Hesaplasma Zamani Konusu Haberleri

Kelime-i Şehadet getirdiği anlar tartışma yaratmıştı! Fatih Altaylı'dan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a: KPSS'ye sokacağım onu!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Kelime-i Şehadet getirdiği anlar tartışma yaratmış, Erbaş'ın eksik söylediği iddia edilmişti. Söz konusu görüntülere çok sert tepki gösteren gazeteci Fatih Altaylı, "KPSS'ye sokacağım onu. Gördüm ve inanamadım. En azından Kelime-i Şehadet getirmeyi bilir diye düşünüyor insan." diye konuştu.

Haber 2024-09-16 08:40:04

Eyüp Sabri Tuncer kolonyaları için bir uyarı da Amazon'dan! Hem 'ürünleri kullanmayın' dedi, hem para iadesi yapacağını açıkladı

Avrupa Birliği Mart 2022'den önce üretilen Eyüp Sabri Tuncer kolonyalarının yasaklanan madde gerekçesiyle toplatılacağını açıklamıştı. Bir hamle de Amazon'dan geldi. Amazon söz konusu ürünleri 'kullanmayı bırakın' diye attığı mesajında, ürünleri geri çağırarak para iadesi de yapılacağını kaydetti.

Finans 2024-09-16 08:25:43

Narin'in annesinin yaktığı ağıt herkesi şaşırttı! Duyan inanamıyor... Haftalar sonra ortaya çıktı: Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor

Narin Güran'ın annesinin haftalar önce kaydedilen görüntüsündeki bir detay gündem oldu. Gülistan Doku'nun ailesinin ziyareti sırasında ağıt yakan anne Yüksel Güran'ın "Narin karanlıkta kalmasın. Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor" ifadeleri duyanları şaşırttı. Söz konusu görüntüler kısa sürede yayılırken, izleyenler başa alıp tekrar dinliyor.

Haber 2024-09-16 07:35:09

AB'den 'Eyüp Sabri Tuncer' kararı! O tarihten önceki ürünler toplatılacak, şirketten açıklama

Avrupa Birliği'nden dikkat çeken bir karar geldi. Mart 2022'den önce üretilen Eyüp Sabri Tuncer kolonyaları yasaklanan madde gerekçesiyle toplatılacak. Maddenin hamile kadınlara büyük zarar verdiği ve cilt hassasiyeti de yarattığı aktarıldı. Söz konusu haberler sonrasında şirketten de açıklama gelirken toplatma kararı çıkartılan ürünlerin sadece Eyüp Sabri Tuncer'e ait olmadığı aktarıldı.

Finans 2024-09-15 19:55:44

Narin'in annesi Yüksel Güran'ın kelepçeli fotoğrafı ortaya çıktı! İfadesini böyle vermiş

8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma sürerken, şüpheliler arasında olan ve cezaevinde tutuklu bulunan anne Yüksel Güran'ın yeni bir fotoğrafı ortaya çıktı. Söz konusu fotoğrafta ifade veren anne Güran'ın ellerinin kelepçeli olduğu görüldü.

Haber 15-09-24 13:44

Altın için öyle açıklamalar yaptı ki... Bugünlere eze eze geldi... Artık film koptu! İslam Memiş bile bunu tahmin etmiyordu

Amerika Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararını açıklamasına sayılı günler kaldı. Fed'in faiz kararı öncesi ise altının nasıl etkileneceği ise merak konusu olmaya devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 18 Eylül'de açıklanacak olan Fed'in faiz kararı öncesi altın fiyatlarında yaşanacak olan hareketliliklerden bahsetti. Memiş, "film koptu" değerlendirmesinde bulundu.

Finans 15-09-24 10:29

Kritik haftaya giriyoruz... Bu yıl altın yılı olacak! Yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor

Piyasadaki fiyat dalgalanmalarına rağmen altın uzun vadede yatırımcısına sağladığı yüksek getiri ve istikrarlı seyir ile güvenli liman olmaya devam ediyor. Art arda kırdığı rekorları ile takip edilen altının önümüzdeki dönemde nasıl bir döngü izleyeceği ise merak konusu.

