Igdas Fatura Sorgulama Haberleri

1 milyon abone daha fazla para ödeyecek! Elektrik ve doğal gaz faturalarına yeni düzenleme: Canlı yayında duyurdu

Gelire esas fatura dönemi geliyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar canlı yayında detayları paylaştı. 1 milyon elektrik ve doğal gaz abonesinin faturası yeni sistem ile daha çok gelecek. Düzenlemenin gelecek yıl hayata geçirilmesi planlanıyor.

Finans 2024-09-23 07:17:43

Özgür Demirtaş'tan gelire göre fatura tepkisi! 'Duble haksızlık' diyerek paylaştı: 'Vergisini ödemeyene bir de ucuz elektrik mi kullandıracaksınız?'

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, gelir bazlı doğal gaz ve elektrik faturası uygulamasına yönelik eleştirilerde bulundu. Demirtaş, bu uygulamanın "çifte haksızlık" yaratabileceğini vurgulayarak, 'Vergisini ödemeyen milyonlarca insana bir de ucuz elektrik mi kullandıracaksınız?' ifadelerini kullandı.

Finans 2024-09-21 12:59:31

Son dakika | KPSS ön lisans sınavı sonuçları açıklandı! 2024 ÖSYM GİRİŞ KPSS önlisans sorgulama ekranı

Son dakika haberi: KPSS Ön lisans sınav sonuçları belli oldu! Adayların merakla beklediği sonuçlar ÖSYM sistemi üzerinden erişime açıldı.

Egitim 2024-09-20 10:05:48

4 bin 500 mükelleften açıklama bekleniyor: 3 milyarlık sahte fatura Maliye'nin radarında

Sadece ilk aşamada 3 milyar liralık sahte fatura tespit edildi! Vergi kaçakçılığıyla mücadeleyi derinleştirerek yürüten Hazine ve Maliye Bakanlığının merceğinde 4 bin 500 mükellef var. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek " Yapay zekanın da desteğiyle sahte faturayla vergi kaçakçılığı yapanların tespitinde ve cezalandırılmasında daha etkili yöntemleri devreye alıyoruz" dedi.

Finans 2024-09-18 12:51:23

Ustaların maaşı beyaz yakalıyı katladı! Aylık 150 bin TL kazanıp, iş beğenmiyorlar... Adama göre, semte göre farklı tarife; fiş-fatura ise yok

Üniversite mezunlarının sayısı her geçen gün artarken buna paralel olarak da beyaz yaka olma hayaliyle mezun olan genç işsizlerin sayısı da katlanıyor. Neredeyse her üç gençten biri üniversiteli işsiz kervanına katılırken, ustalık ise zamanla kıymete bindi. Vatandaşlar, parasıyla iş yaptırabilecekleri bir ustayı mumla ararken; bir yandan da fahiş fiyatlarla karşılaşıyor. Bir ustanın ayda 150 bin TL cebine girerken, fiyatlar ise ustadan ustaya semtten semte değişiyor.

Finans 16-09-24 06:49

E-Rapor nedir, nasıl düzenlenir? E-Rapor sorgulama ve e-Rapor rapor doğrulama

Tüm gündelik hayat işleri artık internet üzerinden yapılabilmekte, çeşitli ödemeler, banka işlemleri, alışverişler tek bir tuş ile gerçekleştirilebilmektedir. İnternetin bu derece yaygınlaşması ve teknolojinin gitgide daha da gelişmesi ile artık devlet dairelerindeki işlemler de tek bir sistem üzerinden yapılabilir hâle gelmiştir. Bu noktada sorgulanan sistemlerden biri de "E-Rapor"dur.

Haber 15-09-24 14:27

E-Vizite nedir, ne işe yarar? SGK e-Vizite giriş nasıl yapılır?

Son yıllarda günlük hayatın tam ortasında yer alan internet ağı üzerinden neredeyse tüm işlemler yapılabilir hâle geldi. Alışveriş, fatura ödeme gibi işlemlerin yanı sıra artık resmî işlemler, devlete ait kurum ve kurumlar için hazırlanacak olan belgeler de elektronik ortamda internet üzerinden alınabiliyor. Bu noktada E-Vizite'den de bahsetmek gerekiyor.

