Icloud Sifremi Unuttum Haberleri

Apple karar verdi! iCloud+’a yüzde 100 zam

Son aylarda birçok marka ve telekomünikasyon devleri aboneleri neredeyse yüzde 70 oranında zam yapmıştı. Bunların ardından Apple’da iCloud+ aboneliklerine yüzde 100 zam yaptığını duyurdu.

Haber 2024-08-23 12:55:27

Seyir halindeyken otoyolda durdu! Neredeyse canından oluyordu... 'Bir anda durdum ve motor kullanmayı unuttum'

Motosiklet sürücüsü Elif Özçakıcı seyir halinde olduğu anda cep telefonunu düşürdü. Otoyolda olduğunu unutan Özçakıcı bir anda yol ortasında durdu. Hem o anlarda yaşadıklarını hem de sonrasında kendisine gelen tepkileri anlatan genç sürücü, "Bir anda durdum ve motor kullanmayı unuttum" dedi.

Haber 2024-08-14 08:53:55

Petek Dinçöz'ün annesi yüzünü gerdirmişti! Esra Süay Toğuş'un son halini doktoru paylaştı... Ben eski beni unuttum

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ün annesi Esra Süay Toğuş bir süre önce yüz gerdirme ameliyatı olmuştu. Toğuş'un son görüntüsünü doktoru paylaştı. Petek Dinçöz'ün annesi paylaşımında "Ben eski beni unuttum" dedi.

Magazin 2024-08-07 14:23:06

Fenerbahçeli öğrencinin YKS çıkışı yorumu viral oldu: Aklım başkanlık seçimindeydi! Bildiklerimi de unuttum

Milyonlarca öğrenci Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu için bugün ter dökerken, YKS çıkışı bir öğrencinin verdiği röportaj sosyal medyada viral oldu. Fenerbahçeli olduğunu belirten öğrenci, "Aklım başkanlık seçiminde olduğu için bildiğim soruları da yapamadım. Bizim için hayat Fenerbahçe" diye konuştu.

Spor 2024-06-09 13:19:21

'Keyfi sen yaptın, cezasını ben mi çekeyim?' Gece 3'te telefonla gelen 'Gusül abdesti' sorusuna isyan ettiği anlar gündem oldu

Şanlıurfa'nın tanınmış hocalarından olan Mehmet Emin Kutluay'ın gece 3'te soru sormak için kendisini arayanlara isyan ettiği anlar gündem oldu. Bu tarz çok fazla telefon aldığını ve o saatte telefonu birine bir şey oldu diye korkuyla açtığını belirten Kutluay, bir kişinin kendisini gece 3'te arayıp "Gusül abdesti aldım, ayağımı yıkamayı unuttum" şeklinde sorduğu soruyu anlattı. Kutluay bununla ilgili "Keyfi sen yaptın, cezasını ben mi çekeyim? O saatte beni niye arıyorsun?" dedi.

Haber 04-05-24 11:34

Hotmail şifremi unuttum! Hotmail şifre değiştirme, öğrenme, kurtarma ve sıfırlama nasıl yapılır?

Günümüzde insanların gerek iletişim kurmak gerekse iş hayatı için kullandığı birçok e-posta servisi bulunmaktadır. Hotmail de bu e-posta servisleri arasında yer almaktadır. Hotmail ücretsiz bir mail uygulaması olmakla birlikte kullanıcılara çok sayıda kolaylık da sağlamaktadır. Bazı durumlarda kullanıcılar şifrelerini unutabilmekte ve yeniden hesaplarına ulaşabilmek için arayış içine girmektedir. Peki, Hotmail şifre değiştirme, öğrenme, kurtarma ve sıfırlama nasıl yapılır?

Haber 07-01-24 19:33

Otomobilin sahibine ulaşamayınca ilginç bir çözüm buldular! Gelen sürücü, gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi

Avcılar'da semt pazarının kurulduğu sokağa park edilen otomobilin sahibine ulaşamayan pazarcı esnafı, bez serdiği otomobili tezgah olarak kullandı. Otomobilin üzerindeki lahanaları gören sürücü şaşkınlık yaşadı. Gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Onur, "Geç geldim biraz, unuttum" dedi. Sürücü, esnafla birlikte lahanaları otomobilin üzerinden indirdi.

