Hayat Bugun Oyunculari Haberleri

Partnerini itti mi? Afra Saraçoğlu ve Cem Söküt'le ilgili dokunma krizi iddiası! 'Ellemeni istemiyorum...'

Yalı Çapkını'nda Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu ve yeni partneri Cem Söküt arasında dokunma krizi yaşandığı iddia edildi. Bilal Özcan'ın iddiasına göre Afra Saraçoğlu Cem Söküt'ü bir öpüşme sahnesinde 'Senaryoda yoksa bana dokunamazsın.' diyerek itti.

Magazin 2024-09-21 11:14:46

Oscar adayı Hayat filmindeki çekim hatası dikkatlerden kaçmadı! Ünlü yönetmen hatayı kabul edince sosyal medya onu konuştu

Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz'un 'Hayat' filmi, bu yılki Akademi Ödülleri'nde Türkiye'nin 'En İyi Uluslararası Film' adayı olarak belirlendi. Miray Daner ve Burak Dakak'ın başrollerini paylaştığı filmdeki bir hata ise izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Ünlü yönetmen hatayı kabul edince sosyal medyada onu konuştu...

Magazin 2024-09-21 11:06:48

Esra Erol canlı yayında açıkladı! Konuğu sokak ortasında ölü bulundu! Herkes şoke oldu...

Esra Erol'da programına geçtiğimiz yıl katılan Betül, 11 yıllık hayat arkadaşı Veysel'in başka bir kadından ikiz çocukları olduğunu söyleyerek programın kapısını çalmıştı. Programın sonunda Betül ve Veysel boşanırken, Veysel'in ikiz çocuklarından birinin babası başkası çıkmıştı. Bir yıl sonra ise Esra Erol, Veysel'in sokak ortasında ölü bulunduğunu açıkladı.

Magazin 2024-09-21 09:10:05

Trabzon’da sağanak yağış felaketi! Hayat durdu, yollar kapandı, hastaneyi su bastı, işitme engelli bir kişi kayıp…

Trabzon'un Arsin, Araklı ve Sürmene ilçesinde sağanak yağış nedeniyle hayat adeta felç oldu. Yağışın şiddeti bazı ırmakların taşmasına neden olurken Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi'ni su bastı ve hastalar tahliye edildi. Sürmene ilçesinde ise işitme engelli bir kişinin kayıp olduğu bildirildi.

Haber 2024-09-21 07:56:54

'Zaten evli gibiyiz' demişti! Akın Akınözü sevgilisinden ayrıldı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Hercai dizisinde hayat verdiği 'Miran Aslanbey' karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Akın Akınözü geçtiğimiz aylarda anne acısıyla sarsıldı. Annesinin kaybından sonra ortalarda görünmeyen Akın Akınözü'nden kötü haber geldi. Ünlü isim uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile yollarını ayırdı.

Magazin 20-09-24 12:56

Leyla ile Mecnun'un İsmail Abi'si Serkan Keskin ile evlendi! Meriç Aral'ın gelinliği sosyal medyayı ikiye böldü

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği İsmail Abi karakteri ile hafızalara kazınan Serkan Keskin 7 yıllık sevgilisi Meriç Aral ile evlendi. Oyuncu çiftin düğün törenine ünlü isimler akın etti. Meriç Aral'ın gelinliği ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 20-09-24 09:12

Anne ve babası nikahta yoktu! O 'vize problemi' dedi ama... Pınar Deniz'in ailesi merak edildi! Babasının mesleğini duyanlar inanamadı

Yargı dizisinde hayat verdiği 'Ceylin' karakteri ile büyük beğeni toplayan Pınar Deniz bir süredir birliktelik yaşadığı Kaan Yıldırım ile önceki gün İtalya'da dünyaevine girdi. Nikah kareleri ile magazin manşetlerinden düşmeyen ünlü çift nikahın ardından ülkeye döndü. Pınar Deniz'in ailesi nikahta yer almadı. Ünlü isim bu durumu 'vize problemi' diyerek açıkladı. Ancak Pınar Deniz'in anne ve babası çok merak edildi. Babasının mesleğini duyanlar çok şaşırdı...

