Iki Kisilik Waffle Haberleri

Dizi başlamadan olay çıktı! Gupse Özay, Kerem Bürsin ve Öykü Karayel’li 'Platonik Aşk'ta kriz

Gupse Özay’ın yazıp başrolünü oynayacağı Platonik Aşk dizisinin provaları sürerken dizi henüz başlamadan platform krizi çıktı. Gupse Özay ve Öykü Karayel dizide iki kız kardeşi canlandıracak. Kerem Bürsin ise 'Kaan' rolü ile iki kız kardeşin hayatına girecek.

Magazin 2024-09-20 19:34:33

Plajda iki kadın cinsel saldırıya uğradı! Güvenlik kamerası görüntüleriyle saldırganlar ortaya çıktı... Rahat tavırları 'pes' dedirtti

Birleşik Krallık'ın Brighton bölgesinde bir plajda ismi açıklanmayan iki kadın cinsel saldırıya uğradı. Polis ihbarın sonrasında güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek 3 saldırganı tespit etti. Saldırganların güvenlik kamerası görüntülerinde sergiledikleri rahat tavırlar tepkilere neden oldu.

Trend 2024-09-20 14:19:49

Sokak ortasında kadınlar kavga etti! Dakikalar sonra çevredekiler araya girerek ayırmayı başardı... İkinizde durun

Birleşik Krallık'ın Waterstones bölgesinde iki kadın sokak ortasında şiddetli bir kavgaya tutuştu. Kavganın nedenine ilişkin olarak kesin bir bilgi paylaşılmadı. Çevredekiler kadınların dakikalarca süren kavgasını ayırmak için araya girmek zorunda kaldı. O anlar saniye saniye kaydedilerek sosyal medyadan paylaşıldı.

Trend 2024-09-20 13:41:56

Kızılcık Şerbeti'nin Rüzgar'ı o dizide baba oldu! Oğluyla yaş farkı tepki çekti! Kim seçti bunları?

Alperen Duymaz ve Cemre Baysel'in başrol olduğu NOW TV'nin yeni dizisi Leyla'da Yiğit Kirazcı ve Alperen Duymaz'ın baba oğul olması gündem oldu. Aralarındaki yaş farkı az olan iki oyuncunun bu karakterler için seçilmesi eleştirildi.

Magazin 2024-09-20 10:55:42

Görüntüler Avcılar'dan! Kazada kamyonetin motoru fırladı...

İstanbul'un Avcılar ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, meyve ve sebze yüklü kamyonetiyle kaza yaptı. Kazanın etkisiyle kamyonetin motoru fırlarken çarpmanın etkisiyle kamyonetteki meyve sebzeler yola saçıldı. Kaza sebebiyle TEM Otoyolu'nun her iki yönünde de trafik oluştu.

Haber 20-09-24 09:38

Avustralya’dan Türkiye'ye tatil için gelmişlerdi! Dişlerini yaptırıp geri gittiler: Avustralya'da aynı işlem için 3 katı fiyat: Türkiye'de 900 dolar, Avustralya'da 3000 dolar...

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede gündeme yerleşti. Avustralya’dan Türkiye'ye tatil için gelen bir kişi gelmişken diş hekimine gitti. Türkiye'de iki kişi diş tedavisini yaptırdıklarını dile getiren kadın, "Toplam 5 dolgu ve 1 kanal tedavisine 900 dolar (yaklaşık 20 bin TL) ödedik" dedi.

Trend 20-09-24 07:46

Eylül ayının en kritik günleri geçti... 20 Eylül 2024 tarihinde altın kaç lira? TCMB'nin kararı sonrası sarı metalde son durum ne?

Dün Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), ekonomi dünyasından beklenildiği gibi politika faiz kararını yüzde 50'de sabit bıraktı. Çarşamba günü de Fed faiz kararını 4 yıl aradan sonra 50 baz puan indirerek yüzde 4.75- 5.00 bandına getirmişti. Peki bu kritik iki karardan altın nasıl etkilendi? 20 Eylül 2024 çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç lira? Cumhuriyet altını güne nasıl başladı?

