Hibrit Egitim Nasil Oluyor Haberleri

Hibrit eğitim nedir, nasıl oluyor? Üniversitelerde eğitim nasıl olacak? YÖK'ten hibrit eğitim açıklaması

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremler sonrasında okullar ve üniversiteler için önce tatil kararı alınmış, daha sonra da üniversitelerde uzaktan eğitim olacağı açıklanmıştı. Açıklama sonrasında öğrenciler ' hibrit eğitim nedir, hibrit eğitim nasıl oluyor?' gibi konuları araştırmaya başladılar. Üniversiteler ile ilgili YÖK'ten yeni bir açıklama geldi ve hibrit eğitime geçilebileceği duyuruldu. Peki Hibrit eğitim nedir, nasıl oluyor? Üniversitelerde eğitim nasıl olacak? İşte detaylar...

Egitim 2023-02-19 00:12:55

Konya Şehir Hastanesi hibrit ameliyathanesi ile 0-18 yaş kalp hastalarına şifa oluyor

Hastane bünyesinde yeni açılan Çocuk Kalp Damar Cerrahisi Kliniğindeki ameliyathane, girişimsel radyoloji ve cerrahi işlemlerin tek ameliyathanede gerçekleştirilmesini sağlayarak yoğun bakım gereksinimini, hasta iyileşme ve hastanede kalış süreleri ile radyasyona maruziyeti azaltıp daha hassas ve daha az travmatik müdahalelere imkan tanıyor - İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç: - "Özellikli bir branş olduğu için çevre illerden de hasta kabulü yapıyoruz. Başka illerimizden uçak ambulans veya helikopter ambulansla gelen hastalarımız var. Şehrimizin, İç Anadolu Bölgesi'nin sağlık hizmetlerinde parlayan yıldızı olmasını hedefliyoruz. Şehir hastanemiz de bu açıdan büyük bir katkı sağlayacak"

Yurthaber 2021-09-18 13:28:05

Okullarda hibrit eğitim olacak mı? Uzaktan eğitim kalıcı oluyor

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un yaptığı Hibrit eğitim modeli açıklamasının ardından öğrenciler arama motorları üzerinden Hibrit ne demek? sorusuna yanıt arıyor Uzaktan eğitim kalıcılığı olup olmayacağı araştırılırken Hibrit eğitim modeli de merak ediliyor. Peki, okullarda hibrit eğitim olacak mı? İşte, detaylar…

Haber 2021-03-27 01:50:25

Greenpeace: Elektrikle şarj edilebilen hibrit araçlar 'kuzu postuna bürünmüş kurt'

Yeni bir araştırmaya göre, elektrikle şarj edilen bataryalara sahip hibrit (PHEV) araçlar, resmî test sonuçlarının gösterdiğinden iki buçuk kat daha fazla karbondioksit (CO2) emisyonuna neden oluyor.

Haber 2020-09-17 06:06:13

Cumartesi okul olacak mı? Haftalık okul tatili bir gün mü olacak?Cumartesi günleri okulların açık olması gündemde!

Milli Eğitim Bakanlığı okulların açılması için çalışmaları yapmaya başladı. Bilim Kurulu’nun önerileri ile ‘seyreltilmiş sınıf’ta hibrit ya da karma model denilen sistemi üzerinde çalışmalar yoğunlaştı. Bu sisteme göre 3 gün ev 3 gün okul olacak. MEB'den gelen açıklamanın ardında öğrenciler hafta sonu okul olacak mı, cumartesi günü okul mu olacak sorularının cevabını aramaya başladı. Peki 3 gün ev 3 gün okul eğitimi nasıl olacak? Haftalık okul tatili bir gün mü oluyor?

Haber 24-07-20 14:32

Nevşehir'de Bitki Sağlığı Teşhis ve Analizi Laboratuvarı kurulacak

NEVÜ ile Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği tarafından Nevşehir'de "Bitki Sağlığı Teşhis ve Analizi Laboratuvarı" kurulması için çalışma başlatıldı - NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı: - "Özellikle hibrit tohumun dışarıdan ithal edilmesi, tekrar o tohumdan yeni filizlerin elde edilemiyor olması, tarım sektörünün tohum üreticilerine bağımlı hale gelmesine neden oluyor. Bu çalışma tarımda, stratejik plan uygulama ve politika belirleme konusunda önemli bir konum oluşturacak" - AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: - "Yılda 15 bin tohum, 15 bin toprak analizi yapılacak. Bu durum, büyük bir iş gücü ile istihdama katkı sunacaktır. Bu çalışma, Türk tarımı ve Türk tohumculuğu açısından tarihi bir süreçtir. Nevşehir'den filizlenerek Türk tohumculuğunun dünyadaki yerini sağlamlaştıracak olan bir iştir"

