Hatay Oy Oranlari 2023 Haberleri

YSK duyurdu: İstanbul dahil 7 ilin milletvekili sayıları değişti

Siyasette erken seçim tartışmaları sürerken YSK’dan yapılan açıklama dikkat çekti. Yüksek Seçim Kurulu'nca 2023 yılı nüfus verileri kapsamında Bayburt, Bursa, Eskişehir, Hatay, İstanbul, Kütahya ve Tunceli'nin milletvekili sayılarında değişiklik yapıldı. İşte milletvekili sayısı değişen iller ve yeni milletvekili sayıları…

Haber 2024-06-27 08:01:15

İstanbullu büyük depremi beklerken Japon deprem uzmanı 2 ilçeyi özellikle saydı!

İstanbul'un 100 kilometre ötesi için deprem uyarısı! 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli depremlerde 50 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybetti. Kahramanmaraş, Hatay, Malatya ve Adıyaman depremden ağır yara aldı. Marmara'da beklenen depremle ilgili Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki'den yeni uyarı geldi.

Manşet 2024-05-13 15:11:52

Hatay'da depremzede çocukların mücadele ettiği futbol turnuvası sona erdi

Hatay'ın Belen ilçesinde Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinden etkilenen çocuklar arasında düzenlenen Hatay Konteyner Cup 2 Belen Futbol Turnuvası tamamlandı.

Yurthaber 2024-05-13 15:05:16

AK Parti'de bu anket çok konuşulacak! Oylar 1 yılda böyle erimiş: Seçmen Cumhur İttifakı da demedi

AK Parti'nin son seçimde yaşadığı oy kaybı hemen herkesin ilgisini çekti. Kurulduğundan bu yana yerel seçimlerdeki en düşük oyunu alan AK Parti'nin oylarının nasıl dağıldığı merak uyandırıyordu. Yeni paylaşılan bir anket sonucu AK Parti oylarının 2023'ten 2024'e nasıl dağıldığını gözler önüne serdi. AK Parti'ye olmadığı gibi Cumhur İttifakı ortağı MHP'ye de oy vermeyen seçmenin tercihleri çarpıcı bir sıralama ortaya çıkardı. O listede yer almayan parti de dikkat çekti.

Haber 2024-05-07 11:07:38

CHP lideri Özgür Özel'den YSK'ya Hatay için yeni başvuru! Hal, tam kanunsuzluk halidir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin olarak Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 'tam kanunsuzluk hali' nedeniyle başvuruda bulundu. Lütfü Savaş ile birlikte geldiği YSK önünde açıklama yapan CHP lideri Özgür Özel, 300'e yakın seçmenin yurt dışında oy kullandığını, o gün yurt dışında bulunduklarını ispatladıklarını söyledi. Özel, "Hal, tam kanunsuzluk halidir. 3 bin 389 ölü seçmen seçimlerde oy kullanmıştır" dedi.

Haber 15-04-24 19:50

CHP'den 'Hatay' çıkarması: 'Ölü seçmen' iddiası! Olağanüstü şekilde iptalini istiyoruz

Hatay'daki sandık sonuçlarında kazanan az farkla AK Parti oldu fakat CHP'nin itiraz süreci devam ediyor. Genel Başkan Özgür Özel öncülüğünde partiden bir heyet bugün YSK önünde toplanarak açıklama yaptı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi Binici "Ölü seçmenlerin nasıl oy kullandığını tespitini talep ediyoruz" dedi, Hatay'da "olağanüstü şekilde seçimin iptalini" istediklerini belirtti.

Haber 07-04-24 16:57

CHP, Hatay için çabalamayı sürdürüyor: Oy farkı geriledi

Kıl payı farkla AK Parti'ye geçen Hatay Büyükşehir Belediyesi için seçim sonuçlarına CHP'nin itirazı sonrası oy farkının azaldığı açıklaması geldi.