Finans 15-09-24 09:30

Kritik güne az kaldı... Reuters ve AA Finans anket yaptı! Merkez'in faiz kararı için tahminler merak konusu oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), son 5 aydır politika faizini sabit tutuyor. Eylül ayında Amerika Merkez Bankası'nın (Fed), politika faizinde indirim yapacağına dair beklenti ve ekonomi uzmanlarının Merkez için faiz indirimi tahminleri doğrultusunda 2024 Eylül ayı için verilecek karar merak konusu oldu. İşte faiz kararı açıklanmadan önce Reuters ve AA Finans'ın yaptığı anketler...

Finans 13-09-24 17:07

40 yıl sonra yeniden fiş dönemi! Bu kez farklı, almayan müşteri de ceza ödeyecek! Uzmanlar uyarıyor: 100 bin TL'ye kadar çıkacak

Fiş dönemi 40 yıl sonra yeniden başlıyor. 80'li yılların en büyük kamu spotlarından biri olan 'bir alışveriş bir fiş' uygulaması yeniden hayata geçiyor. Vergi iadesi yazmak tarihe karışsa da Maliye, piyasadaki nakit akışını kontrol edebilmek için harekete geçti. Yeni uygulama ile birlikte artık sadece fiş vermeyen esnafa değil, fiş almayan müşteriye de ceza kesilecek. Peki fiş almamanın ya da fiş vermemenin cezası ne kadar? Uzmanlar, söz konusu cezaların 100 bin TL'yi bulacağını söylüyor.

Finans 13-09-24 08:01

Brighton cephesinden Ferdi Kadıoğlu itirafı! Teknik Direktörü Fabian Hürzeler açıkladı... ''Kulüp için uygunsa...''

Fenerbahçe'den İngiltere Premier Lig kulübü Brighton'a rekor bonservis bedeliyle transfer olan Ferdi Kadıoğlu'nun yeni takımıyla ilk maçına ne zaman çıkacağı merak konusu oldu. Brighton Menajeri Fabian Hürzeler, millî futbolcu hakkında dikkat çekici açıklamada bulundu.

Spor 12-09-24 17:47

2024 MTV Video Müzik Ödülleri'nde Addison Rae kıyafetiyle adından söz ettirdi! Her detayı olay...

2024 MTV Video Müzik Ödülleri'ne ünlü isimler akın etti. Gecede en kötü giyinenler arasında gösterilen Addison Rae tercihi ettiğiyle kıyafetiyle dalga konusu oldu.

Magazin 12-09-24 15:38

Narin Güran cinayetindeki 'siyasi' iddia: HÜDA Par lideri Parti ismi zikretmek istemiyorum ama deyip aile büyüğünü işaret etti

Narin Güran'ın ailesiyle ilgili çeşit çeşit iddia ayyuka çıktı. Bu iddialar siyasi zemine de taşındı. Özellikle de Narin'in tutuklanan muhtar amcası Salim Güran'ın HÜDA PAR'a yakın olduğu öne sürülüyordu. AK Partili Galip Ensarioğlu'nun ardından söz konusu iddiaya bir yanıt da HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan geldi. Partilerin suçlanmaması gerektiği savunan Yapıcıoğlu'nun sözleri dikkat çekti.

Haber 12-09-24 10:13

Alman kulübü Frankfurt Galatasaray'ın transfer teklifini duyurdu: Resmi açıklama geldi!

Transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala Galatasaray'da kadro güçlendirme çalışmaları son sürat devam ediyor. Birçok futbolcuyla görüşen sarı - kırmızılılar, son olarak Alman ekibi Frankfurt'un yıldızı Ebimbe'ye teklifte bulundu. Bu söz konusu teklifin ardından, Alman kulübünden resmi açıklama gecikmedi.

Spor 11-09-24 19:59

Dilan Polat'ın hayatına özenen kadına eşinden şok edici yanıt: Engin onu yapmış bunu yapmış diye gösteriyorsun biz de mi kara para aklayalım!

Sokak röportajında Türkiye'nin konuştuğu o isim hakkında 'çok sevindim iyi ki çıkmış' dedi, eşinden beklenmedik bir tepki geldi. Dilan Polat ve Engin Polat'ın tahliye olmasının üzerinden çok kısa bir süre geçti. Tahliye olmaları ise tartışma konusu oldu. Karı koca birbirine girdi biri enerji diğeri sinerji dedi.

