Hincal Uluc Cenazesi Haberleri

Cenazesi bir türlü ülkeye getirilemedi! Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin'den cenaze töreni açıklaması

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olan Ahu Tuğba, 1 Eylül’de ABD'de hayatını kaybetti. Ünlü ismin cenazesi, bir türlü Türkiye'ye getirilemedi. Cenaze programı belli olmayan oyuncunun kızı Anjelik Calvin'den yeni bir açıklama daha geldi.

Magazin 2024-09-19 16:33:48

İsrail askerlerinin katlettiği Ayşenur'a veda

Batı Şeria'da İsrailli bir askerin keskin nişancı tüfeğiyle başından vurarak öldürdüğü Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenazesi Aydın'ın Didim ilçesine getirildi. Eygi'nin cenazesi Didim Merkez Camisinde kılınan öğle namazı sonrası toprağa verildi. 'Kahrolsun İsrail' sloganlarının atıldığı törende kalabalık dikkat çekti.

Haber 2024-09-14 14:07:43

Cenazesi hâlâ getirilemedi! Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik sözleriyle yürekleri sızlattı! 'İçim yanıyor'

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Ahu Tuğba, Miami'deki evinde hayatını kaybetmişti. 1 Eylül'de hayata gözlerini yuman ünlü ismin cenazesi hâlâ ülkeye getirilemedi. Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik annesinin hesabından yaptığı paylaşımla adeta yürekleri burktu.

Magazin 2024-09-14 10:59:33

Resmen kuyusunu kazıp içine atmış! Katil zanlısı maktülün en yakın arkadaşı çıktı!

Müge Anlı yayınında açıkladı! 25 Nisan’da Mardin Midyat’tan kaybolan 36 yaşındaki İsmail Demir'in cenazesi bulundu. Kaybolmasının ardından geçen 22. günün sonunda Demir'in kardeşleri Müga Anlı'ya başvurmuştu. İki çocuk babası Demir, ayağına taş bağlanarak kuyuya atılmış. İşte cinayetin detayları...

Magazin 2024-09-12 18:06:40

Şehit Onur Çapan'ın kız kardeşinden yürekleri dağlayan istek... Yanına koysalar olmaz mı

Zeytin Dalı Harekat bölgesinde silah kazası sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın cenazesi memleketi Isparta'ya getirildi. Isparta'da düzenlenen karşılama töreni sırasında şehidin kız kardeşi Hacer Filiz'in isteği duyanların yürekleri dağladı...

Haber 12-09-24 14:02

Cenazesi ülkeye bir türlü getirilemedi! Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik isyan etti! ''Otopsiden sorumlu kişi tam bir iblis''

Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Ahu Tuğba geçtiğimiz haftalarda Miami'deki evinde ölü bulunmuştu. Ölümü şüpheli bulunduğu için cenaze nakil işlemleri bir türlü gerçekleştirilemeyen Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik daha fazla dayanamayıp isyan etti. Otopsi raporu çıktı ama süreç yine uzadı...

Magazin 12-09-24 08:50

Ölümü şüpheli bulunduğu için cenazesi ülkeye getirilememişti! Ahu Tuğba'nın otopsi raporu çıktı

Uzun zamandır ABD'de yaşayan Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Ahu Tuğba, Miami'deki evinde hayata gözlerini kapamıştı. Ölümü şüpheli bulunduğu için cenaze nakil işlemleri gerçekleştirilemeyen Ahu Tuğba'nın otopsi raporu çıktı.

Magazin 11-09-24 15:50

Bergüzar Korel Narin'in tabutundaki o detayı görünce çıldırdı: Bu iğrenç zihniyete...

Günlerce arandıktan sonra dere yatağında bulunan Narin'in cenazesi geçtiğimiz gün gerçekleşti. Küçük Narin'in tabutunda yer alan gelinlik ise tepkilere yol açtı. Bergüzar Korel'den de Narin tepkisi geldi.

Magazin 10-09-24 07:25

AK Parti'nin Diyarbakır vekilleri şova devam ediyor! Önce Galip Ensarioğlu şimdi de Suna Kepolu! Narin'in cenazesinde hatıra fotoğrafı çektirdi

Türkiye, günlerdir aranan 8 yaşındaki Narin Güran'a ağlıyor. Narin'in cansız bedeni 19. günde bulunmuştu. Herkesi kahreden bu gelişme sonrası dikkat çeken olaylar yaşanıyor. AK Parti Diyarbakır milletvekili Galip Ensarioğlu'nun "Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var. Aileyle benim 40 yıllık dostluğum var" sözleri tepki çekmişti. Bugün de AK Parti Diyarbakır milletvekili Suna Kepolu Narin'in cenazesi sonrası cami bahçesinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber 09-09-24 13:42

Annesi terlikler onun değil demişti, Narin'in bulunduğu çuvalın içinde terlikleri ve Elifbe'si de vardı...

Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran cinayeti üzerindeki sis perdesi aralanabilmiş değil. Küçük Narin'i öldürenler hala bulunamadı. Ortaya atılan birçok iddia var ve soruşturma hala devam ediyor. Narin'in cansız bedeni dün Eğertutmaz deresi kenarında bir torba içerisinde bulundu. Narin'in cenazesi ağabeyi Baran Güran'a teslim edildi ve bugün defnedilecek. Ayrıca Narin'in dün bulunduğu torbada neler olduğu da ortaya çıktı.

Haber 09-09-24 10:52

Narin'in cenazesi komşu köyden kaldırıldı, kendi köyüne defnedildi! Tabuttaki çocuk gelinliği detayı görenleri kahretti

Türkiye Narin'le ilgili her detayı yakından takip ederken bir sıcak gelişme daha yaşandı. 8 yaşındaki Narin'in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'ndan çıkarılarak ağabeyi Baran Güran'a teslim edildi. Narin'in cenazesi kendi köyünden değil, komşu köy olan Batı Karakoç köyünden kaldırıldı. Narin'in cansız bedenini taşıyan tabuta konulan çocuk gelinliği ise görenleri kahretti. Cenaze Narin'in kendi köyü olan Tavşantepe'ye defnedildi.

Haber 09-09-24 10:06

Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye getirilecek! Masraflar çok olunca iş insanı üstlendi

Oyuncu Ahu Tuğba, Miami'deki evinde 69 yaşında hayatını kaybetti. Kızı Anjelik annesinin cenazesini Türkiye'ye getirmek istedi. Cenaze nakil masraflarını ise iş insanı Celal Kalyoncu üstlendi.

Magazin 03-09-24 09:07

Konya'da korkunç cinayet! Otomobilde öldürdüğü eşinin cenazesini karakola götürüp teslim oldu

Kadın cinayetleri ve şiddet olayları devam ederken bir acı haber de Konya'dan geldi. Otomobil içerisinde eşini bıçaklayarak öldüren bir kişi, aynı araçla karakola giderek teslim oldu. Olayda ölen kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Haber 21-08-24 20:03

Türkiye onu 'Forest Gump' olarak tanıdı! Pendik’teki evinden acı haber geldi

Yıllarca her gün D100 karayolunda Tuzla ile Maltepe arasında kilometrelerce yol yapmasıyla Türkiye’nin Forest Gump’ı olarak bilinen Selami Salman, evinde ölü bulundu. Evinde ekipler tarafından ölü bulunan Salman’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Haber 20-08-24 12:08

Safiye Soyman'ın oğlu hayatını kaybetti! Yakın dost Seda Sayan cenazede olmayacak

Safiye Soyman'ın 25 yıldır MS hastalığıyla mücadele eden oğlu oğlu Harun Akaröz solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Safiye Soyman'ın oğlunun cenazesi için dostları harekete geçerken yakın arkadaşı Seda Sayan Amerika'da kaldı.

Magazin 28-07-24 07:21

Camiden kendi selasını duydu! Akılalmaz olayın arkasından madde bağımlısı eski koca çıktı: Bir de gülerek kayda almış

Bursa'da yaşayan Tuğçe Emir dini nikahlı eski eşinden ölüm tehditleri alırken camiden kendi selasının okunduğunu duydu. 'Cenazesi ikindide kaldırılacak' sözlerini duyunca o saate kadar öldürüleceğini düşünen kadın polise koştu. Selayı eski dini nikahlı eşinin verdirdiği ortaya çıkarken talihsiz kadın o anları gülerek kayda alan eş için şikayette bulundu.

Haber 24-07-24 11:25

Kontrolden çıkan araç köprüden uçtu! Aydoğmuş ailesinin kahreden sonu... 2'si çocuk 4 kişi vardı

Adana Çatalan Köprüsü’nde kontrolden çıkan otomobil Seyhan Baraj Gölü’ne düştü. Araçta bulun 4 kişilik Aydoğmuş ailesini kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. 4 saatlik çalışmaların ardından anne, baba ve 13 yaşındaki Mete Aydoğmuş’un da cansız bedenine ulaşıldı. Daha önce 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş’un da cenazesi çıkartılmıştı. Bu anlarda ailenin yakınları feryat etti.