Haber 14-09-24 20:47

T.C. kimlik no ile hak sahipliği sorgulama: T.C. kimlik no ile hak sahipliği nasıl sorgulanır?

T.C. kimlik numaraları sayesinde birçok işlem çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Böylece resmî kurumlardaki bazı işlemlerin yapılabilmesi için de kimlik numarası yeterli hâle gelmiştir. Hak sahipliği ismi verilen belge ise çok ciddi oranlarda hasar gören ya da afetler sonucunda büyük miktarda etkilenecek olan binalara ait mülkiyet durumlarını ve ilişkilerini resmi bir hale getirilmesine yarayan ve o binanın yeniden inşa edilmesi konusunda destek veren bir belgedir.

Haber 13-09-24 17:58

Zabıta bankın üzerinde buldu! 700 bin TL'lik... 'Fatura' detayı her şeyi çözdü

Kocaeli’de zabıta ekipleri, içerisinde 700 bin TL’lik para ve ziynet eşyasının olduğu kayıp çantayı sahibine ulaştırdı.

Haber 13-09-24 12:07

Nöbetçi noter nedir, nasıl bulunur? Nöbetçi noter hangi günler, saat kaça kadar açık? Nöbetçi noter sorgulama

Hukuki açıdan güvenlik sağlamak ya da anlaşmazlıkları önleyebilmek amacıyla gerçekleştirilen tüm resmî işlemleri somut hâle getirerek kanunlara uygun belgeler düzenleyen noterlerin çeşitli görev ve sorumlulukları bulunur. Bu anlamda son derece önemli olan noterler kamu hizmeti olarak görev yapar. Peki, nöbetçi noter nedir, nasıl bulunur? Nöbetçi noter hangi günler, saat kaça kadar açık?

Haber 12-09-24 04:02

Ehliyet e-Sınav sonuçları nasıl öğrenilir? Ehliyet e-Sınav sonuçları sorgulama

Uzun zamandır birçok işlem internet üzerinden yapılmakta ve çeşitli belgeler elektronik ortamda hazırlanıp paylaşılabilmektedir. Tüm resmî kurumlar ve devlete ait olan kuruluşlar tek bir portal üzerinde toplanmış ve e-Devlet sistemi üzerinden ulaşılabilir hâle gelmiştir.

Haber 11-09-24 23:12

E- Fatura mükellef sorgulama: E-Fatura mükellef sorgulama nasıl yapılır?

Günümüzde elektronik ortamda birçok işlem yapılmakta ve çeşitli belgeler düzenlenebilmektedir. Resmî işlemlerin de yapılabildiği elektronik ortamlarda devlet dairelerine de ulaşılabilir. Tüm resmî daireler ise yine devletin bir hizmeti olan e-Devlet sistemi üzerinden görüntülenebilir.

Haber 11-09-24 22:11

E-Bordro nedir, nasıl alınır? E-Bordro sorgulama nasıl yapılır? E-Devlet e-Bordro sorgulama

E-Devlet Sistemi sayesinde günümüzde birçok resmî işlem internet aracılığıyla yürütülmektedir. Bu sistem, birçok resmî işlemin kurumlara gitmeye gerek kalmadan takip edilebilmesini ve yapılabilmesini sağlamaktadır. İşlemlere hız vatandaşlara zaman kazandıran bu sistem sayesinde diğer kurumlara da kolaylıkla ulaşılabilmektedir.

Haber 10-09-24 15:20

Almanya'da yaşayan Türk fenomenin paylaşımı gündem oldu! Hastaneye kaldırıldı 705 Euro fatura geldi... Bir daha Türkiye'ye laf edersem...

Almanya'da yaşayan bir Türk içerik üreticisi olan Begüm Çetintürk sosyal medyadan yaptığı paylaşımında şiddetli böbrek ağrısı nedeniyle hastanelik olduğunu anlattı. Ambulansla hastaneye götürüldüğünü ve karşılığında 705 Euro (yaklaşık 26 bin 502 TL) fatura çıkartıldığını belirten Çetintürk, "Bir daha Türkiye'ye laf edersem..." ifadelerini kullandı.

