Ibrahim Ozden Kaboglu Haberleri

WhatsApp'ta veda mesajı paylaşıp, peçeteye de ‘Mezar taşımı yaptırmayın' yazıp ortadan kaybolmuştu! 22 yaşındaki gençten acı haber geldi

Antalya'nın Kumluca ilçesinde 22 Eylül'de WhatsApp'ta kurduğu grupta yer alanlarla vedalaşan Halil İbrahim Öksüz bir peçeteye ‘Mezar taşımı yaptırmayın' notunu yazdıktan sonra ortadan kayboldu. 22 yaşındaki gençten haftalar sonra acı haber geldi. Öksüz'ün cansız bedeni çam ağacına asılı halde bulundu.

Haber 2024-10-21 22:42:16

İmamoğlu'nun da tepkisini çekti! Önce tebrik ettiği Kaboğlu'nun 'Anayasa' çıkışını duyunca Çok talihsiz bir başlangıç dedi

İstanbul Barosu Başkanı seçilen Prof. Dr. İbrahim Özden Kaboğlu, göreve gelir gelmez yaptığı ilk açıklamasıyla tartışma yarattı. Kaboğlu'nun Anayasa'nın ilk 4 maddesiyle ilgili çıkışına bir tepki de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. İmamoğlu, Kaboğlu için "Kötü bir başlangıç yapmıştır, üzüldüm şahsı adına" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-10-21 12:24:40

Kaboğlu 'ilk 4 madde' çıkışı yaptı, PKK marşlarıyla halaylar çekildi! Tepkiler ise peş peşe geldi: Mansur Yavaş, Ümit Özdağ, Muharrem İnce...

İstanbul Barosu'nun yeni başkanı olarak seçilen Prof. Dr. İbrahim Özden Kaboğlu'nun 'Anayasa' çıkışı olay oldu. "Değişmez maddelere olumlu anlamda dokunulabilir" diyen Kaboğlu'na tepkiler peş peşe geldi. Mansur Yavaş, Ümit Özdağ ve Muharrem İnce Kaboğlu'na tepki gösteren isimler arasında yer aldı. Öte yandan Kaboğlu'nun seçimi kazanmasının ardından bir grup avukatın, PKK terör örgütünü öven marş ve müziklerle halay çektiği görüldü. O anlar tepki çekti.

Haber 2024-10-21 08:09:43

İstanbul Barosu başkanlığına avukat İbrahim Özden Kaboğlu seçildi!

İstanbul Barosu'nda 12 adayın yarıştığı başkanlık seçiminde oy verme işlemi sona erdi. Sandıklar saat 17.00 itibarıyla kapandı. Seçimde, Değişim İçin Avukatlar Grubu'ndan İbrahim Özden Kaboğlu 7 bin 219 oyla başkan seçildi.

Haber 2024-10-20 19:49:52

Mehmet Büyükekşi’den, İbrahim Hacıosmanoğlu’na cevap!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu, mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kendi dönemlerine dair yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Spor 18-10-24 16:56

Öyle bir karar verdi ki... Avrupa'da manşetler onu yazdı! ''Hatası yüzünden 3 puan alamadık''

Uluslar Ligi'nde oynanan İsviçre-Danimarka karşılaşmasını yöneten hakem Halil Umut Meler, verdiği kararla eleştirilerin odağı oldu. İsviçre'yi 3-2 öne geçiren golü iptal eden Meler, İsviçre'de büyük bir tepkiyle karşılandı. İptal kararını değerlendiren eski hakem Urs Meier, Meler'in yardımcı hakemi İbrahim Çağlar Uyarcan'ı eleştirdi.

Spor 18-10-24 10:40

Süper Lig'de Yabancı Kuralı kökten değişiyor! 24 yaşından büyük futbolcuların transfer edilebilmesi neredeyse imkansız hale gelecek...

Süper Lig'de gelecek sezon yabancı kuralı kesin olarak değişiyor. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yaptığı açıklamaların ardından yeni yabancı kuralı ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Gelecek sezondan itibaren Süper Lig'de herhangi bir yabancı sınırı olmayacak ama ilginç kriterler yer alacak. İşte detaylar...