Haber 03-04-24 13:02

Toplayınca yüzde 5 etti: Cumhurbaşkanı yardımcılığı uman Millet İttifakı partilerinin aldığı oy oranları gündem oldu

Seçim sonuçlarından ilginç detaylar birbiri ardına ortaya çıkmaya devam ediyor. 2023 seçimlerine Millet İttifakı olarak katılan partilerden CHP'nin başarısı ses getirdi ancak dağılan ittifakın diğer beş partisi aynı başarıyı gösteremedi. Genel başkanlarına cumhurbaşkanı yardımcılığı vadedilen üç parti 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yüzde 1'i göremezken Saadet Partisi yüzde 1'i ucu ucuna geçti.

Haber 01-04-24 09:13

CANLI HATAY SEÇİM SONUÇLARI! Hatay'da seçimi kim kazandı? Lütfü Savaş mı, Mehmet Öntürk mü? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

31 Mart yerel seçimlerinde en çok tartışılan yer ise hem depremde yaşadığı büyük travmalar hem de aday belirleme süreciyle Hatay oldu. Hatay'da seçimi kim önde götürdü? Tartışma konusu olan Lütfü Savaş mı, AK Parti'nin adayı Mehmet Öntürk mü? Sandıkların büyük çoğunluğu açılırken gelen verilere göre seçimin kazananı AK Parti'nin adayı oldu. Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'şaibe' iddiasında bulunarak "Çok sayıda vekilimizi görevlendirdik" dedi.

Finans 31-03-24 20:41

Canlı Hatay seçim sonuçları! Hatay'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Öntürk mü CHP adayı Lütfü Savaş mı önde?

Türkiye, Mayıs 2023'ün ardından bir kez daha sandığa gidiyor. Yerel seçimler öncesinde heyecan dorukta. Hatay seçim sonuçları da deprem bölgesindeki vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş mı AK Parti adayı Mehmet Öntürk mü Hatay'da avantajlı?

Haber 29-03-24 11:27

Hatay'da son seçim anketi! GENAR yayımladı... CHP ve Lütfü Savaş'a kötü haber: İşte adayların aldığı oy oranları

Hatay seçim sonuçları şimdiden merak edilirken, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere 3 gün kala son seçim anketi paylaşıldı. GENAR Araştırma tarafından yapılan ankete göre, 6 Şubat depremlerinde en çok yıkımın yaşandığı Hatay'da, belediye el değiştiriyor. İşte Hatay seçim anketinin sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...

Haber 28-03-24 09:03

2024 yerel seçimlerde oy kullanmamanın cezası ne kadar? 2010'da 22 TL, 2023'te 300 TL'ydi... Merak konusu

31 Mart yerel seçimlerine sadece 4 gün kaldı. Seçim sonuçlarının yanında katılım oranı da merak edilirken, "Sandığa gitmeyeceğimi, oy kullanmayacağım" diyenlere verilecek ceza henüz açıklanmadı. 2023 yılında yapılan genel seçimlerde ise oy vermeme cezası 300 lira olarak belirlenmişti.

Haber 27-03-24 09:37

Hatay'da deprem konutu hak sahipliği başvuruları için 1 günlük ek süre verildi

Hatay Valiliği, 6 Şubat 2023'teki depremlerde evleri yıkılan veya hasar görenlerin hak sahipliğinden faydalanabilmeleri için başvuruyu kaçıranlara 1 günlük ek süre verildiğini bildirdi.

Yurthaber 25-03-24 10:20

Yeniden Refah'tan İstanbul için iddialı açıklama! 3. partiyiz dedi, yüzde 30 çıkışı dikkat çekti: AK Parti'den oy alıyoruz!

Seçimlere 27 gün kala belediye başkan adayları ve partiler çalışmalarına hız verirken; özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Balıkesir, Bursa, Hatay, Şanlıurfa ve Mersin başta olmak üzere bazı kentlerin seçim sonuçları şimdiden merak ediliyor. Cumhur İttifakı'ndan koparak seçimlere kendi adaylara giren Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) 31 Mart akşamı sonuçlara nasıl bir etki yapacağı kulislerde en çok konuşulan konular arasında olurken, YRP özellikle İstanbul'daki yarışta kritik bir konumda bulunuyor

Haber 04-03-24 07:13

Memleket Partisi lideri İnce'den muhalefete sert tepki: İstanbul'u alacağım derken Türkiye'yi kaybedersiniz...