Trend 10-09-24 14:28

Dilan – Engin Polat’ın evlerine dönmesini Ersan Şen’e sorduk: “Millet çok kızmış durumda! Paylaşımları yargıyı zora soktu

Sosyal medya paylaşımları, kendi kendilerine çektikleri videolar 7 milyonu aşan takipçi sayısı ve düzenin içine angaje olmuş kirli ilişkiler! Engin – Dilan Polat çifti yaklaşık 2 senedir Türkiye’nin gündeminde. Kara para aklama, naylon fatura, suç örgütü kurma gibi suçlarla yargılanan ikili sürpriz bir şekilde tahliye oldu. Tahliyenin ardından milyonlarca vatandaş adalet sistemini net bir şekilde sorguladı. Hukukçu Ersan Şen, Polatlar davasını değerlendirdi.

Haber 10-09-24 09:56

Talep arttı, dolandırıcılar türedi! Dikkat, paranızı bunlara kaptırmayın: 4500 liradan başlıyor

Her alanda olduğu gibi tatil rezervasyonlarında da talebin artmasıyla beraber dolandırıcılar burada da türedi. Sahte hesaplar açıp olmayan odaları kiralayan dolandırıcılar hem tatil yapmak isteyenleri parasından ediyor hem de ekonomiye zarar veriyor. TURVİB Başkanı Erdal Okurgan, "Gösterilen belgelerin mutlaka Kültür ve Turizm Bakanlığı ile TÜRSAB'ın web sitelerindeki sorgulama bölümünden takibi yapılmalı." uyarısında bulundu.

Haber 07-09-24 13:37

Nöbetçi eczane - En yakın nöbetçi eczane nasıl bulunur? e-Devlet nöbetçi eczane sorgulama

Sağlık sisteminin önemli bir parçası olan eczaneler hastaların ilaç ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla sağlık hizmetlerine büyük oranda katkı sağlar. Hastaların sağlık hizmetlerine hem daha kolay hem de daha fazla erişim sağlayabilmesi için de nöbetçi eczaneler bulunur. Nöbetçi eczaneler sayesinde vatandaşlar gece ya da tatil günlerinde ihtiyaç duydukları ilaçlara kolaylıkla ulaşım sağlayabilir.

Haber 06-09-24 21:57

Ada parsel sorgulama: Ada parsel sorgulama nasıl yapılır? Tapu kadastro ada parsel sorgulama

Emlakçılarda ve gayrimenkul işlemlerinde kullanılan bazı terimler ve kavramlar vardır. Bu kavramlar gayrimenkul alanında alınıp satılan taşınmaz malları ifade etmede ve bu mallar ile ilgili işlemlerin yapılmasında kullanılır. Halk arasında farklı isimleri olsa da genel olarak bilinen bu ifadelerden bazıları benzerlikleri nedeniyle birbirleriyle karıştırılabilir. Peki, ada parsel sorgulama nasıl yapılır?

Haber 06-09-24 04:10
ada

Vergi levhası sorgulama: Vergi levhası nasıl sorgulanır?

İş yerlerinde alınması ve belirtilmesi mecburi olan bazı belgeler vardır. Bunlardan biri de vergi levhasıdır. Vergi levhaları vergi tarhına esas olan gelir tutarları ile bu tutarlara karşılık gelen vergi miktarlarını ifade eden içeriğini ve şeklini Maliye Bakanlığı’nın belirlediği belge olarak tanımlanabilir.

Haber 06-09-24 01:46

E-Devlet kolay adres (KOLAS) sorgulama nedir, ne işe yarar? E-Devlet Kolay adres (KOLAS) sorgulama nasıl yapılır?

Teknolojinin gelişimi ve internetin yaygınlaşarak günlük hayatın önemli bir parçası olmasıyla günümüzde birçok işlem artık mobil cihazlardan yapılabilir hâle geldi. Günlük hayatı kolaylaştıran ve hız kazandıran bu durum, uzun zamandır devlete ait kurum ve kuruluşlarda, resmî işlemler için de geçerli oluyor. Birçok resmî belge ya da işlem, internet üzerinden talep edilebiliyor.