Haber 11-09-24 16:44

AK Partili Hamza Dağ'dan 'erken seçim' açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ son günlerde muhalefetin sıklıkla dile getirdiği erken seçim çağrıları ile ilgili konuştu. Dağ, açıklamasında "Bu beyhude tartışmanın konusu, CHP'nin yalan ve riya siyasetinden sonra en istikrarlı olduğu ikinci konudur. Türkiye'nin erken seçim gibi bir gündemi yoktur" dedi.

Haber 11-09-24 15:13

İstanbul'da maymun çiçeği paniği: Sosyal medya yabancı uyruklu şahsın görüntülerini konuşuyor! İnceleme sonucu açıklandı

İstanbul'da dün yaşanan maymun çiçeği virüsü paniği üzerine olayın detayları netleşti. Sosyal medyada gündem olan görüntülerde sağlık ekiplerinin söz konusu adama kollarını gösterttiği, ardından adamın ambulansa bindiği anlar yer alıyordu. Sağlık Bakanlığı incelemeler sonucu ortaya çıkan tespitleri açıkladı.

Haber 11-09-24 11:48

Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır'ın kızı Selvi'ydi! Oyunculuğu bırakıp maneviyata yöneldi! Fatma Büşra Ayaydın'ın son halini görenler çok şaşırdı

Türk televizyon tarihine adını altın harflerle yazdıran yapımlardan biri olan ve yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisi son dönemde yeniden yayınlanacağına dair iddialarla gündeme gelmişti. Dizinin bu iddialarla gündeme gelmesinin ardından dizideki oyuncuların son halleri de yeniden merak konusu oldu. Dizinin efsane karakterlerinden Süleyman Çakır'ın kızı Selvi'ye hayat veren Fatma Büşra Ayaydın son hali ve yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 11-09-24 08:32

Sevilen film serisi Harry Potter geri dönüyor! Serinin dizisi için oyuncu seçmeleri başladı

Harry Potter hayranlarını sevindirecek haber kısa süre önce gelmişti. O ünlü film serisinin şimdi dizisi yapılıyor. Kadroda ise kimlerin olacağı merak konusu. HBO'da yayınlanacak olan ve 10 sene boyunca devam etmesi beklenen dizi için çalışmalar tam gaz sürüyor.

Trend 10-09-24 15:41

Tamamlayıcı Emeklilik önümüzdeki yıl başlıyor... 2025'in son çeyreğinde sistem devreye giriyor! Ekonomist Mümkün değil dedi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın geçtiğimiz hafta Orta Vadeli Programı açıklamasıyla ekonomideki üç yıllık yol haritası belli oldu. OVP'nin açıklanmasıyla birçok merak edilen sorunun da cevabı bulunmaya başladı. Daha önceki OVP'lerde de konusu geçen Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi'nin hayata ne zaman geçeceği belli olurken uzmanlar konu hakkında değerlendirmede bulundu.

Finans 10-09-24 14:24

Asgari ücret zammında ipucu! Milyonlarca çalışan için rakam ortaya çıktı: Tek zam sonrası formül belli oldu… Net asgari ücret için 25 bin TL hesabı

Orta Vadeli Program’da (OVP) yıl sonu enflasyonu yüzde 41,5 olarak tahmin edildi. Bu oran, Aralık ayında yapılacak Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısında asgari ücrete yapılacak zammı doğrudan etkileyecek. Eğer bu tahmin gerçekleşirse, net asgari ücretin 25 bin lira seviyelerinde belirlenmesi söz konusu olacak. İşte detaylar...

Finans 10-09-24 07:32

Gözünde morluk, sırtında tırnak izleri... Oklar ağabey Enes Güran'a döndü, amcaya soruldu! Narin Güran cinayetinde katil kim? Çember daralıyor

Narin Güran'ı kim ya da kimlerin öldürdüğü sorusunun yanıtını tüm Türkiye merak ederken, itirafçının ifadeleri sonrası bir numaralı sanık haline gelen amca Salim Güran yeniden ifade verdi. Amcanın ifadesindeki ağabey Enes Güran'la ilgili ortaya çıkan detaylar ise gündem yarattı. Daha önce kolundaki ısırık nedeniyle gözaltına alınıp, serbest bırakılan ağabeyin gözünde morluk olduğu ve sırtında da tırnak izleri olduğu belirlendi. Söz konusu izler açık açık amcaya da soruldu.