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. İnce CHP'ye çok sert sözlerle yüklendiği açıklamasında, "2 tane oy alacağım diye PKK, FETÖ, Terör örgütüne selam verirseniz halk hesap sorar." dedi. İnce ayrıca CHP'nin Atatürkçü çizgiden saptığını vurgulayarak, "İlkeli duruşunuz olmalı" söyleminde bulundu. İnce son dönemde oldukça tartışma konusu olan Hatay konusunda da tahminini söyledi.

Haber 24-02-24 11:16

HATAY SEÇİM ANKETİ | Lütfü Savaş kesinleşti, 2019'a oranla yüzde 10'luk değişim çekti! TİP'in adayı Gökhan Zan ne kadar oy alıyor? AK Parti...

Yerel seçimlerde en çok merak edildiği illerin başında gelen Hatay'da son seçim anketinin sonuçları paylaşıldı. 6 Şubat depremlerinin en çok yıkıma neden olduğu kentte CHP Lütfü Savaş isminde karar kılarken, AK Parti Mehmet Öntürk'ü aday göstermiş, TİP ise Gökhan Zan ismini açıklamıştı. Seçimlere kısa bir süre kalırken Hatay'da kim önde? sorusunun yanıtı merak edilirken, adayların son oy oranları belli oldu. Son seçimlere göre yüzde 10'luk artış ise dikkat çekti.

Haber 20-02-24 09:09

SON DAKİKA | Gökhan Zan resmen aday! TİP Hatay kararını duyurdu, gözler CHP ve Lütfü Savaş'a çevrildi... Oy hesapları değişti, canlı yayında oran verdi

Son dakika haberi: Gökhan Zan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Söz konusu kararı Türkiye İşçi Partisi (TİP) resmen açıkladı. Gökhan Zan'ın CHP ve Lütfü Savaş'a çağrısı ise dikkat çekti. TİP'in yaptığı resmi açıklama sonrası gözler de bir yandan da CHP'ye çevrildi. Zan'ın adaylığı sonrası Lütfü Savaş isminin geri çekilip çekilmeyeceği konuşulurken, hesaplar da yeniden yapılmaya başladı. Peki Gökhan Zan Hatay'da ne kadar oy alır? İşte tüm detaylar...

Haber 12-02-24 11:12

Hatay'da kim önde? Lütfü Savaş ne kadar oy alacak? Mehmet Öntürk'ten iddialı sözler: Aramızdaki fark...

Lütfü Savaş'ın CHP tarafından yeniden aday gösterilmesiyle ilgili tartışmalar sürerken, Hatay son seçim anket sonuçlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk, katıldığı canlı yayında Savaş ile aralarındaki oy farkıyla ilgili iddialı açıklamalarda bulunurken; oy oranlarını da açıkladı.

Haber 08-02-24 06:46

Kendisi de maliyeti de devasa! Kahramanmaraş depremlerinin maliyeti 104 milyar dolar

TEPAV tarafından depremin ilk yılının ekonomik etkilerini değerlendirmek için hazırlanan araştırmada devasa yıkımın maliyetinin de devasa boyutta olduğu ortaya çıktı. Strateji ve Bütçe Başkanlığı (SBB) tarafından Mart 2023’te yayınlanan Kahramanmaraş ve Hatay Depremleri Raporuna göre ise depremin maliyeti yaklaşık 104 milyar dolar!

Finans 06-02-24 14:04

Siyasette 'Hatay' polemiği: Erdoğan'ın gündem yaratan çıkışına Özgür Özel'den yanıt gecikmedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün Hatay hakkında sarf ettiği sözlere CHP lideri Özgür Özel sert yüklendi. Erdoğan'ı "siyasi şantaj yaparak oy istemekle" suçlayan Özel, "Depremzedeye tehdit olur mu! Recep Tayyip Erdoğan'ın kalbinin yerinde taş olsa böyle laf edilmez" dedi.