Haber 05-09-24 20:26

Son dakika | KYK yurt yerleştirme sonuçları açıklandı! Bakan Aşkın Bak duyurdu (KYK yurt sonuçları sorgulama ekranı)

Son dakika haberi: Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, milyonlar öğrencinin beklediği haberi açıkladı. Bakan Aşkın Bak, GSB Yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Egitim 05-09-24 11:08

FAST ile para göndermede IBAN kolaylığı! E-Devlet'ten KOLAS hizmeti: Sistem değişti, artık tek bir ekranda olacak

Banka hesapları için tanımlanan kolay adreslerin tek ekranda sorgulanabildiği Kolay Adres Sorgulama hizmeti e-Devlet'te başladı. Bu kapsamda hesap numarasını (IBAN) hatırlamak zorunda kalmadan, para göndermesi ya da ödeme yapması istenilen kişilerle paylaşılabilecek, hesabın bulunduğu kurum kanallarında tanımlanabilen pratik bir bilgi olarak öne çıkıyor.

Finans 03-09-24 11:48

Şase (Şasi) numarası nedir, nasıl öğrenilir ve sorgulanır? Şase (Şasi) numarası öğrenme ve sorgulama

Motorlu araçlar ile römorkları birbirinden ayırt edebilmek ve trafikteki bu araçların kim tarafından, ne zaman ve nerede üretildiğini belirlemek için özel numaralandırmalara ihtiyaç duyulur. Şase (Şasi) numarası olarak adlandırılan numaralar, hem araçların tanımlanmasını sağlar hem de üretici bilgilerini, üretim tarihini ve yerini öğrenmemize olanak tanır.

Haber 25-08-24 22:41

CİMER başvuru sorgulama: CİMER başvurusu nasıl sorgulanır, CİMER başvuru sonucunu nasıl öğrenebilirim?

CİMER, 2018 yılında, daha önceki BİMER sistemi ile birleştirilerek mevcut ismiyle faaliyet göstermeye başlamıştır. Başvurular, CİMER aracılığıyla yapıldığında, hızlı bir şekilde ilgili birimlere iletilir ve yanıtlanır. Ayrıca, yapılan başvurunun ilerleme sürecini internet üzerinden takip etmek de mümkündür. Peki, CİMER başvurusu nasıl sorgulanır?

Haber 25-08-24 22:34

E-devlet'ten yapılan sorgulamalar paralı mı oluyor? Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı: Katılma payı alınması...

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), mükelleflerin ve mali müşavirlerin eskiden olduğu gibi bundan sonra da elektronik uygulamalar üzerinden vergi kimlik numarası, vergi levhası ve vergi bilgileri sorgulama, beyanname gönderme, "vergi borcu yoktur" yazısı talep etme gibi işlemler için herhangi bir ücret ödemeyeceğini bildirdi.

Finans 19-08-24 07:05

İzmir'deki puan kaybında fatura Mourinho'ya kesildi! Spor yazarlarından sert sözler: Adeta intihar etti! İzahı yok!

Süper Lig'in ikinci haftasında Göztepe'ye konuk olan Fenerbahçe, son dakikada yediği golle yıkıldı ve İzmir deplasmanında 2 puan bıraktı. Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nden elenen sarı-lacivertlilerde İzmir'deki puan kaybı da moralleri bozdu. Spor yazarları ise alınan beraberliğin faturasını teknik direktör Jose Mourinho'ya kesti: Bu beraberliğin izahı yok!

Spor 18-08-24 08:11

Kredi kartı ile fatura, vergi, trafik cezası ödeme: Kredi kartı ile fatura, vergi, trafik cezası ödenir mi, nasıl ödenir?

Fatura, vergi borcu ve trafik cezası gibi tahsilatların fiziki şubelerin yanı sıra dijital platformlar üzerinden de yapıldığı bilinir. Bu doğrultuda vatandaşlar tarafından farklı kurum ve kuruluşlara ait olan ödemelerin kredi kartı aracılığıyla nasıl yapıldığının araştırıldığı görülür. Dolayısıyla kredi kartı bilgileriyle veya fiziksel olarak bu ödeme aracının kullanılmasıyla fatura, vergi ve trafik cezası borçlarının hangi yöntemlerle yatırılabildiği açıklanmalıdır.