Haber 10-09-24 06:41

Müge Anlı'dan Narin açıklaması: Bana da gelen çok bilgi var ancak... deyince gündem oldu

Narin'den gelen acı haber sonrası aile gözaltına alındı. Narin'e ne olduğu merak konusu olurken Türkiye ayağa kalktı. Yayın yasağına sosyal medyada tepki gösterilirken Müge Anlı da bu konuda sessiz kalmadı. Müge Anlı'dan çok konuşulan Narin açıklaması...

Magazin 09-09-24 11:02

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'ın diziden ayrılma nedeni şoke etti! Yapımcı 'ciddi problem yaşadık' diyerek anlattı

Show TV’nin, reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen üçüncü sezon fragmanı geçtiğimiz gün yayımlandı. Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör’ün paylaştığı dizinin kadrosuna Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik dahil oldu. Dizide Alev rolüne hayat veren Müjde Uzman'ın fragmanda öldüğü görülürken oyuncunun diziden ayrılma nedeni de merak konusu olmuştu. Yapımcı gerçekleri sert bir dille anlattı.

Magazin 08-09-24 17:56

İstanbul'daki mezarda esrarengiz olay! 'Kaşık büyüsü' iddiası... İçinden iki kişinin fotoğrafı çıktı, sosyal medyada gündem oldu

İstanbul'da temizlemek için mezarlığa gelen bir adam vurduğu ilk çapa darbesiyle neye uğradığını şaşırdı. Çapaya bir şey takıldığını fark eden adam, mezarın içinden birbirine yapışık iki kaşığı gün yüzüne çıkardı. İçini açtığında ise iki erkeğin fotoğrafının ve yazıların olduğunu gördü. Söz konusu görüntüler sosyal medyada gündem olurken, birçok kullanıcı ise bunun bir 'kaşık büyüsü' olduğunu iddia etti.

Haber 08-09-24 15:21

Kılıçlı yemin töreni sonrası TSK'dan istifa etti: Teğmenlerin bölük komutanı binbaşı, gerekçesini böyle sundu

Kara Harp Okulu mezuniyet törenindeki kılıçlı yemin töreni hakkında Milli Savunma Bakanlığınca inceleme başlatılmıştı. Bu sırada Kara Harp Okulu Bölük Komutanı Binbaşı M., Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) istifa etti. Söz konusu iddiaya göre binbaşı M. istifasını "Zaten istifa edecektim" diyerek gerekçelendirdi.

Haber 08-09-24 13:46

Herkes 'Burada olmaz' derken... Elde ettikleri geliri duyan inanamadı! Alay edilen girişimin sonucu 'İyi ki yapmış' dedirtti

Van’ın Gevaş ilçesinde ‘olmaz’ denilen fındığın hasadına başlandı. Elmalı Mahallesi'nde yaklaşık 15 sene önce Resul Sedir, bahçesindeki elma ve kayısı ağaçlarını kökünden çıkarıp herkesin 'olmaz' dediğin fındık ağaçları dikti. Ağaçlar zamanla büyürken elde edilen gelir de şaşırttı. Hüseyin Leyla, dedelerinin bu girişimi nedeniyle zamanında alay konusu olduğunu belirtip "İyi ki böyle bir şey yapmış. Şimdi fındıkları toplamaya başladık" dedi. Fındığın kilosunun 250 TL’den satıldığı belirtildi.

Finans 07-09-24 12:28

Kim Milyoner Olmak İster'de Fatih Terim sorusu! Soyunma odası konuşmasında Bam ifadesini kaç kere kullanmıştır?

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan ve herkesi ters köşe yapan 'Fatih Terim' sorusu şaşkınlık yarattı. Soru sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, Terim'in söz konusu videosu yeniden paylaşılmaya başladı. İşte detaylar...

Spor 06-09-24 22:16

IQ nasıl yazılır? TDK'ye göre IQ doğru yazılışı nedir?