Haber 04-02-24 16:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! Biz depremzede kardeşleri oy tercihine göre ayıranlardan değiliz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, yine muhalefeti hedef aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Biz deprem turistleri gibi oy sandığı ufuk tepelerince hatırlayanlardan değiliz. Biz depremzede kardeşleri oy tercihine göre ayıranlardan değiliz. Biz sırf sandıktan istediği sonuç çıkmayınca yaptığı 3 kuruş yardımı insanın başına kakan vicdansızlardan değiliz, biz depremzede kardeşlerimizin dertleriyle dertlenen bir yönetimiz' dedi.

Haber 03-02-24 19:34

207 seçmenin bulunduğu köyde yalnızca 3 kişi yaşıyor

2023 yılında yapılan milletvekilliği genel seçimlerinde 23 kişinin oy kullandığı Yazlık köyünde seçmen sayısı bir anda 10 katı yükseldi.

Yurthaber 02-02-24 10:55

Arda Güler'in takım arkadaşı Valverde'ye Real Madrid taraftarından tepki! ''Neden Messi'ye oy verdin?''

FIFA, tarafından verilen The Best Ödülü'nün 2023 sahibi, Lionel Messi oldu. Tercihini Messi'den yana kullanan oyuncular açıklanırken, Real Madrid forması giyen Valverde'nin Messi'ye oy vermesi İspanyol devini karıştırdı.

Spor 17-01-24 08:08

SON DEPREMLER LİSTESİ 27 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? Malatya, Doğanşehir 4.3 ile sallandı

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 27 Aralık 2023 Çarşamba günü birçok vatandaş tarafından internette araştırılıyor. Malatya, Doğanşehir'de 4.3 şiddetinde sarsıntı gerçekleşti. Öte yandan gün içerisinde Kahramanmaraş, Hatay, Adana ve Sivas gibi illerde artçı sarsıntılar da meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan son depremler listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 27 Aralık 2023 Çarşamba günü yayımlanan son depremler listesi...

Haber 27-12-23 11:14

Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi 26 Aralık 2023 son depremler listesi

Son depremler listesi 26 Aralık 2023 Salı günü Bitlis, Diyarbakır, Manisa, Balıkesir, Sivas, Hatay, Malatya ve Burdur gibi illerimizde yaşan kişiler başta olmak üzere birçok vatandaş tarafından araştırılıyor. 256Aralık 2023 son depremler listesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı. Birçok kişi internette, "Bugün deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" gibi sorulara yanıt arıyor İşte ayrıntılar...

Haber 26-12-23 13:09

SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ 25 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 25 Aralık 2023 Pazartesi günü birçok vatandaş tarafından internette araştırılıyor. Gün içerisinde Kahramanmaraş, Hatay, Çanakkale, Ankara, Bingöl ve Elazığ gibi illerde artçı sarsıntılar gerçekleşti. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan son depremler listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 25 Aralık 2023 Pazartesi günü yayımlanan son depremler listesi...

Haber 25-12-23 11:00

ARALIK AYI 2023 FED FAİZ KARARI: FED faiz kararı ne zaman açıklanacak, beklentiler ne yönde? ABD Merkez Bankası faiz kararı beklentisi

FED faiz kararının ne zaman açıklanacağı dolar ve altın yatırımcılarının yanı sıra Bitcoin gibi kripto para birimleri ile ilgilenen vatandaşlar tarafından da merak konusu oldu. Geçen ay faiz oranının sabit tutulması kararının oy birliğiyle alındığı ifade edilmişti. Federal fon oranının yüzde 5,25-5,50 aralığında tutulmuştu. Gözler ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'da olacak. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 2023 Aralık ayı FED faiz kararı beklentisi...

Finans 14-12-23 08:17

FED FAİZ KARARI SONRASI BITCOIN FİYATI 13 ARALIK 2023: FED faiz kararı öncesi Bitcoin kaç dolar? Ethereum, Dogecoin, Ripple, BTC fiyatları!