Haber 21-07-24 13:31

İş adamı Mehmet Köse iple ağaca asılı halde ölü bulundu! Sokak ortasında korkunç manzara

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 45 yaşındaki iş adamı Mehmet Köse iple ağaca asılı halde ölü bulundu. Köse'nin cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Haber 17-07-24 07:10

Eski belediye başkanı hayatını kaybetmişti! Rize'deki silahlı kavga ile ilgili yeni gelişme

Rize'nin Ardeşen ilçesinde husumetliler arasında çıkan silahlı kavga kanlı bitmiş, kavgada tabancayla vurulan AK Parti eski Tunca Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz hayatını kaybetmişti. Aytemiz'in (56) öldürülmesine yönelik başlatılan soruşturmada cinayet şüphelisi H.K. de yakalandı. Böylece soruşturma kapsamında gözaltında bulunanların sayısı 3'e yükseldi. Öte yandan Ahmet Naci Aytemiz'in cenazesi, düzenlenen cenaze töreni sonrası toprağa verildi.

Haber 03-07-24 17:27

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın annesi son yolculuğuna uğurlandı! Gözyaşlarını tutamadı

Gazeteci İsmail Küçükkaya en acı günü yaşadı. Küçükkaya'nın annesi Antalya'da denizde geçirdiği kalp krizi nedeniyle 77 yaşında hayatını kaybetti. Halise Küçükkaya'nın cenazesi, bugün memleketi Kütahya'nın Simav ilçesinde toprağa verildi.

Haber 01-07-24 19:11

Hayatını kaybetti ama 11 yıl daha insanlığa hizmet etti! O haberi görünce bedenini bağışladı

Denizli'de yaşayan emekli astsubay Fehmettin Saymaz haberlerde doktor adaylarının kadavra bulmakta zorlandığını öğrenince öldükten sonra bedeninin bağışlanmasını istedi. 2013'te hayatını kaybeden Saymaz 11 yıl naaşıyla genç doktorlara hizmet ettikten sonra cenazesi ailesine teslim edildi. Saymaz'ın cenazesi için özel tören düzenlendi.

Haber 27-06-24 15:16

Volkan Demirel'in babası Ali Naci Demirel son yolculuğuna uğurlandı

Eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel'in 71 yaşındaki babası Naci Demirel'in cenazesi, Beykoz'da kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Cenazeye, Volkan Demirel ailesi başta olmak üzere spor ve iş dünyasından çok sayıda isim katılım sağladı. Cenaze namazının kılındığı esnada Volkan Demirel gözyaşlarına boğuldu.

Spor 26-06-24 18:33

Çok acı olay! Sitenin bahçesinde oynuyordu... Otoparktan çıkan aracın altında kaldı! Emniyet müdürü yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı

Erzurum'da çok acı bir olay meydana geldi. Sitenin bahçesinde oynarken otoparktan çıkan otomobilin çarptığı iki arkadaştan 5 yaşındaki Alparslan Cellat yaşamını yitirdi, 7 yaşındaki E.A.Y. ise yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza yerine gelerek bilgi alan Erzurum Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, küçük çocuğun yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. Araç sürücüsü, gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Cellat'ın cenazesi ise Abdurrahman Gazi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haber 25-06-24 16:07

Kayseri'de yürek yakan ölüm! Daha 1,5 yaşındaydı, süt kovasının içine düşüp boğuldu

Kayseri'de süt dolu kovanın içine düşen Suriye uyruklu 1,5 yaşındaki Lemis Birro'dan acı haber geldi. Küçük Birro, hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetti. Birro'nun cenazesi yapılan otopsinin ardından Erkilet Bülbülpınarı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haber 13-06-24 15:28

İliç'teki heyelanda hayatını kaybeden işçilerden Kara'nın cenazesi Sivas'ta defnedildi

Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden sahasında 13 Şubat'ta meydana gelen heyelanda toprak altında kalan işçilerden Hüseyin Kara'nın cenazesi, memleketi Sivas'ın Gürün ilçesinde toprağa verildi.