IQ, insan zekasını ölçmeye yönelik bir kavramdır ve dünya genelinde farklı testlerle değerlendirilir. Zeka seviyesini belirlemek için kullanılan bu testler, bilişsel yeteneklerin çeşitli yönlerini ölçer. IQ’nun yazımı ve anlamı ise genellikle merak konusu olur, zira hem bilimsel hem de gündelik hayatta sıkça karşılaşılan bir terimdir. Peki, TDK'ye göre IQ doğru yazılışı nedir?

Egitim 06-09-24 17:32

Son dakika | Türkiye'de yayınlanmayacak! Tartışmaların odağındaki Famagusta dizisi için karar alındı

Son dakika haberi: Tartışmalara neden olan 'Famagusta' dizisi hakkında yeni bir karar alındı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin dizinin Türkiye'de yayınlanmayacağını duyurdu. Şahin kararı "Söz konusu yapım, sadece daha önce yayınlandığı ülkede (Yunanistan) Netflix kataloğuna girecek, Türkiye’de veya herhangi bir ülke kataloğunda yer almayacaktır" sözleriyle açıkladı.

Haber 06-09-24 16:37

Bakanlık'tan İmamoğlu'na 'kaçak villa' yanıtı! Ejder Batur sosyal medyadan paylaştı: Üzülmeyin! Gıptayla takip edin

Üsküdar Vaniköy'de bulunan kaçak villa gündemdeki yerini korurken, Bakanlık söz konusu yapının yıkımına başlamıştı. Konuyla ilgili "Sosyal medya bakanlığı... Hüzünle izliyorum arkadaşları" diyen İBB Başkanı İmamoğlu'na Bakanlık'tan yanıt geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Ejder Batur yaptığı açıklamada "Hüzünle izlemeyin, üzülmeyin! Çalışmalarını gıptayla takip edin" ifadelerini kullandı.

Haber 05-09-24 15:25

Komutan öyle bir hata yaptı ki... Paylaştığı fotoğraf alay konusu oldu, görevden alındı

ABD donanmasına ait "USS John S. McCain" muhrip gemisinin komutanı Cameron Yaste’nin paylaştığı fotoğraf viral oldu. Komutanın yaptığı hatayı fark eden dikkatli gözler, Yaste ile dalga geçmişti. Söz konusu fotoğraf sonrası komutan görevden alındı.

Haber 04-09-24 15:04
abd

Euphoria'nın Kat'i Barbie Ferreira resmen eridi! Pozları tartışma konusu oldu

Euphoria'nın yıldızı Barbie Ferreira resmen eridi, zayıflaması gündem oldu. Barbie'nin hızlı kilo kaybı için son dönemde ünlüler arasında yayılan bir ilacı kullandığına dair iddialar da bulunuyor.

Magazin 04-09-24 08:29

Batuhan Karadeniz kumar oynayıp, canlı yayın açtı! Bir anda gündem olunca isyan etti... O isme hakaretler yağdırdı

Eski futbolcu ve yorumcu Batuhan Karadeniz'le ilgili paylaşılan bir görüntü gündem oldu. Karadeniz'in bahis sitesinden kumar oynayıp binlerce kişiye canlı yayın yaptığı iddia edilen anlar sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler sosyal medyada çok konuşulurken, Karadeniz'den ise açıklama geldi. Karadeniz, söz konusu görüntülerle ilgili yapılan haberlere isyan ederken, hakaretler yağdırdı. Gazeteci İbrahim Haskoloğlu ise Karadeniz hakkında bahis ve reklam yapmaktan inceleme başlatılacağını söyledi

Spor 04-09-24 07:12

Fenerbahçe'de Jose Mourinho UEFA Avrupa Ligi öncesi kararını verdi! 4 futbolcunun üstünü çizdi...

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, UEFA'ya Avrupa Ligi kadrosunu bildirmek üzere geri sayıma geçti. Son transfer Sofyan Amrabat'la birlikte elinde 29 futbolcusu bulunan sarı - lacivertlilerde Portekizli teknik adam UEFA'ya bildirilecek Avrupa Ligi kadrosu için 22 oyuncuyu bildirecek. Tecrübeli çalıştırıcının ise kimleri dışarıda bırakacağı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Spor 03-09-24 20:49

Kahreden anlar... Zihinsel engelli arkadaşının ölümünü kameraya kaydetti: Ah Tanju ah!