Bitcoin fiyatı 13 Aralık 2023 Çarşamba günü açıklanan FED faiz kararı nedeniyle Ethereum, Dogecoin, Ripple ile birlikte arama motorlarında sorgulanıyor. Bilindiği üzere bankadan kasım ayında yapılan açıklamada, faiz oranının sabit tutulması kararının oy birliğiyle alındığı vurgulanmıştı. Peki, Bitcoin kaç dolar, Ethereum ne kadar? İşte FED faiz kararı sonrası 13 Aralık 2023 Çarşamba günü Ethereum, Dogecoin, Ripple, Bitcoin fiyatları...

Finans 13-12-23 22:39

FED FAİZ KARARI SONRASI ALTIN FİYATLARI 13 ARALIK 2023: Altın fiyatları ne kadar? İşte tam, yarım, çeyrek, cumhuriyet, gram altın fiyatları!

Altın fiyatları, 2023 Aralık ayı FED faiz kararı sonrası yakından takip ediliyor. Bilindiği üzere bankadan kasım ayında yapılan açıklamada, faiz oranının sabit tutulması kararının oy birliğiyle alındığı vurgulanmıştı. Peki, bugün tam, yarım, çeyrek, cumhuriyet ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte FED faiz kararı öncesi 13 Aralık 2023 Çarşamba gününün altın fiyatlarında son durum...

Finans 13-12-23 22:34

FED FAİZ KARARI SONRASI DOLAR FİYATINDA SON DURUM 13 ARALIK 2023: Dolar ne kadar, euro kaç TL? FED faiz kararı açıklandı!

Dolar ve euro ile ilgili son dakika gelişmeleri FED faiz kararı sonrası vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen toplantı sonrası yapılan açıklamada faiz oranının sabit tutulması kararının oy birliğiyle alındığı belirtilmişti. Federal fon oranının yüzde 5,25-5,50 aralığında tutulmuştu. FED faiz kararı için ilk toplantı 12 Aralık 2023 Salı günü yapıldı. İkinci toplantı ise bugün gerçekleştirildi. İşte 13 Aralık 2023 FED faiz kararı sonrası dolar fiyatı...

Finans 13-12-23 22:29

2023 ARALIK FED FAİZ KARARI: FED faiz kararı ne oldu? ABD Merkez Bankası faiz kararı

FED faiz kararı açıklamasının ne zaman ve saat kaçta yapılacağı ekonomi gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. FED faiz kararı, Jerome Powell tarafından açıklandı. Bilindiği üzere bankadan kasım ayında yapılan açıklamada, faiz oranının sabit tutulması kararının oy birliğiyle alındığı vurgulanmıştı. FED faiz kararı yatırımcılar tarafından internette araştırılıyor. İşte 2023 Aralık ayı ABD Merkez Bankası faiz kararı...

Finans 13-12-23 22:25

ARALIK AYI 2023 FED FAİZ KARARI: FED faiz kararı ne zaman açıklanacak, saat kaçta, beklentiler ne yönde? Gözler Jerome Powell'da olacak!

FED faiz kararının ne zaman açıklanacağı ekonomi gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen toplantı sonrası yapılan açıklamada faiz oranının sabit tutulması kararının oy birliğiyle alındığı ifade edilmişti. Federal fon oranının yüzde 5,25-5,50 aralığında tutulmuştu. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte, 2023 Aralık ayı FED faiz kararı beklentisi...

Finans 11-12-23 12:11

SON DEPREMLER LİSTESİ 10 ARALIK 2023: Az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı'

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 10 Aralık 2023 Pazar günü Kahramanmaraş, Muğla, Hatay, Malatya, Adana, Çorum ve Denizli gibi illerde yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Son depremler listesi, AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı. Birçok kişi, "Az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte 10 Aralık 2023 Pazar günü paylaşılan son depremler listesi...

Haber 10-12-23 09:11

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANLARI 8 ARALIK 2023! İstanbul baraj doluluk oranı arttı mı, yüzde kaç oldu? İşte son durum!