Magazin 20-09-24 08:00

Uzun zamandır ortalarda yoktu... Kavak Yelleri'nin yıldızı Pelin Karahan sarı elbisesiyle arkasını dönüp poz verdi! 'Önünü de görseydik iyiydi'

Bir dönem Kavak Yelleri dizisinde hayat verdiği 'Aslı Zeybek' karakteri ile hafızalara kazınan Pelin Karahan uzun zamandır ekranlardan uzaktı. Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna dahil olan ünlü isim son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Pelin Karahan sarı elbisesiyle arkasını dönüp poz verince adeta dillere düştü.

Magazin 19-09-24 10:19

Esra Erol'da 'Tek suçum güzel olmak' demişti! Yazgül estetik doktoruna koştu! Yeni halini 'Shakira oldum' diyerek paylaştı

Esra Erol'un programına eşiyle yaşadığı sorunlar yüzünden katılan Yazgül canlı yayındaki 'Tek suçum güzel olmak' sözüyle hafızalara kazındı. Eşiyle boşanan ve kendine yeni bir hayat kuran Yazgül şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Yazgül şimdi de estetik doktorunun kapısını çaldı ve karın germe ameliyatı oldu. Son halini ise 'Shakira oldum' diyerek paylaştı.

Magazin 19-09-24 10:16

Arka Sokaklar'ın Zeliha'sı Yüsra Geyik'in sokak tarzı dikkat çekti! Ayak bantlı taytı bakın nasıl nasıl kombinledi

Son olarak Taş Kağıt Makas dizisinde Rüya karakterine hayat veren Yüsra Geyik paylaşımlarıyla da adından söz ettiren bir isim. Arka Sokaklar dizisiyle tanınan Yüsra Geyik sütyen-tayt kombiniyle dikkat çekti.

Magazin 19-09-24 07:04

Adeta devleşti! Su Burcu Yazgı'nın Bir Gece Masalı'ndaki performansı gündem oldu!

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı'nın başrolü paylaştığı Bir Gece Masalı'nda Canfeza karakterine hayat veren genç oyuncu Su Burcu Yazgı'nın kaza sahnesindeki performansı gündem oldu. Yazgı'ya sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 18-09-24 17:16

Ortadan kaybolmuşlardı! Deniz Yıldızı Banu ve Melih şimdi ne yapıyor?

Uzun yıllar televizyon ekranlarında izlediğimiz günlük dizi Deniz Yıldızı'nda Banu ve Melih karakterine hayat veren Begüm Topçu ve Cantuğ Turay dizinin final yapmasının ardından ortalıkta pek fazla görünmedi. 2014 yılında evlenen çiftin ne yaptığı ve son halleri merak edildi.

Magazin 18-09-24 11:00

TÜİK açıkladı: Kadınlar erkeklerden daha uzun yaşıyor

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), özel hayat tablosunu yayımladı. TÜİK, bir ilki de gerçekleştirerek doğuşta beklenen yaşam süresini hesaplarken eğitim durumunu da göz önünde bulundurdu. TÜİK'in verilerine göre, kadınların erkeklerden 5,3 yıl daha uzun yaşadığı görüldü.

Finans 18-09-24 10:25

Kavak Yelleri'nin Deniz ve Efe'sinden sonra akla Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı geldi! Paşhan Yılmazel'e yorum yağdı

Kavak Yelleri'nin Deniz ve Efe'si yıllar sonra bir araya gelince son halleri sosyal medyayı salladı. Sosyal medyada Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel'in son hali de merak edildi.

Magazin 18-09-24 07:44

TV yayın akışı 18 Eylül 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

18 Eylül Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Alan, Banker Bilo, UEFA Şampiyonlar Ligi Maçları "Bologna-Shakhtar Donetsk", Leyla: Hayat... Aşk... Adalet ve MasterChef Türkiye programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 18 Eylül Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 18-09-24 07:21

Afişte o isim yoktu! Tepkiler yükseldi, Kızılcık Şerbeti'nden yeni hamle geldi!