Bursa'da yaşayan zihinsel engelli arkadaşı Tanju Aydın, girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti. Aydın'ın son anlarının arkadaşı tarafından kaydedildiği ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde arkadaşının Aydın'ı karaya doğru yüzmesi için ikna etmeye çalıştığı görülürken; dakikalar sonra arkadaşının cansız bedenini gören adamın "Ah Tanju ah" diyerek feryat ettiği anlar kahretti.

Haber 03-09-24 14:46

GBT dönemi bitiyor, yüz tanıma sistemli kamera devrede! Polis ve jandarmanın artık yakasında 'göz' var

Polis ve jandarmanın artık yakasında 'göz' olacak. ASELSAN tarafından geliştirilen yüz tanıma sistemli yaka kameraları devreye girdi. 7/24 görüntü kaydedebilen kameralar saysesinde güvenlik güçleri hem aranan kişileri daha kolay yakalabilecekler hem de özellikle trafik kontrollerinde kendilerine zorluk çıkaranları tespit edebilecek. Söz konusu yaka kameraları 2025 yılının sonuna kadar tüm personele dağıtılacak.

Haber 03-09-24 09:28

AK Parti’de ‘değişim’ için düğmeye basılıyor! Erdoğan ilk işareti vermişti…

Yerel seçimlerde alınan sonucun ardından AK Parti’de başlayan ‘değişim’ çalışmaları için bugün resmen harekete geçileceği öğrenildi. Bugün yapılacak MKYK toplantısında AK Parti’deki birinci gündem konusunun kongre olacağı belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yorulan dinlensin soluklansın' sözleri sonrası AK Parti’de yaşanacak ‘değişim’ şimdiden merak konusu oldu. İşte detaylar...

Haber 03-09-24 08:50

Galatasaray, Ismail Jakobs'u resmen açıkladı! Videonun sonundaki müzik ve forma ayrıntısı... Maliyeti belli oldu!

Galatasaray, uzun süredir aradığı sol beki Fransa'dan buldu. Monaco'dan kadrosuna kattığı Ismail Jacobs'u KAP'a bildirdi. Sarı - kırmızılılar oyuncuyu dün gece İstanbul'a getirmişti. Joshua Jakobs'ı sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile duyurdu. Söz konusu videodaki müzik ve forma dikkatleri çekti.

Spor 02-09-24 23:10

Gözler ona çevrilmişti! Müge Anlı'dan 'Narin' açıklaması 'Bunun haberini vermiş olayım' diyerek duyurdu

Türkiye günlerdir Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'e kilitlenmişken gözler bir yandan da yeni sezonda Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla bugün ekranlara geri dönen Müge Anlı'ya çevrilmişti. Müge Anlı'nın kayıp Narin olayını ele alıp almayacağı merak edilirken Anlı'dan "Bunun da haberini vermiş olayım" sözleriyle bir açıklama geldi. Böylece Müge Anlı'nın kayıp Narin Güran'ı işleyip işlemeyeceği konusu netlik kazandı.

Magazin 02-09-24 12:21

Trabzonspor'da ibre Şenol Güneş'e döndü, Fatih Tekke cephesinden olay yaratan bir iddia ortaya atıldı! ''Üzerimde çok siyasi baskı var, sizinle çalışamayacağız...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın ayrılığı sonrası teknik direktörlük görevine kimin getirileceği merak konusu olmuştu. Fatih Tekke ile görüşen bordo-mavililer ibreyi Şenol Güneş'e kırmış ve deneyimli teknik adam, başkan Ertuğrul Doğan ile görüşmek için İstanbul'a gitmişti. Bu gelişmenin ardından Fatih Tekke'nin kuzeni Kenan Tekke'den olay yaratacak bir iddia ortaya atıldı.

Spor 02-09-24 11:26

RTÜK Başkanı Şahin'den Narin'in kaybolmasına ilişkin yayın yasağı kararı açıklaması

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı(RTÜK) Ebubekir Şahin, Diyarbakır'da kayıp olan Narin Güran Diyarbakır 5. Sulh Ceza Hakimliğince yayın yasağı kararı alındığı hatırlatılarak, "Söz konusu olayla ilgili yeni gelişmeler olmuş ve birçok medya hizmet sağlayıcının bu gelişmelere ilişkin haberler yaparak yayın yasağını ihlal ettiği tespit edilmiştir" dedi.