Spor 17-10-24 17:07

Emine Erdoğan, Düzce'nin Konaklı köyünün kadınlarının el emekleriyle ürettikleri ürünlerin standını ziyaret etti

15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde bir program düzenlendi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, programda kadın kooperatifleri ile bir araya geldi. Düzce'den Konaklı Köyü Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi programda yer aldı.

Haber 17-10-24 17:00

TFF'deki yolsuzluk tartışması kızıştı! Büyükekşi, Hacıosmanoğlu'nun çıkardığı iddialara cevap verdi

Eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun dile getirdiği yolsuzluk suçlamalarına yanıt verdi. Türk futbolunu sarsan bu iddialar, Hacıosmanoğlu’nun eski federasyon yönetimini evrakta sahtecilikle itham etmesiyle gündeme geldi. Büyükekşi, bu suçlamalara karşı açıklamalarda bulundu.

Spor 17-10-24 16:00

Kabinede kimler gidecek derken Fatih Altaylı'dan İbrahim Yumaklı iddiası: Cumhurbaşkanı kabinede sert sözlerle eleştirdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan seyahati dönüşü AK Parti genel başkan yardımcıları arasında değişim olacağını belirtirken kabinede de bir revizyonun muhtemel olduğunu belirtmişti. Sosyal medyada birçok ismin adı bakanlık için geçse de neredeyse tamamı iddiadan ibaret.

Haber 17-10-24 08:41

TFF'yi hep birlikte hortumlamışlar! IBAN skandalı: İşin içinde kimler var?

Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki vurgunun ardından çıkan skandallar bitmek bilmiyor! Mehmet Büyükekşi ile girdiği adaylık yarışını kazanan ve TFF başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF'de 272 milyon TL'lik vurgun olduğunu tablolarda oynama yapıldığını açıkladı. Hacıosmanoğlu ayrıca TFF'deki IBAN yolsuzluğunu da gözler önüne serdi! Peki bu işin içinde kimler var?

Spor 16-10-24 07:55

Hasan Arat, Dursun Özbek ve İbrahim Hacıosmanoğlu, açılışta bir araya geldi

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’ndaki White Pepper Cafe’nin açılışında bir araya geldi. Başkan Hasan Arat, Türk futbolunun marka değeri için bu tarz birlikteliklerin devamının önemli olduğunu söyledi.

Spor 15-10-24 23:17

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan gündemi sarsacak açıklamalar! Eski federasyon başkanı Mehmet Büyükekşi yönetimi tablolarla oynamış!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçmiş dönem hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Mali tablolarda oynamalar yapıldığını ifade eden Hacıosmanoğlu, rakamları gözler önüne serdi.

Spor 15-10-24 22:13

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Okan Buruk'un hakeme söylediklerine cevap! ''Bakalım bir daha maç alıyor mu görürsünüz

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Az Önce Konuştum programında Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. Hacıosmanoğlu, "TFF'ye bir sürü insan alınmış. Geçen bir tanesi, 'Beni buradan kimse atamaz, beni buraya şu koydu' dedi. 'Hemen şimdi ilişiğini kesiyoruz' dedim. Bir siyasi partinin genel başkan yardımcısı aradı, 'Bu birinin yakınıydı, kalsaydı iyi olurdu' dedi. 'Ben sizin siyasi işlerinize karışıyor muyum? Burası federasyon' dedim. TFF'de bir çiftlik oluşmasına izin vermem." dedi.

Spor 15-10-24 21:27

Çok konuşulacak 'hakem hatası' kararı! Fenerbahçe'den Galatasaray'a yanıt geldi: Teklifi kabul ediyoruz!

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray yöneticisi İbrahim Hatipoğlu'nun "Son 2 yıl ve bu ilk 8 hafta dahil, tüm tartışmalı pozisyonlar, kabul edecekleri kulüplerin bir otoriteler tarafından değerlendirilsin" çıkışıyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "Teklifi kabul ediyoruz" denilirken, en yakın zaman da diyalog kurmak ve harekete geçmek için hazır olunduğu belirtildi.

Spor 15-10-24 14:43

Gebze'deki katliama isyan etti! Dilan Çıtak, Bakan Yumaklı'ya böyle seslendi: Abiciğim sen uyuyor musun?

