Hollanda Arjantin Maci Saat Kacta Haberleri

Türkiye Arjantin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Arjantin voleybol maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkiye Arjantin voleybol maçı tarih ve yayın bilgisi merak ediliyor. Filenin Sultanları, Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu'nda Peru'yu 3-1 mağlup etmişti. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Arjantin ile karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye Arjantin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Arjantin voleybol maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 2023-09-19 23:31:49

TWENTE FENERBAHÇE MAÇI! UEFA Avrupa Konferans Ligi Twente Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Twente Fenerbahçe maçı canlı olarak yayınlandı. UEFA Konferans Ligi play-off turunda Hollanda ekibi ile oynadığı ilk karşılaşmadan 5-1 galip gelerek avantaj sağlamayı başaran İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertliler, De Grolsch Veste'de oynanan müsabakadan, Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlükle ayrıldı. Sarı - lacivertlilere galibiyeti getiren golü 72. dakikada penaltıdan Edin Dzeko kaydetti. Peki, Twente Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlandı?

Spor 2023-09-01 00:24:03

FORMULA 1 HOLLANDA GRAND PRIX'İ TARİHİ VE SAATİ: Formula 1 Hollanda Grand Prix'i ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Formula 1'de sezonun 14. etabı Hollanda'da gerçekleştirilecek. 4,2 km uzunluğundaki Zandvoort pistinde yapılacak yarışların sporseverler tarafından heyecanla takip edilmesi bekleniyor. Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Formula 1 Hollanda Grand Prix'i ne zaman, saat kaçta? Formula 1 Hollanda Grand Prix'i hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar...

Spor 2023-08-25 13:26:29

FENERBAHÇE TWENTE MAÇ SONUCU! Fenerbahçe Twente maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe Twente maçı canlı olarak yayınlandı. Temsilcimiz, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Hollanda ekibi ile kozlarını paylaştı. Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı İngiliz hakem Andrew Madley yönetti. Fenerbahçe Twente maç sonucu ekranı sporseverler tarafından internette araştırılıyor. Peki Fenerbahçe Twente maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 11'ler...

Spor 2023-08-24 22:29:27

Hollanda Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Filenin Sultanları FIVB Milletler Ligi ikinci tur maçlarına çıkıyor!

Hollanda Türkiye voleybol maçı için nefesler tutuldu. Filenin Sultanları Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Milletler Ligi Türkiye etabını 3 üstünlük, 1 yenilgi ile tamamladı. İtalya ve Sırbistan'a toplamda 1 set veren Milliler, Amerika Birleşik Devletleri'ne 3 – 2 yenildi. Hollanda Türkiye voleybol maçının ne zaman oynanacağı ile saat kaçta, hangi kanalda ekrana geleceği vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki Hollanda Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 11-06-23 11:19

Röportajı yapan muhabir açıkladı! Messi'den ağza alınmayacak küfür! O... çocuğu dedi ve...

Dünya Kupası çeyrek finalinde oynanan Arjantin Hollanda maçının ardından Lionel Messi ile Wout Weghorst arasında yaşanan gerginlik maça damgasını vurmuştu. Yaşanan bu durumun ardından röportajı gerçekleştiren Gaston Edul o anların detaylarını anlatırken, şoke eden bir detay paylaştı.

Spor 24-12-22 14:29

Arjantin Fransa maçı canlı izle! Arjantin Fransa canlı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya Kupası final maçı!

Dünya Kupası final maçı bu akşam 18.00'da başladı. Arjantin - Fransa final maçında gülen taraf kim olacak? Dünya Kupası final maçı Trt1 ekranlarından şifresiz ve hd şekilde canlı yayınlanacak. TRT1 Arjantin Fransa maçı canlı yayın izle!

Spor 18-12-22 20:58

ARJANTİN FRANSA MAÇI CANLI İZLE! Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta? Kupa kimin olacak?

Arjantin Fransa maçı, Hırvatistan Fas maçının ardından araştırılmaya başlandı. Messi önderliğinde finale kadar ilerleyen Arjantin, Kylian Mbappé'nin muhteşem performansı ile finalde yerini alan Fransa kupa için mücadele edecek. Eğer Fransa kazanırsa üst üste 2. kez kupayı almış olacak. Peki Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta? İşte Arjantin Fransa maçı canlı izleme linki!