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrolü paylaştığı Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon afişi geçtiğimiz günlerde gündem olmuştu. Dizinin sevilen karakteri Mustafa'ya hayat veren Emrah Altıntoprak'ın afişte yer almaması tepki çekmişti. Günler sonra yapım ekibinden yeni bir hamle geldi.

Magazin 17-09-24 12:46

Reklam çekimi için kamera karşısına geçti! Kıvanç Tatlıtuğ'un son pozları dillere düştü! 'Göz kapaklarını aldırdı' iddiası...

Son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği 'Aslan Soykan' karakteriyle adından söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ şimdi de bir reklam çekimi için kamera karşısına geçti. Tatlıtuğ'un sosyal medya üzerinden peş peşe paylaştığı karelere kısa sürede yorum yağdı. Ünlü ismin yüzündeki değişiklik dikkatlerden kaçmadı...

Magazin 17-09-24 09:51

TV yayın akışı 17 Eylül 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

17 Eylül 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı merakla araştırılıyor. 17 Eylül Salı Bahar, Taşıyıcı 3, Bir Gece Masalı, Düğün Dernek, UEFA Şampiyonlar Ligi Maçları "Young Boys-Aston Villa", Leyla: Hayat... Aşk... Adalet ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 17 Eylül Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 17-09-24 07:38

Kavak Yelleri'nin Deniz'i ve Efe'si yıllar sonra ilk kez bir araya geldi! Unutulmaz ikilinin saçlarına aklar düştü

Bir dönemin efsane dizisi Kavak Yelleri oyuncularının değişimi merak ediliyor. Dizide Deniz rolüne hayat veren İbrahim Kendirci ve Efe rolüne hayat veren Dağhan Külegeç 13 yıl sonra ilk kez bir araya geldi. Saçlarına aklar düştüğü görülen ikilinin yıllar içerisindeki değişimi gündem oldu.

Magazin 16-09-24 21:27

Hava durumu sunucusu Hülya Uğur yıllar önce İstanbul'u terk edip Bodrum'a yerleşti! Yıllar sonra ortaya çıktı

90'lı yıllarda hava durumu sunuculuğu yapan Hülya Uğur gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Bir döneme damga vuran ünlü hava durumu sunucusu evinin kapılarını Evrim Akın'a açtı. Bodrum'daki lüks villası ve son hali dikkat çekti.

Magazin 16-09-24 15:28

Gün geçtikçe eriyor... Yalı Çapkını'nın İfakat'ı Gülçin Santırcıoğlu'nun son hali gündemde! Saçlarını kısacık kestirdi!

Yalı Çapkını'nda İfakat rolüne başarılı bir şekilde hayat veren oyuncu Gülçin Santırcıoğlu'nun değişimi ve yeni tarzı dikkat çekti. Kilolarıyla gündeme gelen ünlü ismin zayıf haliyle görenleri şaşırttı. Santırcıoğlu, uzun saçlarını da kısacık kestirdi.

Magazin 16-09-24 14:32

E-Rapor nedir, nasıl düzenlenir? E-Rapor sorgulama ve e-Rapor rapor doğrulama

Tüm gündelik hayat işleri artık internet üzerinden yapılabilmekte, çeşitli ödemeler, banka işlemleri, alışverişler tek bir tuş ile gerçekleştirilebilmektedir. İnternetin bu derece yaygınlaşması ve teknolojinin gitgide daha da gelişmesi ile artık devlet dairelerindeki işlemler de tek bir sistem üzerinden yapılabilir hâle gelmiştir. Bu noktada sorgulanan sistemlerden biri de "E-Rapor"dur.

Haber 15-09-24 14:27

Guava nedir, nasıl yenir? Guava meyvesi faydaları nelerdir?

Guava meyvesi, tropikal iklimlerin doğasında yetişen ve hem aroması hem de sağlığa olan faydalarıyla ön plana çıkan özel bir meyvedir. Tropik bölgelerin cömertliğiyle hayat bulan bu egzotik lezzet, dünya mutfaklarında giderek daha fazla yer bulmakta ve özellikle benzersiz tadı sayesinde her geçen gün popülerleşmektedir.