Gebze Belediyesi’ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde onlarca kedi ve köpeğin katledilmesi infial yarattı. Tepkilerin odağına yerleşen görüntülere Dilan Çıtak da gözyaşlarını tutamayarak isyan etti. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'ya seslenen Çıtak "Abiciğim sen uyuyor musun? Hayırdır Yahu! Siz uyuyor musunuz?" dedi.

Magazin 15-10-24 10:17

Galatasaray'dan Rafa Silva açıklaması! ''Bize de önerildi ama istemedik

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, "Galatasaray 500 yıla varan bir gelenekten geliyor. Florya ile finansal bağımsızlığını kazanması için önemli. Artık süreç sona yaklaştı. Galatasaray'ın 60 dönümlük bir arazisi var. Bununla ilgili konut projesi düşünülüyor. Adnan başkanımız ihale işini yürütüyor. Galatasaray için en faydalı proje yürütülecek. Buradan gelecek gelirle Galatasaray finansal bağımsızlığını kazanacak." dedi.

Spor 14-10-24 19:14

'Eski ve yeni bakan arasında makam aracı krizi çıktı' iddiası gündem oldu! DMM'den açıklama

Eski Bakan Vahit Kirişçi ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı arasında makam aracı krizi çıktığı iddia edilmişti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi yaptığı açıklamada iddianın doğru olmadığını ifade etti.

Haber 14-10-24 16:54

Eşi çırak bulamayınca yardıma gitti, kendi usta oldu! Eşi hala eleman bulamıyor

Sakarya'nın Karasu ilçesinde oturan 43 yaşındaki Esra Tuncer, eşine yardım için gittiği atölyede 4 yıldır mobilya, kapı ve ahşap merdiven yapıyor. Esra Tuncer, eşi İbrahim Tuncer çırak bulamadığı için yardıma gittiği atölyede usta olurken eşi İbrahim Tuncer de " 4 yılın sonunda eşim usta oldu. Hala daha yanımızda çalışacak çocuk bulamıyoruz" dedi.

Finans 10-10-24 15:46

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Okan Buruk'u Başkan Dursun Özbek'e şikayet etti!

Geçtiğimiz günlerde TFF Başkanı'nın davetiyle Riva'da gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonunun detayları ortaya çıkarken, Başkan Hacıosmanoğlu ve Dursun Özbek arasında ilginç bir diyalog yaşandığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 09-10-24 12:11

Ekmeğe zam yolda mı? Açıklama geldi! 'Ekmek fiyatında yükselme kaçınılmaz' Un fiyatındaki artışa dikkat çekti

Gıda fiyatları her geçen gün artarken vatandaşlar gelen zamlarla ilgili endişe yaşamaya devam ediyor. Ancak herkesin her gün sofrasına gelen ve en temel gıda ürünlerinden olan ekmek fiyatı da konuşulmaya başlandı. Peki, ekmeğe zam gelecek mi? Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, un fiyatındaki artışla beraber diğer girdilere gelen farklara da dikkat çekerek "Bu artışlar ekmek fiyatında yükselmeyi kaçınılmaz kılmaktadır" dedi.

Finans 09-10-24 11:42

Meğer TFF zarardaymış! İbrahim Hacıosmanoğlu, eski başkan Mehmet Büyükekşi'yi mahkemeye veriyor...

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, görevi devraldığı eski başkan Mehmet Büyükekşi ve ekibinden bazı kişileri mahkemeye verme kararı aldığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 09-10-24 10:55

TFF açıkladı! Yabancı hakem artık Türkiye'de görev yapacak

TFF, Portekizli eski hakem Vitor Pereira'nın göreve getirildiğini duyurdu. Pereira, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun özel talebi sonrası Hakem Gelişim Direktörü olarak görev yapacak.

Spor 08-10-24 22:44

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan milli futbolculara villa primi! Tek bir şartı var...

UEFA Uluslar Ligi'nde mücadele eden A Milli Takımımız için çok konuşulacak prim iddiası gündemde. Buna göre, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu prim olarak Bodrum'da kendi şirketinin yaptığı villaları vereceği öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 08-10-24 14:12

Milli judocu İbrahim Tataroğlu, Gençler Dünya Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı

Milli judocu İbrahim Tataroğlu, Tacikistan'da düzenlenen Gençler Dünya Şampiyonası'nda +100 kiloda bronz madalyanın sahibi oldu.