Spor 18-12-22 18:23

ARJANTİN FRANSA MAÇI CANLI İZLE! 2022 FIFA Dünya Kupası finali Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Arjantin Fransa maçı ile 2022 Dünya Kupası şampiyonu belli olacak. 2022 FIFA Dünya Kupası final maçında hakem Szymon Marciniak düdük çalacak. Karşılaşma, Katar'daki 88 bin 966 seyirci kapasiteli Lusail Stadyumu'nda oynanacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'lerini öğrenmek isteyenler internette araştırma yapıyor. Öte yandan 2022 FIFA Dünya Kupası finali Arjantin Fransa maçı canlı izle ekranı da internette araştırılıyor. Peki, Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 17-12-22 14:12

Szymon Marciniak kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2022 Dünya Kupası finali Arjantin Fransa maçının hakemi Szymon Marciniak'ın biyografisi!

Arjantin Fransa maçının hakemi Szymon Marciniak 2022 Dünya Kupası finali öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Arjantin Fransa maçı yarın saat 18:00’de 88 bin 966 seyirci kapasiteli Lusail Stadyumu'nda oynanacak. Deneyimli hakemin yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise İsmail Elfath olarak açıklandı. Peki, Szymon Marciniak kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte hakem Szymon Marciniak hakkında merak edilenler...

Spor 17-12-22 13:51

Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2022 Dünya Kupası'nı kim eve götürecek! Arjantin Fransa maçı canlı yayın bilgisi!

Arjantin ile Fransa, 2022 FIFA Dünya Kupası final maçında karşı karşıya gelecek. 2022 FIFA Dünya Kupası final maçında Polonyalı hakem Szymon Marciniak düdük çalacak. Katar'daki 88 bin 966 seyirci kapasiteli Lusail Stadyumu'nda oynanacak olan maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Peki, Arjantin Fransa maçı ne zaman, saat kaçta? 2022 FIFA Dünya Kupası final karşılaşması Arjantin Fransa maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 16-12-22 09:30

Fransa - Fas maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2022 Dünya Kupası yarı final Fransa - Fas maçında 11'ler!

Fransa ile Fas, 2022 Dünya Kupası yarı final maçında karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz gün, Arjantin ile Hırvatistan arasında oynanan 2022 Dünya Kupası yarı final maçında kazanan taraf 3-0 skorla Arjantin olmuştu. Şimdi gözler, 60 bin seyirci kapasiteli Al Bayt Stadyumu'ndaki maça çevrildi. Fransa Fas maçı canlı izle ekranı arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Fransa Fas maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Spor 14-12-22 22:47

Dünya Kupası final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Katar 2022 FIFA Dünya Kupası'nda finalin adı belli oluyor!

Dünya Kupası final maçının ne zaman, saat kaçta canlı olarak ekrana geleceği Katar'daki dev organizasyona dair bilgi edinmek isteyen sporseverler tarafından merak konusu oldu. Dün Arjantin ile Hırvatistan arasında oynanan yarı final maçında kazanan taraf 3-0 skorla Arjantin olmuştu. Fransa ile Fas ise bugün kozlarını paylaşacak. Fransa - Fas maçında kazanan takım Arjantin ile karşı karşıya gelecek. Peki, Dünya Kupası final maçı ne zaman? 2022 FIFA Dünya Kupası final maçı hangi kanalda?

Spor 14-12-22 10:27

ARJANTİN HIRVATİSTAN MAÇI CANLI İZLE! 2022 Dünya Kupası yarı final karşılaşması: Arjantin Hırvatistan maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Arjantin ile Hırvatistan 2022 Dünya Kupası yarı final maçında kozlarını paylaşıyor. Lusail Stadyumu'nda devam eden maçın yayın saati, kanalı ve ilk 11'leri arama motorlarında sorgulanıyor. Lionel Messi'li Güney Amerika ekibi sahadan üstünlükle ayrılmayı amaçlıyor. 2022 Dünya Kupası yarı final karşılaşması için geri sayım sürerken birçok kişi, Arjantin Hırvatistan maçı canlı izle ekranını araştırıyor. Peki Arjantin Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 13-12-22 22:23

Hollanda Arjantin maçının yankıları sürüyor! FIFA'dan Lionel Messi'ye disiplin soruşturması

Bu yıl Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası birbirinden heyecanlı mücadelelere sahne olmaya devam ediyor. Çeyrek final karşılaşmasında oynanan Hollanda Arjantin karşılaşmasından yarı finale yükselen taraf penaltı vuruşları sonucunda Arjantin olurken, karşılaşmada hakeme büyük tepki gösteren yıldız oyuncu Messi'ye disiplin soruşturması yolda. İşte detaylar...