Finans 17-08-24 17:28

e-Haciz nedir, nasıl kaldırılır? e-Haciz sorgulama ve kaldırma

Devlete karşı olan borçların ödenmemesi durumunda borçluların e-Haciz sürecini takip etmeleri gerekir. Çünkü tebligattan sonra 15 gün boyunca herhangi bir işlem gerçekleştirmeyen borçlu kişiler, ilgili kurum tarafından başlatılan e-Haciz sürecini ödeme yaparak tamamlamalıdır. Aksi takdirde maaşın bloke edilmesi söz konusu olurken borç tutarını taksitlendirme hakkı da kaybedilir. Dolayısıyla e-Haciz nedir, nasıl öğrenilir ve kaldırılır gibi soruların yanıtları keşfedilmelidir.

Finans 13-08-24 16:00

Görev Yeri Belgesi nedir, nasıl ve nereden alınır? e-Devlet Görev Yeri Belgesi sorgulama

Çalışan kişiler Sosyal Güvenlik Kurumu çatısı altında çeşitli sigorta türleri ile sigortalanmaktadır. 4A, 4B, 4C, 4D olarak sınıflandırılan çalışanlar çalıştıkları iş yerlerinin devlete ait ya da özel sektör olması fark etmeksizin çeşitli haklara sahip olurlar. Her bir sigorta türü üstlendikleri farklı görevlere göre çeşitlilik gösterir.

Haber 07-08-24 21:02

Kredi kartı ile fatura ödemesi yapılır mı, yapılırsa nasıl yapılır?

Kredi kartları ile yaygın olarak yapılan işlemler arasında fatura ödemeleri yer alır. Bu bankacılık hizmeti sayesinde gerek dijital ortamda gerek ise fiziksel olarak şubelere gidilerek fatura ödeme işlemi tamamlanabilir. Kredi kartından fatura ödeyecek olan vatandaşlara ise işlem kanalları, adımları ve ücretlendirmeler hakkında bilgi sunulmalıdır.

Finans 07-08-24 15:15

Instagram yasağına ünlü isimlerden tepkiler gecikmedi! Kimi sert çıktı kimi ti'ye aldı...

2 Ağustos tarihinden itibaren Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından Instagram'a erişim engeli getirildi. BTK'nın site bilgileri sorgulama sayfasında ilgili karar görüldü. Bu karara ünlü isimlerden de tepkiler gecikmedi. Instagram 'ın kapatılmasına bazı isimler sert tepkiler verirken bazı isimlerde ti'ye aldı...

Magazin 03-08-24 08:13

Yüzde 38 görünümlü yüzde 24'lük zam! EPDK'dan doğal gaz zammı açıklaması: 100 liralık fatura bu aydan itibaren...

Doğal gaz zammı yüzde 38 olarak açıklanmıştı. EPDK zammın ortalama olarak yüzde 24 seviyelerinde olacağını dile getirdiği bir açıklama yayımladı. Bu kapsamda 1 metreküp doğal gazın fiyatının nihai olarak ortalama 7,6 TL'den 9,4 TL'ye yükseldiği belirtildi.

Finans 01-08-24 13:33

909 sayfalık MASAK raporu ortaya çıktı! Dilan-Engin Polat davasında fatura o isme kesildi! Dikkat çeken sabun detayı...

Aylardır devam eden Dilan Polat ve Engin Polat davasında merakla beklenen 909 sayfalık MASAK raporu ortaya çıktı. Raporda, Dilan Polat'ın ticari ve finansal işlemlerde karar yetkisinin olmadığı, karar vericilerinin Engin ve Sezgin Polat olduğu belirtildi. Raporda ayrıca, yasa dışı bahis ve kara para aklamaya ilişkin bir tespit bulunmadığı da vurgulandı. Ancak reklamı yapılan bir sabun detayı dikkat çekti.