Yemek 14-09-24 16:29

Kübra'nın Ali Cemal'i Ferit Kaya evleniyor! Kına gecesinden ilk görüntüler

Son olarak Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Kübra dizisinde Ali Cemal karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ferit Kaya'dan müjdeli haber geldi. Geçen haziran ayında aile arasında Yasemin Ceren Topçu’yla nişanlanan Kaya evleniyor.

Magazin 14-09-24 15:03

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal'dan tokat gibi gönderme! Kimse yakıştıramadı, tepki çekti!

Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun başrolü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinde Meryem karakterine hayat veren Özgü Namal, diziyle ilgili açıklama yaparken yurt dışından uyarlama olan dizilere tokat gibi bir gönderme yaptı.

Magazin 14-09-24 12:42

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner önce afişte olmayışına isyan etti sonra hesabını kapattı!

Show TV'nin rekortmen dizisi Kızılcık Şerbeti 3. sezona bomba gibi başladı. Oyuncuları arasında Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin olduğu diziye Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik dahil oldu. Dizide Giray rolüne hayat veren Kaan Taşaner yeni sezon afişinde olmayışına isyan ettikten sonra hesabını kapattı.

Magazin 14-09-24 11:51

Amca Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı: Telefon kayıtlarını neden sildiği belli oldu! Hayat kadınları detayı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolduktan sonra arama çalışmalarının 19’uncu günü cansız bedeni dere kenarında bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma sürüyor. Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak tutuklu amca Salim Güran'ın son ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın söylediklerinin yalan olduğunu belirten Güran, olay günü Nevzat ile görüşmediklerini belirtti. Güran'ın ayrıca telefon kayıtlarını neden sildiği de belli oldu!

Haber 13-09-24 23:56

Afişte bir tek o yoktu! Kızılcık Şerbeti oyuncusu o hamlesiyle gündem oldu! Bakın ne yaptı...

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrolü paylaştığı Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon afişi yayınlandı. Afişte dizide Mustafa karakterine hayat veren Emrah Altıntoprak'ın yer almaması tepkiyle karşılandı. Bunun üzerine Kızılcık Şerbeti oyuncusu da photoshop yaparak afişe kendisini ekledi.

Magazin 13-09-24 17:10

Türkiye'de Fransızca öğretmenliği yapmak için gelen Fransız'ın mutluluğu sosyal medyada gündem yarattı! 'Yeni bir hayat başlıyor' dedi... Türkler yorumlara akın etti

Fransız bir adam sosyal medyadan yaptığı paylaşımında İzmir'de bir lisede Fransa'da öğretmenlik yapmak için çalışma vizesinin geldiğini söyledi. Türkiye'de öğretmenlik yapmak için çok heyecanlı olduğunu dile getiren Fransız adamın paylaşımı sosyal medyada gündem yarattı. Türk sosyal medya kullanıcıları genç adamın paylaşımını adeta yorum yağmuruna tuttu.

Trend 13-09-24 15:24

Kullanıcıya mesaj attı, çılgına döndü: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten torpil iddialarına sert yanıt!

Kızılcık Şerbeti'nde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek'in dizinin senaristi olan annesi Melis Civelek'ten torpilli olduğu iddia edilmişti. Sık sık bu iddiayla karşılaşan Civelek, kendisine torpilli diyen bir kullanıcıya sert yanıt verdi.

Magazin 13-09-24 11:53

Yeni metres mi geldi? Kızılcık Şerbeti'nde Apo'nun yeni sevgilisiyle ilgili kafa karıştıran iddia! O detay dikkat çekti...

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrolü paylaştığı Kızılcık Şerbeti'yle ilgili sosyal medyada üretilen teori kafaları karıştırdı. Birçok kullanıcı Şebnem Bozoklu'nun hayat verdiği Meryem karakterinin Apo'nun yeni sevgilisi olacağını belirtti. "Alev öldü, yeni metres geldi." yorumları yapıldı.