Spor 11-12-22 22:17

Weghorst ile Messi arasında yaşanan kavganın detayları ortaya çıktı! ''Messi'yi tekmek tokat dövecekti''

Hollanda-Arjantin maçının ardından Messi'nin Beşiktaşlı yıldız oyuncu Weghorst'a röportaj sırasında 'aptal' demesi dünya gündemine oturmuştu. Messi ile sözlü bir tartışma yaşayan Weghorst'un o anlarda neler yaptığını Arjantinli eski oyuncu Agüero açıkladı.

Spor 11-12-22 13:50

''Messi bana aptal dedi!'' Weghorst olayları tüm açıklığıyla anlattı

Olaylı Hollanda-Arjantin maçının ardından Messi'nin Beşiktaşlı yıldız oyuncu Weghorst'a röportaj sırasında 'aptal' demesi dünya gündemine oturmuştu. Turnuva dönüşü İstanbul'a gelmek için Beşiktaşlı yetkililerle görüşen Weghorst olayın detaylarını paylaştı.

Spor 11-12-22 12:02

Manchester United'ın paylaşımı, düşmanın bile aklına gelmez! Ronaldo'yu öyle bir yerden vurdular ki...

Yaptığı açıklamalar nedeniyle Manchester United'ta sözleşmesi feshedilen Cristiano Ronaldo'nun üzerine oynanmaya devam ediyor. Dün oynanan Hollanda-Arjantin maçının ardından Manchester United resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım pes dedirtti. Ronaldo'nun efsaneleştiği kulüp olan Manchester United'ın paylaştığı fotoğraf herkesin büyük tepkisini çekti.

Spor 10-12-22 13:56

Hollanda-Arjantin maçı ölüm getirdi! Karşılaşmanın heyecanına dayanamayan ünlü isim hayatını kaybetti

2022 FIFA Dünya Kupası'nın yarı finalinde Arjantin ile Hollanda arasında oynanan karşılaşmayı takip ettiği sırada fenalaşan ABD'li gazeteci Grant Wahl, yaşamını yitirdi.

Spor 10-12-22 09:53

Son dakika: Messi'nin attırdığı gol sonrası tüyler diken diken oldu! Rekorları altüst eden pas...

Son dakika haberleri: 2022 Dünya Kupası çeyrek final maçında, Hollanda ile Arjantin karşı karşıya geldi. Messi'nin son dünya kupası olmasından dolayı herkesin takip ettiği mücadelenin ilk yarısında yıldız oyuncunun yaptığı asist sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Kısa süre içinde Messi adına binlerce tweet atıldı. Arjantinli oyuncunun yaptığı asist kullanıcılar tarafından defalarca izlenerek kısa süre içinde paylaşım rekorları kırdı.

Spor 10-12-22 09:32

Messi ile Weghorst maç sonunda birbirine girdi! ''Sen çok büyük bir aptalsın''

Arjantin-Hollanda maçı birçok olaya gebe oldu. Messi'nin gol ve asistine attığı 2 golle cevap veren Beşiktaşlı Weghorst, takımını penaltılara taşıdı. Penaltılarda da gol atmasına rağmen turu getiremeyen yıldız oyuncu maçtan sonra Messi ile sözlü bir tartışma yaşadı. Takım arkadaşlarının da araya girmesiyle büyüyen tartışma canlı yayından duyuldu.

Spor 10-12-22 09:20

HOLLANDA ARJANTİN MAÇI KAÇ KAÇ? 2022 FIFA Dünya Kupası Hollanda Arjantin maç özeti!

Hollanda ile Arjantin 2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final maçında karşı karşıya geldi. Heyecanla beklenen Hollanda ile Arjantin maçının detayları merak konusu oldu. Peki, Hollanda Arjantin maçı kaç kaç? İşte 2022 FIFA Dünya Kupası Hollanda Arjantin maç özeti!