Haber 16-11-23 18:44

Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson koltuk altı kıllarını almıyor! Unuttum

Müzik efsanesi Michael Jackson'ın üvey kızı Paris Jackson da Madonna'nın kızı gibi koltuk altı kıllarını almayan isimlerden. Paris Jackson açıklaması sonrası sosyal medyada tepki gördü.

Magazin 01-09-23 13:24

iCloud hesap silme işlemi nedir? iCloud hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır, Apple kimliği silinebilir mi?

Apple ürünlerini kullanan kişiler için iCloud hesabının nasıl silindiği ve bu işlemin sonuçlarının neler olduğu son derece önemlidir. Bu nedenle Apple kullanıcıları için iCloud hesap silme işleminin adımları sıralı bir şekilde sunulmalıdır. Buna ek olarak bir iCloud hesabı silindiği zaman hangi verilere erişim sağlanamadığı hakkında da detaylı açıklamalar yapılmalıdır. Böylelikle Apple kimliğini silmeyi planlayan kişilerin bu konuda bilinçli bir şekilde hareket etmeleri kolaylaşır.

Haber 16-08-23 11:18

Annesi “Unuttum” diyerek kendisini savundu! 3 yaşındaki çocuk 6 saat boyunca kilitli arabada mahsur kaldı

İspanya'nın Ponteverdra kentinde 27 derecelik sıcaklıkta annesinin arabada 6 saat boyunca yalnız bıraktığı küçük çocuk hayatını kaybetti. Oğlunu arabada bırakarak işe giden kadın savunması ise, küçük çocuğu yanına almayı unuttuğunu söyledi.

Trend 08-07-23 08:47

'Para dolu poşeti tezgahta unuttum' Aynı renk olunca... Her yerde onları arıyorlardı! Yeni gelişme

İstanbul Arnavutköy'de et almak için girdikleri kasapta, dükkanın 5 günlük hasılatı olan 90 bin liranın içinde olduğu poşeti alarak kayıplara karışan 3 kişi, hem dükkan sahibi hem de polisler tarafından her yerde aranıyordu. Son olarak 90 bin liranın içinde olduğu poşeti alarak kayıplara karışan 3 kişi, parayı bugün emniyete teslim etti.

Haber 03-07-23 11:34

Sık sık 'Şifremi unuttum' derdi yaşayanlar! Bu gelişme tam da sizin için... Müjdeyi ABD'li teknoloji devi Google verdi

Şifrelerimizi sık sık unutabiliyoruz ancak ABD'li yazılım devi Google, yeni bir dönemi başlattı. Şirket, Google hesaplarına passkey (geçiş anahtarı) teknolojisini sundu. Böylece şifrelerin ortadan kaldırılmasına bir adım daha yaklaşıldı. Bu gelişme de gösteriyor ki, yakın bir gelecekte şifre unutma derdi sona erebilir.

Haber 04-05-23 18:01

Kılıçdaroğlu Sakın unuttum sanmayın diyerek duyurdu: 14 Mayıs'tan sonra Balıkesir'e...

Balıkesir'deki mitingde konuşan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimleri kazanması halinde Balıkesir'e İstiklal Madalyası vereceklerini duyurdu. Kılıçdaroğlu "Sakın unuttum sanmayın Balıkesir'e İstiklal Madalyası vereceğiz. Bay Kemal sözünden dönmez." dedi.

Haber 27-04-23 14:42

Şahan Gökbakar'dan yeni Kerem Kınık paylaşımı! Kalk o koltuktan

Şahan Gökbakar, Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın peşini bırakmıyor. Sosyal medyada sık sık Kızılay Başkanı'na seslenen ve eleştiride bulunan komedyenden yeni bir paylaşım yaptı. Kınık'ın fotoğrafını paylaşan Gökbakar, "Seni unuttum zannetme yarışmayan Kerem" dedi.

Magazin 11-04-23 14:59

Online duruşmaya yarı çıplak katıldığı için görevinden uzaklaştırılan yargıç müstehcen pozlarını paylaşmaya devam ediyor! “Kötü enerjileri unuttum”

Online duruşmaya yarı çıplak bir şekilde katıldığı için görevinden uzaklaştırılan Kolombiyalı yargıç Vivian Polania sosyal medyada durmak bilmiyor. Yargıçlık görevinin askıya alınmasından sonra yaşadığı kötü tecrübeyi unutmak için sosyal medya hesaplarından seksi pozlarını paylaşmaya devam eden Polania, “Kötü enerjileri unuttum” diyerek o anları hafızasından sildiğini dile getirdi.