Magazin 13-09-24 11:03

Yalı Çapkını'nın güzeli Buçe Buse Kahraman düşük bel modasına uydu! Sosyal medya ikiye bölündü

Son olarak Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Pelin' karakteri ile adından söz ettiren Buçe Buse Kahraman diziden ayrılmış yeni sezonda da Kuruluş Osman dizisine dahil olduğu ortaya çıkmıştı. Şimdi de Paris'teki bir davete katılan Kahraman düşük bel modasına uydu ve poz verdi. Ünlü ismin iddialı tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 12-09-24 10:47

TV yayın akışı 12 Eylül 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

12 Eylül 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 12 Eylül Perşembe akşamı Siyah Kalp, Demir Kadın: Neslican, Bir Gece Masalı, Dedemin Fişi, Kutsal İşgal, Leyla: Hayat... Aşk... Adalet ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 12-09-24 07:38

Narin'i unutmadılar! Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisindeki anlamlı mesaj sosyal medyada gündem oldu

Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisi yayın hayatına başladı. Oyuncuları arasında Cemre Baysel, Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz, Yiğit Kirazcı ve Halil İbrahim Ceyhan gibi isimlerin yer aldığı dizi Now TV'de ekrana geliyor. Dizinin ilk bölümünde Türkiye'yi derinden etkileyen Narin Güran cinayetine ithafen anlamlı bir mesaj yayımlandı.

Magazin 11-09-24 21:39

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü tatil pozlarını peş peşe paylaştı! Yorum yağdı: Dilber hâlâ evsiz mi?

İnci Taneleri'nde Dilber rolüne hayat veren Hazar Ergüçlü şu sıralar tatilin tadını çıkarıyor. Tatilden pozlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Ergüçlü'nün yeni pozlarına yorum yağdı.

Magazin 11-09-24 20:48

Yalı Çapkını'ndan ayrılmıştı! Buçe Buse Kahraman fenomen diziye girdi

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Pelin' karakteri ile dikkat çeken Buçe Buse Kahraman iki sezon boyunca rol aldığı diziden ayrılmıştı. Yeni sezonda hangi dizide rol alacağı merak edilen güzel oyuncunun yeni adresi belli oldu.

Magazin 11-09-24 16:42

'Herkes faturasını yüzde 10 azaltabilir' İSKİ o detayı verdi! İşte 'Hayat standardınızı değiştirmeden' yapılması gereken

Hem su faturaları hem de su kaynaklarının durumu vatandaşların gündeminde olan konular arasında. İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Bülent Solmaz, "İstanbul'da kısa vadede su sıkıntısı yaşayacağımızı öngörmüyoruz" derken tasarruf konusuna da dikkat çekti. Ayrıca faturalara vurgu yapan Solmaz "Herkes faturasını yüzde 10 azaltabilir" şeklinde konuşarak detayları anlattı.

Finans 11-09-24 16:31

Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır'ın kızı Selvi'ydi! Oyunculuğu bırakıp maneviyata yöneldi! Fatma Büşra Ayaydın'ın son halini görenler çok şaşırdı

Türk televizyon tarihine adını altın harflerle yazdıran yapımlardan biri olan ve yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisi son dönemde yeniden yayınlanacağına dair iddialarla gündeme gelmişti. Dizinin bu iddialarla gündeme gelmesinin ardından dizideki oyuncuların son halleri de yeniden merak konusu oldu. Dizinin efsane karakterlerinden Süleyman Çakır'ın kızı Selvi'ye hayat veren Fatma Büşra Ayaydın son hali ve yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 11-09-24 08:32

TV yayın akışı 11 Eylül 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

11 Eylül Çarşamba akşamı Rüyanda Görürsün, Durdurulamaz, Alan, Koca Bebek Joe, Sev Kardeşim, Leyla: Hayat... Aşk... Adalet ve MasterChef Türkiye programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 11 Eylül Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 11-09-24 07:37

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ'un Narin tepkisi gündem oldu! 'Bunu da unutacağız' diyerek sert çıktı

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin soruşturma tüm hızıyla devam ediyor. Soruşturma kapsamında ortaya çıkan ifadeler kan dondururken ünlü isimlerden de olaya dair tepkiler gecikmiyor. Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Altuğ'un Narin tepkisi gündem oldu. Altuğ 'Bunu da unutacağız' diyerek sert çıktı.