Yurthaber 11-06-24 13:37

Aşk-ı Memnu'nun Şayeste'si Fatma Karanfil son yolculuğuna uğurlandı! Cenaze törenine ünlü isimler akın etti

Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Şayeste karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Fatma Karanfil Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Karanfil'in cenazesi Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Magazin 05-06-24 15:31

Kayıp öğrencinin şüpheli ölümü! Cansız bedeni, evinin yakınındaki binanın otoparkında bulundu

İzmir'in Buca ilçesinde, dünden beri haber alınamayan denizcilik lisesi öğrencisi Hasan Hüseyin Kaynak'tan acı haber geldi. 16 yaşındaki öğrenci, yakınları tarafından evlerine 400 metre mesafedeki bir binanın otoparkında ölü bulundu. Vücudunda morluklar tespit edilen Kaynak'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Haber 03-06-24 17:27

'Seyir halinde giderken gelip arkadan vurdu' Milletvekilinin içinde bulunduğu otomobille kamyonet çarpıştı! 56 yaşındaki kadın hayatını kaybetti 'Bizi arayan soran olmadı'

Ankara'da AK Parti Milletvekili Ahmet Kılıç'ın içinde bulunduğu otomobille çarpışan kamyonette hayatını kaybeden İlknur Doğan'ın cenazesi Sincan'da toprağa verildi. Kazada yaralanan, tedavisinin ardından taburcu olan yeğeni Mehmet Eren "Biz şeridimizde 90 kilometre hızla giderken kaza oldu" dedi. Doğan'ın ağabeyi Müjdat Sucu ise "Cenazemizi defnettik, şu ana kadar bizi arayan soran olmadı. Seyir halinde giderken gelip arkadan vurduğunu yeğenlerimden ve kazayı görenlerden öğrendik" dedi.

Haber 29-05-24 17:57

Bu acıya yürek dayanmaz: Hastaneye yürüyerek gitti cenazesi çıktı! Dikkat çeken 'yanlış serum' iddiası

Bursa’da bahar nezlesi şikayetiyle hastaneye giden 7 yaşındaki Yüsra Türkoğlu ailesinin iddiasına göre, yanlış serum sebebiyle hayatını kaybetti. Acılı aile, doktorların yanlış müdahalesi ve peş peşe yapılan hatalar nedeniyle kızlarının öldüğünü ifade etti. Anaokulu öğrencisi Yüsra’dan geriye mutlu günlerinde kaydedilmiş görüntüler kaldı. Savcılık da küçük kızın cenazesine otopsi yaptı.

Haber 29-05-24 11:59

Hep bir ağızdan aynı slogan atıldı! Reisi'nin Meşhed'deki cenaze törenine damgasını vuran anlar: ABD'ye ölüm

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasında ölümü dünyanın son zamanlardaki en sarsıcı gelişmelerinden biri oldu. Reisi'nin cenazesi Meşhed'de toprağa verildi. Meşhed ile ilgili ilginç detaylar gündeme geldi. Bir yandan da, Reisi'nin ölümünden sonra bölgede gerginliğin artması kaygıları oluşurken Meşhed'deki cenaze töreninde yaşananlar dikkatlerden kaçmadı.

Haber 24-05-24 10:20

İran Cumhurbaşkanı Reisi, Meşhed'teki İmam Rıza Türbesi'nde defnedildi

Helikopter kazasında yaşamını yitiren İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Tebriz, Kum, Tahran ve Bircend kentlerinde düzenlenen veda törenleri sonrasında bugün Meşhed kentinde son yolculuğuna uğurlandı. Reisi'nin cenazesi, Meşhed'deki İmam Rıza Türbesi'nde düzenlenen töreninin ardından toprağa verildi.

Haber 23-05-24 19:47

3 gündür haber alınamıyordu! Kayıp Alzheimer hastasından acı haber: Dicle Nehri'nde cansız bedeni bulundu

Diyarbakır'da 3 gündür hakkında haber alınamayan Alzheimer hastası Şeyhmus Çakmak'ın (67), Dicle Nehri'nde cansız bedeni bulundu. Çakmak'ın cenazesi, otopsi için adli tıp kurumuna götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Haber 19-05-24 11:08

Samsun'da boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürülen öğretmenin cenazesi defnedildi

Samsun'un İlkadım ilçesinde boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurularak öldürülen ortaokul öğretmeni Saadet Çam'ın cenazesi, toprağa verildi.

Yurthaber 07-05-24 14:54

Erkek arkadaşı suçlanıyordu... Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı

ABD'de 3 Nisan'da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 28 yaşındaki Yağmur Taktaş'ın cenazesi 20 Nisan'da Adana'da toprağa verilmişti. Fenomen ismin mezarı itiraz sonrası açıldı. İşte yaşanan gelişmeler...

Magazin 06-05-24 14:08

Şırnak'tan acı haber geldi! Askeri araç devrildi: 2 askerimiz şehit oldu, 2 askerimiz yaralı

Şırnak'ta askeri aracın devrilmesi sonucu 2 askerimiz şehit oldu, 2 askerimiz yaralandı. Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen ve Jandarma Uzman Çavuş Ensar Enes Ertaş'ın cenazesi törenle memleketlerine uğurlandı.