Trend 22-03-23 10:20

Herkes Şerif amca için güzel haberi bekliyordu ama... Enkazın önünde bisküvi ile bekleyen baba yıkıldı: Mezarına koyacaktım, başka bir çocuğa verdim

Hatay'da depremin yıktığı binanın önünde cebinde bisküvi ile bekleyen baba herkesi ağlatmıştı. Enkazın önünde gözyaşlarıyla bekleyen baba için herkes dua ederken, beklenen mucize gerçekleşmedi. Eşini ve en küçük oğlunun cansız bedenini çıkaran Şerif amca, "Cebimdeki bisküviyi mezarına koyacaktım, unuttum başka bir çocuğa verdim" diyerek Türkiye'yi bir kez daha ağlattı.

Haber 10-02-23 13:41

Çok konuşulmuştu! Apple, tartışmalı o özellikten vazgeçti

Apple, geçen yıl iCloud fotoğraflarında yer alan çocuklara yönelik cinsel istismarı materyallerinin (CSAM) tespit edilmesine yönelik bir özellik duyurmuştu. CSAM tespit özelliği, yararlı bulunurken gizlilik konusunda büyük tartışmalara da yol açmıştı. Nitekim ABD basınında yer alan bir açıklamaya göre, Apple'ın CSAM tespit özelliği hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı.

Haber 09-12-22 11:02

Her şey kamera kaydında ortaya çıktı, eve giren hırsızın kimliği şaşkına çevirdi!

Kağıthane'de meydana gelen hırsızlık olayında 20 yaşındaki S.S.C., çilingir çağırıp halasının evini soydu. Sesleri duyan komşulara 'içeride cep telefonumu unuttum' diyen genç kızın o anları kameralara yansırken, S.S.C.'nin 20 bin TL aldığı, halasının şikayeti üzerine de yakalandığı belirtildi. Emniyette “evden hırsızlık”, “konut dokunulmazlığı ihlali” ve “mala zarar verme” suçlarından adli işlem yapılan S.S.C., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Haber 07-12-22 10:52

Hasta almaya giden ambulanstaki sağlık çalışanlarına saldırdılar! Dehşet anları kamerada

Avcılar’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Kalp hastasını almaya giden ambulanstaki sağlık çalışanlarına, ambulansın otomobillerine çarptığını öne süren bina sakinleri sopayla saldırdı. Saldırı sonrası bina sakinleri ve sağlık çalışanlarının kavgası güvenlik kamerasına yansıdı. Gece yoğun bakıma alınan ve bugün imza atarak hastaneden ayrılan kalp hastası Fabri Aybakan ise olayla ilgili, "Ben saldırıya uğrayan görevlileri görünce acımı unuttum" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 07-11-22 14:59

iCloud silinen fotoğrafları geri getirme nasıl yapılır? iCloud silinen fotoğrafları saklar mı?

iCloud fotoğraf ve videoları güvenli bir şekilde saklamak için Apple kullanıcılarına saklama alanı sunuyor. Saklama alanı zamanla dolunca kullanıcılar, alan açmak için bazı fotoğraflarını silebiliyorlar. Peki, yanlışlıkla fotoğraf silinmesi durumunda iCloud silinen fotoğrafları saklar mı? iCloud silinen fotoğrafları geri getirme nasıl?

Haber 19-10-22 21:29

iCloud WhatsApp yedeği nerede tutulur? iCloud WhatsApp yedeği görme ve bilgisayara indirme nasıl yapılır?

iCloud, WhatsAp sohbetlerin yedeklemelerini otomatik olarak oluşturur. Sohbet geçmişi ve medyalar iCloud’a yedeklenerek daha güvende tutulur. Yeni bir telefona geçildiği zaman yedekleme sayesinde eski mesajlar ve medya tekrar telefona yüklenebilir. iCloud yedekleri, iPhone, iPad, iPod touch, Mac ya da bir Windows bilgisayarda görüntülenebilir ve yönetilebilir. Peki iCloud WhatsApp yedeği nerede? iCloud WhatsApp yedeği görme ve bilgisayara indirme nasıl yapılır?