Finans 20-09-24 07:17

Fırıncılık yapan akraba iki aile birbirine girdi: 2 ölü, 4 yaralı var!

Ankara'da fırıncılık yapan iki aile arasında kavga çıktı. Kavgada Fatih Çekirdek ve yeğeni Mücahit Çekirdek hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

Haber 19-09-24 18:07

Seda Çınar ve Ümit Erdim tek celsede boşandı! Boşanmanın nedenini ilk kez açıkladı

2017 yılında dünyaevine giren Ümit Erdim ile Seda Erdim, nisan ayında anlaşmalı bir şekilde 7 yıllık evliliklerini sessiz sedasız sonlandırmıştı. İki çocukları olan ünlü çiftin ayrılığı uzun süre magazin manşetlerinden düşmedi. Ünlü oyuncu Ümit Erdim boşanmanın ardından ilk kez konuştu ve ayrılık nedenini açık açık söyledi.

Magazin 19-09-24 14:51

Patlayan telsizler sinsi oyun! Hasarı artırmak için bunu bile planlamışlar... Lübnanlı doktorların en uzun günü! Hiç bu kadar göz çıkarmak zorunda kalmadım'

Lübnan iki gündür cihaz patlamalarıyla sarsılıyor. Patlamada çok çarpıcı bir detaya daha ulaşıldı. Hasarı artırmak isteyen saldırganlar önce cihazdan bir ses çıkmasını sağladı. O sesi anlamak isteyenler cihazları yüzlerine yaklaştırdı ve felaket yaşandı. Lübnanlı doktorlar sadece o gece için, 'Hiç bu kadar göz çıkarmak zorunda kalmamıştık' açıklamasını yaptı.

Haber 19-09-24 14:06

Kayıp vatandaşları ararken muhabir de ormanda kayboldu! Karanlıkta 30 metre yaklaştılar ama...

Kastamonu’nun Cide ilçesinde ormanda kaybolan iki vatandaşı kurtarmak için başlatılan arama çalışmalarına katılan İHA muhabiri, ekipler ile birlikte ormanda kayboldu. Sabah saatlerine kadar ormandan çıkamadıklarını belirten muhabir Erdem Demirci, "Karanlıkta her nokta birbirine benzediği için biz de ormandan çıkamadık. Biz de sabah saatlerinde ormandan çıkabildik" dedi.

Haber 19-09-24 13:56

Lübnan'a yönelik siber saldırılar sonrası İsrail'den açıklama: Savaşta yeni aşamadayız

Lübnan'da iki gündür üst üste çağrı cihazları ve telsizlerle gerçekleştiren saldırılar sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den yeni bir açıklama geldi. "Savaşta yeni aşamanın eşiğindeyiz" diyen İsrail Savunma Bakanı Gallant" Güçlerimizi ve kaynaklarımızı kuzeye kaydırıyoruz. Köylerimizi koruyacağız" diye konuştu.

Haber 18-09-24 19:58

Arkadaşlarını tehdit etti! Daha 11 yaşında cephaneliği ve ölüm listesi var

Ortaokul çocuklarına polis operasyonu! Artan okul saldırıları ve sahte ihbarlar polisi harekete geçirdi. İhbarların üstüne başlayan araştırmada 11 yaşındaki bir çocuğun adeta bir cephaneliğe sahip olduğunu ortaya çıktı. 11 yaşındaki çocuk, evindeki airsoft silah, bıçak, kılıç gibi birçok ölümcül silahın videosunu çekip, sınıf arkadaşlarına tehdit etmiş. Ayrıca Carlo'nun iki farklı okul için 'öldürme listesi' düzenlediği ortaya çıktı.

Haber 18-09-24 18:20

Liseli kızların davranışları korku saçtı, iki kız yaşıtları başka bir kızı defalarca kez yumrukladı

Manisa 'da yaşandığı iddia edilen olayda iki genç kız yaşıtları başka bir kızı dakikalarca darp etti.

