bayram Saral, seçim sürecinin öncesi ve sonrasında yaşananları, Mehmet Büyükekşi'nin neden karşısında olduklarını ve Servet Yardımcı'nın adaylık çekilme sürecini Mynet'e anlattı.

Spor 20-07-24 12:53

Alışveriş severlerin favorileri! İşte Prime Day'in en çok satan ürünleri

Her yıl büyük bir heyecanla beklenen Prime Day başladı. Alışveriş tutkunları için adeta bir bayram havasında geçen Prime haftasında elektronikten modaya, ev yaşamdan kişisel bakıma pek çok kategoride dev indirimler var. "Hazır indirim varken, bu fırsatları değerlendirmeliyim!" diyenler alışveriş listelerinizi çıkarmanın şimdi tam vakti! Ne alsam kararsızlığı yaşıyorsanız da Prime Day'in çok satan ürünlerine sizin için bu içeriğimizde yer verdik. İşte detaylar!

Haber 16-07-24 13:42

Fenerbahçe 3 transferi aynı anda açıklayacak! Taraftarlar bu hafta bayram edecek...

Fenerbahçe bu hafta için 3 transferi açıklamaya hazırlanıyor. Mourinho'nun isteği doğrultusunda anlaşmalarını teker teker yapan sarı-lacivertlilerde taraftarları mutlu edecek anlaşmalar açıklanacak.

Spor 15-07-24 13:58

Hatay kıyısında adrenalin ve panik bir arada! Derinliklere dalan dalgıç köpek balığı sürüsüyle burun buruna geldi

Akdeniz'in derinliklerine dalan dalgıç karşılaştığı manzarayla adrenalin dolu anlar yaşadı, o eşsiz görüntüleri ölümsüzleştirmeyi de başarabildi. En tehlikeli köpek balıklarından biri olduğunu belirttiği camgöz ile burun buruna gelen dalgıç "Karınlarının tok olduğunu düşündüğümüzden dolayı bizle çok ilgilenmediler" dedi.

Haber 10-07-24 12:01

Emin Bayram Galatasaray yönetimi ile görüştü, ayrılmak için izin istedi!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da sezonu Westerlo'da kiralık olarak geçiren Emin Bayram takımdan ayrılmak için izin istedi. İşte detaylar...

Spor 09-07-24 15:52

EMEKLİ ZAMMI SON DAKİKA: En düşük emekli maaşına artışta ilk rakam geldi: Cuma gününe dikkat! 'Son yüksek zamlar...'

Son dakika haberi... Emekli zammı ve memur zammı refah payı ve seyyanen zam olmadan netleşmişti. Memur ve memur emekli zammı %19,31 olarak kesinleşirken, en düşük emekli maaşına zam kararı alındı. Ekonomist Muhammet Bayram da yeni maaşlara ilişkin, ‘Son yüksek zamlar’ diyerek refah payı açıklamasında bulundu. Peki en düşük emekli maaşı Temmuz 2024’te ne kadar, kaç TL olacak? Bu hafta Cuma günü kritik! AK Parti en düşük emekli maaşı raporunu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacak.

Finans 08-07-24 15:16

Hatay'ın eski Gençlik ve Spor il Müdürü Murat Gevrek’in 'Barış Alper' paylaşımı gündem oldu!

Hatay eski Gençlik ve Spor il Müdürü Murat Gevrek’in 'Barış Alper' paylaşımı sosyal medyada gündem yarattı. Gevrek, önce paylaştı sonra tweetini sildi.

Haber 07-07-24 00:57

Yayman'dan Kayseri'deki olaylar hakkında değerlendirme: Liderlerin görüşmesinden rahatsız olan bir irade var

AK Parti Hatay milletvekili ve ayrıca TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Yayman; Merih Demiral olayı, TikTok tartışmaları ve Hatay'daki çalışmalar hakkında konuştuğu röportajında, Kayseri'deki olaylar hakkında da "Liderlerin görüşmesinden rahatsız olan bir irade var." ifadelerini kullandı.