Spor 07-10-24 14:58

Riva'da 2 saatlik toplantı sona erdi! Karar verildi... TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu resmen açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dört büyük kulübün başkanıyla yaptıkları toplantının verimli geçtiğini söyledi. Hacıosmanoğlu, "Hafta sonu rakip olacağız, maçlar bittikten sonra ortağız. Değerli başkanlarıma teşekkür ediyorum. Kardeşlik iklimini Türk futbolunun her safhasına yaymak görevimiz. Başaracağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 07-10-24 13:37

Gıdada ifşa devam ediyor! Koskoca market zinciri listeye girdi!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın geçtiğimiz günlerde açıkladığı taklit ve tağşiş listesini paylaşacağını duyurdu. Bakan'ın bu duyurusundan sonra listeye hangi markaların girdiği ise vatandaş tarafından sıkı bir şekilde takip edilmeye başlandı. Bir bir açıklanan gıda markalarında bir market direkt listeye girdi.

Finans 03-10-24 12:00

Uçakta kabin memuruna saldırmıştı! Dilan Çıtak Tatlıses hakkında soruşturma

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, uçakta kabin memuruna saldırmıştı. Dilan Çıtak hakkında ‘hakaret’, ‘tehdit’ ve ‘basit yaralama’ suçlamalarıyla soruşturma başlatıldı.

Magazin 02-10-24 18:09

Tarım Bakanı Yumaklı duyurdu! Güvenilir gıda için yarın tuşa basılıyor... Ayrıntıları anlattı!

İstanbul'da 'Güvenilir Gıdada Yeni Dönem' konulu basın toplantısı düzenleyen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, güvenilir gıda için çalışmaların başladığını duyurdu. Yumaklı, yarın itibarıyla başlayacak olan sistem hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Finans 01-10-24 10:53

İbrahim Hatipoğlu: “Bu beraberliği hakeme bağlamak doğru olmaz”

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Kasımpaşa beraberliği sonrası yaptığı açıklamada, alınan beraberliğin faturasını hakeme çıkartmanın doğru olmayacağını, 7’de 7 yaparak kulüp rekorunu kıramadıkları için üzgün olduğunu söyledi.

Spor 29-09-24 07:37

Galatasaray yönetim kurulu üyesi İbrahim Hatipoğlu'ndan hakem tepkisi! Biz öndeyken, hakemler daha rahat penaltı arıyor

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Spor 28-09-24 22:43

Bakan Yumaklı duyurdu! Çiftçilere tarım desteği bugün yatırılmaya başlandı...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı X hesabı üzerinden çiftçilere tarım desteğinin ödemelerinin başladığını duyurdu. Bakan Yumaklı, 2 milyar 888 milyon 41 bin 394 liralık tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi.

Finans 27-09-24 14:52

Tokat'ta yolda yürüyen kadın sırtından bıçaklamıştı! Gözaltındaki kişi serbest kaldı, asıl fail yakalanarak tutuklandı

Tokat'ta Sevgi Ginay’ın (36) kendisini takip eden kişi tarafından sırtından bıçakla yaralanmasında şüpheli olarak gözaltına alınan zihinsel engelli M.K., olayla ilgisi olmadığı tespit edilip, serbest bırakıldı. Ekipler, 150 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarını tarayıp, asıl şüpheli zihinsel engelli İbrahim B.'yi (25), yakalayıp, gözaltına alındı.

Haber 26-09-24 19:46

Kilosu 12 bin TL'ye satılıyor! Üretimi yaygınlaşıyor... Kullanılmadığı yer yok! O ülkeye 300 milyon gidiyordu, tahtı sallanmaya başladı

İzmir, Çeşme'de asırlık sakız ağaçlarından hasatlar yapılırken toplanan sakızlar gıda, kozmetik gibi çok çeşitli alanlarda kullanılıyor. Kilosu 12 bin TL’den satılan sakızların üretimi Çeşme’de giderek yaygınlaşırken Yunanistan’ı tahttan indirmeye aday. Üretici İbrahim Topal "Hedefimiz tükettiğimiz kadar üretmek. Her yıl 12 ton sakız ithal ediyoruz Sakız Adası’ndan. Gidip alışveriş yapanlarla 20 ton civarı sakız. 250-300 milyon lira para ödüyoruz ve tüm ülkenin ihtiyacını karşılıyor bu" dedi.