Magazin 19-07-24 15:32

Vergi paketinin maddeleri çok konuşulmuştu: Adım adım takip edilecek! 20 milyon TL'ye kadar cezası var!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın çok konuşulan vergi paketi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne geldi. Kayıtdışılıkla mücadelenin hedeflendiği düzenlemede artırımlı cezalar yolda. Hem IBAN hem de POS cihazı ile ilgili adım atılırken, bunun yanında fatura verilmemesi ve alınmaması, ödeme kaydedici cihaz fişi düzenlenmemesi hâllerinde uygulanan cezalar artırımlı olarak 20 milyon TL'yi bulabilir.

Finans 18-07-24 15:22

Kredi kartı borç yapılandırma nedir, nasıl yapılır? Kredi kartı yapılandırma şartları

Kredi kartları, modern finansal hayatındaki araçlardan biridir. Alışverişten seyahat harcamalarına, fatura ödemelerinden acil ihtiyaçların karşılanmasına kadar birçok alanda kullanılır. Ancak, kredi kartı borcunun kontrolsüz bir şekilde birikmesi, bireyler için ciddi finansal sorunlara yol açabilir. Bu nedenle, kredi kartı borcunu yönetmek ve gerektiğinde borç yapılandırma seçeneklerini değerlendirmek büyük önem taşır. Peki, kredi kartını yapılandırmak mümkün mü?

Finans 17-07-24 11:49

3400 liradan 10 bin liraya çıkıyor! Artık alışverişlerde bunu yapmayı unutmayın: Artırımlı ceza geliyor

Yeni vergi yasa tasarısının Meclis’e gelmesiyle detaylar da netleşti. Bu kapsamda kayıtdışı hiçbir alanın kalmaması için hamle yapan hükümetin tasarıya eklediği bir madde alışveriş yapan herkesi ilgilendiriyor. Bu kapsamda hem IBAN hem de POS cihazı ile ilgili adım atılırken, bunun yanında fatura verilmemesi ve alınmaması, ödeme kaydedici cihaz fişi düzenlenmemesi hâllerinde uygulanan 3400 lira ceza tutarı, birinci tespitte 10 bin liraya yükseltilecek.

Finans 17-07-24 08:00

MAC adresi sorgulama, öğrenme ve değiştirme: MAC adresi nasıl bulunur ve nasıl öğrenilir? MAC adresi nasıl değiştirilir?

İnternet dünyasındaki yenilikler sayesinde kullanıcıların karşılarına birbirinden farklı terimler çıkabilmektedir. İnternet alanında yaygın olarak kullanılan ve kullanıcılarında karşılarına sıklıkla çıkan terimlerden biri MAC adresleridir. MAC adresleri, interneti bağlı olan tüm cihazları yakından ilgilendiren bir adrestir. Bu adres ile kullanıcılar cihazları üzerinden sağlıklı olarak veri alışverişinde bulunabilmektedir. Peki, MAC adresi nasıl bulunur, nasıl öğrenilir ve nasıl değiştirilir?

Haber 14-07-24 21:57

Su faturasını düşürmenin en etkili yolları! Bu taktikler faturanızı yarıya düşürebilir

Ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kişiler fatura tasarruf yöntemlerini araştırıyor. Su faturaları her mevsim bütçeyi zorlayan faturalar arasında yer alıyor. Ancak basit yöntemlerle su faturasını düşürmek mümkün. Su faturasını düşürmek için etkili yöntemler arıyorsanız bu tüyoları mutlaka denemelisiniz.

Kadin 12-07-24 07:50

Elektrik faturalarına yeni düzenleme geliyor! Taslak ortaya çıktı, 24 ay detayı dikkat çekti: Artık o bedeli ödemesinler!

EPDK, elektrik tüketicilerine yönelik değişiklikler içeren taslağı görüşe açtı. Buna göre, 24 ay düzenli fatura ödeyen mesken aboneleri bir sonraki abonelikte güvence bedeli ödemeyecek. Kaçak elektrik kullanımı ceza katsayısı artırılacak ve kaçak kullanımı tespit edilen kişiler daha fazla ceza ödeyecek

Finans 11-07-24 11:01

Montella mağlubiyeti oyunculara fatura etti sebebini böyle açıkladı: Tecrübesizlik!