Haber 19-10-22 20:52

iCloud fotoğraf yedekleme adımları: iCloud fotoğraf yedekleme nasıl yapılır?

iCloud, Apple kullanıcılarının fotoğraflarını, videolarını, dosyalarını yedekleyip, önemli bilgilerini güvenli bir şekilde aygıtlarda tutmalarına olanak sağlar. İCloud fotoğraf yedekleme kullanıcılara saklama alanı vererek daha fazla depolama seçenekleri sunar. Peki, iCloud fotoğraf yedekleme nasıl yapılır?

Haber 12-10-22 10:01

iCloud hesabına giriş yap: Apple hesabı ile iCloud'a nasıl giriş yapılır?

Apple işletim sistemine sahip cihazları kullananlar için önem arz eden iCloud, bir çeşit depolama alanı olarak bilinir. Fotoğraflarınızdan kayıtlı parolalarınıza kadar birçok veriyi içerisinde barındıran iCloud' a Apple hesabı ile giriş yapılabilir. iCloud giriş nasıl yapılır?

Haber 12-10-22 10:01

iCloud kişileri görüntüleme adımları: iCloud hesabında rehberdeki kişileri görüntüleme ve düzenleme nasıl yapılır?

iCloud yedekleme ve eşleme işlemleri sorunsuz bir şekilde gerçekleşiyorsa iCloud kişilerini de dilediğiniz her yerden görüntüleyip düzenleyebilirsiniz. iCloud Kişiler ile arkadaşlarınızın, ailenizin ve iş arkadaşlarınızın numaralarına, e-posta adreslerine ve diğer iletişim bilgilerine hemen ulaşabilirsiniz. iCloud hesabında rehberdeki kişileri görüntüleme ve düzenleme nasıl yapılır?

Haber 12-10-22 10:00

iCloud ne işe yarar, nasıl kullanılır? iCloud nedir?

Gelişmiş bir bulut depolama sistemi olarak bilinen iCloud, Apple kullanıcılarına sunulan bir ayrıcalık olarak gözler önüne seriliyor. İlk kez Apple cihazı kullanmaya başlayacaklar tarafından merak konusu olan iCloud, birçok soruyu da beraberinde getiriyor. iCloud ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Haber 12-10-22 10:00

iCloud şifre değiştirme nasıl yapılır? iCloud şifremi nasıl değiştiririm, sıfırlarım?

iCloud bulut sistemindeki fotoğraf, video, dosya ve diğer verilerinize erişmek için doğru şifre ile giriş yapmanız gerekir. iCloud şifrenizi unuttuysanız veya güvenlik sebepleri ile değiştirmek istiyorsanız şifre değiştirme veya sıfırlama adımlarını takip etmelisiniz. iCloud şifremi nasıl değiştiririm, sıfırlarım?

Haber 12-10-22 10:00

iCloud yedekleme adımları: iCloud fotoğraf yedekleme ve geri yükleme nasıl yapılır?

iCloud yedekleme; iPhone, iPad ve iPod Touch üzerindeki bilgilerin bir kopyasına sahip olmanızı sağlar. Uygulama verilerinden aygıt ayarlarına zil seslerinden mesajlara kadar birçok veriyi yedekleme imkanınız bulunur. Kullanıcıların iCloud yedekleme için en çok talep ettikleri veriler ise fotoğraflar ve videolar olarak karşınıza çıkar.

Haber 12-10-22 10:00

iCloud drive giriş nasıl yapılır? iCloud drive güncelleme ve geri yükleme adımları nelerdir?

iCloud Drive sayesinde iPhone, iPad, MacBook, iPod Touch ve Windows PC üzerindeki tüm belgelere güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Tüm aygıtlarınızda dosyalarınızı güncel tutmaya yarayan iCloud Drive, geri yükleme imkanı da sunar. iCloud drive güncelleme ve geri yükleme adımları nelerdir?

Haber 12-10-22 09:59

iCloud hesap açma adımları: Yeni bir Apple kimliği oluşturarak iCloud hesap açma nasıl yapılır?