Finans 26-09-24 10:18

Peçeteye bir not bırakıp ortadan kayboldu... Helallik isteyip, 'Mezarımı yaptırmayın' dedi

Helallik istedi, 'mezarımı yaptırmayın' dedi, 22 yaşındaki genç adamdan o günden beri haber yok. Halil İbrahim Öksüz, Antalya'da ailesiyle beraber yaşıyordu. Bir gün Whatsapp uygulamasından bir grup oluşturdu, helallik istedi. İnşaat işçisi genç adam bir peçeteye, 'Mezarımı yaptırmayın.' notu bırakıp ortadan kayboldu. Öksüz'ün ailesi, kayıp başvurusunda bulundu. Anne Öksüz, "İyi değildi zaten. Evin içinde dönüp, duruyordu. Oturuyordu. Bir anda ağlayarak yanıma geldi." söylemlerinde bulundu.

Haber 25-09-24 17:31

Orta Doğu'da yeni savaş! Hizbullah Tel Aviv'i hedef aldı: Mossad karargahına füze saldırısı!

İsrail ile Hizbullah arasındaki çatışmalar git gide şiddetleniyor. İsrail'in Beyrut'u hedef alarak Hizbullah komutanı İbrahim Kubeysi'yi öldürmesi üzerine Hizbullah'dan misilleme gecikmedi. Hizbullah bugün İsrail'in başkenti Tel Aviv'deki MOSSAD karargahını balistik füzelerle hedef aldı. İsrail ise yeniden Lübnan'a saldırıya geçti. İsrail ordusundan yapılan açıklamada, "Lübnan'a yoğun saldırılar gerçekleştiriyoruz" denildi. Öte yandan Netanyahu saat 20.00'de kabineyi toplantıya çağırdı.

Haber 25-09-24 11:20

Lübnan'a saldırılar devam ediyor! İsrail bir Hizbullah komutanını daha öldürdü

İsrail tarafından Lübnan'daki Hizbullah hedeflerine yönelik saldırılar devam ediyor. İsrail, bir Hizbullah komutanını daha öldürdü. Öldürülen İbrahim Kubeysi'nin Hizbullah'ın roket biriminin lideri olduğu belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Hizbullah'ın üst düzey askeri komutanlarından İbrahim Akil öldürülmüştü.

Haber 24-09-24 16:40

Yakup Kürşad Yılmaz yenidoğan bebeğiyle birlikte Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti: 'Dualarını aldık'

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Yakup Kürşad Yılmaz, yenidoğan bebeğiyle birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. O anlara ait fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Yılmaz, "Liderim Sayın Bahçeli ile yeni dünyaya gelen evladım 'Devlet İbrahim Kürşad' aynı karede olması benim için büyük mutluluk oldu. Dualarını aldık" dedi.

Haber 24-09-24 16:28

Hizbullah'ın '3 numaralı adamı' apar topar götürüldü! Önce İbrahim Akil, şimdi Ali Karaki... İsrail bir bir onları hedef alıyor

Lübnan'ı bombardımana tutan İsrail, bir bir Hizbullah'ın üst düzey askeri komutanlarını hedef alıyor. İbrahim Akil'i öldüren İsrail son olarak Hizbullah'ın 'üç numaralı adamı' olarak bilinen Ali Karaki'yi hedef aldıran hava saldırısı düzenledi. Hizbullah'tan açıklama gecikmedi. Bu arada ABD gerilimi had safhaya taşıyan bir kararla bölgeye ek asker gönderiyor, Lübnanlılar ise yerlerinden oluyor! Güneyden başlayan yoğun göç dalgası devam ediyor.

Haber 24-09-24 11:07

Bakan Yumaklı: Her 4 un paketinden birisinde Türk üreticilerin imzası var

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye'nin dünyada un ihracatında birinci, makarna ihracatında da ikinci sırada olduğunu belirterek, "2023 yılı itibarıyla Türkiye'nin dünya un pazarındaki payı yüzde 23. Bu da dünyadaki her 4 un paketinden birisinde Türkiye'deki üreticilerin emeğinin bulunduğunu gösteriyor." dedi.