İSKİ baraj doluluk oranları gün gün takip ediliyor. Yağışlı günlerin gelmesinin ardından barajlardaki doluluk seviyesi yükselmeye başladı. 8 Aralık 2023 Cuma günü İstanbul baraj doluluk oranlarına dair veriler belli oldu. Peki, İstanbul baraj doluluk oranı arttı mı, yüzde kaç oldu? İşte İSKİ baraj doluluk oranları 8 Aralık 2023 Cuma güncel verileri...

Haber 08-12-23 17:39

SON DEPREMLER LİSTESİ 8 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli Rasathanesi ve AFAD açıkladı

Son depremler listesi 8 Aralık 2023 Cuma günü yaşadığı ilde sarsıntı hisseden vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kahramanmaraş, Hatay, Elazığ ve Bingöl gibi illerde yaşayan vatandaşlar arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Öte yandan Gemlik Körfezi'nde de bir sarsıntı meydana geldi. Peki, bugün deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? İşte 8 Aralık 2023 Cuma günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 08-12-23 14:31

OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLLER 28 KASIM 2023: Bugün okullar tatil mi, valilikten kar tatili açıklaması geldi mi? Hatay, Erzurum...

Bugün okulların tatil olup olmadığını öğrenmek isteyenler arama motorlarında konuya dair sorgulama yapıyor. Geçtiğimiz gün Zonguldak ve Hatay'ın İskenderun ilçesinde 1 gün süreyle eğitime ara verilmişti. Peki, bugün okullar tatil mi? İşte, 28 Kasım 2023 Salı günü okulların tatil edildiği iller...

Haber 28-11-23 08:53

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 27 Kasım 2023 Pazartesi hangi illerde okullar tatil? Zonguldak, Hatay İskenderun...

Bugün okullar tatil mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası birçok ilde olumsuz hava koşulları etkisini göstermeye başladı. Yağışların hayatı olumsuz etkilediği birçok ilde öğrenci ve veliler internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, bugün okullar tatil mi? 27 Kasım 2023 Pazartesi okullar tatil mi? İşte ayrıntılar...

Haber 27-11-23 07:30

BUGÜN HATAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 27 Kasım 2023 Hatay İskenderun'da okullar kapalı mı, açık mı? Kaymakamlıktan İskenderun için açıklama

Hatay'da okulların tatil olup olmadığı merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava durumu raporuna göre 27 Kasım 2023 Pazartesi günü birçok ilde kar yağışı ve yağmur görülecek. Kuvvetli sağanak yağış ve fırtına sonrası İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Peki, bugün Hatay'da okullar tatil mi? 27 Kasım 2023 Hatay İskenderun'da okullar kapalı mı, açık mı?

Haber 27-11-23 07:29

SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ 9 KASIM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? Hatay 4.8 ile sallandı

Son depremler listesi 9 Kasım 2023 Perşembe günü vatandaşlar tarafından inceleniyor. Hatay'da deprem meydana geldi. Yaşadığı ilde sarsıntı hisseden birçok kişi internette "Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde?" gibi soruları araştırıyor. İşte Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 09-11-23 08:02

HATAY'DA 4.8 ŞİDDETİNDE DEPREM! 9 Kasım 2023 Hatay'da deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kırıkhan sallandı, Gaziantep'ten de hissedildi

Hatay'da deprem meydana geldi. AFAD, Hatay depreminin şiddetini 4.8, Kandilli Rasathanesi ise 4.9 olarak açıkladı. Birçok kişi internette "9 Kasım 2023 Hatay'da deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 9 Kasım 2023 Perşembe günü paylaşılan son depremler listesi...

Haber 09-11-23 08:01

SON DEPREMLER LİSTESİ 26 EKİM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Hatay 3.6 ile sallandı!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 26 Ekim 2023 Perşembe günü Hatay dahil sarsıntı gerçekleşen illerde yaşayan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Birçok kişi internette "26 Ekim 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 26 Ekim 2023 Çarşamba günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 26-10-23 11:50

SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU? 14 Ekim deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? İşte son depremler listesi!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 14 Ekim 2023 Cumartesi günü merak konusu oldu. 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinin ardından sarsıntılar durmaksızın devam ediyor. Özellikle Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Osmaniye, Adana ve Malatya gibi bazı illerimizde yaşayan vatandaşlar son dakika deprem haberlerini yakından takip ediyor. Peki, 14 Ekim 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? İşte son depremler listesi!