Spor 10-12-22 00:33

Maradona'nın yaptığını yapmak istiyor! Messi, Arjantin'i yarı finale taşıdı! Portakallar turnuvaya çeyrek finalde veda etti

Messi'nin önderliğindeki Arjantin, 2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde Hollanda ile karşı karşıya geldi. Son turnuvası olarak bilinen Messi'nin performansı herkes tarafından merak ediliyordu. Neymar'ın forma giydiği Brezilya'nın turnuvadan elenmesinin ardından daha da iştahlanan iki ekibin mücadelesine Messi damga vurdu. 90 dakikayı 1 gol 1 asistle tamamlayan Messi'ye Beşiktaşlı Weghorst attığı 2 golle karşılık verdi. Weghorst'un müthiş performansı maçı uzatmalara taşıdı.

Spor 09-12-22 23:48

''Depay ile dudak dudağa öpüşüyoruz'' Hollanda Teknik Direktörü Van Gaal'den flaş sözler

Hollanda Teknik Direktörü Louis Van Gaal, Arjantin maçı öncesi konuştu. Deneyimli teknik adam, kendisi için konuşan Angel Di Maria'ya ilginç bir cevap verdi. Verdiği cevap sonrası Van Gaal'in açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 08-12-22 23:50

Son dakika: Lionel Messi böyle istedi! Arjantin, Avustralya'yı yıktı ve çeyrek finalde Hollanda ile eşleşti...

Son dakika haberleri: 2022 FIFA Dünya Kupası'nda son 16 turu heyecanı başladı! Bugün oynanan Hollanda - ABD maçının ardından gözler Arjantin - Avustralya karşılaşmasına çevrildi. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği ve ateşli bir atmosfer oluşturduğu maçta kazanan taraf, Lionel Messi'nin kaptanlığını yaptığı Arjantin oldu. Sahadan 2-1'lık üstünlükle ayrılan Arjantin, çeyrek finalde Hollanda ile eşleşti.

Spor 03-12-22 23:57

HOLLANDA ABD MAÇI CANLI İZLE! 2022 Dünya Kupası Hollanda ABD maçı ne saat kaçta hangi kanalda?

Hollanda ABD maçına saatler kaldı. İki takım bugün, 2022 Dünya Kupası son 16 maçında Khalifa Uluslararası Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Karşılaşmada Brezilyalı hakem Wilton Sampaio düdük çalacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Sporseverler internette "Hollanda ABD maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, 2022 Dünya Kupası Hollanda ABD maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Spor 03-12-22 15:50

POLONYA ARJANTİN MAÇI CANLI İZLE! 2022 Dünya Kupası Polonya Arjantin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Polonya ile Arjantin, 2022 Dünya Kupası C Grubu son maçında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Stadium 974'da oynanacak. Heyecanla beklenen maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri sporseverler tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette, "Polonya Arjantin maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Polonya Arjantin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte heyecanla beklenen 2022 Dünya Kupası maçının saati, kanalı ve muhtemel 11'leri...

Spor 30-11-22 11:51

Dünya Kupası Arjantin - Meksika maçı canlı izle: Arjantin - Meksika maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Arjantin – Meksika arasındaki maç günün en önemli maçları arasında yer alıyor. Katar’da devam eden Dünya Kupası dolayısıyla oynanacak olan Arjantin – Meksika maçı Lusail Stadı’nda oynanacak. Arjantin ilk maçında sürpriz bir şekilde Suudi Arabistan’a mağlup olmuştu. Arjantinli Lionel Messi’nin göstereceği performans ise merakla bekleniyor. Peki Arjantin – Meksika maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 26-11-22 17:50

HOLLANDA EKVADOR MAÇI CANLI İZLE! 2022 Dünya Kupası Hollanda Ekvador maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hollanda ile Ekvador 2022 FIFA Dünya Kupası A Grubu'ndaki ikinci maçında kozlarını paylaşacak. Maç, Katar'ın Katar'ın başkenti Doha'daki 45 bin 416 seyirci kapasiteli Halife Stadyumu'nda oynanacak. Güney Afrikalı ekip, Dünya Kupası açılış maçında Katar'ı yenmişti. Senegal'i 2-0 yenen Hollanda ise bugünkü maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Maçın yayın saati ve kanalı merak edildi. "Hollanda Ekvador maçı canlı izle" internette araştırılıyor. Peki Hollanda Ekvador maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor 25-11-22 14:01

DÜNYA KUPASI ARJANTİN SUUDİ ARABİSTAN MAÇI CANLI İZLE! Arjantin Suudi Arabistan maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler!