Trend 18-09-24 16:57

İki kez entübe edilmişti! Uğur Dündar Reha Muhtar'ın son durumunu anlattı

Geçtiğimiz ay evinde düşerek beyin kanaması geçiren ve hastanede tedavi altına alınan Reha Muhtar'ın tedavisi devam ediyor. İki kez entübe edildiği bilinen Muhtar'ın sağlık durumu hakkında son durumu ünlü gazeteci Uğur Dündar açıkladı.

Magazin 18-09-24 13:03

Ege denizi kovalamacaya şahit oldu! Göçmenler silah zoruyla denize atıldı

Aydın‘ın Kuşadası ilçesine yakın Sisam Adası yakınlarında bu sabah saatlerinde meydana gelen bir kovalamaca yaşandı. Yunanistan Sahil Güvenliği'nden iki organizatör sürat teknesiyle kaçmaya çalıştı, sebebi sonradan ortaya çıktı. Organizatörler 30’dan fazla göçmeni silah zoruyla denize attı. Bir göçmen olay esnasında hayatını kaybetti.

Haber 18-09-24 12:36

Sıvılaşma ve çürüme: Narin'in katilini unutturmayacak iki kelime! Histopatoloji raporunda cinayeti çözecek 91 bulgu

Narin Güran hakkında merak edilen ve cinayete ışık tutacak önemli yanıtlar bulundu. Adli Tıp raporunda Narin'in boğularak öldürüldüğü belirlenmişti. Şimdi de histopatoloji raporu ortaya çıktı. Rapora göre Narin'in vücudunda çok sayıda çürüme ve sıvılaşma tespit edildi. Ayrıca Narin'in boyun bölgesine kanama olduğu saptandı.

Haber 18-09-24 12:09

Sosyal medya için dans videosu çeken gençlerin üzerine yıldırım düştü! O anlar saniye saniye kaydedildi... Çok korkunç

Sosyal medya için dans videosu çeken iki genç kabus dolu anlar yaşadı. İkilinin üzerine beklemedikleri bir anda yıldırım düştü. O anlar hem gençlerin kamerasında hem de güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayın ardından gençlerin sağlık durumuna ilişkin olarak herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Trend 18-09-24 10:48

O ilçenin nüfusu 2 katına çıktı! Bir geldiler pir geldiler... Her şeyde talep arttı, esnaf memnun

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, süren fındık hasadıyla birlikte nüfus yoğunluğu iki katına çıktı. Fındık hasadı işçileri ilçenin nüfusunu arttırırken bölgede ekonomik hareketlilik de yükseldi. Esnaf nüfus artışının iş hacmine olumlu yansıdığını belirtirken konaklama ve ulaşım gibi hizmetlerde de talep artışı oldu. Ancak bu durumun hasta sayısında da artışa ve hastanelerde yoğunluğa yol açtığı da vurgulandı.

Finans 18-09-24 10:14

Kastamonu'da bir çekiciye 2 çekicinin yüklenmesi sosyal medyada ilgi gördü

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde arızalanan iki çekicinin bir çekiciye yüklenerek taşınması sosyal medyada ilgi gördü.

Yurthaber 18-09-24 10:00

İstanbullu çete Adana'da terör estirdi! Oğlunu kurşunlayıp görüntülü aradılar... Haraç 10 milyon dolar olmuş

İstanbul'dan bir grupla anlaşan yeğen, amcasının Adana'daki oğullarını kurşunlattı, yetmedi petrol istasyonuyla kafesini kundaklattı. Dehşet saçan yeğen amcasından 10 milyon dolar haraç istedi! Kuzenlerini kurşunlatan maganda, amcasına "Sıra sana geldi. Oğullarını vurdum ama senin kafana sıkacağım" diye sesli mesaj atarak bir de tehdit etti. Adana'nın iki farklı ilçesindeki kafe ve petrol istasyonunun kundaklandığı anlar kameraya yansıdı.

