Hüsnü Yusuf Gökalp Haberleri

Gökalp Lübnan'a gidiyor

Tarım ve Köyişleri Bakanı Hüsnü Yusuf Gökalp, Milletlerarası Yüksek Zirai Etütler Merkezi (MAYZEM) üyesi ülkelerin Beyrut'ta yapacakları Tarım Bakanları Toplantısı'na katılacak.

Haber

Gökalp, siyasi partileri eleştirdi

Sivas'ın Kangal İlçesi'ni ziyaret eden Tarım ve Köyişleri Bakanı Prof. Dr. Hüsnü Yusuf Gökalp, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Kemal Derviş'i eleştirdi.

Haber

Bakan gökalp, düve dağıttı

Bolu Tarım İl Müdürlüğü'nce projelendirilen, Özel İdare kaynaklı "Süt İnekçiliği Projesi" kapsamında, iklim ve çevre faktörleri yönünde adaptasyon ve verimi yüksek olan montofon ve holstein ırkı gebe düveler, Tarım ve Köyişleri Bakanı Hüsnü Yusuf Gökalp tarafından çiftçilere dağıtıldı.

Haber

Bakan Gökalp Sivas'ta

İnceleme ve açılışlar için Sivas'ın Yıldızeli İlçesi'ne gelen Tarım ve Köyişleri Bakanı Hüsnü Yusuf Gökalp, bir çok sebzenin yurt dışından Türkiye'ye girdiğini söyledi. Bir çok köyü ziyaret eden Bakan Gökalp, inşaatı bitmemiş süt toplama merkezinin açılışını da yaptı.

Haber

Gökalp'in iddiası

Tarım ve Köyişleri Bakanı Hüsnü Yusuf Gökalp, "Günün birinde tarih bizi yazdığında, çocuklar 'Vay be, bu adamlar ne hizmetler yapmış diyecekler" iddiasında bulundu.

Haber

Bakan Gökalp Pakistana gidiyor

Tarım ve Köyişleri Bakanı Hüsnü Yusuf Gökalp'in, resmi bir ziyaret için Pakistan'a gideceği bildirildi. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Gökalp, 23-25 Temmuz 2002 tarihleri arasında yapılacak olan Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Tarım Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere beraberindeki heyetle birlikte Pakistan'a resmi bir ziyarette bulunacak.

Haber

Bakan Gökalp Erzurum'da

Tarım ve Köyişleri Bakanı Hüsnü Yusuf Gökalp, Türk çiftçisinin alın teri üzerinden siyaset yaptırmayacaklarını söyledi. Yarın yapılacak olan Bölge Valileri Toplantısı'na katılmak üzere bugün uçakla Erzurum'a gelen Tarım ve Köyişleri Bakanı Hüsnü Yusuf Gökalp, Kızılay Yaşlı Konuk Evi'nin temelini attı.

Haber

Gökalp Erzurum'a geliyor

Tarım ve Köyişleri Bakanı Prof. Dr. Hüsnü Yusuf Gökalp, bölge valiler toplantısına katılmak üzere 03 Temmuz 2002 Çarşamba günü Erzurum'a geliyor.

Haber

Gökalp hakkında suç duyurusu

İstanbul Bağımsız Milletvekili Mustafa Düz, Tarım ve Köyişleri Bakanı Hüsnü Yusuf Gökalp hakkında, Ankara Devlet Güvenlik Mahkemesi Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Düz dosyasında, Gökalp'in 'görevini kötüye kullandığı ve memuriyet nüfuzunu kullanarak ayrımcılık yaptığını' iddia etti.

Haber

Tarım ve Köyişleri Bakanı Gökalp Konya'da

Tarım ve Köyişleri Bakanı Prof. Dr. Hüsnü Yusuf Gökalp, tarımdaki meselenin yıllardır tarım politikasının olmaması olduğunu söyledi.

Haber