Arjantin Suudi Arabistan maçı için futbolseverler araştırma yapmaya başladı. 2022 Dünya Kupası kapsamında oynanacak olan maçın yayın saati ve kanalı belli oldu. Arjantin Suudi Arabistan maçı canlı izle ekranı internette araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Arjantin Suudi Arabistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte heyecanla beklenen maçın ilk 11'leri...

Spor 22-11-22 13:15

'Lionel Messi'li Arjantin, 2022 Dünya Kupası'nda sahne alıyor!

Arjantin, Dünya Kupası C Grubu'ndaki ilk maçında salı günü Suudi Arabistan ile karşı karşıya gelecek. Saat 13.00'te başlayacak olan mücadelede tüm gözler, Arjantin Milli Takımı'nın kaptanı Lionel Messi'de olacak.

Spor 21-11-22 09:42

Türkiye Hollanda kadın voleybol maçı ne zaman? Türkiye Hollanda maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri!

Türkiye Hollanda kadın voleybol maçı için heyecan dorukta. Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi’nin 3. haftasında Kanada ile karşı karşıya geldi. Mücadele 3-1 Kanada'nın üstünlüğüyle sona erdi. Filenin Sultanları, bu maçın ardından Hollanda ile kozlarını paylaşacak. Peki Türkiye Hollanda kadın voleybol maçı ne zaman? Türkiye Hollanda maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Voleybol Kadınlar Milletler Ligi maçının canlı yayın bilgileri...

Spor 29-06-22 15:26

İtalya - Arjantin maçı ne zaman? Finalissima (Büyük Final) İtalya - Arjantin maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İtalya - Arjantin maçı için geri sayım devam ediyor. EURO 2020 şampiyonu İtalya, Londra'da Arjantin ile kozlarını paylaşacak. Peki futbolseverlerin heyecanla beklediği İtalya - Arjantin maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Finalissima'da (büyük final) oynanacak dev karşılaşma ile ilgili bilgiler...

Spor 01-06-22 15:37

Covid: Hollanda önlemleri büyük ölçüde gevşetti, Başbakan Rutte 'Büyük risk aldık' dedi

Restoran, kafe ve barlar 05:00-22:00 saatleri arasında yeniden müşteri kabul etmeye başladı. Kültür-sanat sektörü, eğlence parkları, kumarhaneler de, saat 22:00'ye kadar faaliyetlerine devam edecek. Gevşeme ile büyük bir risk aldıklarını söyleyen Başbakan Mark Rutte, "Umarım birkaç hafta sonra yeniden başa dönmeyiz" dedi.

Haber 16-02-22 15:17

Koronavirüs: Hollanda kısmi sokağa çıkma yasağı uygulayacak

Covid-19 pandemisinde dördüncü dalganın sert bir şekilde hissedildiği Hollanda, pazardan itibaren her gün akşam saat 17.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında kısmi sokağa çıkma yasağı uygulayacak.

Haber 27-11-21 11:39

Türkiye Güney Kore maçı hangi kanalda? Türkiye Güney Kore voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?

2020 Tokyo Olimpiyatlarında çeyrek finale yükselmeyi başaran A Millî Kadın Voleybol Takımımız, Güney Kore ile karşılaşacak. Çin, ABD, Arjantin, Rusya ve İtalya ile mücadele ederek, gruptan üçüncü olarak çıkan Türkiye, Güney Kore ile çeyrek final mücadelesinde karşılaşacak.

Spor 03-08-21 10:05

Türkiye Arjantin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Arjantin voleybol maçı hangi kanalda?

İlk maçında Çin’i 3-0 yendikten sonra, İtalya’ya 3-1 kaybeden, ABD karşısında ise 2-0 geriye düşüp, müthiş bir geri dönüşe imza atmasına rağmen 3-2 yenilen Filenin Sultanları, 4. mücadelesini Arjantin’le oynayacak. Tokyo Olimpiyatları’nda 4. maçını Arjantin’le oynayacak olan Türkiye, mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak.