Haber 18-09-24 09:54

Bolu'da meydana gelen iki ayrı kazada 4 kişi yaralandı

Bolu'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 18-09-24 09:51

Sakarya'da iki katlı ahşap ev, depo ve ahır yandı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile depo ve ahır kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 18-09-24 09:44

Cani anne hamileliğini herkesten gizledi! Doğurup doğurup evlerinin bahçesine gömdü... Ailesiyle tatile gidince köpeği cansız bedenleri buldu

İtalya'nın Traversetolo kentinde ailesiyle birlikte yaşayan 22 yaşındaki Chiara Petrolini isimli genç bir kadın geçirdiği iki hamileliği de ailesinden gizledi. Ailesinden saklayarak evde doğum gerçekleştiren Petrolini yeni doğan bebeklerini öldürüp evlerinin arka bahçesine gömdü. Petrolini ailesiyle birlikte tatile gittiğinde ise ailenin köpeği bebeklerinin cansız bedenlerini arka bahçede gömüldükleri yerden çıkarttı. Olayın ortaya çıkmasından sonra Petrolini tutuklandı.

Trend 18-09-24 09:40

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç'tan Almanya'da 2 Türk'ün öldüğü yangına ilişkin açıklama geldi: Acilen aydınlatması gerekmektedir

Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Almanya'da iki Türk vatandaşının hayatını kaybettiği yangınla ilgili, "Alman makamlarının bu hadiseyi tüm yönleri ile acilen aydınlatması gerekmektedir. Bizler de bu olayın aydınlatılması için süreci yakından takip edeceğiz." ifadesini kullandı.

Haber 17-09-24 20:35

Galatasaray Fenerbahçe derbisi öncesi liderlik için Gaziantep FK'ya karşı! Muhtemel 11'ler... 5 yıldız futbolcusundan yararlanamayacak!

Trendyol Süper Lig'de 3. hafta erteleme maçında bugün Galatasaray liderlik için Gaziantep Fk ile kozlarını paylaşacak. İki takımın teknik direktöleri Okan Buruk ve Selçuk İnan karşılaşmanın 11'lerini belirledi. İşte detaylar...

Spor 17-09-24 17:59

Gökyüzünde korku dolu anlar! THY ve Sunexpress uçakları az daha çarpışıyordu

Gökyüzünde Kuzey Makedonya hava sahasında, Türk Hava Yolları (THY) ve SunExpress'e ait iki yolcu uçağı birbirine çok yaklaşması nedeniyle korku dolu anlar yaşandı. Havacılık güvenliği üzerine haberleri aktaran Avherald adlı internet sitesine göre, Üsküp semalarında gerçekleşen olay, yürekleri ağza getirdi.

Haber 17-09-24 17:13

Annesi cezaevine yabancı değilmiş! 2 yaşındaki bebeğin sağlık durumu kötü... Kapıyı kapatıp bu elim olayı gerçekleştiriyorlar

Narin'den gelen acı haberin ardından S.Y. bebeğin sağlık durumuyla ilgili gelişmeler de endişe verici. Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebeğin sağlık durumunun kötü olduğu bildirildi. Tutuklanan anneyle ilgili çarpıcı bir 'cezaevi' detayı ortaya çıktı. Öte yandan Tekirdağ Barosu Başkanı Gürcün, "Suça sürüklenen iki çocuğun kapıyı kapatarak, bebeğin üzerinde bu elim fiili gerçekleştirdiklerini öğreniyoruz" dedi.

Haber 17-09-24 11:04

Sapık kurye bunu beklemiyordu! Bir günde iki kadını taciz edip İzmir'i ayağa kaldırdı; kullandığı pembe bez de işe yaramadı

İzmir'deki sapık motokurye T.C. (22) şehri ayağa kaldırdı. T.C. adlı şahıs iki genç kadına saatler arayla fiziksel tacizde bulundu. Kadınlara motosikletiyle arkadan yaklaşıp tacizde bulunan T.C.'nin bulunması için meslektaşları devreye girdi. Daha önce de birçok suç kaydı olduğu ortaya çıkan T.C.'yi meslektaşları darbetti. Hem taciz hem de darp anları kameralara yansıdı.