Haber 30-04-24 18:39

Isparta'da trafik kazasında şehit olan trafik polisinin cenazesi Afyonkarahisar'da defnedildi

Isparta'da görevi başında geçirdiği trafik kazasında şehit olan trafik polisi Yonuz Turan'ın cenazesi memleketi Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde toprağa verildi.

Yurthaber 30-04-24 15:17

Sakarya'da aniden rahatsızlanan 27 yaşındaki karateci hayatını kaybetti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karate Takımı sporcusu Metehan Kabasakal'ın cenazesi, Adapazarı ilçesi Mesudiye Camisi'nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Çelebiler Yeni Mezarlığı'na defnedilecek.

Yurthaber 30-04-24 15:09

Sosyal medya canlı yayını sırasında trafik kazasında ölen kişinin cenazesi Kayseri'de defnedildi

Aksaray'da sosyal medyadan canlı yayın yapıldığı sırada bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybeden Neşet Turan'ın cenazesi, memleketi Kayseri'de toprağa verildi.

Yurthaber 30-04-24 14:30

Çanakkale'deki kazada ölen üniversite öğrencisi Zeliha Güneş'in cenazesi Eskişehir'de defnedildi

Çanakkale'de bisikletiyle seyir halindeyken bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybeden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) öğrencisi Zeliha Güneş'in cenazesi, memleketi Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde toprağa verildi.

Yurthaber 30-04-24 14:21

Kartal’da ölen işçinin cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı

Kartal’da hafriyat kamyonunun dorsesi altında kalarak hayatını kaybeden işçinin cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alındı.

Yurthaber 26-04-24 15:48

Kadıköy'de diş sağlığı merkezinde dehşet dolu anlar! Güvenlik amiri, yardımcısını sopayla döverek öldürdü

Kadıköy'de bulunan Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde dehşet dolu anlar yaşandı. Hastanenin güvenlik amiri E.Ç., tartıştığı güvenlik amiri yardımcısı Atilla Ay'ı sopayla döverek öldürdü. Atilla Ay'ın cenazesi adli tıp kurumuna kaldırılırken, şüpheli ise gözaltına alındı.

Haber 24-04-24 18:23

Akreple temas ettikten sonra öldüğü öne sürülen kişinin cenazesi Kayseri'de toprağa verildi

Samsun'un Havza ilçesinde akreple temas ettikten sonra yolcu otobüsünde fenalaşarak öldüğü öne sürülen kişinin cenazesi Kayseri'de defnedildi.

Yurthaber 18-04-24 15:27

Kayseri'de karbonmonoksitten zehirlenerek ölen 2 kardeşin cenazesi toprağa verildi

Kayseri'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden 2 kardeşin cenazesi defnedildi.

Yurthaber 15-04-24 15:14

Şehit Aslan'a acı veda! 1 yaşındaki kızı uğurladı: Bugün bizim bayramımız

Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.

Haber 10-04-24 14:26

Bir aileyi katledip, cezaevinde intihar etmişti; cenazesi köyünde istenmedi

Mersin'in Erdemli ilçesinde 3 kişilik bir aileyi yakarak öldüren Halil Evcibağ, cezaevindeki hücresinde intihar etmişti. Evcibağ'ın cenazesi, köyünde istenmeyince kent merkezinde mezarlığa defnedildi.

Haber 09-04-24 21:25

Beşiktaş’taki yangın faciasında hayatını kaybeden Gökhan Akbulut’un naaşı memleketine uğurlandı

Beşiktaş’ta yangın faciasında hayatını kaybeden Gökhan Akbulut’un cenazesi defnedilmek üzere memleketi Sivas’a uğurlandı.

Yurthaber 04-04-24 15:59

Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden Hüseyin Ak'ın cenazesi Diyarbakır'da defnedildi

İstanbul'daki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında hayatını kaybedenlerden 21 yaşındaki Hüseyin Ak'ın cenazesi, memleketi Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde toprağa verildi.

Yurthaber 04-04-24 11:42

Sinop'ta av tüfeğiyle vurularak ölen çocuğun cenazesi defnedildi

Sinop'un Durağan ilçesinde av tüfeğinin yanlışlıkla ateş alması sonucu vurularak yaşamını yitiren çocuğun cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 03-04-24 15:31

Vefat eden eski milli tenisçi Necdet Kestelli, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı

İzmir'de önceki gün vefat eden eski milli tenisçi Necdet Kestelli'nin (84) cenazesi, toprağa verildi.

Yurthaber 01-04-24 14:49