İlk kez Apple cihazı kullanacak olanlar tarafından merak konusu olan iCloud hesap açma konusu, yeni bir Apple kimliği oluşturma gerekliliğini beraberinde getirir. Tüm Apple servislerinden yararlanmanızı sağlayan Apple kimliği, birkaç basit adımla dakikalar içerisinde oluşturulabilir. Yeni bir Apple kimliği oluşturarak iCloud hesap açma nasıl yapılır?

Haber 12-10-22 09:59

iCloud şifremi unuttum: Apple iCloud hesabımın şifresini unuttum, ne yapabilirim?

Fotoğraflar, notlar, kişiler ve daha birçok verinin güvenli bir şekilde saklanmasını sağlayan iCloud'a Apple hesap kimlik ve parola bilgileri ile giriş yapılır. iCloud şifresi olmadan giriş yapmanız mümkün değildir. Apple iCloud hesap şifremi unuttum, ne yapabilirim?

Haber 12-10-22 09:57

iCloud hesabı silme yöntemi adımları: iCloud hesabı kalıcı olarak silme nasıl yapılır?

Apple kullanıcılarının fotoğraf, video, dosyalar ve diğer verilerini depoladığı iCloud bulut sistemine iCloud hesabı ile giriş yapılır. Özellikle Apple aygıtını kullanmayı bırakacaklar tarafından merak konusu olan iCloud hesabı silme işlemi ise birkaç basit adımla gerçekleştirilebilir. iCloud hesabı kalıcı olarak silme nasıl yapılır?

Haber 12-10-22 09:49

Dünya İniş Kaykay ve Hız Kızağı sporcularından Hasan Dağı Pisti'ne övgü

Avustralyalı sporcu Harry Clarke: - "Pist alanı virajları, hızlanması her şey harika. Kafamda köşeleri, virajları tasarladım ancak antrenmanlar sırasında hepsini unuttum. Bambaşka bir durum ortaya çıktı. Çok mücadeleci ve zorluk seviyesi yüksek bir pist burası" - Belçikalı sporcu Jasmijn Hanegraef: - "Parkur çok keskin virajlara sahip sporcuların çok teknik kullanması gerekecek. Çok dikkat gerektiriyor ancak şunu da söyleyeyim parkur olarak en iyi yerlerden bir tanesi burası"

Yurthaber 11-10-22 11:07

iCloud saklama alanı satın alma ve boşaltma nasıl yapılır? iCloud saklama alanı doldu, ne yapmalıyım?

iCloud bir bulut uygulaması gibi hizmet verdiği için yüklenen verilerden dolayı yeterli saklama alanı kalmayabilir. Durum böyle olunca kullanıcılar iCloud saklama alanı satın alma ve boşaltma yöntemine başvurur. Peki iCloud saklama alanı doldu, ne yapmalıyım? iCloud saklama alanı satın alma ve boşaltma nasıl yapılır? İşte tüm bu soruların çözümleri…

Haber 10-10-22 18:55

Gmail şifremi unuttum! Gmail şifre değiştirme, öğrenme, kurtarma ve sıfırlama işlemleri nasıl yapılır?

İnternet kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen mail uygulamalarının başında Gmail gelir. Google hizmetlerinin yanı sıra pek çok internet sitesi ve uygulamaya kayıt aşamasında kullanılan "Gmail ile giriş" seçeneği sebebiyle bir Gmail hesabına sahip olmak oldukça önemlidir. Ancak bazen Gmail hesabının şifresi unutulabilir. Bu durumda Android ve iOS işletim sistemine sahip cep telefonları ile bilgisayardan “Gmail şifremi unuttum” seçeneği yardımıyla şifre değiştirme işlemi yapmak mümkündür.

Haber 09-10-22 11:05

Dondurduğum Instagram hesabının şifresini unuttum! Dondurulan Instagram hesabının şifresi nasıl öğrenilir ve değiştirilir?

Instagram hesap dondurma işlemi her zaman yapılabilir. Ancak Instagram hesabı dondurulduğunda hesabı yeniden açmak ve tekrar dondurmak için sınırlandırılmış süreler vardır. Bu süreler zarfında işlem yapmak mümkün olmaz. Yapılmak istenildiğinde de Instagram uyarı verir. Dondurulan Instagram hesabı ne zaman açılır? Instagram'da dondurulan hesabı görmek mümkün müdür?