Haber 17-09-24 10:12

İkisi de Erdoğan'a atıf yaptı! AK Parti'de il başkanları Makas ve Güngör istifa etti

AK Parti'de iki il başkanı istifa etti. Çanakkale ve Ağrı il başkanları Naim Makas ile Orhan Güngör görevlerinden ayrılmalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Haber 17-09-24 08:57

Gaziantep'te 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde iki tırın çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 17-09-24 08:34

Adana'da bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı

Adana'nın Kozan ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 17-09-24 08:27

Batman’da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Batman’da iki aracın çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 17-09-24 08:12

Denizli'de silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 17-09-24 08:08

Mehmet Şimşek 'istifa' iddiaları için açtı ağzını yumdu gözünü: 'Cumhurbaşkanımız davet etti' dedi: İşin aslını tek tek anlattı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Yeni vergi gelecek mi?' sorusuyla ilgili "Genel KDV oranlarında artış gündemimizde yok. İki, kurumlar vergisinde bir artış gündemimizde yok. Gelir vergisi dilimlerine ilişkin bir artış gündemimizde yok" dedi. Enflasyonla ilgili Bakan Şimşek "2025'in ikinci yarısında rahatlama çok belirgin bir şekilde hissedilecek" diye konuştu. Ayrıca istifa söyletilerine de çok net bir yanıt verdi: 'Benim bir ünvan merakım yok...'

Finans 16-09-24 22:06

Ömer Çelik'ten Numan Kurtulmuş ve Özgür Özel'in tartışmasıyla ilgili açıklama: 'Özgür Bey iki hata yaptı'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenazesinde TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında yaşanan tartışmaya değindi. Çelik, "Kuşkusuz herkesin mesajı Ayşenur'un şehadetini selamlamaktı. Özgür Bey iki hata yaptı" dedi.

Haber 16-09-24 19:58

Uykuluk tarifi: Uykuluk nasıl yapılır?

Kuzunun iki ayrı bölgesinde elde edilebilen uykuluk, iç yağı ve et arasında bir yumuşaklık kıvamındadır. Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinden bir olan uykuluk tarifi ise son derece kolaydır. Sadece birkaç dakika içinde hazırlayabileceğiniz bu tarifi siz de evinizde kendi mutfağınızda pişirebilirsiniz.

Yemek 16-09-24 19:51

Birlikte şarkı yapmışlardı! Rapçi Sefo, Reynmen ile arkadaşlığını bitirme sebebini açıkladı

Bir süredir dargın oldukları bilinen rap dünyasının iki genç yıldızı Reynmen ve Sefo’nun arasının neden açık olduğu anlaşıldı. İkili daha önce birlikte 'Bonita' şarkısını seslendirmişti. Sefo, katıldığı bir programda aralarındaki küslük sebebinin kendisiyle 'para ödeme' mevzusu yaşadıklarını anlattı.

Magazin 16-09-24 16:47

Kırklareli'nde iğrenç olay! Başhekim, doktora tecavüz etti: 'Uyandığımda başhekim çıplaktı'

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde özel bir hastanede korkunç bir olay yaşandı. Sevgilisinden yeni ayrılan yabancı uyruklu Doktor E. V.’ye (35), Başhekimi Abdullah Çiftçi (49), aynı gün rahatlaması için hem iki hap verdi, hem de alkol için odasına çağırdı. Sersemleyerek baygınlık geçiren doktor, uyandığında başhekimin ve kendisinin çıplak olduğunu ve tecavüze uğradığını söyleyerek şikayette bulundu.

Haber 16-09-24 16:38

Özel izin aldı: Fidanlarını dikmeden Ankaralı bir şirketle anlaştı... Bu kadar kıymetli olduğunu bilmiyorduk

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın teşvikiyle Kastamonu'da çiftçilik yapan Kenan Erkan Çevikoğlu arazisine böğürtlen dikti. İki yılda 15 ton hasat alan Çevikoğlu, bu yıl 40 dekarlık alana böğürtlen dikerek 80 ton ürün beklemeye başladı.