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 2-1 kaybedilen Hollanda maçının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 07-07-24 00:47

Hollanda yenilgisinin faturası Montella'ya kesildi! ''Sıradan bir futbol insanı''

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup oldu ve turnuvadan elendi. Mücadelenin ardından fatura Montella'ya kesildi. Sosyal medyada taraftarlar, İtalyan çalıştırıcıya eleştirilerde bulundu.

Spor 07-07-24 00:21

Bakan Bayraktar'dan elektrik zammı açıklaması! Fatura destek uygulamasını hatırlattı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), enerji üretim maliyetlerindeki artış nedeniyle elektriğin farklı grupları için fiyat artışı yapıldığını bildirdi. EPDK'nın yüzde 38'lik zammı gündem oldu. Zamla ilgili bir açıklama da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı'ndan geldi.

Finans 30-06-24 14:29

Son dakika | LGS sonuçları açıklandı! Öğrenciler merakla bekliyordu, MEB duyurdu

Son dakika haberi: Yaklaşık 1 milyon öğrencinin liseye geçmek için merakla beklediği LGS sonuçları açıklandı. MEB'den gelen açıklamada 2024 LGS sınav sonuçları sorgulama ekranı da paylaşıldı. Öte yandan 2024 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu da yayımlandı.

Egitim 28-06-24 09:53
lgs

Her ay 200 TL ödüyordu! Gelen su faturasını görünce inanamadı: Tam 13 katı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan 66 yaşındaki emekli vatandaş, gelen su faturasını görünce gözlerine inanamadı. Her ay 200-300 TL fatura ödediğini söyleyen Mümin Balnan, 2 bin 564 liralık su faturasını görünce isyan etti: "Ben kahve çalıştırmıyorum, hamam çalıştırmıyorum ve herhangi bir ticarethane çalıştırmıyorum"

Finans 22-06-24 13:50

Emekliyi isyan ettiren fatura! Her ay 200 lira ödüyordu: Son faturasına kendi de inanamadı

Tekirdağ Çerkezköy'de yaşayan emekli Mümin Balnan son ay gelen su faturasını görünce gözlerine inanamadı. Her ay ortalama 200-300 lira arasında fatura geldiğini belirten Balnan, "Evde 2 kişi yaşıyoruz. Hamam çalıştırmıyorum ben" diyerek isyan etti ve yetkililerden açıklama beklediğini ifade etti.

Haber 22-06-24 13:04

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan karar: Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği değişti

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre; finansman ve tasarruf finansman şirketleri ile ödeme ve elektronik para kuruluşları; Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi’ne (BSMV) tâbi işlemleri için dekont, BSMV’ye tabi olan işlemleri dışında kalan KDV'ye tâbi teslim ve hizmetleri için fatura düzenleyecek.

Finans 12-06-24 07:05

SGK işveren borç sorgulama: İşveren SGK borç sorgulama nasıl yapılır?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 2006 yılından bu yana Emekli Sandığı, Bağ-Kur ve Sosyal Sigortalar Kurumu’nun toplandığı çatı olarak görev alan bir devlet kurumudur. Kurumun temel amacı hem çalışan kişilerin hem de işveren konumunda olan kişilerin haklarını koruyarak sosyal güvenlik sistemini yürütmektir. Peki, işveren SGK borç sorgulama nasıl yapılır?

Haber 11-06-24 18:21

Rekabet Kurumu'ndan Google'a ağır fatura! Cezası belli oldu: 482 milyon TL ödeyecek...

Rekabet Kurumu, yerel arama hizmetleri soruşturmasında Google'ın süreli para cezası durdu. Google'a otel sorguları bakımından tedbir önerilerini yerine getirmediği süre için toplam 482 milyon TL para cezası verildi.

Finans 10-06-24 10:49

Bankadan kredi çekemeyenleri böyle ağlarına düşürdüler! Galerici görünümüyle...

Kırşehir’de paraya ihtiyacı olan ve bankadan kredi çekemeyen vatandaşlara araç satışı adı altında veya sahip oldukları firmalar üzerinden fatura kestirdikleri ve ticaret süsü vererek suçu örtmeye çalıştıkları tespit edilen 4 kişi, jandarma ekipleri tarafından 5 aylık takip sonucu düzenlenen ’Galericiler-2’ operasyonuyla yakalandı. Şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 07-06-24 17:20