Haber 01-09-24 16:08

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kasası şimdiden doldu! Her galibiyette...

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 3 güçlü temsilcimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ülkemizi temsil edecek. Temsilcilerimizin rakipleri belli olurken Kupa 2'den elde edilecek gelir de merak konusu olmuştu. İşte detaylar...

Spor 30-08-24 18:46

Son dakika: Kayıp Narin Güran haberlerine yayın yasağı getirildi! RTÜK Başkanı Şahin'den açıklama

Son dakika haberi: Diyarbakır’da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili haberlere Diyarbakır 5. Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'yayın yasağı' getirildi. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin de yaptığı açıklamada "Medyanın teyit edilmemiş bilgileri paylaşması, çeşitli her iddiayı haberleştirmesi konusu çocuk olan bir olayın hassasiyetini zedelemektedir" ifadelerini kullandı.

Haber 29-08-24 20:18

Cami temizlemesiyle gündemdeydi! Mesut Özil, bu kez de MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti

Geçtiğimiz yıl futbolu bırakan eski futbolcu Mesut Özil, Üsküdar'da bir camiyi temizlerken görüntülendi. Söz konusu görüntüler sosyal medyada geniş yankı uyandırırken; Özil bu kez de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

Haber 29-08-24 19:14

Görenlerin Kazıklı Voyvoda’nın evi sandığı ilginç şato satışta: 55 Milyon TL

Adeta bir tema evi; çatıdaki kubbe, kapı girişindeki yeniçeriler, yapay mağara ve daha birçoğu… Bu özellikleriyle beraber toplam 1.750 m2 imalata sahip evin satış fiyatı 55 Milyon TL. İşte bu ev, internet sitesinde satışta ve kimin alacağı merak konusu.

Haber 29-08-24 11:42

Cildi araştırma konusu oldu! Defne Samyeli bikinili pozlarını peş peşe paylaştı

Yıllara meydan okuyan güzelliği ve fit hali ile adından sıkça söz ettiren Defne Samyeli'nin cildi bile araştırmalara konu oldu. Samyeli'nin, Çin’in önemli üniversitelerinden Xiamen Üniversitesi’nde genetik bilimi üzerine çalışmalarını sürdüren bir grup araştırmacı tarafından incelendiği geçtiğimiz aylarda ileri sürülmüştü. Şimdilerde tatilde olan Defne Samyeli bikinili pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin peş peşe paylaştığı karelerine kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin 29-08-24 08:32

Aile mezarlığı için görülmemiş dava! Tapu bizim, teyzemi çıkarın dedi, mahkeme haklı buldu

Eşi görülmemiş mezarlık davası duyanları şaşırtıyor. İki yıl önce 80 yaşında vefat eden Ayşen Arda'nın vasiyeti aile kabristanına defnedilmekti. Çocukları da annelerinin bu isteğini yerine getirirken, ilerleyen süreçte ise o mezar yeri davalık oldu. Söz konusu mezra yerinin tapusunun babasında olduğunu belirten Arda'nın yeğeni, teyzesinin mezardan çıkarılması için açtığı davayı kazandı. Arda'nın çocukları ise annelerinin rahat uyuması için mücadele ediyor.

Haber 28-08-24 21:50

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan destek: Samuray arılarına 300 bin ilave

Tarım ve Orman Bakanlığı "Kahverengi Kokarca Mücadelesi Eylem Planı" çerçevesinde söz konusu popülasyon ile mücadele hızlandırıldı. Bakanlık'tan yapılan açıklamaya göre kahverengi kokarca ile mücadele için popülasyonun yoğun olduğu yerlerdeki 140 bin ünitede ilaçlama yapılacağı ve 300 bin samuray arısının da gerekli noktalara salınacağı paylaşıldı.

Finans 28-08-24 17:46

Galatasaray'ın elenmesi Avrupa'da da şaşkınlık uyandırdı! Icardi için yazılanlar taraftarı çok kızdırdı: Alay konusu oldu

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys'a iki maçta da yenilerek elenen Galatasaray'da yaşanılan erken vedanın şoku yaşanırken, Avrupa basını da Sarı-Kırmızılılar'ın bu vedasına geniş yer ayırdı. İşte detaylar...

Spor 28-08-24 11:55