Magazin 10-09-24 16:44

Oksijen maskeleri bir anda açıldı! Havada panik anları yaşandı... O anlar saniye saniye kamerada

Cezayir'den Fransa'nın Lyon kentine giden bir yolcu uçağında panik anları yaşandı. Uçağın 33 bin feet yüksekliğe ulaştığı sırada basınç problemi yaşadığı ve bunun sonucunda hayat kurtarma aksesuarlarının açıldığı bildirildi. O anlar yolcular tarafından saniye saniye cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medyadan paylaşılınca gündem yarattı.

Trend 10-09-24 15:47

Mert Yazıcıoğlu'ndan Kızıl Goncalar paylaşımı geldi! Sosyal medya yıkıldı

Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu ve Özgü Namal'ın başrollerinde oynadığı Kızıl Goncalar'ın 2. sezonu merakla beklenirken Cüneyd rolüne hayat veren Mert Yazıcıoğlu'nun paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-09-24 14:36

Yeşilçam’ın kötü kadını olarak hafızalara kazındı! Lale Belkıs vasiyetini açıkladı: Malım, mülküm...

Yeşilçam'ın kötü kadını olarak hafızalara kazınan Lale Belkıs gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Yıllara meydan okuyan usta oyuncu vasiyetini açıkladı ve sözleriyle de dikkat çekti.

Magazin 10-09-24 13:33

Sette rahatsızlandı! Aslıhan Güner apar topar hastaneye kaldırıldı

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Yalan dizisinde hayat verdiği 'Melike Karaca' karakteri ile adından söz ettiren Aslıhan Güner sette rahatsızlanınca apar topar hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncu sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 10-09-24 12:31

Ülkeyi terk etmişti... Selena'nın Selin'i Cansu Demirci yıllar sonra ortaya çıktı! Nikah kareleri sosyal medyayı salladı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran ve başrollerini Sinem Kobal, Gökhan Keser ile Zuhal Topal'ın paylaştığı Selena dizisinde hayat verdiği 'Selin' karakteriyle hafızalara kazınan Cansu Demirci dizinin ardından akademik kariyerine yönelmek için oyunculuğu bırakmış ve yurt dışına yerleşmişti. Herkesin ne yaptığı merak edilen ünlü isim yıllar sonra ortaya çıktı. Cansu Demirci'nin nikah kareleri kısa sürede sosyal medya gündem oldu.

Magazin 10-09-24 08:58

Taze anne Ezgi Mola'nın Narin tepkisi sosyal medyayı salladı! 'Ne dediyse doğru'

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği Safiye karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Ezgi Mola şimdilerde vaktinin tamamını oğlu Can ile birlikte geçiriyor. Taze anne Ezgi Mola 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran olayına tepki gösterdi. Ünlü ismin sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-09-24 08:25

Gönül Dağı’ndan Kuruluş Osman’a flaş transfer

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nda Döndü rolüne hayat veren oyuncu Feyza Işık, Kuruluş Osman dizisine transfer oldu.

Magazin 09-09-24 20:42

Uzaya çıkan ilk insan kimdir, ne zaman uzaya çıkmıştır? Uzaya çıkan ilk insan nereli?

İnsanlık tarihinin başından itibaren keşfetmek öğrenmek, icat etmek gibi eylemlerin peşinde koşulmuştur. Uzak diyarlar keşfedilmiş, bölgeler, ülkeler, topluluklar kurulmuş ve nihayetinde konu uzaya kadar çıkmıştır. Uzayda hayat olup olmadığını başka gezegenlerin varlığını araştırmak için bilim insanları uzun bir süredir çeşitli çalışmalar yapmaktadırlar.

Haber 09-09-24 20:34

96 yaşındaki Haldun Dormen hayat enerjisinin sırrını açıkladı! Uzun ömür için...

Ustan oyuncu Haldun Dormen 96 yaşında olmasına rağmen enerjisini hiç kaybetmiyor. Haldun Dormen 96 yaş enerjisini neye borçlu olduğunu açıkladı.

Magazin 09-09-24 19:01