Finans 24-09-24 10:52

Derbi bitti, atışma bitmedi! Galatasaray'dan Jose Mourinho'yu hedef alan açıklama! ''Roma’daki serüvenini bir benzerini Türkiye’de yaşıyor

Galatasaray Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. Derbiden sonra yapılan peş peşe açıklamalara bir yenisinin daha eklenmesi kısa süre içinde gündeme oturdu.

Spor 23-09-24 17:55

Dünya bu iddiayı konuşuyor! Hamas lideri Sinvar öldürüldü mü? İsrail'den açıklama geldi

Hamas lideri İbrahim Haniyye'nin İran'da suikast sonucu öldürülmesinin ardından görevine 6 Ağustos'ta Yahya Sinvar getirilmişti. İsrail devlet televizyonu Gazze'deki saldırılarda Hamas'ın yeni lideri Sinvar'ın öldürülmüş olabileceğini belirtti. Henüz doğrulanmayan bilgi dünya kamuoyunda kendine geniş yer buldu.

Haber 23-09-24 07:37

Fenerbahçe-Galatasaray maçının sonunda 'kepenk' tartışması! ''Su şişeleri attılar, kepenkleri kapattılar

Galatasaray'ın 3-1'lik galibiyeti sonrası Fenerbahçe yönetiminden ilginç bir hamle geldi. Fenerbahçe, saha içinde kutlama yapılmasını engellemek için çıkış tünelinin kapısı kapattı. Galatasaraylı Yönetici İbrahim Hatipoğlu, Kadıköy'de yaşanan bu olay sonrası açıklamalarda bulundu.

Spor 22-09-24 08:01

Uçakta, apronda şimdi de terminalde... İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın havalimanındaki ilk vukuatının görüntüleri ortaya çıktı

Son dönemde babası İbrahim Tatlıses ile yaşadığı sorunlarla gündemde olan Dilan Çıtak Türk Hava Yolları'nın (THY) Bodrum - İstanbul tarifeli seferinde olay çıkarmış kabin memuru ile tartıştıktan sonra pistte polisin üstüne yürüyerek "Seni yerler koçum” demişti. Ünlü ismin havalimanındaki ilk kavgasının görüntüleri ortaya çıktı.

Magazin 21-09-24 08:10

Yer: İstanbul! Evde kendisini taciz eden arkadaşını öldürdü

İstanbul'da meydana gelen olayda Suriyeli İbrahim Alobeid evde tartıştığı arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. q Gözaltına alınan şüpheli ifadesinde Alobeid'in kendisini taciz ettiği için öldürdüğünü söyledi.

Haber 20-09-24 16:05

Hizbullah ile İsrail arasında peş peşe misillemeler! Hizbullah'ın üst düzey komutanı öldürüldü

Orta Doğu'da tansiyon tavan yaptı. Hizbullah lideri Hasan Nasrallah "Bu bir savaş ilanıdır" açıklamasında bulunduktan sonra Hizbullah bugün İsrail'e 7 ayrı saldırı düzenlediğini duyurdu. Saldırı sonrası ilk görüntüler geldi. Saatler sonra ise İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'u vurdu. Saldırıda 14 kişinin öldüğü 66 kişinin ise yaralandığı belirtildi.Hizbullah, İsrail'in Beyrut'a düzenlediği saldırıda üst düzey komutanlarından İbrahim Akil'in öldüğünü duyurdu

Haber 20-09-24 15:03

İbrahim Hacıosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile beraberindekileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti

Spor 19-09-24 18:18

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Anıtkabir'i ziyaret etti

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, Anıtkabir'e ziyarette bulundu.

Spor 19-09-24 15:34

Uçaktaki kavgasıyla gündemdeydi... Dilan Çıtak babası İbrahim Tatlıses ile arasındaki krize de noktayı koydu! 'Mirasçıyım...' diyerek hakkını aradı

Son dönemde THY'nin Bodrum-İstanbul seferini yapan uçağındaki kavga görüntüleriyle gündemde olan Dilan Çıtak uzun zamandır soyadı krizi yaşadığı babası İbrahim Tatlıses ile ilgili tartışmalara da son noktayı koydu. Aramızda Kalmasın'a konuşan Çıtak 'mirasçıyım' diyerek hakkını aradı.

Magazin 19-09-24 15:16