Haber 25-09-22 22:28

iCloud hesap kurtarma nasıl yapılır? Apple iCloud hesap kurtarma işlemi kaç gün sürer?

Apple cihazları ve hizmetlerini kullanmak için Apple ID sahibi olunmalıdır. Apple ID sahibi olunmadan hiçbir hizmetten yararlanılamayacağı için cihaz da kullanılamayacaktır. Apple ID şifresi unutulduğunda cihaza giriş yapılamaz. Dolayısıyla iCloud hesabına da kullanıcılar ulaşamaz. Apple kimliğinin parolası unutulması halinde iCloud hesap kurtarma nasıl yapılır? Apple iCloud hesap kurtarma işlemi kaç gün sürer? İşte detaylar…

Haber 18-09-22 21:09

Uzi'nin yeni klibi tartışma yarattı! Erotik sahneler dikkat çekti

Krvn şarkısıyla sesini geniş bir kitleye duyuran Uzi lakaplı Utku Cihan Yalçınkaya yeni albümü "El Chavo"yu yayınladı. UZİ 11 şarkıdan oluşan albümünün ilk klibini "Unuttum" şarkısına çekti. Klipteki erotik sahneler ise dikkat çekti.

Magazin 09-09-22 14:41
uzi

Sipariş teslim etti, döndüğünde hayatının şokunu yaşadı: Böyle bir şey daha önce başıma gelmedi

Denizli’de siparişi teslim etmek için binaya giren motokurye Hamdi Bayhan, döndüğünde büyük şok yaşadı. Bayhan, anahtarı üzerinde bıraktığı ekmek teknesini bıraktığı yerde bulamadı. Motor, kendisini gözetleyen hırsız tarafından kaşla göz arasında çalındı. Hırsızların çok hızlı olduğunu ifade eden Hamdi Bayhan, "Hiç böyle bir şey daha önce başıma gelmedi. İlk defa unuttum anahtarı" dedi.

Haber 24-08-22 11:10

Instagram şifremi unuttum, nasıl değiştiririm? Instagram şifre yenileme (değiştirme) işlemi adımları nelerdir?

Instagram şifremi unuttum diyen kişiler genellikle Instagram'dan çıkış yapmadan paylaşımlarda bulunan kişilerdir. Uygulamayı bu şekilde kullananlar bir süre sonra şifrelerini unutabilirler. Neyse ki Instagram şifre değiştirme ve yenileme işlemleri oldukça basit. Eğer Instagram şifremi unuttum diyorsanız, Instagram şifre yenileme yönteminden yardım alabilirsiniz. Şifre yenileme adımlarını sizin için derledik.

Haber 10-07-22 10:39

Facebook şifremi unuttum diyenler işte izleyeceğiniz yol: Facebook hesap bilgileri ve şifre yenileme nasıl yapılır?

Facebook, günümüzde en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biridir. Yediden yetmişe birçok insanın yer aldığı Facebook'ta aktif kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor. Bilgisayar, tablet ve mobil cihazlarda kullanım kolaylığı sunan platformda "Facebook şifremi unuttum" diyenlerin sayısı hayli fazla. Peki unuttuğunuz şifrenizi nasıl geri alacağınızı biliyor musunuz? Detaylar yazımızda!

Haber 09-07-22 17:22

Brezilyalı model, erkek arkadaşının kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını itiraf etti! “Göğüs estetiği sayesinde olanları unuttum”

Brezilyalı model Maya Dhurval, eski sevgilisinin onu en iyi arkadaşıyla aldatmasının ardından kötü günler geçirdiğini itiraf etti. Sevgilisi ve yakın arkadaşının ihanetinin sonrasında özgüven problemleri yaşadığını ifade eden Dhurval, göğüs estetiği yaptırdığını ve kendisini daha mutlu hissettiğini söyledi.

Trend 11-06-22 11:16

Maske zorunluluğunun kaldırılmasının ardından... Öğrencinin sözleri Bakan Özer'i gülümsetti

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kırıkkale ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, Kırıkkale'nin 2022 yılı eğitim yatırımını 70 milyon liradan 370 milyon liraya çıkarttıklarını bildirdi. Öte yandan Valilik girişinde çiçek sunan bir öğrencinin sözleri Bakan Özer'i gülümsetti. Öğrenci Bakan Özer'e "Bugün okulda maskesiz olduğumu unuttum, su içerken sanki maske takıyor gibi maskemi indirmeye çalıştım." dedi.