Finans 16-09-24 16:17

'Bu kadar kıymetli olduğunu bilmiyorduk' Deneme amaçlı yaptı! Siparişlere yetişemiyor

Kastamonu’da Tarım ve Orman Bakanlığının teşvikiyle ilk etapta deneme amaçlı 6,5 dekar alana böğürtlen diken çiftçi, iki yıl gibi kısa sürede 15 ton hasat aldı. Bu yıl 40 dekar alana böğürtlen diken girişimci, 80 ton ürün bekliyor.

Finans 16-09-24 16:13

Rekabet Kurumu sinema sektöründeki 2 dev şirkete soruşturma açtı!

Rekabet Kurumu sinema gösterimi sektöründe bulunan iki şirket hakkında rekabet soruşturması açtı. Kurum'un yaptığı açıklamaya göre, pazardaki hakim durumlarını kötüye kullandıklarına dair Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'u ihlal ettiği iddiasıyla yürütülen ön araştırma karara bağlandı.

Finans 16-09-24 15:31

Dediği olmuştu! Son asgari ücreti bilen SGK uzmanı Özgür Erdursun'dan çalışanları üzecek tahmin

Sene sonuna doğru ilerledikçe milyonlarca vatandaş ve aileleri asgari ücrete yapılacak zammı tartışıyor. Bilindiği gibi iki senenin ardından bu yıl Mehmet Şimşek'in de etkisiyle ara zam yapılmamıştı. Hükümet, açıkladığı programda asgari ücrete senede tek zam yapılacağını duyurmuştu. Bekarı, genci, yaşlısı... Hepsinin aklında asgari ücret zammının oranı var!

Finans 16-09-24 14:50

Fitch Ratings nedir? Fitch Ratings notu ne anlam ifade eder?

Fitch Ratings, New York ve Londra’da konumlanan iki ayrı merkezi bulunan bir finansal kuruluştur. Fitch Ratings, derecelendirme skalası olarak harf sistemini kullanır. Bu kuruluş tarafından yapılan analizler bağımsız ve geniş kapsamlıdır. Böylece dünya genelindeki finansal kurumlarla ülkelerin ekonomik durumları ve güvenilirlik düzeyleri üzerine fikir edinilebilir. Fitch Ratings analizlerinin yakından tanınması için bu kuruluşun derecelendirme sistemi detaylı olarak incelenmelidir.

Finans 16-09-24 14:10

İki ilde herkes oraya akın etti! Her köşe başında alıcısı var... Kilosu 150 TL'den satılıyor

Son günlerde havaların yağışlı olmasıyla beraber artan mantar popülasyonu sebebiyle hem yemek hem de satmak amaçlı mantar toplamak isteyen vatandaşlar ormanlara akın etti. Vatandaşlar kilolarca mantar toplarken her köşenin başında da mantar alıcıları yer aldı. Birinci kalite mantarın kilo fiyatı 150 TL, ikinci kalite mantarın kilo fiyatı da 50 TL oldu.

Finans 16-09-24 12:37

Yusuf Dikeç duruşu maket robota dönüştürüldü

Düzce'de motor ustası olan Murat Çetin, havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Türkiye'ye ilk olimpiyat madalyasını kazandıran ve atış stilinin büyük Dünya’da büyük bir ses getiren Yusuf Dikeç'in iki maket robotunu yaptı.

Haber 16-09-24 12:21

Adana'da iki otomobilin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı

Adana'nın Kozan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 16-09-24 10:45

Rıza Çalımbay Alanyaspor karşısında kaybedilen 2 puanı böyle yorumladı!

Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Corendon Alanyaspor maçının ardından, “İki takım da aslında kazanmak için uğraştı ama ortada biten bir maç oldu” dedi.

Spor 16-09-24 09:58

Yer: Adana! Bekçiyi kolundan bıçaklayan 17 yaşındaki genç kız ayağından vuruldu

Adana'da 17 yaşındaki genç kız, tartıştığı bekçiyi kolundan bıçakladı. Yaralanan Bekçi K.S.D., genç kızı ayağından vurarak etkisiz hale getirdi. Her iki yaralının da durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber 15-09-24 23:56