Spor 30-07-21 16:10

Galatasaray PSV maçı ne zaman? Galatasaray PSV maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Lig’i 2. Eleme turunun ilk maçında PSV ile karşı karşıya geldi. Galatasaray PSV maçı, Hollanda ekibinin 5 – 1 galibiyetiyle sonuçlandı. Galatasaray’ın PSV takımına farklı bir şekilde yenilmesi sarı kırmızılıların tur şansını zora sokarken, taraftarlarını da üzdü. UEFA Şampiyonlar Lig’inin ikinci turunda, Galatasaray ve PSV rövanş maçı ile karşı karşıya geliyor.

Spor 26-07-21 15:14

Copa Amerika finali ne zaman? Brezilya Arjantin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

3 senede bir gerçekleştirilen Copa America'da Brezilya ile Arjantin, karşı karşıya gelecek. Maracana Stadı'nda oynanacak Copa America final maçı, tüm dünyada takip edilecek. A Grubunu zirvede tamamladıktan sonra finale yükselen Arjantin, B Grubunun lideri Brezilya ile şampiyonluk için yarışacak…

Spor 09-07-21 13:01

Kuzey Makedonya Hollanda maçı saat kaçta başlayacak? Kuzey Makedonya Hollanda maçı canlı izlenecek mi?

EURO 2020 tüm hızıyla sürerken C Grubu son maçları da oynanmaya başladı. Kuzey Makedonya ve Hollanda’nın karşılaşacağı maç için nefesler tutulurken, tüm futbolseverler gruptan kimin çıkacağını merak ediyor. Kuzey Makedonya bundan önceki maçlarında puan alamazken, Hollanda takımı ise şu an için lider koltuğunda oturuyor. Peki Kuzey Makedonya Hollanda maçı ne zaman?

Spor 21-06-21 15:21

EURO 2020 Hollanda Avusturya maçı ne zaman, saat kaçta? EURO 2020 Hollanda Avusturya maçı hangi kanalda?

EURO 2020 heyecanı tüm hızıyla sürmeye devam ediyor. EURO 2020 C Grubu'nda Hollanda ve Avusturya'nın karşı karşıya geleceği mücadele futbolsever tarafından merakla bekleniyor. Hollanda ve Avusturya 3 puan için karşı karşıya gelecek. Peki EURO 2020 Hollanda Avusturya maçı ne zaman, saat kaçta? Hollanda Avusturya maçı hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Spor 17-06-21 13:44

Türkiye Hollanda maçı hangi kanalda ve saat kaçta? Millîler Dünya Kupası için sahada

Bugün 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ile gerçekleşecek olan ilk maçında A Milli Takımımız Hollanda ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. A Milli Takım ilk maçını kazanarak elemelere iyi bir başlangıç yapmak isterken maçı heyecanla bekleyen vatandaşlar Türkiye - Hollanda maçı ile ilgili detayları araştırmaya koyuldu. Peki Türkiye Hollanda maçı hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? İşte yanıtı...

Spor 24-03-21 13:06

Türkiye Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta? Millîler galibiyet için sahada

A Milli Takımımız 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ile gerçekleşecek olan ilk maçında Hollanda ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. A Milli Takım ilk maçını kazanarak elemelere iyi bir başlangıç yapmak isterken vatandaşlar Türkiye - Hollanda maçı ile ilgili detayları araştırmaya koyuldu. Peki Türkiye - Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda ekrana gelecek? İşte yanıtı...

Spor 23-03-21 12:08

MotoGP’de üç yarış daha Covid-19 nedeniyle iptal edildi

MotoGP'de Katar, Hollanda, Almanya, Finlandiya, Britanya, Avustralya, Japonya, İtalya ve ABD Grand Prix'lerinin ardından Arjantin, Tayland ve Malezya yarışları da Covid-19 nedeniyle iptal edildi.

Spor 31-07-20 23:06

Avrupa'dan Türkler gelmeye başladı! Yurtlara taşındılar

Uçuşların durdurulduğu 9 Avrupa ülkesinde, iş ve akraba ziyareti ile öğrenci olarak bulunan Türk vatandaşları, bugün uçaklarla Türkiye'ye getiriliyor. Saat 14.15 sıralarında Münih'ten İstanbul Havalimanı'na gelen ilk uçağın yolcuları, otobüslere bindirilerek karantina için hazırlanan yurtlara götürüldü. Öte yandan başta Almanya olmak üzere gün boyu Fransa, İspanya, Avusturya, Hollanda, Belçika, İsveç, Norveç ve Danimarka'dan 34 uçuş ile 3 bin 614 kişi Türkiye'ye getirilecek.