Haber 10-10-19 11:57

ANALİZ - ABD-Çin gerilimi: Soğuk savaşa doğru

ABD ve Çin arasında devam eden gerilimli mücadele hegemonik bir savaştan ziyade, iki tarafın da birbirini yıpratmasına dönük, uzatılmış gayrinizami bir savaşa doğru gidiyor - Askeri müdahale seçeneklerinin sürekli masada olduğunu vurgulayan liderlerin, yaptırım güçlerini kaybettiği ve uluslararası güvenliği ilgilendiren konularda manevra alanlarının giderek daraldığı çok kutuplu bir ortama geçiş söz konusu. Bu geçiş aynı zamanda hibrit çatışma biçimlerinin de artmasına ve genişlemesine neden oluyor. Uluslararası sistem mütereddit bir güvenlik boşluğu içerisinde - İkinci Dünya Savaşı’nın ardından ABD öncülüğünde kurulan Batı merkezli hegemonik söylem, artık tükeniş belirtileri gösteriyor. Kurulu sistemin sorunları çözme kapasitesinin aşındığını söylemek mümkün. Özellikle Soğuk Savaş’ın sona ermesiyle beraber oluşan yeni düzenin tahkim edilememesi, küresel bir yönetişim uyumsuzluğu ortaya koymuş durumda - ABD Çin’i “stratejik bir rakip” olarak tanımlıyor ve adı konulmamış bir “kuşatma stratejisini” aşama aşama hayata geçirmeye çabalıyor. Çin’in hedefi ise çok kutuplu bir uluslararası sistem tahayyülünü söylemsel düzeyde inşa etmeye çabalayarak bu kuşatmayı yarmak - Hong Kong, Tayvan, Kuşak-Yol Girişimi ve ticaret savaşları üzerinden başlatılan ve ABD’nin Çin’i “çevreleme” stratejisinin birer parçası olarak değerlendirilen bu unsurlar giderek “yeni soğuk savaş” belirtileri göstermeye başladı - ABD ve Çin arasında devam eden çatışmalı ilişkiyi “soğuk savaş” olarak tanımlamak için henüz erken. Ancak soğuk savaş belirtileri gösteren bir yönelim olduğunu ve stratejik rekabetin yoğunlaşarak bir düşmanlığa ya da kendine özgü yeni bir soğuk savaşa dönüşmeye başladığını söyleyebiliriz

Haber 05-09-19 14:16

(Aktüel)CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: EY 15 MİLLETVEKİLİ SİZ İRADENİZİ NASIL OLUYOR DA BU KADAR UCUZA SATIYORSUNUZ

* Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siyasi tarihimizde bir tarafta ülkesine hizmet için gecesini gündüzüne katan asil devlet adamları, diğer tarafta da üç kuruşluk menfaatleri için 40 takla atan şahsiyet fukaraları vardır." "Bu ülkenin siyasi geçmişi bir bakıma erdemli siyaset yapanlar ile ahlaksız, ilkesiz siyasetçilerin mücadele sahası olmuştur." "Bugün Türkiye'nin ana muhalefet partisi sıfatını taşına CHP maalesef işte bu kötü örneğin temsilcisi olmayı kimseye bırakmamıştır.

Haber 29-04-18 16:18

2-ERDOĞAN:EY 15 MİLLETVEKİLİ SİZ İRADENİZİ NASIL OLUYORDA BU KADAR UCUZA SATIYORSUNUZ

Haber-Kamera: İhsan YALÇIN-Harun UYANIK/İSTANBUL DHA Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan "Ey 15 milletvekili siz iradenizi nasıl oluyor da bu kadar ucuza satıyorsunuz.

Haber 29-04-18 15:14

1-ERDOĞAN:EY 15 MİLLETVEKİLİ SİZ İRADENİZİ NASIL OLUYORDA BU KADAR UCUZA SATIYORSUNUZ

Haber-Kamera: İhsan YALÇIN-Harun UYANIK/İSTANBUL DHA Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan "Ey 15 milletvekili siz iradenizi nasıl oluyor da bu kadar ucuza satıyorsunuz.

Haber 29-04-18 15:13

ERDOĞAN: EY 15 MİLLETVEKİLİ SİZ İRADENİZİ NASIL OLUYOR DA BU KADAR UCUZA SATIYORSUNUZ

  * Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siyasi tarihimizde bir tarafta ülkesine hizmet için gecesini gündüzüne katan asil devlet adamları, diğer tarafta da üç kuruşluk menfaatleri için 40 takla atan şahsiyet fukaraları vardır." "Bu ülkenin siyasi geçmişi bir bakıma erdemli siyaset yapanlar ile ahlaksız, ilkesiz siyasetçilerin mücadele sahası olmuştur." "Bugün Türkiye'nin ana muhalefet partisi sıfatını taşına CHP maalesef işte bu kötü örneğin temsilcisi olmayı kimseye bırakmamıştır.

Haber 29-04-18 13:48

ERDOĞAN: EY 15 MİLLETVEKİLİ SİZ İRADENİZİ NASIL OLUYORDA BU KADAR UCUZA SATIYORSUNUZ-1

  Haber-Kamera: İhsan YALÇIN-Harun UYANIK/İSTANBUL DHA Cumhurbaşkanı  ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan "Ey 15 milletvekili siz iradenizi nasıl oluyor da bu kadar ucuza satıyorsunuz.

Haber 29-04-18 12:53
Haber 16-03-18 18:14

Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı Hibrit-Çim Zemin Oluyor

BURSA, (DHA)- BURSASPOR Kulübü’nün bu sezon oynadığı maçlarda çim zeminde yaşanan sıkıntılar nedeniyle çim çalışmaları başladı. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nın zemini,

Yurthaber 05-06-17 18:42