Haber 06-07-24 11:20

Nihal ve Bahar Candan günler sonra bir araya geldi! Bahar'ın ilk sözü bakın ne oldu

Cezaevi doktoru Bahar Candan'ı ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk etmişti. Bahar Candan günlerdir hastaneydi. Ailesi bayram sonrası ilk kez gitti ziyaretine. Cam paravanın arkasından görüştüler. Ablası Nihal'i karşısında gören Bahar, "Beni niye bırakıp gittin" diye sitem etti.

Kulis 28-06-24 21:47

CHP'li isimlerden Seydişehir'de salgın iddiası! Binlerce kişi hastaneye başvurdu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şabhaz ve CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Seydişehir ilçesinde salgın yaşandığını iddia etti. Sağlık Bakanlığından açıklama yapmasını beklediklerini ifade eden Şabhaz, “Bayram tatili sona ermeden başlayan bu salgında, yaklaşık 5 bin civarında kişi hastanelere müracaat etti" dedi.

Haber 27-06-24 19:46

Zamları hesaba katmadan bile rekor! Bayramda 9,6 milyar liralık benzin ve motorin satışı: Tam 660 milyon litre

Akaryakıta bayram öncesi ve sonrası gelen zamlar gündem olmuştu. Bayram tatili boyunca hem benzin hem de motorin satışlarında rekor kırıldı. 8 günlük dönemde 660 milyon litreye yakın satış gerçekleştirildi. Elde edilen gelir ise 9,6 milyar lirayı aştı.

Finans 27-06-24 13:55

YSK duyurdu: İstanbul dahil 7 ilin milletvekili sayıları değişti

Siyasette erken seçim tartışmaları sürerken YSK’dan yapılan açıklama dikkat çekti. Yüksek Seçim Kurulu'nca 2023 yılı nüfus verileri kapsamında Bayburt, Bursa, Eskişehir, Hatay, İstanbul, Kütahya ve Tunceli'nin milletvekili sayılarında değişiklik yapıldı. İşte milletvekili sayısı değişen iller ve yeni milletvekili sayıları…

Haber 27-06-24 08:01

KKM'de sınırlı düşüş sürüyor

Kur korumalı mevduatlarda düşüş ivmesi bayram öncesindeki haftada da devam etti. 29,6 milyar TL'lik gerileme kaydedildi.

Finans 25-06-24 14:51

Bayram tatilinde elektrikli araç şarj süresinde rekor kırıldı

Kurban Bayramı tatili boyunca Türkiye genelinde elektrikli araç şarj süresinde 140 bin 935 saatle rekor kırıldı.

Yurthaber 25-06-24 11:40

Bakan Yerlikaya: Bayram tatilinde bin 456 düzensiz göçmen yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kalkan-24 denetimlerinde bin 456 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı.

Haber 25-06-24 08:08

Bayram tatilinde Babadağ'dan 7 bin 117 kişi yamaç paraşütüyle uçtu

Dünyanın en iyi yamaç paraşütü merkezleri arasında gösterilen Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Babadağ'dan, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 7 bin 117 kişi yamaç paraşütü yaptı.

Yurthaber 24-06-24 12:37

Otomobil piyasası hareketlendi! 'Her dört araçtan biri indirime girdi' 1 milyon detayı...

İkinci el araç piyasasında satışlar artarken fiyatlarda düşüş yaşanmaya devam ediyor. 9 günlük bayram tatiline rağmen haziran satışları beklenilenin üzerine çıktı. Üstelik satılan her 4 araçtan birinin indirimde olduğu belirlendi. İndirim seviyesi ise yüzde 6 olarak tespit edildi. Sektör temsilcileri yıl sonunda satışlarının 1 milyon adedin üzerinde olacağını öngörüyor.

Finans 24-06-24 09:21

Dijital Telif Yasası TBMM gündemine geliyor! Google yetkilileri sunum yapacak

TBMM Genel Kurulu'nun, 25 Haziran Salı günü haftalık çalışmasına başlamasıyla Dijital Mecralar Komisyonu da, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman başkanlığında "dijital telif" gündemiyle toplanacak. Komisyona Google yetkilileri bir sunum yapacak. Öte yandan "Kripto Varlıklar Yasası" da TBMM'nin gündemine gelecek.

Haber 23-06-24 22:15