Haber 17-03-20 14:51

SunExpress'ten Avrupa'daki Türk vatandaşlarına ilişkin açıklama:

"Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, İsveç, Norveç, Danimarka ve Avusturya'ya getirilen uçuş yasağı nedeniyle bu ülkelerde turistik amaçla bulunan Türk vatandaşları ve Türk öğrenciler, 17 Mart saat 24.00'e kadar Türkiye'ye dönebilecek" - "Türkiye ve Avrupa arasında hava köprüsü kuran bir hava yolu olarak, vatandaşlarımızı Türkiye’ye ulaştırmaktan büyük memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz"

Yurthaber 15-03-20 12:00

SunExpress'ten sefer iptali açıklaması

Şirketten yapılan açıklamada, koronovirüse karşı tedbir amaçlı Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti tarafından getirilen seyahat kısıtlamaları doğrultusunda, Türkiye ile Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, İsveç, Norveç, Danimarka ve Avusturya arasındaki tüm uçuşların 14 Mart 2020 saat 8.00’den 17 Nisan 2020’ye kadar durdurulduğu bildirildi

Yurthaber 14-03-20 12:33

SANKO Sanat Galerisi’nde resim sergisi

Ankaralı ressam Nevin Keskin Dalyan, Sanko Sanat Galerisi’nde yarın resim sergisi açacak.Resim eğitimine 1980 yılında Eşref Üren’in atölyesinde başlayan Dalyan, daha sonra, Ankara Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde Osman Zeki Oral’dan desen dersleri aldı, Sabri Akça Atölyesi’nde beş yıl boyunca modern ve çağdaş resim anlayışını kendi stiliyle eserlerine yansıttı.Kültür Bakanlığı 71’inci Devlet Resim ve Heykel Yarışması 2012’de ‘Kadın Dayanışması’ isimli kolaj eseri sergileme, Çayyolu Rotary Kulübü, 2018 Resim Yarışmasında ise 2’incilik ödülü alan Dalyan, birçok defa ABD, New York Artexpo Çağdaş Sanat Fuarı, New Jersey The Paterson Müzesi Sanat Sergisi, Yunanistan, Rodos Türk Sanatçıları Sanat Fuarı, Yunanistan, Türk-Yunan Ortak Sergisi, Fransa, Paris Carrousel du Louvre 2017 Sanat Fuarı, İspanya, Barselona Arjantin Mozaik ve Kültürü Sergisi 2017 ve Ankara, ArtAnkara 2016, 2017, 2018, 2019 Sanat Fuarı’na davet edildi ve eserleri sergilendi.Mustafa Kemal Atatürk adli eseri, Orada Duruverseydi Zaman / Kemal müzikal belgeselinin tanıtımında kullanılan Dalyan, 2015 Kültür Bakanlığı Ankara Resim Heykel Müzesi ve 2019 Mira Koldaş ArtGallery’de kişisel sergi açtı, çok sayıda yurt içi ve yurt dışı karma sergiye katıldı.Çalışmalarını Ankara’da kendi stüdyosunda sürdüren Nevin Keskin Dalyan’ın Sanko Sanat Galerisi’nde yarın (28 Şubat 2020, Cuma) saat 17.30’da açılacak sergisi, 20 Mart’a kadar her gün 10.00-22.00 saatleri arasında gezilebilecek.

Yurthaber 27-02-20 09:57

Çin Türkiye'den 200 milyon maske talep etti

Çin'de ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (2019-nVoC) salgınının ardından bu ülkede maske talebi artış gösterdi - İzmir'de maske üretimi yapan firmanın ortağı Fatih Arpacı: - "Türkiye'de yaklaşık yılda 150 milyon maske üretiliyor. Fakat Çin'den bir seferde 200 milyon maske istediler. Firmalar ülkemizdeki şirketlere ulaşıyor. Bizim üretimimizin tamamını bir seferde istediler" - "İtalya, Hollanda, Fransa, Polonya, Almanya gibi ülkelerden talepler geldi. Üretime yetişmek için 24 saat çalışıyoruz. Pazar günleri de çalışıyoruz"

Yurthaber 31-01-20 11:42