Haber 28-04-22 21:36

Toplu taşıma araçlarında unutulan eşyalar şaşkına çevirdi! Dişini unutan bile var

Bursa'da toplu taşıma araçlarında unutulan eşya ve malzemeler şaşırttı. Unutulanlar arasında cansız manken, davul, takma diş, sefer tası, koltuk değneği, baston ile medikal yürüteç bile bulunuyor. Kayıp Eşya Bürosu Sorumlusu Havva Çetin, ''Bebek arabaları ve büyük boy bisikletler unutuluyor. Onlar bizi şaşırtıyor. Yolculara tavsiyemiz, 'eşyamı unuttum, ama bulunmaz' diyerek ihmal etmesinler. Lütfen en az bir defa sorsunlar" şeklinde konuşuyor.

Haber 30-11-21 11:15

WhatsApp'ta yeni dönem! Kendisi dahi okuyamayacak

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uçtan uca şifrelenmiş yedekler özelliğini duyurdu. Bu özellik ile birlikte iCloud ve Google Drive'daki WhatsApp yedekleriniz de koruma altına alınacak. WhatsApp veya yedekleme hizmeti sağlayıcınız dahi yedeklerinizi okuyamayacak.

Haber 20-10-21 12:25

Alzheimer tedavisinde belirtiler önem taşıyor! Yeni araştırmalar umutlandırıyor

Alzheimer belirtileri arasında unutkanlığın yer alması gün içinde "Ah yine unuttum, Alzheimer mı oluyorum" cümlesini fazlaca aklınıza getirebilir. Ancak alzheimer belirtileri arasında unutkanlık yer alsa da alzheimerdan şüphelenmek için farklı belirtileri de göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki bu belirtiler neler? Alzheimer teşhisi nasıl konuluyor? İşte alzheimer ile ilgili bilinmesi gerekenler....

Haber 21-09-21 09:59

iPhone cihazlar arasında nasıl veri aktarılır?

iPhone cihazlar arasında veri aktarımı yapmak aslında oldukça kolay. Bir iCloud veya iTunes yedeklemesi yapıp verileri geri yüklemekle uğraşmanıza gerek yok. Uygulamalarınızı, verilerinizi ve kimliğinizi, Apple’ın iPhone geçişi dediği şeyle doğrudan yeni telefona taşıyabilirsiniz.

Haber 17-09-21 10:02

İstanbul'un en uzun isimli camisi! Adını kimse söyleyemiyor

Fatih’te bulunan Kadı Hüsameddin Çamaşırcı Hacı Mustafa Efendi 18 Sekbanlar Camii, İstanbul’un en uzun isimli camisi olarak kayıtlarda yer alıyor. 8 kelimeden oluşan caminin ismini vatandaşlar söylemeye çalışırken eğlenceli anlar yaşandı. 2 katlı, küçük camii drone ile havadan görüntülendi. Caminin ismini söylemekte zorlanan bir kişi, ''Yok eyvallah kalsın söyleyemem. Unuttum bile'' dedi.

Haber 14-09-21 09:55

WhatsApp yedekleri şifreleyebileceğini duyurdu

WhatsApp mesajları 2016’dan beri uçtan uca şifrelenmiş olsa da, uygulama, iCloud veya Google Drive’a dayanan yedeklemeler için uçtan uca şifreleme sunmuyor. Ancak en son güncelleme ile kullanıcılar, sohbet yedekleri için uçtan uca şifrelemeyi seçebilecek.

Haber 14-09-21 09:13

Antalya'da ölümden dönen yaşlı çifte yangına dayanıklı ev! 15 günde bitti

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki orman yangınında evleri yanan ve ölümden dönen İbrahim (80) ve Ayşe Deniz (80) çifti için 15 günde yeni bir ev inşa edildi. TOKİ tarafından örnek konut olarak projelendirilen, duvarları doğal taşlardan örülen, kapı, pencere ve çatısı yangına dayanıklı malzeme ile yapılan evi teslim alan İbrahim Deniz "Geceleri burada çalışan çocuklar, araçların içinde yattı. Onları öyle görünce yangını da yanan evimi de unuttum" dedi.

Haber 27-08-21 14:26