Haber 14-10-23 11:10

İstanbul'da İspark'a zam geldi! İşte yeni otopark ücretleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı üçüncü oturumunda İspark'ın otopark ücret tarifelerine yüzde 57'ye varan oranda zam yapıldı. İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilen İspark'ın yeni ücret tarifesi, bugünden itibaren geçerli olmak kaydıyla 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacak. 3 Metro projesi için toplam 688 Milyon Euro dış borçlanma yetkisi verildi.

Finans 11-10-23 18:16

SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU? 9 Ekim deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Malatya 4.3 ile sallandı!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 9 Ekim 2023 Pazartesi günü merak konusu oldu. 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinin ardından sarsıntılar durmaksızın devam ediyor. Özellikle Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Osmaniye, Adana ve Malatya gibi bazı illerimizde yaşayan vatandaşlar son dakika deprem haberlerini yakından takip ediyor. Peki, SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU? 9 Ekim deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Malatya 4.3 ile sallandı! İşte son depremler listesi...

Haber 09-10-23 12:19

SON DAKİKA DEPREM LİSTESİ 4 EKİM 2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli Rasathanesi - AFAD son depremler!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları bugün Hatay gibi sarsıntı gerçekleşen illerde yaşayan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Birçok kişi internette "4 Ekim 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 4 Ekim 2023 Çarşamba günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 04-10-23 13:03

SON DAKİKA DEPREM haberleri: 28 Eylül 2023 deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? Hatay ve Kahramanmaraş'ta art arda sarsıntı

Deprem ile ilgili son dakika haberleri 28 Eylül 2023 Perşembe günü de yakından takip ediliyor. Bulundukları yerde sarsıntı hisseden vatandaşlar deprem haberlerini arama motorlarında sorguluyorlar. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Peki, az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? İşte, 28 Eylül 2023 Perşembe günü Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi...

Haber 28-09-23 09:30

SON DAKİKA DEPREM haberleri 9 Ağus2023: Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli ve AFAD son depremler listesi

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 9 Ağustos 2023 Çarşamba günü Kahramanmaraş, Adana, Hatay, Gaziantep ve Kütahya gibi yaşadıkları ilde sarsıntı hisseden kişiler tarafından yakından takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yayımlanan son depremler listesini inceliyor. Peki, deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? İşte, 9 Ağustos 2023 Çarşamba günü paylaşılan Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi...

Haber 09-08-23 10:18

DEPREM SON DAKİKA 3 AĞUSTOS 2023! Datça, Hatay ve Malatya'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi son depremler

Deprem haberleri son dakika gelişmeleriyle yakından takip ediliyor. Sabah saatlerinde peş peşe depremler meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, 3 Ağustos Perşembe günü Datça'da yerin, 224.61 km altında, Hatay'da yerin, 04.82 km altında ve Malatya'da yerin, 7.04 km altında depremler meydana geldiği bildirildi. Muğla, Hatay, Malatya ve çevre illerde yaşayan vatandaşlar sarsıntıların detaylarını sorgulamaya başladılar. Peki, Datça, Hatay ve Malatya'da kaç şiddetinde deprem oldu?

Haber 03-08-23 08:32

Zehra Güneş'ten şampiyonluk sonrası ağlatan paylaşım! ''Ceren, sözümü tuttum, bu madalya senin için''

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 FIVB Milletler Ligi finalinde Çin'i 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Filenin Sultanları, bu şampiyonluğun ardından dünya sıralamasında 1 numaraya yükseldi. Maçın ardından paylaşım yapan Zehra Güneş, taraftarları hüzünlendirdi. Şampiyonluğu, deprem felaketinde hayatını kaybeden Hatay Voleybol Kulübü oyuncusu Ceren Topal'a armağan eden Zehra Güneş'in paylaşımına binlerce beğeni geldi.

Spor 17-07-23 08:19